Sziasztok Lányok!
Ismét itt vagyo(un)k! Szinte hihetetlen, de ITTHONROL irok!!

Már a múlt héten, csütörtökön megkaptuk a modemet, de sajnos csak ma fél 5-kor sikerült elöször felcsatlakozni a netre! Nagyon macerás volt!!
Több mint egy órája próbálom magam utolérni, olvaslak Benneteket, igy aztán egy kicsit tele van a fejem, már nem tudom, hogy ki mit is irt! De pár nap múlva már remélem hogy naprakész társalgó leszek! Ja, meg az itthoni klaviatúra nem olyan, mint a munkahelyi volt (az német), igy néha egy kicsit belekeveredem az irásba.
Liv! Nagyon szoritok, hogy mielöbb rendezödjön a helyzetetek, és Dávidka is hamarosan hazatérhessen a családjához!
Györesz! Mi volt a dokinál? Ugye minden rendben?
Barbara! Tök jó, hogy irtad a Corát, mert felénk nem hoznak ilyen ujságot, de lehet, hogy a héten (vagy jövö hét elején) megyünk Szegedre dokihoz és akkor beugrunk a Corába is! (Szegény Robi hogy fog örülni!

)
Saxi! ugy örültem, mikor olvastam, hogy hiányolsz! Már majdnem eröt vett rajtam a kismama hiszti

, hogy én már senkinek sem hiányzom!
De akkor is visszatérek!
Lányok, ha minden jól megy, akkor 5 nap múlva ismét férjes asszony leszek!
A gyürük már kész vannak, szépek lettek, bár teljesen egyszerüek, hagyományos karikák.
Kata, Gigi, Dia, meg a Többiek: Ti is nagyon hiányoztatok ám, de sajnos olyan szita az agyam, hogy most nem tudok érdemben reagálni a hozzászólásaitokra. Majd még 1x át kell olvasnom az elmúlt napokat!
Kezdek egy kicsit parázni én is, hogy már 2 hónap sincs hátra a szülésig! Más részröl meg ugy várom már, tiszta izgalomba vagyok. Elég szépen növöget a pocim, és egyre nehezebb cipelni. Ha minden igaz, akkor fejjel lefelé van, és állatira tudja nyomni a hólyagomat, vagy nem is tudom micsodát. Néha majd sirva fakadok, mikor belehasit. De csak sétálás közben van ilyen!
Marica
ma töltöttem be a 32-t!