A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Szerintem nagyon jó volt a tali, és a hely is tetszett, máskor is mehetnénk ide! Olyan jó volt veletek találkozni, persze egy csomó emberrel nem tudtam beszélgetni, akivel szerettem volna, de ez mindig így van :). Várom a fotókat!

Zsuzsi, külön köszi a fuvarért, remélem gond nélkül hazajutottatok a havazásban. Az autósülést nem lopták el :).

Étcsokis lepény recept: bemásolom, mert így nem kell keresgélni
1 tojás
25 dkg cukor
25 dkg liszt
1 csomag sütőpor
5 dkg margarin
¼ l tej
1 tábla étcsoki (tortabevonó)
(vaníliás cukor)

A tojást a vajjal habosra keverjük. Beleöntjük a tej felét és a cukrot, és jól elkeverjük. Hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, és a maradék tejjel hígitjuk.
Kisebb tepsibe sütőpapírba öntjük, és beleszórjuk a felvágott étcsokidarabokat (ha olvad, előtte lisztbe forgatjuk). 180 fokon kb. 30 percig sütjük.
Ha kész, deszkára borítjuk, még forrón felvágjuk, és vaníliás cukorba forgatjuk (én ezt nem szoktam, anélkül is finom).

A tésztába néha reszelek egy kis citromhéjat is.

sushy

Sziasztok, mi még úton hazafelé!
Mi is nagyon jól éreztük magunkat! Zsófi neked külön köszi a helyért, szuper volt! Szerintem ide szervezhetnénk többször is :D
Nekem is az érzésem, hogy sokkal kevesebbet tudtam beszélgetni veletek, mint amennyit szerettem volna, talán majd legközelebb!
Este hozom a képeket is!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Hazaértünk!

Itt vannak a képek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

hol!? :)

amúgy mi is nagyon jól éreztük magunkat! szervezhetünk ide legközelebb is, főleg így, hogy csak mi voltunk! :) szupi volt! sőt, legközelebb lehet foglalkozásos móka is, addigra már talán nyitottabbak a gyerekek is erre! addig mi meg végre egy jót dumálunk!

amúgy szerintem ezért is nehezebb beszélgetni, mert a gyerekeink ezer felé rohangálnak, így két mondatot is nehéz váltani... pl. Anna, bocsi, hogy úgy elviharoztam, de Beni nagyon készen volt már! :( jól be is aludt utána az autóban! :) majd legközelebb megbeszéljük, bár úgy gondolom, hogy most van egy jó dokim, de sosem lehet tudni... ;) a sütirecit pedig köszi szépen!!!

én is hozom mindjárt a képeket!

sophie27

<
sziszka78
Tolna

a teljesség igénye nélkül:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

sophie27

Sziszka, ez még nekem mindig nem jön be... :(

sophie27

jaaa, okés, be kell lépnem! :)

sophie27

Sziszka!
Szuperek a képek!Én megtudtam nézni őket.Zsófi próbáld meg a picassán keresztül!
Mazska!Nagy sikere volt a kitűzőknek mégegyszer köszönjük!
l.veronika

Lányok nagyon jók a talis képek,Zsófi szuper kis helyet talált. Ilyenkor az egész lakás a tietek volt vagy csak 1szoba?
Áron meg én is köhögünk, nekem fáj a torkom és a fejem is plusz a hideg is ráz, ezért nem indultunk el reggel, délután már rókarudi is látogatott :(

Sajnálom nagyon!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

mi is nagyon jól éreztük magunkat, sajnálom, hogy késtünk és előbb el is jöttünk, de sajna most így jött ki.. de legközelebb is megyünk :lol: és én is sajnálom,hogy nem tudtam mindenkivel beszélgetni!

Anna köfi receptet :lol:
Vendég

Tali tök jó, én meg megint csak irigykedek :oops:

Nekem újfent Zsigit volt nehéz felismerni, na meg Emmát. Olyan sokat változott az ő pofikája is!

Nálunk semmi extra, mentünk délután anyumhoz, kifogyott útközben a benzin, még mielőtt a kútra értünk volna, apa jött menteni.
Répa is csak egy órát aludt ma, a szokásos 1,5-2 helyett, estére megint ordítós lett a fürdés. Tegnap is az volt. Mondjuk akkor jó későn fektettünk. Remélem nem marad így, és tényleg csak a fáradtság....
HOlnap mennén dokinénihez 18hós oltásra, de sztem kihagyjuk, mert még mindig köhöl kicsit RÉpa (mondjuk már nem vészes), na meg ha valami bibi lesz utána, nem akarom hogy anyuméknak nyügizzen. Mert péntek du. mi megyünk BP-re ügyintézni, és csak szombat du- ra érünk vissza...

Jó éjt mindenkinke!

panna1

Sziasztok:)

Nagyon-nagyon szépen köszönjük a mai napot, szuper volt!!! Zsófinak külön köszönet még egyszer a szuper helyért, szervezésért:)

nagyon jó a képek! Zsófi, átküldenéd a sniky@freemail.hu-ra, ha nem gond? :) Sziszkáét pedig reggel leszedem egyesével;) jó sok képet csináltál;) várom ám még a többit is, Sziszka is fényképezett, meg asszem Vera is;)

Barnus jól elfáradt, 10-kor tudtam letenni, de nagyon jól szórakozott egész nap, ahogy hazaértünk, mesélte az élményeit;)

Anna külön köszönet a fincsi sütiért és a receptért is, na meg Szuszunak is a kígyórétes magyarázatért:) Feluca, kitisztult a kép most már:)

Mecsi, sajnálom pedig olyan jó lett volna már veletek is találkozni:( az egész lakás a mienk volt, jól "szét is szedtük":) jobbulást nektek és Répának is mielőbbi teljes gyógyulást!

Megyek, ledőlök én is, mert extra fáradt vagyok;) jó éjt mindenkinek!

sniky

Jók a képek, nagyon jó napotok lehetett lányok :!: :D

Sziszka, Dadomi megkapta az sms-t, csak valami van a mobiljával és nem tudott válaszolni. Amúgy meg Dani beteg, meg a meló is sok, de ha meggyógyulnak szívesen jönnének :wink:

yuyu79

Na ma én vagyok a bagoly! Itt huhogok a gép előtt csöpög az orrom.
De találtam egy nagyon jó kis képszerkesztő programot rengeteg képkeret van benne és videós utmutató is akár

http://photofiltre.extra.hu/

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok, mi is magvagyunk....írtam egy jó sokat, erre Csabi kalimpált a billentyűzeten és elszállt az irományom... :(

szóval jól vagyunk, csak Csabi rosszul alszik éjjelente, én ettől ombi vagyok, ezért inkább alszom vele minden nap délután, ha meg mégsem, akkor meg a nyaralásunkat szervezem, mert májusban Írországi öritazást tervezünk hármasban. Szóval én szervezem az utat és ezért bújom a netet minden nap.

a legközelebbi talira viszont tényleg megpróbálunk elmenni, de hát a nagyi csak egy nap jön a héten, és az pont szerda. Szóval így a szerda nekünk nagyi-nap :)

Amúgy jól vagyunk, 11 foga van már Csabinak, és nagyon kis ügyes, napról napra látom rajta, hogy tanul, fejlődik, tényleg kis szivacs agyuk van már ilyenkor és minde percben tanulnak valami újat. Olyan jó ezt végignézni :)

Mindenkit puszilunk!

Lei és Csabi

Kép
Kép
lei

Jó reggelt mindenkinek!

Zsófi, nagyon jók a te képeid is, én is várom a többiekét is, remélem Szuszu is jelentkezik velük :)

JUlcsi, tényleg nagyon szuper volt, de ígérem a házat nálunk is szétszedhetitek hétfőn :) Képzeld, lehet hogy Sniky is :D mert beférnem Csengéhez az autóba :D (ha pedig Niki véletlenül nem tud jönni, akkor Vera beugrik a helyére :) )

Niki, egyébként elég nagy méretben tettem fel, pont ezért, szerintem használható méret ez, de ha nem, akkor át tudom küldeni este!

Annyira édes volt minden gyerkőc, olyan jól éreztük magunkat.... :D :D :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ja, Panna neked akartam még írni, hogy akkor a hétfőt megjegyezted ugye?

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok:)

Sziszkám, jó nekünk a hétfő, ha Andihoz beférünk, akkor megyünk:) jó lesz már Julcsival is találkozni, nagyon rég nem láttam;)

a képeidet le tudom szedni, csak Zsófit kértem, hogy küldje át az övét mail-en;)

jaj olyan szép idő van ma, vétek otthon ücsörögni... érzem közel a tavasz;))

na megyek, megpróbálok altatni, később még jövök;)

sniky

Jaj de jó Niki :D

Biztos, hogy beférsz, megbeszéltük tegnap Csengével :) Nagyon várunk benneteket!

Épp most hívott Binyek is, egyenlőre egészségesek az ikrek, de annyira készül, hogy abban maradtunk, hogy ha véletlenül megbetegednének a bölcsiben, akkor eljön nélkülük, mert nagyon kíváncsi rátok :)

Ha valakinek még lenne kirándulni, akkor szeretettel várunk mindenkit!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Niki, én is feltettem végül a Picasara is, megnéznéd, hogy jó-e onnan!? ha nem, küldöm mail-ben, de nekem is mindig az a bajom, hogy lekicsinyíti, és úgy nem olyan jók! bár én nem piszkálom a méretet...

sophie27

Sziszka, mi is mennénk 7főn nagyon szívesen, csak én egyedül nem merem bevállalni a dolgot, mert nem vagyok egy rutinos sofőr... :( szóval mi majd egyszer, ha lesz családi valami, akkor talán apával! :([/b]

sophie27

Zsófi, maga az út nagyon egyszerű, fele autópálya, fele főút, és ha Csenge után jönnétek, két autóval de együtt?

Lei, nagyon édesek vagytok a képeket :)

Körutazás Csabival? Nagyon kíváncsi leszek hogy sikerült. Egyébként irigykedek kicsit Írország gyönyörű, nagyon sok képet hozz majd!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Aproo, hogy alakult a mai napod!? önkori bevétele megtörtént!?

Lei, nagyon szépek vagytok!!! és tényleg csoda, hogy mi átélhetjük, ahogy a gyerekeink napról napra okosabbak, egyre inkább társak lesznek, és mindent megértenek! az agyuk szerintem most ilyen jól fogó, minél idősebbek, annál jobban lelassul ez a befogadóképesség.

sophie27

Szisz, az a gond, hogy nekem ez az időtartam még hosszú nagyon, ráadásul sötétben meg nem látok valami jól... gondolom, hogy már sötétedne, amikor jövünk hazafelé! :(

sophie27

Zsófi, mondanám, hogy vezetek helyetted szívesen, de egy éve nem vezettem:((
megnézem a képeket, szerintem jó lesz onnan;)

sniky

Lei, milyen szépek vagytok:) sajnálom, hogy tegnap nem tudtatok jönni:( Írországba már én is nagyon szeretnék eljutni egyszer, biztos nagyon jó lesz;)

sniky

Niki, Csenge, Panna írtam privit!

Málna egész nap elvan anyámmal, mintha itthon sem lennék, kicsit olyan mintha szabin lennék :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Képek szuperek! De jó lehetett...majd legközelebb!

Zsófi, köszi az érdeklődést. Úgy tűnik, megoldódnak a dolgaink lassan...este jövök hosszabban, csak apa hazajött, kaja lesz meg minden és ma este is ügyel (ezen a héten 4x...:-( )
Szóval ha lenyomtam Levit, majd mesélek.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Nagyon szuperek a képek, sajnálom, hogy nem jött össze a dolog :cry: .
Sziszka-most aztán nagyon elültetted a bogarat a fülembe, ami a hétfői talit illeti. Ha vasárnap du. haza utaznék akkor hétfőn eltudnék menni úgy, hogy Almának ne legyen olyan hosszú az utazás. Akár még valakiket el is tudnék vinni magammal, mivel csak ketten leszünk :lol: .
Na ezt még megpróbálom apával is megbeszélni és ha áldását adja akkor megyünk,bár nem szereti, ha kettecskén autókázunk.
Szúrkoljatok!
Panna -Alma is nagyon anyás és emiatt sokáig senkivel nem volt hajlandó megmaradni, még apával se. Most már legalább őt és a nagyszülőket elfogadja, ami nagy szó, de ez még csak december óta van így és akkor sem mindig zökkenőmentes
:( . Ha nehéz napja van akkor bizony csak rajtam és velem. Hát hiába csak engem lát nap mint nap 80%-ban.
Sniky-örülök, hogy világossá vált a kígyórétes, de a képeket ettől függetlenül csatolni fogom a receptekhez. Még nem nagyon látszik, hogy gömbölyödnél.
Anna-Emma haja azóta is folyamatosan vágva van? mert ez mintha nem a legutóbbi frizura lenne. Tényleg rátok számíthatunk még a baba érkezése elött, vagy már túrázni sem jársz?
Zsófi-Megkaptad a karácsony elött küldött emailemet a receptekkel(sütésnélküli sütemények receptjei)?
Mecsi-Ezek a képkeretek szuperek,azt hiszem, hogy a húsvétiakra már rá is állok :lol: .Köszike
feluca
Mezőszemere

APró! Jó, hogy vmi pozitívum is van végre nálatok!

Szisz! Élvezd a szabit :wink: :lol:

Holnap mi is azon leszünk, bár lesz egy csomó intéznivaló, azért este biztos lazítunk egy kicsit kettesben. Remélem anyumék meg boldogulnak RÉkával a másfél nap alatt... :roll:

Feluca! Most túlvagyunk a féle apától napon, most megint szeretgeti, bújik, ma elvoltak úgy 2,5 órát, mígy én ugribugrizni voltam.
Most valamiért a fürdés a mumus. Csak átmegy rajta ez is!

panna1

Mamával is elvan RÉka, a Papa meg nagy kedvenc. Olyan áhíattal tudja kimondani azt hogy Papa, hogy hallanotok kellene!

Van másnál is olyan, hogy a gyerkő nem akar bemenni a kádba? És majdnem végigbőgi a fürdést? Eddig semmi gond nem volt RÉkánál, de most 3 napja ez a műsor.. Mondjuk ma is jó későn fürcsizett, 9-kor, mert engem vártak apjával :oops:

Na megyek aludni a holnapi nap húzós lesz....

Jó éjt!

panna1

Luca, ne haragudj, hogy nem válaszoltam a receptes kérdésedre, pedig már többször feltetted... :oops: Igen, megkaptam, nagyon szépen köszönöm így utólag is, de akkor ezek szerint, Te nem kaptál tőlem választ! :( Marha jó ez a gmail... Van, hogy kering az éterben hetekig, vagy egyszerűen csak eltűnik! De tényleg nagyon szépen köszönöm!!!

Aproo, gyere a hírekkel! Apropó, Ti nem mennétek Sziszkáékhoz hétfőn!? Feles benzinköltséggel nem érdekelne a dolog? :oops:

Panna, nem lehet, hogy elcsúszott a kádban valamikor a közelmúltban!? Nálunk Beni akkor van kibukva, sőőőt, volt 1x olyan, hogy teljesen el is merült a feje a víz alatt, de a fürdést azóta is bírja! Szerencsére! Remélem, hogy nálatok is javul a helyzet hamarosan! ;)

ManciBarbi, nagyon boldog születésnapot Neked!!! JázminAndinak pedig holnapra, ha esetleg nem tudnék jönni, nehogy lemaradjon!!!
Tényleg Andi, mi van Veled/Veletek!? Nagyon nem jársz erre, pedig jó lenne hallani rólatok ám!!!

Niki, köszi, aranyos vagy! ;)

Mindenkinek szép napot és jó hétvégét, bár ma még bizti jövök többször is! :)

sophie27

Csengéknek utólag is boldog névnapot!!!
Dórikáinknak, pedig előre is! ;)

sophie27

Jó reggelt!

Levi még alszik, szerencsére nála nincs ablak a szomszéd felé.....tudom, lehet, hogy hülye kérdés és én sem hiszek benne, de mindent be kellene vetni, szóval nem ismertek véletlenül kutyapszichomókust? Mert a szomszéd ebbel komoly gondok vannak, elkezd ugatna és beragad neki, van, hogy nem bírja abbahagyni a folyamatos vonyítást 2,5 órán keresztül és nem bírnak vele mit kezdeni. Minden áldott reggel erre ébredek, sokszor Levi is.
Szóval kutyatulajok, ha van ötletetek, akkor szívesen fogadjuk...

Na, tehát a tegnapi nap: bementem, nem nagyon érdekelt, hogy nincs időpontom, persze jó sokat kellett várni, 10 előtt érkeztem és 1re értem haza. Megvártam a frakciót, a névnapi köszöntéseket....de a lényeg, hogy végre egyszerre kerültem egy szobába a jegyzővel meg a polgival, mert ugye mindkettő kell a döntéshez.
Na, én meg hirtelen azt sem tudtam mit mondjak udvarias keretek között, de szerencsére a polgi azzal kezdte, hogy ezt jól elb....k. Mondtam neki, hogy naja, én ugyan nem így fogalmaztam volna.... :roll:
Aztán felajánlottak egy határozatlan munkaviszonyt, ami státusz-ügyileg visszalépés, mivel sokkal kevesebb fizu, de egyfelől ez most úgy sem érinti a tgyást, gyedet, mert nem mentem vissza dolgozni, másfelől most ez lényeg, hogy legyen munkaviszonyom, pluszban két-három év múlva, ha visszamegyek, ezen lehet változtatni és a legkecsegtetőbb, hogy engem az egész önkoris melóból a leginkább a gyámhivatal vonzott, jogilag is az áll a legközelebb hozzám és ez egy ottani állás. Szóval nagyjából nem is számítottunk ilyen megnyugtató, nem hosszabbítgatott munkaviszonyra.
Persze úgy vagyok vele, hogy ha soron kívül megjön a gyedem és a szerződésem (én már alá is írtam), akkor nyugszom meg, de ez beígért, szóval megint a időtényezővel lehet háborúm...majd meglátjuk.

Aztán felhívtam a rendelőt a barihimlő labor miatt, közölte a nő hogy még tuti nincs meg. Kb. 5x kértem hogy nézze meg, miközben végig szapult, hogy miért kell ilyen erőszakosnak lenni, majd közölte hogy ja, az már rég ott van....marha segítőkész volt, mondta, hogy 5ig mehetek, Peti fél5kor jött, én tűztem el, 5 előtt 3 perccel sikerült is beesnem és pozitív, tehát voltam és most védett vagyok!!! :D :D :D :D :D

Jól zártuk a tegnapot, remélem már nem jön semmi közbe!
Nekünk hétfőn afp, kedden 18 hós oltás, meg nekem is vmikor oltás, Zsófi Te kérdezted még, sajna nekem is muszáj esz beadatnom, pedig minden porcikám visong ellene...de megígértem Péternek, hogyha ő oltat én is, és sógorom meg ugye ott dolgozik, ahova vitték a kismamákat, végignézte és a hátha borzong tőle, szóval kb. más témája sincs, ha talizunk, mint ez, így a családi béke kedvéért, de nem meggyőződésből bökünk.

De vmikor terveztek majd egy játszóház ismétlést??

Lei, jó nagy fába vágjátok a fejszéteket, de biztosan csodás lesz, nekem is régi álmom egy ilyen körút!
És nagyon szépek vagytok!

Panna, én megpróbálnám picit korábban fürdetni, hátha. Nálunk akkor szokott gáz lenni, ha Levim már nagyon fáradt.

Luca, énzsófi kaptam-r recit vagy a másik, mert nekem nem érkezett semmi.
JA és kérdezted a rugis csodakendőt. Egy csaj árulja a börsi havonta megrendezett hordozós napon. Csuda dolgok vannak ott!
Csak ez marha drága 22-23 volt, felesben vettük sógornőmmel. De ha rákeresel a nevére a www. mamami.hu -n, akkor sztem találsz belőle használtat is. Meg megvan a csaj email címe aki árulja, nagy mamamis, sztem ő is segíthet, akár a használt cucc beszerzésében is!

Drukkoljatok, ma megyek fogorvoshoz. Szerencsére nincs nagy vész, de ki tudja mit lel a drága. Az tutter, hogy ugyanúgy, mint Levinél folyamatosan vérzik az orrom és az ínyem is. :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi, de jó lenne, fel is merült bennem, csak már írtam Szisznek is múlt héten, hogy az afp nem tologatható sajna. Minden más igen, de ez nem. :cry: :cry:

Dóri Csenge ManciBarbi, JázminAndi Isten éltessen Benneteket!!!!!(Zsófi Neked meg köszi :-) )

Ja és nem is írtam, a védőnő teljesen megdícsért, mert hogy semmit sem híztam másfél hónap alatt. Jót nevettem, és mondtam neki, hogy majd nézzen meg az utolsó 3 hétben hány kiló víz ugrik fel, meg majd a szopi alatt. :roll: :oops: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró- szuper hírek! Örülök, hogy ilyen jól megoldódtak a dolgaitok. Fogorvoshoz drukkolok!

Luca- igen, Emmának megint hajat vágtunk, jól láttad! És persze, hogy kirándulok, még jót is tesz a mozgás ilyenkor (Emmával a 8. hónap végén még simán megmásztam a Kékestetőt a könnyebb, de hosszabb úton). Köszi, hogy gondoltál ránk, beszélek Ádámmal, hátha nem dolgozik minden hétvégén!

sushy

Aproo!Örülök a jó híreidnek!
Boni!Boldog másfelet Zsigának :D
l.veronika

Sziasztok!

Panna, nálunk, ha nyűgösebb, akkor beülünk vele a kádba, ez be szokott jönni, imád valamelyikünkkel együtt fürdeni :)

Apró, tényleg nem akarok erőszakosnak tűnni, de ha reggel mész AFP-re, akkor indulhatnátok Zsófival utána is, legalább alszanak a
gyerkőcök az autóban???? Binyek és Julcsi is délután jön!
Azért ez a határozatlan munkaviszony szerintem tuti, sokkal jobb, mint a hosszabbítgatott, mert így nem tudnak már veled kiszúrni, vissza kell vegyenek meg minden, remélem állják a szavukat!

Panna, nem válaszoltál a privire, olvastad???

Luca, annyira örülök, még nem is találkoztam veletek, és olyan jó lenne!!! Remélem sikerül apát befűzni, ha esetleg Zsófinak nem lesz utazó társa, akkor jöhetnétek együtt is...persze bárki már is szívesen látunk!

Ebéd ajánlatunk : Halászlé, bárkinek aki ebéd idő tájt ideér, aki esetleg nem szereti, annak túrós vagy mákos tészta még fellelhető :D

Jaj, de jó lenn, ha mindenki jönne, aki tervezi, hú de jó kis tali lesz :D :D :D

Még Anna mondogatta régebben, hogy alkalomadtán eljönnének :)

Na lépnem kell...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

A születés és névnaposoknak én is nagyon sok boldogságot kívánok!

Vera, azért te meg Csandi nagyon fogtok hiányozni hétfőn....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

boldog másfelet, ZsigaCsiga, Barnus és Miku! a mai ünnepeltek! igaz? :)

Sziszka, még majd kidrül, hogy mi lesz 7főn, de köszönjük az invitálást!

sophie27

Nekünk majdnem mindegy végülis hogy mikor megyünk, csak reggel 8-9 felé el kell mennem a házidokimhoz laborbeutalókért... Ha a többség délelőtt vagy dél körül érkezne, akkor mi is mehetnénk előbb... Csak azt nem tudom, hogy Eni mikor és hogyan fog aludni :wink: Viszont ha csak délután megyünk, akkor a kocsiban alszik remélem, mert ha még itthon akkor lehet hogy már későn érnénk oda...

Azért Binyek remélem az ikreket is tudja hozni :)

És akkor kik is jönnek és ki mikor??

Sziszka, a halászlé az szuper lesz, legutóbb is nagyon fincsi volt :D Csak azt mondd meg mi mit vigyünk...

yuyu79

Aproo, én is nagyon örülök hogy kaptál végül szerződést!! Remélem akkor most már minden rendben lesz :wink:

yuyu79

Aproo, cupi hírek!!! örülök, hogy sikerül végre pontot tenni az ügy végére! fizut is adhatnának, meg ilyesmik! ;)

nekem megjött a gyed... nem is értem! ez a szuperbruttósítás! 86 lett azt hiszem, de ebben ugye benne van a 15e adójóváírás is. amit nem értek, hogy ezt hogy a szarba számolták ki, mert nekem tavaly is kb. ennyi volt, vagy 1-2 e Ft-tal kevesebb csak (ha jól emlékszem), és most meg vagy 4e-rel több a havi adójóváírás... :(

többre számítottam!

sophie27

Nekem is annyi, és eddig 84 volt a legtöbb...

yuyu79

sziasztok mi lebetegedtünk :twisted: én is Zsiga is lázasak vagyunk, torokgyuszink van, antibiotikumozunk :cry:

minden fordulósnak ölelés!
Vendég

Hahó :)

Hol laktok pontosan Sziszka?
Ha valakihez beférnénk Csabival ketten, akkor lehet, mi is elmennénk. Mi Kelenföldön lakunk,és én sajnos nem tudok vezetni.
Úgy nincsen kedvem itthon poshadni, mennék a nagyvilágba :)
lei

Lei, nagyon jó lenne, Felucával beszélj nála van még kiadó hely! :D

Julcs, Sniki ígérte, hogy süt, akkor ti esetleg hozhatnátok innivalót :) Zsolti is jön?

Binyek is bajban van az altatással, neki úgy lenne jó ha a kocsiban aludnának a gyerkőcök.

Az altatást meg megoldjuk valahogy...

Az az igazság, hogy ennyi emberre a pörkölt vagy a halászlé a legegyszerűbb, de enyém uram nem annyira pörköltes, így marad a hal :)

Boni gyógyuljatok meg!

Julcsi, amúgy epp Pakson vagyunk kosármeccsen...

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Lei, annyira szívesen felajánlanám, de nem vagyok egy rutinos sofőr, így én is valami tapasztaltabb tárhoz csatlakoznék... :(

sophie27

Köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám! :D

Barbi
Kép
manci79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?