A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Még mindig nincs vonalzóm :roll:

Rugó ma elég jókedvű, sokat játszogat, segít.

Állandósul szókincse a következő:
hamm, hoppá, ez, szia, víz, hab, ta (tank) :shock:
Most ezeket használja gyakran. Néha kimond dolgokat, de azokat csak egyszer.

Ropit eszek.

Kép
vindolanda

3000 ft volt, műanyag a váza. Ez ilyen beltéri szerintem. De gondolom, ki is lehet vinni, ha nem fúj a szél. Most akciós, mondja G.

Majd lefotózom.

Ja, nem aludták túl magukat, arra figyeltek :lol:

Kép
vindolanda

A Pókembernek a második részén aludtam el, a hármasat végignéztem :roll:
Abban van a fekete pókember-ruci :idea:

Kép
vindolanda

Itt a házikó, elég minimalista, nincs alja sem, de Rugónak bejön:

Kép

Kép
vindolanda

Szerintem Bercónak is bejönne. :lol: Csak nálunk már nem lehet ilyet betenni a lakásba, mert nem fér.
Igen, igen ez a fekete cuccos.
Szépen alakul a szókincs is. Szerintem mostantól rohamosan nőni fog.
Ha gondolod, akkor provokáld is néha. :wink: :lol:
dmaggie

Hehe, ez az oldal csak velünk van tele, ha belehúzunk, akkor a végére is érünk. :wink: :lol:
dmaggie

Bele-belnézek a filmbe, sok ismeretlen dolog van benne, pedig egyszer más láttam, legalábbis nekikezdtem. Lehet, hogy én meg ezen aludtam el? :roll: :lol: :lol:
Eléggé idegen ez a macsó Parker.
dmaggie

Hát, nekem a Pókember-széria alapból nem jön be nagyon, pedig Tobey M.-t kedvelem (pl. abban az árvaházas filmben nagy király volt).

Nálunk még volt hely a házban, de hát most bővítettük :roll:

Kép
vindolanda

Ja, eltűntek a többiek :roll:
Nem tudom, hol lehetnek :roll:

Kép
vindolanda

Egy ideje észrevettük, hogy eltűnnek az aprópénzek. Aztán a vezetékek számára fenntartott cipősszekrény alatt megtaláltam Rugó rejtekét, benne kb. 600 ft-nyi apróval. Ott gyűjtögette, amit összeszedett a lakásban :lol:

Kép
vindolanda

A szókincsből kimaradt a tessék meg a gyere.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Micsoda traccs party volt itt :D :D :D kár, hogy lemaradtam :(

A szomszéd volt itt, előtte meg Áronnal porszivóztunk. APa és Péterke aludtak, Péter még mindig alszik :shock: igaz f3 volt mikor elaludt. De annyira pörgött, örült az apjának.

Voltunk d.e. tescozni, ott van egy helikopter amit imád, meg kis házikó. Meg persze a kisautós bevásárlós kocsi. Utána meg elmentünk a játszóra, mert annyira szép idő volt.
Bezzeg most jól lehűlt, pedig még akartam menni d.u is:-( na abból már nem lesz semmi.

Heni
KépKép
heni81

Itt ronda idő volt, egész nap esett a hó, néha akkora pelyhekben :shock:

Bátyámék most mentek el. Úgy látom, már túl van a válás utáni sokkon :D
A gyerekek viszont hárman együtt bűn rosszak voltak. Totál kikészültünk mindannyian :roll:

Gábor halat süt éppen.

Péter mikor kelt fel?

Kép
vindolanda

Vindo f6kor,de tiszta zizi :roll:

Heni
KépKép
heni81

Ja, Rugó is eléggé felpörgött. Össze is csuktam a házikóját, mert állandóan szét akarta szedni, aztán meg fel akarta borogatni a vázát.
Most megevett egy doboz pudingot és Mézga Aladárt néz :roll:
Ő sem százas most :roll:

Kép
vindolanda

Csak, hogy ne maradjatok kettecskén. :wink: :lol:
Bercó du-n is eléggé sokat nyivákolt, aztán jól eljátszogattunk és megnyugodott. Abban reménykedek, hogy hamarosan sikerül elaltatni. Egyelőre nem sok esélyt látok rá.

Jó későn ébredt Péterke, kíváncsi leszek, hogy mikor alszik majd el.

A Kedves pakolgat.
Végül nem jutottam el vásárolni, így nem készítettem el a halamat holnapra. Majd kitalálok valamit.
dmaggie

Csoda történt, B. már alszik is. Szerintem én is követem, hátha pihenek valamennyit.
Jó éjt mindenkinek!
dmaggie

Ki kell használnom a boszitopikot!

Gegi elromlott! Egy hete hajnali (kb.) 4-től fél óránként felsír, vergődik, iszik, majd 5 és 6 között felkel, majd mutogat az ajtó felé, hogy menjünk a másik szobába tévét nézni. :shock:
Én halál koki vagyok, mert Zsozsi lefekvés után éjjel többször felsír álmában, meg kell nyugtatni. Előző éjjel ezt művelte 1-ig, majd Gegi folytatta ugye 4-től. :shock: :?
Geginek még folyik az orra, most éppen hasmenése van, és ki tudja melyik foga jön szegénykémnek. Ma elhúztuk a mai napot, adtam éjszakára egy Nurofen kúpot, és imádkozom, hogy "ne" tudjam magam ma kialudni végre.
Mondjuk ez a hülye szeles-frontos időjárás sem tesz jót a hangulatuknak.

Ez a házikó tuti jó! lmóniéknál is van (jaj, Pöti tiszta cuki!!!!! :lol: ), és ha ott vagyunk, nyomulnak benne rendesen a gyerekek. Nekünk alagútunk van. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Az egyik picsog (Gegi), a másik műbalhézik (Zsozsi). :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt :)

Tegnap én is kidőltem Rugóval olyan tíz körül. Aztán jó éjszaka volt, hét körül keltünk :lol:
Viszont megint folyik az orrunk, úgy kompletten az egész családnak - már épp kimentünk volna belőle :roll:

Délelőtt el kell mennünk vásárolni, a vízműbe, a postára. Elég hideg van kinn :shock: Havas nőnap :shock:

Gábor csak este jön.

Megyek, felöltöztetem Rugót.

Emese, egyem a kis hisztis lelküket :wink:
Sikerült aludni?

Én most aludtam vagy kilenc órát, de még most is úgy nézek ki, mint egy zombi. Ja, és egy hajmosás sem ártana.

Maggie, jót aludtál?

Megyek is, folytatom a reggeli rutint :arrow:

Kép
vindolanda

Emese hogy aludtatok?

Nálunk Péter 10 kor aludt el, majd 6kor kelt. :? no de délutánonként alszik3 órát is, na én ezt fogom lecsökkenteni :roll: nagyon kialussza magát. Áron cicibajnok volt megint :? hát hogy hogy fogom leszoktatni erről :roll:
Mellem rendben van 8) 8) homeós bogyók segitettek.

Vindo házikónk nekünk is van, sokszor van felforditva, de legtöbbször Áron forditja meg :shock: viszont neki jobban bejön az alagutas sátor.Nagyon szeret benne bújócskázni :D Péterke nem annyira.

Heni
KépKép
heni81

jó reggel!

Micsoda tracssparty volt tegnap! :-)

Pöti nagyonnn cuki! :-)

Mesi: annyira édesek! :-) Végül tudtál pihenni???

Maggie: és Te?

Jó a kis házikó..Emmának is van ilyesmi , annak alja is van, de nem férünk tőle így össze van zárva..:-(..angolon van alagut, azt imádja emma , meg nagy műanyag kukac a bölcsibe, hát állandóan abban mászik, ráül..:-)

Kutya hideg van..majd megfagytam reggel..:-( szép kis nőnap....én teljesen elfelejtettem....:-( nekem annyira nem hiányzik ez a kötelező ünnep...mondjuk szerencsére csokikat szoktam kapni többnyire....azokat azért megeszegetem..:-)

A hétvégénk szupi volt. de-t nagy játék itthon, szombat du-án az egyik barátunkhoz mentünk..minden barát összejött. volt 4 gyerek..annyira cukik voltak....Emma azonnal feloldódott és ment játszani....nagyon élvezte, reggel is ez volt vasárnap az első szava: Máté, Lara..:-)
vasárnap de-t itthon, hatalmas játék, du-án meg anyósomhoz mentünk. Ott is nagy játék..:-)

hétfőn kicsit anyás..nem nagyon akar bemeni..nem sír csak bújik....de aztán belendül és jó napja van..:-)

a gondozónő pénteken kérdezte hogy mikor visszük oviba. szeptembertől vagy januártól? mondta hogy tuti érett az ovira, csak az evés a"gond" a drága szive nagy gondolkodó..eszik és elkalandozik..olyna ksi lassan eszik, hogy a két fiú akikkel egy asztalnál ül, eleszik előle, agondozónő felügyeli őket! :-) szóval kicsit ebben kellene fejlődni hogy ha evés van , akkor arra figyeljen...:-)

azt is mondta a gondozónő hogy jobb ha szeptemberben megy, mert januárra nagyon összeszoknak már az oviban és nehezebb a beilleszkedés... :shock:, de mivel 6-i , így tuti smegy 7-től...:-) de hogy hova??

Ma derül ki hogy amit kinéztünk alapítványi vagy önkormányzati lesz? légyszik drukkoljatok! Mert havi 40e-t nem tudunk erre szánni! +++++++++++++

ja meg lehet alakul vmi, ehhez is kéne egy kis drukk ++++( munka)

na jó sokra sikerültem.

Maggie, Vindo talizhatnánk majd valamikor..mondjuk ha egy kicsit tavaszibb idő lesz! :wink:

épp a becsavart hajamat szárítom..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Na megtudtam. Áprlis 1 a határidő. akkor derül ki! :-( még várni kell! ++++++++++++++++++++++++++++de azért nagyon bízunk benne!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, majd csatlakozz a tavaszi állatkerti partihoz (minimum 18 fokban, addig nem megyünk) :lol:
Itt baromi hideg van, én is várok az indulással, ha már így betegek lettünk megint. De ki kellene menni :roll:

Álláshoz ++++++
Meg az óvodához is.

Kép
vindolanda

Vindo
szuper....!!!Megyünk mi is akkor az állatkertbe! :-)

jobbulást nektek. Hv-n emma is elkezdet taknyolni. kapott Coryzaliát meg ami nagyon bejön, az a homeopatias orrspray...kapott teganp délben, este és már nem is taknyi! :-) Próbáljátok ki...keressem ki a nevét?

ja köszi a drukkot! Mostmár nagyon ránkférnének a jó hírek!

KépKép
kaqk
Debrecen

Képtelenség neki orrcseppet adni vagy bármit, ami nem kanalas orvosság (néha azt sem lehet). Bajban vagyunk a gyógyszerek beadásával, túl fejlett az akarata. Ha ellenkezni kell:)
Egyszer cseppentettem be neki eddig, fél óráig zokogott (de tényleg fél óráig, nem csak úgy tűnt).

De azért kösz!

Kép
vindolanda

Hm..kár..Emma sincs odáig érte, de tudja hogy segít....

KépKép
kaqk
Debrecen

Az már valami.
Sajnos Rugó nem törik meg :lol:

Na, felöltöztünk, indulunk lassan mindenfelé.
Törölgetem az orrát közben ezerrel.
Szegény.

:arrow:

Kép
vindolanda

és orr krémet hagyja? az orra alá, sima gyógyszertári orrkrém, mentolos, ...legalább nem pirosodik ki és a mentol segít neki levegőt kapni

jó ügyintézést! Öltözzetek fel jól!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

KÖszi, ez jó ötlet.

Kép
vindolanda

Na azt hiszem megnézem lejárt e a mosógép..a hajam is lassan leég..gondolom megszáradt .:-)

remélem addig előkerül vki...hamár Vindoék kimennek. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Na látom sehol senki.:-(

kiteregettem...

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, itt vagyunk, már meg is ebédeltünk.

Nemsokára leszívom Rugó orrát, aztán megnézem, alszik-e. Jó volna, mind a kettőnkre ráférne egy kis nyugi.

G. meg Miskolcon van :roll:
Fél öttől citerázik, este jön csak.

Ha elaludna, készülnék az órákra. Nem kellene éjszakáznom.

Holnap munkanap.

Remélem, Rugó állapota nem romlik, mert akkor komoly logisztikai hadműveletek kellenek, hogy eljussak Böszörménybe.

Taknyosan beadják a szülők a csanába a gyerekeket, ahogy láttam eddig, más baja baja meg egyelőre nincsen.

Eszik rendesen, innen is gondolom, hogy nem komoly. Ha fáj a torka vagy lázas, akkor nem eszik.

Tényleg, Ágica, Petra meggyógyult már?

Panndi, hogy vagy?

Kép
vindolanda

Ja, délelőtt mindent sikerült elintéznünk, egyedül a vízmű területére nem sikerült bejutnunk, be kellett volna fizetni a vízdíjat. Itt nincs csekk, egy néni járkál elektromos biciklivel, de persze soha nem vagyunk itthon :roll:

Kép
vindolanda

Tegnap óta meg a bordámnál fáj oldalt a jobb oldalamon. Lassan olyan vagyok, mint egy rokkantnyugdíjas :roll:

Kép
vindolanda

Ezt jól megfogalmaztam :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Köszönöm a Pöti dicséreteket :lol: :lol:

Vindo, Maggie jól elvoltatok tegnap :lol:

Kaqk++++++++munkához

Vindo jobbulást nektek+++++
sikerült elaltatni Rugót?

Grétus nagyon küzdött ellene, de extra hisztis volt. Mindenért sírt, mindent földhözvágot. Lenyomtam nagy nehezen. Már több mint 2 órája alszik.

Ágica Petra jobban van?

Mesi hogy aludt Gegi?
Hisztikezeléssel hogy haladtok?

Fleur milyen volt a hétvége?

felébresztem, legalábbis megpróbálom

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, igen, kidőlt egy másfél órára. Írtam egy óravázlatot, kijavítottam vagy öt írásbelit, és fel is kelt :roll: :( 3/4 háromkor.
Az orra folyik továbbra is, más baja nincs :roll:
Majd este eldől minden, hogy lesz-e láza.
Eszik-iszik, telepakolta a pelenkáját. Elég bambula azért, de lehet, feléled estére :P

Ja, Maggievel rászabadultunk a babanetre tegnap :lol:

Veletek mi újság?

Kép
vindolanda

Halihó!

Nemrégiben jöttünk haza. Gyorsan átfutottam a hsz-okat.

Gremese, remélem sikerült varázsolni! :wink:
Vindo, jobbulást nektek!
Kaqk, az evés még sokat alakulhat szeptemberig. Bercó Hannával a kis Simonyiba megy, azt nem nézed meg? Tudom, nincs a legközelebb hozzátok, bár Db-ben nem nagyon van távolság. A Nagyerdő közelében jó sokszor szoktak sétálni. Összesen három csoport van, rendkívül családias az egész.

Köszönöm, viszonylag jól aludtam. Bercó mellett, a Kedves átköltözött a másik ágyra. Viszont korán keltem, mert a Kedves is nagyon korán indult Bp-re, mennie kellett a vonathoz. Még összehajtottam an ingecskéjét, csináltam neki kajcsit, majd elmentem zuhanyozni. Már éppen törölköztem, amikor nyitotta az ajtót Bercó. Ekkor még nem volt f6. Maratoni cicizés következett. :wink:

Ma meg a mh-emen olyan hideg volt, hogy végig libabőrös voltam. A végén már a radiátoron ültem. :twisted:
Viszont a mai munkaértekezleten kiderült, hogy van remény, nagyon valószínű, hogy lesz munkám szeptembertől is. Bár jobban örülnék, ha a barátnőm-féle iskola is beindulhatna, de ez sem lesz rossz.
dmaggie

Hehe, ez igaz, jó fáradt voltam. :lol: :lol:
dmaggie

Ja, és ma este Gergő is velem fog aludni, alig várta, hogy az apukája kitegye a lábát itthonról. :lol: :lol:
dmaggie

Maggie, ez jó hír :D
Tényleg hideg van kinn. Benn is csak úgy hordjuk a fát :roll:

Most egy kisebb hiszti van. Hideg volt a keze, ráadtam plusz egy réteg ruhát. Szerinte nem kellett volna :roll:

Kép
vindolanda

Még tart :roll:
De mintha csillapodna :roll:

Kép
vindolanda

Sikít is :o

Kép
vindolanda

Elmúlt, úgy hallom :wink:
Megvárom, hogy kijöjjön a szobából :wink:
Ilyenkor mindig meg kell szeretgetni :lol:

Kép
vindolanda

Ó, a kis mimóza. :wink: :lol: Egyem is meg a kis csipkés lelkét. :lol:
dmaggie

Ja, már túl is vagyunk a nehezén.
Rakjuk össze a házikót, de nehézségek adódtak :lol:

Kép
vindolanda

Már kész lenne, de az utolsó alkatrészt nem adja ide :roll:

Kép
vindolanda

Maggie de édes Gergő :lol: :lol:
ez nagyon jó hír. Munka nélkül már biztos nem leszel :lol:

Vindomi sose szedjük szét a sátrat
van hogy összedőlés előtt van, akkor úgy hagyom 1 napig
egy darabig utána megbecsüli, hogy egyben van és nem bontja le :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, ő akarja szétszedni :roll:
A rudakkal játszik, megpróbálja összerakni :roll:
Nem hagyja rátenni a fóliát.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?