Jó reggelt!
Levi még alszik, szerencsére nála nincs ablak a szomszéd felé.....tudom, lehet, hogy hülye kérdés és én sem hiszek benne, de mindent be kellene vetni, szóval nem ismertek véletlenül kutyapszichomókust? Mert a szomszéd ebbel komoly gondok vannak, elkezd ugatna és beragad neki, van, hogy nem bírja abbahagyni a folyamatos vonyítást 2,5 órán keresztül és nem bírnak vele mit kezdeni. Minden áldott reggel erre ébredek, sokszor Levi is.
Szóval kutyatulajok, ha van ötletetek, akkor szívesen fogadjuk...
Na, tehát a tegnapi nap: bementem, nem nagyon érdekelt, hogy nincs időpontom, persze jó sokat kellett várni, 10 előtt érkeztem és 1re értem haza. Megvártam a frakciót, a névnapi köszöntéseket....de a lényeg, hogy végre egyszerre kerültem egy szobába a jegyzővel meg a polgival, mert ugye mindkettő kell a döntéshez.
Na, én meg hirtelen azt sem tudtam mit mondjak udvarias keretek között, de szerencsére a polgi azzal kezdte, hogy ezt jól elb....k. Mondtam neki, hogy naja, én ugyan nem így fogalmaztam volna....
Aztán felajánlottak egy határozatlan munkaviszonyt, ami státusz-ügyileg visszalépés, mivel sokkal kevesebb fizu, de egyfelől ez most úgy sem érinti a tgyást, gyedet, mert nem mentem vissza dolgozni, másfelől most ez lényeg, hogy legyen munkaviszonyom, pluszban két-három év múlva, ha visszamegyek, ezen lehet változtatni és a legkecsegtetőbb, hogy engem az egész önkoris melóból a leginkább a gyámhivatal vonzott, jogilag is az áll a legközelebb hozzám és ez egy ottani állás. Szóval nagyjából nem is számítottunk ilyen megnyugtató, nem hosszabbítgatott munkaviszonyra.
Persze úgy vagyok vele, hogy ha soron kívül megjön a gyedem és a szerződésem (én már alá is írtam), akkor nyugszom meg, de ez beígért, szóval megint a időtényezővel lehet háborúm...majd meglátjuk.
Aztán felhívtam a rendelőt a barihimlő labor miatt, közölte a nő hogy még tuti nincs meg. Kb. 5x kértem hogy nézze meg, miközben végig szapult, hogy miért kell ilyen erőszakosnak lenni, majd közölte hogy ja, az már rég ott van....marha segítőkész volt, mondta, hogy 5ig mehetek, Peti fél5kor jött, én tűztem el, 5 előtt 3 perccel sikerült is beesnem és pozitív, tehát voltam és most védett vagyok!!!
Jól zártuk a tegnapot, remélem már nem jön semmi közbe!
Nekünk hétfőn afp, kedden 18 hós oltás, meg nekem is vmikor oltás, Zsófi Te kérdezted még, sajna nekem is muszáj esz beadatnom, pedig minden porcikám visong ellene...de megígértem Péternek, hogyha ő oltat én is, és sógorom meg ugye ott dolgozik, ahova vitték a kismamákat, végignézte és a hátha borzong tőle, szóval kb. más témája sincs, ha talizunk, mint ez, így a családi béke kedvéért, de nem meggyőződésből bökünk.
De vmikor terveztek majd egy játszóház ismétlést??
Lei, jó nagy fába vágjátok a fejszéteket, de biztosan csodás lesz, nekem is régi álmom egy ilyen körút!
És nagyon szépek vagytok!
Panna, én megpróbálnám picit korábban fürdetni, hátha. Nálunk akkor szokott gáz lenni, ha Levim már nagyon fáradt.
Luca, énzsófi kaptam-r recit vagy a másik, mert nekem nem érkezett semmi.
JA és kérdezted a rugis csodakendőt. Egy csaj árulja a börsi havonta megrendezett hordozós napon. Csuda dolgok vannak ott!
Csak ez marha drága 22-23 volt, felesben vettük sógornőmmel. De ha rákeresel a nevére a www. mamami.hu -n, akkor sztem találsz belőle használtat is. Meg megvan a csaj email címe aki árulja, nagy mamamis, sztem ő is segíthet, akár a használt cucc beszerzésében is!
Drukkoljatok, ma megyek fogorvoshoz. Szerencsére nincs nagy vész, de ki tudja mit lel a drága. Az tutter, hogy ugyanúgy, mint Levinél folyamatosan vérzik az orrom és az ínyem is.