A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Kispocok!

DRUKK DRUKK!!!!!!

Dodi
Most Roló is nyügibb mint szokott lenni, nálunk is játszik a fogzás, jönnek fent, szép nagyok lesznek :lol:

Szúrkod a méhem...lehet itt a hugi :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

SILLIA:

BOLDOG-BOLDOG-BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!

Kép
Kép]
hendegabi

Sillia: Isten éltessen sokáig!!!!
marietta1982

Kép szundi..
Vendég

43 éves lettem. Ez eléggé rosszul hangzik :?
De azért elviselem :D
Vendég

Kispocok!

A napokban olvastam, hogy a kisgyerekkor kezdetét nem lehet pontosan belőni, mert van, akinél 6 hóap körül jön el, van akinél egy éves kor után. De állítólag, ha eljön, azt minden szülő érzi. Hát, én azt hiszem, erre gondolt :roll: :lol: .
Momentán a kisfiam ordenáré nagyokat sikongat mögöttem (nagyon-nagyon hangosan!), közben pedig azon röhögcsél, hogy milyen szórakoztató az összehajtott ruhákat széttúrni :? :lol: . Az imént csak azért nem hajította el a cicimet, mert rögzítve van, amúgy 3* ráharapott, aztán kiröhögött, és minden érdekelte, csak az nem :? . Végülis megevett egy nagy adag tejpépet gyümölccsel, de persze azt is ő akarta kanalazni, mert ő már nagyfiú. Ja, és persze most már nincs az a játék, dalocska...akármi, ami helyben tudná tartani, szóval már remekül tudok pelenkázni a popsija felől :lol: . Szerintem eljött az Up&go ideje :lol: . És mi lesz, ha még igazán megindul?!

Bond!

Én egy filmben láttam ezt a lányt, csak tudnám miben.... :roll:
Én 18-ra saccolom.
A pasit én felismertem hamar, pedig még nem láttam a képet, de nem lövöm le :wink: . Mindenesetre Úúúúúúúúúúúúúúúúristeeeen :? . Ki tudja ezek után melyik hajléktalan szakálla mögött bújkál egy álompasi?

Ronmay!

Dejóóólennee!!! :D :D :D
Mondjuk az enyém több, mint egy hónapja szurkod, a tejem is hirtelen fogyatkozott meg, meg több dolog is úgy festett, szóval meggyőződésem volt hogy terhes vagyok. De több teszt is cáfolta ezt :? . Viszont a tünetek továbbra sem múlnak, szóval most már jó lenne, ha megjönne, mert ez így idegesítő.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sillia!

Naaaaagyon boldogot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Lóci cukorborsó :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Igen, de nekem 20.-án volt meg, szal tuti nem akar megjönni.. :roll: tesztet még nem veszek, majd áprilisban. :lol:

Sillia
Bódogot! :lol:

Bond
A pasit én is tudom ki... :roll: :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Bond: én is 20 év körülire tippelem a csajt.
Ffi: Ismerős, de nem tudom. (Harrison Ford jutott eszembe, ő nézett ki hasonlóan)

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

ronmay! :)

Ne má', hogy itt izguljunk áprilisig. Lehet, hogy neked rá ér, de nekünk nem! :roll: :lol: :lol: :? :lol: :lol:

hendegabi! :)

Igazad van, nem Harrison Ford. :lol: :lol: :lol:

Voltunk megint Dévény tornán. Hugiból nudlit csináltak :lol: :lol: :lol: , és jövő héten újra kell menni. :roll:

Kép
Kép
200907?

Hello,
Nimród, a derekam és én is egyben hazaértünk :lol: köszi a drukkokat!
drágám úgy kifáradt, hogy egy óra szundit lenyomott a kocsiban...

Sillia,
nagyonnagyon boldogat!!!!!! Anyum 41 volt, mikor születtem, és soha senki meg nem mondta volna, mennyi idős; fiatalon tartottam, szóval no para, te sem nézel ki 43nak! (ha nem jön a hülye betegsége, ma is aktív szupernagyi lenne 76 évesen, de sajna nem ez volt megírva)
Lóci-szundi ééédes!

Dodi,
ezt én is olvastam és egyetértek! Nimród műsora is hasonló :D
(a gyógytornász csaj is kész van tőle, hogy mekkora huncut színész, ma már "művészúr"nak hívta)

Boo,
elképzeltem Teapát levágott zokeszban :lol:

Bond,
hurrá torna! Úgy örülök hogy összejött! Messzire jártok?

KépKép

KépKép
kispocok13

Én is hoztam egy rejtvényt:

Kép

NNNNNNNna, ŐŐőőőő ki?

Kép
Kép]
hendegabi

Hgabi

Tudomtudomtudom!

Csak nem jut eszembe :roll:
Vendég

Énisénis!!!!! :lol:
és nekemsem :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És, amire nem biztos, hogy fel lehet készülni:

http://www.youtube.com/watch?v=48LPkFPp ... re=related

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

hendegabi! :)

Hanyadik napon is lett megteremtve? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

A pelusos-slagos, és az utolsó előtti a legjobb. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

dobok róla egy régebbi képet is:

Kép

Kép
Kép]
hendegabi

HGabi!

Begörcsölt a hasam a nevetéstől :lol: :lol: :lol: .
:arrow: teregetés :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Gabika fél 5-re szülői értekezletre megy 8)
állítólag ott lesz az elsős tantónéni is.
Meg gondolom legombolnak egy csomó lóvét.

Lányok szomszédolnak, mert apa kutyát oltatni megy. Már múlt héten lebeszélte, szülőit meg tegnap mondták.

Majd jövök. Addig kérek még tippeket az idős hölgyre. (De legalább nincs agyonplasztikázva)

Kép
Kép]
hendegabi

Tiszteletünket tettük ma nemazigazi dokinéninél :? ,kaptunk is érdekes tanácsokat :roll:

Norka: 7 hós adataink: 8100g és 71 cm ( Csak úgy mellesleg jegyzem meg,hogy mopst éppen a nem hízik eleget kategóriába estünk,, 23 dkg egy hónap alatt)

Továbbra sem érti dokinéni,hogy minek kell Dévényre járnunk,megnézte Hédi csípőjét :arrow: Hát ez tényleg kattog,de mivel teljesen le tudta nyomni az asztalhoz szerinte ok,az hogy a jobb lábán 1-el több a ránc meg nem lényeges :arrow: no comment

A mostanában gyakoribb éjszakai ébredésre a tanácsok:
1. lehet,hogy éhes :arrow: mondom szerintem nem,mert nem szopizik csak kettőt beleszív és kész :arrow: 7 hónaposan már napi 2 főzeléket kéne kapnia,fürdés előtt adjak neki - na most figyeljetek - jó sajtos,túrós,húsos főzeléket,fürdés után szopi.

2. Éjszaka nincs evés,sem ivás, ha ezek után sír a gyerek ne vegyem fel,most kell keménynek lenni,ha nem akarom,hogy 2-2 és fél éves koráig minden éjjel felkeljen.MAx egy hétig kell kibírni és utána jó alvó lesz a gyerekem. Ja és a főzelékeket ízesítsem ha nem akarja simán megenni,pici só,vegeta :shock: ,olyanra csináljam,amit én is szívesen megennék

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Ronmay!

Neeeeem, ezt tényleg nem teheted velünk :evil: :lol: . De komolyan, tessék venni sztet legkésőbb 20-án! Világos?! :lol:

Boo!
az összes zokniját levágom a boka alatt, így a bokájára fel tudja venni, de mivel nem lesz talpa, nem lesz, ami kutyaszőrös legyen
:twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaaaj, nem is meséltem: voltunk hétvégén a Bricostoreban, és mikor jöttünk kifelé, megláttuk apa régi cimbijét jobbján KapjonbeTündével (Benkőné) :shock: :lol: :lol: :lol: . Én alig bírtam visszafogni a röhögést, de apa amiaszívénazaszáján típus, szóval belőle kibuggyant jó hangosan:
- Ezt meg hol szedted össze, te hülye? :lol: :lol: :lol:
- Hát tudod, benne volt a Playboyban.
- Ja, de jobbak is voltak már :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Agytröszt Tündike csak kajánul vigyorgott, mintha az hogy ilyen stílusban beszélnek róla, bók lenne. Komolyan remélem, hogy nem csak egy futó kaland (pedig sajnos tuti, hogy az :? ), mert tök szívesen áthívnám őket beszélgetni. Tuti dőlnénk a röhögéstől :twisted: :lol: :lol: . Ráadásul apa nagyon tudja adni az ilyenek alá a lovat, mert totál lenézi őket, és direkt hülyét csinál belőlük! Tudom nem szép tőle, de baromi szórakoztató :twisted: :lol: .
Ja, és én azt hittem sokkal vékonyabb :roll: . Páran már láttatok, hát nálam vastagabb (a többiek szerint). Olyan "L"-es méret. Magyarul bármelyikünk baromi jól nézne ki a Playboyban :twisted: :lol: .

Tike!

Dokinéni tényleg érdekes :? . De sztem a túrós-sajtos-husis főzelékkel nem mondott hülyeséget :roll: . Itt is beszéltük már, hogy ezek max. 8 hótól mehetnek simán :wink: . A Picik és Kicsik 6 hótól írja, és én akkor még nem adtam, de azért abban biztos vagyok, hogy ezek a könyvek nem adnak olyan tanácsot, ami árt a gyereknek (csak mindig változnak a nézetek).
Nálam Botond tényleg akkor kelt óránként, mikor éhes volt, pedig ő sem evett többet pár szívásnál. Ahogy bevezettem a pépet, tök jól aludt :wink: . Biztos van még elég tejed? Vagy lehet a foga is, nem?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kaptam egy e-mailt, ezt állt a végén:
"Ha nem küldöd tovább, egy évig rendezetlen lesz a hajad!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :D

Először is:

Tike: én soha többé be nem tenném a lábam ehhez a dokinőhöz!!! :evil:
A frizura csini lett :D

Sillia: Nagyon boldog szülinapot!!! :D :D :D
Lóci nagyon édesen szuszókál! :D

Norkili: Katának is két foga van, de ügyesen el tudja majszolni a babakekszet :D Először nyállal szépen eláztatja, majd feldarabolja :D

Dodi: gratula a 4. foghoz! :D Ha OkosTünde átmegy hozzátok, kéretik izzítani a webkamerát, hogy mi is szórakozhassunk :lol:

Rommay: :lol: :lol: Hugi kopogtat? :lol: :lol:

Hgabi: szülői megvolt? :D Milyen volt? :D

Picit rólunk: Kata már kúszott egy kicsit, aztán hamar átváltott mászásba :arrow: innentől jöttek a balesetek csőstől. Mostanában elég nehezen aludt el, mert még az ágyában is mászkált, hiába volt rajt a hálózsák :roll: :D Ma reggel pedig már a következő mutátvánnyal állt elő:

Kép

Kép

Kép

Hmmm... holnap apa lejjebb teszi az ágyát, mert már most is kikönyökölt, mert ő olyan laza.... :lol:

Kép
agi125r

Sziasztok!

Tike! Pont ma volt nálunk a dokinéni és kb.ugyanezt mondta nekünk is. Azért kel éjjel,mert éhes,csak nekünk este 6 körül rizspépet kell adnunk és fürcsi után szopi. Na ma megpróbáltam,tökre nem eszi. Bár most betudom a fogának,mert se a gyümölcsöt,se a főzit nem eszi,örülük,ha egy 80-at megeszik belőlük és valószínűleg ezért is ébred éjjel,mert nem eszik eleget napközben.

Azt mondta még,hogy kicsit beránthatom a főzelékeket teavajjal,meg mondjuk a spenótba próbáljam ki egy főtt tojás sárgáját. Túrót is adhatok neki,ha nem lesz kiütéses,akkor nincs gáz. Sőt,megpróbálhatom a krémtúrót is. Azt mondta még,hogy olyan 9-10 hónapos kor körül szoktak leszokni a babák átlagban a napközbeni szopiról,csak reggel/este kérik akkor már.

Ági! Azta mindenit,Kata nagyon belehúzott :lol: Szerintem apa inkább már ma tegye le az ágyat :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Help!
Ha popsiban 38 a hője, adnátok éjszakára kúpot? Ugye nem?
Valszeg a foga, mert ma 4 kakis pelus volt a max 2 helyett, viszomt élénk, jókedvű. Meg picit többet köhög és prüszköl mint szokott.

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Sillia:Nagyon boldog szulinapot kivanunk Hangival!!!

Bucus:remelem jol erzed magadat otthon,es lathatod tesod kisbabajat!!!

Kisse eltuntem,de mentsegemre szoljon,hogy majdnem 1 hete tavasz van nalunk! :lol: Sajnos meg jon a ho meg a hideg,de nagyon sokat maszkalunk Hangival :lol: :lol: :lol:
Voltunk jogazni is,egyedul voltunk,mert a brazil lany nem jott el(betegseg miatt)de azt hiszem elmondhatom,hogy nagyon elveztuk mindketten!!!Remekul vettuk az akadalyokat,nagyjabol ertettem is a dolgokat,max. a reflexpontokrol tartott eloadast kevesbe,de mindenesetre kitunoen csinalom a babamasszazst.Most nem volt sok mozgas,mert ismerkedtunk,beszelt a helyes testartasokrol,csak nehany gyakorlatot vettunk....de persze eppen etetesi idore esik ez is,tehat muszaj voltam csocsre vagni :) Kukackat!
Babas-salsara is szeretnek majd menni,de egyenlore uti a szerdai progimat....majd talan aprilisban!

Hangikam nagyon jo kislany,szepen alszik,este es napkozben is!Szepen eszik,meg is van az eredmenye :lol: 8) Nemsokara jon a hus is,csak be kell szerezni....Imad furdeni,setalni,elvezi a napsutest,szeret baratkozni,nagyon nyitott az emberekre meg mindig!Be nem all a szaja,es kis akaratka!Ha valamit elveszek tole,mert nem hallgat a szepszora :wink: ,akkor jon a feszules,es a rovid hiszti...de anya hamar eltereli a figyelmet,es maris rendben vagyunk! :lol: Tegnap turiztam neki egy szuper kis furdorucit :lol: :lol: :lol: (babyGap)hat alig varom hogy probara tegyuk......csak az ujdonsult baratnem ugye beteg,igy meg nem voltunk.....ja meg par darab szinte vadujnak tuno maxx bodyt,mert a legtobb rucija nem er ossze az ulepenel a combik miatt 8) ...ki is kell szortiroznom mar a kinotteket.....Es kapott 2 kisautot :lol: :lol: nagyon tetszett neki....

Probaltam olvasni,de nem hiszem hogy tudnek reagalni visszamenoleg.....de ugyesek a gyerkocok,jok a serok,a napszemuvegek!Az agyat nekunk is hamarosan lentebb kell helyeznunk.....

Nem hiszem hogy surun tudok jonni,mert heti 2 progira is jarunk,emellett megtobbet setalunk mint eddig,amig tart ez a kellemes 13 fok koruli meleg,tegnap itt volt a nover is,es hat pasikammal is rendezzuk a sorainkat,mert picit forrt a levego korulottunk az otthoni dolgok miatt.....de nem tuntem el!

Fogyival nagyon szepen haladok,a vartnal is jobban,remelem nem kiabalom el....de kitarto vagyok....mar csak 81 nap van vissza a 90-bol :lol: :lol: :lol: es meg tejcsim is van.Remelem ez is kitart meg vagy 1/2-1 evig!!!Es vegre a hajamat is befestettem..... 8) 8) 8)

Kukackam szunyal,en rendbe szedem magamat,mert aztan ma koran jon apa,es megyunk setalni 3-asban!

Ami az eszembe jutott.....sportok....szeretnem ha Hangi jol uszna,es a tanc az amit szeretnek meg melle...apa valami hangszerre is gondolt,de itt ez amugy is kotelezo az iskolaban....aztan majd elvalik,de eroltetni semmit sem.....

Majd jovok.....szep estet!(itt hetvegen mar oraallitas lesz.....igy csak 5 ora kulonbseg lesz)

Kép
Kép
ancsurti

Hozok par kepet,ha mar irni nem jovok tul surun :oops: :
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok

Én is hozok egy két képet miért is jövök ritkán, Ráadásul mostanában rászokott a hajnali kelésre fél 7-kor már kukorékol, de legalább napközben aludna többet, de nem sajnos. Kijött még egy fogunk felül, így most 5 fogúak vagyunk.

Bettinek egész jó a suli, most már kezdi megszokni, most már mondta hogy maradna napköziben. Fogadóórán is voltam, megismerkedtünk a tanárokkal, szerintem tök jó fejek.

Szombaton Réka szülinapját tartjuk, 15 -én lesz 6 éves. Istenem mennyire elment az idő, még itt van előttem amikor a hasamra tették.

Kép apától kaptam nőnapra, imádom ezt a virágot, isteni illata van Kép na és ez az amiért ritkán jövök, mindenhova felmászik, feláll stb... Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Ezt most kaptam emailben.....nagyon edes.......es mindez marcipanbol :shock: :shock: :shock: :shock: :lol:

http://www.camilleallen.com/index.htm

Nori nagyon ugyes :shock: :shock: :lol: :lol: !!!
Rekanak boldog szulinapot!!!

Kép
Kép
ancsurti

Sillia

Boldog Szülinapot :P !
Lóci annyira cukkancs!

Ancsurti

Hangi nagyon szépséges :P .

H. Gabi

3-as lánycsapat nagyon jó :P .

Kép
Kép
orsi777

Ági

Kata nagyon ügyes már! Hihetetlen milyen tempóban fejlődik. Lehet betölti a 8 hót és el kezd menni :wink: .

Gabi 1

Suli :P .
Nóra is nagyon ügyes, habár a lépcsőn felmászáson már meg sem lepődök :P

Kép
Kép
orsi777

Mit szólnátok hozzá, ha összeszednénk az anyság jeleit. Vagyis azokat a (nem triviális) dolgokat az életünkből, amik változtak mióta szülők lettünk... Ez a következő kapcsán jutott szembe:

1. Korábban előfordult, hogy egy nehéz nap után megittam egy pohár bort, vagy egy Bacardi Breezert. Az előbb ugyanilyen megfontolásból megettem egy HIPP Jóéjt tejbegrízt :roll: :lol: :lol: :lol: .
2. Korábban Pinket dúdolgattam, ha jó kedvem volt. Mostanában az Alma együttes "balga szarká"-ját nyomom. :lol:
3. Korábban, ha nőcis napom volt, felvettem egy szoknyát, színes blúzzal, és csinos kiegészítőkkel. Ha mostanában nőcis napom van, kiengedem a hajam :lol: .
.
.
.

Ancsurti!

De örülök, hogy ilyen jól vagytok :D :D :D
Babasalsa :shock: . Iriiiiiiiiiiiiiiiiiigy!!!!!!!!!! Errefelé még sima salsa sincs :( . Itt ha mozogni akarsz, mennyé gyomlálni wazzzeg :twisted: :lol: . Pedig a vágam a salsa-aerobic lenne, vagy valami táncos aerobic.
Hangi igazi huncut kis tünemény :D :D :D !

Gabi!

Nóri nagggyon ügyes!!!!
Réka már 6 éves :shock: :shock: :shock: . Én még ott tartok, hogy 4. Bár gondolhattam volna, hogy ő is "öregszik", nem csak mi :lol: . Isten éltesse!

Orsi!

Na, méééég! Bővebben! :wink: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispocok:most latom csak :oops: :oops: :oops: en biza nem adnek,de figyelnem,nem megy-e feljebb....akkor talan....38 fok feletti lazat szokas csillapitani,ugy tudom...remelem csak a foga miatt van ez!
Meg sem dicsertem a jo kis uszis kepeket!!!Ugyesek vagytok!

Odettnak boldog 8.honapot!!!

Kataval kapcsolatban nekem is feltunt,hogy belehuzott a kiscsaj :wink: :lol: :lol: es milyen elegedett a mutatvanyaval :lol: :lol:

Dodi:hirtelen ami az eszembe jut,de csak a tied kapcsan...majd meg gondolkozok...
-nalam is becsuszott a borocska,neha jagermeister,sot....viccescigike is :wink: ,most a fo italom a szopistea,ami a kedvencemme valt :lol: 8) es sosem fekszek le az elmaradhatatlan mellszivo hasznalata nelkul :oops: :lol:
-nekem is rendszeresen gyerekdalok vannak a fejemben/fulemben,es ha dudolok,almombol is felkeltve siman idezni tudom barmelyiket :lol: :lol: de nem tagadom,azert mar megejtenek valami jo kis koncertet,ahol tombolhatnek kedvemre
-a taskam elmaradhatatlan kellekei lettek a popsitorlo+pelus...ez a minimum
-oltozkodesben csak annyi,hogy tutira olyan legyen rajtam,amiben barhol tudok szoptatni,minden feltunes nelkul... :lol: :lol: ja es semmi nagy fulbevalo :? met fo kapaszkodasi pont Kukacnak!

Amugy meg meg nem jonnek ram a regi ruhaim,de ez a stilusomon semmit nem valtoztatott :wink:......

Kép
Kép
ancsurti

Sillia! Nagyon Boldog Születésnapot!!! Kép
Vendég

Nyuszi: sajnos, csak holnap tudja: még dolgozik... :roll: Így az ágya elé toltam a fotelt, tompításképp.... de remélem, nem vesszük majd hasznát :)

Kispocok: én adtam, pont azért hogy éjjel ne fájjon a foga, tudjon aludni. Meg lázas/hőemelkedéses se legyen... :)

Ancsurti: azért jó, hogy be tudtál nézni, és hogy ilyen jó híreket hoztál! :D Ezért én meg is bocsájtom a ritkuló bekukkantásodat :D
Hangi nagyon édes nagylány már! :D Az a huncut vigyor.....! :D

Gabi1: sejtettem, hogy egész nap Nóri után rohangálsz.... :lol:
Jó, hogy bejött Bettinek az új suli! :D Rékának boldog szülinapot! :D

Orsi: khmmm.... a menéssel még várnék picit /mondjuk én is korán kezdtem :roll: /, most azon gondolkodom, ha így megy, akkor párnát kötök a hátára, mint a gésáknak :D De lehet, hogy előre is kéne.... :lol:

Dodi:
- kocsikulcs nélkül ki se tettem a lábam a lakásból, most babakocsi/bébihordozó nélkül nem megyek sehova
- a telefon nélkül nem mozdultam, most meg észre se veszem, ha hívnak, mert le van némítva
- régebben szerettem főzni, most időhiány miatt csak szeretNÉK főzni... /mármint nem gyorsan elkészülő kajákat :) /
- azelőtt fel se tűntek a pocakos vagy babakocsis anyukák, most meg mindenhol azt látok :wink:
- a boltban sosem kanyarodtam a babaholmik irányába, most az az első :lol:
- ha enni akartam valamit, megettem, most meg azon agyalok, hogy mi van benne, nem árt- e a tejnek?
- autóhírdetéseket néztem, most meg babahintát, fürdetőkarikát keresek a neten :roll: :lol:

hirtelenjében ennyi, de még van ezer, csak már este van :D

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Gabi!
Nóra nagyon ügyi! Fogacskákhoz gratula!
Nekem is a frézia a kedvenc virágom. Apa szokott nekem venni tavasszal, nyáron, mert ő is szereti ha virág van az asztalon és ennek ő is szereti az illatát. :wink:

Ági!
Kata is nagyon gyorsan fejlődik! Mindjárt utoléri Nórát. :wink:

Nálunk a túró is bevált, Petrának ízlik, bár én a délelőtti gyümölcsöt "sűrítem" vele. A főzelékbe inkább husit + sajtot teszek.

Petra már egész szép adagokat eszik meg, az átlag 100 grammokat sikerült feltornásznom 130-150-re, így napi szinten kb. 150grammal eszik többet. Az éjszakákon is meglátszik, mostanában általában egyszer eszik csak. Többször fent vagyunk, de nem kér enni.

Annyi mindenre akartam reagálni, de túl fáradt vagyok már. Majd holnap.... jó éjszakát mindenkinek!

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Köszönöm a köszöntéseket :)
Vendég

IKÓKA:

BOLDOGSÁGOS NEVEDNAPJÁT KÍVÁNUNK TENEKED!

És persze minden Ildikónak.....
(Azt tudtátok, hogy germán eredetű név, Attila hun király második feleségét hívták így, és jelentése: sisakot viselő nő!)

Kép
Kép]
hendegabi

Ikoka

Boldog névnapot :P !!!

Reggel elkönyveltem magamban, hogy nincs köztünk Ildikó, így nem írom ki.ÉS tényleg. Bocsi :oops:

Kép
Kép
orsi777

Ildikóknak boldog névnapot! :)
Vendég

Agi: köszi, megvolt a szülői. Persze én értettem félre, tantónéni nem jött. Viszont sok-sok érdekes információval terheltek le minket.
Így: pl: péntekre fehérblúzsötétszoknyakokárda. Aztán lesznek nevelésnélküli napok (óvónéniknek hawaidizsi, anyuka meg rakjaodaagyereketahovaakarja). Április 7-8án lehet beiratni gyereket az iskolába! :) (vinni kell: szül.anyakönyvi kivonat, lakcímkártya, 1 db igazolványkép, 550 ft!)
1 órán át beszéltek az iskolaérettségről (feltételei és hogy mit követnek el az óvónők, hogy a gyerek ezt megüsse).

Na, és a legfontosabb.
4-5 éve költözött a falunkba egy osztrák nő (grófnő), megvette, és helyrerakta az itteni egyik kúriát. Jópár embert is alkalmaz a faluból, és támogatta már többször az ovit, iskolát.
És tett egy felajánlást, hogy az ovis kirándulást megszervezné nekünk:
Bécsbe a Schönbruni állatkertbe vinnék a gyerekeket, buszköltséget és belépőt állja a grófnő.
A bibi az, hogy szülők nem férnek a buszba (illetve néhány férne, de úgy meg nem engedik, hgoy valakié jön, valakié nem), illetve a gyerekeknek sürgősen kell útlevél-személyi igazolvány.
Szóval emiatt sokan nem akarják engedni a gyereket.
Ja, meg az anyukák egy csoportja mindjárt hajba kapott azon, hogy hol és mit esznek a gyerekek. (Óvónéni javasolta, hogy éttermet kell nézni, foglaltatni, mások (én is) a szendvics mellett szavaztak. Persze volt olyan, aki közölte: ott is van McDonalds.

Gabi1: jó, hogy jöttél, épp hétfőn hiányoltam, hogy nem hoztál hírt Nóriról, Rékáról, Bettiről.
Jó, hogy tetszik neki az új suli. Remélem, beválik.
Rékát isten éltesse!!!!!!!!!!!!
Nóri igen ügyes. :shock:

Agi: Kata is nagyon ügyi!!!!!!!!!!

Dodi:
Nóri előtt (ha nem dolgoztam) addig aludtam, amíg akartam. Most addig, amíg hagynak.
Azt főztem, amit szeretek: most ami gyors, és amit mindenki megeszik
haj: ua. mint Boo
ruha: ua.
ha beteg voltam (mondjuk régen ritkán volt), egész nap feküdtem, sajnál(tat)tam magam..... most épp úgy elvégzem a házimunkát, ellátom a lányokat, legföljebb próbálok többet pihizni.
Előtte végignéztem minden sorozatot, akciófilmet, vígjátékot, nyálasszerelmesfilmet, most már kívülről fújom a Suzi és Tekergőt, a Micimackót, a Cocco Billt és a Horse Lovasklubbot is. :lol:

biztos van még.

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Ancsurti! De jó,hogy azért be tudtál nézni a sok program mellett :lol: Nagyon örülök,hogy Hanna ilyen mintababa lett :lol:

Dodi! Nekem ami változott:
-telefon nekem is a nap nagy részében le van némítva
-mielőtt megszületett Lili,mindnehol azt mondogattuk,hogy nem fogunk lábujjhegyen mászkálni amikor alszik,ehhez képest,ha nem is lábujjhegyen,de halkabban csinálunk mindent
- régebben mindig a Mango/zara honlapját nézegettem,most általában a Brendonét :lol: elsőnek

Katy! Túrót én a héten fogom kipróbálni,remélem Lili is szeretni fogja :lol:

Az én gyerekem Botondhoz és Zsirihez hasonlóan "elromlott". Úgy tűnik,hogy már délelőtt sem akar aludni,ahogy viszem a kiságya felé,elkezd hisztizni,beteszem,egyből átfordul a hátára és dumál. Hiába tök karikásak a szemei,egyszerűen nem tudom őt elaltatni, még a vállamon sem,mert kiugrik a kezemből. Az éjszakákról meg ne is beszéljünk. Azt hiszem,én voltam ez egyik,akinek nem volt gondja az éjszakákkal. Hát most van. Este fél 8-kor kajál,aztán éjfél körül megint és 3- 1/24 felé kipattan a szeme és dumál. Ilyenkor nem etetem meg,mert nem hiszem el,hogy éhes,de nem értem,hogy miért nem alszik :oops:,amikor napközben összesen 1 -másfél órát alszik. Remélem a foga miatt van ez,bár kötve hiszem,mert nem sírva ébred. Szerintetek?

Tényleg lányok! Nektek van napirendetek olyan téren,hogy pl. tudjátok,hogy milyen időpontban alszanak a babák napközben?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ildikóknak nagyon boldog névnapot kívánok :D !
marietta1982

Ancsurti

Köszi a köszöntést :P .

H. Gabi

Nagyon jó ötlet a grófnő ajándéka, nagyon jó az uticél.Nem derült ki végül, hogy mennek e az ovisok vagy nem.
Csak a magyarok ilyen ostobák, nem hogy örülnének az ingyen kirándulásnak, hanem a kifogásokat keresik most is , miért nem jó ötlet :twisted: .
Nem lehet úgy megoldani, hogy pár szülő autóval megy, többen is beférnek egy autóba, és úgy oszlik a benzinköltség is :roll: ?
Én is a szendvics mellett döntöttem volna, egy napot csak kibírnak a gyerekek meleg étel nélkül :roll: , vagy nem? Este meg otthon tudnak meleg ételt enni, ha nagyon hiányzik nekik.

Személyi igazolványt múlt hónapban csináltattam Odettnek, 2 nap alatt kész lett :roll: , az elsőt ingyen készítik el.
Kép

Kép
Kép
orsi777

Orsi: szerintem mennek, csak nem mindenki. Az én lányom nagyon boldog volt, mikor elmeséltem neki. Ha nem jön össze még sem, nyáron mindenképp elviszem Veszprémbe v. Győrbe az állatkertbe kárpótlásként.

Írtó édes ez az igazolványkép. ! :D

Fotót ti csináltátok, v. az okmányirodában csinálták?

Kép
Kép]
hendegabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?