hason alszik, s így is szopizik már álmában...tündérbogár...
valami van vele, nehezen maradt meg háton, szerintem az orra, reggel volt is benne cucc. Sajnos ez nálunk még nehezíti az életet továbbra is...
Na szval tegnap beszéltem VN-vel is, és van olyan, h 3hósan változik az igényük, napirendjük. Meg amit ti is mondtatok, h ugye anyatej után hamar éhes a baba. Na főleg, ha nem eszik eleget.
Volt egy olyan javaslat, h adjak neki másik ciciből is. Én magam is gyanakodtam, újra lemértem egy szopit, s csak 100 volt, annyit meg 2 hetes korában evett, szval gyanús. Tegnap mondjuk nehezítette a dolgot, h az előző éjjel után fáradt olt, s így bealudt szopiba.
Lényeg a lényeg, du 2-kor evett, aztán 5-kor, közben kb. ébren (csak kis elszenderedés volt), 5-kor már kapott két ciciből, bár talán olyan hiper sokat nem evett. Aztán 7-kor kidőlt, bealudt, ezért evett csak 8-kor, s háromszori menetre lement neki 150 két ciciből.
Aztán fürcsi, alvás. (azt hiszem cumi segítségével amúgy, Orsi egyetértek, én is csak erre próbálom, szeretném használni)
S fél5-kor evett. Én emlékszem 23.xx és fél2-es óranézésre is, gondolom nyöszörgött, én is azért ébredtem. Illetve durva, mert -mindamellett, h fáradt vagyok- már beállt úgy látszik a szervezetem a kelésekre...
Fél 5-re már jó duzzadt a mellem (pedig este még féltem, mert elég ki volt csavarva), viszont ő elég álmos volt, így csak egyikből kajcsizott. Jó amiket írtok, én is hasonlóan szoktam az éjszakai szopikat, a pelusozásban voltam bizonytalan, bár mostanában már nem kakil be éjjel, így gondoltam nem gond, ha nem. (illetve én moshatót használok, s rá kellett jönnöm, mit rakjak be, h kibírja éjjeli menetet. De már megvan!

)
Aztán végül csak hason aludt el 5-kor, mert krákogott ahogy szokott, meg gondolom már addigra tele az orra is - nekem is, csak én ki tudom fújni...szegény, még jó, h egyáltalán elalszik!! azt hsizem Orsi, te írtad, köszi a hasratevős tippet, ezt már alkalmaztam az elmúlt hetekben is 3-4 után.
Persze ilyenkor fél óránként nyözsörög, ahogy forgatja a fejét stb, így én már annyira nem aludtam vissza, de jó volt, végül 8 előtt nem sokkal kelt csak - pedig azt hittem, nem fogja odáig húzni (nem szokta).
Szval eddig elég szuper volt. Aztán kis kómázás, ja meg hiszti volt szopi közben, azt hiszem kiderítettem, h az orra okozott gondot, utána már jó volt. Szval elaludt, aztán felsírt, áthoztam kocsijába, s még utána is visszaaludt. Aztán 10 körül ébredt, mert durván kibukott, vagy talán mondhatni hányt. Ja hát ugye reggel 8-kor a már 12 órája nem használt mellből evett, kb 150-et (s még tudtam utána fejni...), szóval megterhelhette szegény gyomrát. Kivolt a hányás után, megint nem szívesen volt a hátán, de aztán vhogy megnyugodott, s tudtunk sétálni úgy, h hátán volt. Mikor megjöttünk ébredt, de aztán az lett a vége, h visszaaludt a hasán, s most itt tartunk, a szopija meg már fél órája elmúlt...
Remélem azért nincs baja, mert volt ez a hányás, tegnap meg végig zöld széklet...
Könyvek: köszi Dharma, ja én is így vagyok vele, h most nehéz. Kellett volna olvasnom terhesen, csak úgy voltam vele...amit már írtam. De ennek ellenére kellett volna, mert totál nem voltam felkészülve. Mert az egy dolog, h minden könyv más megoldást javasol a problémákra, de legalább ismertem volna a problémákat

Mondjuk kicsit az volt bennem - mindamellett, h el voltam foglalva a felújítással rendesen-, egyrészt, h nem akarok/szabad csak a babás dolgokkal törődni; meghogy amíg nem testközeli a probléma addig nehéz olvasni, illetve nem is akartam azt, h beparázzak, h majd olyan problémákat is beképzeljek, amik nincsenek is, csak olvastam róluk, így "felismerem". De ez csak az ilyen "betegségekre" igaz, amúgy hülye voltam, mert kellett volna alapinfókat magamba szipkáznom.
Jó idő: igen, ez nagyon szuper, sokat dob rajtam, jó antidepi is! (kár, h állítólag máig tart...)
Fogzás: kitartást nektek, na azt tudom, h az se lesz majd leányálom...
ja a napirendhez még akartam kérdezni, de Dharma válaszolt is, hogy mennyire borul ez, ha vmi program van? Ha időre kell menni orvoshoz...mert egyéb, nem időre programot még talán be lehet igazítani. Persze nem mindig.... Talán ezért is nem akartam volna napirendet, mert még én is olyan vagyok, hha nem kapok időben ebédet, akkor gáz van...

s hogy ő ne legyen ilyen. De most már mindenhonnan hallom, h jobb azért a napirend. Meg a rendszer, meg szertartás. De az van is, s majd alakulunk! (de most meddig hagyjam aludni...?)