Kezdem az elején:
Tudjátok, nagy rámolásban voltunk, mert lánykákat új szobába költöztettük, ami nagyon helyes lett, és tán be is válik, mert Vera már már átalussza az éjszakát
Szerdán Gergő eléggé aluszékony volt. Fürdetés előtt anyu vette fel, és mondta, hogy forró a keze, de mivel más nem volt az, arra gondoltam, csak elfeküdte. Fürdettem, elaltattam, és ment tovább minden a következő szopiig. Amikor is szopi után nyűglődött Geri, hát felvettem. Akkor vettem észre, hogy még mindig tűz forró a jobb alkarja, és vörös, és fel van puffadva. Kétségbeesés a köbön - ha a gyerekekről van szó, én minden önkontrollomat elveszítve pánikolok - és keltettem T-t, hogy szerinte is e... Mi legyen??? kérdeztem, aztán rohanás le már bőgve anyuékhoz, és mondta, hogy hívjam a dokit. Hívtam - de minek - nem valami kommunikatív az orvos. Végül ő is a kórházat ajánlotta. Bementünk a területileg illetékes kistarcsaiba, ahol Johit is szültem. No doki fiatal, kedves megnézte, és kért egy röntgent. Nem volt törés. Volt viszont pici pötty a csuklóján. Kérdeztem nem e allergiás reakció, esetleg csípés miatt - mire a doki, mondta, hogy nem. Szerinte valami trauma volt. Ezt is el tudtam képzelni a nagy zűrzavar miatt esetleg Johi miatt. Másnapi kontrollt javasolt. Mondjuk én mégis allergiás reakcióra tanakodtam, mert ha más lett volna, fájt volna neki, ő viszont kába volt.
Haza értünk, megnyugodva félig, mire teszem tisztába - meg kell hagyni, aznap nagyon büdöset és zöldet kakilt - hát látom hogy már a mellkasa is vöröslik. Hívom az ügyeletet, az pedig megint Kistarcsára akart irányítani. Mondom én oda vissza nem megyek, aztán mondta, hogy ő is bemenne a Heim Pál-ba. Be is mentünk. Figyeltem, hogy a gyerek vesz e levegőt, mert ugye allergia - fulladás kapcsolat lehet ugye....
Beértünk, szinte azonnal velünk foglalkoztak. Már a bal kezén is két ujja bedagadt. Doktornő nagyon kedves volt, és látszóan ő is furcsállotta a dolgot. Bálint ellátásán aggódott, ha épp befektet, hogy tudom majd szoptatni. Mondtam, hogy majd fejek!
Nos befektetett. Jól megkínozták Gergőt, mert vettek tőle vért, aztán pisit, lemérték így úgy, és berakták a branült, ami 4. próbákozásra a fejébe sikerült. Ott bőgtem a váró előtt, a férjem pedig próbált nyugtatni. Végül kihozták nekem Gergőt, és a szobába vezettek. Nem kapott még semmit, mert várták a vizelet és kaki tesztek eredményét.
Aztán végül kapott kombinált antibigyót. Már a második adag után jobban volt. A tünetei egy nap alatt elmúltak.
Csütörtök hajnalban értük Gergővel a kórházba, és estére hozta a férjem Bálintot, mert belázasodott. 38,2 volt a hője, bágyadt volt egész nap. De persze az akkori doki tök bunkó volt, és közölte, ez csak hőemelkedés :O
Legyen igaza! A zárón láttam hogy kapott egy algopyrin szurit, de semmi más. Őt is többször szúrták, szintén a fejébe kapott branült. De már másnap teljesen jól volt. Egy napig kapott tápi-atej keveréket.
Tegnap jöttünk haza!
Most jól vagyunk, csak köhögünk hurutosan.
Vikci: sajnálom dokit. Azt hiszem jobb is h valsz utolsó terhességemet gondozta, mert utálnám leváltani. Rákszűrést meg majd csak tudok mással is csináltatni a közelben!
Dokinak csak azt kívánom, h sikerüljön a műtét! Amúgy miért műtik???