A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo;hogyan csinaltad a brokkoli levest??En is arra palyazok,napok ota itt figyel a brokkoli a hutoben.....
Valami specko recepted van???

Kép
Kép
ancsurti

Boo! Lili is tud ám "fröcsögni" :lol: Ami a vicces,hogy egy csomószor akkor csinálja,amikor valamiért rá szólok,hogy azt nem szabad és akkor rám fújja a nyálát,mintha értené és azt mondaná,hogy akkor ezt neked anya :lol:
Jobbulást Zsirinek! Én is úgy félek,hogy nehogy megfázzon megint Lili,hogy jön most a melegebb idő,aztán megint lehűlést mond.
Lili is hallgat már a nevére :lol:

Dodi! Botond nagyon édes. Azon a képen is,amit iwiw-re raktál fel. Na körülbelül így nézünk ki mi is kaja közben :lol:

Bucus! Örülök,hogy minden rendben,reméljük a gyakorlatban is ok lesz minden. Lottika egy igazi tündér volt akkor.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Orsi: Odett nagyon ügyes, hogy ennyit szót tud már :lol: ! Na és a fürcsis kép, zabálni való :P: !

Ági: Aztamindenit, nagyon szépen ül Kata :P: .

Ronmay: Roló, tényleg igazi vagány :P: !!

Hendegabi: Farsang: juhééé!!!megy a drukk, remélem nem lesz beteg Nóci!!

Boo: kép szuper :lol: :lol:!!

Szisz: Atti is nagyon ügyes :shock: :lol: !!! Jelentkezéshez drukk!!

Bucus: örülök, hogy jól vagy és minden rendben ment :wink: !

Dodi: nagyon édes Botond , ahogyan hintázik :lol: :lol: !

Ancsurti!: édes a kép :P: !

Bond: Manó sztori: :lol: :lol: !
marietta1982

Dodi

Lehet rájöttem , mit jelent Odettnél a baba. A baba=baba, meglátta a videót Botondról, és mondta, hogy baba :shock: :wink: Vagy a netbookom a baba???

Ancsurti

De jó, hogy egyre jobbak az éjszakáitok :P . Nagyon jó, hogy össze tudtátok hozni a találkozót Norkilivel.

Boo

3 hete csináltam én is előszöt brokkoli krém levest, azóta még egyszer, de ksözönöm mostanában elég volt. Ugye a fogyókúra miatt csináltam ilyen sűrűn, de bele is untam már. Én csak egy szem krumplival főztem meg, és tettem bele egy csipet szerecsendiót.

Bond

Használsz színfogót?
Ahogy múltkor itt emlegettétek, vettem én is mintát. Eddig nem is volt semmi gondom vele, csak Odett ruháinak mosásánál használtam. Erre tegnap: belekerült egy piros rugija, de hát semmi gond, benne volt a gépben a színfogó. Egyik ruha sem lett rózsaszín, a színfogó jó bordó lett, semmit nem vettem észre máig , mikor is vasaltam, és a szép (kedvencem) fehér törölközőjnek a "kapucnis" része belülről tiszta bordó lett :shock: :twisted: . Szerintem a kendő valahogy odakerült, és beszínezte a törölközőt :twisted: .

Kép
Kép
orsi777

Dodi!
Boton nagyon édes! Géppel van letolva a haja?

Boo!
Örülj neki, hogy nem vagy ilyen! Én ezt már kényszerességnek tartom. :roll: De most hágott nálam a tetőfokára, amíg dolgoztam és alig voltam itthon, addig nem volt ennyire durva. Most tiszta ideg tudok lenni, ha valamire nem jut időm.
(Azt tegnap már nem is mondtam, hogy megpucoltam a maradék ablakokat, kimostam+vasaltam a maradék függönyöket. Szóval minden ablak és függöny csiri-viri! :D És holnap most már tényleg megpucolom és leápolom a beltéri ajtókat.)

Olyan jó volt ma, Anyunál voltunk és a nővéremék is jöttek. Hát ez a 3 kiscsaj annyira aranyos együtt!
Petra hangosan dumált, kiabált és úgy megijesztette Bogikát (3 hónapos), hogy az elsírta magát! :( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A nagyobbikkal meg már tök szépen eljátszogatnak. :wink:

Cukkinikrémlevest én is szoktam csinálni, én pirított krutonnal és jó sok reszelt sajttal szoktam csinálni.

Ancsurti!
Aranyosak nagyon a babák! :D

Bond, Szisz!
Nektek is köszi a bölcsis kérdéseket! :wink:

Jöhet még, akinek eszébe jut valami!

Kép
katy76

Boo!

Nagyon sokat van földön a gyerek, meg a franciaágyon is. Kiságyban akkor van, amikor alszik, vagy amikor valami dolgom van a szobán kívül ahova nem tudom magammal vinni. Amikor főzök, akkor a hordozóban hintázik, és együtt főzünk. Amikor vasalok, pakolok, takarítok, akkor a szobában le van terítve a szőnyegre, egy vastag takaró, azon ömlesztve a sok játéka, amiket szeret, és elbabrálgat velük. Sokat van hason, és ő is sokat bukott, amikor korábban hason volt, de amióta négykézlábra tudta magát emelni, azóta elmúltak ezek a buksik. A mászáshoz a legnagyobb motiváció a távirányító, azzal imád babrálni. :lol: :lol: :lol:

Boo!
Elvileg mielőtt megnyitod a képet. Jobb klikk/társítás(ekkor kihoz egy listát, kijelöl program, alul beixel mindíg ez legyen az alapértelmezett)/ok. :wink:

Köpködős brümmögös, ezt tudta legelőször a Mazsolám. Most az Apa-apa-apa-apa megy az apjának, baba azt nem tudom mire mondja, ebü ezt sem fejtettük még meg, mammamamammma ez is megy. Kis dumaláda. :lol: :lol: :lol:

Bucus!

1. WJLF - Pedagógus, ALK, 2. DF - banki szakügyintéző, FLÁ, 3. BGF - banki szakügyintéző, FLÁ.

jelentkezéshez köszönöm a drukkokat. Lilisgabi, és rajtam kívül még valaki jelentkezett valahova?

puszi

Kép
szisz89

Boo!

A mászáshoz annyit akartam még írni csak lemaradt, hogy amikor valaki mellé fekszik, vagy meglát egy paplan-párna kupacot, akkor odamászik, és azon kapaszkodik fel, és feláll, aztán vigyorog, meg dumál hogy figyeljünk, hogy milyen ügyi. Amikor mellé fekszünk, színtén odamászik, és a ruhánkba kapaszkodva felhúzza magát és feláll. Lassan többet áll, mint mászik... :lol: :lol: :lol:

Most lehet megkövezni, hogy áll a gyerek állandóan, de én nem késztetem arra, hogy felálljon, erre telejesen magától jött rá, és magától csinálja. Amikor elfárad letérdel, aztán újra feláll. Nem kötözhetem le, mert "nem tesz jót a lábának és a gerincének" címszóval... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
szisz89

Szisz!
Nagyon ügyes Attila! :D

Boo!
Petra is nagyon sokat van a földön, sőt gyakorlatilag mindig ott van, amikor játékidő van. A járókába csak rövid időre szokta betenni, ha zuhanyozni megyek, vagy porszívózok stb.
Őt tök mindegy, hogy hogyan teszem le, kb. egy tized másodpercig marad úgy. Ő dönti el, hogy éppen hason, háton, vagy négykézláb szeretne-e lenni. :wink:
És ma már többször kiült oldalra a négykézláb pozícióból, úgyhogy szerintem hamar meglesz az ülés is. :wink:

Kép
katy76

Katy

Tiéd apa ma kimenőn van?

Marietta

teszek fel képet arról, hogy mi milyen összeállításban kértük a játszóteret.

Kép

Persze nem bírtam magammal, ki kellett próbálni :lol: .

Kép

Ilyen pci még benne :D

Kép

Kép
Kép
orsi777

Orsi!
Meccset néz egy haverjánál (én nem szeretem a kimenő szót :wink: ). Miért kérded? :roll:

Kép
katy76

Orsi!

Akkor már csak a mamára kell fényt deríteni :wink: . Én még nem jöttem rá botondnál mit jelent a Brrrrrr :lol: :lol: :lol: :lol: .Viszont apa ma reggel lett figyelmes rá, hogy Botond gyakran hallat egy "hangsort", még nem tudjuk mire, de most már figyelni fogjuk.

Katy!

Igen, géppel :D . Hátul és oldalt 1 centis, felül 2,5. Szerintem nagyon jól áll neki, kis vagesz :wink: . A felvétel azért ilyen gáz,mert a fényképezővel készült, csak azt tudom feltenni... :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy

A meccs miatt kérdeztem. Bocsi, nem tudtam, hogy nem szereted a kimenő szót :oops: 8) .

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok! :D

Szisz: hajrá suli! :lol: Ati pedig nagyon ügyes :lol: A fogat jól időzítette :D

Rommay: ha Kata- korú csaj lennék, belezúgnék Rolóba! :lol: :lol:
Pont ma voltam gyogyitárban, éa a nőci a dologelt javasolta, úgyhogy inkább azt vettem. A Dentinoxot nem adhatod akárhányszor, a Dologelt meg ahányszor csak szükséges :D Máshogy érzéstelenít :)

Dodi: Kata is egyik napról a másikra nem fogadta el a cumisüveget. Aztán egy ideig hanyagoltuk ezt a témát, és most fogzás miatt kapott néhány éjjel álometetéskor c.üvegből. Mivel mostanában este nem szopizik sokat, álometetni meg nem nagyon akarok /a múltkor felébredt és két órán keresztül kaszinózott :roll: /, tegnap ismét rápróbáltam a c.üvegre, és most elfogadta :D Picit pihentesd Te is, hátha.... :)

Katy: köszönjük :) A képen először én tettem le ülve, de úgy hogy előredőlve támaszkodott a kezével, és lassan hátradőlt, és imbolygás nélkül ügyesen tartotta magát :lol: De ma már úgy adta elő, hogy kúszott előre, majd tolatott, majd szétterpesztett lábakkal ült, és onnan egyenesedett fel :D Tehát fel tud ülni egyedül, de még nem fekvésből, hanem kúszásból :lol:
"Azért ez teljesen kibírható. Ha már terhes lesz, akkor majd kitalálok valamit. " Először úgy értettem, ha majd Petra lesz terhes... :roll: :lol:

Hgabi: jó, hogy azért a farsangi buli nem maradt ki :D Kár, hogy szegény Nóci most meg ilyen beteg :(
Bodyból mi is akkor tankoltunk fel :D Éppen méretproblémáink voltak akkor... :lol:

Orsi: köszönjük :lol: Az a laza csaj nagyon ott van! :lol: :lol: /a frizurájától még mindig el vagyok ájulva :D /

Boo: Inkább takard el a másik kezeddel a billentyűzetet, hogy ne lássák a kódot, akkor hiába másolják le a kártya adatait.... :)
Én már gondolkoztam a hajnyíráson, de apa lebeszélt: amíg ilyen hideg van, minden hajszál jól jön még a sapi alatt is :D Úgyhogy ahogy itt van a jó idő, Zsiri kedvére teszünk :lol: :lol:
Kata is nyálköpködősen berreg, kevésbé beszél.... :lol: Viszont ha beszél, akkor nagyon: egyik fürcsi után azt mondta: HEIDLICH :shock: Ó, mondom, tud a gyerek németül :lol: Mondjuk heidlich nincsen, de van heimlich, amit akár félre is hallhattam :lol: :lol: Egyik szopi után meg azt mondta nekem: heledle! Felvilágosítottam, hogy a helyemen vagyok :lol:

Bucus: remélem, hamar felgyógyulsz :lol: Te egy hősnő vagy! :D Én biztos síkideg lettem volna, elaltatni se nagyon tudtak volna.... :roll: :) Lotti és apukája nagyon ügyesek voltak! :D

Ancsurti: nagyon szépek a csajok! :D Norkiliékkel találkozni biztos jó volt! :D
A curling nekem is a "kedvencem" :roll: :lol: :lol:
Fogad: :evil: Reméljük, több gond nem lesz :D
Ahogy olvasom, Hangi is nagyon ügyes már! :D Éjszakáitok meg csak javulgassanak szépen! :D

Bond: Manó szövegelése :lol:

Ezt az oldalt már csak holnap olvasom.... :wink:

Kép
agi125r

Orsi!
Semmi gond, nem tudhattad. :wink: Azért nem szeretem egyébként, mert a kimenő szó számomra magában foglalja az engedély kérést-adást, nálunk viszont ilyenről szó sincs.
Keddenként régen egyikünk sem volt itthon, én általában fél 10 után értem haza a tornáról, Apa meg meccset szokott olyankor nézni (meccs mindig van valamelyik adón).
A péntekek ugyanilyenek voltak, csak akkor én is barátnőztem, ő meg autózik, haverozik (mint Dodi apája).
Most Apa ha van kedve, akkor ugyanúgy elmegy este, miután letettük Petrát aludni. Nekem ezzel nincs problémám, én megértem, mert nekem is szükségem van/volt a nélküle eltöltött időre.

Szerencsére nála tök mindegy, hogy 11-kor fekszik-e le aludni, vagy hajnali 3-kor, másnap reggel felkel ugyanúgy. Inni nem iszik egyáltalán, max. keveset alszik.
Hétvégenként amúgy is ő foglalkozik Petrával reggeli után (6-7 körül), hogy én tudjak egy picit tovább aludni.

Ági!
Az attól függ, hogy mikor lesz terhes! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért bízom benne, hogy nem nekem kell majd kitalálnom valamit arra is, azt meg pláne, hogy akkor már nem kell szoptatnom! :lol: :lol: :lol: :lol: Úgyhogy akárhogy értetted félre, tuti félreértés! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap én is levágtam Petra haját. A baj csak az volt, hogy nagyon sokat mozgolódott közben, én meg próbáltam korrigálni, aminek ez lett az eredménye:

Kép

Lehet, hogy legközelebb kölcsönkérem inkább Doditól a hajnyírót??? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget !!!

Egyenlőre nincs megoldva a "probléma", nem is annyira idézőjeles ez számomra :oops: , mert ez a nemalvás teljesen taccsra tudja vágni az embert.

Lola : nagyon sajnálom , hogy Te/Ti is hasonló cipőben jártok. Remélem mihamarabb sikerül megértetni a gyermekeinkkel, hogy az éjszaka az alvás ideje, nem a dorbézolásé még ilyen korban. :wink:

Bond : azonnal lerántottam magamról a pólót és beraktam az ágyába. :wink: De tényleg ! Én minden jótanácsra vevő vagyok. :D A levendulát a védőnő is mondta, csak Ő illóolaj formájában.Még semmi levendulásat nem tudtam venni, de tervben van az is, illetve a borostyánlánc, amivel kapcsolatban eddig abszolút szkeptikus voltam. De mindent a cél érdekében.

Nyuszi : Lili megjavult ? Igazából azzal nem is lenne semmi bajom, ha éjszaka 1* 2* felébredne és tejcit kérne, aztán szunyálna is vissza azonnal. De az , hogy fél óránként/óránként ébred, vergődik, tök nyugtalan az aggaszt is , mert nem tudom mit tehetnék még , hogy jól érezze magát és nyugodt éjszakája legyen. Én csak másodlagos vagyok, de ha megoldódna az Ő kis gondja, akkor azért én is tudnék aluszkázni. Hurrá lakáseladás/lakásvásárlás!!!

Kati : neeem, nem tudom sírni hagyni, ami nem jelenti azt, hogy kikapkodom egyből az ágyból. Megpróbálom megnyugtatni, de ha nyöszörög , akkor várok kicsit hátha megnyugszik egyedül. Aztán ha nem megy , akkor ott az Anyuci.

Hendegabi : biztos van , akinek az jön be, hogy maga közé veszi, de én részben félek, hogy eltiporjuk :roll: , másrészt pedig a probléma gyökerét szeretném orvosolni. Tudom, hogy nem lesz egyszerű, mire rájövök, hogy működik a legoptimálisabban a gyermekem, de rá fogok jönni. Remélem még azelőtt, hogy végkimerültségben összeesek. Annyira jó érzés amúgy , amikor ott szuszokál mellettem és olyan rossz érzés visszatenni az ágyába , de visszateszem. A kocsiban viszont mindig jókat alszik. Múlt éjjel már arra gondoltam, hogy jól beöltözünk és kimegyünk egyet kocsikázni, jól befűtök és alszunk egyet a ház előtt. :roll: :roll: :roll:

Dodi : tegnap elmentünk a DM-be és vettünk Humana "Jó éjt !" anyatejet kiegészítő-elválasztási tápszer-t 6 hónapos kortól. Ezt kapott este lefekvés előtt 100 ml-t és fél 8-kor bealudt,még jó, hogy előtte megfürdettem és ráadtam a pizsit, mert láttam, hogy álmos. Aztán 9-kor mocorgott, kivettem a kiságyból és jól megszopiztattam. Így már nyugodtabb volt az éjszaka, 2* kért enni és még vagy 4* keltem hozzá. DE nem sírt éjszaka és mindannyiszor elég gyorsan visszaaludt. Úgyhogy ma kitolom a fürdést, vacsit és több tápit kap + adok neki egy kúpot is.
Bababuli részemről juhuuu juhuuuu !:wink: :D :D :D

A táis doboz haszn. utasítására az van írva, hogy 15-20 percig kell rázni a cuccot. :shock: :shock: :shock: Hát én ezt lecsökkentettem kb. 2-3 percre. Ti meddig rázzátok ????? Először nem akarta inni, húzta a száját, tolta el a cumisüveget, aztán egyszer csak elkezdte és mind megitta. Láthatóan ízlett neki és úgy aludt el, hogy közben még ivott. Annnnnyira imádom.

Ági : Kata ooolyan édes, ahogy ül !!!!!!!!!!!!!!!!

Ronmay:
[quote]E írta:lőzd meg a bajt!
hát igen, azon vagyok, remélem még időben. Micsoda kék szemek :shock: :shock: :shock: és az a csókos száj :roll: :roll: :roll: roló nagyon szép kispasi.

Szisz : Aztaaa, milyen ügyes már Ati !!!!!!!!!!!!!!! Enyémmanó még csak próbálkozik :wink: Mostanában hason szeret csak lenni ( ezt sem gondoltam volna még 3-4 hónapja ) és hintázik, olyan kilengései vannak, hogy csak lesek.

Orsi : Odett hajszerkezetétől még mindig csak áááámulok és bááámulok !!!

Ancsurti : nagyon köszönöm Neked is !!! Megpróbálom összegyúrni a hallottakból a nekünk legmegfelelőbbet.

OOOOOOLYAN JÓ HOGY VAGYTOK !!!!!!

Kép
ikoka7

ja még azt szerettem volna írni, hogy ok, hogy nyáron bababuli, de hozzunk már össze előtte, mostanában egy babatalit. Jó lenne viszont látni már Titeket és mostmár Nagyfiúkat és Nagylányokat, meg azokat , akik akkor lemaradtak. Jövő héttől jön a jó idő !!!

Kép
ikoka7

Ikoka

Múltkor írtad, hogy mindent eszel. Kipróbáltam hétvégén, így ettem karfiolt, de Odettnek nem nagyon tetszett a dolog, utána éjszaka nagyon sokat forgolódott, nyöszőrgött, nem kelt fel, de többször is kellett visszaadnom neki a cumit is.
Szóval én nem próbálkozok ilyenek evésével, ha eddig kibírtam, kibírok még fél évet nélkülök.
Nem lehet, hogy Zsombi is ezért alszik nyugtalanul?

Remélem lassan nem kell felkelnem a cumi miatt este. Valamelyik nap a hajnali szopi után nem adtam vissza neki a cumit, gondoltam, hagy szokogassa az alvást anélkül, erre reggel látom, hogy cumi van a szájában :shock: :P . Nappal be szokta tenni a szájába, azzal már rég nincs gond, de éjszaka még csak ez volt az első (ami észrevettem).

Katy

Cuki a haja Petrának :P .

Mi Odettnek addig fogjuk növeszteni a haját, míg ő azt nem mondja, hogy állj. Férjemnek is majd' derékig ér a haja, én is hoszúhaj párti vagyok, így tuti nem fogjuk levágni neki.
Csak meg kell tanulnom frizurát készíteni neki, farkasfonást sem tudok, ezeket addig még el kell sajátítanom. Pl. az én hajamat csak össze tudom gumizni :oops: :roll:

Ronmay

Hajnalban csak sírt Odett, így gyors megszoptattam, fel ne keljen annyira, hogy ne tudjon visszaaludni. Így ezt a témát még hanyagolom, főleg, hogy Odett sem viszi túlzásba a hízást, ha kihagynám ezt az etetést is, lehet semmit nem hízna.
Múlt hónapban kemény 150 grammot hízott :shock: :( :? .

Norka

Beírnád a táblicskuba a 7. hós adatainkat?
Súlya : 6650 gramm, hossza: 68 cm ( ezt én mértem, a védőnő mindig 3-4 cm-mel többet mér), pénteken megyünk a védőnőhöz, és lemérjük ott is.

Kép
Kép
orsi777

Csak gyors bekukk, és majd jövök...

Dodi

Igyekszem nem rágondolni, hogy bármi baja lehet. Ja jó dolog hogy mászok, így jobban bele is látok, mit lehet hibázni..DE Ő profi és maximálisan bízok a döntésében...20 éve csinálja van tapasztalat:
amúgy meg egy kis cikk róluk:

http://index.hu/kultur/eletmod/2010/02/ ... z_royt_i./

KépKép

KépKép
ronmay

Ikoka

Jó lenne, ha tudnánk előtte találkozni, habár mi nem hiszem, hogy hétköznap el tudnánk menni.

Dávid Mihály előrejezése:

A február hasonlóan alakul, mint a január. Február 10-15-e között erősebb
lehűlésre kell számítani, de a hónap végén már kis időre megmutatja arcát
a
tavasz: a felmelegedés elérheti nappal a 12-13 fokot, ám az éjszakáktovábbra is fagypont körüliek lesznek.

Ugye, hogy ugye??? :D :D :D :D

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok lányok!
Igen, tudom, nagyon eltűntem... Bocsánat érte, de pörögnek rendesen az események itt nálunk. Remélem, most is hagynak egy kis időt írni. Kicsit nehéz, mert most is az egyik a konyhaasztal alatt a székek között csúszkál , a másik a parkettát csapkodja, mert az olyan jó. A harmadik meg még alszik.
Azt se tudom, hol kezdjem. Szóval nemsokára 8 hósak, ennek megfelelően fejlődnek is szépen. Már kúsznak, a mászást gyakorolják, sokat hintáznak (kutyáznak), gagyognak, dumálnak, (sőt néha egy-két szó is olyan, mintha direkt lenne és értelemes is. Pl. baba, tapsi - ez persze úgy hangzik, hogy tahh) És hát igen, tapsolnak is, na nem nyitott tenyérrel, de összeütögetik a kezüket, ha mutatom nekik a tapsot. Most már az integetést tanítom nekik, de azt nem nagyon akarják. Noéminak és Nikolnak - ők az egypejéjűek kinn van már az alsó két foga, Natalinak még mindig nincs, pedig ő produkálta először a fogzás tüneteit (kb. 3-4 hónaposan, ő azóta szenved is vele hol jobban, hol kevésbé)
Sajnos most betegek, meg vannak fázva. Köhögnek, folyik az orruk, Noémi viseli a legrosszabbul, ő sokat sír is 1-2 napja. De szerintem ő egyébként is elkezdte ezt a szeparációs szorongást is. (tegnap is csak úgy tudtam elaltatni sokadik próbálkozásra, hogy az ágyába tettem egy pólómat)
HOgy most pontosan hány kilók és centik nem tudom, mert mindig hónapfordulókor mérem őket. De legutóbb 7,5 kg-sak Noémi és Nikol, 6,8 kg Natali és 70 centi mindhárom (vagy akörül, lehet 72 is, sose tudom pontosan lemérni őket, összevissza forgolódnak)
Most megyek, mert már nagyon szenvednek. Nagyon kíváncsi lennék rátok is, jó lenne, ha egy pár mondatban leírnátok kivel és a picijével mi van, hogy vagytok.
Puszi

Kép
pagika

Pagika

De jó, hogy tudtál jönni :P . Én nem írok semmit magunkról,mert múltkor tudtunk egy kicsit beszélgetni :P . Írjanak csak a többiek :wink: .

Kép
Kép
orsi777

Kép
Noémi és Nikol (vagy Nikol és Noémi ??? :D )

Kép
Natali, mindent megvizsgál

Kép
Hárman együtt

Kép
pagika

Pagika

Nagyon cukik, és gyönyörűek a lányok :P , biztos ott nem hallasz Tőlük unatkozós nyügit, mint mi itt páran :P .

Kép
Kép
orsi777

Marietta: Neked is köszi! :D Rég láttunk képet a Nagyfiúról! :D

Katy: egy hétre nem költöznél ide? Nálunk is elkélne némi ablakpuci, meg ajtómosás, ilyesmik..... ezekre nem bírom rászánni magam :roll: :D Szállást, kaját, Petrának társaságot biztosítok! :lol: Egyedi lett a frizura! :D

Szisz: Nagyon ügyes Ati, és ha magától áll fel, akkor nem is kell visszafogni, mert akkor már kész az állásra :lol:

Orsi: nagyon jó a játszótér! :lol: Készülj fel, nálatok lesz az utca összes gyereke! :lol: :lol: Odett aranyos kis bogyóka a hintában! :lol: Lassan éjjel is önkiszolgáló lesz :D
Odett legalább hízott valamennyit... igaz, még van pár nap vasárnapig, de Kata ebben a hónapban kemény 50g- ot bírt magára szedni :roll: Viszont amennyit mozog, még talán ez is csoda... :)

Ikoka: Neked is köszi! :D 15-20 percig rázni a tápit? :shock: Csak akkor, ha nincs kedved külön edzeni! :lol:

Pagika: jó, hogy volt időd picit írni nekünk! :D A lányok egyenesen gyönyörűek! :lol: Úgy látom, ők is kameraérzékenyek! :lol: Sajnálom, hogy betegek, kívánom, hogy gyógyuljanak meg hamar! :D

Kép
agi125r

Szia Pagika!!!! :lol: :lol: :lol:

De jó, hogy írtál magatokról!Minden elismerésem,hogy jól bírod a babázást! Hát persze, hisz a lányok gyönyörűek!!! Gratula a fogacskákhoz és reméljük Natalinak is mielőbb előkerül az első kis fog. Gyógyuljatok és gyere többször, ha a lányok engedik!
Be kell valljam, én elérzékenyültem a képek láttán. :oops: Eszembe jutott, amikor kiderült, hogy 3-an laknak a pocakodban, és akkor milyen hihetetlen volt az egész, most meg ott játszanak egymással a szőnyegen és mosolyognak teljesen kiegyensúlyozott arccal. Ez a ti érdemetek!!! :lol: Sok-sok puszit küldünk nekik!

Rólunk: Jázmin hétfő óta tudatosan integet! :lol: :lol: :shock: Nagyon sokat gyakoroltuk, mindig ugyanabban a szituban és hétfőn vissza integetett!!! Annyira édes volt! Most annyira tetszik neki, hogy boldog-boldogtalannak integet. :lol: :lol: :lol: Van, hogy nem is kell neki mondani a pápá-t és magától elkezdi. Pl.: Tegnap este itt volt sógorom és tettem le Jázmint aludni, mondtuk neki, hogy jó éjszakát, ő meg elkezdett integetni. Persze a szitu megint hasonló volt, mert a karomban fogtam és a bal keze volt szabad, így lehet érezte, hogy integetni kell. Annyira édes volt, és olyan jó látni ahogy napról-napra fejlődnek ezek a bébik.

Megyünk ma tanácsadásra, lesz mérés meg tanács adás. :lol: :D

Ja a száraz bőrével kapcsolatban akartam még írni, hogy dokinéni felírt egy gyógyszertári krémet, amire elmúltak a kis pöttyök. Sajnos a nagyon hideg és a fűtés nem tett jót Jázmin arcának, ezért lett pöttyös. :? A gyógyszertári krémet csak akkor kell használni amikor kipöttyösödik, amúgy meg a BABÉ hidratáló tusfürdőjét, testápolóját, popsikrémét és arckrémét. :shock:
Először megijedtem, mert tudom, hogy ezek nem olcsó krémek, de ha ez segít akkor beruházunk. Aztán bementem a gyógyszertárba és megkérdeztem, hogy van-e minta ezekből a cuccokból, mert elvileg ezt kéne használjuk, de olyan nagy kiszerelésben van és az ára is húzós, hogy nem szívesen dobnám ki a pénzt az ablakon. Na, a lényeg, hogy vannak minták a gyógyszertárban csak nem hirdetik. Ha valakinek szüksége van rá,akkor bátran kérjen és ha jó fejek, biztos adnak!
Végül mi a doki néninktől megkaptuk a testápolót és arckrémet, és megvettem a tusfürdőt és popsikrémet. Jázmin bőre 2 nap alatt szebb lett mint újkorában! :D :lol:

Na, most megyek, mert felébredt és indulunk tanács adásra! :lol:
Vendég

Ancsurti

Nem akarok bele vauzni, csak nagyon halkan megjegyzem:
ha sokkal sokkal hamarabb kezded el…akkor nem jutsz oda hogy 1,5 órát bömböl…mert okos lett, nagyon okos. és tudja hogy előbb utóbb úgyis az lesz amit akar…(vki egyszer azt mondta még a cumi kapcsán, hogy figyi ha eldöntötted hogy nem adsz neki akkor ne adj neki 30 perc után se, ha meg nem döntötted el, akkor meg ne szenvedtesd. Azt hiszem ez mindenre nagyon igaz.)
Persze én qva okos vagyok, van egy extra kiegyensúlyozott nyugodt babám….de azt is tom ,hogy lehet szigorú vagyok és következetes(ezzel nem azt mondom hogy ti nem), de sokkal sokkal jobb mindenkinek ez. Ezt szokta meg. És ugyanúgy imádom szeretgetem. De van egy rend amit tartani kell.
Azért örülök neki, hogy haladgattok, remélem kitart Hanginál, sőt még csak jobb lesz! Szurkolok, jó úton haladtok! :wink:

Ági
Köszi, térjünk vissza pár év múlva az első randira :wink: :lol:

Orsi

[quote]H írta:ajnalban csak sírt Odett, így gyors megszoptattam, fel ne keljen annyira, hogy ne tudjon visszaaludni. Így ezt a témát még hanyagolom

:lol: :lol: Én nem akartalak semmire se rábeszélni, tényleg ahogy érzed! :wink:
Roló se hízóbajnok, de ő zabál! :lol:

Van egy ismerősöm, kinek van egy kislánya Sári. Sári 10 hónapos. Eleinte hajnal ötkor ébredt, mostanában hajnal 3kor. Dorbézol játszana. Szülők eleinte átvitték magukhoz, akkor ugráljon ott. Rájöttek nem jó megoldás, mert senki nem tud aludni. 3 napja Anyja besokallt és elkezdte:
Mikor Sári sírt átment hozzá, próbálta megnyugtatni, mikor már a legvégső esetben sem ment kivette. Mikor megnyugodott visszatette. 1,5 órás műsor volt. 2. éjszaka 1 órás. 3. éjszaka 30 perc. Fokozatosan csökkent. Sári megszokja szép lassan, nincs baj, Anyu Apu jön, de éjszaka van és aludni kell. Nem szoptatta meg éjszaka, pedig Sári tudott volna szopni. :roll:
Ezt csak azért írtam le, ha vkinek segít akkor, akit nem érdekel, vagy dühít lapozzon.. :roll:

Norka

Ez szuper! :lol: :lol:

Pagika

Huh, annyit gondoltam már rátok. Jó lenne ha az évfordulós bulira, Ti is eljönnétek!
:wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Ha-ha és májusba megyünk Angliába családostúl, mászni! Most nézem a repjegyeket!Pfu már alig várom! :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok! :)

Most volt itt a védőnő.
- Birset még nem lehet adni ebben a korban, mert kövesít.
- Egy kis narancslevet lehet keverni a kajához. (Nem fogok)
- Egy kis kenyer vagy liszt félét is lehet már adni. Kiflicsücsök, és hasonlók (croissant????? :shock: :shock: :shock: ).
- 5850 gr-nak tippelte a súlyát, hosszt nem mértünk. :oops:
- Kicsit kötött a jobb oldala. Valószínűleg ezért csámpít arra a lábfejére (elég feltűnően :( ), és ez lehet az oka annak is, hogy mostanában inkább kúszik, mint mászik. Tapsikolásnál nem nyitja ki teljesen a jobb tenyerét, Az eddigi tornát lehet folytatni, és mutatott még egy-két új, kifejezetten erre való masszírozó jellegűt is.
Vissza kell mennünk az ortopédiára illetve jelentkezhetünk Dévény tornára is. Mivel mindkét helyre várni kell majd oda megyünk, ahol hamarabb kapunk időpontot. :roll:
(Halkan megjegyzem, hogy annak idején azt mondták a csípőszűrés eredményére ami I/b. volt, hogy: "Óóóóó, jó az. Kicsit tornáztatni kell és kész." Nos, mindig is masszíroztuk, és tornáztattuk fürdés előtt. Ráadásul a véncsoroszlyadoktornéni mindig megállapította, hogy párhuzamosak a ráncok. Csakhogy ő mindig pelusban nézi, mert anélkül látszik, hogy nem teljesen az. És ezt már korábban említettem is neki. "Rendben van, nincs semmi gond". Csak az I/a a tökéletes, de hagyjuk... :? :? :?
Amúgy minden rendben van, csak azt kell megelőzni, hogy rögzüljön ez a csámpaság. :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.02.17 13:16-kor.

Kép
Kép
200907?

Ronmay

Igazat adok Neked, én is tudom, hogy így kellene csinálni, de még egy kicsit úgy érzem várok vele. Lehet, arra, hogy magától elmúljon az éjszakai felkelés. 1 hónapja felkelt 3x4x is, mert éhes volt, igaz hála csak pár napig tartott, de én kész voltam attól is. Azóta megtanult egyedül elaludni, és csak egyszer kel fel éjszaka. Hátha.... Ha nem, biztos rá fogok szánni egy pár éjszakámat arra, hogy rászoktassam Odit az éjszakai nem evésre :roll: . Köszi a tanácsokat azért.

Kép
Kép
orsi777

Orsi

Az erő legyen Veled!:wink: :lol:

Bond

Hát ez nem jó hír, vazz hogy nem szúrták ki előbb :twisted: :roll: ..hiába az Eüben mindent félválról vesznek...nem is keresnek sokat :twisted:

KépKép

KépKép
ronmay

csak egy gyors kérdés : hallottatok már erről, most kaptam e-mail-ben :shock: http://www.mywakame.com/homehu.html
mondjuk nem occsó és nem igazán szoktam hinni a csodákban, szoptatás alatt biztos nem próbálnám ki, de szerintetek utána ?????

Kép
ikoka7

Bond

Akkor hajrá torna :P

Norka

Nagyon ügy Jázmin, hogy tud már integetni, mi nem rég kezdtük el tanulni, de amilyen szivacs az agyuk, nem hiszem , hogy sokat várat magára az első pá-pá.

Erről jut eszembe, tegnap miénkapa mit mutat a lányának? A nyelvét. Hú, de pipa lettem, ne hogy már a nyelvöltögetést mutogassa neki, mert mire észbekapok, a gyerekem azt is megtanulja :twisted:.

Jázmin bőre, szuper, hogy rendbe jött :P .
Képet teszel fel Jáminról?

Ikoka

Én még nem hallottam erről a szerről, de amilyen hírek vannak mostanában, semmi féle ilyen szert nem próbálnék ki, pedig rajtam tényleg van felesleg.

Kép
Kép
orsi777

Na, megjártuk a doki nénit, és van egy kis szösszenetem. :twisted:

Én voltam a hüle, mert gyerek nyakában felejtettem a borostyán láncot. Eddig mindig ügyeltem rá, hogy ne legyen rajta, mert valahogy éreztem, hogy a mi dokinénink nem fog örülni neki. Hát, így is lett. :twisted: Lányok! Amit én kaptam :shock: :shock: :shock: Majdnem, hogy csak azt nem mondta, hogy gyerekgyilkos vagyok. :shock: :evil: Nekem annyira rosszul esett.
Szóval észrevette Jázmin nyakában a láncot és elkezdte, hogy ez balesetveszélyes (tudom, ezért nem használjuk úszáskor és alváshoz), és hogy beleakad az újja és ő már látott ettől gyereket megfulladni. :shock: :shock: Na, gondoltam magamban, hogy akkor mi a szarért nem segítettél neki :? :?: :!: Hagyta, hogy megfulladjon? Meg ha így is volt, akkor mi a szarért nem hallottunk róla??? Miért engedélyeznek ilyen láncokat?
Szépen leírta, hogy beleakad a gyerek keze, és elkezdi húzni és annyira megilyed, hogy csak húzza-húzza és majd paffffff...le se írom tovább. Na, én olyan sokkot kaptam, meg persze enyémapa is, hogy Gábor egyből levette a láncot, és szépen közöltük, hogy mi nem akartunk rosszat a gyereknek. Én csak magamban puffogtam, mert nem igazán értek ezzel egyet.
Na mindegy is, csak el akartam mesélni nektek ezt az élményünket. Én a láncot vissza tettem Jázmin nyakába és marad is, csak legközelebb figyelek, hogy doki néni ne lássa.
Viszont amint azt fogom tapasztalni, hogy tényleg az életét veszélyeztetem a gyerekemnek, akkor le fogom venni.
Ja! ..és azt nem is mondtam a néninek, hogy már 3 hónapos kora óta hordjuk a láncot.

Na, bocsi ha sokk :shock: :D voltam, csak jó megosztani az ilyeneket veletek.

Bond!
Majd este szeretnék kérdezni Hugival kapcsolatban, mármint a tapsival kapcsolatban, hogy nem nyitja ki a jobb tenyerét. Jázmin is ezt csinálja.

Most megint rohanok...
Vendég

Pagika

Gyönyörűek a lányok! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Sillia : látom Lóci elhagyta a bázist :D :D :D jaajjj milyen csodálattal tudja nézni az Anyáját :roll: :D . Már ő is olyan nagyfiús, nagyon múlik az idő.

Épp most próbálok rendet tenni az életünkben. :wink: Összeírtam, hogy ezentúl mit , mikor és mennyit fog enni/inni az én Kicsifiam. Nem sok lesz a változás, de az igény szerinti evészet/ivászatnak vége. Most fejtem összesen 80 ml-t, mondjuk , ha Ő ügyesebb, akkor talán ez 100 ml is lehet. DE naná, hogy nem lakik jól tőle, úgyhogy most úgy alakítom majd az étkezéseit, hogy meglegyen a szükséges folyadék és tápanyagbevitel is , úgy, hogy egyenlőre 2,5-3 óránként eszik/iszik, majd ezt úgy variálgatom, hogy napi 5 étkezés legyen, mindig ugyanabban az időben. Egyenlőre csak este lesz tápi és késő délután tejpép, délelőtt főzi ,kora délután pedig gyümölcs.

Folyt.köv. : ébred a Drágám.

Kép
ikoka7

Sziasztok!

Orsi: nagyon nagyon jóóóóóóóóóóóóóó a játszótér, Odett édes benne :P: !!!!! Anyuéknak már meg is mutiztam a játszóteret :lol: !!

Pagika: Csodaszépek a lányok :P: !!!

Katy: jó lett Petra sérója, nagyon aranyos és tényleg már kész hölgyemény :lol: :lol:!

Bond: :twisted: Dokinéni megnézhette volna pelus nélkül is Hugit. És még a csípőszűrés eredményét is jónak találták :roll: :twisted: ! Hihetetlen, tényleg ennyit az egészségügyről! Torna, torna és minden rendben lesz :wink: !

Sillia: Lóci is kész legény már :shock: :lol: !
marietta1982

Sziasztok!

Pagica:orulok hogy irtal magatokrol!Nem lehet egyszeru...gondolom a csajok 3-an 6 fele nyomulnak...nagyon kis huncutok!!!Szepen "noveszted" oket!!!
Gyors gyogyulast kivanok,es gyere ha tudsz idonkent!(mindenkit erdekel mi lehet veletek!)

Ronmay:hajra apa mindjart itt!!!

:wink: Az igazat megvalva en nem is szerettem volna korabban elkezdeni semmit...mint tudjuk a hozzatapit sem,es a felkelesrol valo leszoktatast sem,mert ezt en maskent gondolom(es meg sokan).Azt leirtam hogy 3 hos koraig semmi baj nem volt,es teljesen normalis ha egy kicsi felebred es enni ker...en nem akarok szembekerulni senkivel,de nem olvastam meg sehol,hogy 6 honapos korig a babat LEKELLSZOKTATNI az esti evesrol.Es ez nem is koros,nem rossz beidegzodes.Ok meg nagyon kicsik ahhoz,hogy eves nelkul ki KELLJEN birniuk 6-8-10 orakat.Most jott el az ideje ennek,a sok felkelesnek nem hiszem hogy a rafkossag volt az oka,de lehet benne valami.....A feltetlen bizalmat azert szerettem volna kialakitani(most erre is lehet mast mondani),es amugy sem kivitelezheto hogy na jo,akkor en most kijovok a szobabol,es ott hagyom...Valoszinuleg azert is ebrdedt,mert kozel alszok,max.60 centire van az agyunk.....mashogy nem megoldhato,de ez mindegy is,szerintem.....ha mar csak 2x etetek ejszaka,az szepen lassan kitolhato ha eleg erett lesz,az 1x-i es kesobb az egyaltalan nem eszek-re.....Mi is kis adagokat eszunk,es nem tudok mit tenni,nem tomhetem agyon a gyereket,hogy na ezt oszd be szepen,mert nem kapsz tobbet...
En is csinalom am ezeket a dolgokat,amiket tanacskent leirsz,nem tiltakozok ellene,de az ellen tiltakoztam,hogy ez 4 honaposan szukseges lenne-e.....Tenyleg minden baba mas,maskent mukodik,mas a megoldas.De!Minden eddig jol alvo babanal bekovetkezhet ez barmikor,hogy tobbet ebrednek.Hangi mar 3-4 hosan forgolodott,egyik iranybol a masikba....ez nem ideologia,hanem teny,es ugygondolom,ez is kozrejatszott az ebredesekben,mint a sok puki,pedig en meg vigyaztam is mit ettem eddig....szoval erre nincsen okos elmelet,hogy ha en elobb kezdtem volna......
Koszonom a segitseget,nem utasitom el,most is ezen vagyunk hogy megoldjuk a dolgokat,de nem hinnem hogy erre 4 honaposan szukseg lett volna! :wink:

Na lepek,mert itt uvolt,megint nem jo semmi sem.....a ho szakad,es megyunk a babas foglalkozasra!(ott is szo volt errol,a nover is probalt tanacsot adni,szerinte sem kovettem el "hibat"avval,hogy ez igy tortent,reszletesen elmeseltem mit hogyan csinalunk)

Szep napot!!!

Kép
Kép
ancsurti

http://www.babazo.hu/bebi/20100213-kenyeztetes-hiszti-1.html

pagika! :)

Jaj, de jóóóóóóóóóóóóó, hogy jöttél! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Le a kalappal előtted, és nagyon klasszak a csajok! :wink:
Hogy tudod megkülönböztetni Noémit és Nikolt? :roll: :roll: :roll:

(Apával jól megvagytok? Neki sem sok pihenés jut ki mostanság. :roll: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Bocsi, nem, nagyon reagálok, megyek jelmezt készíteni 8) :lol: .

Pénteken farsangozunk a gyerekkori barátnőimmel (jó sokan :wink: ), Botonddal apa marad itthon.
A jelmezemet Apa találta ki:
- Pénteken farsangoznak a csajok, én is elmennék, jó?
- Persze, menj csak.
- És, szerinted mi legyek?
- Hmm :roll: , Sárga M&Ms! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval az leszek, szerintem vicces ötlet :lol: . De remélem nem a bambaságomra utalt ezzel :? :lol: .

Ikoka!

Ez nem csodaszer, csak egy brutál vízhajtó! Nem ismerem, de a legtöbb rapid fogyis cucc így működik. Másképp nem is lehet 10 nap alatt 10 kilót leadni :? . És sajnos soha (!) nem maradandó, hiszen a szervezet a víz nagy részét újra el fogja raktározni. Meg azokkal a fogyis tabikkal is vigyázz, ami étvágytalanságot garantálnak, mert azok meg anfetamin-származékot tartalmaznak, mint a party-drogok :shock: :evil: . Egyszer apa kipróbált egy ilyet, ajánlották neki, egész nap tele volt energiával, és tényleg nem volt éhes, csakhogy este sehogy sem bírt elaludni, és másnap az edzésen olyan rosszul lett, hogy majdnem elájult (pedig azért evett) :evil: ! Szóval ezeket hanyagold! Viszont a fogyókúrák kezdetén tényleg ajánlott egy szolidabb vízhajtás. Vannak ilyen célra gyógyteák, meg gyógyhatású készítmények. Azokat próbáld ki, azzal is le fog jönni pár kiló szerintem, mert a szoptatás miatt is megköti a szervezetünk a vizet.

Ronmay!

Elolvastam a cikket :shock: :shock: :shock: :D :D :D .
Egyikük a párod? Hihetetlenül jól ír ez a pasi! Engem nem vonz(ott) ez a dolog, de épp a cikk után dőltem le egy kicsit, és azt reméltem, álmomban arra járok majd! Azért ez nagy dolog szerintem :wink: :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kép Anya-lánya
Vendég

Sillia

Dalma nagyon szép :P !!!

Kép
Kép
orsi777

Silia!

Dalma tényleg anyja lánya, és nagyon szép :D . Büszke lehetsz rá :wink: .

Lányok!

Kriszta barátnőm eléggé kivan,mert Petra reggel 10 óta 2* 20 percet aludt (ez mindennapos) és be van parázva, hogy ez normális-e. Ráadásul minden pózban csak 2-3 percig van el (kézben is), azután nyekeregni kezd, majd visít :? . Arra már rájöttünk, hogy ő is rendszeresen túlpörög, azért ilyen sírós, ami nem is csoda ilyen kevés alvással. A baj csak az, hogy fogalmunk sincs, hogy altassa el :shock: :( . Nincs valami tippetek? (Nyuszi, nálatok se volt alvásúgy emlékszem...). Nem alszik el a kiságyban, nem alszik el cumival, csakis kézben, de azt is csak,ha már hulla fáradt :( . Valamiért nem sikerül elaludnia. Amúgy ha ki van pihenve, szépen eszik, és valameddig el is van, de ez így elég gáz...
Azt mondjuk nem tudom, hogy valaha hagyták-e sírni egy percig is, mert szerintem nem. Ez most ugrott be. Lehet, hogy csak sok neki az inger és kész, nem?
Előre is köszi!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ancsurti :D

CSakhogy legyen egy kis izgalom :wink:
ok. ki így ki úgy gondolja, a mai világban úgyis az a divat, hogy csak a gyereknek jó legyen,majd ő tudja. Nem tudja. Ha az én fiamon múlt volna egy percet se alszik napközben. 2 hónapig nyomtuk azt hogy 5 órákat volt fenn a gyerek mert nem volt hajlandó aludni, másnak meg eszik alszik eszik alszik volt 3hós koráig. az Anyjának áldozatokat kell hoznia, hisz ez a dolga. Én ezzel nem értek egyet. Dodi írta aszem, aza legjobb ha mindenkinek jó. De ha neked jó... :roll:
HA majd, egy évesen is keleget Hangi, és álmatlan éjszakáid vannak sorozatosan, rázza az ágyat és üvölti hogy mama....na akkor kíváncsi vagyok visszagondolsz-e arra mit hogyan mikor. Sok a szakirodalom tudom. Most vhol könnyű mert egy gyereked van, de mi van ha kettő? Még a kétévest is Altatgatni, és hozzá az újszülöttet?Nyilván nem lenne annyi időd..Ha csak anyámra gondolok (3 gyerek), közben nyelvizsga egyetem munka.....biztos nem volt ott non stop, és nem is kelegetet. Sokat beszélgettem erről vele. De akkor vhogy nem volt divat ez. És ő is egy 9hóig szoptatott, ami akkor ugye nagy szám volt. Mondjuk én egy évig tervezem.
A hozzátápi, nos igen emlékszem. Én nagyon örülök neki hogy akkor kezdtem mikor kezdtem, mert sokkal könnyebben elfogad dolgokat, megszokta, nem kell az eszével is dacolnom hogy márpedig ez neked jó. Öröm neki enni. Érdekes hogy evés téren azokkal a babákkal nincs gond akik 6 hónál korábban kezdték el. :roll:
Nem vitatkozni akarok(de igen :lol: ), de be kell látnom a mi nézeteink sztem sose fognak egyezni...talán ha már nagyon szenvedsz...vagy akkor sem :lol: de nem is baj, így kerek a világ
:wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Dodi

Sztem ilyen pici korban még nem szabad sírni hagyni..... :roll: ott kell lenni vele míg álomba sírja magát. Tom szarul hangzik, de Roló nagyon sokáig így aludt csak el, mivel amúgy nem aludt volna. Szar dolog nagyon. Én is ki voltam az első 2 hónapban, hogy Bodzit csak lerakták már aludt, én meg 30 perceket rángattam a babakocsiban, míg ő ordított és egyszer csak elaludt. és fél óra múlva fenn volt. Nem lehet hogy éhes?

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok

Dodi:
Nagyon ari Botond ahogy ropja. :lol: A haja nagyon tuti. :)
A jelmez otlet szupi, sok sikert a megvalositashoz es erezd nagyon jol magad a farsangi balban. :D

Ancsurti:
Koszonom Neked is a drukkot. :D
Nagyon szepek a lanykak egyutt. Gondolom jo volt vegre ujra talizni Norkiliekkel.
Fogad :cry: Remeljuk a tobbivel nem lesz gondod.

Orsi:
Hiper-szuper a jatszoter es Odi is edi a hintaban. Biztos, hogy nagyon jokat fog rajta jatszani es majd a kis baratai is allandoan nalatok lesznek. :lol: :lol: :lol:

Agi:
Kata is tok ugyesen tud mar ulni.
Paraztam en is a mutet elott, foleg hogy ott kellett varnom 2 orat elotte egyedul. Addig agyaltam, hogy minden rendben legyen Lottikaval is meg velem is. Apa hivatam,hogy mi van Veluk. Aztan mikor mar az agyon fekudtem es belem nyomtak a fajdalomcsillapitot meg az altatot mar eselyem se volt tiltakozni. Egyik pillanatrol a masikra mar aludtam is es semmit nem ereztem. Igy konnyu hosnek lenni. :lol: :lol: :lol:

Katy:
Szerintem jo lett Petra haja.

Ikoka:
Nagyon jol hangzik, hogy 10 nap 10 kilo de en nem hiszek benne. Foleg azert sem mert az valoszinuleg csak a vizet fogja kihajtani beloled. Aztan meg baromira nem egeszseges heti 1-2 kilonal tobbet fogyni. Valoszinuleg nem lesz tartos a fogyas ha egyaltalan el lehet hinni hogy 10 nap alatt fogsz fogyni 10 kilot.
En semmikepp nem javaslom, nem hiszem hogy ez jo dolog lenne.
Tamogatom Dodit es szerintem is inkabb gyogynovenyes teakkal probalkozz es probalj meg tobbet mozogni es esetleg dietazni.
Nem kioktatni szerettelek volna, ez az en velemenyem. Termeszetesen ugy csinalsz ahogy Te dontesz.

Ronmay:
Gyonyoru helyen masztak a parodek. Azert szerintem ha nem masznal Te is, akkor biztos egesz maskepp allnal a ferjed hobbijahoz, munkajahoz. Nem lehet konnyu igy sem elengedni, foleg ilyen hosszu idore. De kitartas, nem sokara otthon lesz Veletek. :D
Gyertek csak Angliaba. :) Merre mentek?

Pagika:
Gyonyoruek az ikrek es nagyon szepen fejlodnek. A fogacskakhoz gratula es remeljuk hamar tul lesz rajta Natali is.
Gyogyuljanak meg hamar.

Norka:
Gratula Jazmin integetesehez, nagyon ugyi kiscsaj.

Kép
Kép
bucus80

Ancsurti

Még egy apró megjegyzés:
Én egyáltalán nem szoktattam le az éjszakai evésről(ahogy te említetted), csak rájöttem hogy nem éhes, tök véltlenül. 5perc után visszaaludt. egy éhes gyerek nem alszik vissza. pedig akárhányszor cicizett éjszak mindig evett, és mégis elhagyta, hisz visszaaludt. ekkor kezdtem el igazából taktikázni. Nekem is automatikus volt akkor, hogy hát sír akkor biztos éhes cici kell. Mondjuk az gyanus volt, hogy hirtelen sokszor kelt, az előtte nullához.mindegy.egyszer már leírtam akkor...Szal kár beállítani azt, hogy én 4 hósan leszoktattam, mert ez nem igaz. Terelgetni kell őket én mindig is ezt vallottam. Sajnálom, hogy én nem vagyok mártír. pedig anya vagyok. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Bucus

Sheffield és környéke..Elengedni?Nem gyerek ő, hogy engedélyt kelljen adni neki :lol: Se én se Ő soha nem korlátozott semmiben, és ezután se fogom vagy fog. Így szép a világ. Egy kapcsolat nem a korlátozásról szól. Legalábbis nekem. Örülök ha mászik vmi jót!
Elég büszke vagyok rá, és sztem a fia is az lesz! Ő meg rám!Szal egálban vagyunk!
:wink: :lol:

Fogyikúra:
Bár én soha nem küzdöttem vele, sőt most már kezdek megint nagyon fogyni, amit nem szeretek. :twisted: De esetleg mozgás és mellette diéta?Mert a diéta önmagában nem tartós, nem lehet örökké csinálni. Párom (ki sportedző) egyet mond csak :arrow: életmódváltás :arrow: vagyis sport...
:roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Lottus elkuldte a hsz-m mikor meg be sem fejeztem. :lol: :lol: :lol:

Szoval...

Norka:
Nem semmi a doki neni a nyaklancos tortenettel. :shock:

Bond:
Tornaztassatok tovabb Hugit, biztos rendbe fog jonni.
Azert nem semmi, hogy ezt a dokineni nem vette eszre. Kulonben is mi az, hogy pelenkaban vizsgalja a csipojet??? :shock: :shock:

Sillia:
Loci igazan helyes kispasi es Dalma nagyon szep.

Kép
Kép
bucus80

Ronmay:
Az elengednit nem ugy gondoltam,hogy engedellyel megy el maszni, hanem hogy Te nyugodtan fogsz otthon varni ra es ugy megy el otthonrol, hogy nincs benned felelem es ketely, hogy epsegben fog haza erni. (Valahogy igy.) :roll: :D :D

Kép
Kép
bucus80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?