Jó reggelt
Györesz: szívesen
Liv: nagyon nagyon szorítunk, és Dávid ügyes lesz, biztos vagyok benne!
Kriszti: ez nagyon megható!!

Újra átélheted majd ezt az érzést, gondolom, nagyon várod.
Magika

most már nincs sok hátra a szülésig, utána mindez elmúlik. Kisfiamnál én is vizesedtem nagyon, de szülés után teljesen lement rólam minden felesleges víz. Most annyira nem vészes a dolog.
Maccs: miért ne zsírozzanak?

Kell egy kis önbizalom, nem?
Vannak ilyen korszakok a babáknál, ahogy felnőtt embernél is, hogy néha nyűgösebb, néha nyugodtabb a baba. Na, most könnyen beszélek, majd ha megszületik Balázs, én is itt fogok aggódni, hogy most vajon mi baja van
Zsófi: kíváncsi vagyok, mit mond a doki. Mi csütörtökön megyünk legközelebb, feltéve persze, ha egyben leszünk még

Ilyenkor ki tudja?
Most már engem is megtalálnak az emberek, ismerősök, barátok, hogy: "na, még mindig semmi??" Kicsit már tényleg macerás, de ha nem kérdeznék, akkor meg az hiányozna
Kisfiam így is újságolja az oviban, hogy nemsokára születik a kistesó, így reggelente ott is kapom a kérdést, hogy na, mi a helyzet?
Múlt héten bent voltam az irodában papírok miatt, ott is: Nem szültél még meg?? Hja, mondom, igen, csak most sokat ettem, azért nagy a poci, még
Lányok! Ma van 13-a. Fiam december 13-án született, és arra gondoltam, hogy milyen érdekes lenne, ha a tesója is 13-ai lenne

De még sajna semmi jele nincs, hogy ki akaródzna bújni, még van 15 napja
Szép napot!
Lau
37+6