jó reggel!
Micsoda tracssparty volt tegnap!
Pöti nagyonnn cuki!
Mesi: annyira édesek!

Végül tudtál pihenni???
Maggie: és Te?
Jó a kis házikó..Emmának is van ilyesmi , annak alja is van, de nem férünk tőle így össze van zárva..

..angolon van alagut, azt imádja emma , meg nagy műanyag kukac a bölcsibe, hát állandóan abban mászik, ráül..
Kutya hideg van..majd megfagytam reggel..

szép kis nőnap....én teljesen elfelejtettem....

nekem annyira nem hiányzik ez a kötelező ünnep...mondjuk szerencsére csokikat szoktam kapni többnyire....azokat azért megeszegetem..
A hétvégénk szupi volt. de-t nagy játék itthon, szombat du-án az egyik barátunkhoz mentünk..minden barát összejött. volt 4 gyerek..annyira cukik voltak....Emma azonnal feloldódott és ment játszani....nagyon élvezte, reggel is ez volt vasárnap az első szava: Máté, Lara..
vasárnap de-t itthon, hatalmas játék, du-án meg anyósomhoz mentünk. Ott is nagy játék..
hétfőn kicsit anyás..nem nagyon akar bemeni..nem sír csak bújik....de aztán belendül és jó napja van..
a gondozónő pénteken kérdezte hogy mikor visszük oviba. szeptembertől vagy januártól? mondta hogy tuti érett az ovira, csak az evés a"gond" a drága szive nagy gondolkodó..eszik és elkalandozik..olyna ksi lassan eszik, hogy a két fiú akikkel egy asztalnál ül, eleszik előle, agondozónő felügyeli őket!

szóval kicsit ebben kellene fejlődni hogy ha evés van , akkor arra figyeljen...
azt is mondta a gondozónő hogy jobb ha szeptemberben megy, mert januárra nagyon összeszoknak már az oviban és nehezebb a beilleszkedés...

, de mivel 6-i , így tuti smegy 7-től...

de hogy hova??
Ma derül ki hogy amit kinéztünk alapítványi vagy önkormányzati lesz? légyszik drukkoljatok! Mert havi 40e-t nem tudunk erre szánni! +++++++++++++
ja meg lehet alakul vmi, ehhez is kéne egy kis drukk ++++( munka)
na jó sokra sikerültem.
Maggie, Vindo talizhatnánk majd valamikor..mondjuk ha egy kicsit tavaszibb idő lesz!
épp a becsavart hajamat szárítom..