A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Luca, én is gratulálok a húgodéknak, és jó gyors gyarapodást kívánok a pici lánykának!! Hú, ez a placentaleválás nem hangzik jól... még jó hogy nem lett nagyobb baj :?

Aproo, remélem mégis sikerül úgy szülnöd, ahogy szeretnél, vagy valami jó kis kompromisszumot találni...természetes szülés után mindenképp kellene ez az altatásos dolog, nincs más megoldás? :( Levi akkor kitett magáért ma, nem lehetett egy könnyű nap... remélem már alszik :wink:

Boni, szegény tesód :cry: Köszi a bókokat :oops: A hasam végig lent volt viszonylag, de férjem szerint is mintha még lejebb ment volna :roll: El se hiszem, hogy már bármikor szülhetek :shock: :)

Barbi, remélem pároddal sikerül szót érteni, és az éjszakátok is jó lesz :wink: Dögncinek jobbulást, remélem tényleg csak a fogak... Látom Regő még mindig bárhol el tud aludni :wink:

Eninek ma semmi baja nem volt, remélem ez így is marad... Csak reggel leesett az ágyáról valahogy, negyed 6-kor... lehet le akart mászni, és nem jött össze :roll: De szerencsére minden oké vele :wink:

Dia, jobbulást Nektek! Anna, Neked is!!

Angolos gyerkőcök nagyon ügyesek!!

ManciBarbi, sajnálom a tárcaellopást, de jó hogy legalább meglett ez-az :(

yuyu79

Boni, holnap delelott beszeljunk majd.

Jo ejszakat!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Lányok ne haragudjatok valószínűleg még napokig eltűnök, napról napra rosszabbul vagyok, már enni sem bírok, mert minden kijön belőlem így sok erőm sincsen. Remélem hamar új erőre kapok , ez botrány, Áronnal nem voltam ennyire rosszul 6hetesen :shock:

Sokat gondolok ám rátok de jobb feküdni és csak ellenni itthon meg Áront terelgetni. Szegénykém ő is megkínlódja a rosszullétemet. Szerencsére jövőhéten apa szabin lesz és megyünk le mamáékhoz.

Kitartás kismamáknak! Yuyu főleg neked meg sztem Csandinak is!
Betegeknek jobbulást!

Jövök nemsokára!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Szép estét!

Előástam a kora délutáni termésemet. :wink:

"
Kata, Isten éltessen sokáig!

Beteg babócáinknak meg gyógypuszik sokszor! Hamar, hamar felépülni, mert kopogtat a tavasz....remélem :roll:
Na meg persze a beteg anyucik is javulgassanak!

Boni, tesódnak kitartást. Nagyon sajnálom pocaktesót, oda is mennek a drukkok, hogy mielőbb beköszöntsön a gólya. Jut mindenkinek, mert most tömegével jönnek, csak győzzetek válogatni!

Nekem ugyan nem nyitja meg Katica oldalát, de nálunk is megy állandóan a letöltés: torrent, vagy az ingyensorozatok-at be kell írni a google-ba és ott kidob egy jancsiweb kezdetű oldalt. Amúgy lehet, hogy ugyanaz, mint Katicáé....de ez is totál védett és rengeteg minden van fenn rajta. Főleg persze aktuális felnőtt sorcsik, de most láttam, hogy pl a dr. bubó összest is felnyomták, meg hasonlókat.
Na, ha nem ugyanaz de nem találjátok, akkor majd belinkelem, csak most lassabb a gépem, mert max. sebességgel tölt a torrent és az leszívja.

Ma voltunk babamama klubbon, volt csiribiri torna, még kicsit picik a lurkók, de Levi pl. ledöbbenve figyelt végig, hogy mit ugrál meg énekel a néni. Édes volt. Aztán előkerültek persze a játékok is. Jó volt. Szóval jövő héten is megyünk sztem.
Andi ugye csatlakoztok? Meg Zsófi, ha meggyógyultatok.

Barbi, köszi hogy megnézed nekem. Súllyal most én is úgy vagyok, hogy a 17. hétig semmi, de nem is baj, mert pluszból indultam. Holnap reggel lesz mázsa, majd meglátjuk, mire jutunk. Bár elkövettem egy nagy hibát, mert évente egyszer veszek, de most megtettem: egy nutellát. Péter közölte, hogy milyen car az üresen, és csak kenyérrel lehet megenni, majd megmentett tőle mégis, mert behabzsolta a felét....mondanom sem kell, persze főleg üresen. De így is lecsúszott egy fél üveg 3 nap alatt.
:roll: :oops: :oops:

Köszi a festős tanácsokat. Na, azért nem az egész lakásnak esem neki egyedül, az kissé morbid lenne már ekkorán...csak a képek helyén maradt keretnyomok, élek és kb. térdig ahol Levi nyomai láthatóak. Sztem így is elmolyolok vele 1-2 hetet.
Guriga lesz akkor a nyerő, ma megyek megveszek.
Boni, és a kétoldali ragasztó megtartja a dekorokat? Mert pont ezt akartam még kérdezni, szöggel ezeket úgysem lehetne feltenni.

Ja, és TI mikor jöttök Boni? Mert akkorra kéne időzíteni egy nagy banzájt. "

És azóta:

ManciBarbi, sajnálom a pénztárctá, szörnyű, hogy egy ilyen helyen is markolni kellene a tatyót, ahelyett, hogy a gyerek után futunk...:-(

Angolos lurkóknak meg hajrá, tök ügyik vagytok!

Barbi, nem feltétlenül a 25 órás vajúdásra vágyom újfent, csak arra, hogy ne a Jóisten helyett döntsék már el, mikor akar megszületni egy babóca.
:wink:

Mecsi, Neked meg jobbulást. Nem bíztatlak, mert lehet hogy nem napok kérdése, de a Picúr a lényeg. Kitartást!!!!

Julcsi, tényleg már a végén. Juj, rajtad a világ szeme.

Vajon Csandi még bejelentkezik szülés előtt? :?: :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

reggelt

csak gyorsan mert apa itt áll mellettem :wink:

Aproo nekünk már 2 éve azzal van fennt, úgyhogy tartja asszem :lol:

remeélm mielőbb lejutunk felétek

MEcsikém kitartás!
Vendég

Sziasztok!

Barbi, szerencse, hogy az irataid meglettek, manapság ez is nagy öröm. Azért ez szomorú, hogy egy baba-mama klubban ilyen történik. :(

Mecsi, amikor én rosszul voltam, akkor mindig valami édes rágcsit ropogtattam fél óránként pár kekszet, ilyesmit, ez szinten tartja a vércukorszintet és nem olyan kellemetlen a rosszullét, vagy nem is lesz.

k.a.t.i.c.a

Mecsi, jobbulást!! Nem lehet könnyű így ellenni és Áronnal is foglalkozni :roll: Én megúsztam az ilyen durva rosszulléteket azért...

CsAndi, azért tényleg adhatnál életjelt Magatokról :wink: Remélem minden oké :)

Még vacilálok, elinduljunk-e zenebölcsibe, mindjárt kinézek, milyen idő van :roll: Jól vagyok mondjuk, de van is kedvem elindulni, meg nincs is :oops:

yuyu79

Julcsi, szerintem neked már mentségedre van a séták elhalasztása és a lépcsőzés mellőzése a lassan kibújó fiúcska miatt. :D Persze Eni gondolom menne, Apája nem tud vele játszóterezni, meg sétálni mikor hazaér? Mondjuk addig meg egész nap bent...gondolom nem nagyon szeret ő sem jó időben bent csücsülni. :)

k.a.t.i.c.a

Na, azért mégis rászántam magam, hogy kimozduljunk... Szerencsére Eni ügyesen sétált, csak hazafelé volt 1-2 próbálkozása, hogy másfelé akar menni. Meg az egyik bolt előtt kint volt 2 műanyag kismotor, na onnan elég nehéz volt elrángatni. De a sünizenét nagyon élvezte, ezért nem is szívesen hagytam volna ki. Nem tudom, ha én nem tudom vinni, hogy lesz majd... Majd megdumálom Apukát vagy a Nagyit :wink: Egyébként szoktunk együtt sétálni mikor megjön Apa, de ő 5-ig dolgozik, és utána még kajálunk, aztán már elég hamar sötét van.... De ha meg Anyumnál vagyunk, akkor meg ő megy Enivel sétálni szerencsére...és érdekes módon neki sokszor jobban szót fogad mint nekem :oops:

yuyu79

Nincs ma valami nagy forgalom :(

yuyu79

Tényleg elég nagy a csönd.

Julcsi, szerintem ez mindenhol úgy van, hogy a nagyiknak jobban engedelmeskednek a gyerkőcök, mert kicsit azért tartanak tőlük, mégsem anya... :)

k.a.t.i.c.a

Mi holnaptól kényszerszabin leszünk :( úgy látszik ez a gazdasági válságból való kilábalás még elég elkiabált dolog volt nagyjainktól...nálunk német az anyacég, de még ott is tart a válság javában, semmi megrendelésünk nincs, így pihenünk egy-két hete...legnagyobb örömömre...főleg ha fizu nélküli leszünk, bár jogilag ilyen nincs, de a mai világban...szóval nem tudom otthon lesz e kedvem számítógép elé ülni, így szép hétvégét kívánok előre is mindenkinek!!

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Mindenki eltűnt?

Nekünk ma eléggé horror napunk van, sztem tényleg jön a hó.
Baromira fáj a fejem, torkom és rettenetesen fáradt vagyok.Reggel meg jó kis robajjal bevágódott az ablakunk és leverte a legszebb orchideáimat. Úgyhogy a védőnői látogatásig a lakást pucoltam, majd meglátogatott rókakoma is a sok hajolgatástól.
Persze Levit sem tudom többet vinni védőnőhöz, most vakarom a fejem, hogy hogyan oldom meg, mert a doki alatt anyósom vigyáz rá, de ugye akkor én viszem oda Levit, a védőnő meg itt van.
Szegény fiatalúr már attól görbült a szája, amikor a vérnyomásmérő rámkerült, de egyszerűen eszét vesztve visított amikor Mazsola szívhangját akartuk meghallgatni. Azt hitte, bántanak, megzabálom, de így nem tudom egyszerűen magammal vinni többet. Alig bírtam megnyugtatni utána, hogy nincs semmi bajom. Régen láttam ennyire megijedni szegénykémet.
Szóval itthon meg a sokat alvó fiam kevesebb mint egy óra alvás után úgy döntött, Ő felkel és inkább hisztizik a nap hátralevő részében. Ez megy 3 óta, apa meg mindjárt megy ügyelni...

Ha lehetne 3 kívánságom, most az első az lenne, hogy legyen már este! :roll: :oops:

Holnap meg megyünk fodrászhoz. Kíváncsi leszek, mit fog szólni, mert a haját nagyon félti. Az ollót imádja, de nagyon sír, ha vágjuk a haját, ezért próbálkozom az ölbe ülős gépi nyírással. Most először.

Katica, sajnálom a kényszerszbit, pocsék lehet, hogy nagy nehezen meghozod a döntést, bölcsi, meló ügyben, aztán még dolgozni sem engednek. Remélem hamar megoldódik. Bár azt nem tudom, miért lenne vége a gazd. válságnak, mindenhol azt mondják a szakemberek, hogy még hosszú évek kellenek, hacsak nem dől be az amcsi tőzsde, ami több szempontból jó lenne, mert akkor lehetne tabula rasat csinálni végre.
Azért reménykedem, hogy pl. egyszer az orvosok is fognak annyit keresni itthon, mint a buszvezetők és az apehos dolgozók, a szegények.... :evil:

Betegeink, hogy vagytok?

Ja, még a vitaminnal kapcsolatban akartam írni, hogy én is ellene voltam nagyon, de mivel az első télen tényleg kb. 10 nap volt a 4 hónap alatt, amikor nem szívtam Levi orrát és nem volt beteg...mindent elkapott, mivel az oltásokra érzékeny, sokat kaptunk és emiatt minden vírust benyaltunk. Szóval én ezért döntöttem amellett, hogy télen kap ezt is és béres cseppet is. És nem bántam meg. Igaz, oltások után így is mindig volt vmi, kivéve a legutóbbit, de egyébként nem volt annyit beteg, sőt.
A másik meg, hogy most már jó két hete nem kap, csak amikor eszembe jut, kb. 1-2 alkalommal, és nem lett beteg így sem!
Na, nem akarok én senkit sem rábeszélni, csak annyi hogy nekünk bevált. Gyereke válogatja. Unokatesónk lassan 3 éves és összesen kétszer volt eddig beteg, de az is max. 38 fokos lázzal járt. Nem jár ugyan annyit gyerekek közé mint mi, de akkor is. Ha nekem ilyen gyerekem lenne/lesz, aki nem betegeskedő annyira, én sem fogom tömni, de így sztem megéri a dolog.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hahó!

Na még ami múltkor kimaradt:
Feluca! Gratu a húgodéknak a kicsi lánykához! Jó egészséget mindannyiuknak! Azért az nem semmi hogy másfél hét múlva kiengedik őket! Ilyen pici súlynál nálunk itthon tovább bent tartanak. Vagy nem jól tudom?

BOni! Dia! Gratu Zsiginek és Diának az angolhoz! TÖk ügyik. Nem tudom, én is gondolkodok rajta, hogy elvigyem RÉkát. Csak nem tudom, hogy úgy is érdemes-e, ha nem tudunk folyamatosan járni. MOst még persze meg kellene várni, hogy RÉpa rendbe jöjjön teljesen, aztán utána. Mi már tök rég nem voltunk Ringatón sem, pedig terveztem hogy rendszeres lesz. Betegen meg nem akarom a többi gyerkő közé vinni, ne terjesszük a kórt. Na meg hogy mikor hogy kell építkezésre mennem... Szóval nem tudom.

Katica! Tényleg nagyon édes Pistike a fotón!

Mecsi! Jobbulást neked! Remélem hamar túl leszel a rosszulléten!

Apró! Nem semmi dolgok történnek nálatok! Tud alkotni Levid!

Mancibarbi! Tök gáz hogy ilyen előfordul egy baba-mama klubban. Hogy száradjon le a keze.... Még jó, hogy az iratok előkerültek, így legalalább azok után nem kell rohangálni.

Barbi! Párod haveros-ottalvós kitalációról remélem lemond! Tényleg durva lenne. Ne hagyd magad!

Nálunk kicsit már érezhető a javulás. Bár még kell szippantgatni RÉk orrát, de már nem olyan sűrű a trutymó. Talán tényleg tisztul. Csak szegénykém még azért néha köhög. Napközben alig, de tegnap este pl megint hányásig fajult a dolog. Lefekvéskor adom neki a Stodalt, de ma nem adtam, mert az is lehet, hogy a sűrű szirupos cucc ingerli a torkát. Amikor viszont hány, és köhög folymatosan, akkor ha Stodalt kap, abbahagyja. Na ki érti ezt?
Szegénykém hányás utá n már magától mutogatott az üvegre, hogy gyorsan adjak neki belőle.Most eddig csak egyszer köhögött, remélem megússzuk...

És még annyi, hogy ma nem volt olyan nyűgös, hisztis, mint az utóbbi időben. Vagy a betegségből való kilábalás jele, vagy csak jó napunk van :lol:

Itt tök sok hó esett. Estefelé már tuti volt 5 cm. Délelőtt kitakarítottunk RÉkával, hagytam felmosózni is. Ehhez képet egész jól végig értünk a lakáson. Aztán egy laza2,5órás alvást nyomott (ebből 1,5-re én is vele tartottam), majd amikor kómásan felébredt, mondtam neki, hogy kint nagy hó van, egyből feléledt, és mondta hogy "kii". Kint voltunk bő 1 órát, építetttüünk hóembert, lapátoltunk havat és persze boboztunk.
Nem is ártott a sok alvás után.

Tegnap meg anyum nagybátyjáékhoz kirándultunk Balatonújlakra. Vannak állataik, Réka nagyon örült a kutyusnak, kakasnak, pipnek, malacnak, nyuszinak. Hazafelé meg jót szunyált a kocsiban.

Ja, azt nem is mondtam, hogy dokinéni azt mondta hogy betegen is mehet levegőzni a gyerekő (azt nem kérdeztem, hogy láázasan is mehet-e de gondolom, nem). És arra a kérdésemre, hogy jó-e ha bekötöm a száját (mert hogy köhög), azt mondta, hogy nem! Mert hogy párás levegő ,amit kilehel és nem jó ha azt szívja vissza. akkor inkább a hideg levegő.
Na ezen jól össze is vesztünk anyummal, mikor mondtam neki mert hát szerinte a dokinéni honnan tudná, hülyeségeket beszél, ö meg felnevelt két gyereket, akik alig voltak betegek.... :evil: Az ilyenen azért ki bírok akadni. Éppen ezért nem is telt olyan jó hangulatban a tegnapi út. Na mindegy.Meg azért az olyanokkal is ki bír akasztani, hogy amikor mondja, Rékának, hogy "tudod, hogy a mamánál nincs hiszti" Persze mert anya meg engedi, ugye? -Azért néha fel tudom húzni magam a beszólásain...

Asszem sok voltam már mára, bocsika! :oops:

Julcsi! Még neked akartam, hogy tök jó ,hoyg még ilyen jól bírod a strapát. Le a kalappal. Tényleg bármikor szülhetsz! Drukkolok nektek!

panna1

na még...

Katica! Remélem a munkahelyed kilábal a válságból és simán mennek a dolgok tovább.
A kényszerszbi alatt próbáld meg kipihenni magad!

Többi beteg babócának is jobbulást!

Vitamin: Eddig én se adtam ,dokinéni sem javasolta csak bérest+cebiont, de most elkezdtem a cebion multit is. Remélem ez is segít!

panna1

Na ilyen se volt még, hogy én legyek az első:)

Először is Mecsi, hatalmas gratula a kistesóhoz és remélem a rosszullétek gyorsan tovaszállnak;)

Luca, gratulálok hugodéknak és jó egészséget kívánok nekik. Nem semmi súllyal született a baba....

hú Julcsi, most nézem, hogy már csak 10 napod van a kiírt időpontig :shock:
nagyon szorítok, hogy minden simán, zökkenőmentesen történjen;)

mi jól vagyunk, tegnap este végre kimozdultam 2 év után, barátnőimmel voltam moziban és mondhatom nagyon jól szórakoztunk;)) nagyon rám fért, azt hiszem rendszeresíteni fogom, amíg lehet;)

sniky

Sziasztok csajok!

Nagyon eltűntem mostanában, nem is szabadkozom, hosszú történet, de a lényeg h fogalmam sincs miről írtatok mostanában, így nem nagyon tudok reagálni semmire. Ne haragudjatok meg érte.
Egy darabig próbálkoztam h majd írok, de előtte visszaolvasok, de mire 2 oldalt elolvastam mindig közbejött vmi, és legközelebb újabb pár oldalt írtatok.

Gratulálok Ritusnak Zalánhoz, illetve mindenkinek aki kistesót hordoz a pocakjában.

Julcsinak tényleg kitartást, most látom h a szülinapomra vagy kiírva :wink: Szurkolok azért h ne kos legyen a csemete, nem vagyunk könnyű esetek...

Mecsi, neked itt is grat, asszem Te vagy a "legfrissebb" kismamink.

Mi betegségből lassan kilábaltunk, én 8 héten keresztül orrot fújtam, fuldokoltam reggel este a köhögéstől, antibika kúra sem segített, már totál ki voltam, Noel másfél hetet volt szerencsére csak beteg.
De a kötelező oltás napján persze hörögve ébredt (tipikus), légcsőhurutja volt, így azt kedden fogja csak megkapni.

Itthon zűrök vannak, lehet h válunk, férjemnek szerencsére van már munkája, vmi jó is történik :cry: Szóval idegroncs vagyok...

Majd rakok fel képet, csak kispasi felébredt, és a másik gépre raktam fel a fényképezőről a képeket, mert ez annyira öreg számítógép, h semmi nem fér már rá...

Ami mondjuk zavar, és nem tudom nálatok mi a helyzet :oops: , bocs ha ezt már kitárgyaltátok h ki hogy áll a beszédfejlődéssel?
Mert nálunk szinte nulla, anya, apa hamm, aztán ennyi. De ami durva h mindenkit anyának hív, apját, nagyiját stb. Mindent ért, ha kérdezek mindent megmutat, állatokat, gépeket, autó összes részét, összes testrészt stb stb, tudom h fiú, meg minden, de van rajtunk kívül még gyerkőc aki nem beszél?Legalább egy szavas mondatokban?
Persze nem parázom ezt túl, legalábbis megpróbálom, csak nekem kezd furcsa lenni...

Na ennyi voltam most, megyek adok kispasinak tejcsit.

Amúgy most 12,2 kg és 86 cm. Haja iszonyat hosszú, tegnap is lánynak nézték, de mondtam neki a múltkori hisztis fodrászati eset után (fodrász már a saját kezébe belevágott) h seggig fog érni a haja, ha rajtam múlik :lol:

Na puszi mindenkinek, igyekszem nem eltűnni megint...

pöttömpanni

Szia Pöttöm, örülök nagyon, hogy előkerültél! Viszont sajnálom, hogy otthon zűrök vannak, remélem sikerül még jó irányba terelni a dolgokat?! Szurkolok nektek, mert olyan helyes kis család vagytok együtt, jó lenne, ha így maradna!

beszéd: egyik barátnőm kisfia 2 és fél éves koráig szinte semmit nem beszélt, utána meg folyékonyan, mondatokban kezdett el. Másik barátnőm is aggódik, az ő kisfia májusban tölti a kettőt és apán, anyán kívül szinte semmit nem mond. Szerintem ne aggódj, mert a fiúk eleve általában később kezdenek el beszélni, és még nincs elkésve vele. Bár én könnyen beszélek tudom, mert Barnus már mindent mond, de a védőnő is, dokinő is azt mondta, hogy ez elég ritka, nem ez az általános, szóval fel a fejjel, majd csak elkezdi, aztán nem győzöd kapkodni a fejed;)

édes lehet Noel hosszú hajjal;))

gyere majd, ha lesz egy kis időd!

sniky

Sziasztok!

Pöttöm, én is kezdek kétségbe esni, mi vagyunk a legöregebbek itt, mégsem hajlandó egy szót sem szólni Dani. Mindent ért, csinál, mutat, de eddig a vau-n kívül nem jött ki szó :( . Védőnő szerint is a fiúk inkább két éves kor körül - legalább ez egy picit nyugtat. Az is igaz, hogy mindent később csinált, mint az itteniek (kúszás, mászás, járás). Vigasztal még, hogy tegnap írta Feluca, hogy a 7-8 hónapra születettek okosak lesznek, így van esélyünk :lol: . Erre az apja is jó példa, nyolc hónapra született és nem buta :lol: .

Aproo, írtam már, hogy az I. női klinikán 5 nappal engedték a 14 hónapos császármetszést túlhordani hugomnál... Várták a csodát :) .

Judit

Kép
Kép
csutak33

Sziasztok!

Pöttöm jó hogy jöttél!
Sajnálom az otthoni gondokat, remélem hogy megoldódnak. Lehet, hogy az egész onnan indult, hogy apája túl sokat volt otthon és nem melózott. Nem? Ez minden pasinak alátenne sztem...talán most alakul majd a dolog.
Betegség meg: pont írtuk, hogy a mostani nyavalyák iszonyú sokáig tartanak, én is 3-4 hétig fuldokoltam, semmi sem használt, már azt hittem így maradok... :?
Noel édes lehet. Fodrásznál engedtétek hogy nézze magát a tükörben?
Mert Levi rettenet, amit anyósoméknál művelt eddig kopasztásnál, de pont ma voltam a saját fodrászomnál vele. Az elején nagyon parázott, de alapjában imádja az ollót, minden naő jön, hogy ollyó-ollyó és mutatja a körmét. :lol:
Így ahogy meglátta magát a tükörben, meg hogy rövidül a haja, teljes volt a béke és 10 perc alatt megvoltunk. Szóval azt hiszem nem kínzom otthoni akciókkal, hanem maradunk ennél a megoldásnál. Bár a gépi nyírást most sem engedte, de sebaj, már így is sokat haladtunk.

Beszéd: sztem is Barnus tart nagyon elől, 2,5, akár 3 éves korig is totálisan okés, ha nem dumálnak gyerkők, főleg a fiúk.Unokatesónk is 2,5 évesen kezdett szavakat formálni, de barátném kisfia már elmúlt 3 és most kezdeget.
Persze egy idő után elküldik az embert hallásvizsgálatra a kicsivel, de 3 évesen kb. nem előbb. Meg azt azért lehet látni ha azzal lenne gubanc.

Csutak, ezt kórháza válogatja, nálunk tuti nem engedik a túlhordást.
Tesód hogy bírja a két kicsivel?

Niki, irigykedem a tegnap estédre, már nekem is kijárna egy csajos parti, nagyon nagyon. Kb. Levivel voltam félidős, amikor utoljára voltam ilyenen...

:roll:

Többieket betemette a hó??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Visszaolvasni csak ezt az oldalt tudtam, nézzétek el nekem...
Velünk minden szuper, akkora hó esett az éjjel, hogy ma 2 hóembert is építettünk, szuperül tapadt! Tegnap este végre Apa is csatlakozott hozzánk, így most teljes a család! Nagyon jól érezzük magunkat :)

Mecsi, nagy nagy gratulálció neked!!! Gyanús volt, hogy sosem válaszoltál, amikor kérdeztünk róla ;)
Remélem hamar elmúlik a hányinger!

Pöttöm, örülök hogy jelentkeztél, a munkának is, remélem a házasságotokat rendbe tudjátok hozni!
Málnus sem beszél túl sokat még, és nemrég tanulta meg az apát, de ő is mindenkit anyának hív, akit szeret! Ezen a héten lett egy jó pár új szavunk, bár főleg a szavak elejét mondja, de eddig ő is csak kb. 10 szót mondott, és tudod egy napon szültünk! :)

Julcsi, kitartás neked! Várom az smst! Most sem lesz fogadott dokid?

Mindenkit puszilunk, most már lesz netünk, úgyhogy majd jövök néha!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!

Pöttöm, örülök, hogy végre tudtál jönni, az otthoniaknak viszont nagyon nem! bár mi erről már beszéltünk korábban, szóval értelek, de azért jó lenne, ha úgy alakulna, ahogyan a legjobb mindenkinek! ;)

beszéddel kapcsolatban, nálunk sem viszi túlzásba Beni, a kuka az alap szó, meg kb. mindent mondogat, de nagyon sok szóra csak ilyen ő általa kialakított szavakat használ, és ezzel magyaráz! :S ja, meg általában teljes szavakat nem is mondd. csak vagy az elejét, vagy a végét :) ez van. én egyelőre nem aggódom, remélem, hogy nyáron jobban belelendül!

Niki, örülök nektek is! régen jártál erre... bár igaz, én sem jöttem most annyit, mint szoktam!

tegnap pl. egész nap takarítottunk. nem is mentünk le!

aztán kedden megkaptuk a szurit, szerencsére eddig semmi komplikáció nem lépett fel! ;) igaz, még mindig taknyolunk, meg köhögünk, de ezen kívül semmi különös nincs velünk!

Boni, hívd a dokidat!!! csütörtök van! ;)

én picit reménykedem a hónapban, hátha szerencsénk lesz, vagyis szerencsénk volt! de szeretnék nem nagyon belebolodnulni... :( így erről többet nem is regélek! :)

ma jön anyósom is, addig én elmegyek a tököli tesco felé, aztán kicsit kieresztem a fáradt gőzt. nagyon ideges vagyok mostanában. nem tudom, hogy miért, talán az elfolytott izgatottság!?

Julcsi, tök jó, hogy Eni ilyen ügyesen jár már, mármint, hogy nem kéreckedik fel. enyém gyerek olyan lusta, hogy a motorját is csak 2 pillanatig hajtja, utána cipelhetem én... :( nem tudom, hogy mi lesz velünk, de a derekam már most ki van akadva! :(

ManciBarbi, sajnálom a tárcád! nekünk még ennyi szerencsénk sem volt a férjemével :(

Csutak, az a tesód szült nemrég, aki a gatyóért is beugrott hozzánk!? nem semmi... akkor már akár terhes is lehetett? nagyon csini volt akkor is, és nem tűnt pocakosnak, persze az én szemem :D

Aproo, mutizhatnál kismamis képeket! milyen már a pocid? biztosan jó nagy! :)

babaklubba lehet, hogy megyünk, de amíg így köhögünk, taknyolunk, addig tuti nem!

Panna, Rékinek jobbulást! köszi az infót levegőzés ügyben!!!

most gyorsban csak ennyi... kicsit rendet rakok, mert anyós aztán elájul. :D bár nem az a fajta, csak vicceltem!

sophie27

Mazska, neked akartam még írni, hogy nekünk van 2-3 dvd- nyi kockás fülű nyulunk, de avi ha jól emlékszem! Ha így ís jó, akkor szívesen megírjuk, és elpostázom jövő héten!

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Pöttöm sajnálom ami otthon vna, reméelm a munka visszarázza férjedet a régi kerékvágásba és talán együtt maradtok!

ZSiga sem beszél még.. nem vagytok elkésve.. Tündenyelven nyomatja.. én nem is aggódok, mert tényleg általában 2 év körül kezdik. Angolon a másik kisfiú 2 éves, és ő is csak egy szavakban! szóval csajok csak nyugi!!!

Snicky a kikapcsolódás csakis jó lehet! én is ezért imádom a színházat! holnap meg shoppingolni megyünk délután

Szisz örülök,hogy jól érzitek magatokat!

Panna
mi heti egyszer 1 órát járunk.. és minden nap hallgatjuk a cd-t egyszer.

reggel voltam Lidlbe mert fajátékok, kemény táblás könyvek vannak akciósan! vettem óriás mágneses rajztáblát, ami többszínű., meg egy Noé bárkája kirakót és egy képkeresős kirakót. megvan a húsvéti ajándék

http://www.lidl.hu/cps/rde/xchg/SID-358 ... rdate=9175

http://www.lidl.hu/static_content/lidl_ ... 144213.jpg

http://www.lidl.hu/static_content/lidl_ ... 143531.jpg

:lol:

Kép

Zsófikám remélem zebrapárok leszünk hamarosan!!!! :wink: :lol: bár én még 1 éve kiírtam asszem a sejtésemet, hogy én leszek az utolsó.. na ez beigazolódni látszik.. sokan vagytok még előttem? :roll: :oops: :lol: :cry:

hívom hívom köszi

Aproo jobbulást!

Ma itt voltak nálunk Mazskáék, nagyon édesek voltak gyerekek! MAzskának pedig nagyon édi kis pocija van!

Kép Kép Kép Kép Kép :lol:
Vendég

Engem ez a hóesés nagyon bekavar...meg Levit is. Nem hajlandó aludni 40 percnél többet, de eddig 2.5 órákat simán nyomott és azzal valahogy kibírta estig. De most már du. 5től üvölt estig így. :cry: :cry: Egykor tettem le, de már most sír...
Komolyan jöhetne már a tavasz.

De jó, de jó képek Boni!

Szisz, érzzétek jól magatokat!
A Kockásfülűre én is benevezhetek. Teletubbiest kaptunk már.

Illetve égből pottyant nincs vkinek?

Zsófi, drukkolok. Meg persze mindenkinek aki pocaktesót akar!

Na megyek, megpróbálom lenyomni még egy picit a fiatalurat.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Boni, koszi a vendeglatast - jol ereztuk magunkat nagyon! Kaptunk mi is fajatekokat, az egyiket ki is probaltuk - Laura szepen elkezdte berakosgatni oket es mondta, hogy alma, meg mutogatta a dolgokat, amiket kerdezgettem. :) A kocsiba a konyvvel egyutt bealudt - de sajnos csak egy orat aludt, most betettem az agyaba, hatha sikerul meg aludnia.

Pottom - orulok, hogy jottel - az otthoniakat sajnalom, remelem azert meg vissza tudjatok forditani a dolgokat! A beszed miatt szerintem se aggodj, ha sok mindent megert, akkor biztos nincs semmi baj. Sokan csak 2-3 eves korukba kezdenek el beszelni - Laura most kezdett el egy kicsit tobbet beszelni, mi kb. olyan 20-30 szot mondunk.

Sziszka - jo pihenest nektek! Ha nem sikerul letoltenem, akkor lehet, hogy majd megkerlek, kuldd el - koszi elore is!

Aproo - milyen vitamint adsz, Cebion multit + berest? En egyenlore csak Cebion C vitamint adtam az esti tejbe, de lehet, hogy veszek en is multit, mert most tobbet voltunk betegek. Szerencsere a szaja mar kezd helyre jonni, amit megharapott.

Valakinek van mas markaju bebiore, mint AngelCare? Olyat keresek, ahol mind a ket egyseget lehet elemrol mukodtetni, vagyis hordozhatoak.Valakinek van esetleg elado?

Kellemes delutant - lehetne mar tavasz!!!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Katica - meg neked akartam irni, hogy sajnalom a munkahelyed! Remelem nem sokaig kell otthon lenned, ha mar egyszer elkezdtel dolgozni, meg a bolsit is elkezdtetek. Ha raertek, osszehozhatnank a talit, amit mar korabban terveztunk, en most elegge jol raerek, nincs sok munka szerencsere!:)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska örülök,hogy kaptatok! :wink:
Vendég

Halihó!

Mazska, az angelcarenek nem hordozható mindkét egysége? Én úgy tudtam, igen, csak aksiról, nem elemről....???
Uh, de jó, hogy mondtad..
Amúgy én is keresek eladót bébiőr, légzésfigyuval, ha lehet, de nem feltétlen....

Cebion multit adtam/adom, meg belecsepp 10 béres+10 cebion c, mivel az utóbbiból nincs annyi a multivban, amennyi kellene.
De mondom, most pl. már egy jó hete nem adtam, megyek is, ha már így rákérdeztél!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo,

Nem tudom, nalunk a bebi egyseg nem igazan mukodik elemmel - pillanatok alatt lemerul - akarmilyen elemet teszek bele. Az autoban jol jonne, amikor kint alszik, de altalaban az or hamarabb elkezd pittyegni, mint hogy Laura felebredjen. :( Nekem csak sima bebior kellene.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska feltettem receptesbe a húsos tekercset, pizzacsigát is majd felteszem :lol:
Vendég

Na végre egy kis élet!
Mondjuk élet itt is va, tiszta bolondok háza, hemzsegnek a gyerekek! Esik a hó, minden jeges. Holnap megyek a turiba segíteni, remélem sikerül mindenkinek a vágyak tárgyát megszerezni!

Pöttöm nagyon jó, hogy jöttél, de én se örülök, hogy gubancok vannak otthon. Azért ne kapkodjátok el a végleges döntést!
A beszéd miatt meg ne aggódj: az elsö 3 gyerekem 2,5 évesen mondta ki az elsö értelmes szót, addig csak gagyogtak, de igazán csak az ovival indult be az egész, akkor viszont fantasztikus gyorsan. Alig néhány hét alatt megtanultak mondatokban beszélni. Ez alól -ezzel is igazolva az okos korababák hipotézisét- csak Dönci kivétel, mert ö már egy évesen elkezdett szavakkal beszélni és néha a hanglejtésböl a mondatokat is ki lehet találni. Megjelent nála az én fogalma is, az akarat kinyílvánítása és társaik. A baráti körünkben is két véglet van: volt olyan ismerösöm, akinek mindkét gyereke már egy évesen nemhogy mondatokban, hanem valóságos novellákban beszélt! Hihetetlen volt, pedig nem beszélt velük másképpen vagy többet az anyuka, mint más gyerekkel a sajátja, nem ment egész nap a tv, stb. A higiéniailag katasztrofális barátnöm meg ilyen gyerekkel is rendelkezik, meg olyannal is. A 3. pl. lassan 3 éves és nem beszél csak egy pár szót mond, pedig élelmes, erös és ügyes kisgyerek, míg a nagyobbak nagyon korán szuperül beszéltek.

Aggodalomra semmi ok!

Katica! Sajnálom a munkahelyi gondokat! Itt még válság van és annak igazi mélypontját még nem értük el, még lefelé megyünk, pedig erös volt a remény, hogy sikerül megállni a lejtön...
Nem sok jóval bíztathatlak, sajnos.

Boni jól bevásároltál! Nem rosszak a lidles fajátékok emlékeim szerint, bár nekem mintha nem lenne ebböl a szériából semmi. A Lidl-lel az a baj, hogy a minöség nem egyenletes, mint mondjuk az Aldi esetében. Valahogy az aldi bevásárlói ügyesebbek, mindig megtalálják a minöség és az ár ideális kombinációját, még a Lidl-bn ki lehet isteni dolgokat is fogni nagyon olcsón, de nagyon tréh cucook is vannak és nem éppen ritkán.

Lassan összekapom magam és elmegyek a suliba a szülöire. Megint teszek róla, hogy megszeressenek a tisztelt szülök és tanárok.
Kicsit nekem is rossz a kedvem, mert napok óta felváltva szúrnak a melleim, csak tudnám miért. :(

Megyek is, még tápoltatni kell a kölköket.

Puszi: én
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én is, de mostanig csak olvasni volt kedvem/erőm, bár most sincsen túl sok erőm. Ma megjártuk a füll-orr gégészetet ismét, Virágnak mindkét fülére ráhúzódott a nátha. Már egy hónapja szívjük az orrát, aztán majdnem meggyógyult és egy hete csúnyán taknyos lett ismét meg köhög. Kapott antibiót meg Cataflam-ot. Remélem hamar rendbehozza. Nekem meg az egész fejem vörös a náthától, alig kapok levegőt, és az orromhoz már nyúlni se tudok annyira piros a sok fújástól Pihenésről meg szó sincsen, egész nap próbálok Virág kedvébe járni, hogy legalább szegénykémnek jobb legyen :( Na csak túl leszünk ezen most már hamar.

Pöttöm,
Sajnálom, hogy nem vagytok jó passzban, de tényleg ne hamarkodjátok el a döntést. Mi is voltunk már hasonló szituban, de aztán megoldottuk a dolgokat, remélem nálatok is így lesz. Ha van kedves beszélgetni, hívj bátran :)

Mazska, Boni,
Jók a képeket, nagyon aranyosat együtt! :)

Katica,
Én is sajnálom a munkahelyi dolgot. Remélem, hogy hamar rendbe jönnek a cég ügyei!

Mi is megvettük már Virág Húsvéti ajándékát, kap egy ugrálóváracskát, szüleimtől meg egy homokozót. Alig várom már, hogy odaadhassuk! Csak addigra legyen már jó idő, utálom ezt a havazást meg a hideget, megyek vissza Floridába!! :wink:

Boni,
Igen, már alakulóban a tanítási lehetőség, de nem olyan egyszerű oda bekerülni, komolyan interjú folyamatuk van, meg ha megfelelek, akkor van egy intenzív tréning is amin részt kell venni stb stb. De dolgozom rajta :wink:

Kép
Kép
dia123

Dia - jobbulast Nektek! Remelem hamar jol lesztek mostmar es akkor veletek is tudunk talalkozni!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Halihó! Elolvadtak a hóemberek az udvaron, vajon ez tavaszt jelent?
Mazska, még egyeztessünk majd!
Dia, sajnálom, hogy ilyen pocsékul vagytok, remélem most már használ a gyógyszer, és rendbe jöttök! Idén télen Floridába is kellett kabát! Sokszor volt 20 fok alatt, inkább maradj ;)

Barbi: mi volt szülőin? Minden rendben most Enivel, Dönci magyarul nyomja a szöveget?

Boni, vagyunk azért még néhányan előtted, Dia, Zsófi, Katica, mi és még szerintem jó páran, most ennyi jutott eszembe! Édesek a képek, nekem Zsiga olyan sokat változott!

Mindkét családtagom elaludt, sikeres volt az altatás, megyek kicsit pakolászni!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

[quote="sziszka78"]
írta:
sziszka78
Boni, vagyunk azért még néhányan előtted, Dia, Zsófi, Katica, mi és még szerintem jó páran, most ennyi jutott eszembe!
Szilvi

na ez most nem vigasztalt meg :cry: :wink: :lol:

Katica sajnálom munkahelyed!

Dia remélem sikerül bejutnod :lol: jobbulást!
Vendég

Sziasztok! Csak beköszönök, mert alig látok ki a fejemből... Voltam Nst-n meg védőnőnél, minden rendben továbbra is :)

Jók a képek Zsigáról meg Lauráról!!

Betegeknek gyors jobbulást!!

Pöttöm, én is sajnálom az otthoni szitut, de örülök hogy jöttél... Beszéd: bátyáméknál is nagy különbség volt a két lány között beszédben... a 3 évest még mindig alig érteni :wink:

Sziszka, további jó pihit Nektek!! Most sincs fogadott dokim...

Bocsi, de a többi kiesett... majd holnap... jó éjt!!

yuyu79

Ja és Eni jól van szerencsére, néha pici orrfolyás, de elenyésző...

Igaz múlt éjjel 4-től negyed 6-ig fent volt, de hogy miért... kiváncsi vagyok, most meddig fog aludni :roll:

yuyu79

BArbi én a Lidlben sok jó dolgot vettem már :lol: ez a fajáték u.a mint a fakopáncsos :lol: csak occsóbb

Dönci ügyike!

Julcsi izgi izgi :wink:
Vendég

Boni, rajtunk nem fog múlni, hogy rövidebb legyen a lista, szerintem Zsófiékon sem ;)
fel a fejjel :)

Julcsi, örülök, hogy minden rendbeb!

jó éjt mindenkinek!

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Zsófik, hugom jól bírja, csak nagyon fáradt. A nagy gáz akkor van, ha a két gyerkőc egyszerre éhes. A nagyobbik akkora haspók, hogy fél másodpercet nem hajlandó várni. Ráadásul teljes 15 percig szopik a pici egy alkalommal, ami hugomat megviseli, első gyereknél 3 percnél nem tartott tovább, kicsit ki van bukva rajta :lol: . És igen, az a tesóm, aki a nadrágért volt, az az egy van :lol: .

Boni, nagyon jó játékok. Mi szeptember óta várjuk, hogy végre megnyíljon a városban, és azzal a fél órás boltba eljutási idő is feleződhetne végre, de még mindig szöszmötölnek bent valamit :( .

Judit

Kép
Kép
csutak33

sziasztok!

ma még sehol senki!? :(

én most vagyok túl egy komoly idegösszeroppanáson... gyerkem úgy cirka 2 kiló rizst borított ki...

2 napja takarítottunk, vagy takarítottam, úgyhogy most kicsit ki vagyok. és aztán ő még nekiállt a földről enni a nyers rizst! katasztrófa időnként! de már csak röhögni tudok rajta! :D

Boni, hja, gondolom, hogy ez téged sem vígasztal, sőőőt, de legalább apa ismét elmenne a kaáli-ba, szóval azért simán van remény, már csak erőt kell vennetek magatokon! nem?

én is nagyon szeretném, ha jönne, de próbálom nem túlpörögni, bár azt hiszem, hogy nem tudok ezen a témán szó nélkül végigmenni, meg teljes lelki nyugalommal várni, hogy mikor jön el az én időm... már 2 tesztet is csináltam, de minek!? tudom, hogy korai volt, de úgy éreztem, hogy kell... pedig egyértelműen negatívak lettek, és nem is nagyon lehettek mások! :S

Julcsi, örülök, hogy Eni jól van, na meg Peti a pocakban is! :) lassan nagyon idő van...

bocs, de most megyek altatni, de még jövök! :)

sophie27

ZSófi irgum burgum a korai tesztért :wink: még pár napot várjál... én büszke vagyok magamra, mert már több mint fél éve nem vettem tesztet :lol: :lol: :lol: :lol: majd csütörtökön beszélünk dokimmal

tesómnak emelkedett a hcg szintje
:cry: ennyi sugárzás és gyógyi után a baba biztos nem lenne egészséges, a múltkori Uh-n a doki nem látott semmit, de az egyik petevezetéket nem is találta.. totál kész vagyunk... :cry:
Vendég

Sziasztok!
Mi is megagyunk, habár Csabi is most torokgyuszit kapott, d lgalább már jön is az orrából valami trutyi, meg szépen fújja az orrát és akkor is jön belőle redesen, meg picit köhög még. DE nem olyan vészes szerencsére a dolog. Habár az elmúlt éjjeleken órákig nem aludtunk,mert nem kapott levegőt és sokszor sírt emiatt, de most már ez is jobb.

Csabi is csak a szavak elejét kezdi mondani és kb. 10 olyan szó van, amit teljesen ki is mond szépen. De ő is mindent tud és mutogat, ha kérdezek tőle. Úgyhogy szerontem is minden rendben van Nonóval!!

A posakosoknak kitartást kívánok! Minden rendben lesz a szülésnél!!

Mecsi neked meg GRATULA! :)

Zsófi neked meg azért drukkolok, hátha mégis!!

Voltunk egy hónapja Grylus koncerten, Csabi imádja!
Egyfolytában az egyszervolt.hu animációkat kell nézni vele, habár már azt is kezdi unni sajnos.

Nálunk csak PAPÁ-t mond, az apukámra, de anya, apa, mama abszolút nem, egyszerűen nem akarja kimondani, hiába kérjük. Szerintem már csak azért sem mondja ki ezeket a szavakat! :)

A motorozás most a mindene, a lakásban fel-alá nyomja, az utcánis megy vele, de még sokszor viszem én is utána kézben, mert egyszer csak leugrik róla és fut tovább gyalog.
Ja és persze olyan akaratos, hogy richtig nem arra megy sosem , amerre kérem....hiába ez már a dac korszak erősen.

Mindenkinek puszit küldünk és mi is várjuk már a jó időt, hogy lehessen menni a szabadba és találkozni megint veletek!!
lei

bocsi Judit, pont egyszerre írtunk! :)

sophie27

Kép

Kép

Kép

Kép
lei

Sziasztok!
Julcsi, én is egész nap ezen gondolkodtam, hogy ezt hogy csinálod Enivel, mert Málna is gyönyörűen tud sétálni arra amerre ő akar, egyébként minden lépésnél könyörögni kell, pont mint Csabi.

Lei, Csabi hihetetlen jó képű, szuper lett a közös kép is!!! Nekük hónapok óta nem sikerül jó közös képet csinálni, főleg nem családit. Egyedül fújja Csabi az orrát? Nagyon ügyes! Jobbulást nektek!

Zsófi,könnyű ezt mondani, tudom, de próbáld meg mással lekőtni a gondolataidat. Rizs :D enyém gyerek is imád kiborítani mindent, ami a keze ügyébe akad!

Boni: két dologról is lemaradtam amíg nem voltam... Megismételnéd, mert nem tudom lesz- e időm visszaolvasni. Miért sugarazzák a tesódat? 2. Újra mentek a Kaliba? Mert ennek szívből örülnék! Többiektől elnézést a duplázásért!

Itt ma is havazott, de rögtön olvad is. Holnap indulunk haza, este már hozom majd a képeket is!

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Köszi a vígasztaló szavakat, nagyon aranyosak vagytok!
Tudom h a munkanélküliség és ez a sok együtt töltött idő nem tett jót a kapcsolatunknak, ezért is rágódunk már régóta ezen a témán a párommal...nagyon nehéz döntés, mert nála jobb apát még soha nem láttam, imádja Noelt, segít amiben tud, Noel is szereti az apját, de valahogy már csak a barátság van meg köztünk...és mindig az jár a fejemben h nem vagyunk e túl fiatalok ahhoz, h elfecséreljük az időnket...persze nagyon szeretem őt, annyira jó ember, iszonyú jó humora van stb stb...

Na és persze azt még nem is említettem, h anyám, aki Noelt csak képen látta eddig, szépen "rámhagyott" egy fél milliós tartozást, mert nem volt kedve fizetni a naccsasszonynak a számlákat...jobb netezni egész nap, meg csetelni és bulizgatni 58 évesen, mint esetleg vmit dolgozni, vagy addig nyújtózkodni, amíg a takarója ér. Gondolta majd nekem gyedből tellik erre is...
Az nem is érdekel h rám nem kiváncsi, de az unokáját lesz@rja és minden rokonnak azt mondja h én nem engedem ide, h lássa...na ettől felmegy bennem a pumpa :twisted:

Nagyon édesek Csiga és Laura együtt!

Boni, én is vettem Lidl-s játékokat Nonónak, de még nem startolt rájuk...

Szurkolok a kistesó érkezésének.

Dia!

Nektek javulást, nem hangzik vmi jól, ez a betegség, remélem hamar kilábaltok ebből.

Köszi a beszéd témakörben mindenkinek a hozzászólást, akkor elkönyvelem h fiú gyermek és lusta...majd csak lesz vhogy.
Mondjuk Nonó későn kezdett el úgymond gügyögni is a betegség miatt, szóval én ennek a számlájára írom.

De ami aranyos h már a betűk érdeklik, a neve betűit már ismeri, hamarabb olvas mint beszél :lol:

pöttömpanni

Lei!

Hát micsoda kispasid van, és miért is rejtegetted eddig? Azok a szemek, és a sármos kis vigyora...megzabálom. :wink:

Zsófi drága...
Ne legyél görcsös, annyira szépen összejött a múltkor is a dolog nálatok, tuti h megint sikerülni fog.

Tudunk mostmár talizni csajok, mert van gépjármű amivel elhagyhatjuk kicsiny lakatlan szigetünket :wink:
Szóval ha szerveződik vmi, gondoljatok ránk is lécci, ha nem veszitek tolakodásnak...

pöttömpanni

Lei Csabi is mennyit változott :lol:

Pöttöm jó lenne találkozni :lol:igaz messze vagyunk, de bármikor jöhettek... én ha kijön a jó idő már merek majd hosszabb bkv útra menni, addig csak a környék... anyukádat sajnálom-.. a játékokat majd Húsvétkor kapja meg..bár ZSigát lekötik ezek.

viszont voltam ma az Ázsia Centerben és vettem Csigusznak egy csomag dzsungelállatot.. annyira édesen játszik velük.. megzabálom!

Sziszka hát a törések miatt volt neki röntgen, de majdnem fél órás... meg a műtét alatt is kapott valamit, plussz fájdalomcsillapító gyógyszerek..szóval... :cry:

Zsófi+++++++++++++++először beszélek dokimmal,mert ő is meddőségi szakember és csinál inszemet is .. úgy occsóbb lenne de az még a jövő :oops: :oops: :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?