Sziasztok!
Ideértem.
Boni, köszi mindent, szupi a szőnyeg, egész nap ott görnyedtünk brümmögve. Kapott hozzá Levi egy aldis 20 dbos kocsiszettet, hát, nem nagy minőség, már egy meg is murdált, de imádja, komolyan megzabálom, ahogy toligatja és kb. az összeset egyszerre akarja szállítani.
Annyi mindent akartam, de totál hulla vagyok. Tegnap végigbőgtem a családi találkozót, teljesen kiborítottak, mert mindenki okosabb volt és kb. mintha ott sem lettem volna, úgy akarták az a-b-c terveket meghozni a szülésemmel kapcsolatban, ha a Kútvölgyi kiesne. Na, nem is ecsetelem, de rosszul sült el, az egyszerű 6szemközti beszélgetés...a lényeg, hogy Levi rettenet érzékeny mindenre velem kapcsolatban, ugyan sírni nem látott, csak érezte a nyomott hangulatot, így hajnali fél4ig, csak közöttünk volt hajlandó ellenni. Iszonyú felszínesen, dobálta magát, mintha nem is aludna. Aztán kemény 3 órát aludtunk egyben és kész.
Nah, pocsék egy nap-éjjel volt.
Keresztanyám autóbalesetet szenvedett, ez is egy jó lapáttal dob a hangulaton, 4 évesét elvitték a nagyszülők, de kéne ott is segíteni. Szerencsére minden negatív, de csak sötétben, csendben lehet otthon, erős agyrázkódása van. Ilyenkor úgy ugranék főzni, vásárolni....
Amit viszont akartam írni, és murphy, hogy Katica pont most pötyögött az egészségügyről: előre bocsájtom, és is kikészülök tőle és teljesen elkenődöm, hogy ilyen a helyzet, de:
tegnap este elkezdtük nézni azt a mentős filmet, amit régebben említettem: N. Cage, P. Arquette, J. Goodman A holtak útján..de nem ez a lényeg. Döbbenet, amilyen élethűen, naturalisztikusan ábrázolj a helyzetet. Persze mondhatnánk, hogy Amerika szenny és alvilágát mutatja be, de Peti mondta, hogy ne gondoljam, egy putri övezet különb....szóval csak azért írom, hogyha vki vevő a nem teljesen "hólivudi" inkább dokumentum jellegű, olyan 21 gramm és Almodovar stílusú filmekre, akkor érdemes megnézni. Mert egyszer mindenki kerül orvos kezei közé vagy "neadjisten" mentős kézre, és akkor jó tisztában lenni, mit kell akár naponta végigélniük.
Örülök, hogy Péter abbahagyta a mentőzést, mert láttam mentőstalálkozókon, hogy a régen szakmában lévőkből milyen vadember lesz (már értem, miért) de sztem minden orvosnak kötelező lenne nem 3 hónap gyakorlatot, hanem legalább 1 évet mentőznie...
Szóval, ha vki érdekel a film, melegen ajánlom, egy kicsit megvilágítja a másik oldalt, de nem lesz verőfényes napsütés a néző lelkecskéjében tőle. Ám tényleg jó film! Legalábbis amennyit eddig látta, majd holnap fejezzük be, mert nagyon hosszú!
Bölcsi: annyira rossz, nekem tutter lelkiismeret furdalásom lenne betegen beadni a lurkót, de a szükség nagy úr sajna!
Zsófi-JázminAndi, holnap lehet, megyünk babamama klubba Miklósra ha jól végzünk az oltással. Félek egy kicsit ettől a 18 hóstól!
Barbi, Dönci?
Ja, ma Levi vagy 5 új szót lenyomott, olyan édes volt, kis beszédes.
Katica, remélem már nem estek vissza!
Luca, hogyne emlékeznék! Haj, de jó volt akkor. sajna én még nem merem apájára bízni a fektetést (illetve nem tudom ki nem meri, mert pl. fürdés végén apa nem hajlandó egyedül kivenni Levit, meg elintézni az esti szertartást...

), de olyan jó lenne már kirúgni a hámból picit.
Na, lépek, mert leesem a székről.
Holnap megpróbálok részletesebben visszaolvasni...