Nanetto, hát nálunk meg az asztaloknál úgy volt a portörlés, hogy jött a takarítónő, és azzal a tollas seprűvel tolta az arcunkba a port. Igaz, felül már nem volt por, de én ezektől nem kapok levegőt... Akárcsak a cigifüsttől, rovarirtótól, majd megfulladok...
Nyuszika, szerintem bárhol lehet szoptatni, nem kell ehhez spéci cucc. Nekünk van egy fotelünk, még sosem ültem benne

, lehet, hogy majd most kipróbálom, de a kanapé ugyanolyan sztem, a lényeg, hogy kényelmesen ülj. A szopipárna nálam is ott van elalvásnál. A hátam mögött. Így támasztom ki magam, hogy az oldalamon feküdjek. Reggelre már az ágy mellett van, de elaludni tök jó.
Amúgy az Avent pohár sztem is tök jó dolog, már van pár szett itthon.

Jó lesz az még arra is, ha pürét csinálok, akkor lefagyasztani benne a kis adagokat, vagy ha adja isten, annyi tejem lesz, hogy még a fagyasztóba is lehet belőle tenni szopika után.
Mi a babzsákfotelt néztük még, megtetszett egy nagy macit formázó.

De nem tudom, mennyire jó az, vagy mennyire könnyen lehet kikelni belőle. Van valakinek tapasztalata?
Most már én is kiváltom lassan azt a csomagot!!! Felcsigáztatok. Amúgy volt még egy húzásom ma du. Elmentem a Rossmann-ba, hogy majd én veszek egy-két dolgot, és a pénztárnál még nem vettem elő a bankkártyámat, főleg, hogy eltűnt a táska mélyén. Közben mögöttem hosszú sor kígyózott, én meg éreztem, hogy már izzadok, tuti tök vörös voltam. És akkor az egyik pénztáros hátraszólt, hogy "gyere már másik kasszát nyitni, mert elaludt"... De letojtam, annyi mindent vettem, kibírják, ha várni kell...
Luna, mihamarabbi szabadulást kívánok neked a betolakodóktól.
Geo, hol vagy a képekkel