A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Küldtem

vick
Kép
Kép
ervick

Még nem jött át.

Kép

Kép
krisztinaa

Krisztina, küldöm majd a képeket....

Addig is néhány februári kép rólunk :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Csak hogy elhiggyétek,hogy szoktam hasra fordítani :D :D

Kép

Kép

Kép
krisztinaa

Kata,Márk nagyon szép fiúcska,nagyon szép kék a szeme.Érdekes annyira látszik már a fiúkon,hogy fiúk!!Na,ezt jól megmondtam....

Kép

Kép
krisztinaa

Vince is megérkezett.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,
Már megint Murphy...emlékeztek biztos, hogy mennyire propagáltam a hordozókendőt, mert Blankival jól bevált. Na most útálom, valami más hordozó kellene, ahol nincs rajtam egy bumszli csomó.
bfKata, milyen márkájú a kengurutok, és ha lehet tudnál képet feltenni róla?
Kriszti, elhittem, hogy ügyes Anna is a fekvőtámaszban, de azért örülök, hogy kiprovokáltam egy ilyen képet is :))))) :lol:
A képet küldeni fogom.

Kata, Márk nagyon hasonlít rád! Tényleg olyan kis pasis már. Most már egyértelműen megállapítható minden babáról, hogy lány v. fiú :) szerintem.
Szemed jobb már? Herpesz múlóban? Tesódékkal hogy telt az idő? Összehaverkodtak Márkkal?

Zsuzsi, holnap fogunk telefonálgatni ortopédia ügyben. A Rókussal kezdjük (a védőnő azt javasolta). Aztán meglátjuk.

Nah, ezt még nem írtam, nálunk is volt gond, hogy Anyumnak más az elképzelése a gyerekekkel kapcs. és ő itt van közel. Konkrétan az volt a gond, hogy naponta többször felrohant 5 percre, mikor megzavarta a gyerkőcöket és mindkettő ordított, diszkréten távozott. Mikor nagyjából helyreállt a rend, újból megjelent. Aztán megkértem, hogy akkor jöjjön, ha van legalábbfél órája. Megsértődött, de pár nap múlva már belátta, hogy igazam van.
+ azért is szóltam, hogy ha Bibi jól elszórakoztatja magát csendben, vigyorogva, akkor ne vegye ki az ágyból. Jöjjön pesztrálni délután 4-és este 11 között, amikor igényli a kiscsaj. Ekkor le sem lehet tenni.

Jó éjt!
R

Kép
Kép
34372

Úgy megnézném, hogy dumcsizik Zsófi :) édi lehet :)
34372

Sziasztok!!

Na végre sikerült ma jönnöm hozzátok! Ma elég sűrű program volt, takarítottam, mostam , séta, vásárlás mvasaltam!

Szerencsére láz nélkül túl lettünk az oltáson , csak egy kicsit volt nyügi de nem volt vészes és egész jól aludt az éjjel!

Jó hogy írtam tegnap h milyen jó a tescos pelus hmm hát este úgy betrotyolt , hogy teljes garnitúra teli lett vele , és fürdés lett a vége , úgy hogy nekünk a libero jött be abba bent maradt a cuccos eddig !

Köszi mindenkinek az éjjeli szopis történeteket, majd kiprobálom h nem teszem tisztába csak bekukkantok h mizu ott bent!

Krisztina küldtem a képet én is mert szopi közbe olvastalak titeket aztán beájultam én is a picivel egy kicsit , elszunyokáltunk! Anna mese szép mint mindig!!

Felhívtuk a Budai korházat a csipőszürésre , és mondták h csak hétfőn tudunk bejelentkezni akik voltak már ott nektek is ezt mondták mikor kértetek időpontot ? Sokat kellett várni és hogy csinálták a vizsgálatot légyszi írjatok le mindent ! Köszike!!

Babás képek egyszerűen imádnivalóak !

Tök leves hát …anyosom csinált a múltkor akkor ettem elöször és utoljára, nekem nem izlett !! De tényleg egy kis tökből jó sok lett vagy 3 napig ették!

Aki akar menni vásárolni az menjen jövö héten pénteken az outlettbe Biatorbágyra mert nagy akciók lesznek 90 % os is, mi voltunk az elözön nagyon szupi volt jó bevásároltunk szinte negyed áron , sok minden le volt árazva, lehet h mi megyünk!!

Jaj már várom a szombatot megyünk megvenni az ajtókat végre sikerül legalábbis bízom benne hogy eljutunk!

Fleur írjad már meg privibe h mennyibe kerül az a vízkőoldó tudod !!J)))

Mangora remélem jól sikerült a farsang!!! Amúgy én se emlékszem mikor mütöttek a köldöksérvvel mert 10 hós voltam úgy hogy nyugi Marci se fog rá emlékezni!! Örülök h shoppingoltál már én is mennék talán jövö hét pénteken sikerül !

Sajna én még nem fogytam semmit, vagyis a korházból mikor haza jöttünk 10 kg t de még mindig van 10 kg már anyukám adott kölcsön nacit mert most egy súlyba vagyunk csak az a baj h én egy fejjel magasabb vagyok de a nacijai jók most csizmával , csizma naci mert bokáig se ér!! J)

Enikő nektek meg kitartást és jobbulást Annának!

Én is kérek privit az újaktól hogy az iwiw n bejelöljelek titeket!

Nálunk is van ilyen h én még aludnék és ő meg nem , vagy fordítva . vagy ha takarítanék tuttira sír vagy nyügi de bezzeg mikor nem csinálnék semmit akkor …. Jó kedvű és el van másfél órát is a pihiszékébe !

Szopi napközben …. Hát változó nyugtalan meg újabban veszekszik a jobb cicivel , pedig van benne tejcsi, sőt még morog is rá de akkor olyan édes , ilyenkor oda kell neki adnom a másikat és akkor két perc és beájul tőle .hmm érdekes dolgok ezek, de éjjel félhomályba tök nyugisan eszik !
Tényleg nálatok sötétbe alszanak a bébik? Máténál megy az örzőn az éjszakai fény meg a konektorba egy kis lámpa így félhomály van tiszta romantikus! J))

Depi rajtam is van néha de akkor fogom Mátét felöltöztetem és elmegyünk sétálni!

Zsuzsi örülök hogy minden okés volt ma Zsófival, még jó hogy büszke vagy rá én is az voltam tegnap ! Igazi pasi volt a kis drágám!

Nandu kendőt néztem én is de most már tényleg meg kellene vennem!!

Na majd holnap jövök mert már elfáradtam ma, takarítás , mosás, séta, vasalás ! Megprobálok reagálni másokra is meg leírom a napjainkat!

Móni köszi a biztató szavakat , úgy látom ez a súly dolog nálunk már örökös para lesz !

Ti babáitok mennyit kakál egy nap ?

Jóéjt,

Puszika

Sz

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Nap végére egy jó hír: Bene ma életében először hasról hátra átfordult mindkettőnk szeme láttára, titta öröm bódottá' :lol: :wink:

Kriszti, abszolút igazad van, már tényleg látszik a kis pofijukon, hogy fiúk-e avagy lányok :)
Anna is nagyon ügyesen tartja magát :)

Szilvi, sajnálom, hogy Neked nem jött be a leves... nekem a favoritok között van, amúgy is imádom a sütőtököt és a krémleveseket is. Anyukám receptje, nemrég óta főzi ő is, azóta szezonban mindig követelem, ha otthon vagyunk :) Remélem, ha elkészíti vki, annak is fog ízleni, szerintem isteni, főleg ha a tök elég édes :)

Kaki nálunk már csak 2-3 naponta van nagy adag, max kisebb pukival jött rotyik vannak azok között.

Nyugodt éjszakát mindenkinek!

KépKép
gigilina

Jó reggelt,

Szilvi, nálunk hetekig ment az "egy nagy kaki/nap", aztán pár napja minden evés után (közben) kakil. Szóval változó.

Ezt a sötétben altatást én is akartam kérdezni: nálunk éjjel ég egy kis lámpa.
De nappal? ha leteszitek aludni a babát, besötétítettek? És visszateszitek az ágyába, vagy sem?

Ági,
köszi a receptet - amint találok növényi tejszínt, elkészítem.
Nálunk hétvégén megint "Fleur-szelet" lesz... nagyon bejött a múltkor, és még maradt is egy kis szalonna és bor.

HAJRÁ BENE!!!
:)
Dávid csak a hátról-hasra verziót próbálgatja, azt is röfögve és hajnalban. Szegény néha belegabalyodik a nadrágjába (felhúzza a lábát az egyik szárba), akkor feldühödik és visít:)))

Reni,
kicsit megnyugtatott, hogy írtad, Bibit se nagyon lehet lerakni délután. Nálunk is hasonló a helyzet, talán a fáradtságtól, mindig azt hiszem, hogy én rontok el valamit, túl sok vagy túl kevés inger érte aznap, túletettem vagy éhes... szóval soha nem tudom, mitől van, és sajnálom, hogy annyira nyűgös. Meg azt is, hogy az apja már csak ilyen nyűgösen látja, mikor hazaér.

Sajnálom a hordozókendőt:( Igazából ez a megkötés most nekem bejön, de azt nem tudom, hogy hogy lehet ezzel bármilyen házimunkát is végezni??? mosogatni-vasalni-takarítani a hasamon egy gyerekkel?
Ja és igazából (árban) akkor érné meg, ha több módszert is tudnék a felkötésre, mert egyébként a mei-tai is pont úgy megteszi, és egyszerűbb is (és dekoratívabb is:)

Kata, mondtam én már rég, hogy Márk hasonlít rád:) Nagyon drága kis srác, és tényleg látni, hogy kissrác, jópofa.

Zsófit fel kellene venni videóra, annyira kiváncsi vagyok rá, ahogy beszélget:)

Hű de rohadt sokat írtam megint, bocs.:)

Puszi
M
monke

Sziasztok!

Megint rengeteget írtatok! :) Elolvastam, de megjegyezni nem tudtam. Mi valahogy rossz szériát futunk.... Anyummal is gondok vannak, de konkrétabbat talán a jövő héten tudunk. az agyam kb mindenhol jár és persze semmi sem marad meg benne.... :(

Kriszti ma este igyekszem képet küldeni én is.

Annyira várom már a jó időt!!! Azt hiszem én is kezdek befordulni. S irígy vagyok nagyon! Olyan szépen tatrják magukat hason a ti babáitok! Petra csak nyüszög, egyszerűen nincs hozzá türelme. :( Fürdés előtt a pelenkázón viseli el a legjobban, ha átfordítom. Azzal szoktam magam nyugtatni, hogy nem látni olyan embereket, akik egészségesek és csak hason fekszenek. ;) A lábát ő is emelgeti ezerrel, olyankor szoktam néha segíteni neki és az oldalára fordítom. Ez tetszik neki, de volt, hogy már nevetgélt és a lendülettől hasraforudlt....lett is nagy ordítás.

Fogy ni nem gogytam én sem.... SSőt, sztem eg ypár kiló visszajött, pedig nem eszem többet, mint terhesség előtt.... ki érti ezt?

NAGYON ÉDESEK A GYERKŐCÖK!!!

Judit

Kép
petra09

Nálunk éjszaka a kiságy alatt ég egy kislámpa, de az esti lefekvést leszámítva Petra szigorúan világosban alszik és nap közben mindig szól valami. Egyelőre ez egész jól működik, lehet mellette bármit csinálni, de minttudjuk ezek a dolgok csak addig működnek, míg le nem írjuk.... :)

Mi kengurut használunk, Baby Björn. (asszem ez a neve), ez jól szellőző anyagból készül és eész könnyű beletenni Petrát. Ő is szeret benne lenni, ha olyan ruha van rajtam, hogy az arca nem a bőrömhöz, hanem a ruhához ér. Ha a bőrömhöz ér, akkor szopizna...

A délutánokkal, estékkel mi is szenvedünk. Akkor nyűgös nagyon. Van, hogy le lehet foglalni, néha elvan ölben, néha csak szopizna, időnként bármit csinálunk, csak sír.... Úg ylenne jó neki, ha folyamatosan cicizhetne. Én is leginkább azt sajnálum, hogy a párom hét közben szinte csak nyűgösnek látja. S mivel a fürdés utáni öltözész is ő csinálja, akkor i csak sír... :) Mikor már kezdene elkeseredni, akkor Petra vagy örömmel fogadja, mikor hazaér, vagy kevésbé sír öltözéskor.... szóval nagy franc... :)

Szép napot Nektek!

Judit

Kép
petra09

Judit,
Dávid se igazán tartja
magát hason:( most jutottunk el odáig, hogy már nem utál hason feküdni. Már ez is haladás szerintem.

Kitartás, most már hamarosan jön a tavasz:)
és remélem, Friday is a csokikkal!!!

Add meg légyszi te is a wiw-es elérhetőségedet!!!
és Kati is, már ha nem titkos,
Szívesen bejelölnélek benneteket.

Szép napot,
Móni
monke

Sziasztok!

Kaksi: Volt most néhány nap, amikor minden evés után volt, most kezd megint visszaállni, napi 2-3 kakira.

Este: Délután még elvan Vince , de fürdés után ... Cici, fél óra pihi, cici, fél óra pihi, cici és ezt szerintem végtelenségig tudná csinálni, de a 3. vagy 4. ilyen után leteszem és hagyom, és általában el is alszik egy idő után.
Ma éjjel csak egyszer kelt.
Képzeljétek! Tegnap megint össze-vissza evett, csak nyammogott inkább. Na gondoltam kifejem a maradékot, megnézem, hogy esetleg nincs neki elég, azért vergődik így szegény? Hát nem. Még 30 millit kifejtem, de aztán úgy bedurrant a cicim, hogy majd' megőrülök! Szerntem megmozgattam addig nem használt mirigyeket és most oda begyűlt. Hiába szoptattam reggel is abból, hogy lemenjen, szinte semmi. Alig tudok hozzáérni. :(

Vince is és a lányok is sötétben alszanak és mindig a saját ágyukban. Azt hiszem,Vince ha éjjel megébred is, látja hogy sötét van és visszaalszik. Szóval tudja, hogy ilyenkor aludni kell. :)
Nappal nem sötétítek egyelőre neki,de biztosan kell majd egy idő után. A lányok csak sötétítve alszanak ebéd után, ha itthon vannak.

Szerintetek most fejjek rá megint a cicmre, vagy attól csak még jobban bedurran? ÁÁÁÁ

vick
Kép
Kép
ervick

Jó reggelt!

Nagyon édesek a babák hason, csak ámulok-bámulok. Zsófinak a fordulás nem megy :oops: Csak dülöngél ide-oda. A beszéd viszont annál jobban megy, majd felveszem, csak fogalmam sincs, hogy tudnám megmutani. Valakinek ötlete?

Reni, egyetértek, az a legnehezebb, hogy rászóljunk, ne vegyék fel a gyereket, amikor olyan jól elvan. Mert persze jönnek a rokonok és azonnal kikapják. Aztán én meg nem fogom, ill. nem tudom kikapkodni, ha ketten vagyunk.

Móni, mennyi és milyen húst használtál a Fleur-szelethez?
Örülök, hogy javul Dávidka szeme.

Szilvi, 17e valamennyi volt a ROTA.
Na, kicsit kiakadtam, hogy egy ilyen drága gyógyszert befecskendezik a szájába és mi van, ha valakinek kijön? Szerencsére bent marad.

Nálunk sólámpa ég éjjel, sejtelmes narancsos fényt ad 25W-os izzóval. Igazából magunk miatt, hogy ha felugrok, azonnal lássam Zsófit, hogy megvan-e. Nappal szigorúan világos van és sokszor szól a rádió halkan. A tv-t csak nagyon ritkán kapcsolom be, mert bizony érdekli a dolog a kis hercegnőt.

Kaki: mostanában nakünk is 2-3 naponta van, akkor igaz gyorsan egymás után 2-3-szor, alig győzöm cserélni.

Úgy tűnik, megúsztuk az oltást, 37,1 volt a legmagasabb. Ma reggel kétszer is nekifogtam megmérni, de nem sikerült, mert mindkétszer kijött egy csomó kaki, a szőnyeg most megúszta, de én nem.

Ja, azt nem is írtam, hogy Zsófi kacagott, amikor a doktorbácsi meghallgatta a mellkasát.

Na, szaladok vasalni, meg pakolni, mert délután megyünk Anyukámékhoz hétvégére. Október eleje óta nem voltam otthon, már nagyon jól fog esni.

Szép napot!
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

ÁÁÁ, most először nem ctrl+c-ztem... és kidobott.... :( szerencsére nem írtam sokat.

Móni, elküldtem. :) AZért az már tényleg haladás, hogy nem utál hason feküdni. Nálunk még az is az utálat tárgyát képezi....

Kati: elküldenés nekem is az elérhetőséged? Köszönöm!

Vick: bár én egyáltalán nem vagyok tapasztalt, de én azt hiszem, hogy lefejném, akkor legalább nem annyira kellemetlen. Nem is gondoltam, hogy még ilyenkor is képes bedurranni. Átküldhetnéd nekem! :) Épp elég a tejcsi az elmúlt napokban, mindig attól félek, hogy egyszer csakkevés lesz. Van a fagyasztóban, de most valahogy kudarcként élném meg, ha kevés lenne neki.... Tudom, hülye vagyok, hisz van aki egyáltalán nem tud szoptatni, van akinek régóta pótolnia kell....

J.

Judit

Kép
petra09

Vick, sajnálom a cicit. Fogalmam sincs, mit tegyél.

Reggel ugyanabból szoptattam mint este, kifejtem belőle etetés előtt 50 ml-t (mert Zsófi aludt) és még mindig teli van. Ki érti ezt?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Mondjuk nem is csodálom, hogy nem bírja emelni, ekkora fejjel...

:P Kép
monke

De édes! :)) Móni! Így már mindent értek! Nálunk is megvan aválasz! ;) :)

Judit

Kép
petra09

Nincs is nagy feje, nagyon aranyos.

Zsófi egyre többet bír hason, de csak egy ideig emelgeti a fejét, aztán lefekszik és elkezdi szívogatni, ami alatta van.
Új szórakozása, mindent húz a szájába és szopogat.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Judit, köszi! nézem:)

Vick, ez a bedurranás nekem is van néha (most is:(
Nekem az segít, ha szoptatás előtt fejek ki egy picit belőle. Ha félsz, hogy nem marad elég, azt is odaadhatod Vincének később.

Ha utána fejsz, akkor még jobban bedurranhat.

Zsuzsi, pulykahúst vettem múltkor, hat szelet pulykamell-filét (kb. fél kg, ha jól emlékszem).
Most csirkemellből fogom elkészíteni, és kisebb csíkokra vágom, nem hagyom szeletben. De az ízvilága nagyon megfogott, ilyen jellegűt még eddig soha nem próbáltam.
monke

Hahó!

Éjjel nálunk nincs fény, beszűrődik elég sok az utcáról ahhoz, hogy mindent lássak. Szopihoz régen sólámpát kapcsoltam én is, mos már azt se, így Bene sem és én sem ébredünk fel annyira. Nappal viszont a kanapén vagy a játszószőnyegen alszik mindig, de nem ártana visszaszokatni, ha beindul ez a forgás-dolog, ott biztonságosabb. Nem sötítek el én sem, és nincs csend sem, általában zene vagy a tv megy (azt Bene is szeretné nézni, ha hagynánk neki...:))

Zsuzsi, jó utat Nektek! Remélem minden rendben lesz az úton és a szüleidnél is jól fogja magát érezni Zsófi :)
A csacsogást, ha van a fényképezőgépeteken video-mód, azzal fel tudod venni, és aztán feltöltheted mondjuk a youtube-ra vagy a videa-ra. Nekünk már van így egy pár, majd hozok ide is, ha nem bánjátok :)

Móni, ha csak a tejszínnel és nem alapvetően a tejtermékekkel van baj, akkor tejet is adhatsz a leveshez, azzal is nagyon finom, csak abból kevesebb kell, mert hígabb. Fűszerezés előtt, ha nagy volt a tök, el is lehet belőle tenni a fagyóba (ilyenkor a delikátot se adjátok még hozzá), akár saját részre, vagy a babáknak későbbre :)
Dávid nagyon édes, nincs is nagy feje!! :D

Vick, és fáj is a cicid, vagy csak meg van keményedve? Szerintem inkább fejd ki, nehogy begyulladjon és tejláz legyen belőle, az nagyon durva, egy ismerősnek minden gyerkőcénél volt, nem kívánom senkinek... :?

Szép napot!
Ági

KépKép
gigilina

Ági!

A legnagyobb gond volt, hogy fájt nagyon, de most megint abból etettem Vincét és a maradékot kifejtem, már nem fáj. Végre! :)
Egy mai kép tőlünk is a többi gyönyöűség mellé:
Kép

vick
Kép
Kép
ervick

Mire írtál Móni már túl voltunk a dolgon, remélem nem lesz baj! :shock:

vick
Kép
Kép
ervick

Csak nem, Vick ...biztos elintézte Vince.

Vince ma is hihetetlen cuki.

Ági,
A mellgyulladás az, amire az Index Poronty c. rovatában egy kommentelő azt írta, hogy ki kell fejni, és annyira fájdalmas, hogy mindegy ki teszi meg, "a szomszéd fogatlan Józsibácsinak is megköszönnéd"...
:lol: sose felejtem el.
Nekem mondjuk nem fájt nagyon, csak belázasodtam.

Zsuzsi, tényleg, jó utat!!!

Elmeséltem Zolinak, hogy a Zsófi milyen kis okos, megdicsérték stb, (plusz hogy beszélget, hogy kifelé nézelődik stb.). Szóval látni, hogy sokat foglalkoztok vele - és jól.
Elszontyolodott, és megkérdezte, hogy akkor "ő most rossz apa?":)
Mondtam, hogy nem, csak a lányok okosabbak, ez van.

:P
monke

Hali!!

Megvagyunk,még most kapcsoltam be a gépet,megyek nézem a képeket.

Éjjel szigorúan sötét van és reggel is ha felébred és látja hogy még sötét van,nem szól,csak ha már lát világosságot.
Szerintem igényli is a sötétséget éjszakára,viszont nappal mindegy neki.

Ma reggel a 4. body lett jó mire felöltöztünk,a többit kinőtte :shock: rá egy óra múlva szintén öltöztünk be kaki lett :D

Majd jelentkezem ,hogy kiét kaptam meg.

Kép

Kép
krisztinaa

Bíborka és Zsófi megérkezett!!

Kép

Kép
krisztinaa

Vick,Vince most is nagyon édes :D :D

Kép

Kép
krisztinaa

Kép

Kép
krisztinaa

Szavaztam, kétszer is :wink:

KépKép
gigilina

Köszi....köszi....köszi

Kép

Kép
krisztinaa

Szavaztam én is! :)

Judit

Kép
petra09

Köszi!!!

Várom még a képeket dodo65@freemail.hu

Kép

Kép
krisztinaa

Próbálgatom megcsinálni a kollázst,remélem tetszeni fog.
Kik hiányoznak még?

Kép

Kép
krisztinaa

Nem tudom eldönteni,hogy egyszínű legyen a háttér vagy micimackós.Végülis ha berakom képpel nem látszik micimaci...... :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
krisztinaa

csinálok ilyet is és olyat is :roll: :roll: küldétek már a képeket!!!!!

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam megint :D

Kriszti, küldtem Marciról is képet!

Most próbálok visszaolvasni majd :D

Mangora

Kép
mangora

Nagyon édik a babák, rakok fel majd én is a farsangról, kistigris volt Marci :D

Esélyem sincs visszaolvasni, feladtam :)

Két napig tiszta ideg voltam, Marci alig evett, már fejnek kellett, úgy néztem a mennyiségeket, kb 20-30 miliket evett és este max 60 milit :shock:
Nem tudom mi lehetett vele, mert jókedvű volt, nagyokat aludt, úgyhogy valószínűleg telítődött :) Léböjt volt nála :D
De mára már eszik rendesen, bepótolja amit két napig nem evett :)

Zsuzsi, olyat Marci kb egy hete csinál, hogy mindent a szjához húz, amit megragad. Tegnap olyan hisztit vágott le, hogy a rongyi kutyáját nem tudta megenni, hogy el kellett vegyem tőle :lol: :lol: :lol:

És elkezdett beszélgetni is végre :D
Móni, valamelyik nap Marcira is hajnalban jött rá a beszélgetés, 1 órát beszélgettünk, mire lefáradt és vissza tudtunk feküdni :D

Jó hétvégét mindenkinek!!!

Mangora

Kép
mangora

Szép napot!
Kriszti
Szavaztam. :)

vick
Kép
Kép
ervick

Köszi a szavazatokat!!

Marci,Márk és Petra megérkezett.Most nézem a mai termést :D

Képzeljétek Anna elromlott , tegnap egész este ordított és nem kellett a cici.Még soha nem csinált ilyet.Ha felvettük mosolygott,ahogy ágyat ért a feneke ordított.Mi lehetett vele?Ezt csinálta ma du is kb 1 órát,aztán alszik és mintha mi sem történt volna.
Remélem ma este már megjavul :D

A ma rucink,végre ebbe is belenőttünk,de holnap jön a legszebb :D

Kép

Imádom a kertész nacikat.

Ma én is vásároltam!!A C&A-ba nagy leárazás van.Vettem magamnak 3 pulcsit ,Annának egy farmert 700ft volt nem volt szívem ott hagyni,nagyon vagány és persze kapott egy csini felsőt hozzá.

Kép

Kép
krisztinaa

Krisztina
Jól tetted, hogy vásároltál! Melyikben voltál? Fórum, vagy kint?

vick
Kép
Kép
ervick

CSini Anna, mint mindig! :wink:

vick
Kép
Kép
ervick

A Mikerpércsi úton voltam.Szeretem mert ott nincsenek sokan,és még apa sem sürgetett most.Jó cuccok vannak a babáknak is akcióban,érdemes kimenni.

Kép

Kép
krisztinaa

Képzeljétek, Marci ma este először megfordult, a hasáról a hátára! Olyan kis ügyes volt! És egymás után többször is!
Ahhoz képes, hogy alig két-három napja kezdte karból felnyomni a fejét és nem hátizomból, ez elég gyorsan összejött :D:D:D

Hoztam képeket a céges farsangról!

Kép Kistigris

Kép Kistigris és nagytigris anyacsavarral :)

Mangora

Kép
mangora

Zsuzsi!

Boldog születésnapot kívánok! S a hó Neked is esett! :)

Puszi!
Judit

Judit

Kép
petra09

Jóreggelt! Vagy inkább már napot :)

Zsuzsi, Isten éltessen soká! Remélem Ti is gyönyörű tájra ébredtetek :)

Marci nagyon édes kistigris :) És grat az átforduláshoz! Ha egy biznisz beindul ugyebár :wink:

Kriszti, az a CundA-t én is nagyon szeretem, kevesen vannak, és nekem eddig mindig úgy tűnt, több dolog van leárazva, mint a más boltjaikban :lol:

Szép napot mindenkinek!
Ági

KépKép
gigilina

Kriszti
Ott még nem is voltam, de ki fogunk nézni, mert ami a Stop shop-ban van az elég gyér. :?

Marci édes kis tigris! Forduláshoz gratulálok! Nekünk még nem megy. :(

Zsuzsi Isten éltessen nagyon sokáig! Boldog ünneplést!

vick
Kép
Kép
ervick

A mai vendégváró rucink:)és a kedvencem is egyben...

Kép

Kép

Kép
krisztinaa

Ki nem küldött még képet????
Aki megvan:fiúk:
Bene
Marci
Márk
Vince
Dávid
Máté