A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok! :D

Picit visszaolvastam, reagálni és rendesen visszaolvasni /556. oldaltól :shock: :roll: / lehetetlenség..... :) Úgyhogy inkább innentől bekapcs. :D

Kata tegnap saját magát ülő helyzetbe varázsolta :lol: Csak néztünk apával, és már épp megdícséretem, amikor eldőlt, mint egy krumpliszsák :D Habtapira esett, de azért megijedt :D
Most az a legújabb szórakozása, hogy a habtapiból kiveszi a számokat, és növekvő sorrendben rágja :shock: :lol: Tudós lesz ez a gyerek....! :lol:

Nálunk nincs nagy hó- ami esett tegnapelőtt, az el is olvadt, tegnap egyáltalán nem esett, csak jó hideg szél fújt :roll: Úgyhoy őszinte részvétem az autókat kiásóknak! :D

Kép
agi125r

agi125r! :)

Éljen a kis krumpliszsák! :wink: :lol: :lol: :lol:
Növekvő sorrend: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Kűggyűnk havat? :twisted: :twisted: :twisted:

Akartam már mondani, hogy ideje mindenkinek gyakorolni a "Mi történt? Leestél? Nincs semmi baj, nem kell megijedni :D :D :D :D :D :D :D :D :D, jaj de vicces! :D :D :D " arckifejezést, úgy ahogy boo csinálta. Nyugodtan lehet közben szívgörcsöt kapni, de tényleg így van, hogy amikor a gyerek először találkozik azzal a szituval, hogy leesett, vagy (szerintünk) jól beütötte magát, akkor nem tudja, hogy hogyan reagálja le a helyzetet. Néz ránk, és közben tőlünk várja, hogy megmondjuk neki, hogy jó ez neki, vagy sem. "Mi történt, bakker? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: Mit lépjek, mongyá má valamit! :?: :?: " De ha a mi arcunkon egy terebélyes vigyort lát, és látja, hogy: "jééééééééé, ez tetszik anyának :D ", akkor nem fog sírni, nem fog megijedni később sem. Ráadásul nem kell attól tartani, hogy ezen felbuzdulva direkt megismétli majd később. Nem fogja, de már tudja, hogy hogyan kezelje le a helyzetet. :wink:
És húzzon bele mindenki, mert már itt toporognak a küszöbön az első leesések. :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: (De tényleg)

Kép
Kép
200907?

Bond: Arckifejezés begyakorolva, letesztelve :D Sőt, már apa is betanítva :lol:
Tegnap vettem sarokvédőt, erre ma mivel foglalja el magát? A szekrényajtókat nyitogatja.... :D Direkt nem vettem ajtózárat, mert úgyis leszokott már arról.... de mégsem :lol: Lehet, hogy mégis vennem kéne... bár, ha engedem neki, előbb- utóbb abbahagyja, nem? :D

Akartam már kérdezni: mi az együttfürdés menete? Mert azt értem, hogy Te + Hugi a kádban vagytok, na de ki szedi ki, törölgeti meg, intézi ezeket a dolgokat? Te, miközben vizes vagy? Vagy előbb kiszállsz a kádból, és addig Hugi ügyesen nem fullad meg? :D

Kép
agi125r

Ikoka: ez a spenót nem tejszínes, mertén még csak olyannal találkoztam ilyen kis kockákban fagyasztva, ami alapból tejszínes volt.
Amúgy a héten mi is megkóstoltuk a spenótot, és Vicusnak is bejött. Csakúgy, mint a rizs, amit tegnap kapott először, viszont annyiból rosszabb, mint a krumpli, hogy a botmixerrel nem sikerült olyan krémes állagot elérnem.

Bond: jelentem, sólámpa nyuszitól megrendelve.

Tímea: nekünk ilyen a sópipánk:
Kép

milyen az a sípolós? :shock:
Amúgy elég nehéz Nócival ez is, mert képtelen 20 percig nyugton ülni és levegőzni.

Kép
Kép]
hendegabi

Elaludt a Vicus :lol:
Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Boo

Jó hogy mondod én nem veszem észre mennyit változik.. :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Hendegabi : annnyira édes Vicus , ahogy tátott szájjal alszik. :D :D :D Spenót : hát megmondom őszintén ez eszembe sem jutott :oops: :oops: :oops: úgyhogy most meg lehet hüleanyát kövezni. Bár ha arra gondolok, hogy barátnőm/kolléganőm a mostmár 13 és 14 éves gyerekeinek 2 hetes koruktól tehéntejet adott, mert nem volt teje ( nem tom miért , de nem fogadták el a gyerekek a tápszert... viszont éheztek, úgyhogy kellett valami ) és tökmakk egészségesek :roll: :roll: :roll: Aztán ott van a volt osztálytársam, aki most is jó barátnőm : na ő meg kecsketejet kapott és vele sincs semmi gond. Hogy én mikortól mit kaptam azt már sajnos nincs kitől megkérdeznem, pedig arra tényleg kíváncsi lennék.
Lényeg, hogy legközelebb jobban figyelek.

Most néztem meg egy hozzátápi tanácsadót. Tényleg azt írja ebben , hogy spenót 7-8hótól, na de a szila ios ott van , ami viszont 4 hós bébikajában már van. :roll: :roll: :roll: Ezért is mondta itt valaki okosan, hogy mindenki másképp csinálja és mindenki a legjobbat szeretné a saját gyerekének.

Kép
ikoka7

megnéztem.......8% van benne....az lófitty

Kép
ikoka7

[quote="agi125r"]
írta:
agi125rAkartam már kérdezni: mi az együttfürdés menete? Mert azt értem, hogy Te + Hugi a kádban vagytok, na de ki szedi ki, törölgeti meg, intézi ezeket a dolgokat? Te, miközben vizes vagy? Vagy előbb kiszállsz a kádból, és addig Hugi ügyesen nem fullad meg? :D

Általában Apa az, aki olajozás után odaadja és kiveszi a kádból.
De ha nincs otthon a ló, akkor a szamár is jó. :lol: Befelé nincs gond, de kifelé már izgalmasabb. :roll: Óvatos kiszállás együtt :arrow: Hugit fél kézzel a mosógépen tartva (ott kötnek ki a srácok), két szemmel figyelve fürdőlepedő holafracbanvanamikorittahelye :x :x lehalászása hát mögül :arrow: magam köré tekerés :arrow: Hugi gyors megtörlése :arrow: ágyba fektetés :arrow: Bond monológja: naaagyonügyesvagyjjjjjjjólvanmegyekénislátodmármindjártkészisvagyok
ügyesvagyhogynemsírszmárveszemaruháááááááám :arrow: Bond színrelépése :arrow: Hugi gyors felöltöztetése :arrow: stírölés gyors befejeztetése, és etető üzem módra térés.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Az miért baj, hogy Apa nyitogatja az ajtókat? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Hgabi: remélem, sópipa most már használni fog :D Vicus nagyon aranyosan szuszókál! :lol:

Bond: egyedül elég macerásnak hangzik :roll: :D De Te már rutinos vagy :lol:
Apa csak ne nyitogasson! :lol:

Kép
agi125r

Ikoka: példádon felbuzdulva nekiálltam ágyneműt huzatolni. :roll:
Nócikámnak mondom, az övét húzza le, együtt meg felhúzzuk a tisztát! Gumis lepedője beakadt, de úgy, hogy én is alig bírtam levenni, el kellett húzni az ágyat a faltól. A fal és az ágy között kb 40 db használt zsepi, 1 nagyító, 1 babatányér+kés, fél marék gyöngy, apró vagdosások tömkelege került telő :shock: :shock: :oops:
Drágám most azt gyűjtögeti.......aztán az ágyneművel együtt betehetem a Marisba, mert közben feltörölte a parkettát!!!! :oops: :lol: :lol:
(csak azt nem értem, hogy gyűlt össze ott ennyi minden, amikor 2-3 naponta porszívózok nála, és betolom a porszívó csövét az ágy alá is! :shock: )

Kép
Kép]
hendegabi

Hendegabi : :roll: :D :D :D :D :D a kis gyüjtögető :D :D :D Mi/én is gyakrabban takarítok, mióta Zsombit a padlóra teszem. Na ezt nem úgy kel elképzelni, hogy eddig koszban éltünk, csak mostmár nem elég hetente egyszer( most látom lelki szemeimmel Katyt, ahogyan a kardjába dől 8) ) . Hihetetlen, hogy mennyi kosz össze tud gyűlni, pedig levesszük a cipőnket az előszobába, de itt folyton rohangálnak a porcicák az én hajszálaimmal szoros együttműködésben :D :D :D

Gyermekem alszik már kb. egy órája. Olyan édes , ahogy oldalt fekszik, pont úgy alszik , mint én. Öööö..akkor én is édesen alszom? Különben is mi az, hogy aludni ?

Kép
ikoka7

Na mi van már ???????????? Sehol senki ? Mindig ezt csináljátok velem ? Amikr ráérnék , akkor senki, bezzeg amint eltűzök írtok gyorsan 2 oldalt . :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
ikoka7

én vagyok közben.... :D
hajhullás: nálad is csak a padló miatt nem hullik tovább????, :roll: :lol:
(lassan több fogam lesz, mint hajam :lol: )

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Van kb. 10 percem, ha szerencsém van, mert Marcitm ost raktam le, Bodzi meg lassan ébred. Hogy miért nem tudják egyszerre csinűlni? :x

Timi!
Barátok: megértem, hogy rosszul esik. Egy időben engem is zavart, mert nálunk is ez volt a helyzet. De ma már úgy vagyok vele, hogy maradjanak maguknak, ha ennyire nem érdekeljük őket. Viszont ennek kapcsán kezd az ember nyitni és új barátokat találni.

Bond!
Nekem le sem esett, hogy milyen hasonlóságra gondoltál Ronmay meg köztem. Már kezdtem megijedni, hogy vmi titkos üzemmódja van a webkameránknak és mindent látsz.
Bögyös faros kép: hááát kezdj neki a fogyókúrának sürgősen :lol:

Bucus!
Most nem pörgetek vissza, de van zöld ikeás takarónk (meg rszín és nsárga), úgyhogy biztos az van a képen.

Szonjim, milyen kreatív? Feladvány: vajon mi szeretne lenni a farsangon? Nyeremény: megvarrhatja aki kitalálja
:lol:
Egyelőre nem adok segítséget, csak annyit, hogy abszolút nem csajos dolog és álmotokban sem gondolnátok rá.

Ikoka!
A bébikajákra mindegyikre kisebb kor van írva, mint ha a normális gyömülcsöket-zöldségeket nézzük akármilyen táblázat szerint. Egyszer megkérdeztem egy Hipp-est, hogy hogy is van ez (Szonjinak nagy kedvence volt az áfonyás-alma, ami szintén 4 hónapra van írva, közben az áfonya meg ki tudja mikorra) és azt mondta, hogy a bébikajákat olyan eljárással készítik, hogy emiatt lehet korábban adni eztazt. Magyarul, sztem mindent kifőznek belőle :?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Amúgy anno a tesómék is felestejet kaptak (most 19éves a legidősebb) és nekik sincs semmi bajuk. Ettől függetlenül és 2 éves korig egyiknek sem adtam tejet, Bodzinak sem fogok.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Boo!
Meghalnék 3-ig csak kakaóval.
Konkrétan. egész nap mászkálok a konyha és a nappali között, hogy mit is kéne még magamba tömni?!

Azt mondjátok meg, hogy ha reggelre a gyerekem tocsog a pisiben, az azt jelenti, hogy nagyobb pelusra kéne váltanom? De konkrétan tocsog, még a matrac védőhuzatát is a mosásba kellett tennem.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

[quote]B írta:oo: Én ma csatlakozom hozzátok, és kerek 60kg-ról startolok
- :twisted: :twisted: :twisted: én utoljára a gimiben voltam ennyi :D

Hédi is felhúzkodja magát a hintájában,aztán rögtön el is dől,mert megtartani persze nem tudja magát :roll: Szombaton megyünk Dévény tornára,mert ő is a pilótaképzőben képzeli magát :twisted:

Mióta gyümit is eszünk gondjaink vannak,mert befelé hatalmas mennyiségeket képes eltüntetni,kifelé viszont nem nagyon akar jönni :twisted: :twisted:

Akit érint: Anyósom is nagyon asztmás,neki valami olyan masinája van ami már-már úgy néz ki mint egy lélegeztető gép, abba kell a gógyszert meg valami folyadékot tölteni és rendes maszk van hozzá. Neki már ezek a pipák nem segítettek :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

szonibaba! :)

"A" verzió: nagyobb pelus
"B" verzió: nejlon a matracra
"C" verzió: kevesebb folyadék lefekvés (nap vége) előtt
"D" verzó: mindez együtt véve. :twisted: :twisted: :twisted: :?

ikoka7! :)

"Mi/én is gyakrabban takarítok, mióta Zsombit a padlóra teszem. Na ezt nem úgy kel elképzelni, hogy eddig koszban éltünk, csak mostmár nem elég hetente egyszer"
Pont mostantól elég ritkábban. :roll: A gyere ruháit meg úgyis mosod... :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Majd jövök még, csak most tudtam meg (újfent :evil: ), hogy hogyan kéne rendeznem az életem. Imádom a jótanácsokat, a kéretleneket leszámítva pláne, az alapok ismerete nélkül. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Kép

tike

Tike: De édes Hédi ebben a hintában! Mi a mienket már továbbadtuk, mert Vicus nem szeretett benn. Kb 2-3 hónaposan még igen, de utána már nem. :(
Kórházban volt ilyen, hogy oxigén+maszk, amibe cseppentettek valamit.
Remélem, erre azért nem lesz szükségünk.

Délutáni alvás van, gyorsan megyek, mosogatok....
(én olyan jó kisgyerek lennék. Ennék és aludnék)

Később még jövök, mert lefényképeztem Vica hurkáit, és meg akarom osztani veletek! :roll:

Kép
Kép]
hendegabi

boo! :)

Manót nagyobb korában úgy fürdettem egyedül, hogy a nagykád mellé odatettem a kiskádat minimális vízzel - csak, hogy ne legyen hideg mire odaérünk - és miután megfürödtem Manót áttelepítettem a kicsibe. Úgy szálltam ki a kádból, szedtem magam rendbe, és jött ő is. :wink:

Kép
Kép
200907?

Na, kicsinyítettem képeket. Bocsi előre is, ha sok lesz, de annyi jó készült a napokban!!!!

Először is a hurkák (cenzúrázva):
Kép

Aztán reggeli játék:
Kép

Vivivel:
Kép

A kis hecker:
Kép

Nóci eteti a Vicát:
Kép

Végül egy csendélet:
Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Ezt nézzétek: tokaszalonna és hurka hegyek! :lol: :lol: :lol:
És narancsbőrös a combija!!!!:shock: :lol:

Kép

De jó, most én beszélgetek magamban :?

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

"Nócikámnak mondom, az övét húzza le, együtt meg felhúzzuk a tisztát!"
Miért kell lehúzni Nócinak az övét? :shock: :shock: :shock: :?: :?: Aztán leesett, hogy itt nem birtokos esetről van szó, hanem egy főnévről. :oops: :oops: :oops: :oops: :? :?

"(csak azt nem értem, hogy gyűlt össze ott ennyi minden, amikor 2-3 naponta porszívózok nála, és betolom a porszívó csövét az ágy alá is!"
Tudod mekkora meló neki mindig újra termelni? :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Képek: :) :) :) :) :)

Narancsbőr: nekem is olyan volt már akkor amikor járni tudtam. De rendesen. Mit mondjak? Most sem változott semmi. Most is ugyanolyan a seggem, és tudok járni is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Pont tegnap este konstatáltam újabb(nak vélt) csíkokat a combom külső felén. :? :? :? )

ikoka7! :)

"Hihetetlen, hogy mennyi kosz össze tud gyűlni, pedig levesszük a cipőnket az előszobába, de itt folyton rohangálnak a porcicák az én hajszálaimmal szoros együttműködésben"
Én már megfogadtam, hogy egyszer leülök, és gúvadt szemmel nézem majd, hogy keletkeznek a porcicák. :lol: Nálunk is ugyanaz van, mint nálatok. :? :? :?

boo! :)

"én pl jól utáltalak ma titeket, és gondolkoztam, hogy ki volt az a címeres ökör, aki ezt kitalálta? Hát éééén voltam "
Hülye! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

" csak úgy szemlélődik, mint egy csiga, a két nagy szemével

Dodi, Katy, Sillia, Ancsurti, Szisz, Nyuszi??? "

Ezt megint egyként értelmeztem. Miszerint a fentebb említetteknek csiga szemük van. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

szonibaba! :)

Szonji jelmeze: bányász. :lol:

"A bébikajákra mindegyikre kisebb kor van írva, mint ha a normális gyömülcsöket-zöldségeket nézzük akármilyen táblázat szerint."
Igen, ezen már én is gondolkodtam, pont az áfonyás alma kapcsán. De még mindig nem vagyok meggyőzve. :roll:

"Meghalnék 3-ig csak kakaóval. "
Na, akkor téged már temetnek az én viszonylatomban. 7-kor egy bögre kakaó, és kb. fél órája egy szem Raffello, meg egy kocka citromos étcsoki. :oops: :oops: :oops: :oops:
(Múltkor beszéltetek a Raffaelloról. Szeretem, de a térképről nem mennék le miatta. :roll: :roll: :roll: Én is szoktam ajándékba adni, ha nincs jobb ötletem, de szerintem igazából ez egy olyan snassz dolog. Amolyan muszájbólveszemmertnincsjobbötletemdeeztbiztosszereted :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: )

"Konkrétan. egész nap mászkálok a konyha és a nappali között, hogy mit is kéne még magamba tömni?! "
És ÍGY nézel ki? Anyám... :shock: :shock: :shock:

tike! :)

Jó az a hinta Hédinek? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Ha mégegyszer beköszön Micimackó, hogy: "Szia, baba!", akkor kinyírom Róbert Gidát és az egész bagázst. :twisted: :twisted: :twisted: Legközelebb meg Tigris fogja szétugrálni a monitort, Malacka nyafogni fog, Füles meg depresszióba dönt. :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Jelmez tippek még szonibabának:
- építőipari munkás
- alpinista
- hinta
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond: Így elvileg csak akkor szabadna használni,ha tud ülni,most még bölcsőhintaként használjuk,de a múltkor kicsúszott a lába és felhúzta magát ülésbe.Kicsit kiegyenesítettem és gyorsan lefényképeztem,aztán visszafektettem,aztán ki is kellett vennem,mert persze akkor fekve már nem tetszett :twisted:

Egyébként asszem a múlt hétvégi babavilágban volt szó erről a típusú hintáról :wink:

tike

Tike, Hendegabi

Aranyosak a csajszik :P .

Bond

Neked hogy az francban van még tejed ilyen kevés evés mellett :shock: :roll: ?????
Csak neked: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Odett ma a kinti séta során 9-től 12:15 -ig aludt :P , azt hittem, hogy a délutáni alvásnak lőttek. Erre már negyed 3-tól alszik, és még mindig szunyál :P . Lehet van valami a levegőben :roll: .

Kép
Kép
orsi777

Megjártuk ma a védőnőt. Teljes téli felszerelésbe vágtam magunkat, Petrát be a mei tai-ba, még a nyakamba akasztottam a pelenkázótáskát is, és nyitott kabáttal nagy lazán elindultunk.

A járdákon menni nem lehet. A zebráknál nem lehet lelépni az úttestre, mert a hó miatt kb. fél métert kell lefelé lépni. Ezt meg gyerekkel a mellkasomon nagyon nehezen tudtam kivitelezni. A csizmám beázott, a farmerem térdhajlatig lucskos lett.
Még mindig nem szeretem a telet. :evil:

Mindenesetre Petra 7 hónapos adatai:
66,5 cm és 7.260g
Norka! Beírnád a táblába? Köszönöm! :wink:

Védőnő megdicsért a hozzátápival kapcsolatban, de egy picit lehet gyorsítanom. Hetente akár 2 dolgot is be lehet vezetni.
Ma egy kanálka tököt adtam kóstolónak. Zöldborsót akartam, úgy emlékeztem, hogy van a fagyiban, de nem volt. :( Viszont volt gyalult tök, úgyhogy most azt kapott.

Lehet kapni tejszín-mentes spenótot is, ami kis labdácskákból áll. A Tesco-ban szoktam venni. Van Tesco márkájú, és néha van egy másik, aminek nem emlékszem a nevére.
Ezek csak párolt spenótlevelekből állnak. Én mindenhez ilyen spenótot használok (spenótfőzeléket nem szoktam csinálni).

Ikoka!
Porcica sajnos nálunk is szokott lenni. Van, hogy még aznap, mikor kitakarítok.
Én is csak hetente 2x takarítok, azon kívül csak takarítgatok, ami nem jelenti a teljes lakást.
Egyébként én is azzal kezdtem ma a napot, + kimostam a fotelhuzatokat (Bond! gondoltam rád, mert Ektorp foteljeink vannak. Képtelenség kiteregetni a huzatot. :evil: )

H.Gabi!
Lányok nagyon aranyosak! :wink:
Nóci, a kis gyűjtögető :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Így néznek ki a spenótgumók:
Kép

Hoztam Petráról is egy képet, így harcol a macijával:
Kép

Bond!
Gratula Hugi mászásához! :D

Kép
katy76

Bond

Tényleg tényleg tényleg. Én is gartulálok Hugi mászásához. Nagyon ügyi.
Habár én nem is hiszem, míg nem látom :P :wink:

Katy

Petra nagyon cuki, azok a szemek :P .

Kép
Kép
orsi777

Hendegabi:Szép pipa gyűjtemény!Nekem Air Wolfos van,abból van egy pici fajta,mait nyakba is lehet akasztani.Mondjuk én momentán nem szeretném... :shock:

Nagyon édesek ezek a lányok!!!!! :P

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Sziasztok!

Timea83:
Tok jo a video, nagyon tetszett. :lol: :lol: :lol:
Hogy vagytok? Meg gyogyultatok mar vagy legalabbis gyogyultok?

Czigka:
Te aztan nagyon kitarto vagy. :shock: Mennyi tejed van mar elrakva?

Nekem kb 1 liter tej van a fagyoban. Egyik nap gondoltam kiprobalom, hogy mit szol hozza a kislanyom hogy ha azzal keverem be a tejpepet. Hat persze nem kellett Neki ugy sem. Na de aztan en is megkostoltam es kifejezetten hanyas ize volt a tejnek. Majd fel fordult tole a gyomrom. Azt meg en sem ennem meg, nem csoda hogy o sem. Ez termeszetes? Vagy milyen izenek kell lennie a fagyasztott tejnek? Ha az osszes ilyen akkor en inkabb kidobom az egeszet de nem adom oda Lottinak.

Bond:
Gratula Hugi maszasahoz! :shock: :) :)
Te mar nagyon gyakorlott vagy az egyutt furdesben. Mi csak ritkan furdunk egyutt es akkor is apa viszi ki Lottust furdobol.
Apa meg nem is furdott Vele, mert fel hogy baja lesz Lottinak.:shock: :?:

Boo:
Kepes voltal olyan idoben elindulni? :o Meg szerencse, hogy nem lett semmi bajod.
A fogyos adatokat kuldom priviben, koszi, hogy figyelmeztetsz hogy fogyozni kene. Ugyanis mig otthon voltunk nem nagyon erdekelt a fogyi es ettem a finomabbnal finomabb kajcsikat meg sutiket. Meg szerencse, hogy nem hiztam. :roll:

Ikoka:
Lehet, hogy pont azert nem takaritotta le a kocsit hogy ne menjetek sehova ilyen idoben. :lol: Vegul is kimereszkedtel? :lol:
Nagyon jo a gyerekules, jo kenyelmesnek nez ki. Mar nekunk is kene ujat venni,mert Lottus beoltoztetve mar alig fer bele a hordozoba. :roll: :lol:

Agi125r:
Hatalmas nagy gratula kislanyod felulesehez. :shock: :D :D
Novekvo sorrendben ragja a habtapit :lol: :lol: :lol:

Hendegabi:
Vica nagyon edes ahogy tatott szajjal alszik rajtad. :) A tobbi kep is nagyon jo. Micsoda hurkacskak :D :D :D :roll:

Tike:
Hedi olyan szep kislany, zabalni valo es szepen ul mar a hintajaban. :)

Orsi777:
Kep :arrow: :lol: :lol: :lol: :wink:
Jo sokat aludt Odett. :shock: Lotti ma epp az ellenkezoje. Hisztis egesz nap es nem aludt osszesen csak kb 1 orat. Pedig setalni is kivittem a friss levegore, olyankor 2-3 orat is kepes aludni.

Katy:
Petra tok aranyos. Jol legyurta a macit. :lol: :lol: :lol:

Eeeeees ma vegre a 3. nekifutasra sikerult Lottikaba tukmalnom 60 ml almas-kortes uveges hamit. Nagyon finomat foztem neki pedig. Sutotokot edes krumplival. Szerintunk nagyon finom lett de O valamiert mashogy gondolja. Szoval delelott azzal probalkoztam de 3-4 falat utan nem kellett neki. Nem fintorgott nem cuppogott, semmi jelet nem mutatta, hogy tetszik e neki v sem.
Vegul is mar teljesen feladtam az egesz hozzatapit es elfektettem magam mellett a kanapen es gondoltam megprobalom fekve is. Eeees fekve megette az uvegesnek a felet!!! :shock: :shock:

Kispocok, Dodi, Sillia, Breki es a tobbi hianyzo merre vagytok???

Kép
Kép
bucus80

Sziasztok!

Vagyok,zugolvaso uzemmodban :oops: ....

Klasszak a kepek!!!Szetzabalom a csajokat!Ja es Rolot is :lol: mekkora pasi lett mar os is!!!

Rohogcsegesek voltatok am a hetvegen...de sehogyan sem tudok itt lenni.....csak futva nevetgeltem rajtatok....

Bucus:en meg hanytam is a felolvasztott tejem kostolasatol...brrr...ennyire szart mar regen izleltem...pfujjj...
En nem is tudom mit csinalok a sok fagyiban levovel,de meg a szagatol is kivagyok....szerintem megy a kukaba,mert ha megerzem a gyerekemen,mar attol is tudok hanyni :?

Hozzatapi:mi jelenleg tulvagyunk az edeskrumplin,most a "sarga"sargarepan van a sor,egyenlore sikeres :lol: Csak ugy zabal a lelkem-viragszalam...en nem meregetek,egyenlore kb.60 mlket eszik meg,es el sem tudom kepzelni,hova is ferne be 200ml....igy is elegedett,meg szopizik is rendesen..elotte-utana :P ,bar meg csak 2 napja eszi a repat,en kitartok rendesen az 5 napos proba mellett,mert a hasa azert fajogat :roll: ,de hat eszegetni meg kell,szoval lassu szoktatas van nalunk.....szerintem a kovetkezo az avokado lesz,majd johet az alma.....

A sulyom megint stagnal,hiaba minden....es meg is csappant a fogyitol a tejem :( ,pedig semmi drasztikus... .csak keveske szenhidratot tolok,sok-sok zoldseggel,csirkevel es hallal...megsem tortenik semmi....ugylatom,nekem meg nem jott el az ideje a fogyinak,bar nem adom fel,de inkabb tejem legyen,mint ez a semerre sem mozdulas....
Sajnalattal veszem tudomasul,hogy nekem a szules nem hozott valtozast,ugyanolyan nehez visszaszereznem az idealis sulyt,es nehez is lesz megtartani :cry: na sebaj,ez van...nem adom fel tenyleg,de hat igy szoptatosan nem tehetek semmi egyebet....addig maradok egy bazi nagy balna
Boo:kuldomazadatokat :?

Bond:maszashoz gratulalok!Es nem is ertem tenyleg mibol csinalsz akkor tejet,ha ennyire nem eszel...en eszek napi2x...neha 3x,es igy is gazosodik a helyzet :roll:

Timi:betegeskedes :? fogyas:juhejjj!Ugyes vagy!Videot megkeresem,ugylatom lemaradtam....
Az ilyen baratok,nem is baratok :(
Mitisakartam meg :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Megneztem a videot....ezt egyszer mar lattam,de ezek teljesen odavannak :lol: :lol: :lol: pihent egy tarsasag!!!

Ikoka:szuper az ules!Hajra hazimunka :wink: mi tegnap huztunk agyat.....ma lazitok,mert hulla vagyok az ejszakaink miatt,holnap fozes,takaritas...mar megint....en 2 naponta szoktam,de baromira unom mar.....de hat Makecom allandoan leszokik a szonyegrol,es nyalja a parkettat :lol: :lol: fenyezni tutira nem kell!

Szonibaba:hello,udv ujra itt!
jelmez: :roll: :roll: :roll: autoszerelo

Hohelyzet:hat nem semmi,mi van otthon.....itt ho csak szallingozik,de semmi szamottevo...a homerseklet annal durvabb...kemeny -13 es -18 kozott ingazik....ezert egy napot ki is hagytunk a setabol,de muszaj menni....nekem nem a legjobb,de Makec elvezi,tiszta piros az arcocskaja,es jol be van bugyolalva....
En nem tudok annyi ruhat felvenni,hogy elvezzem igazan.
Az mas kerdes hogy nem tudnak utakat tisztitzani otthon...minden evben csodalkoznak ha esik a ho telen :roll: :roll:
Itt Muskokan, meg az erdoben is kotortak az utakat,pedig volt -30 fok is,es 30-40cm ho....

Na megyek,ebredes van.....keszitek repat!!!

Kép
Kép
ancsurti

Szonibaba

Megkóstolta Odett az Univeres paradicsom-burgonyát, és ízlett neki :wink: .

Ancsurti

Mi 2000 fős faluban lakunk, és nagyon jól elkotorták a havat, az utcák teljesen járhatóak, még a miénk is, pedig mi tényleg a falu szélén, az utolsó utcában lakunk. Szóval én nem panaszkodom.Azért a -11 fokban már én is fáztam, nem csodálom, hogy nem szeretsz olyan hidegben sétálni.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Alapjában véve amíg bent laktunk Bp-en a lakótelepi havazást nem élveztem én sem...minden percek alatt csupa kosz lett.

De most széééép, csak itt meg nincs olyan hókotró!

Katy!

Petra nagyon szép! Micsoda szemek!!!

Hgabi!

Örülök a sópipának! Nagyon édi Vicus! Micsoda hurkák! Árminnak nagyobb a súlya, de ennyi huri még rajta sincsen!!!

Conversano!

Cuki a Marcis fürdős és havas kép!

Orsi!

Odett nagyon édes! Imádom az ilyen fotókat!

Ancsurti!

Hangi fotók! Nagyon nagy huncut! Szép Kislány!!

Bucus!

Majd alakul a hozzátápi!

És a mai tél...hóembert építettem Apa sapiban, meg Apa egy gigát :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Tickerplayground.com
breki76

Breki
Szép kis vityilóó! :wink: :lol:

Ancsurti

Retteghetsz is mit tesz majd a fiam Hangival, ha hazajöttök :twisted: :lol: :lol: :lol:

Tike

HÉdi is hypotoniás?Mit mondtak?Mi volt?A hinta ezért kell?

Szonibaba

Én tudomm!!!Be-be! :lol: :lol:

Norka

7 hós adataink:
6550gr 69cm

(megint nem nőttünk egy cm se vagy a múltkor mértük szarul)

KépKép

KépKép
ronmay

Szonibaba

Hallom, Marci műsor van.... :cry:

KépKép

KépKép
ronmay

Breki:
Jaj de nagyon jok a kepek. Imadom a havat.
Nagyon szepek vagytok. :D

Ancsurti:
De jo, hogy Hanginak tetszenek az uj izek. Az avokadot hogy fogod adni?
A fogyas miatt ne aggodj, mar a jo uton haladsz. Meg fognak indulni a kilok meglatod.

Kép
Kép
bucus80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond!
A lefekvés előtti kevesebb folyadékkal csak annyi a baj, hogy úgy néz ki az esténk, hogy szilárd vacsi, utána fürcsi és utána szopi, majd irány az ágy. asszem marad a nagyobb pelus. De kíváncsi leszek, hogy mennyire fog elveszni benne, mert most a 7kilójával a 3-as méretet használjuk, ami 9-kg-ig van.

A "Hogyanrendzedésmikéntazéletedmajdénmegmondom" naggyon ismerős. Úúútálom.

A jelmez ötletekkel nagyon messze vagytok, de akár ezek is lehetnének. Asszem ott rontottam el, hogy azt írtam, hogy nem csajos, de arra gondoltam, hogy ne ilyenekben gondolkozzatok, hogy Hófehérke, királylány, stb.
Segítek annyit, hogy szűkítsük a kört: egy extrém (vis a képzelet szülte) állat.

Katy!
Micsoda szemek...csudiariszépkispofa

Bucus!
Látod a kitartásnak meglett a gyümülcse (az almájakörtéje)

Orsi!
Üdv az Univeres pariburi kajálók táborában

Ronmay!
Jaja. Merészeltük venni a bátorságot, hogy az orrába akarjunk csöppenteni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

És a legjobbat a végére hagytam:
Úgy látszik megsértődött a Fisher Price csiga, hogy kibeszéltem, mert éjjel a szemét fogta és önállósította magát: elkezdett zenélni. Képzelhetitek, hogy a tök kuss lakásban mekkora hangja volt. Apa kiosont szép halkan, hogy majd ő megoldja, erre még féltucat egyéb játékot sikerült levernie, plusz egy rendőrautót, ami elüvöltötte magát, hogy "Figyelemriadó ámokfutó az autópályán..."

Na kinek volt hasonló jó éjszakája? :lol:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Neeem és bármilyen furcsa Minónak nincs még külön szobája sem. Ugyanis ugye 2 lakrész van, az egyikben Anyósom lakott....azt még át kell alakítani, kiütni a falat stb...stb...rengeteg meló és idő és pénz kell hozzá! Ráadásul Anyós+pasija úgy telebagózta a lakrészt, hogy már 2x festette ki Párom azóta, de még mindig lehet érezni :evil: :evil: ! Imádom Őket :evil: :evil: , mint kecske a kést!!!!! Ugye a hitel is sok, mivel Férjem nemhogy támogatást nem kapott, de még Ő segítette ezt a "csudajó Anyát" is! De hagyjuk, mert a vérnyomásomat inkább nyugiban tartanám!!! De talán most, kissé javul a helyzet és egy éves korában Minó is külön szobába kerül (mondjuk amúgy sem akartuk külön szobába tenni (mert akkor azért ismerve Férjemet valamit megoldott volna). Ő a saját 2 kezével minden segítség nélkül építette a házat (nyilván nem bírta volna felépíttetni...arra nem lett volna kerete). Nagyon felnézek Rá ezért!!!! Meg ahogy Árminnal is törődik, úgy, hogy Ő bizony nem tud a saját tapasztalatából meríteni! Tényleg büszke vagyok Rá! De persze szoktunk veszekedni mi is, mint mindenki aki párban él!!!

Viszont most Ő is nagyon szeretne Kislányt, Ő is "Lányosan" eszik...nagyon kíváncsi leszek, mert mindenre ügyelünk...így ha mégis Fiúnk lesz, akkor Fent ez van megírva és nagyon nagy szeretettel várjuk Őt is!!! Jó lenne jövő télen már egy újabb Kismanó!!! :wink: :D

Barátnőm december 22-én szülte meg a Kislányát, van egy 2 éves 7 hónapos Kisfia...hát mondja is, hogy most megpróbál nagyon-nagyon figyelni, mert ez az utolsó, hogy Kisbabája van és gyorsan eltelik az idő!!! Pont felhívott tegnap, hogy DM ment a Tv-ben és elsírta Magát, mert rám gondolt, hogy milyen jó volt, amikor gyerekek voltunk és ígérjük meg, hogy ha nagyobbak lesznek a Lurkók, akkor megyünk együtt DM koncertre! Ő eljön majd Pestre!!!

Márciusban megyünk Szegedre, már alig várom, hogy megdögönyözzem a Kis Zsófikáját!!!

Na Szegeden imádtam a havat, ott nem koszolták le olyan gyorsan, mint Pesten!!!

Suli miatt meg ne izgulj, majd alakul az, most már nehezebb sokkal!!!

Ancsurti!

Súly miatt ne izgulj!!! Az első Baba előtthöz képest rajtam is van vagy 8 kiló, Árminhoz képest meg 4. Pedig azt mondtam, csak akkor lesz másik Baba, ha visszafogyok, de nem akarom, hogy ezen múljon! Ráadásul tényleg nagyon keveset eszem és még tornázgatok is (nem annyira intenzíven, mint régen), de nem úgy megy a fogyás, mint huszonévesen, amikor 47-50 kiló voltam a 166cm-hez, vagy még 2006-ban is szuper vékony voltam (pedig már cukros voltam). De harmincon túl, meg ha a hormonok szórakoznak, nehezebb már a fogyás! De ami fontos, inkább legyen valaki mondjuk 70 kiló, de izmos, feszes, mint 50kg, de lötyi.
Amúgy meg Barátnőm a második terhességét soványabban zárta, mint ahogy az elsőt kezdte!!!! Szülés után meg még 7kg lejött Róla!!!! Például Ő egy nagyon csúcs szuper alakú Lány volt suliban, magas, vékony, sportos, cicis és az Levi's 501-s úgy állt rajta, mint egy Barbie babán....és bizony pajzsmirigy problémája lett és nagyon sokat felszedett...szóval nem tehet róla...A Férje mégis imádja, 20 éve együtt vannak és nagyon boldogok!!!

Szóval fel a fejjel, amúgy amikor nem foglalkoztam a súlyommal (mármint nem méricskéltem magam) és ráálltam mondjuk 3 hét utána mérlegre, na akkor fogytam...meg agykontroll...képzeld el a célt és megvalósul!!!!!!!!

Ronmay!

Ez a hypotónia. Én is nézegetem Minót...azt kérdezném, hogy a "zongorázás" az abban nyilvánul meg, hogy tekergeti a csuklóját és számolgatja az ujjait??? Meg mászásnál nem nyújtja ki rendesen a tenyerét???? Szerintem Minónak a lába nagyon erős, de a karja nem eléggé :roll: :? ! Nemsokára megyünk dokihoz, akkor megkérdem, Nálatok hogy derült ki??? Doki szúrta ki???? Azt észrevettem, hogy kb úgy csinál mindent, mintha egy hónappal később született volna (ugye Ő 36+4-en jött). Kivéve a dumálást...abban rám ütött :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Bond :lol: :lol: :lol: farosbögyös :lol: :lol: :lol:

Szonibaba :lol: :lol: :lol: csiga kontra rendőrautó :lol: :lol: :lol:

Boo, Marci keresztelőjén a szűk család volt, azaz nagyik, dédi, keresztszülő.

Ikoka, jól néz ki az autósülés, de szerintem nem biztonságos még ilyen piciknek a menetirány szerint utazni. Én úgy tudom, illetve olvastam és szakembert kérdeztem, hogy a 9 kilótól való ülésekbe akkor rakhatjuk, ha biztonságosan tud ülni. Azaz a nyakát is rendesen tartja. Mert egy ütközés esetén... .Mondjuk gáz a helyzet, mert a 0-18-as ülést meg a biztonságossága miatt nem ajánlják. Én Bendét szabályosan belepasszírozom az ülésbe, bár őt nem zavarja.

Breki drukkolok, hogy lányka legyen. Én isss lányt szerettem volna, de el nem cserélném Bendőt.

kispiskóta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?