Sziasztok!
Megérkeztem a vizsgálatról. Hááát jobbra számítottam.... Méhszáj 2100, a külső méhszáj -ha jól értettem, márpedig jól értettem- nyitva

ééééééés a méhlepény elkezdett 1.fokban meszesedni

meg meg van rövidülve a

valamim méh akármi

Úgyhogy... a cuccosomat gyorsan össze kellene dobni. Nagyjából kész, csak vasalás, meg a babának mosás.
Épp parkoltunk ki, már röppályán voltunk, amikor hátulról telibekapott egy szuzukis

nem volt biztosítása, apum kezébe nyomott 15.000ftot. Azt hitte apu hogy csak a lökhárított kapta le teljes egészében. Aztán otthon vettük észre, hogy azért bizony a festék is lejött... kicsit ideges volt apum.
Voltam egy képeslap nagykerben, vettem megérkeztem-es lapokat, nagyon jó!!!!!!!!!!! Vigyorgó maci van rajta.
Uhun amúgy a meszesedést leszámítva minden okés, nagy baba 2kg körüli a lelkem és vigyorgott! Az orvos meg is jegyezte, tetszett neki. Meg vettem Lizának vakondos hátizsákot , potom 6300ftért

olcsó mi? Ezt hozza hugi meg egy hercegnős nyakbaakaszthatós pénztárcát. Nagyon pofás!
Red, vigyázz a babókra! Jobbulást a lgyerkőcöknek. Pöttyös a kisfiad????

himlő? ilyen korán?
Kismami, milyen helyes kisfiad, illetve nagyfiad van! (csak a lányosm meg ne lássa

) Hu, tatorozás, nem irigyellek, most átérzem a helyzeteteket

és nem semmi, hogy gyakorlatilag a feléért megkaptátok a kocsit! Gratu, ügyik voltatok!!!!!
Gota, ahogy Monccs írta, a toxémia jele -is- lehet, de ha egyszeri, akkor felejtős! Emellett ha avérnyomi magas meg aceton is van a vizeletben, akkor nagyvalószínűséggel toxémia. Ilyenkor teljes vérképet csinálnak, kifejezetten ügyelve a máj- és vese funkciókra. Azért zárós határidőn belül nézess megint vizeletet! Akár a védőnőd is meg tudja csinálni!
Monccs

ühöm, hát, akkor ez már neked szó szerint teher. Csak beindul a dolog és nem kell indítani!
Domi, naaa? Megkaptad a cuccokat?