2004.09.16 06:50
2004.09.16 07:34
2004.09.16 08:22
2004.09.16 08:44
Na meg az se volt szép látvány,amikor szétnyilt a punci és ott volt a fejecske.
Hát igen,szép a 6 kiló,de ami mellette van"+30-40" az nem szép.
A páromnak is nagyon tetszik a kis Dávid.Jó egészséget kivánok mind kettőtöknek.
Olyan nehezen birok 2 órát végigülni azon a kemény széken.
Nemtom,szerinted jövő héten feküdni fogunk a földön?Vagy mi lesz?
Tegnap én is ott hagytam 8600-ot a gatyáért és még hazafelé vettünk egy kis szőlőt,üdítőt,sört,Kínai kaját úgyhogy mi is 10 fölött jártunk a végén.
Tamás nagy örömére.
Tudod,hogy már morgott előtte is.
2004.09.16 08:49

2004.09.16 08:51
Hanyat pedig nemtudok aludni,mert a párom mindig felkölt,hogy horkolok.
De őt nem a horkolás zavarja,hanem az,hogy majd nem veszek levegőt.Félt.
Nyafogjál nyugottan,meghallgatunk,hisz azért vagyunk itt.
Puszi,Dia2004.09.16 08:53
Nekem is pont az jutott eszembe Liv kisfiáról amikor néztem, hogy olyan furcsa, hogy már az én picékém is ilyen. Hogy teljesen formás csak még picike és sovány.
Lehet, hogy én is megnézem a Corát, bár valószínű, hogy a többi kismama már mindent kifosztott. Na mindegy...

2004.09.16 09:02
Én is megakartam nézni a 2in1 bolt honlapján az őszi rucikat,de még nincs feltéve.Ezért maradt a Mama Mia mert az a kórháztól 2 metró megállóra volt.
De amúgy is jó kis bolt.
Én is nagyon örülök az ősznek.
Tegnap is azt mondták,hogy 18 fok lesz,aztán farmerban majd meg sültem.
Puszi,Dia2004.09.16 09:15
2004.09.16 09:46
Pedig már küldhetnék a lóvét.
Azt mondták,hogy 30-60 nap amíg a rendőrség lezárja az ügyet.13.-án volt egy hónapja,remélem szeptember végére lesz valami haladás az ügyben.De akkor is Kb:400eft-ot fogunk csak kapni.
KB:1Mft-ot buktunk rajta.
Na nem idegesítem magam tovább.Puszi,
Dia2004.09.16 09:59
Amikor a ker.neveket nézegettem, akkor láttam meg ezt a nevet. Azt ugyan nem tudom, hogy fiú v. lány név-e. Nem tudom, ki az az elvetemült, aki ilyen nevet választ a gyerekének.
Én is el szoktam kalandozni. Meg itt olyan jó a társaság!
Hiába érzem, hogy minden rendben, de azért mégis jó lenne látni megint Bencécskét!
Egyszerűen tündéri a babátok!!!! 2004.09.16 10:37
2004.09.16 12:30
Borzalom!!!! Szóval tényleg köszi, ott is körül fogok nézni, hátha tovább tudom csökkenteni a családi kasszát
, pedig most azért kéne spórolnunk.
Anyu már mondta is, hogy nem is csinál semmi különös kaját, mert hol együk meg...a kórházban? Mondtam neki, hogy készítse elő, mert lehet, hogy picit előbb megérkezik Bencus, és akkor, áthozhatják hozzánk, és majd akkor nálunk lesz a vacsora. (Eddig mindig anyuéknál voltunk 24-én) De én is nagyon izgulok, mert azért szeretnék ajándékokat venni, amit mindig decemberben szoktam. Asszem ez most előrébb fog csúszni. Még 3-4 hétig dolgozom, utána már otthon leszek. Majd kihasználom és elmegyek bevásárolni, meg be is csomagolom. Fenyőfát is korábban megvesszük, majd férjem egyedül földísziti, ha nem lennék otthon. Lehet, hogy hülye vagyok, de azért ragaszkodom a fenyőhöz, pedig biztos nem sokat fogom látni a pici fiú mellett.
De mégis.
Ráadásul a szobát is ki kell festeni, mert a gyerekszobában egyenlőre a kutyák laknak. Nem tudom, hogy mit fognak szegények szólni, ha ki fogjuk őket költöztetni.
De csak nem aludhatnak egy ágyban a babóval...pedig biztos örülnének neki. Kíváncsi is leszek, hogy mi lesz, ha már Bence tud járni. Ui. szerintem eleinte állva pont a feje egyforma magasságban lesz a nagyobbik kutyámmal. Mekkora smacikat fog kapni.
Azért majd igyekszem, hogy ne így legyen, de szerintem nem fog sikerülni. Férjem már előre ki is van akadva ettől. Én nem annyira, mert kiskorom óta van kutyám, és mindig bent volt velünk a lakásban...együtt ettük a fagyit is.
2004.09.16 13:56
Én is így csináltam
Azt nem tudom kivédeni, hogy ne nyalja, de szerencsére a fiam nem is hagyja, elfordul, de azért röhög. Mindenesetre a gyerek még semmiféle betegséget nem kapott el a kutyától, míg szerencsétlen ebnek már volt felsőlégcső hurutja, és tüszős mandula gyulladása... Végülis a kutya tehetett róla, minek nyalogatja a gyereket amikor az beteg

2004.09.16 14:34
Mióta terhes vagyok azóta szerintem a Libri könyvesbolt belőlem él
Vadúl rendelek a neten, unalom ellen olvasok. Meg hát nem valószínű, hogy egy darabig ilyen nyugodtan ez megtehetem. Olyan kép is jó amin nem látszik a nagy búrám??
Ugyanis katasztrófa ahogy kinézek.
2004.09.16 16:44
Olyan jó
Hosszra, combra mindenhogy passzolni fog
Kérdeztem, hogy egyéni fantázia alapján is dolgozik-e és igen. Jó, hogynem a legolcsóbb, de nekem sajna nem maradt más választásom és ez az 1 db gatyám lesz amit fel tudok majd venni a városba, vagy egyáltalán, valahova. Van 4 db melegítő nadrágom amibe még bőven beleférek (az egyik L-es, de még most is úgy áll rajtam mint tehénen a gatya), de abba csak a játszóra és kutyát sétáltatni elmegyek, na de a Rádayn is tök ciki volt így végigmenni. 2004.09.16 18:05
2004.09.16 19:05
Merre laksz?Én is itt lakom.
2004.09.16 19:34
2004.09.16 20:10
2004.09.16 20:14

Én is szívesebben tettem volna közzé a pocakomat!
Azért tűntem el, mert mentem szülőszobát nézni, de azt hittem, Barbara is jön. Kíváncsi vagyok, melyik voltatok ti, mert én mindenkit nagyon megnéztem, de nem ismertelek meg. Egy csomó szőke volt, kövér meg nem. 

Most viszont megkértem Imit, fényképezzen le, de már juszt se teszem föl nektek!!! 2004.09.17 06:22
Tegnap kezdtek megjelenni nálam a diló jelei, ugyanis egyik helyről a másikra pakoltam a gyerekruhákat kb. 2 órán keresztül. Dobozból ki, dobozba be.
Megbeszéltem a kozmetikussal, hogy most már kicsit anyukásabb fazonra vesszük a formát, nehogy megszóljanak a kórházban, és nehogy meginduljon a szülésem a gyantázó ágyon! Mesélte, hogy volt egy kismamája, akinek programozott szülése volt egy hétfőn és pénteken még elszaladt hozzá egy teli gyantára, mert ő nem akart borotválást, majd egy hónap múlva is ott volt megint,hogy neki már kinőtt! Az ilyent becsülöm! 2004.09.17 08:10
Van, hogy nekem is szarakodik a net. De csak annyit csinál, hogy nagyon lelassúl. Akkor feladom és kikapcsolom.
) Lemásztam és készültem a halálra
Elég hamar elmúlt a fájdalom, utána viszont azon aggódtam, hogy nem mozog a gyerök. Pedig ő nem az a fajta aki egész nap mozog...Na elkezdtem a hasam nyomkodni, ide-oda pakolni
Semmi. Na akkor a konyhai órát felhúztam és becsöngettem neki
Semmi. Aztán egy két óra múlva jelentkezett. Most már röhögök magamon, hogy milyen parás vagyok, de akkor tényleg betojtam.
A Dia kispesti külömben.
De előre figyelmeztetek mindenkit, hogy ti akartátok!
Na majd ha elfolyik a magzatvíz kicsit megtépázza a drága férjem. (már előre várom
)
2004.09.17 08:18
Én tegnap véletlenül leejtettem egy lábas fedőjét a kövezetre, erre Szonja őrült mocorgásba kezdett. Szó se róla nem volt szép hangja!
2004.09.17 08:33
Állítólag a világos bőrüeknek és hajuaknak nem szokott lenni. Eddig még nekem sincs. De nem is hiányzik! És a köldököm is a helyén van. Remélem már ott is marad
Hát igen, vészesen fogyatkoznak a kismamák előlem.
2004.09.17 08:51
Én is írogatok, csak egyenlőre bentről tudok, mert otthon sajnos nincs net.
Már győzködöm apócát, hogy de jó is lenne. Még nem hajlik rá, de azért nem adom föl.
Kicsit parás vagyok lehet, de sajnos a környezetemben (barátok) már annyi borzalom történt, hogy inkább, nem kockáztatok.
Így szerencsére elég igyekvő, hogy nehogy valami rosszat csináljon. Mondjuk nálam van már 4 éve (most 5 éves), és azért már kanászodik a leányzó...a kicsi meg persze utánozza. Na, ennyit a kutyákról a baba oldalon.
Nagyon fel voltam háborodva ezen az ötleten. Az ember csak nem dobálhatja ide-oda a kutyákat, csak azért, mert ő "csak" egy kutya. Én imádom őket, és a Bence mellett sem fogom elhanyagolni őket, és így tuti minden rendben lesz. A gyerek ellenálló képessége meg remélem csak jobb lesz a kuttyok mellett. Férjem örül is, hogy végre fiú áll a házhoz, mert a két kutyával (ők ui. lányok) női uralom van.
És mindenki az ő símogatásáért áll sorba. Én is!
Remélem Bence egy kicsit anyásabb lesz.
2004.09.17 08:55
Én sötét barna vagyok.A Barbi barna szerkóban volt kék mintás felsővel,én csíkos farmer felül uo pántos felső és fekete póló .Ha a videótól nézed,akkor a második asztalnál ültünk a középső sorban.Volt még velünk egy vörös hajú csaj és a párom.
Igaz,hogy Domi nagyon aktív gyerkőc,de volt már,hogy nagyon megihesztett mert egy napig nem produkált semmit.
Mikor kezdődik a harmadik trimeszter??Fogalmam sincs.
Akkor már én is benne vagyok.
Még jövőhéten az Europarkban akarok talizni veled nem a kórházban.
Mi a fenét keresel az emeleten?
Különben nekem a jobb oldalamnál volt múltkor ilyen érzés.Annyira fájt,hogy rendesen megmerevedtem és nem mertem megmozdulni.
Én is van,hogy felköltöm Domit
Ilyenkor Tamás veszekedik,hogy nem szabad,persze ha ő csinálja este 11-kor az nem baj.
De ez az órás dolog nagyon tetszik!
Eszembe se jutott volna.Különben teljesen természetes,hogy aggódsz!Szerintem itt minden kismami parás.
Én is úgy gondoltam,hogy Mikulásra megszülök.
Már biztos készülődsz a holnapra.
Mégegyszer SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNOK!
Addig is jók legyetek!Puszi,Dia 27+22004.09.17 09:06
2004.09.17 09:07
A védőnőm is azt mondta,hogy ez igaz,bár a másodszülött fiúknál nagyobb az arány mint az elsőknél.
A mai napig nem tudják,hogy miért.De közre játszó tényező a dohányzás,a koraszülés,és ha túl van öltöztetve a gyerek vagy épp fordítva.
Puszi,Dia2004.09.17 09:24
2004.09.17 09:43
A másik kutyusod fajtáját nem ismerem. Nekem egy golden retriverem van és őt már aszerint választottuk, hogy szeresse a gyerekeket. Már öt éves lesz és a nyugalomn szobra. Neki annyi a játék, hogy lefekszik, feldobja a lábait az égbe és gyömöszölni kell. Sétáltatni viszont katasztrófa, akkor megőrül
Nálunk ő családtag (alapító tag) és ezután is igy lesz.

Akkor hiába csöngetek be a babának!
Meg még azt kéne tudnod, hogy a cm és napok száma, hogyan áll arányban egymással
1cm hány nap??? Húú ez már nagyon tudományos
2004.09.17 09:45

2004.09.17 09:57
Köszi mindenkinek a névnapi köszöntőt!
Nagyon aranyosak vagytok!
Akkor az nem jó?
, meg nem szabad túlöltöztetni, hason fektetni. Ezeket majd be is tartom, de azért veszek egy ilyen kütyüt. Férjem is azt mondta, hogy inkább riasszon tévesen, mint, hogy egyáltalán ne. A Madarász u-i kórházban ezt a Baby s.-t tesztelték, és ők erre mondták, hogy jó. De azért kíváncsi vagyok, hátha te hallottál valami másról is, ami jó.
De akkor ezek az infok "kicsit" szemben állnak egymással.
Nem lesz beteg, csak meghal.
Na mindegy, én veszek ilyen kütyüt, biztos, ami biztos!
Sőt, még anyu befizet minket egy őssejt levételre is.
Jól bebiztosítjuk a mütyürt.
Ennyit tudunk megtenni +, hogy nagyon-nagyon odafigyelünk rá. Azért nem fog burokban felnőni.
2004.09.17 10:51
Na nem baj majd rajzolunk neked is csíkot!
2004.09.17 10:58
2004.09.17 11:34
Most nem káronkodtam.
Heves megyében van egy kis falu egy völgyben helyezkedik el,nagyon szép.Van honlapja is www.istenmezeje.hu Itt nőttem fel.
Én is szerettem hintázni lánykoromban.Most pedig elszörnyűközöm,hogy mikre ültem én fel anno.
Már nagyon szédülős vagyok.
Neked milyen légzésfigyelőd van?Hol van a Madarász utcai Kórház?"Tudom,hogy a Madarász utcában.
"De még is merre?
Vettem 2badyt.Most jöttek új áruk.Jaj de vásárolgattam volna még!
"De majd a jövő hónapban."Van olyan zsák amit később overállá lehet cipzározni.Tök klasz,rendeltem is világoskékben és csak 6900ft.KB:1000-2000ft-ot spóroltam ha nem többet.
De ez csak az én véleményem.
Puszi,Dia2004.09.17 11:51

A babakocsiban néha érdekesen nézett ki hason aludva, bár ott a séta és a rázkódás hatására csak elaludt néha háton, de jajj, ha megálltál a kocsival
Picit nagyobb korában (2 hónapos), amikor jobban fájt a pocija, úgy tudott elaludni, hogy feküdt a hasán és én óvatos kis pelus-ütögetéssel "hintáztattam" a pociján
Amikor már meg tudott fordulni, sokáig hanyagolta a háton-alvást, kb. 1 éves kora körül vettem észre, hogy alszik a hátán is. 2004.09.17 12:35
Biztos minden gyerek más. Nekem a forgatás spec. elég volt. 2004.09.17 12:46
Szopizás után a váladon hagyod a picit egy ideig és akkor is fog büfizni ha alszik.Aztán lehet oldalra letenni,de ha hanyat van akkor is oldalt van a feje.Na én most úgy okosítolak,mintha már lenne gyerekem.
De én ezt láttam a nővéremtől..)Kata!Neked mi a véleményed ezekről?Te még is csak már szültél és ápolónő is vagy.
Zsófi a Baby Sense mennyibe kerül?Puszi,Dia2004.09.17 12:46
2004.09.17 12:52
2004.09.17 12:57
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|