Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget !!!
Egyenlőre nincs megoldva a "probléma", nem is annyira idézőjeles ez számomra

, mert ez a nemalvás teljesen taccsra tudja vágni az embert.
Lola : nagyon sajnálom , hogy Te/Ti is hasonló cipőben jártok. Remélem mihamarabb sikerül megértetni a gyermekeinkkel, hogy az éjszaka az alvás ideje, nem a dorbézolásé még ilyen korban.
Bond : azonnal lerántottam magamról a pólót és beraktam az ágyába.

De tényleg ! Én minden jótanácsra vevő vagyok.

A levendulát a védőnő is mondta, csak Ő illóolaj formájában.Még semmi levendulásat nem tudtam venni, de tervben van az is, illetve a borostyánlánc, amivel kapcsolatban eddig abszolút szkeptikus voltam. De mindent a cél érdekében.
Nyuszi : Lili megjavult ? Igazából azzal nem is lenne semmi bajom, ha éjszaka 1* 2* felébredne és tejcit kérne, aztán szunyálna is vissza azonnal. De az , hogy fél óránként/óránként ébred, vergődik, tök nyugtalan az aggaszt is , mert nem tudom mit tehetnék még , hogy jól érezze magát és nyugodt éjszakája legyen. Én csak másodlagos vagyok, de ha megoldódna az Ő kis gondja, akkor azért én is tudnék aluszkázni. Hurrá lakáseladás/lakásvásárlás!!!
Kati : neeem, nem tudom sírni hagyni, ami nem jelenti azt, hogy kikapkodom egyből az ágyból. Megpróbálom megnyugtatni, de ha nyöszörög , akkor várok kicsit hátha megnyugszik egyedül. Aztán ha nem megy , akkor ott az Anyuci.
Hendegabi : biztos van , akinek az jön be, hogy maga közé veszi, de én részben félek, hogy eltiporjuk

, másrészt pedig a probléma gyökerét szeretném orvosolni. Tudom, hogy nem lesz egyszerű, mire rájövök, hogy működik a legoptimálisabban a gyermekem, de rá fogok jönni. Remélem még azelőtt, hogy végkimerültségben összeesek. Annyira jó érzés amúgy , amikor ott szuszokál mellettem és olyan rossz érzés visszatenni az ágyába , de visszateszem. A kocsiban viszont mindig jókat alszik. Múlt éjjel már arra gondoltam, hogy jól beöltözünk és kimegyünk egyet kocsikázni, jól befűtök és alszunk egyet a ház előtt.
Dodi : tegnap elmentünk a DM-be és vettünk Humana "Jó éjt !" anyatejet kiegészítő-elválasztási tápszer-t 6 hónapos kortól. Ezt kapott este lefekvés előtt 100 ml-t és fél 8-kor bealudt,még jó, hogy előtte megfürdettem és ráadtam a pizsit, mert láttam, hogy álmos. Aztán 9-kor mocorgott, kivettem a kiságyból és jól megszopiztattam. Így már nyugodtabb volt az éjszaka, 2* kért enni és még vagy 4* keltem hozzá. DE nem sírt éjszaka és mindannyiszor elég gyorsan visszaaludt. Úgyhogy ma kitolom a fürdést, vacsit és több tápit kap + adok neki egy kúpot is.
Bababuli részemről juhuuu juhuuuu !:wink:
A táis doboz haszn. utasítására az van írva, hogy 15-20 percig kell rázni a cuccot.

Hát én ezt lecsökkentettem kb. 2-3 percre. Ti meddig rázzátok ????? Először nem akarta inni, húzta a száját, tolta el a cumisüveget, aztán egyszer csak elkezdte és mind megitta. Láthatóan ízlett neki és úgy aludt el, hogy közben még ivott. Annnnnyira imádom.
Ági : Kata ooolyan édes, ahogy ül !!!!!!!!!!!!!!!!
Ronmay:
[quote]E írta:lőzd meg a bajt!
hát igen, azon vagyok, remélem még időben. Micsoda kék szemek

és az a csókos száj

roló nagyon szép kispasi.
Szisz : Aztaaa, milyen ügyes már Ati !!!!!!!!!!!!!!! Enyémmanó még csak próbálkozik

Mostanában hason szeret csak lenni ( ezt sem gondoltam volna még 3-4 hónapja ) és hintázik, olyan kilengései vannak, hogy csak lesek.
Orsi : Odett hajszerkezetétől még mindig csak áááámulok és bááámulok !!!
Ancsurti : nagyon köszönöm Neked is !!! Megpróbálom összegyúrni a hallottakból a nekünk legmegfelelőbbet.
OOOOOOLYAN JÓ HOGY VAGYTOK !!!!!!