Jó reggelt,
Köszönöm az újabb köszöntéseket.
A babák nagyon helyesek.
Reni, Blani tündéri ezekkel a beszólásaival.
Móni, köszönöm a dícséretet, Zsófi nevében is.
Nehogy már Zoli hülyeségeket gondoljon magáról.
Jól telt otthon, voltam fodrásznál

, rengeteg látogatónk volt.
Friday, de jó hogy végre leesett az a plussz darab. Látod, milyen leleményes vagy, megoldottad ezt az olajos dolgot is.
Légvédelmi sziréna???
Mangora, hogy készült ez a tigris jelmez? (Már a jövőre nézve gyűjtök ötleteket, az én kézügyességemmel jobb, ha most elkezdem az előkészületeket

) Neked nem kellett beöltöznöd?
Ez a fogzás nekem is nagy dilemmám, mostanában örökké dugdos valamit a szájába, az ínye is fehér, próbáltam tapogatni, dehát fogalmam sincs...
Megörökítettem a nagy dumáját. Hétvége óta csak akkor van csendben, ha alszik, már evés közben is beszél. Haláli. Elbűvölte a családomat, a szomszédokat stb. Örökké kacag, kiabál, meg kell zabálni. Van egy tündéri nézése, pislog egyet és bájosan mosolyog, na, azzal mindenkit levesz a lábáról.
Majd megpróbálom valahova feltenni, hogy Ti is lássátok.
Gratulálok az átfordulásokhoz! Nagyon ügyesek a babák. Zsófinak még nem megy, hátról hasra fog hamarabb szerintem, ott szépen fordul már oldalra, de aztán nem előre, hanem visszafelé érkezik. Hason utál lenni, elvan egy kicsit, emelgeti a fejét, tolja fel a fenekét és behúzza a lábát. Pedig mondtam, hogy a kúszás még arrébb van.
Az utazást egyébként még szoknia kell. Egy ideig aludt, majd nézelődött, majd sírt, nagyon. Ki is kellett vennem egy kis időre, hogy megvigasztaljam. De emiatt nagyon kivoltam, mert nagyon veszélyes. Végül is megértem, 3 óra nekem is sok, nemhogy egy 3 hónaposnak. Hétvégén újabb utazás, megyünk a párom szüleihez.
Szép napot Nektek!