Jó reggelt!
Nagyon édesek a babák hason, csak ámulok-bámulok. Zsófinak a fordulás nem megy

Csak dülöngél ide-oda. A beszéd viszont annál jobban megy, majd felveszem, csak fogalmam sincs, hogy tudnám megmutani. Valakinek ötlete?
Reni, egyetértek, az a legnehezebb, hogy rászóljunk, ne vegyék fel a gyereket, amikor olyan jól elvan. Mert persze jönnek a rokonok és azonnal kikapják. Aztán én meg nem fogom, ill. nem tudom kikapkodni, ha ketten vagyunk.
Móni, mennyi és milyen húst használtál a Fleur-szelethez?
Örülök, hogy javul Dávidka szeme.
Szilvi, 17e valamennyi volt a ROTA.
Na, kicsit kiakadtam, hogy egy ilyen drága gyógyszert befecskendezik a szájába és mi van, ha valakinek kijön? Szerencsére bent marad.
Nálunk sólámpa ég éjjel, sejtelmes narancsos fényt ad 25W-os izzóval. Igazából magunk miatt, hogy ha felugrok, azonnal lássam Zsófit, hogy megvan-e. Nappal szigorúan világos van és sokszor szól a rádió halkan. A tv-t csak nagyon ritkán kapcsolom be, mert bizony érdekli a dolog a kis hercegnőt.
Kaki: mostanában nakünk is 2-3 naponta van, akkor igaz gyorsan egymás után 2-3-szor, alig győzöm cserélni.
Úgy tűnik, megúsztuk az oltást, 37,1 volt a legmagasabb. Ma reggel kétszer is nekifogtam megmérni, de nem sikerült, mert mindkétszer kijött egy csomó kaki, a szőnyeg most megúszta, de én nem.
Ja, azt nem is írtam, hogy Zsófi kacagott, amikor a doktorbácsi meghallgatta a mellkasát.
Na, szaladok vasalni, meg pakolni, mert délután megyünk Anyukámékhoz hétvégére. Október eleje óta nem voltam otthon, már nagyon jól fog esni.
Szép napot!
Zsuzsi