BB
egyszer itt azt írta valaki, hogy ha felteszik neki a kérdést: "nálatok nem lesz baba?"
erre azt kell válaszoni: "és neked mennyi a fizetésed?!" Legalább ennyira indiszkrét és bántó tud lenni.
A kolléganőm szerint viszont egyszerüen mondjam azt, hogy még nem szeretnénk. Persze vannak emberek, akik ilyenkor meg akarnak győzni, hogy miért nem, mikor az olyan jó...!
Adri
hőmérőzés: minden reggel kb. ugyanabban az időben, azonos ideig, hüvelyben ajánlatos mérni. Én a menzim abbamaradásakor kezdem (addig szájban mérem, hogy ne legyen üres a diagrammom).
A nők többségének a peteéréskor pár tizedet leesik a hője, aztán hirtelen felemelkedik 37 fok körüli értékre.
Ha babó van a dologba ott is marad, de ha nincs a menzi elött pár nappal (nekem csak aznap) visszaesik a "normál" értékre, 37 alá.
Ha egy két hónapig méred és felrajzolod magadnak, akkor nagyjából láthatod, hogy mikor van a peteérésed.
Van akinek ovulációkor nem esik le a hője, náluk az egyértelmű emelkedés jelzi a peteérést.
Ezeket egy Czeizel könyvben olvastam és persze itt a lányok is sokat csinszoltak a tudásomon.
Hajrá, Lányok! Nem arról volt szó, hogy karácsonyra kiürítjük a topikot

?????
Stella