A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Na, ma bementem a melóhelyre, a szerződést végre megkaptam, egyik munkatársnőmnek adták oda, hogy hozza el, itt lakik a szomszédban, de egész hétvégén nem volt rá ideje....na mindegy a lényeg, hogy megkerült végre, így van határozatlan munkaviszonyom. Ez félsiker.
Sajna a pótjegyzéket hiába adta fel 10.-én a számfejtő, valahol elveszett, vagy a postán vagy már az önkorinál. Anélkül meg nem utalhatnak. Komolyan a fejem a falban... :evil: :evil:
Szóval most azt kértem, ha szerda reggelig nem kerül elő, kérjenek mégegyet, de sztem holnap megpróbálom előbbre hozni egy nappal, mert ez már a vicc kategóriája. Vki vhol nagyon bénázik a fejünk fölött.

Levi meg szegény, hiába kelt 9kor, már délben hazafelé be akart aludni, mert az önkoriban persze mindenki tutujgatta, ami nem volt most ínyére, pedig szeret a kp.-ban lenni, de nem betegesen és fogzósan. Jó kis hisztiket vágott le, de volt lépcső, ami ugye itthon nincs és ez volt a nap fénypontja. Na, neki nem nekem, mert fel-le-fel-le, ez ment hosszú ideig. Szóval megvolt a napi edzés.

Aztán hazajöttünk, persze megint egy adag hiszti, a kaja miatt, de sikerült belediktálnom pár falatot és most szuny.

Én meg megmentettem egy fél csirkét, mert a pipileves hudisát nem eszi apája, mi meg Levivel nem bírunk annyit enni. Eddig pépesítettem és fagyaztottam, de már nem fér el több, így ma felfőztem pörköltnek a husit és tarhonyával bekevertem. Egész fincsi! Van itthon friss ubi is hozzá, szóval most két napig meg vagyok mentve a konyházástól.

Gyerekszoba: sajna az antikbútorok elképesztő helyet foglalnak el, így azokat nem tudom kivinni, és abban van a ruhatárunk is. Így igazándiból a szoba kétharmada lesz babaszoba, de terveim szerint a komód tetejére beférnek a játékok, az egyik falra csinálunk kisvakond és pár jármű hungarocellt, megfestve, illetve felragasztok rengeteg éjjel világító csillagot a plafonra. Aztán ha befér akkor még egy kiságy vagy ha Levi hajlandó kiszokni, akkor marad a mostani matrac. Egyenlőre annyira ragaszkodik a kiságyához, hogy néha napközben is becsücsül olvasgatni, azt meg nem akarom, hogy kistesó azzal kezdje, elszedi a féltett rácsoságyat. Szóval ez még kérdéses.

Boni, hajrá tesód, majd írj, hogy mizu. Képek szuperek!

Mazska, hát én sem érzem azt a kicsattanó energiát. Főleg koradélután eresztek le, de rettenetesen. Pedig akkor tudok haladni egy csomó mindennel, ha Levi alszik.

Niki, reméljük, lesz külön szobátok!!! Nem lehetett könnyű. Még mindig teljes a hírzárlat közöttetek anyóssal? Férjed sem próbálkozik a békítéssel?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na, amíg írtam Levi felsírt, de azóta is durmol. Én meg 3 év után lehet, hogy ma iszom egy fél deci kávét?....ajaj.....
Még el kéne billegni egy kicsit sétálni de annyira lestrapáltnak érzem magam, bár nem tudom miért.

Mondjuk tegnap este apa rábeszélt egy mozira, választhattam egy véresmentős és egy véresakciós között....neszen neked valetinnap. :lol:
Végül a wanted-et néztük, hááát, olyan mátrix és golyózápor közötti a dolog, ha vkinek bejön ez a stílus, akkor ne habozzon.
És úgy mennék már avatarra is, karácsonyi ajándékként kaptuk, aztán talán jövőre meg is tudjuk nézni...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

kár, hogy nem a valentin napot néztétek! az nagyon jó. olyasmi, mint az igazából szerelem, szerintem nem nyálas, vagyis pont annyira, amennyire kell! :)

na megyek. gyerekem ákom bákomot akar! :)

sophie27

Sziasztok!

Nálunk egymásnak adták tegnap meg ma a vendégek a kilincset, így nem volt időm jönni, ráadásul összecsapott egy kicsit a hullám a fejünk fölött...

Örülök, hogy ilyen jól telt nektek a valentin nap, nálunk itt voltak a keresztlányunkék, szóval nagyon kellemesen telt az este, csak nem kettesben :)

Anna, kicsit elkeserítettél a beírásoddal! Akkor ezek szerint nálatok sem jött be az a feltevés, hogy ha kismama leszel, akkor megváltozik a tej íze, és magától leszoknak a gyerkőcök a szopiról. Málnus rendületlenül minden alvás előtt, és éjszaka cicizik, ráadásul valamitől újra annyi tejem van, hogy rendszeresen átázik a pólóm, pedig nem cicizik többször mint szokott, kíváncsi leszek erről mikor fogunk leszokni....

Boni, hogy van tesód? Remélem minden rendben, gyere majd és mesélj!

Dia, neked akartam még írni, hogy mostanában a mi apánknak is annyi gondja van, hogy sosincs kedve, energiája Málnussal foglalkozni, ennek eredményeképpen Málna újra iszonyatosan anyás lett. Pedig egész jól haladtunk az úton...

Zsófi, mennek a drukkok, hogy jöjjön meg rendben, és legyél túl ezen a 3 hónapon!

Apró, Niki, JUlcsi, olyan örömteli ez a várakozás, úgy szerettem szobát csinosítgatni, hogy most megint irigykedek rátok :)

Niki, egyébként nekünk csak 2 szobánk van, így Málna már rég kitúrt bennünket a nappaliban, meg lehet szokni, anyósról nincs hír?

Apró, egy gonddal keveset, és hamarosan a többi is megoldódik, aztán utána már biztos tele lesztek energiával :)

Na megyek készítek vacsorát...

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Zsóf,
Sajnálom a pénztárcát :( Nem esett be az ülés alá/mögé? Az is lehet, hogy még ott van csak nem találta meg senki és azért nem adták le. Azért drukkolok!! De örülök, hogy elmentetek valentinozni, azért mégis jó kicsit kikapcsolódni, kettesben lenni. Mondjuk én szeretem a valentin napot, kint ugye mindig megünnepeltük, én nem tartom feleslegesnek vagy csak a virágosoknak jó ünnepnek...legalábbis nem jobban, mint egy névnapot, ennyi erővel az is lehetne felesleges.... :wink:

Szisz,
Sajnálom, hogy apa annyira gondterhelt, az nem jó :( Igen, sajnos ilyenkor elhiszem, hogy már nincsen energiája babázni. Nálunk egy fokkal javult a helyzet, apa már beteheti a kiságyba, de csak ha én is ott vagyok. Nem baj, apró lépésekkel haladunk előre, ez is jó. Nektek is kitartást, remélem hamar elmúlik ez a nehezebb időszak... :roll:

Kép
Kép
dia123

Ma vacsira csináltam Virágnak kelbimbós-krumplis lepénykéket, hozzá tejfölös mártogatós, és úgy falta hogy csak na! Meg élvezte, hogy mártogatni is lehet :wink:

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Újra itthon , nagyon jól éreztük magunkat a hétvégén. Pénteken végre kicsit kikapcsoltunk gyerek mentesen bolyongtunk a városba, Áront meg mamáékra hagytuk minden aggályomat félre téve :D :D
Szombaton is császkáltunk délelőtt kicsit , délutántól estig vendégek jöttek,volt nagy hócsata szánkózás kutyázás, cica simogatás. Kicsit feltöltődtem! :)
Most már tudom mi a kb 2hetes óriás nyűglődés, hisztik sorozatának oka! alul már kijött az első 4dik is és a jobb oldali első rágó foga is. Kezdjük behozni a lemaradást!
Tanultunk néhány új szót is de ami nagyon tetszik ahogy mondta az öregapjának mikor az útjában állt: mennyé innnneennn:)
Hát a kutyusunk imádni való, már óriási,de szegénykémet muszáj megkötni ha kimegyünk, mert felborít minket, és valamiért megeszi a saját piszkát és aztán meg jön minket nyalogatni, hát nem tudom miért csinálja ezt és azt sem hogy lehet erről leszoktatni. Pedig nem éhezik :)
hoztam pár képet is:
a bőrönd egy jó bunker
Kép
apával angyalt csinálunk
Kép
anyával
Kép
kutyu
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2010.02.15 22:45-kor.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, Boni szuperek a képek!

Dia, mi is reméljük, talán már csak néhány hónap!
Mártogatni MÁlna is imád!

<
sziszka78
Tolna

Dia, köszi a drukkot, de sajnos nincs a teremben... visszamentünk egyből, ahogy észrevettük, még nem kezdődött a következő előadás sem, illetve a köv. után is visszamentünk a terembe a mozisokkal, elemlámpával a mi és az előttünk lévő sort is végignéztük. ülés alatt, mellett, mindehol! :(

ezt a mártogatós receptet nem írnád be a receptesbe, vagy ide? ;) jól hangzik! :P

Sziszka, köszi. én is ebben bízom... :(

Mecsi, jók a fotók nagyon!!!

sophie27

Visszatérve a külszolgálatra, nem szívesen engedem ki a párom , mert tudom milyen nélküle, és tudom mennyire rossz lenne a gyerekkel nélküle! De mivel szolgálati lakásban lakunk, ezért jól jönne az a pár millió amit kint keresne ha mégis megvásárolható lesz esetleg a lakásunk majd egyszer. Ráadásul a szülök is csak egyre rosszabbul vannak, anyagilag támogatásra van szükségük, hitelt felvenni nem engedhetünk meg magunknak. Ezért a közös döntés nehéz! Én is érvelek a kimenetel ellen, de inkább most menjen és többet nem. Mellesleg sajnos megeshet az is hogy ember hiány miatt kivezérli akkor meg aztán nincs választás. :( Mert sajnos ilyen is van.
Mert hát ugye már a katonaság sem a régi.

Köszönöm az animációs dicséreteket! jól esik hogy örültök a képeknek, magam szórakoztatására is vadászom őket , viszünk valami fényt még a topikba ezzel :)

Zsófi ez a kiszámolósdi nem olyan nehéz dolog és a jelenségek is megerősítik mikor vannak azok a napok, nekem még mindig pontosan jön a bajom pedig azt hittem ha abbahagyom a gyogyit felborul minden. Remélem már jól vagytok teljesen ?

Sziszka nagyon vagány lett a hajad! Nagyon jól áll! Mondtam apának a leendő látogatás, húzta a száját a kerülő utakra , mostanában olyan negatív, de visz minket legközelebb lehet :) Március 12dikei hétvégén fogunk lemenni szerintem az péntek, nem tudom zavarhatunk ilyenkor is ha mennénk esetleg?
Sajnos sokan eltűntek ismét , nem igazolt hiányzással!

Vera jópofa volt a jelmez de nem látom a sok kitűzött??!
a bodykat én már megkuksiztam csak még nem volt időm dícsérni. Kezdem anyum varrógépét egyre jobban hiányolni, de hát nincs hova tenni régi asztalos varrógépet :(
Mikuról nem nagyon szoktál írni hogy vagytok mostanság mi újság veletek ?

BArbi drága anyukád még nem jelentkezett a játékkal szted lesz belőle valami? Jobbulást neked, remélem már jobban vagy! Hát én sem vagyok egy nagy írogatós , de mindig jó olvasni az írásaidat bármi is legyen az, mert olyan szépen kitudod fejezni magad. Én annyira betompultam amióta itthon vagyok :(
szegény kisbaba kálváriája nagyon megrendítő, és ő egy életen át fog ezzel a kórsággal szenvedni, vagy most akkor meg fogják tudni gyógyítani? Asszonkának nem jutott eszébe, hogy szép szóval megkérjen vigyázz a gyerekekre ő meg visszamenjen a kulcsot megkeresni. Pfff Gondolom azóta se vitt semmi köszönet sütit vagy bármit ....

Kitti miért nem érezted magad jól a fórumban, megbántottunk valamivel? Már régóta mindig csak pár sort írtál!! :(
Fütyi dologról írj majd mit mondott dokibácsi! Furcsa hogy bedagad ha már hátra tudjátok húzni. Áronnak a csak akkor dagadt be mikor hátrahúzódott a bőr. Most meg megint kezd letapadni :evil: :evil:

Dia én úgy tudom hogy ha van minimál ár és még nem éred el ,nem lesz a tied. Mit akartál venni?
Kitartás a nem alvás kezelése ellen. Én melletted állok , annak ellenére, hogy én se szeretem síni hagyni a gyereket , bár régen kipróbáltam. Van akinél beválik. Andim Zsófija is elég jól bírja a nappali fent létet , de azért f2felé sikerül neki aludni. Nem lehet hogy nem fárad ki eléggé délelőtt? kitartás kitartás kitartás, Este mennyit alszik amúgy Virág?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2010.02.15 23:50-kor.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Lányok ennyi minden történt a napokban nem győzök olvasni és írni közben. Nekem meg csak nő a levelem hossza!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Niki drukk drukk az anyósmentes övezethez!!!

Aproo remélem most már végre lesz valami változás lóvé ügyben mert így azért baromira nem lehet könnyű.
KÉrünk képeket a készülő szobáról. Macis kiságy sajnos nincs csak a nagy méretben. :( Én hagynám még Levi kiságyát és a picinek vegyetek másikat. De ha csak 60x120as fér el abból nincs heverővé alakítható .

Boni olyan szépek ezek a tavaszi képek! CSak nem te fotózod őket!
Zsigi egyre édesebb , nagyon sokat változott amióta nem találkoztunk! Hozzátok is ígértem egy randit a héten nem de jövőhéten egyik nap????
Mellesleg meg kell jegyeznem hogy szerintem tök csini vagy és fogytál is, jól látom?
TEsódnak jobbulást még mindig! Hogy érzi magát!

ZSófi én nem értem miért nem jött még meg neked, bár lehet hogy hormonálisan is felborulsz, bár van egy sejtésem hogy nem lehet a gyógyszerek miatt amit szedsz? vagy az nem befolyásolja??

Szisz hogy van még mindig ennyi tejcid:shock: :shock:

Mártogatós nálunk is bejön csak mi tócsni-lepcsánka -krumplisprósza ki hogy hívja .
Meg a sültkrumpli ketchuppal! :shock:

Na rengeteg voltam, sajnálom hogy tényleg ilyen kevesen maradtunk, pedig hát ha Barbinak a sok gyermeke mellett van ideje jönni, talán néha mások is benézhetnének. Nem hiszem hogy ennyire rossz lenne ez a kis közösség, még ha csak így irogatva is.

Mellesleg alig várom hogy megjöjjön mert még mindig semmi, és egy hete már feszül fáj a pocakom és még érzem is hogy meg van duzzadva a méhem. :shock:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Hahó! Én is itt!

Tegnap f2-ig olvastam, írni már nem volt energiám...

Boni! Tesóddal remélem minden okés!

Szisz! Klassz lett a hajad! Kitartást nektek, még 1-2 hónap, és elhúztok Erdélybe! Akko rmajd Málnus is vissza apásodik! :wink:
Tejmennyiség növekedés: nekem az ugrott be, hogy nem lehet, hogy terhes vagy? Anyósom mesélte anno, hogy mikor férjemmel terhes lett (2.gyerek), ahogy teherbe esett, megindult nála a tejelválasztás. Annyira emlékezett a szervezete. Pedig 4 év van a két gyereke között!

Mecsi! Neked drukkoljunk, hogy megjöjjön, vagy ne? Remélem férjednek nem kell végül mennie...

Gyerkőcös fotók irtó édesek megint! Emma, Zsigi, Áron, és még sorolhatnám! Nekem legjobban az tetszik, ahol Boni meg Zsigi van a batyuban... Aranyosak vagytok!

Velünk minden okés, bár megint taknyosak vagyunk mindhárman.
Répa megkapta csütörtökön a 18 hós oltást. Reakció a szokásos: következő nap bágyadt bújós, aztán két nap hiszitis... Szombat éjjel 1 óra pátyolgatás után meguntam, hogy elalszik, majd amikor hallja hogy kimegyek, nyomja az aja-aját. Egy fél órát üvöltött éjjel f3-3-ig (gondolom, szomszéd örült), aztán beájlt, egy pillanat alatt, és szunya reggelig.Na ezen is túl vagyunk.
Volt nálunk csütrötök este naygy buli, férjem kollégái jöttek. Jó volt, csak másnap reggel nem sikerült túl koraira az indulás Bp-re. VIttük RÉkát is, mert a bölcsikbe is be akartunk nézni.

Bölcsik: néztünk egy magánt, meg egy önkorisat. Persze mindegyikbe csak kb heti 1-2 napra menne RÉka majd szeptembertől, és mindkettő fizetős. Napidíj van az Önkoris egy bő ezressel olcsóbb mint a másik, és mellesleg nekünk az volt a szimpibb. Tök új az egész, ami extra, hogy van sószobájuk, meg vízhez-szoktatáshoz kismedence (és használják is). Csak az egyik dadusal találkoztunk, ő kevdes volt a gyerekekkel,de nem tutujgatta agyon őket.
A magánbölcsiben a bölcsivezető nagyon nem volt szipmi. Agyon ajnározta magukat, meg hogy mekkora király szakmai munka megy náluk. Maga a hely sem tetszett annyira.

Szerintem a héten visszaszólunk az Önkorisba, mert a magánböli vezetője annyira negatívba vitte azt a bölit, hogy csak na. Aztán ha nem jön be, legfeljebb leállunk vele pár hónap után.

Házhoz nem sikerült semmit intézni, Elműsök vacakolnak megint, konyhás meg semmit nem csinált a héten, és még annyira se volt képes, hogy felhívjon hogy ezt közölje velünk, vagyis ne menjünk potyára. :evil:

Nálunk a Valentinozás most elmaradt, adtunk puszit egymásnak. :lol:

RÉpa legújabb teljes szava: hippije :lol:
Orrszívásban megint fejlődött, most már ha szippantani kell, megy oda a porszihoz, bekapcsolja és ki is szippantja magának :shock: . És utána persze a Pandának, meg a Nyuszinak is :lol: .

Legújabb reggeli programja, felöltözés után: hoz egy pelenkát, bepelenkázza a nyuszit. Aztán közli, hogy KAKA, kivesz egy popsitörlőt, kicsomagolja a nyuszit, megtörli vele a nyuszi fenekét, elviszi a pelenkáskukába a "kakás"pelust, aztán hoz egy tisztát és újra bepelenkázza a nyuszit :lol: :lol: :lol: . Én meg újabban minde reggel meg kell, hogy nézzem, hogy hány tiszta pelust hajigált ki a kukába :lol:

Egyre többször próbálkozik sajna hisztivel... Legújabb leszerelésem, hogy lent hagyom, én felmegyek, mondom neki, hogy akkor hívjon ha abbahagyta, akkor lejövök, addig nem. Eddig kétszer bejött, 2-3 perc után abbahaygta a hisztit..... De gondolom, hogx ez még csak a kezdet...

Na megyek ,mert már megont éjjel 1 van, és még fürcsizek, hajat mosok...
Jó éjt!

panna1

Jó reggelt!

Tavaszváró

Kép

Nővéremmel tegnap beszéltem, ma reggel megy a gyógytornász fel kell állnia! nehéz lesz de muszáj .. aztán mennek Hévízre rehabra.. gyerekek addig mamákkal ..

Mecsi irtó jók a képek! :lol: nekem az angyalkás apás tetszik! :wink:
gyertek csak jövő héten

az a fránya pénz-...
nem vagy babás?

Szisz +tejmennyiség növekedésénél nekem is ez volt az első gondolatom, csak írtad múltkor hogy márciustól próbálkoztok, azért nem is merültem el a témában.. de azért megkérdem én is.. nem vagy babás?

:lol:

Dia hát igen, kinek mi jön be :lol: nekem a névnapozás már megmarad, mert ebben nőttem fel..és nem kapok rá piros szívecskés lufikat.. két puszival beérem :lol:

örülök, hogy jól sikerült a vacsitok..
nekünk egyenlőre a kettesben maradás este fél 8 tól van kinnt a nappaliban, mert Zsiga nincs a mamikhoz papihoz szokva :((( de mondjuk így hajnali 2ig simán lehet romantikázni :lol:

:lol: remélem Virágnak megmaradnak a délutáni alvások! Zsigivel is gond volt, egy két nap múlva már elég volt betennem az ágyba kijöttem és aludt..
kelbimbós krumplis lepénykék receptjét közzéteszed?

Panna jó sokáig fennt vagy! jó lenne már ha rendeződne a ház dolog

Zsófi sajnálom hogy kudarcba fulladt a kettesben töltött estétek a pénztárca miatt! :lol: a Valentin napos filmet én is megnézném, imádom a nyálas csöpögös filmeket.. lazításképpen szoktam sokat nézni... :lol:

magát a valentin napot a kötelezővé válás jellege miatt "utáltam" meg.. eleinte aranyos volt, én is örültem egy képeslapnak, egy szál virágnak, egy tábla csokinak .. de aztán évek alatt láttam hogy a környezetemben sokan egész évben marják egymást, aztán jön a február 14 és megveszik a leghatalmasabb feliratos macit, lufit stb stb másnap meg vissza a régi kerékvágásba.
:twisted: így a kezdeti lelkesedésem alábbhagyott és a helyét szép lassan átvette a köszi inkább ne érzés. nem jobb ha egész évben megkapjuk ami jár ? :lol:

de ami meglepett hogy idén a tv sem foglalkozott vele annyit.. nem volt Valentin napi csókparádé, valentin napi esküvőláz.. vagy csak rossz csatornát néztem :mrgreen:

na Csiga felébredt! :lol: mostanában éjjel rászokott arra hoyg nem vizet iszik hanem tejet kér :cry: :lol:

Szép NApot!
Vendég

Szia Mecsi!

Már kérdezni is akartam, mert olyan nagy volt a csend. Mindjárt rákoppintok anyám ujjacskáira, hiszen volt rá eddig vagy 8 hete...

Ha amúgy aránylag pontos a ciklusod, mégse jön meg, de az az érzésed, hogy bármikor megjöhetne, lehet tényleg utánpótlás is a dologban, nem? :)

Zsófi sajnálom a kálváriátok, nagyon rossz ez a papírelvesztés. Nekem anno délben a körúton rámolták ki a kocsimat a rendörséggel srégen szemben és persze nálunk is eltüntek a papírok. Végigjártuk az összes kukát, beszéltünk a környékbeli csölakókkal, akik nagyon rendesen segítettek a kukákat szakmai szempontból is kiadósan végigszemlézni, de csak az üres pénztárcánkat találtuk meg. Egy pár héttel késöbb jöttek haza postán a papírok, meglettek. Az egyik csölakónak adtunk pénzt és elérhetést, ha találna valamit. Biztos nem ö küldte, de talán talált valamit és beszolgáltatta a rendörségre, akik elküldték késöbb. Egyébként színházban voltunk és éppen hazafelé készültünk, minden a csomagtartóban volt, ami nagyobb érték, de azt nem törték fel. Az biztos nagyobb veszteség lett volna...
Viszont elvitték a böröndömet az összes frankó ruhámmal. :(

Az orrom 5. napja van állandóan bedugulva, csak szájon át kapok levegöt. Én még ilyet nem pipáltam, hogy napközben ne legyen használható orrom! Elegem van!

Annyi öröm azért van, hogy süt a nap és kimehetnékem van a latyakba. Tegnap kellett volna Dönci ovis jelentkezését leadni, de a párom elfelejtette bedobni, így ma térdre dobom magam, hogy elfogadják, mert tegnap volt a határidö.
- Gyorsan le is beszéltem telefonon. -

Tegnap a párom elment Enivel a postára ill. bevásárolni. Nagyon érdekes kezd lenni a helyzet, mert üresek a polcok, nincs joghurt, nincs hús, nincs zöldség és gyümölcs, gondolom a sok hó miatt.
Dönci nem akart aludni, de csak meggyöztem és én is odabújtam hozzá. Imi elaludt, mert szegény egy éjszaka csak a köhögéssel volt elfoglalva, Regö meg odaült mellénk, engem és Döncit somogatott felváltva és amikor én is akartam öt dajkálni, mondta, hogy most ö dajkál és én aludjak csak. Hát így is lett. Este fél hétkor ébredtünk fel, Regö is ott szuszogott mellettünk, de ö átaludta az éjszakát reggelig.
:shock:
Tényleg nagyon édes gesztus volt részéröl!

Ami a szomszédot illeti: nem került elö és tényleg vigyáztam volna az aprónépére, amíg a kulcsot kajtatja. A kisfiú kis szerencsével hosszútávon meg fog gyógyulni, de sok évébe kerülhet és ha fekete kisgyerek még sérült is, így kerül iskolába, az anyja dadog és alig beszél németül, akkor nem lennék a gyerek helyében. Kegyetlenek a gyerekek, föleg a feltünl társaikhoz... :(

Az Aldiban vettem a gyerekeknek egy kis fonott kosarat benne 4 jácinttal. Most fej-fej mellett nönek a virágok, lesz egy kis koratavaszi hangulat, no meg illattenger, ha egyszer újra érzünk szagokat! Minden gyereknek van egy jácintja, nem jól van ez így? Olyan édesek, ahogy leszemlézik minden nap, hogy mennyit nött a virágjuk. :)

Boni a tesódnak jobbulást, sokat gondolok rá, remélem hamar felépül és nem fog valami fizikai fájdalom visszamaradni.

Mi nem valetinozunk, de nem is névnapozunk. Errefelé nem szokás. Tényleg igaz, hogy inkább egész évben törödjünk egymással és lepjük meg a másikat valami aprósággal, mint ilyen szokásünnepen...

Egyébként elkelt az a házikó, nem mi nyertünk, de nagyon nem is bánjuk. Nézek másokat, de mind olyan vacak helyen vannak, hogy az borzalom. Majd csak lesz valahogy, próbálom pozitívan látni a költözés szellemét, de nem mindig sikerül. Tegnap már a becsavarodás küszöbén álltam a kétségbeeséstöl, hogy nekünk sose lesz semmink. Ilyenkor azért kicsit kijön belölem az anyósom ill. a felmenök utálata, mert mindenki csak úgy jutott egyröl a kettöre, hogy a felmenöik akkor adtak nekik kezdötökét, amikor családot alapítottak. Csak nekünk nem. Söt azt a távoli rokontól örökölt házat is inkább eladták, mint nekünk felkínálták volna, pedig minden érintett tudta, hogy mi a helyzet... Olyan nehezen megy ez a fejembe, feltehetöleg egy életen át fog kísérteni.

Megyek ebédet gyártani, aztán irány a napsütés. Éppen most volt itt a kukásautó és nem vettük észre, hogy a mellettünk lévö háznál is volt lom, de gyerekes cuccok, mert csak éjszaka vagy nagyon korán reggel rakták ki. Ez is egy mentalitásbeli jellegzetesség, neked se legyen az én lomomból hasznod... :(

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Mecsi, Panna üdv újra köztünk!

Mecsi, hihetetlenül becsülöm benned, hogy amikor hazaérsz, akkor rendszeresen bepótolod a lemaradást, és mindenkihez van egy-egy kedves szavad :) a Március 12-13 háát, még egyeztetnek a Lackóval, mert akkor van pont az üdülési jogunk Dobogómajor azon a hétvégén. Mármint anyóséknak, mi csak csatlakozni szoktunk, és nem tudom még melyik nap megyünk le utánuk. Egyeztessünk még, jó!

Upsz telefonált a férjem, hogy mindjárt itthon van, mennem kell melegíteni az ebédet! Még jövök majd...

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Köszi az ekcémás és kukis segítségeket, de az a helyzet,h Levim valszeg még mindig tej/nem tej allergiával bajlódunk és annak ez az egyik tünete mármint az ekcéma.
Kukival meg a fene tudjami volt, mert elvittem a boszorkány gyerekdokinkhoz és gyorsan felhúzta a letapadt bőrt, mielőtt bármit is mondtam volna és kész, így most csórikám iszonyatosan sír pisilésnél.....(valaki mostanában uígy járt).

a szokásos miatt nem éreztem magam jól itt, de elmúlik, csak ki kell várni :lol: :roll: :lol:

jah és a nagy hír : apának teszteltem egy pozitívat valentin napra :)
még annyi mindent akartam....levi felsírt
makadu

Kitti :lol: vigyázz magatokra! +++++++++++++

durva a drnéni :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Előbb írtam, erre kidobott ez a c...r, hát ilyen az én formám, egyszer végre idejutok, akkor is vacakol.

Kitti!
Nagyon örülök a + tesztnek, vigyázz magatokra! :lol:
Banyát nem lehetne lecserélni? Túl sok választás tudom, hogy nincs, de meg kéne próbálni. Szegény kukika :(

Ezek a tavaszvára képek csudajók, jobb kedvre derítenek. :D

Velünk semmi nem történik, itthon csücsizünk, nincs nagyon hova menni.
Gergő most beteg, taknyos, meg köhög, szegénykém. :(

A talis képek jók, kicsit fáj a szívem, valszínű sosem jutok el hozzátok, azért úgy könnyebb lenne a kommunkiáció, ha személyesen ismernélek benneteket.

Gergő is megy bölcsibe, ha minden igaz ősztől, ha sikerül nekem is elhelyezkednem valahova. A régi helyemet utolérte a gazd.válság, így oda nem mehetek vissza.

Nu, gyerkőc köhög, mennem kell visszaaltatni.

Barbi
Kép
manci79

sziasztok!

Kitti, gratulálok, csak csendben, halkan!!! de nagyon örülök veletek együtt! sajnálom, hogy rossz passzban voltál, és úgy érezted, ahogy, de hidd el, itt mindenki szeret titeket, szóval gyerek bátran, sőőőt, kötelező jönnöd, hogy tudjuk, hogy minden okés Levivel, meg ketteskével, na meg veled is! ;) szóval hajrá! hány hetes lehetsz amúgy?

dokinéni meg mondjon le! sajnálom Levit, hogy ilyen érzéketlen tuskó volt vele... másikat választani gondolom, hogy nincs nagyon lehetőség!? :(

Mecsi, nem tudom, hogy mitől lehet, de ma megjött!!! lehet, hogy hülyeség, de az egyik ismerősöm, barátnőm, elvégezte a reiki 1es tanfolyamát, én nem hiszek az ilyen hókuszpókuszokban, de tegnap kipróbáltuk, erre ma megjött! :D szóval nem tudom! a lényeg, a lényeg! már csak egyet kell várni, és talán mi is babásodunk... :oops: és tényleg, most akkor drukkoljunk tesónak, vagy inkább még most jöjjön meg!?

Sziszka, most a legfontosabbra nem is válaszoltál!? nem lehet, hogy babás vagy? ;) :roll:

Boni, gyors lábadozást tesódnak! remélem, hogy minden rendben lesz a rehab alatt!!!

amúgy akartam már írni, hogy van szerencsém más topic-okba is beolvasni itt a babaneten, van, ahova már írtam is, de nem ez a lényeg! azt gondolom, hogy a mi fórumunkon csupa különleges, a másikra nyitott embere gyűlt össze! más fórumokon hemzsegnek az olyan emberek, akik csak a saját bajukkal vannak elfoglalva, senkire nincsenek tekintettel, csak ontják magukból a sületlenséget!!! annyira örülök, hogy közétek tartozhatok és zugolvasók is tessék újra bejelentkezni, igenis!!! azt hiszem, hogy itt mindenki nyűgje-baja meghallgattatik! szóval hajrá!

így utólag is, valentinozást idézve, szeretlek benneteket és tök jó, hogy vagytok nekem! :D vagyunk egymásnak! (szerintem...)

ja, Boni, azért ez a Valentinos film, annyira azért nem csöpögős, szóval nem az a nagyon gejl. szóval tényleg tutter! :)

Panna, Réka nagyon édes lehet, mikor pelusozza nyuszit! :) ennyire mások ám a fiúk, mint a lányok! :D az én gyerek pl. öltözködni is utál, de azért ilyen idős korban a lányok már simán válogatnak a rucik között! :D

sajnálom, hogy a háznál lelassultak a dolgok... kitartást!

Anna, Emma nagyon huncutmuci! de tényleg! azóta nem hívtak fotózásra, filmbe, stb!?

Mazska, hogy vagy!?

nem is tudom, hogy mit akartam még... (megyek vonalzód gyártani... :P)

sophie27

Barbi, Ti is hiányoztatok már! fotókat hozz Gergőről! amúgy meg jobbulást... enyém gyerek is vacakol... ma vettem neki Rinathiolt! hátha segít neki felszakítani a motyót! dokinénihez változatlanul nem viszem, mert véleményem szerint "csak" nátha! de attól függetlenül car így is! :(

egyszer Kittiékkel nem tudnátok feljönni egy talira!?

sophie27

Zsófikám éljen a mensi :lol: a reiki simán segíthetett! :wink:

és Valentin nap ide, valentin nap oda én is ceretlek benneteket! :wink: különben nem írogatnék ide nap mint nap :oops:

Gergőnek jobbulást!
Vendég

Sziasztok!

Csak pár sor erejéig, mert Levi pörög ezerrel. Éjjel 3tól fél óránként keltünk, így egész délelőtt aludt, most meg menne világgá.

Kitti, tessék jönni, hidd el, sokkal jobb ha kiírod magadból, mintha emészt. És nagy nagy grat, most már akkor szívvel lélekkel a kistesóra kell koncentrálni, meg persze Levire.
Dokinéni vandál! :-(

Boni, tesód?

Jaj, Zsófi, jó hogy ezt írtad, mert ma töltöm le a Valetin Napot, mondtam Péternek hogy ha nekem véresakciót kell nézni, akkor megkuksolhatná velem ezt. Csak nekünk van egy titkos szokásunk, minden karácsonykor megnézzük az Igazából Szerelmet, mert kultfilm lett a családban. És mivel ez hasonló, ezért illúziórombolástól tartunk. :oops: :lol:
És sajnálom a pénztárcát nagyon.

Valentin nap...ajaj, mi kissé írtózunk tőle... :oops: :oops: Én messze nem hasonlítanám össze pl. névnapozással. Ez csak pár éve lett divat. kb. a sültkrumpli és hambi óta. No, de úgy szép, ha különbözünk.
Bár abban egyetértek, hogy a szerelmet nem egy nap kell ünnepelni, de másfelől meg úgy gondolom, azért sokan nem is ezért ülik a valentinnapot, mert ez egy fajta fegyverszünet lenne. :lol: :lol:

Barbi, jó, hogy jöttél Te is, Gergőnek jobbulást! Melóhelyet sajnálom nagyon.

Barbi, kár, hogy lemaradtál a limlomokról, de a házat ne sajnáld, majd jön az IGAZI!

Panna, kitartást a költözködés és építkezés mizériához. Réka édes lehet, ahogy pelusoz. Levi még csak az etetésnél tart, de pl. a ruháit imádja elpakolni hajtogatás után. Ez a nap fénypontja! A zoknihajigálás csúcsrekordját döntögetjük már! :-)

Mi egyre pocsékabbul, szegény Levinek nagyon fáj a szája, újra csak pépeset hajlnadó enni, de minimálisat. Sztem kb. 5 hósan evett ennyit. És inni sem akar, szóval teljesen októberi rémálom ismétlés, egész nap könyörgöm neki, de semmi hatása. Mellé nekünk is eléggé masszív a náthánk, egyik percben sárgás, másikban csak úgy dől a nóziból és kb. 32 percenként tüsszent,így minden falat fele a falakon, padlón, játékain landol. Egész nap egy felmosóronggyal a vállamon megyek utána és takarítom fel a trutyit. :cry:

Na, ennyi lett a pár sor, milyen türelmes a kisfiam! :shock: :roll: De most már szedegeti ki a kakis pelusokat a szemetesből...éés mondja hogy büdíííí, majd viszi ki egyenként a kutyának.... :roll: :lol: :lol: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, hidd el, nem fogtok csalódni! ez nem karácsonyi feeling! :D meg amúgy is. csak abban hasonlít, hogy itt is vannak érdekes összefonódások, de többet nem mondok! tessék megnézni! ;)

Levinek a torka nem fájhat!? még plusz egy lapáttal a fogacskáira!? :(

sophie27

Na még alszunk gyorsan jöttem :)

Sziszka Köszi! Sokszor nem tudom mit írjak, néha feleslegesnek érzem ,hogy én is leírjam ugyanazt amit mások is már leírtak, de ha meg nem válaszolgatnánk, akkor nem is lenne vélemény nyilvánítás, mindig csak azt olvasgatnánk kivel mi történik. Ettől meg unalmassá válna a topik szerintem. Panna is olyan mint én, eltűnik-jön- ír egy halom sort :D Talán nekem ez vállt be,de néha jövök amúgy is. Nekem belefér az időmbe, amíg alszik a gyerek , hogy behozzam a lemaradást, De tudod igazából Barbit tisztelem azért, hogy ennyi gyerek mellett nem csak olvasó módban van, hanem kész regényeket ír mindig!
De jó hogy már megy haza az uracskád:)

Panna pelusozós Rékuci édes lehet, még jó hogy bírják a pelenkák a strapát és még felhasználhatók a nyuszi után :D
Miért csak 1-2napra megy bölibe a lányzó? Nem lesz az rossz neki? Én is gondolkodtam ezen, de félek attól hogy hiányozni fog neki az a társaság a bölibe amit megszokik.

Barbi én csak ezért sem léptem pénz ügyileg, mert nem tudom hogy csináljuk, adjam anyudnak vagy küldjem postán neked? Nekem amúgy ráér a játék. Tényleg a ruháiddal mi lett végül is, lányok felraktál eladó sorba?
Jáccint csodás lehet! Én már nagyon várom az újabb kirándulós kipeiteket, gondolom nincs megállás ha jön a tavasz :)

Zsófi éljen a mensi!!! Hova lett az avatarod? új készül?

Ja igen pelenkára akartam írni , ez az új Libero egy nagy trutyi, a régi tényleg jobb volt. sztem kéne írni a liberósoknak hogy hozzák vissza a régit!
Mellesleg megjegyezném az új zöld csomis tescos pelus sztem is nagyon jóóó!

Nem tudom minek drukkoljunk, mert nálunk naponta változik a tesóról való véleményezés, sztem örülnénk ha jönne vagy inkább én örülnék(mert nekem nem volt tesóm), bár a párom a napokban azt mondta mégsem szeretne már tesót. DE talán ő sem tudja igazán mit akar, csak fél a jövőtől , a pénztelenségtől , meg attól hogy nem lesz egymásra időnk és nem fogunk tudni nyaralni menni, együtt kettesben kikapcsolni meg a stbb..... Persze kifogás mindenre van, én meg sokszor csak azt tudom mondani, nézd meg a topikunk majdnem harmada már terhes a második babóval és nem aggodalmaskodnak ezeken a dolgokon. Vagy igen???

Kitti éljen az újabb topiklakó! Várjuk a fejleményeket kapcsolódj vissza közénk!!! Áron sírt kuki miatt pisilésnél de ez normális. Nekünk nagyon bevállt hogy fürdésnél kevés vizet eresztettem és csináltam bele vagy 2liternyi kamillás főzetet és abba ücsürgött néha kicsit felhúztam neki hogy ott is érje, utánna meg körömvirág. 3nap után enyhült.

Film ajánlatom Nász -ajánlat! Sandra Bullock imádom! Szét röhögtem magam itthon :)

Aproo hogy a fenébe bírja ki nektek az egész éjszakát a pampers?? :shock: :shock:
megyek hozzád filmekért :D
Levikének jobbulást! HÁt nem irigyellek az evés miatt, de kitartás !! Szegény kutyu , csak ne cibálja szét a pelust és ne a falon csattanjon :shock: :shock: :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2010.02.16 14:36-kor.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kitti, örülök, hogy jöttél, és méghozzá ilyen jó hírrel :D Vigyázz Magatokra, és számolj be időnként, hogy mi van Veletek!! :wink:

Betegek, gyógyuljatok!! Egy kis nátha nálunk is van családilag, de szerencsére ennyi... Azért így beadják szerintetek Eninek holnap a 18 hós oltást?

Na Eni felébredt, ennyi voltam... :(

yuyu79

Sziasztok csajok!

vagyok én is, csak most még kicsit szana szét, de olvasgatok abban az 5 percben mií Zorka alszik és Zalán még nem karatézik és mátrixol a kis kezével, mert ezután jön az egy kiáltás és ha nem reagálok, akkor a torkaszakadta üvöltés, valahogy még nincsennek összehangolva. Mi megvagyunk kicsit még mindíg náthásan vagyis az már nemis annyira, de bukunk és a kis sóherem becsukja a száját és az orrán jön, így feloldja a bennt lévő kis cuccot és fulladozik meg szörcsizik. Meg eljött a pocifájás ideje, Zorkánál nem volt, így ez most új, próbálgatom az infacolt, de több kevesebb sikerrel. SAjna reggel 6-9-ig végig nyafizzuk, mert ekkor fáj neki a legjobban. Zorka továbbra is tündér Zalánnal, imádja, de sajna eljött egy újabb ne korszak és a 4 szemfogból is csak 2 bújt ki, a másik kettő meg csak dagadt.

Már kimehetünk és mennénk is, ha jobb idő lenne. Meg ugye mi itt lakunk anyuéknál, mert építkezünk és délelőtt mindenki dolgozik, legalább du 2-3-ig, és itt a nagy lakás, tehát pár hét múlva ha van kedve valakinek ide is szervezhetnénk talit, szívesen látnálak titeket és megmutatnám a tököst is. Meg ha eljön a hőn áhított tavasz, mi is mozdulunk már és megyünk bárhová. Már kivagyok az itthon üléstől. :)

A betegeskedőknek jobbulást szegénykéim, jól elkaptátok.

Boni tesódnak mennek a drukkok.
A kismamiknak kitartást, rókakomát én is zavartam milliószór, de általában ő győzött, de sebaj kárpótlásként kaptam egy csudaédi hajas pöcköst.

Kitti gratula

Gyerekek édesek a képeken, és ide nem tudok méretezni idő hiányában, de iwiw-re és facebookra dobtam pár képet a dagiról, ha van időtök nézzétek meg. Ja és anyatejesek vagyunk, de nem tartalékol, mindent kiszív, így már 4 kg fele járunk hihetetlen pufi.

Zsófi hajrá még egy hónap :)

Jaj hírtelen ennyi, biztos még akartam írni, de most nemtudom mit.

Puszi
Ritus

Kép
rituspoc

Sziasztok!

Mi is "tartottunk" Valentin-napot - megittunk egy uveg kolyokpezsgot es megneztunk este egy szerelmes filmet - I love you,Man - nem tudom, hogy itthon jatszottak-e, az Internetrol toltottuk le. Mi szoktunk egymasnak egy kis meglepit venni - en egy doboz csokit vettem Toomasnak - amit Laura egybol ki is bontott es megkostolt; en meg egy nyaklancot kaptam, mert mostanaban barnas szinu ruhakban voltam es inkabb kek nyaklancaim voltak, igy Toomas meglepett egy fanyaklanccal. Persze ezt is Laura viselte egesz delelott nagy buszken...:) Ugyhogy igy harmasban toltottuk a Valentin-napot, kiveve az esti mozizast - es ez igy is volt jo. :) En nem vagyok Valentin-nap ellenes, de azt nem szeretem, amikor a media / uzletek tulreagaljak. (Pl. szombaton a West-end-nel lattunk sziveket fel aron....egy kicsit furcsan hangzott ez nekem...) Szerencsere nalunk Valentin-napon kivul is szoktak ilyen estek lenni.

En is szeretem ezt a kis tarsasagot itt - jo hogy vagytok! :)

Esztorszagban ma van az orszagos "szankozo" nap - es ilyenkor sargaborsoleves es tejszines fank a menu - ma egesz delelott fozocskeztunk Lauraval, nagyon elvezte. Persze delre a konyha inkabb csataternek nezett ki - de ugyes kis kukta volt.

Mostmarjobban vagyunk egyebkent szerencsere, ugy tunik valami virus lehetett ami atment mind a kettonkon. Ma anyu erzi rosszul magat...:( Lehetne mar jo ido es elmulhatnanak a betegsegek.

Zsofi - eljen menzi, akkor remelem hamarosan izgulhatunk majd erted is!

Boni - testvered hogy van? Jovo heten egy tali?

Kitti - gratulalok! Vigyazz magatokra!

Kellemes delutant!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Ritus hasfájásra tornáztatás, próbálj mást ha nem jó az infacol, espumisan cseppet akár, egy hónapos kor után jöhet a gripe water tudud! Nem is dagi Zalán nagyon édes!

Ja nálunk most az az új ha nem megyek be azonnal ha felkel dugdossa az ujját a torkán le , most épp összehányta az ágyát és röhög rajta.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok:) jó kis lemaradást kellett behoznom;)

Váljon mentségemre, hogy anyu holnapig itt van és rengeteget beszélgetünk, babázunk, sütünk-főzünk, így nem tudtam jönni.

Anyósomról semmi hír, bár valószínű, hogy nemsoká megjelenik, hogy hogyan tovább, nem tudom....

MEcsi, örülök, hogy jól éreztétek magatokat, apa meg azért csak jobb lenne, ha itt maradna veletek, bár sokszor az a fránya pénz beleszól az ember életébe.

Boni, Mecsi, jók a képek. Boni nagyon jól nézel ki a képen így kiengedett hajjal;) vagy máskor is így volt, most nem vagyok benne biztos, a lényeg, hogy nagyon csini vagy;) és Mecsi Te is!!!
Mecsi, ez az ujjledugdosás nem hangzik vmi jól :shock:

Boni, remélem tesóddal minden oké és most már gyorsan felépül, mennek a drukkok!

Kitti, halkan, de nagyon örülök és drukkolok nektek és tessék jönni, irogatni, ahogy van időd, kedved;)

Szisz, ez a Dobogómajor nagyon jól hangzik, mehettünk volna mi is decemberben, szintén üdülési joggal, de sajnos semmire nem volt pénzünk, meg akkor jártam a különböző vizsgálatokra;) köszönjük a meghívást Erdélybe, jó lenne;)

Mazska, Barbi, remélem azóta már jobban vagytok és igen, éljen a 2. trimeszter;) Mazska, szivecskék féláron... :shock:

Valentin napot mi is csak egy-egy puszival ünnepeltük;)

Panna, nem tudom hogy van ennyi energiád, ennyi mindent intézni így az építkezés, költözés körül.. nem semmi vagy;) Ritus előtt is le a kalappal, mert ugyebár ő is szinte mindent egyedül intézett + nagy pocival...

sniky

Zsófi, meghatottál;)

végül egy kép a kis betegemről, mert már rég raktam:

Kép

szegénykém még mindig köhög és a kakija is nagyon laza, ha nem szedem ki azonnal belőle, mehetek sikálni a ruháit:(( jobb alsó rágó végre áttörte az ínyét, a 4 szemfog továbbra is igyekszik kifelé... majd csak túl leszünk rajta:((

na megyek, vmi kaját összedobni estére:) jók legyetek!

sniky

Sziasztok!

Nálunk újra alvás kidőlt, mint egy nagy fa! Persze előtte hatalmasat sétáltunk, tényleg jön a tavasz, bár nekem még befagyott a sejehajám, de minden madár életre kelt. Olyan verébveszekedéseket szakítottunk félbe Levivel, ugyanis imádja a karjait lengeni és mondani, hogy huss huss. Az út kellős közepén persze, mindenki legnagyobb örömére. :D

És megevett egy fél banánt is. Ez a mostani állapotát tekintve nagyon nagy szó!

Niki, nekünk késik a vonalzónk egy napot. Illetve nekem bizti és mindig pont 3 hét a különbség, akkor lehet, hogy Neked nem is...na mindegy, a lényeg, hogy Boldog Félidőt! És tök jó lehet anyuddal!!! Használd ki minden percét.

Megyek én is, eldőlök picit, mert apa hazajön, utána folytatom a portörlést, és ma még lebbencslevest is főzni kell. Már hónapok óta nem csináltam....most kíváncsi vagyok mit szól a banda hozzá.

Ja és a legjobb, minden leletem negatív, végre végre. Afp még pár nap...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Kelbimbós recept a receptek közt! :)

Kitti,
Gratula nektek!! Gyere sűrűbben!!

Zsóf,
Nagyon meghatóak voltak a soraid, én is így érzek, nagyon szeretem ezt a társaságot!! :D Remélem még nagyon sokáig együtt leszünk!!

Mecsi,
Nagyon arik a képek, örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!
Tesó ügyben én is hasonlóképpen érzek, hogy kicsit félek hogy hogyan bírok majd két gyerekkel, most is alig van időm kikapcsolódni, és sajnos engem megvisel ha nem tudok feltöltődni, szükségem van néha egy kis "magányra.". De most már egyre inkább hajlunk afelé, hogy hamarosan szeretnénk még egy gyereket. Bízom abban, hogy kapok a jó Istentől erőt arra, hogy két gyerekkel is elbírjak.
Drukk nektek, majd írd meg, ha megtudsz valamit!

Sniky,
Nagyon vagány Barnus!! Jobbulást neki!

Ritus,
Én meglestem a Facebookon a képeket, nagyon cukker! Tényleg van husija:) Pocifájásra nekünk a GripeWater meg az EspumisanL jött be.

Mazska,
Biztos nagyon szép a nyakláncod!! Aranyos volt Toomastól! És jobbulást neked!

Panna,
Nagyon drága lehet Réka, ahogyan pelenkázik!! :wink:
Te is gyere sűrűbben, ha tudsz! Bár gondolom, hogy ennyi szaladgálás mellet nehéz...

Beleki Kata, Pöttöm, Lei, stb stb, hol vagytok???

Kép
Kép
dia123

Ja azt akartam még írni hogy ciklus figyléshez és fiú/lány baba tervezéséhez nagyon tudom ajánlani a www.ciklus.hu weboldalt. Nekem Mazska ajánlotta, nagyon bevált, elég pontos is! Visszamenőleg is megnéztem, hogy Virágot annó fiúnak vagy lánynak írta volna, és ott is jót írt ki!

Kép
Kép
dia123

Aproo,
Gratula a negatív leletekhez, jó hír! :D

Kép
Kép
dia123

Apró, már nekem is feltűnt, tényleg késik 1 napot.... köszönöm a félidős köszöntést, aranyos vagy:)

sniky

Hát éljen a topikunk még nagyon sokáig! Szerintem nincs még egy ilyen jó banda, mint a miénk, a legtöbb a babák utáni évben legkésöbb szétmegy. Igazán azért sajnálom, hogy egykori nagyon aktív tagjaink munka vagy egyéb okokból kicsit visszabújtak a csigaházikóikba kényszeredettségböl, gondolok itt pl. Leire, vagy Ágicára, akit elnyelt Buda, de Csandi is furcsán eltünt. Szerencsések vagytok, aki idönként összefuttok!

Kuki ügy: hát nálunk változatlanul gáz a helyzet. Döncin megnéztem tüzetesebben. Nála félig kiszabadul a pöcök elöl, de a fele bizony hozzá van növe és a kiszabadult rést is színt vált, ha nem húzom vissza a borítását... Mutattam Regönek Döncin, hogy nála is meg kéne szakérteni. Nem akarja, hogy én piszkáljam, hanem ö bütyköl fürdés közben, de nem meri ö se felhúzni, így eddig nem lettünk okosabbak. Ha meg alszik, nem merem megpróbálni, mert ha erre ébred, hát lehet, hogy egy világ döl össze benne személyi biztonságát féltve.
Max. majd ha gondot okoz, körül lesz metélve és kész.
:wink:

Ma voltunk egy itteni magyar családot egy majdnem 4 éves kislánnyal meglátogatni. Hát én leküldtem a csajokat már havat takarítani, amíg a srácokat beöltöztettem, jól meg is csinálták, de annyi hó volt, hogy nem gyöztük együtt sem. A szomszédok gondolom látták, hogy napok óta nem mozgatjuk a kocsit, a havat el kell a járdáról valahova lapátolni, hát miért ne a mi autón köré. Elé és mögé is építettek egy-egy derékig érö buckát ill. az autót az ajtóig félig szintén beásták. Fél órát lapátoltam, majd fél órát himbáltam a kocsit, de nem akart az istenért se kiférni a két bucka közül. Leszólítottam egy férfit az utcán, vele sikerült nagy nehezen kiszabadítani a kocsit. Persze a párom fentröl az ablakból figyelte a jelenetet és amikor hazaértem, jól megmost a fejem, hogy mindent milyen szarul csináltam, mert nem rámoltam el a két buckát teljesen és így tovább... Felforrt a göz a fejemben egy perc alatt, mert ha ilyen nagyokos, akkor abban az órában amit én kínlódással, ö meg megfigyeléssel töltött, akár segíthetett is volna kiállni, ha ö olyan szuper Jani! Még Enit is felküldtem érte, de pár cinikus megjegyzésen kívül többet nem kaptam segítségnek. Az ilyentöl tényleg elborul az agyam. Hozzá kell tenni, hogy nincsen hólapátunk, a gyerekek gagyi müanyag játék hólapátjával bírkóztam a jeges hóval, bele is törtem annak rendje szerint...

A látogatás olyan vegyes érzelmekkel töltött el. Ök nagyon rendesek és kedvesek, csak egy kicsit körülményesek és nem éppen szakácsok. Nem tudom mit esznek, de szerintem csak készterméket. Dönci éhes volt (közvetlenül ebéd után voltunk), hát felkereste a konyhát és talált is egy üres készsütis dobozt. Mondta, hogy ham, de hát ha üres!? Volt pár étkezdei fánk, de azt meg mi nem szeretjük ill. sós perecek, utóbbin éltünk. A lényeg a lényeg, a gyerekek jóléreztük magukat, aztán ennyi.
Enni meg megettük a déli maradékot itthon ill. Eni összerakta a kenyeret és be is gyúrta, így holnap reggel gondolom különlegesen finom lesz a kenyerünk és ö büszkén fogja enni. Eni a tegnapi ebédhez a csipetkét is megcsinálta némi noszogatás és bíztatás után. Imi sokkal önállóbb, nagyobb az önbizalma. Eninek mindig kell legalább egy alattvaló, aki bátorítja. :)

Makadu nagyon szép szerelmesnapi ajándékot terveltél ki, remélem majd a tojásból kikelö csibe is nagy boldogságot fog nektek összel hozni. :)

Apró sajnálom a visszaesést takarmányfelvételi szempontból. Jól megkínlódtok egymással! Dönci is fogzik ezerrel, de nála csak a fenekén nem meglévö börböl derül ez ki, az étvágya verhetetlen. Na meg persze a mindent rágunkból. Ma ennél a magyar lánykánál megint nagyon beindult. Amíg én Regö fenekét pucoltam wc-zés után, ö félrerakta a wc-kefét és éppen azon volt, hogy a kefe tartójából (domestosos víz) egy tisztességeset kortyoljon. Még éppen idöben elkoboztam töle e ínycsiklandozó szerzeményt... :)

Sirály! Lemereül a másik autónk akksija, ami a csomagtartóban van, de a csomagtartót meg nem engedi kinyitni, ha nincs benne akksi... Ördögi kör, most légy okos!

Na eldugulok mára, mint az orrom.

Jó éjt!

Barbi
Vendég

NApsugarasat! :lol:
látogassunk ki a mezőre is ami a tavaszolást illeti
:wink: Kép

Zsófi asszem én is ráállok akkor a Valentin nap alternatív forrásból való megszerzésére :lol:

tényleg hova tűnt az avatarod? tessék visszagyártani! és a családi voni?

Aproo az Igazából szerelem című film nagy kedvencem, megértem,hogy kultusszá vált nálatok
:lol: a helyzet a köv. akkor a szőnyeg jövő héten lesz esedékes,jó? mert apa csak Csütörtök délután mehet érte, Péntek hajnalban irány vidék, Szombat este jön vissza, de a szőnyeget lenn nem hagynánk a cégnél.., Vasárnap meg nem megy arra ..így marad a Hétfő ha oksa
remélem LEvi étvágya visszatér
a negatív eredményekhez pedig külön grt és a jó AFPhez is

Szisz izgulok érted.. remélem felbirizgáltuk a fantáziád és elrohantál tesztet venni :wink:

Mecsi úgy döntöttem drukkolok .. mert szerintem ha babás leszel máris a plafonon fogsz ugrálni :wink: és az új zöld Tescós pelus tényleg nagyon bejött nekünk is

ez a torkánledugós dolog tényleg durva...

melyik nap jó nektek?

Mazska nagyon kedves Thomastól a nyakék
:lol: ez a a szánkózós nap is jó lehet! :lol: hogy sikerült?

Zsigabiga férfiember létére ha meglátja a gyúrólapot már semmivel nem lehet visszatartani .. egyből mászik fel a székre, és elrabolja a sodrófát! annyira kis cuki kukta.. hétvégén diós csigát sütöttünk, előtte nap fánkot.. élvezi nagyon! bármit főzök ő egyből ott van a széken én meg lelkesen magyarázom neki mit mi után és miért.. nagyon figyel.. lassan lehet hogy ő fog ránk főzni hihi lehet hogy ő a jövő Gordon Ramsay e vagy Jamie Oliverje? :lol:

tali nekem bármelyik nap jó :lol:

Snicky kis dumagép nagyon édes!kis fogacskák miatti nyűgihez kitartás! múltkor már akartam írni, hogy nagyon durva hogy a babakocsit cuccolod fel :shock: de hát mit lehet tenni :cry:

Dia köszi a receptet! :lol: szerintem abszolút nem gond ha szükséged van feltöltődésre.. én pl 24 órás vagyok, mert senki nincs aki vigyázna ZSigire, ha hazamegyünk akkor sincs el fél óránál tovább az otthoniakkal mivel ritkán találkoznak sajnos ...és az a 2 alkalom amit a színházban töltöttem barátnőimmel maga volt az energiafeltöltődés :lol: húgom ebből a szempontból nagyon szerencsés, mert anyuéknál laknak, és Vasárnap is elmentek moziba VAlentin napozni..meg tesómat látogatni. ilyenkor kicsit irigy vagyok ezekért... de ez van.. és én világ életemben tesóra is vágytam néha belegondolok, hogy menni fog e és igen én is imádkozni szoktam áldásért és azért, hogy legyen elég energiám két gyerekhez ha egyszer eljön a perc. Néha megfordul a fejemben,hogy tuti oka van annak hogy várat magára tesó is.. hiszen Zsigmond bár vagány kis csávó azért eléggé kisajátít magánka.. de ez normális a mi helyzetünkben.. kihez is ragaszkodjon ennyire ha nem hozzám? én vagyok az egyetlen biztos pont az életében, aki mindig mellett van-. apa azért eljár dolgozni, van amikor nem alszik itthon .... én jobban örülnék ha rá lehetne bízni másra is, de majd eljön az ideje annak is..

na nem tudok olyan jól fogalmazni mint nagycsaládos BArbianyu :lol: de azért remélem érthető voltam :oops:

BArb kedves a párodtól, hogy szakértelemmel nézte végig a küzdelmedet.. és utána ellátott a jótanácsokkal.. asszem én hisztirohamot kaptam volna :oops:

faca csaj vagy remélem Eni mai kenyere nagyon fini lesz :lol: én is kiskoromban sütöttem, főztem már

amikor nagymamánál volt a 13 unoka mindenki mást akart enni, és az én drága nagyim ahány gyerek annyiféle ételt készített, persze mi voltunk a kukták! jajaj de jók is voltak azok az idők! :lol:
Vendég

és még annyit, hogy köszi lányok a tesómért való eggyütt aggódást! :lol:

tegnap már sikerült a "trabanttal" sétálnia.iszonyúan fájt neki de sikerült! :lol: sajna volt láza is.. remélem hamar túllesz rajta!
Vendég

Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak olvasóban. Tényleg könnyebb lehet úgy írni, hogy már találkoztatok, de majd tavasszal mi is megpróbálunk hétköznap feljutni Pestre.
Az elmúlt egy hétben kicsit igazoltan nem írtam :) , mert hugomat ma császározzák (múlt péntekre volt kiírva, de jól érzi bent magát a kistesó), és anyukám pont egy hete ott van az unokaöcsivel Szigetszentmiklóson. Anyósék betegek voltak, így minden segítségem elszállt, és két háztartás gondja is rámszakadt, mert anyu kutyáját minden nap megyünk etetni. (Persze ez csak duma, mert ettől függetlenül nem vagyok túl írogatós.)
A betegségek elkerülnek minket egyelőre (ma anyóséknál van Dani, remélem nem szed össze valamit így utólag), és a nagy hír, hogy szombaton nyílt játszóház a városban, amit hétfőn ki is próbáltunk. Ahogy beléptünk, kismanó leragadt a fiús polcnál, leült, és kb. az autók harmadát fedezte fel egész ott-tartózkodásunk alatt :D . Alig sikerült elcsalnom egy kicsit onnan, hogy nézzünk szét máshol is :) .

Most rohanok kutyát etetni, hogy délután tudjak kicsit itthon is dolgozni (legalább a tervet teljesítsem :D ).

Judit :wink:

Kép
Kép
csutak33

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt!

Képzeljétek, VÉGRE lehet copfokat csinálni Virág hajából, ezt vártam már mióta!! És tűri magán, nem akarja kihúzogatni őket! Meg kell osztanom veletek!! :D :D
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
dia123

Dia megzabálom! :lol:
Vendég

Én se írtam már egy jó ideje (igaz nem is tűnik fel senkinek sem) de nem is menne, mert nálam a fiúk nem tolerálják azt, ah leülök a gép elé. Vagy a gépet akarják megszerezni vagy csak engem elrángatni előle (mint most is) és így olvasni sem tudok mindig, hát még írni.
Különben nálunk sajnos a helyzet annyit változott, hogy eddig (a múltkori tali óta) Zsombi volt beteg, most már Zéti is. Zsombinak sorban először vírusos, majd bakteriális fertőzés, ezután sajnos ismét hörgőgyulladás (amivel tavaly ilyenkor kórházban is voltunk) sípoló légzéssel, majd a füle is kezdett begyulladni, ezt talán még idejében elcsíptük. Két heti kezelés után lassan alakul a kölyök, persze enni nem eszik és még a szemfogai is jönnek. Zéti meg köhögött, tegnapra be is lázasodott és a csúcs, hogy neki is sípol a tüdeje, pedig erre eddig nem volt hajlamos.
Kitti, gartulálok!
Bocsi, de egyszerűen nincs időm reagálni a hozzászólásokra, bármennyire is szeretnék.
Megyek főzni meg betegeket ápolgatni.
Vendég

Csenge jobbulást gyerkőcöknek

az én fiam reggel 5.50óta talpon volt, már 10 től alszik .. jó hosszú délutánunk lesz

:D
Vendég

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy így szurkoltok, de nem gondolom, hogy kismama lennék, nekünk azóta is Március van betervezve. nyáron a Montenegrói nyaralás előtt orvosi javaslatra elkezdtünk egy komplex Hepaitis oltás sorozatot, az egész család, és ennek márciusban van az utolsó ismétlője, ezt mindenképpen meg szeretném várni, ráadásul a Kínai horoszkóp szerint csak márciusban lehet fiam :oops: így ez már két ok a kivárásra :)

Viszont nagyon szomorú vagyok mert ma kellett volna Pestre mennünk Csandiékhoz, na meg persze a bankba...tegnap kitalálták, hogy az tavaly nyártól idáig összesítsük az össze számlánkat egy általuk megadott táblázat alapján, egész éjjel ezen dolgoztam, aztán néhány óra alvás után keltem és folytattam, erre most megint nem tetszik neki valami, azaz az itteni és az a Bank nem tud valamiben megegyezni, így itthon kell maradunk :( :( :( Lelkiismeret furdalásom van Csandi miatt is, mert nagyon várt bennünket, szóval kicsit rossz hangulatban vagyok.

Makadu, nagyon-nagyon gratulálok a pozitívhoz, nagyon vigyázz magatokra! Aztán próbálj meg kicsit gyakrabban jönni! A Tabbik tegnap elindultak hozzátok! ;)

Boni, annyira örülök, hogy a tesód jól van! És köszi a rétet!

Csenge, nekem hiányoztok ahogy a többiek is, csak sincs sokszor időm mindenre reagálni, és szerintem ezzel mindenki így van.

Zsófi, az én barátnőm is elvégezte a Reiki tanfolyamot, ő is esküszik rá:) Azért gyorsan telik az idő :) Nemsokára te is újra babás leszel, és lehet pont velem leszel egy idős :)

Dia, Virág nagyon zabálni való, és a mosoly!

Csutak neked külön örülök, tényleg nagyon rég nem jelentkeztél, és nagyon jó hallani rólatok, szerintem minden valaha előkerült zugolvasónk írogathatna, mert biztos, hogy vele is történnek olyan dolgok, ami a többieket is érdekli!

Barnus is csuda édes, olyan nagy legény már!

Verával sikerült ma beszélnem, sajnos mindkét gyerkőc beteg lett a síelésen, így most gyógyulhatnak szegények!

annyi mindent akartam még, de szita az agyam, megpróbálok visszaolvasni!

<
sziszka78
Tolna

Dia Virág tünemény ezzel a cofikkal!

CSenge téged is hiányolunk és mindenkit aki nem jelentkezik mostanában, csak épp lehet nem soroltunk téged is fel, de hiányzol te is meg a képek a fiúkról!!!! Jobbulást nektek!!!

új ledugdosás előkerült nappal is , szerintem a foga miatt lehet. gondolom baromira viszket neki és túlszalad az ujja, de a rágókákat nem fogadja el. NIncs mit tenni :( csak rászólni tudok.

Boni nekünk elvileg bármelyik délután jó, de inkább próbálom úgy alakítani hogy apuci értünk tudjon jönni az viszont jövőhétre derülne ki, nektek mikor lenne jó? De ha felébred Zsigi és van kedvetek ugorjatok át esetleg????

Judit Gratula az új kis manóhoz hugodnak, jó egészséget nekik!

CSenge és Judit megkapják az igazolt hiányzást :lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziszka a kínai horoszkópban állítólag más a számításuk mint a mienk, pont a napokban olvastam erről valamit, be akartam linkelni neked de nem találom. De van ez a savasítás lugosítás dolog is a gyermek nemének elősegítésében.

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok !

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, annyira sajnálom, mert nagyon nehéz lehet meghozni a döntést, viszont mint ex katona feleség nagyjából rálátok a pénztárcátokra, persze tudom, hogy beosztástól is függ, de nem nem keresik agyon magukat a katonák (más kérdés, hogy az én rálátásomban egész nap lopják a napot, de ezt ne mond a férjednek!!!) Egyébként hogy állsz megjövést illetően? Mert ha jönni akar, akkor nem érdekli ám majd, hogy apa épp melyik lábbal kelt fel, hanem jönni fog! :D Ti hány fognál tartotok amúgy?

Panna, jobbulást neked! Egyébként én mindig úgy gondoltam, és ezen nem változtatta, hogy Málnusnak nem óvodát akarok keresni, hanem Óvónőt, és ez a bölcsire is igaz, nem az számít, hogy milyen a hely, vagy mit mondanak magukról, az számít milyen az ember, akivel egész nap együtt van a gyerekünk! Jobbulást a családnak!

Manci, ti hány km-re laktok Pesttől? Mármint tudom hol van Komárom, csak nem tudnám megtippelni, Esztergom már nincs messze, de ti onnan mennyire vagytok?
Sajnálom a melóhelyet. remélem sikerül valami szuper állást találni!

Zsófi, nagyon jól esett, amit zölddel írtál, és nagyon egyet értek veled!!!

Ritus örülök, hogy jól vagytok! Annak meg külön, hogy Zorka ennyire jó tesó! Meg is leslek benneteket este!

Mazska, Málnus is imádja felvenni a Bizsukat, hihetetlen, hogy már most ennyire NŐ-k :) Ez az országos szánkózó nap nagyon tetszik, itt is bevezethetnék :lol:

Niki, ha elment anyud, akkor gyere ám gyakrabban! Fogzás :( nálunk most jobb a helyzet, áttörtek a rágók teljesen, most kicsit megálltunk.

Barbi, nekem is úgy tűnt, hogy ez a ház nem a megfelelő nektek, szóval ne bánd, meg fogjátok találni a tökéleteset, csak ne add fel. MIkor kell innen ki költözni?

Boni, neked akartam még írni, hogy Csiga azért szeret ennyire a konyhában lenni, mert te is sokat vagy ott, és látja, hogy te is szereted! Hidd el, hogy van összefüggés. Málnus is egyfolytában azt akarja csinálni amit én. Viszont Binyek anyujának van egy kis étterme, ők minden nap odajárnak enni, így Maja nem látja őt sütni főzni, és nem is érdekli semmi főzéssel kapcsolatos!

Na, azt hiszem a Mecsi módszer megint bevált, végére értem az oldalnak, és talán semmi nem maradt ki.

A lányom húzza a lóbőrt, reggel korán keltettem, és vittem anyóshoz, hogy vigyázzon rá, amíg én megcsinálom ezt a sz@rt a banknak, most kipiheni szegényke...

kellemes délutánt mindenkinek, itt verőfényes napsütés van, ahogy felkel a hercegnő, megyünk sétálni egy kicsit, kell a d vitamin....

<
sziszka78
Tolna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?