Sziasztok!
Sillia:Nagyon boldog szulinapot kivanunk Hangival!!!
Bucus:remelem jol erzed magadat otthon,es lathatod tesod kisbabajat!!!
Kisse eltuntem,de mentsegemre szoljon,hogy majdnem 1 hete tavasz van nalunk!

Sajnos meg jon a ho meg a hideg,de nagyon sokat maszkalunk Hangival
Voltunk jogazni is,egyedul voltunk,mert a brazil lany nem jott el(betegseg miatt)de azt hiszem elmondhatom,hogy nagyon elveztuk mindketten!!!Remekul vettuk az akadalyokat,nagyjabol ertettem is a dolgokat,max. a reflexpontokrol tartott eloadast kevesbe,de mindenesetre kitunoen csinalom a babamasszazst.Most nem volt sok mozgas,mert ismerkedtunk,beszelt a helyes testartasokrol,csak nehany gyakorlatot vettunk....de persze eppen etetesi idore esik ez is,tehat muszaj voltam csocsre vagni

Kukackat!
Babas-salsara is szeretnek majd menni,de egyenlore uti a szerdai progimat....majd talan aprilisban!
Hangikam nagyon jo kislany,szepen alszik,este es napkozben is!Szepen eszik,meg is van az eredmenye

Nemsokara jon a hus is,csak be kell szerezni....Imad furdeni,setalni,elvezi a napsutest,szeret baratkozni,nagyon nyitott az emberekre meg mindig!Be nem all a szaja,es kis akaratka!Ha valamit elveszek tole,mert nem hallgat a szepszora

,akkor jon a feszules,es a rovid hiszti...de anya hamar eltereli a figyelmet,es maris rendben vagyunk!

Tegnap turiztam neki egy szuper kis furdorucit

(babyGap)hat alig varom hogy probara tegyuk......csak az ujdonsult baratnem ugye beteg,igy meg nem voltunk.....ja meg par darab szinte vadujnak tuno maxx bodyt,mert a legtobb rucija nem er ossze az ulepenel a combik miatt

...ki is kell szortiroznom mar a kinotteket.....Es kapott 2 kisautot

nagyon tetszett neki....
Probaltam olvasni,de nem hiszem hogy tudnek reagalni visszamenoleg.....de ugyesek a gyerkocok,jok a serok,a napszemuvegek!Az agyat nekunk is hamarosan lentebb kell helyeznunk.....
Nem hiszem hogy surun tudok jonni,mert heti 2 progira is jarunk,emellett megtobbet setalunk mint eddig,amig tart ez a kellemes 13 fok koruli meleg,tegnap itt volt a nover is,es hat pasikammal is rendezzuk a sorainkat,mert picit forrt a levego korulottunk az otthoni dolgok miatt.....de nem tuntem el!
Fogyival nagyon szepen haladok,a vartnal is jobban,remelem nem kiabalom el....de kitarto vagyok....mar csak 81 nap van vissza a 90-bol

es meg tejcsim is van.Remelem ez is kitart meg vagy 1/2-1 evig!!!Es vegre a hajamat is befestettem.....
Kukackam szunyal,en rendbe szedem magamat,mert aztan ma koran jon apa,es megyunk setalni 3-asban!
Ami az eszembe jutott.....sportok....szeretnem ha Hangi jol uszna,es a tanc az amit szeretnek meg melle...apa valami hangszerre is gondolt,de itt ez amugy is kotelezo az iskolaban....aztan majd elvalik,de eroltetni semmit sem.....
Majd jovok.....szep estet!(itt hetvegen mar oraallitas lesz.....igy csak 5 ora kulonbseg lesz)