A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Heló lányok !
én sem vesztem el, csak alig van időm benézni. Minden rendben van, szépen nőnek a tüszőcskéim, minden másnap nézzük uh-n. Pontosan nem tudom,de olyan 14 tüszőm van a két oldalon. valamikor pénteken vagy szombaton lesz a punkció, jövő héten a transzfer. Huu...
Szia Gigi Kép írtam Neked a "másik helyünkön"
puszi mindenkinek, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna Kép
Ez nagyon szép termés. Majd írd meg, hogy pontosan mikor lesz a punkció, hogy gondolhassunk rád!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Stella Kép

megengeded, hogy csatlakozzam? Csak nehogy úgy járjunk ezzel a csatlakozással mint a múlt hónapban (persze nem hiszem hogy ezen múlna).

Én a 32. napon vagyok (pár perc múlva a 33.-kon), hőm 37,2 és mensinek semmi jele. Már jóideje, talán egy hete feszül a mellem, néha alig bírok hason feküdni. Ezenfelül pisilési inger meg farkaséhség! És dudorodik a pocakom! Tudom, hogy ennek semmi köze hozzá, csak leírtam (gyárilag laposhasú vagyok) Kép

Viszont én a 35. napot biztosan megvárom a teszteléssel, mert az első két próbálkozós hónapban is ugyanez volt. Sőt lehet, hogy a 40-et is megvárom, mert lehet hogy későn volt peteérésem. Vajon hogy bírom ki addig?!!

De Te csak teszteljél! Nagyon drukkolok Neked! Aztán számolj be a zebrácskáról! Kép Kép Kép

Üdv, Pilinke
pilinke

Stella!

Várjuk a híreket!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!
Ugy látszik még mindig nem gyártották meg azt a tesztet, ami nálam pozitív lenneKép!
Egész éjjel alig aludtam valamit, aztán 1/2 5-kor már nem bírtam tovább (pisilnem is nagyon kellett már), de természetesen negatív, és a hőm is csak 36,89Kép!
Most megint ablakonkiugorhatnékos hangulatom vanKép! A cicim továbbra is fáj, de most már biztos vagyok benne, hogy meg fog jönniKépKépKépKép

PilinkeKép
remélem nem járunk minden hónapban ugyanazon az úton és neked sikerül bezebrásodnodKép!

Én teljesen készen vagyokKép, bocsi, hogy panaszkodtam.
Stella
Remélem

Kép
stella9

Stella!Kép

SajnálomKépKépKép Nagyon megértem, hogy mit érzel, átestem rajta én is párszor. De fel a fejjel, eljön a mi időnk is!!Kép

Pilinke!Kép

DRUKK!!!Kép

Anna!Kép

Húú, ez nem semmi termés!Kép Nagyon drukkolok!!!Kép

Nekem lehet, hogy most először időben volt pé-m, mert ma felment a hőm 36,9-re. Tehát nem vittük túlzásba a gyakorlást, 1szer voltunk csak együtt hétfőn!
Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok Kép

Tábla:
Kép

Stella, nagyon sajnálom, de azért még lehet, hogy mégis baba van a dologban nem? Hányadik napon teszteltél, és milyen teszttel? (lehet, hogy irtad, csak lemaradtam rola...)

Bellazy, betettelek a táblába, üdv itt, aztán hozd hamar a hireket, hogy tudjalak "satirozni" A ciklusdo rendszeres,vagy rendszertelen. Mit irjak be?

Pusz mindenkinek Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Stella, pedig én is szurkoltam neked, de még semmi sincs veszve.
Nekem sajna ma reggel elkezdődött valami (barnás vérezgetés (pár csepp). Múltkor is így kezdődött. Ezzel csak az a problémám, hogy nem tudom, hogy ez a nap még az előző ciklushoz tartozik, vagy már az új. A hőm még mindig 37,1 volt reggel, és jelentem ez életem első 28 napos ciklusa!(általában 30-35 nap)
Lara

Kép
lara26

LaraKép
Remélem "megállsz" a barnázgatásnálKép, többen mondták, hogy volt ilyenjük és baba lett a végeKép! Drukk!

MinyuKép
köszi, hogy betettél a táblába. Ez a 31. napom és Gabriellel teszteltem. A hőm viszont biztosan nem véletlenül esett leKép, az egész éjszakás forgolódás és alig alvás nem lehet az okaKép!

Köszi, hogy ennyien gondoltatok rám, egyszer talán én is jobb hírekkel és kevesebb Kép-val jövök!

ZsuKép
veletek most mi a helyzet? Készültök az októberi "bulira"? Van még fagyibabátok?

Stella

Kép
stella9

Stella
Köszi a bíztatást, de szerintem majd a jövő hónapban, új "támadási stratégiával"!
Hát ugye elsőre nem mindig sikerülhet, ha mégis, akkor én lennék a legjobban meglepve. Különben az életem más dolgaiban is sok esetben többszöri nekifutásra jönnek össze a dolgok.
Üdv: Lara

Kép
lara26

Sziasztok Csajok!

Tetszik ez a topic. Tetszik, ahogy tájékoztatjátok, támogatjátok egymást.
Férjemmel kb. 1 éve próbálkozunk a babával, sikertelenül. Most kezdem a hőmérős, PG-s módszert. Lányok! Ki tudja közületek, hogy a PG-nél mikor - mi - mit jelent?
Amúgy 35 éves vagyok, 13 éves fiam van, aki annak idején elsőre, minden hókusz-pókusz nélkül sikerült.

Hali
Jázmin
djázmin

Sziasztok!

Nem győzök visszaolvasni. Amióta elkezdődött a suli a barátnőm minden idejét nálunk tölti, mert az albérletében unatkozik egyedül és így nem jut időm olvasni titeket.
GalagonyaKép
Gratulálok a babóhoz, vigyázz nagyon rá.
StellaKép
Nagyon sajnálom, de ne keseredj el a következő hónap a tiéd.
Lányok,
Felhívtam a labort és a hormoneredményeimet legkorábban péntekre ígérték, pedig már 2 hete voltam.Ilyen lassúság mellett mikor lesz babóm? A férjem próbál vígasztalni, hogy majd meglesz, nem vagyunk elkésve, de ki bírja ezt az idegörlő várakozást?

Móni

Kép
móni23

Alig győzöm visszaolvasni, annyi volt a termés, amig nem tudtam internethez jutni.

Drága Stella
Nagyon sajnálnám, ha neked sem sikerülne. Azért amíg a mensid nem jelentkezik, addig én szurkolhatok nektek, ugye?! Remélem, hogy csak a teszt volt rossz!
Lehet hogy írtad, de még nem volt időm visszaolvasni, milyen volt Horvátország?

Én pedig most nem igazán tudom mit csináljak. Az biztos, hogy el kell mennem dokihoz. Az előző ciklusom vége is "érdekes volt": 5 nap késés, ebből 3 nap barnázgatás, és most pedig a 8-9 napokon barnázgatás ismét. Szóval gondolom valami gond lehet, mert eddig teljesen normális ciklusaim voltak.
Esetleg van ötletek, mitől lehet? Egyáltalán jól számolon a ciklust, ha a rendes vérzés indulásától számítom???? Vagy már a barnázgatás megjelenésétől kellene????

Üdv
Adri
adri77

Anna!

Juj, de nagyon szep eredmenyeid vannak!!!!!
Most mar nagyon izgalmas kezd lenni!!!!
Nagyon drukkolok neked!

Stella!

Sajnalom, sajnos en is mar sokszor ateltem, nagyon tudom mit erzel.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

AdriKép
barnázgatásban egyáltalán nem vagyok jártas, ugyhogy ebben én nem tudok segíteni.

Horvátország szép volt. Az idő is szép csak kicsit szeles és ettől sokkal hidegebbnek érzed, mint amilyen valójában.
Mi rendesen lebarnultunk.

Stella

Kép
stella9

Sziasztok lányok!

Köszi mindenkinek a bíztatást , nagy az öröm nálunk, bár egyelőre nem osztjuk meg senkivel a titkot, várunk még vele egy picit.
Annyira jól esett, hogy mindenki így örül mások sikerének, komolyan mondom ( írom) nagyon megható.

Minyu! Köszi hogy besatíroztál, remélem elég sárga festéked van!! :-)

Stella! Jaj nekem.. ki ne ugorj!!! Semmi nincs még veszve, egy teszt nem teszt , meg aztán ki tudja milyen az a teszt . Én Corax-ot vettem ( vagy valami hasonlót), na az aztán igen béna volt, nagyon nehezen lehetett értelmezni, de inkább a pozitív irányba muatatott, aztán vettem egy Clear blue
( bocs, ha rosszul írtam) nevezetűt, az nagyon szépen mutatta.
A hőröl inkább nem írnék, mert nekem amúgy is alacsonyka volt mindig, meg aztán a mensi esedékes napja előtt 3 nappal még esett is egy kicsikét...
Az biztos, hogy mindannyiunknak nagyon nehéz napok ezek, ez a sok várakozás és izgulás idegörlő , én éppen ezért csináltam már meg a tesztet az első napon, csodálom hogy volt lelkierőd várni másnapig....bár azt hiszem Nektek sokkal több tapasztatlatotok van ebben...

Lara! Tetszik ez az "új stratégia" , csak nehogy úgy járjatok mint a párom...szegény a peteérésemkor tévézni szeretett volna... azóta is emlegeti..

Azt gondolom mindenki magában hordozza a csodát és kívánom , hogy előbb-utóbb ( inkább előbb) mindenki magához tudja szorítani a babáját.
Csajok fessük együtt sárgára a táblát!

Üdv: G.
galagonya15

Sziasztok!

Hát tegnap nekem is, már megint megjött. Új vagyok köztetek de régi problémával. Párszor már belekukucskáltam a levelezésetekbe, de ma igazán bíztatásra van szükségem, ezért elhatároztam aktív szereplővé lépek elő, ha befogadtok.

Szóval a történetünk röviden, egy éve próbálkozunk a férjemmel (én most lettem 27 éves ő 31) sikertelenül.
Fél éve volt egy átfogó vizsgálatom, vércukorszint, hormon, UH, stb... mert nagyon csúnya ragyás lettem, és a hormonokra gyanakodtak a dokik, de végül kiderült hogy "csak" a fogammal volt probléma. A vizsgálatok eredménye, hogy hormonális és egyéb téren is rendben vagyok (voltam). Gondoltam akkor hát rajta induljon újra a baba projekt, de azóta is semmi. Két hét múlva megyek nőgyogyihoz újra, hogy most már csináljon, vagy mondjon valami mást is mint, hogy "majd teherbeesik ne izguljon."

Amiért bíztatásra van szükségem,a barátnőm (akik annyi ideje próbálkoznak mint mi) ma reggel bejelentette, hogy terhes. Persze örülök neki, mert náluk nem volt minden rendben hormonális téren.

Szóval gonosz állat vagyok, hogy mégis van bennem egy keserűség, hogy miért nem nekünk sikerült?

Adri
hadria

GalagonyaKép
köszi a bíztatást, de nekem a hő nem hazudott, mert "ma megint megjött".

Sok örömet nektek a babóhozKép

AdriKép
egyáltalán nem vagy gonosz állat. Múlt héten egy helyen nyaraltunk két házaspárral, akik közül az egyiknek volt egy pici totyogós babója, meg még egy a feleség pocijában.
A másik pár pedig három babakocsit tolt! Egy kb. egy évest és két kb 3 hónapost!
Fel tudtam volna robbanni és csak azt mondtam, hogy ez igazságtalanságKép!
Bíztassuk egymást, mondom én és közben a könnyeimet törölgetem.
Lehet, hogy az én barátnőm is terhes (most írt sms-t), pedig ők jóval kevesebb ideje próbálkoznak. Persze örülnék neki, de mikor kerülünk már mi sorra??????

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Ma én is csak most tudtam csatlakozni Hozzátok, de nem győzöm az olvasást. Nagyon sajnálom, hogy Stellánál nem jól alakulnak a mostani jelek, pedig annyira biztos voltam benne. Azért szerintem még ne add fel teljesen. Ki tudja... Én is mindig a végsőkig reménykedem. Az infókat pedig nagyon köszönöm. Majd beszámolok róla, hogy mit is sikerül alakítanunk. Tényleg nagyon klasszak vagytok, örülök, hogy a napokban ráakadtam erre a topicra. Csak az a gond, hogy közben dolgoznom is kell...
Heni
hencsike

Kedves Minyu, köszi hogy bevettél a táblába!
12-én jött meg, akkor az ugye az első nap? Kérlek javíts a c napomat +1-re (vagyis 15-én ma 4-re) vagy rosszul tudom?
Mit neveztek rendszeres ciklusnak? Ha pont 28-ra jön meg, vagy max 1-1 nap eltolódást? Nekem tutti hogy nem az, mert 34-39 között vándorol,lehet hogy még nem állt helyre a fogigátló óta. Én Diane-t szedtem 4 évig.
Ki szedett ilyet még?

BB
bellazy

Stella,

még én is a könnyeimmel küzdök, elég nehéz a mhelyemen jó pofit vágni mindenhez, és kedvesnek lenni.
Férjem még tett egy lapáttal alám, idézem mi volt a válasza arra, hogy telcsin kicsit szomorkásan közöltem vele: képzeld K-ék babát várnak idézem:" még te mondod, hogy nem verseny ez a dolog, és közben te gerjeszted a feszültséget" Köszi a biztatást apuka, ez igazán felemelő volt! Ok, hogy nem verseny,tisztában vagyok vele de nagyon rossz érzés hogy mindenki célbaér elötted! Adri
hadria

Csajok!

Én totál megértelek titeket. Azt hiszem, ide is leirtam, hogy aug. 20-án én is kiborultam 1 napra. A párom unokatesojáék jelentették be, hogy babát várnak. És annyira, de annyira kibuktam ezen, hogy 1 napig szolni sem lehetett hozzám. Teljesen le voltam törve, csak bögtem egész nap, de legalább kiadtam amagmbol a feszültséget. Szóval, csajok 1 napig lehet pityeregni, aztán pedig felállnia padlorol, és pozitivan gondolkodni!!!
Galagonya Kép Sárga festék van bőven, és biztatásul már a zebraképeket is elökerestem!!! Kép

Bella Kép Szerintem 1-2 nap még belefér a rendszeresbe. Végülis majdnem mindegy, hogy beirom-e, igazábol azért jó, hogy tudjuk, kinek mikor kell szoritani. Persze, mindig mindenkinek... Kép

Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Nálunk meg az történt, hogy júniusban már mondtuk szűk családnak, hogy babót szeretnénk már és augusztusban lagzink lesz, erre párom testvéréék nem szóltak semmit és esküvőnk napján beírták az emlékkönyvbe(!!), hogy Blanka és Laci és alá írva "+ Baby".

Így tudtuk meg, hogy babát várnak ráadásul 6 hetes volt akkor a felesége és már be is írták.

Hozzá kell tennem mindenben le akarnak minket körözni, mert a bátyja idősebb és sokáig nem is volt barátnője egyáltalán és gyorsan elvette ezt a lányt és gyorsan építkeztek is de az egészet csak hitelből csak hogy nehogy lemaradjanak, mert mi egy évvel hamarabb jöttünk össze és külön költöztünk (felújítottunk egy házat). Erre 1 évre rá már el is vette a lányt, hogy hitelt vehessenek fel.

Bocsánat,hogy megírtam, de nagyon rosszul esett, hogy még ebbe is meg akartak előzni, és hát sikerült is!!!!

Mi meg nem versenyből szeretnénk és mégsem.....eddig.

Köszönöm, hogy meghallgattatok.

Mea
mea

Ja és Ti hogyan viselkednétek ilyen szituációban velük???

Mea
mea

Ja és Ti hogyan viselkednétek ilyen szituációban velük???

Mea
mea

Sziasztok!

Olvasgatlak Benneteket, hasonló helyzetben vagyok(vagyunk), mint Ti. 2001 vége óta szeretnénk babát. Túl vagyunk 2 inszem.en, jelenleg, tavaly május óta szünetet tartunk. Jövőre szeretnénk nekifutni mégegyszer a babaprojektnek. Igen, én is nehezen viselem ezt a helyzetet, amikor olyannal találkozom, akinek már a második, vagy harmadik baba lakik a pocakjában, és panaszkodik, hogy ilyen nehéz, meg olyan nehéz a már meglévő gyerek(ek)kel otthon. .... és nem tudja mi lesz... és jön a kérdés, hogy "És nálatok? Mi a helyzet? Baba mikor lesz?" ( Igaz nekem van egy 4,5 éves kislányom). Utálok magyarázkodni ilyenkor, hogy szeretnénk, de nem sikerül. Én ilyenkor legszivesebben elfutnék. Lassan kezdem azok társaságát kereseni, akiknek csak egy gyerekük van, és nem is szeretnének mégegyet. Igy nem fájditom a saját szivemet, és nem fájditom a lányom szivét, hogy neki nincsen kistestvére. Reggel oviba menet látott egy kisfiút, aki sirva rohant az anyja után. Azt mondja: Anya, ha ez a kisfiu nem éri utol az anyukáját, akkor mi lesz vele? Elveszik? Haza visszük akkor, hogy legyen nekem a testvérem? -Mire válaszoltam volna addigra szavamba vágva hozzátette, hogy én inkább egy Szonja babát szeretnék. Vigyünk haza inkább egy kislányt. Ne menjünk oviba, keressünk elveszett kislányt. - Lassan már a lányom is felteszi a kérdést, hogy nekem miért nincsen testvérem. Erre annyira nehéz válaszolni. Volt amikor a nőgyógyásztól hazafele bementem érte az oviba, és megkérdezte rögtön, hogy anya, mit mondott a doktor bácsi, mikor lesz testvérem. Azt tudta, hogy ahhoz a doktorbácsihoz megyek akinél ő született.

Ez sem könnyű helyzet. Talán még bonyolultabb, mint egy barátnőnek, ismerősnek, sógornak , vagy sógornőnek válaszolni a kérdésre, "nektek nem lesz még baba?"

Katie
katie

BBKép
ha ilyen hosszúak a ciklusaid, nem akarsz egy próbát tenni a cickafark-palástfű-zsálya teakeverékkel.
Nekem használt valamennyit, mert most 30 napos volt a ciklusom (ami szinte már normális) 34 helyett.

Minyu, Mea, Katie
nem könnyű az élet. Szinte mindenhol csak pocakos és babakocsis emberek, ami persze szép, de nekünk, akik hiába várunk egyáltalán nem kellemes!
Én már attól is sírva rohantam ki az irodából, hogy a fönököm elmesélte, milyen jól néz ki egyik kollégánk felesége, mióta terhes.
Én azzal szoktam fárasztani a férjemet, hogy mikor egy boltban olyanokat látunk, akik a bevásárlókocsiben tolják a gyereket, azt mondom neki, hogy "nézd, ők vettek gyereket, vegyünk mi is"!
Egy kolléganőm pedig azt hiszem szemészeten volt, ahol ki volt írva, hogy "gyerekrendelés". Azt mondta, hívjam fel őket, és rendeljek gyereketKép
De viccet félretéve, talán eljön a mi időnk is!

MinyuKép
javítanál a táblában 1 cn-reKép?

Stella

Kép
stella9

Gyerekek ez szörnyű hogy egyre többen vagyunk!KépKép

Félre ne értsétek! Mindenkit szeretettel vár a topik és mindenki vigasztalásra, bíztatásra lel itt. De megdöbbentő hogy ennyi nő szenved ilyen problémákkal!
Az egyik ismerősöm mondott nekem valamit amin azóta is gondolkozom. Ti mit gondoltok erről? Istenkének mindenkivel meg van a terve. Nekem lehet hogy mást osztott. Amikor lenyugszik, beletörődik a pár a gyermektelenségbe, akkor fogan meg spontán a gyermekük. Ezt azzal magyarázza mert elfogadta Isten döntését és meghajtotta fejét előtte. Ezért kapják az ajándékot! Én erre képtelen lennék. Én nem fogok tudni soha lemondani egy saját gyermekről. Még meg sem született és én máris úgy imádom, mint még senki mást!

Stella!
KépKépKépKépKépKép Nagyon sajnálom. Tápászkodj fel a padlóról és rázd meg magad. Ezt muszály megtanulni! Sajna! Én most kezdtem el a fogigátlót ami azt jelenti hogy október végére kapok egy két lakót a pociba! Sajna fagyibaba már nincsen!
Anna!
Gyönyörűen araszoltok előre! Tuti sikerülni fog! Izgulok értetek!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Igazatok van, fel a fejjel. Jó volt nyavajogni egy kicsit, de majd a jövő hónapban nevetünk.

Addig is: tög gáz, de én bevallom, hogy nem valami alapos a tudásom a peteérés megállapításáról (hőmérőzés stb). Egyébként az endokrinológus doki bácsi azt mondta, hogy vannak nők akik megérzik. És lám tényleg, kicsit odafigyeltem magamra én is megérzem a 15 nap körül, hol a jobb hol a bal oldalon húzodó pici szúró fájdalom ( igazából nem fájdalom csak valami olyasmi)Nektek is van ilyen vagy marslakó vagyok.
Szóval hogy kell hőmérözni, hova mit és mikor kell dugni ( halvány fogalmam azért van róla).
Amikor a nőgyogyimat kérdeztem erről azt monda ne hőmérőzzek, hanem szeretkezzük, és lesz babuci. De eddig nem lőn, ezért úgy döntöttem elkezdek hőmérőzni. Szóval help! Mit kell csinálnom? Tudom vegyek egy hőmérőt, jó a snassz mezei vagy már ebből is van valami spéci cuccos? Minden reggel(?) mérjem a testőmet és.....?????

Köszi a segítséget Adri (hadria)
hadria

Stella Kép

Táblát javitom, sajnálom Kép

Egyébként a Tescoban multkor én is ezen viccelödtem: kérdeztem a páromat, hogy szerinted azt a babát melyik polcrol szedték le, biztos akcios, nekünk is szét kéne nézni.. Kép

De _biztos_ vagyok benne, hogy mindenkire rátalál itt a babácskája Kép

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Ó lányok, ez valóban nagyon nagyon kellemetlen kényes ügy!
Baromira bántó még ha akaratlanul is de megbántják vele az embert.
Hol tudnák ők (barátnő, kedves rokon)hogy Te/Én/Mi mióta is vágyakozunk a kisbaba után?
Hisz ez egy ártatlan kérdés...csak épp a szívedbe gázol vele!
Mi erre a legdiplomatikusabb válasz? (amiből persze nem derül ki semmi)
bellazy

Zsu Kép
Pont akartam kérdezni, hogy merre vagy, régen hallottam felöled. Most hanyadik napon vagy? Meddig kella fogigátlot szedni? a honap?

Vélemény: hát, abban egyetértek, hogy sok párnál akkor fogan meg a baba, mikor már épp feladják, vagy másra figyelnek de szerintem inkább azért, mert akkor már nem stresszelnek annyira.
A párom betegsége óta mi is hiszünk hogy van fenn valaki, aki vigyáz ránk (nevezhetjük öt Istennek is akár), mert az jo, hogy tudsz mibe kapaszkodni, tudsz miben hinni. De azért kicsit materialista is vagyok: szeretném hinni, hogy rajtunk is múlnak a dolgok, tehetek, tehetünk valamit azért, hogy pl legyen babánk és nem csak az "Öregen" mulik odafenn. Kép
De persze ez csak az én meglátásom.

Hadria Kép
HIganyos (mezei Kép ) hömérövel, minden reggel rögtön ébredés után (no felkelés, mászkálás, mozgás), hüvelyben, vagy végbélben mérve. Esti bulizás és kevesebb, mint 5 óra alvás megkavarja a höt. Jól mondom? Javitsatok, ha nem!
Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Nahat nekem is van sok hasonlo tapasztalatom baratnokkel rokonokkal, akiknek elsore, meg hamar osszejott...
Dehat sajnis ki kell birni, mast nem tudok tenni.

Szerintem az jo valasz, hogy benne van az elso oteves tervben. aztan ha meg nem jon ossze ot even belul, hat akkor nem tudom mi vanKép
Vagy: "Ti lesztek az elsok akiknek elmondjuk, nyugodjatok meg..."

dodo

KépKép
Kép
dodo32

BBKép
egyszer itt azt írta valaki, hogy ha felteszik neki a kérdést: "nálatok nem lesz baba?"
erre azt kell válaszoni: "és neked mennyi a fizetésed?!" Legalább ennyira indiszkrét és bántó tud lenni.
A kolléganőm szerint viszont egyszerüen mondjam azt, hogy még nem szeretnénk. Persze vannak emberek, akik ilyenkor meg akarnak győzni, hogy miért nem, mikor az olyan jó...!

AdriKép
hőmérőzés: minden reggel kb. ugyanabban az időben, azonos ideig, hüvelyben ajánlatos mérni. Én a menzim abbamaradásakor kezdem (addig szájban mérem, hogy ne legyen üres a diagrammom).
A nők többségének a peteéréskor pár tizedet leesik a hője, aztán hirtelen felemelkedik 37 fok körüli értékre.
Ha babó van a dologba ott is marad, de ha nincs a menzi elött pár nappal (nekem csak aznap) visszaesik a "normál" értékre, 37 alá.
Ha egy két hónapig méred és felrajzolod magadnak, akkor nagyjából láthatod, hogy mikor van a peteérésed.
Van akinek ovulációkor nem esik le a hője, náluk az egyértelmű emelkedés jelzi a peteérést.
Ezeket egy Czeizel könyvben olvastam és persze itt a lányok is sokat csinszoltak a tudásomon.

Hajrá, Lányok! Nem arról volt szó, hogy karácsonyra kiürítjük a topikotKép?????

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Múltkor én is panaszkodtam, hogy mennyire irigykedek a szomszéd lányra meg a barátnőmre, akik terhesek lettek. Teljesen letargiába estem. Egy biztos, hogy többet ilyet nem "teszek". Hogy miért? Mert a barátnőm azóta elvetélt. Hát ennyit nem ért.

Egyébként abszolút megértek mindenkit, aki így érez, én is átéltem már. Szerintem teljesen normális érzés, hagyni kell, hogy "lecsengjen".

Stella,
nagyon sajnálom Kép
A múltkor én is Gabriellel teszteltem, negatív lett, és még aznap meg is jött. Kép Szar ez a teszt! Valami pozitívat kellene venni! Kép

Adri (77) Kép
Én is mindig gondban vagyok, hogy melyik napot vegyem ciklusindítónak, mert általában délután jön meg, és csak "maszatol". Most akkor az már az 1. nap? Én nem barnázgatok, és ez csak +/-1 nap, de akkor is.

Iszonyatosan elkezdtem izgulni. Ugyan még nem jött meg, de délelőtt megesküdtem volna, hogy meg fog, mert pont úgy fájt az alhasam, mint akkor. Ha a tényeket veszem, akkor 33. nap és 37,1 hő. Viszont furcsa volt a görbém, akár a 20. napon is lehetett pé-m, akkor holnap kellene megjönnie. Most már az izgulástól fáj a hasam... ÁÁÁ!

Üdv, Pilinke
pilinke

PilinkeKép
szeretném, ha neked most sikerülne pozitiv tesztet venned. Még véletlenül se Gabriel-tKép!
Gondolom most örülnek a tesztgyártók az anti-kampánynak!
Én eddig csak ezt vettem és mind negatív lett, nem tudom most miben reménykedtem.
De ha ezentúl tesztet akarnél venni, akkor amikor még nem késik minimum egy hetet légyszi lőjetek le!

Pilinke, próbálj megnyugodni és feleslegesen ne aggódj. Ha ilyen magas a hőd, akkor ma tutira nem jön meg! Nálam legalábbis így működik.
Nagyon drukkolok!
Stella

Kép
stella9

Lányok,
Leírnátok nekem annak a teakeveréknek a pontos összetételét, ami normalizálja a ciklust? Vagy ezt így készen is lehet kapni? Szerintetek attól, hogy nincs peteérésem a pco miatt, attól a ciklushosszát be tudja állítani, mert nagyon zavar, hogy sosem tudom mikor számíthatok rá.
Szerencsére minket csak nagyon ritkán zaklatnak ilyen kérdésekkel, talán azért, mert eddig nem voltunk házasok, de ilyenkor azt szoktam mondani, hogy majd idővel szeretnénk. Különben nálunk a családban ez kényes kérdés, mert nem mi vagyunk az egyetlenek, akiknek nem jön (jött) össze. Apa hugáéknak sem és anya unokatesójáéknak sem.

Móni

Kép
móni23

Móni Kép
Nem vagyok biztos benne, de szerintem beállithatja a tea, mert a cickafark füvet általánosan ajánlják nögyógyászati panaszok esetén.

Család: nálunk az én szüleim nem nagyon kérdezgetik, mert egyrészt eléggé prüdek ehhez, másrészt a növérem, aki 30 éves és 8 éve házasok nem akar gyereket (a házasságuk is eléggé megromlott) A párom családjában viszont annál jobban várják. Tudom, hoghy abszolut nem akarnak megbántani, de azért aposom a multkor megjegyezte, hogy "majdcsak összejön már az az unoka" egyébként tényleg nem az a fajta ember, aki beszol, vagy belemászik a másik lelkébe,, csak gondolom, már régota benne van ez a mondat. Ja, az egyik nagymama (mármint a párom nagymamája) minden hétvégén elmondja, hogy reméli, hogy megéri, hogy szülessen gyerekünk, és hogy ö már csak arra vár, hogy nekünk és a másik unokájának legyen gyermeke (lehetöleg persze fiu Kép ), és utána meg is halhat, stb. Na, hát ez is tud rosszkor jönni, de mostanság gyorsabban tullépek ezen. Ilyenkor én is azt mondom, hogy ne tessék aggodni, nem fog lemaradni a nagy bejelentésröl! Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

... a vége lemaradt.
szóval, mi nem is "reklámoztuk" nagyon, hogy babát akarunk, eddig nekünk kapora jött, hogy mindenki tudta, hogy a kemoterápia miatt nem "próbálkozhatunk", ezért nem is nagyon kérdezgették.

Na, pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

MóniKép
Egyszerű: cickafark-palástfű és zsálya.
Én külön külön vettem meg őket a drogériában és simán teát főztem belöle. Kicsit hagyod kihűlni, izesítheted citromlével, mézzel. De rém pocsék az íze.
Azt nem tudom,hogy használ-e neked, de egy próbát megér.
Puszi: Stella

Kép
stella9

Ezaz Stella! Ezt az optimizmust már szeretem :o)
Náná hogy kiürítjük ez a topicot Karácsonyra! SZilveszterezni már babás pocival megyünk mindannyan!!! Kép)))))
bellazy

Nálunk Anyumék már nem nagyon merik kérdezni a babadolgot, úgyis tudják, próbálkozunk ezerrel, de azért már alig várják, hogy egyszer bejelentsük a nagy újságot. Hát remélhetőleg nem kell sokat várni rá. Én egyébként nyelv alatt szoktam hőmérőzni, legalábbis a Családsegítőknél azt mondták, hogy úgy is jó. Az valahogy kevésbbé macera, a lényeg meg ott is látszik (legalább is nálam. Belevennétek majd a táblázatba?
Heni
hencsike

Minyu
Engem is felvinnél a táblázatba?
2004. július óta próbálkozunk, 11. napon vagyok, 34-36 napos ciklus, 26 éves vagyok.
Köszi
szilvi26

Sziasztok!
Holnap altatnak,majd jövök valamikor.............
Vendég

Sziasztok csajok!Kép

Nekem is volt,hogy egy napig barnáztam és rákérdeztem az orvosra, hogy akkor az az első nap? És azt mondta,hogy az nem számít. Első nap=rendes vér.
A másik, hogy mit mondjatok ha megkérdezik, hogy mikor lesz baba: eleinte én is azt modtam, hogy még nem akarunk. ( na de négy és fél évig nem kamuzhattamKép ) Aztán megmondtam az igazat, hogy nem lehet természetes úton, vagy a másik verzió, hogy nem rajtunk múlik. Azt hiszem, hogy egy ilyen válasz után egy kultúrált ember nem kezd el kérdezősködni. De hozzá kell tennem, hogy az emberek része nem kultúrált.(legalábbis ilyen szempontból) Lánykoromban mindig azt kérdezgették, hogy mikor megyek már férjhez??!! (24 évesen végül) Ez az a két kérdés amit én soha nem tennék föl! De hát nem vagyunk egyformák!

Kitartás csajok, én vagyok az élő példa, hogy mindenkinek sikerülni fog!!!!!

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Tudtok valamit a depo proveráról? Az utolsó beadása után mikor tér vissza a normális menses illetve a termékenységi képesség? Van valami utóhatása, akár később is?

Másik: a lapar. műtétnek milyen veszélyei vannak? Mennyire lehet hatásos? Nekem a doki azt mondta, utána 80%-os a teherbeeséséi esély minden gyógyszer nélkül (pco-m van).

Tudtok segíteni?

Köszi

emeseanyu

mikor lesz baba téma: "benne van az 5éves tervben" ezek után nem kérdeznek.

KépKép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Stella Kép

Köszi, hogy drukkolsz, nagyon rám fér.
Sajnálom hogy még én is bátorítottalak a tesztelésre, de igazából a teszttől függetlenül működik a testünk. Engem is nagyon bosszantott, amikor "feleslegesen" teszteltem, de nagyon nehéz kibírni. Most viszont még várok. Szerintem pénteken veszek egyet, és a hétvégén megcsinálom. Nálunk azt hiszem csak Gabriel kapható, ezt biztosan azoknak találták ki, akik a tesztet a nemkívánt terhesség "ki nem mutatására" akarják használni.

Nekem nem jó a karácsonyi határidő Kép, mert novemberben már lejár a GYED-em. Kép
Nekem kell (!) ez a hónap!

Addig is mindenkinek sok-sok türelmet Kép, amiből nekem már alig van.

Üdv, Pilinke
pilinke

Sziasztok!

Táblát töltögetem, holnap hozom. Hencsike Kép persze, hogy beirlak, csak 1-2 adatra lenne szükségem pl: mióta próbálkoztok, most hanyadik ciklusnapon vagy, hány napos ált. a ciklusod, lakhelyed (elég csak a település Kép ) és hány éves vagy. + ha még szeretnél valami megjegyzést pl inszem, lombik, stb.

Orsi Kép ez az 5 éves terv tényleg jó. Mondasz is valamit, hogy szeretnétek majd, de azt nem hogy mikor.

Emeseanyu Kép sajna, ebben nem tudok segiteni Kép

Hencsike Kép Én ugy tudom, szájban mérni nem jo, vagy legalábbis nem ad pontos adatot. De orvos persze nem vagyok, hogy erröl "bizonyitékaim" legyenek Kép

Vikimi Kép Nagyon szoritunk!!! Hajrá-hajrá.

Kép
Kép
Kép
minyu

VikiKép
Remélem minden rendben megy majd, mi szorítunk.

PilinkeKép
A "nagy térerő legyen veled", drukkolok ezerrelKép!

Tegnap megbeszéltük a férjemmel, hogy nem várunk tovább, hanem szakemberhez fordulunk. Kicsit azért tartok attól, hogy találnak valami nagyon nem jót, de jobb félni, mint megijedni.
Apró lépések a cél érdekében...

Stella

Kép
stella9

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?