Boo!
Neeem és bármilyen furcsa Minónak nincs még külön szobája sem. Ugyanis ugye 2 lakrész van, az egyikben Anyósom lakott....azt még át kell alakítani, kiütni a falat stb...stb...rengeteg meló és idő és pénz kell hozzá! Ráadásul Anyós+pasija úgy telebagózta a lakrészt, hogy már 2x festette ki Párom azóta, de még mindig lehet érezni

! Imádom Őket

, mint kecske a kést!!!!! Ugye a hitel is sok, mivel Férjem nemhogy támogatást nem kapott, de még Ő segítette ezt a "csudajó Anyát" is! De hagyjuk, mert a vérnyomásomat inkább nyugiban tartanám!!! De talán most, kissé javul a helyzet és egy éves korában Minó is külön szobába kerül (mondjuk amúgy sem akartuk külön szobába tenni (mert akkor azért ismerve Férjemet valamit megoldott volna). Ő a saját 2 kezével minden segítség nélkül építette a házat (nyilván nem bírta volna felépíttetni...arra nem lett volna kerete). Nagyon felnézek Rá ezért!!!! Meg ahogy Árminnal is törődik, úgy, hogy Ő bizony nem tud a saját tapasztalatából meríteni! Tényleg büszke vagyok Rá! De persze szoktunk veszekedni mi is, mint mindenki aki párban él!!!
Viszont most Ő is nagyon szeretne Kislányt, Ő is "Lányosan" eszik...nagyon kíváncsi leszek, mert mindenre ügyelünk...így ha mégis Fiúnk lesz, akkor Fent ez van megírva és nagyon nagy szeretettel várjuk Őt is!!! Jó lenne jövő télen már egy újabb Kismanó!!!
Barátnőm december 22-én szülte meg a Kislányát, van egy 2 éves 7 hónapos Kisfia...hát mondja is, hogy most megpróbál nagyon-nagyon figyelni, mert ez az utolsó, hogy Kisbabája van és gyorsan eltelik az idő!!! Pont felhívott tegnap, hogy DM ment a Tv-ben és elsírta Magát, mert rám gondolt, hogy milyen jó volt, amikor gyerekek voltunk és ígérjük meg, hogy ha nagyobbak lesznek a Lurkók, akkor megyünk együtt DM koncertre! Ő eljön majd Pestre!!!
Márciusban megyünk Szegedre, már alig várom, hogy megdögönyözzem a Kis Zsófikáját!!!
Na Szegeden imádtam a havat, ott nem koszolták le olyan gyorsan, mint Pesten!!!
Suli miatt meg ne izgulj, majd alakul az, most már nehezebb sokkal!!!
Ancsurti!
Súly miatt ne izgulj!!! Az első Baba előtthöz képest rajtam is van vagy 8 kiló, Árminhoz képest meg 4. Pedig azt mondtam, csak akkor lesz másik Baba, ha visszafogyok, de nem akarom, hogy ezen múljon! Ráadásul tényleg nagyon keveset eszem és még tornázgatok is (nem annyira intenzíven, mint régen), de nem úgy megy a fogyás, mint huszonévesen, amikor 47-50 kiló voltam a 166cm-hez, vagy még 2006-ban is szuper vékony voltam (pedig már cukros voltam). De harmincon túl, meg ha a hormonok szórakoznak, nehezebb már a fogyás! De ami fontos, inkább legyen valaki mondjuk 70 kiló, de izmos, feszes, mint 50kg, de lötyi.
Amúgy meg Barátnőm a második terhességét soványabban zárta, mint ahogy az elsőt kezdte!!!! Szülés után meg még 7kg lejött Róla!!!! Például Ő egy nagyon csúcs szuper alakú Lány volt suliban, magas, vékony, sportos, cicis és az Levi's 501-s úgy állt rajta, mint egy Barbie babán....és bizony pajzsmirigy problémája lett és nagyon sokat felszedett...szóval nem tehet róla...A Férje mégis imádja, 20 éve együtt vannak és nagyon boldogok!!!
Szóval fel a fejjel, amúgy amikor nem foglalkoztam a súlyommal (mármint nem méricskéltem magam) és ráálltam mondjuk 3 hét utána mérlegre, na akkor fogytam...meg agykontroll...képzeld el a célt és megvalósul!!!!!!!!
Ronmay!
Ez a hypotónia. Én is nézegetem Minót...azt kérdezném, hogy a "zongorázás" az abban nyilvánul meg, hogy tekergeti a csuklóját és számolgatja az ujjait??? Meg mászásnál nem nyújtja ki rendesen a tenyerét???? Szerintem Minónak a lába nagyon erős, de a karja nem eléggé

! Nemsokára megyünk dokihoz, akkor megkérdem, Nálatok hogy derült ki??? Doki szúrta ki???? Azt észrevettem, hogy kb úgy csinál mindent, mintha egy hónappal később született volna (ugye Ő 36+4-en jött). Kivéve a dumálást...abban rám ütött