Bucus : én segítenék, de messze vagy

Nyugi, kitartás és csatlakoznék az előttem szólókhoz.
Boo : Bassssssszus ! Ilyet !

Este olvastam , amit írtál, csak már reagálni nem tudtam, de valami hasonlót éreztem

Apának mondtam, úgyhogy együtt dühöngtünk. amúgy ő egyből azt mondta, hogy miért olyan magas a kivehető limit, de tovább olvasva már ezt is értettük. remélem hamarosan megoldódik.
Biztosan én vagyok az egyetlen itt köztetek , akinek a 21. századba nincs bankkártyája.

DE mindig készpénzben kaptam a fizetéseimet és sosem volt annyi , hogy amiatt bankszámlát nyitottam volna. Természetesen Apának van , Ő arra kapja a fizuját, onnan vonják a hitelünket, de például a számláinkat sárga csekken fizetjük be maradi módon. nekem így olyan kézzel fogható. "Közös kasszán " vagyunk Apával nyilván, de ez azért idézőjeles, mert nekem nincs hozzáférésem a számlájához/ számlánkhoz, de nem is akarom , hogy legyen. Amikor nagyobb kiadásunk van , azt közösen megbeszéljük, de amúgy mindenki a "sajátjából" gazdálkodik. Nekem szükségem van arra, hogy pénzt keressek, amivel gazdálkodhatok. Az eddigi tgyás-omat félre tudtam tenni és egy nagyobb összegnél betettük a bankba, mert mégsem szeretem a párnám alatt tartani. Mindig is ilyen voltam, már 17 éves korom óta be kellett osztanom , amit előteremtek. Nem kaptam senkitől segítsééget az albérleteim, a csekkjeim és a megélhetésem finanszírozásához és most , hogy van egy közös gyermekünk, most is szükségem van arra , hogy havonta, 2 havonta elmenjünk nagybevásárolni és én fizessek.
Eddig sem voltam egy költekezős fajta, most pedig mióta itt van ez a kis tökmag, szinte semmit nem vettem magamnak. Amikor úgy érzem , hogy költekeznem kell, akkor veszek valami hasznosat . Most az a legfontosabb, hogy el tudjuk adni a lakásunkat és tudjunk venni egy kicsit nagyobb használt lakást, azt pedig széppé tudjuk varázsolni és berendezni.
Ruházkodás terén szeretem én a szép márkás cuccokat, de előnyben részestem a Nagyvárad tér-i angol használtruha boltot, ahol , ha van kedvem és időm, akkor nagyon szép, jó minőségű és akár új dolgokat találok.
Ja amúgy azért ez a sok szövegelés így vasárnap reggel, mert unatkozom. Ugyanis gyerkőcöt most altattam el, mert tök álmos volt és kezdett nyüglődni, Apuka meg reggel jött haza

, mert a barátaival mulatoztak. Jól rá is olvastam a fejére, hogy irgum-burgum, meg ugyanmárhogyképzeli ezt. Úgyhogy most nem csinálok semmit, vagyis de , írok, nekem ez a kikapcsolódás. Amúgy minden héten egyszer elmegy barátkozni, hogy Babanetes szakzsargonnal éljek, de nagyon ritkán marad ilyen sokáig.