A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Zsuzsi,BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

Kép

Kép
krisztinaa

dodo65@freemail.hu emlékeztető :)

Kép

Kép
krisztinaa

Anna nagyon tündér, tényleg szuper ez a ruci :wink: Én is szeretem a kertésznacikat, nekünk még csak az a kék van, de tuti lesz még, olyan kis jópofa ruhadarab :)
Milyen vendégeket vártok?
Debrecenben is esik a hó?
Puszi!

KépKép
gigilina

Ági
Ma már nem esik,de éjjel esett.

Anna milyen csinos! Tényleg szép ruhácska! :D

vick
Kép
Kép
ervick

Babalátogató vendégek,a barátaink.
Anna tiszta nyüg,mostanában ezt csinálja déltől-kettőig....vagy egész délután.
Honnan tudom ha esetleg a foga miatt van???

Kép

Kép
krisztinaa

Onnan, hogy egyszer kibújik és rájössz, hogy attól volt. :) Előre nem nagyon. Vince rágja az öklét már vagy 5 napja, tiszta fehér az ínye. Lehet, hogy neki is jön. Esetleg tapogasd meg neki, hogy nem kemény-e, nézd meg, ha fehéres, akkor lehet a foga. De csak akkor tudod meg, ha ki is bújt.

vick
Kép
Kép
ervick

Hali,

Életjel: megvagyunk ám, csak egy kicsit elmaradozott a szabadidőm. Csütörtökön indultan el a lejtőn, elaltattam a gyerekeket, aztán ebédeltem, majd az utolsó falatom előtt megszólalt a légvédelmi sziréna (vagy mi a fene), ez a próba sikeres volt minden tekintetben: a sziréna működik, még az alvó gyerekeket is felébreszti :evil: :evil:. Ettől kezdve próbálom behozni magam, kis elcsúszás és ez van.

Addig is Grétámról: nem is írtam, kb.2 hete leesett az a maradék darabka a köldökéből, ami miatt dokinál is voltunk. Így elkezdtük tervezni a babauszit, egyelőre keressük a legmegfelelőbb helyet.
Neugranormon olajat végül átöntöttem egy nyomkodós szappan flakonjába, így nem kaptam idegbajt tőle.

Reni, végül túl sokminden a zenei kérdésről nem jutott még eszembe, a lényeg elhangzott. Még annyit talán, hogyha hamar elapad a lelkesedés, akkor erőltetni nem kell, majd egy vagy két év múlva érdemes újra nekiindulni. Sokan bánják meg később, hogy nem mentek vissza zenét tanulni. Bár sosem késő, nekem is voltak felnőtt növendékeim :wink:.

Kankalinnak boldog szülinapot! (itt is :wink: )

Nézek egy tablóra való képet, este megpróbálom elküldeni. Krisztinaaa, köszi érte!

és egy hatalmas puszi :lol: :
Kép

Kép
Kép
friday

De drágák! :D

vick
Kép
Kép
ervick

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisztinaa 2010.02.09 07:39-kor.

Kép

Kép
krisztinaa

Gyönyörű!

vick
Kép
Kép
ervick

Tényleg meseszép! És az utolsó oldalra sandítós kép... tüneményes! :)

Friday, édesek a gyerkőceid :) Ezek szerint Bors azóta jófiú?
Jóéjt!

KépKép
gigilina

Lányok bocs, hogy eltűntem jó pár napra, de nagyon sűrű voltam szerda óta, mióta a bnőm lánya itt volt. Most meg anyósom. Szóval napok óta program van.

Kriszti
Aranyos vagy, hogy készítesz közös képet. Bocs még én sem küldtem, holnap igyekszem pótolni.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok,

Köszönöm szépen a köszöntéseket! Aranyosak vagytok!

Megvagyunk, túlélük az első nagy utazást. A hévége mozgalmas volt, a géphez nem jutottam, annyi volt a program. Visszaolvasok és holnaptól újra teljes üzemmódban vagyok.

Jó éjt!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi
Boldog szülinapot kívánok én is!

KépKép
KépKép
fleur

Zsuzsi, boldog szülinapot kívánok!

Nagyon cukik a babák :)

Friday, köszi. Én szívesen megtanulnék valamilyen hangszeren játszani, de nincs ember, aki vállalna ;)
Blani amúgy megkérdezte, hogy zongorát kap-e szülinapjára? Mondom nem, sajna nem fér el egy zongora a lakásban. Erre elgondolkodott, majd közölte, hogy a fürőszobába befér :)

Marci nagyon ügyes ezzel a fordulással :)

Móni, nem okosabbak a lányok, hanem más a fejlődési ütemük. Kb. kisiskolás korig a csajszik járnak elöl.

További szép estét!
R

Kép
Kép
34372

Jó reggelt!

Hétvégén én se jelentkeztem, megint főzés, látogatások, pihenés. Imádom, amikor itthon van Zoli is, és Dávid is angyalka pár napja (Murphy mondjon le :P )

Zsuzsi, boldog szülinapot!!!
Neked hullott ez a gyönyörű hó, de remélem, nem Te rendelted, hogy megint ne tudjunk kimenni a babakocsival...
Mesélj, hogy telt otthon?

Mangora, isteniek a képek:) És gratula az átforduláshoz!!!

Vick, ezek szerint az ökölrágás lehet a fogzás jele? Mert azt D. is rendszeresen csinálja, és az ínye is fehéres.

Reni, nekem gyerekkoromban volt egy xilofonom (azt hiszem, igazi), imádtam. És kisebb is mint a zongora:)

Kriszti, az a kertésznaci tényleg csúcs:) És a képek is.

Szép napot mindenkinek!

Majd még úgyis jövök vagy ötször:)))
M
monke

Jó reggelt!

Nagyon édesek a babák! Forduláshoz nagy-nagy gratula! :)

Én még csak abban reménykedhetem, hogy idegből átfordul, ha hasra teszem. Annyira utálja! :)

Képzeljétek! Szombaton három óra hosszára elmentem itthonról és Petrával Apa maradt. Szombaton örült nekem nagyon, délután úgy aludt el, hogy belebújt a kezembe. Vasárnap reggel óta viszont nem tárgyal velem! Öltöztetni (esetleg) és etetni kellek csak. Ma reggel mondtam neki, hogy lassan fogadok egy társalkodónőt, ha ő nem szól hozzám! :) Nem is gondoltam, hogy ilyen picin így meg tudnak sértődni. Pedig a temetés miatt megint nélkülem lesz kb ugyanennyi időt, csak akkor Apa sem lesz ott, hanem apukám fog vigyázni rá és előtte még utazunk is. Az aztán tényleg nagy felfordulás lesz az ő kis világában, aprajafalván. :)

Fúúú, semmi ötletem nincs, hogy mit főzzek. S még arra is lusta voltam, hogy kimásoljam a receptjeiteket.... :oops: Még teljes erejével a tél tombol, de rajtam már a tavaszi fáradtság van.... vagy az őszi sem múlt el.

Blani milyen édes! S milyen igaza van!!! :) Minek akkor hely a fürdőben. :)

A kertésznacik nekem is bejönnek nagyon, de most csak egy van, ami jó rá. Teljesen össze-vissza méretű ruhákat hord 62-74-ig. Ma a pulcsi 74. a naci 68 és a body 62. Szerintem ahány gyártó, annyi féle méretezés. Leginkább csak szemre lehet ruhát venni.

A kis drágám inkább elaludt..... semmint velem foglalkozzon. :)

Nah, jó hosszúra sikerültem.

Szép napot Nektek!

J.

Judit

Kép
petra09

Jó reggelt,

Köszönöm az újabb köszöntéseket.
A babák nagyon helyesek.
Reni, Blani tündéri ezekkel a beszólásaival.

Móni, köszönöm a dícséretet, Zsófi nevében is.
Nehogy már Zoli hülyeségeket gondoljon magáról.
Jól telt otthon, voltam fodrásznál :-), rengeteg látogatónk volt.

Friday, de jó hogy végre leesett az a plussz darab. Látod, milyen leleményes vagy, megoldottad ezt az olajos dolgot is.
Légvédelmi sziréna???

Mangora, hogy készült ez a tigris jelmez? (Már a jövőre nézve gyűjtök ötleteket, az én kézügyességemmel jobb, ha most elkezdem az előkészületeket :wink:) Neked nem kellett beöltöznöd?

Ez a fogzás nekem is nagy dilemmám, mostanában örökké dugdos valamit a szájába, az ínye is fehér, próbáltam tapogatni, dehát fogalmam sincs...

Megörökítettem a nagy dumáját. Hétvége óta csak akkor van csendben, ha alszik, már evés közben is beszél. Haláli. Elbűvölte a családomat, a szomszédokat stb. Örökké kacag, kiabál, meg kell zabálni. Van egy tündéri nézése, pislog egyet és bájosan mosolyog, na, azzal mindenkit levesz a lábáról.
Majd megpróbálom valahova feltenni, hogy Ti is lássátok.

Gratulálok az átfordulásokhoz! Nagyon ügyesek a babák. Zsófinak még nem megy, hátról hasra fog hamarabb szerintem, ott szépen fordul már oldalra, de aztán nem előre, hanem visszafelé érkezik. Hason utál lenni, elvan egy kicsit, emelgeti a fejét, tolja fel a fenekét és behúzza a lábát. Pedig mondtam, hogy a kúszás még arrébb van.

Az utazást egyébként még szoknia kell. Egy ideig aludt, majd nézelődött, majd sírt, nagyon. Ki is kellett vennem egy kis időre, hogy megvigasztaljam. De emiatt nagyon kivoltam, mert nagyon veszélyes. Végül is megértem, 3 óra nekem is sok, nemhogy egy 3 hónaposnak. Hétvégén újabb utazás, megyünk a párom szüleihez.

Szép napot Nektek!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

atya ég mennyit írtatok...
Reagálni tuti nem tudok.
Jó volt otthon a szüleimnél, de marha nagy hó esett, szombaton hívtak a szomszédok,hogy betörtek hozzájuk, délután útnak indultunk, aztán visszafordultunk a hó miatt, elég dúrva hófúvások voltak, éjjel persze alig aludtunk,nem-e hívnak minket,hogy hozzánk is betörtek, aztán délelőtt hazajöttünk.
Szerencsére nem volt semmi, mondjuk van riasztónk, de hát az sem számít ilyenkor szerintem.

Márk is nagyon édes, napok óta be sem áll a szája, a pelenkázón is végig vigyorog, hangosan sikongat,megzabálom.
Holnap jön hozzánk Fleur meg Dani, majd fotózok és rakunk fel képeket.
Pénteken meg megyünk az előző munkahelyemre, a suliba, mert most lesz a farsang és a volt osztályom keringőzik, meghívtak minket.
Azt hogy hogyan jutok be,még meg kell terveznem.
Hú, ma meg takarítok, mosok ezerrel és vasalnom is kéne.
Ajjaj.............

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Egy kis ízelítő!!!

Kép

Kép

Várom a lemaradt képeket!!
Ha kész felrakom a picasára rendes méretbe és onnan le tudjátok majd tölteni.

Kép

Kép
krisztinaa

Várom az észrevételeket!!

Kép

Kép
krisztinaa

Kriszti,
Nagyon jól néz ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata, Zsuzsi, üdv újra "itthon":)
monke

Amúgy szerintem a sima háttér jobb, mert a micimackóból tényleg nem sok látszik (viszont Malacka mintha egyike lenne a babaképeknek:)))

gyönyörű egyébként, és nagyon megható.
monke

Kriszti! Nagyon jó lett! Ügyi vagy! Én is a sima háttérre szavazok. :)

Jó így együtt látni a piciket!

Judit

Kép
petra09

Nem tudom eldönteni,hogy melyik háttér jobb,és ha egyszínű milyen szín??

Kép

Kép
krisztinaa

Szerintem is jobb az egyszínű!

Nagyon ügyes vagy, köszönjük szépen! Tényleg megható ennyi gyönyörű babát együt látni :-)

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Örülök,hogy tetszik :) Akkor eddig a sima háttér a befutó :D Bár még várok egy pár képet,lehet nem is fog semmi látszani a simából sem.Majd meglátjuk hogy jön ki.

Kép

Kép
krisztinaa

Kép

Kép
krisztinaa

Még egy variáció!!

Kép

Kép

Kép
krisztinaa

Most nézem csak hogy Márkot nem rakja be :?: :?: Megkeresem a hibát.

Kép

Kép
krisztinaa

Kata ,Márkról küldenél egy nagyobb méretű képet?Amiket küldtél nagyon kicsik és valamiért nem látja a picasám.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!!

Gyors benéztem mert elég mozgalmas hétvégénk volt, névnapozás, szülinap, ajtó vásárlás, ajtó beépítés ma meg újabb ajtó vásárlás, takarítás, mosás, hegyekbe áll a vasalni való hmmm ! De mondtam h pihizés gyanánt jövök hozzátok!

Krisztina, szavaztam én is, és sztem is a sima háttér a jobb nagyon ügyi vagy! :wink:

Zsuzsi utólag is Boldog Szülinapot!!

Fleur köszi a privit megbeszélem apával!

hu vettem tesz veszen egy hordozókendőt!!

Kata , Zsuzsi szupi h itthon vagytok már ! Kata nem semmi ez a betörés ! MÁzli h hozzátok nem törtek be!

Na ennyi fért bele mert a drágám szólit

puszika

Sz

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Kriszti, szuper lett, nagyon tetszik mindegyik!!! :) Köszönjük! :)
Talán tényleg célszerűbb a sima-háttér.
És köszi a cikket is!

KépKép
gigilina

Csúcs lett a fotós táblánk!
Én a legutolsóra szavazok! Feldobta a hangulatom rendesen! :)

Üdv a hazaérkezőknek! Sajnos tudom, egy ilyen utazás jobban lefárasztja az embert, mintha otthon van, pedig sokmindent megcsinálnak helyettünk, mégis.

Ki emleget? Csuklok.

vick
Kép
Kép
ervick

Én is takarítok egész nap, mostam, vasaltam, mosogattam, mire a csajok hazajönnek készen legyek. Rics dolgozik, úgyhogy megint egyedül ténykedek. Ja, boltban is voltunk és a védőnő is volt ma nálunk.

Megyek, megetetem Vincust és megyünk is a lányokért.
Szép napot nektek!

vick
Kép
Kép
ervick

Tiszta ideg vagyok!!Anna kakis pelusában volt egy kis vércsík,nagyon beparáztam.Hívtam is rögtön a dokit.Végül is nem lettem okosabb,azt mondta ha megismétlődik menjünk el egy széklettartályért .Nincs rossz közérzete,nincs láza,azt hiszem hasmenése sincs,bár ezt még most sem tudom hogy állapítanám meg :shock:
Remélem nem lesz baj.....

Kép

Kép
krisztinaa

Kriszti! Nem tudom,hogy mi lehet, de szorítok, hogy ne legyen baj! Olyan nem lehet esetleg, hogy a feneke vérzik, erősebbet nyomott, vagy pukizott? Lehet ez nagy butaság, de komolyabb baj ne legyen!!

Judit

Kép
petra09

Zsuzsi! Utólag is boldog szülinapot!

Mangora

Kép
mangora

Mangora, köszi szépen!

Kata, ez a betörés... Elhiszem, hogy megijedtetek. Nagy kár érte a szomszédot?

Krisztina, nyugi, remélem, nem lesz semmi baj, Valószínű, hogy Juditnak van igaza.
Köszi a cikket! Megnyugtató.

Ma nyügi napunk van, dél óta Zsófi ébren és csak kézben szeretne lenni. A lakás félig kitakarítva, félig romokban, szépen nézünk ki. :?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Halihó!

Gyorsan visszaolvastam :)

Kriszti! Remélem semmi komolyabb nem lesz Annával! A kis kertésznaci tényleg nagyon cuki :D
Tablók közül nekem is a 3. változat tetszik a legjobban, de nekem is pont az jutott eszembe, hogy lehet nem is fog kilátszani a háttér a sok kép alól :D

Zsuzsi, Kata, üdv újra itthon!
Jelmezt kölcsön kaptuk, amúgy meg tescoban lett véve:D Én sem tudok varrni :D

Nekünk is mozgalmas hétvégénk volt, vendégségbe is voltunk, na meg havat is lapátoltunk megint :D

Már nagyon parázom a kórház + a műtét miatt...most lehet majd egy darabig nem jövök... Holnap meg még párom szülinapja is lesz, arra is készülünk Marcival :D

Mangora

Kép
mangora

Mangora
Isten éltesse a párodat! a műtét miatt ne aggódj, egyszerűen nem lehet gond! Küldöm majd az energyt. :wink:
Mikor műtik? Csütörtökön?

vick
Kép
Kép
ervick

A legújabb verziók:

Kép

Kép

Kép

Kép
krisztinaa

Hol van a két Gréta?

vick
Kép
Kép
ervick

Ezt kérdezem én is!!!??

Kép

Kép
krisztinaa

Krisztina, nagyon szép munka!Gyönyörűek a bébik!!! :lol: :lol: :lol:
Vér nem volt több azóta, ugye?

Zsuzsi, a szomszédhoz már 3.szorra törtek be, de most teljesen kirámolták őket, műszíki cikkek, pénz, ruhák.
Kicsit gyanús az ügy...
De jobb félni mint megijedni.
Riasztónk van és be is van kötve egy security céghez,de apa a héten vesz mozgásérzékelős lámpát és már megrendelte kinntre a kamerát.
Igazából jó biztosításunk is van, de nagyon féltem az éjjel...

Mangora, szorítunk nagyon Marcinak!Tök csini vagy a képeken és Marci a jelmezben nagyon helyes kis kópé!

Grétákat kérjük és esetleg még Csabit!

jó éjszakát,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Jó reggelt mindenkinek!

Vince két nap csak egyszer kelt éjjel, de 2 napja megint 3 óránként eszik. :cry: Én már kivagyok.

Kriszti
Hogy áll a kaki?

vick
Kép
Kép
ervick

Jó reggelt!

Gyönyörű a tabló:) Kriszti, köszönjük, nagyon ügyes vagy!
Nekem a 2. verzió a favorit (ahol középen van a 2009 november)
Szilvinek írok mindjárt egy sms-t, hogy küldjön képet Csabiról.
Edina és Friday valószínűleg benéz pár napon belül.

Dávid éjszakai összefüggő alvása 10-től kb. 12-ig tartott:( hajnalban többször kivettem, végül magam mellé vettem az ágyba.

A fennmaradó időközökben végig forgolódott, és néha fel-felvisított.
Kb. háromszor megetettem, de nem nagyon lelkesedett, nem az volt a baja.
Tényleg a mozgást gyakorolja, reggelre már átfordult hasra.

Csak éppen szinte semmit nem aludtam:(((

Jaj, Kata, tényleg vigyázzatok, remélem, a betörők elkerülnek.

Mangora, szorítunk Marcinak, és hogy minél hamarabb túllegyetek rajta.
Puszi
M.
monke

Sziasztok!

Vick, igen, csütörtökön lesz a műtét, azt mondta a doki, hogy Marci lesz az első, olyan 9 körül! De már holnap be kell menni kivizsgálásokra, laborra, stb.
Igazából nem is attól tartok, hogy bármi baj lesz, hanem inkább az ismeretlentől, hogy mire számítsak, hogy mindent összepakoljak, hogy tényleg bent maradhassak, hogy kibírjam én is fizikailag, mert azért ott tutira nem ugyanolyan, mintha itthon lennénk, és az majd biztos Marcit is megviseli még a műtéten felül is és ha én ideges vagyok, akkor ő is jobban az lesz, ha látogatási tilalom van, akkor apát beengedik-e, meg hogy mi lesz utána, mire kell majd figyelni, vigyázni, mennyi a felépülési idő, stb... A műtéten magán remélem hamar túl leszünk! Ezek a paráim és az a baj, hogy ez látszik a tejcsin is, egyre kevesebb és sajnos sokszor van, hogy Marci nem fogadja el a cicit, csak üvegből hajlandó enni, úgyhogy fejek, de azt sem mindig fogadja el, kiköpi a tejet és utána a tápszert meg megeszi :shock: Szóval nem tudom mi lesz :(

Móni, Vick, nekünk is nyugtalan hajnalunk volt, 4 óta szinte fent vagyok, mert Marci nagyon nyugtalanul aludt, kétszer is evett közben, de nagyon keveset, nem igazán ez volt a baja, inkább a pukikra ébredt fel mindig, szóval pocak fájás lehetett :( Most bezzeg alszik :D

Kriszti, Annával mi a helyzet? Változás?
Nemem a mostani két verzióból az első tetszik :D

Na, megyek összeszedem magam és megsütöm páromnak a szülinapi tortát :D Az legalább kikapcsol talán kicsit és addig nem idegeskedem...

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,

Móni, gratulálok az átforduláshoz! Nagyon ügyes Dávid!
Szegény, akkor nagyon kilehetsz.

Kata, ez nagyon rosszul hangzik. Persze, szerezzetek be mindent, amit lehet, hogy megnyugodjatok.

Mangora, párodnak sok boldogságot szülinapja alkalmából. Szorítunk nagyon, hogy minden rendben legyen. Majd írj, ha tudsz, hogy vagytok.

Nekem mindegyik tabló tetszik, az utolsó kettő is. Nagyon ügyes vagy Krisztina!

Zsófi tegnap fél 12-kor dőlt ki éjjel, déltől kb. 10 percet aludt, azt is 3 részletben, ölben. Nagyon nyűgös volt. Ilyen nehéz délutánunk, esténk hetek óta nem volt. Azt hiszem, a foga a ludas. A bimbóvédőt is rágta, az ujjamat is húzta be a szájába és harapdálta. Ma 1/4 7-ig aludt, akkor megetettem és indultam a Klinikára, visszavittem az ipari mellszívót, végre. Hazafelé bementem a gyógyszertárba, hogy ajánljanak vmit fogzásra. Vmi csepp és gél is van, de azt nem javasolták 3-4 hónapos kor alatt, vettem homeos bogyót (Chamomilla), ha du. is nagyon odalesz, megpróbálom beadni (vízben kell feloldani, kiskanálban).

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Ja, Kata! Ez a betörés tényleg nem hangzik túl jól, de valószínűleg a riasztó már megfélemlíti a rablókat, ezért nem hozzátok mennek elsődlegesen, szerencsére :) Sajnos hozzám törtek már be, nagyon szar érzés, mikor feltúrják az egész lakásod, a személyes dolgaid, stb... És ráadásul utólag bevallotta az egyik szomszéd néni, hogy mintha az ex férjemet látta volna... :( :roll: :twisted:

Mangora

Kép
mangora

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?