Hi,
Kankalin, boldog névnapot!!!
Monke, éljen a péntek!

Én is voltam uv-n, egyszer, nem is igazi az a diploma, ami simán megy

. Ja, és a másoddiplomás időm alatt pedig felfüggesztettek egy évre
Ervick, komolyan sírhatnékom volt írásod után. Annyira sz.r ez a szitu, Bors még így nem tudja szavakba önteni mint a lányaid, de tuti hasonlót érez. Engem meg éget a lelkifuri, hogy Grétával alig foglalkozom (még be is beszéltem magamnak, hogy biztos azért ilyen kövér, mert hiánypótól a kajával...). Aztán a párom nyugtat állandóan, hogy Grétának pont elég az a foglalkozás, ami jelenleg van. Amúgy mostanában nyugi van, kezdjük kapizsgálni a hiszti kezelését, persze azért akad probléma elegendő így is.
Bízom benne, hogy avokádó jó lesz

Régi téma: persze, szintetizátor az más, az nekem se tetszik. Képzeld, Bors újabban nem engedi, hogy énekeljünk neki

. Ilyesmit Reni is írt régebben, szerinted mi lehet?
Reni, ez az út tényleg gáz...
Katicat, a gyermektelen éveinkből nekem azok a pillanatok maradtak meg, amikor külföldről jött haza a párom, ill. mikor Ő várt engem hosszú út után. Olyan jók voltak ezek, nekem ez jutott eszembe arról, hogy Te is ma várod a párod

Aztán mióta van gyerekünk, azóta csak mi vártuk Apit. Ebben is van valami jó érzés (persze csak azon a napon, mikor megjön, előtte egyedül, brrrrr

)
Bfkata, akkor az anyatejjel se lehet általánosítani, hogy mindenre jó. Étvággyal nálunk nincs gond, fiam se evett sosem tápszert és jó az evőkéje, nálunk az alvás volt gáz. Én pl. a szoptatásra fogtam, hogy nem alszik a fiam. Miután elválasztottam kicsit javult a helyzet. Most meg a lányom jó alvó, pedig ugyanazt a tejet szívja. Tényleg az lenne egyedül a megoldás, ha tudnának beszélni a csecsemők
Hozzátáplálás

: az ígért táblázat:
http://www.babafalva.hu/download/szilard.htm Annyival kiegészíteném, hogy mi nem adtunk egy éves koráig liszt, tej és tojás tartalmú ételeket. (még nem néztem át ám, hogy azóta mi változott

)
Védőnőtől kértem egy svájcit, azt később írnám, még átnézem, előzetesként itt az első étel : Rüebli
Ami még izgi, hogy adott egyet, amin a vegetáriánus babáknak van ajánló. Tervezi valaki, hogy nem kap husit a gyermeke?
Akkor aki avokádót eszik: drukkolok legyen valami jó hatása!
Jó fejést Mindenkinek! (...én is fejek ám, minden reggel)