A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo, hát nem is a "rendezvényszervezésre". Bár az se rossz. :lol:

Kép
Kép
irina

Sziasztok, csajok, élünk :wink: :D :oops: !
Az igazság az, hogy múlt héten rengeteget dolgoztam, kedden pl. 8-19-ig voltam bent, pénteken munka után vittem a kőcöket Pilisre, mert szombaton is bent voltam 7-17-ig, utána a barátnőmhöz mentünk Ági napra, a párja séf és ő főzött, hmmmmmm :roll: 8) . Persze jó borokat is ittunk, és 1/2 3-ig maradtunk, nagyon jó volt és kikapcsolt :D . Persze tegnap kicsit másnapos voltam, de a vonatok hol jártak, hol nem a nagy hó miatt, így inkább bevállaltam, hogy elmegyek értük :roll: .

Bocsánat, de olvasni nem is tudtam az utóbbi napokban, és látom, elkelt a 900. oldalkezdés, gratula Vindo :D .

Heni fiúk és Panndi lányok gyönyörűek.

Niki, gratulálunk a nagyfiúnak az 1. foghoz :D .

Móni, hihetetlen, hogy már félidős vagy, szuper :D !!!!

Maggie, nekem is Nissanom van, bár Sunny, és nem egy mai gyerek (1995), de nagyon jó kocsi.

Hát, pörgetve kb. ennyi maradt meg :oops: .

Bencének vasárnap lesz szülinapja, azt találtam ki, hogy szombaton délután elmegyünk a ceglédi termálba, kifürdik magukat, és utána este megkapja a Dínóshowra is a jegyeket, amiket pár hete már megvettem :D . Remélem összejön, nagyon várom.

Megpróbálok gyakrabban jönni a héten :roll: .
Puszi mindenkinek.

Irina, megyek, kíváncsi vagyok :arrow: :D .

Ja, még egy rossz hír: Pistinek ellopták a pénztárcáját az irataival :evil: . Kérek egy kis segítséget, hogy az iratokat visszakapja, és száradjon le a keze az illetőnek 8) !!!!
dettyk

Sikerült kifestenem Panka falát, amit még akkor rajzoltam fel, amikor kúszott :oops: . Még nincs teljesen kész, bár ezt csak én tudom 8) :
Kép Kép
És itt van egy friss, ám rossz minőségű kép Pankáról:
Kép
dettyk

Szia, Detti!!!
*** tolvaj! Remélem, legalább P iratai mielőbb előkerülnek valahonnan!
Panka továbbra is hatalmas jelenség, Ádi is elbűvölve nézte ;-)
Nagyon szép lett a festésed a gy.szobában, hát volt is honnan örökölni a tálentumot, meg Pankának is lesz honnan :-)
Hogy fog örülni Bence a dínóshow-nak! :-)

Kép
Kép
irina

Rugó elaludt, Gábor hazaért, kezdhetek is dolgozni 8)

Dettyk, áá, de utálom az ilyeneket.
Tömegközlekedés közben történt????
Hátha megtalálja valaki a papírokat, hiszen azokat általában csak eldobják...

Nagyon kis kreatív vagy:)
Biztos jól érzik magukat a szobában a gyerekek.

Látom, Panka egy francia-lány.

Egyszer engem is zsebeltek ki a villamoson, olyan rossz érzés volt. De szerencsére a papírok külön tárcában voltak.

Kép
vindolanda

Én is vagyok olvasgattam. Persze most nem jegyzeteltem így csak össze vissza....

Irina
Sajnálom, hogy betegeskedik Ádi :( remélem hamar túl lesztek rajta.
Meg azt is sajnálom,h így a munka is nehéz. Pont most gondoltam bele, h nem is tudom mit csinálnék hasonló helyzetben. Mikor éjszaka nem tudsz aludni, mert a gyereknek nyűge van, aztán meg másnap meló....:?Kitartás.
És akkor én is idióta módon nevelek, mert pont uezeket a trükköket muszáj vagyok bevetni....ha máshogy nem megy....sztem inkább így mint veréssel.

Niki
Éljen Alex első foga :) Lilla is 8 hónapos volt az első fognál :) nem is szenvedett vele????
S és a magyar menyecske :) 24 kg azért nem semmi.

Maggie
Szorítok+++++++minden rendben lesz.

Móni
Félidő :lol: éljen éljen, hogy szalad az idő

Vindo
Hús :lol:

Tünde
Ez tök jó. :lol:

Heni
Nagyon jók a képek :)

Kaqk
++++++++++holnapra

Panndi
Nagyon szépek a csajok és Zsófi nagyon ügyes mint mindig.

Detti
Aztaa nagyon ügyes vagy.

Nekünk 7vége jó volt. Szombaton ugye lementünk havaskodni szakadó hóesésben. Tiszta vizes volt mindenki mire felértünk. Építettünk hóembert is. Kocsit is takarítottunk, no az vicces volt, mert mire végeztünk majdnem uúgy nézett ki a kocsi :) mint előtte :)
Du. meg csavarogtunk. Elmentünk a csajnak trikót venni, meg bugyikat. A trikóval beállt a tükör elé és nézegette magát, hogy csini. Ő választotta..lovacskás :lol: azóta le sem bírom róla szedni. :)
Tegnap meg délelőtt főztem, du. meg barátnőméknél voltunk karácsonyozni :lol: kicsit elcsúsztunk vele...:lol:
És hát a lányok enyhén szólva túlpörögtek, így egy kissé nehéz volt bírni velük és sok volt a sírás meg a hiszti.

Ma meg a délelőtt szuper volt, aztán Lillát rávettem, h lemenjünk a boltba és megvegyük a jelmezéhez a hozzávalókat (lovacska lesz :lol:), de miközben a boltban voltam bealudt a babakocsiban :?
Ilyet már nem is tudom mikor csinált utoljára. Azért kellett még sétálgatnom, hogy tudjon akkor aludni, de így is hiszti volt ébredés után. Ilyenkor mindig ez van.
Az kissé rosszul esett. Nem akart jönni, Dani meg rám volt kötve, de ha nincs akkor sincs esélyem sem a két gyereket felvinni, így párszor ráhajtottam a tároló ajtót mire lehiggadt, mert nem volt hajlandó először kiszállni, aztán jönni....téptem a hajam.
Aztán utána fent már édes volt. Aztán addig nyaggatott, hogy megcsináltam neki a jelmezt. Végig ott mászkált körülöttem. Meg fel is próbálta és nagyon lelkes volt, de amikor kész lett akkor közölte, h nem kell neki.
Na ezek után mosoly szünetet tartottam vele kicsit. Erre ő közölte velem, hogy:
Anya hagyd abba a mérgeskedést :lol:
Elmagyaráztam neki, hogy anyának mi esett rosszul és megegyeztünk, hogyha felveszi és lefényképezhetem, akkor már jól is fogom magam érezni. Utána már azt mondta, hogy farsangon is felveszi.
Délután elmentünk a bnőmékhez ahol egy 20 hónapos kisfiú van. Lilla mielőtt indultunk mondta, hogy a múltkor megcsapkodta, mert ráült az autójára.
Én szépen megkértem, hogy most ne és ha szeretne valamit akkor kérje el szépen.
Erre csajok minden játékon visított, többször is odacsapott a srácnak, írigykedett...:( égett a képem. A bölcsi előtt ő korábban soha nem csinált ilyet.
Hazafelé próbáltam vele újra megbeszélni a dolgot (meg persze ott büntibe is volt, mert bocsánatot sem akart kérni), úgy tűnt megértette.
Legalábbis remélem nem sokáig szándékozza ezt csinálni......:(
Itthon már megint minden ok volt...azt leszámítva, hogy mindenféle hülyeséget csinált este: nyalta a habfürdőhabját, meg a habfürdős vizet, kilocsolta a kádból a vizet, aztán lerántotta az ágyunk felett Daninak felfüggesztett forgót-hiába kértem kb 1000x hogy ne rángassa (a szöget nem találtam meg, tiszta ideg vagyok miatta, hogy mikor lépünk vagy fekszünk bele)
Néha agyamra megy a dac korszak.......
Viszont totál nem volt kedvem ma mellé feküdni és 2 visszatessékelés után elaludt egyedül.....

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Azért nem jöttem ma, csak most, mert eléggé nehéz lett a napom... Röviden: az egyik nagyimat az autó csomagtartójában szállítottam sürgősen urológushoz (mert kiszakadt a katétere belőle, és vérzett), a másik nagyim meghalt. Szívelégtelenségben, légzési nehézségekben, keringésösszeomlásban. Leállt a szíve, újaélesztették, ismét leállt a szíve és másodszor már nem sikerült.

Hosszabban majd esetleg vmikor.

Így aztán már csak 8an vagyunk. És kevesebb lesz a dolgom. De nem így szerettem volna ezt... Meg alán nem is szerettem volna annyira...

Jó éjszakát mindenkinek!

Nem olvastam, bocsánat, nem tudok reagálni...

Kép
Kép
Kép
zdori

Zdori, nagyon sajnálom :( !
dettyk

Dóri!
Sajnálom :( :( Sok erőt Nektek

:arrow: már 5óta zajonganak mind2en

KépKép
viranka

Dóri, részvétem, nagyon sajnálom :(
Vendég

Jó reggelt!

Dóri sajnálom:-(

Fleur ez a kis hisztizsák hölgyemény:-) nagyon ügyesen tudod kezelni, én nem tudnám az tuti :oops:

Irina szupi a hely!

Panndi de édesek a csajok , nálunk Péterke nagyon megijedt ahogy belement a nagy hóba, kiabált, hogy anya segitség:-)
Fruzsi kis sunyi:-) jól összeillenének Áronnal8)

Dettyk jaj de ügyes vagy!!!!!!!!!!!járda, falfestés, udvar 8) büszke lehetsz magadra :wink:

Vindo hát Rugó nagyon kreativ :wink: ki ezt, ki azt tud:-)

Kaqk szoritok +++++++++++

Rólunk:
Megvagyunk:-) apa egyre jobban, húzódnak a varratok, majd pénteken fogják kiszedni neki. Kedden már megy dolgozni is. Most nem lett hosszú a betegszabija.
Péterkém továbbra is egy angyal, Áron meg kis huncut, kibújt még 2 foga, egyszerre, volt pár rossz éjszakánk, de remélem most egy kicsi pihi következik.

Heni
KépKép
heni81

Jo reggelt!

Dori, oszinte reszvetem.. :(

Kaqk, mennek a drukkok!

Dettyk baromi ugyes vagy! :D Panka nagyon edes! :D

Heni, hidd el, tudnad kezelni, ha hisztis gyereked lenne...csak mivel nincs, nem tudod elkepzelni... :lol: A nagylanyom sosem volt hisztis, igy en is ezt mondtam, mint te, aztan kaptam az en Raniamat... :lol: Es igy imadom, ahogy van! :lol:
Orulok, hogy jol van apatok! :D
Vendég

KépKép

Zdori
Sajnálom, részvétem....:(

Vindo
Reggel néztem meg Rugót :lol: ez a gyerek nem semmi.

Heni
Szerintem is tudnád kezelni, ha muszáj lenne. És nekem is kellett idő mire megtanultam, h viszonylag higgadtan kezeljem, mert az célra vezetőbb.
Remélem Dani fiam lesz olyan kegyes hozzám és nem lesz hisztis :)

KépKép
KépKép
fleur

Dóri, sajnálom :(

Másra most nem telik.

Megint be kell cserkésznem a pisis fiút. Fél tíz előtt ébredt 8)

Kép
vindolanda

Dóri részvétem :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk drukk mára+++++++++++++++++

Fleur ügyesek vagytok :)
fotót kapunk a pacinak öltözött Lilláról?

Heni nagyon szuper a közös kép :lol:

Panndi angyalkákat cica is gyártott :D
Fruzsi is már nagyon nagy :)

Dettyk nyáron nálunk is rajzolhatnál a falra :wink:
addigra penészmentes lesz, ha minden igaz végleg :roll:
szuper lett.
Panka meg igazi nagylány már.
Ó de szuper ajándékot kap Bence :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Rugó játékok:

Motorozás zacskóval a fejen.
Kép

Turmix-használat.
Kép

Később jövök majd.

Kép
vindolanda

A turmix a tojás-szeletelőbe van bedugva, hogy működjön.

Móni, hogy álltok a penésszel?

Enni :arrow:

Jövök ám és reagálok délután.

Kép
vindolanda

hali

Várom h emma elaludjon és lehessen picit zajolni ( fürdőszoba az ő szobája mellett van :-( )

aztán készülök és rajt.....kösz a sok drukkot....meglátjuk..majd jövök beszámolni....

és reagálni..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hajrá Kaqk!!!!!

És Maggie-re is gondolunk, akinek ma munkahelyi megbeszélése van (ha jól emlékszem).

Mindent bele, lányok!

Kép
vindolanda

Fleur, hát, ez nehéz lehet :roll: :? :(
Biztos, hogy ki fogja nőni Lilla ezt az egészet.
Lehet, Dani abszolút nem lesz hisztis... És akkor igazán boldog évek várnak Rád.

Nem tudom, nyugtat-e, valószínűleg nem, hogy a fürdővíz megivása nálunk alap volt hónapokig, már nem is tiltakoztunk ellene. Sőt, külön kis kriglik voltak neki kitéve, mikor melyikből ivott. Aztán ki is locsolta, ha nem figyeltünk. Aztán leszokott róla. Most az volt a sláger sokáig, hogy az orrszívó egyik végén fújta be a levegőt, a másik vége meg a víz alatt bugyborékolt. Emellett egy kis törülköző még a csúcs. Mikor én már kinn vagyok a kádból és törölközök, ő azt megkapja, és a vízben törülközik :shock: Turbánt csinál belőle a fejére, mint én hajmosás után. Persze akkor már megmártotta a vízben előtte... Felteszi a lábát a kád peremére, törölgeti a talpát:) MInden tiszta víz, mondanom sem kell,

Heni, a párodnak mondtak valamit az orvosok? MIt egyen, mennyit mozogjon stb... Mit lehet csinálni egy visszérrel?

Kép
vindolanda

Eltűntetek :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!

Előre is bocsi, de csak röviden. Tegnap olyan ideges voltam több dolog miatt is, meg a Kedves is dolgozott a gépen, hogy inkább nem jöttem. Egyébként eléggé későn értem haza, annyi dolgom volt, hogy nem is kapcsoltam be a gépet.

Szóval ig.bácsi azt mondta, hogy egyre kevesebb a gyerek, próbál valahogyan megmenteni bennünket, de jelenleg az a helyzet, hogy a három emberből egynek vagy kettőnek mennie kell. Azt tanácsolta, ha kapunk v.milyen állásajánlatot, akkor fogadjuk el.
Nagyvonalakban ennyi.

Ráadásul rögtön a megbeszélés után a Kedvessel beszéltem, azt mondta, lehet nagy baj van a kocsival. Ez szerencsére megoldódott, este még kiment a szerelőhöz és kiderült, hogy minden rendben. Már nagyon várom, hogy vezethessem!

Hamarosan indulok a bölcsibe, A-tel találkozunk, valahogyan összeszedjük anyukámat. Ő jön hozzánk, mert ma reggel B. borzasztóan köhögött. Holnaptól inkább nem engedjük a bölcsibe. Megpróbálom gyorsan kikúrálni. Remélem azért befulladásig nem megy majd a dolog!
dmaggie

Dóri!
Részvétem. :(

Dettyk!
De szép lett a fal! Nagyon ügyes vagy!
Iratok.. :evil:

Kaqk!
Hajrá!!!!

Vindo!
Rugó nagyon házias, szavad sem lehet! :wink: A zacskó, mint bukósisak funkcionál a fején?
Jó nagyon aludt a fiú! :)

Fleur!
Hiszti ügyileg megértelek. Én néha totál ki tudok borulni, bár az eszemmel tudom, hogy a legrosszabb módszer, de egyszerűen néha elvesztem a fejem. :oops: Borzalmasan tudnak viselkedni. A múlt héten Gergőt kellett hazavonszolnom a játszótérről, majd megszakadtam, december elején pedig Zsuzsunak volt egy gyönyörű nyilvános hisztije, amivel jól megizzasztott. Persze itthon is sikerül időként botrányt rendezniük. Időközben rájöttem, h olyankor valami más bajuk is van, de akkor is van, h kiakadok. :oops:
Más esetekben viszont tündérek. Imádnak bevásárolni, tolják a gyerekbevásárlókocsit, ők pakolnak fel a szalagra stb (persze el-el
kóborolnak, de hallgatnak rám)

Kép
gica1

Vindo ehet, ihat, mozoghat, csak kiméletesen :wink:

Padlószőnyeg van nálatok és el van szegve? mennyire piszkolódik ez a fajta? diegós? a falon mi van? a fa mögött? rakhatnál már több képet is házatokról, hogy legyen honnan ötletet lopni :wink:

Heni
KépKép
heni81

Na, azért 1-2 dolog:

Irina, szerintem ezzel nincs semmi baj. Választhat és az jó. Hasonló módon csinálom és csináltam én is, eddig bevált a dolog. :wink: Édesdrágaparamami nyugodj meg!!!!! :lol: :lol: Örülök, hogy jobban van Ádi! Lakás meg szupi lesz!!!! :wink: :lol:

Fleur, nem tudom, hogy miért ostorozod Te is magad? Mindent jól csinálsz és kész. Szerintem nagyon ügyesen kezeled a dacokat.

Panndi, édesek a lányok! Gratulálok Fruzsinak!

Dóri, nagyon sajnálom!!!! :cry: :cry:

Vindo, Rugón megint behaltam. Szabadalmaztatni kellene az ötleteit. :lol:

Kaqk! Hajrááááá!!! Ügyes legyél!!!
dmaggie

Gica, ez ismerős azért nálam is. Bercó is a múlt héten a boltban azon hisztizett egy jót, hogy miért nem veszem le róla az overalt. Szerintem mindannyian elvesztjük néha a fejünket, ezért egyáltalán nem kell pironkodni. Na, igen az ilyenek után szoktam én is mondani, hogy remélem nem lesz beteg.
dmaggie

Maggie, jaj, ez nem hangzik jól :?
Figyelheted az álláshirdetéseket akkor...
Bercó, szegény, mindig benyakal valamit.
Remélem, jó lesz a kocsi:)

Heni, akkor nincs semmi komoly terápia :roll:

Igen, mindenhol Diegos padlószőnyeg van méretre vágva. Így akkora, amekkora kell, ráadásul sokkal olcsóbb is. Bár kevésbé dekoratív, az biztos...

A világos fajta elég koszos már, de Rugó azon nőtt fel. Egyszer majd kikölcsönzünk egy tisztítógépet, és azzal rendbe tesszük. A kisebb darabokat megtisztítottam kárpittisztítóval meg kefével, azok pofásabbak.
Az új részben ugyanaz a minta, de a színe olyan meggyszínű. Ez kevésbé koszolódik, de gyakrabban kell porszívózni.
A falon kő van elég magasan felrakva, ahol a kályha áll.

Majd csinálok egy-két képet valamikor.

De a legszörnyűbbet még nem is mondtam. G. vett egy tévét a múltkor. Nulla százalékos hitel, és nagyjából kiváltja a fűtőelemes hitelünket, ami épp lejár, de hát én inkább takarékoskodtam volna, mert nem állunk olyan fényesen. Persze nagyon szép, a nappali falán van, meg olyan vékony, de azért mégis. Szerintem inkább talpra kellett volna állnunk. Tisztára mint Dettyéknél. A galériába még nincs korlát, de van egy akkora tévénk, mint egy ház... Állítólag kap valami jutalmat G., meg lesznek most komolyabb bevételei is. Na, nem ecsetelem.

Kép
vindolanda

Gica, igen, vsz. bukósisak lesz :wink:

A hiszti két gyerekkel lehet csak az igazi, azt hiszem.

Kép
vindolanda

galériába=galériában

Kép
vindolanda

Maggie!

Sajnálom, h az igazgatóbácsi semmi biztatót nem tudott mondani. :( Jobbulást Bercónak!
Köszi a biztató szavakat hisztiügyileg. Azért megnyugtató, hogy más is hasonlóan érez.

Vindo!
Tv- hát igen, a férfiak néha nem tudják a fontossági sorrendet.

Heni!
És meddig kell a kimélő életmód Apának? 1-2 hét vagy esetleg tovább?

Kép
gica1

Gica 6 hét táppénz járna, de ő ezt nem engedheti meg magának :evil: igy kedden már megy dolgozni, de a főnökével közölte, hogy csak optikai létszámot fog növelni :roll:

Köszi Vindo, én ide a nappaliba gondolkodom valami hasonló megoldáson, mert drága szőnyeget nem akarok. Hideg a laminált padló :evil: van letéve egy utálatos sötét kék szőnyeg, de naponta porszivózom, minden franc láccik rajta, sőt hülye az anyaga is, igy még bele is ragad, nem véletlenül került fel annó a galériára ( apa vette ) :roll:
A kő a falon nagyon szuperul néz ki 8)

Heni
KépKép
heni81

Nosztalgiáztam Vindo rád gondoltam, te lehet értékelnéd az ilyesfajta hülye humort:
http://www.youtube.com/watch?v=zozIHqVkA-o
Bocs ha nem...

Móni
Persze igyekszem képet tenni.

Vindo
Amikor még nem fürdött bele és nincs benne habfürdő én sem bánom az ivászatot. Törülköző nálunk is van és Lilla mindig egy pici locsoló kannából iszik. Én megtöltöm neki tiszta vízzel.
Ez az egyezség.
TV :evil:

Maggie
:( :( ezek nem jó hírek.
Köszi olyan kedves vagy, de néha tényleg annyira elbizonytalanodom :) szerintem én azért ostorozom magam, mert azt várnám, h teljesen elmúlik, de mivel ez az a kor amikor van hiszti annál aki olyan típus, akármit csinálok sem múlik el teljesen 3
éves koráig :)

Gica
Igen Lillánál is mindig van valami más is mikor hisztis.....de én is akkor is nehezen fogadom el. Jobban tetszett az a Lilla aki hozzám bújt, ha baja volt, de hát anya nem válogathat
az van ami van :) amúgy ő is tündérke nagyon sokszor.

Na mindjárt itt a gyermekem és még lenne dolgom :) holnap bébi szittelek a bnőm lányára is. Mivel a csajok amúgy is imádják egymást gondolom jól ellesznek, de így elő kell készülnöm, mert holnap semmit nem tudok majd csinálni :)
Remélem jó napunk lesz, szorítsatok :)

Ja amúgy anyósom ma délután rácsapta a fiára a telefont, mert nem megfelelően hívta el 7végére (legalábbis szerintünk ezért, de igazából fogalmunk sincs) :roll: komolyan néha több baj van vele mint a gyerekekkel. És még azt hiszi segítség nekünk, ha itt van.....khhhhmmm na mind1. De persze ő soha fel nem emelné azt a rohadt telefont, h megkérdezze, hogy vagyunk. Vagy hogy jöhet e már, meggyógyultunk e....ááááá.. na hagyom is mert már megint én rágódok azon, h ő hülye.

KépKép
KépKép
fleur

Dóri most olvastam Részvétem!!! :(

Maggie :(
varga tünde

Köszönöm!

Nem nagyon olvastam, azért egy picit igen, de nem nagyon tényleg.

Rugó képek megint nagyon aranyosak. Hogy bír ilyen kis huncut lenni? :)

Megyek, dolog van. Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Fleur, kösz, meg fogom nézni, de most egy tíz perces etapba nem tudok belevágni, Rugó jön-megy :wink:

MÁR ITT IS VAN :arrow:

Kép
vindolanda

Jo reggelt!

En gyerekeim fel 5-kor keltek ma reggel... :shock: :twisted: Pedig este most nem is fekudtek olyan koran..
Ma jon baratnom a kislanyaval, aki ket eves, szeretik egymast Raniaval, es nem utolsosorben Jazmin szerelmes Alexbe...multkor Alex hanyatt fekudt a foldon, erre Jazmin rafekudt, es percekig csokolgatta, Alex meg kacagott... :lol: Halaliak voltak :lol:

Rugo nem semmi... :lol: vigyazzatok a zacskoval, en gyerekkoromban majdnem megfulladtam.. :?

Maggie, sajnalom...mindig van valami...de biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz!

Mennem kell, Rania maris hisztizik... :twisted:
Vendég

Niki, vigyázunk...
A note booknak a tasakja, szóval olyan kemény anyag amúgy :roll:

Jó szórakozást!

Felöltözünk :arrow:

Kép
vindolanda

Inkább lekattingattam a lakást a telefonommal. Így nézünk ki most, azért még nem egy Lakáskultúra szint:)

Kép
Ez Rugó szobája. A szoba másik oldalára már megvettük a komódot, de még nincs összerakva. Itt tároljuk a még fel nem használt alapanyagokat is (pl. padló a galériába). Főleg játszószoba, itt van Rugó kis asztala is.

Kép Kép
Ez itt a nappali a koszlott ruhaszárítóval.

Kép Kép
Ez a hálószobánk, itt alszik mindenki, mind a dél-amerikaiaknál, egy kupacban.

Kép
És végül a ma reggeli játék: orrszívók a nyakban átvetve napszemüveggel kiegészítve :roll:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

hali,
csak gyorsan bejelentkezek.....minden ok, épp tortát stök és hamarosab mennem kell emmáért is..szóval altatás után jövök bővebben.

KépKép
kaqk
Debrecen

Helló!

Nagyon jó a lakásotok !!!!!!!!! Rugó :lol: nem bántja a sakk figurákat?? Nálunk már rég nem lenne megy egy db.ja sem :oops:
varga tünde

KÖsz, Tünde.

Bántja néha, és van olyan nap, hogy tízszer állítom fel a sakktáblát :wink: Meg keresgélnem kell állandóan, hová is tűntek a figurák.
De még sértetlenek.
Az a mécsestartó, ami mellette van, az viszont nagyobbat kapott, el is van repedve :roll:

MOndjuk ma még oda sem ment hozzájuk, szóval változó a dolog. Mielőtt beteg lett, aprította rendesen őket, aztán most semmi :roll:

De olyan üres a szoba, ha nincsenek ott.

Kép
vindolanda

Tényleg, Kaqk, mi volt az interjún?

Kép
vindolanda

Hello

na megjöttem. Vindo jó lett a lakás!!:-) Rugó képeken jókat mosolyogtam...:-)

Zdóri: sajnálom, Részvétem! :(

Fleur: hogy sikerült a napod a csajokkal?

Maggie: munka, sajnálom.....Jól emlékszem h Bercó megint beteg? A kis autót akkor mikor kapod meg? a másikat sikerült eladni?

Irina: Ádó? Jó helyen lesz a lakás..gratula..!!!!!!

Munka
majdnem elfelejtettem megírni..szóval a plaza kávézóban volt a találkozó. Utobb kiderült hogy 4 embert egyszerre halggatnak meg, de ezért egy ilyne kötetlenebb beszélgetős interjú volt, ami tök jó, mert nyugisabbak, lazábbak voltunk. Nagyon tetszett a cég, rugalamsak...péntekig kell vissza válaszolni hogy érdekel e mindet még az állás, mert ég pár későbbi jelentkezőt is meghallgatnak.....
1 de ha találnak akkor 2 embert vesznek fel..:-)
és ami jó
h febr. 15 től már lehet is kezdeni....:-)
ez egy energiaital forgalmazó cég. területi képviselői állás Hajdu Bihar megyében. jól hangzik, és így tudnám vinni-hozni Emmát, ( ott fog aludni a bölcsiben amit találok munkát, szerencsére egyre jobban érdekli a dolog ) utánna itthonlehetet a családdal ...és ha egyenesbe állunk elköltözhetünk egy albérletbe......aztán kitudja.....nagyon foglalkoztat minket a külföldre költözés, I munkája miatt lehet sor is kerül rá....én nem ellenkezek....:-) de ez 1-3 év múlva.

:oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Maggie drukk, hogy hamar találj valamit++++++++++

Kaqk mi volt tegnap?

Vindo csúcs az a szemüveg :lol: :lol:
cicus is elintézte volna már a sakktáblát :roll:
szép lett a lakás :D

Fleur gyere mesélj milyen volt 3 gyerekkel :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Még csajszizok :) nagyon édesek :) imádják egymást
Csak szegény Dani tiszta nyűg, már megint esik a hó :roll:

KépKép
KépKép
fleur

szegény Dani!
a csajok édesek lehetnek!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, remélem, sikerül akkor az állás :!:

Fleur, csinálhatsz képeket is :wink:
Szegény Dani :(

Móni, kösz :D

Kép
vindolanda

Eszméletlen nyűgösen ébredt a délutáni alvásból :(
Csak sír és sír :(
Anyucika búj hozzám és sír :(
nem tudok vele mit kezdeni.
Nem tudom mi lehet a baj :cry:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Niki
Fél 5 :(

Vindo
Nagyon klassz a lakás. Azt a sakk táblát én tuti nem vállaltam volna be :lol:

Kaqk
Húú ez nagyon bíztatóan hangzik :)

Most vitte el bnőm a csajszit. Azt mondta az este 7 már későn van. Akkor ér haza P és vitte volna haza. A lányok írtózatosan lefárasztották egymást :) Mindkettő ásítozott már és Lilla lenyomott egy klassz fáradtsági hisztit mielőtt elindultak.
Most mesézik és pihizik kicsit. Szerintem teljesen KO. Ha szerencsém van 8kor ágyba dugom.
Amúgy gyurmáztunk, kipróbáltuk majdnem az összes játékunkat. Mesét is elkezdtem olvasni, de nem bírták végig ülni :)
Csináltunk busó fejet a farsang jegyében tésztából és magvakkal díszítettük és a végén egy írtózatos bulit nyomtunk Halász Juditra :lol:
Szóval én is KO vagyok, de jó nap volt. Minimális veszekedés volt, mert a jó bnők csak megegyeznek előbb utóbb :)
Amúgy Lilla teljesen odáig volt onnantól, hogy mondtam neki reggel, hogy jön a B. Percenként ment a lépcsőházba megnézni, h jönnek e már és 50x elmondta, hogy B. az én barátnőm. :) :lol: Mikor az erkély ajtóból meglátta őket ugrált örömében.
Jól fogunk aludni mindannyian :)

Mondjuk a tejjel megint szenvedek :( Most elfogyott a More Milk és megint kevés neki. Most mást próbálok, mert 6000 azért kicsit húzós ha folyamatosan kell szednem.
Hajnalban és ma délelőtt is kellett pótolnom neki. De olyan nyugtalan amúgy is. ....a fene se tudja már.
Mindenesetre remélem rendeződik.

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?