Hahó!
Na még ami múltkor kimaradt:
Feluca! Gratu a húgodéknak a kicsi lánykához! Jó egészséget mindannyiuknak! Azért az nem semmi hogy másfél hét múlva kiengedik őket! Ilyen pici súlynál nálunk itthon tovább bent tartanak. Vagy nem jól tudom?
BOni! Dia! Gratu Zsiginek és Diának az angolhoz! TÖk ügyik. Nem tudom, én is gondolkodok rajta, hogy elvigyem RÉkát. Csak nem tudom, hogy úgy is érdemes-e, ha nem tudunk folyamatosan járni. MOst még persze meg kellene várni, hogy RÉpa rendbe jöjjön teljesen, aztán utána. Mi már tök rég nem voltunk Ringatón sem, pedig terveztem hogy rendszeres lesz. Betegen meg nem akarom a többi gyerkő közé vinni, ne terjesszük a kórt. Na meg hogy mikor hogy kell építkezésre mennem... Szóval nem tudom.
Katica! Tényleg nagyon édes Pistike a fotón!
Mecsi! Jobbulást neked! Remélem hamar túl leszel a rosszulléten!
Apró! Nem semmi dolgok történnek nálatok! Tud alkotni Levid!
Mancibarbi! Tök gáz hogy ilyen előfordul egy baba-mama klubban. Hogy száradjon le a keze.... Még jó, hogy az iratok előkerültek, így legalalább azok után nem kell rohangálni.
Barbi! Párod haveros-ottalvós kitalációról remélem lemond! Tényleg durva lenne. Ne hagyd magad!
Nálunk kicsit már érezhető a javulás. Bár még kell szippantgatni RÉk orrát, de már nem olyan sűrű a trutymó. Talán tényleg tisztul. Csak szegénykém még azért néha köhög. Napközben alig, de tegnap este pl megint hányásig fajult a dolog. Lefekvéskor adom neki a Stodalt, de ma nem adtam, mert az is lehet, hogy a sűrű szirupos cucc ingerli a torkát. Amikor viszont hány, és köhög folymatosan, akkor ha Stodalt kap, abbahagyja. Na ki érti ezt?
Szegénykém hányás utá n már magától mutogatott az üvegre, hogy gyorsan adjak neki belőle.Most eddig csak egyszer köhögött, remélem megússzuk...
És még annyi, hogy ma nem volt olyan nyűgös, hisztis, mint az utóbbi időben. Vagy a betegségből való kilábalás jele, vagy csak jó napunk van
Itt tök sok hó esett. Estefelé már tuti volt 5 cm. Délelőtt kitakarítottunk RÉkával, hagytam felmosózni is. Ehhez képet egész jól végig értünk a lakáson. Aztán egy laza2,5órás alvást nyomott (ebből 1,5-re én is vele tartottam), majd amikor kómásan felébredt, mondtam neki, hogy kint nagy hó van, egyből feléledt, és mondta hogy "kii". Kint voltunk bő 1 órát, építetttüünk hóembert, lapátoltunk havat és persze boboztunk.
Nem is ártott a sok alvás után.
Tegnap meg anyum nagybátyjáékhoz kirándultunk Balatonújlakra. Vannak állataik, Réka nagyon örült a kutyusnak, kakasnak, pipnek, malacnak, nyuszinak. Hazafelé meg jót szunyált a kocsiban.
Ja, azt nem is mondtam, hogy dokinéni azt mondta hogy betegen is mehet levegőzni a gyerekő (azt nem kérdeztem, hogy láázasan is mehet-e de gondolom, nem). És arra a kérdésemre, hogy jó-e ha bekötöm a száját (mert hogy köhög), azt mondta, hogy nem! Mert hogy párás levegő ,amit kilehel és nem jó ha azt szívja vissza. akkor inkább a hideg levegő.
Na ezen jól össze is vesztünk anyummal, mikor mondtam neki mert hát szerinte a dokinéni honnan tudná, hülyeségeket beszél, ö meg felnevelt két gyereket, akik alig voltak betegek....

Az ilyenen azért ki bírok akadni. Éppen ezért nem is telt olyan jó hangulatban a tegnapi út. Na mindegy.Meg azért az olyanokkal is ki bír akasztani, hogy amikor mondja, Rékának, hogy "tudod, hogy a mamánál nincs hiszti" Persze mert anya meg engedi, ugye? -Azért néha fel tudom húzni magam a beszólásain...
Asszem sok voltam már mára, bocsika!
Julcsi! Még neked akartam, hogy tök jó ,hoyg még ilyen jól bírod a strapát. Le a kalappal. Tényleg bármikor szülhetsz! Drukkolok nektek!