A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » ! 2010 tavaszára várjuk babánkat!

olyan izgi, mostmár lassacskán jön a baby-boom :D

domi, nyugi, lesz időd mindenre ami számít! egy-két apróságot meg rábízhatsz a nagyikra meg apucira is, hadd érezzék magukat nélkülözhetetlennek :roll:

monccs: megértelek teljes mértékben! kitartás...kitartás...
de legrosszabb esetben is már csak 2 hét, nem igaz?

Kép

Kép
redwings

.......................
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.niki 2010.03.11 15:36-kor.

Kép
Kép
sz.niki

nah, monccs, guberáltam képeket (január, február...):

punks not dead:
Kép

The Lord of Chaos:
Kép

Goblin master:
Kép

Tündérboszi...
Kép

Kép

Kép
redwings

Monccs,

hasonlóan vagyok, mint te. már alig várom... ezek az utolsó hetek lassabban telnek, mint az eddigi hónapok.

Kismami,

igen első baba.

ma is voltam nstn, szerencsére jó volt. sajna dokker nem vizsgált meg. a hüvelytisztaságimnak is meg lett az eredménye, van benne genny. írtak fel augmentint meg még valamit. egy hétig kell szedni.
a pcom miatt pénteken újra nst. remélem akkor már már lesz vizsgálat és uhu is. már nagyon kíváncsi vagyok hány kgra becsülik.

Kép
gota79

gota 79:nekem a vizeletemmel volz gond bevérzéses hólyaggyulladásom volt de tünetem nem volt hozzá a vizeletben fehérjét találtak 3 napig sikat ittam aztán elmúlt.Azért még jó ha idejben elkapják az ilyesmit .Hát kitartás neked már igazán nem sok van vissza .

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Red: nagggyon jók a képek, nagyon édes a kisboszid! :D
Ja, kitartok, kitartok, mi mást tehetnék..

Gota: én is voltam ctg-n, minden ok, semmi jel, hogy kibújna. Persze ez csak délelőttre igaz, ettől még akár éjszaka is lehet még bármi. Bár úgy lenne..

Kép

Kép
monccs

red
Nagyon jók a képek :lol:
monccs
Hát őkelme aztán kihúzza, amíg előírták neki :lol: Én kibékülnék vele, ha Fruzsikám is ezt tenné :lol: Ma délután a bababoltig megpróbálok eljutni és anyummal egy-két dolgot beszerezni. No meg nekem is a kórházba, mert a papucsom is gallyra ment. Egy normális hálóingem van. Köntös nuku és már a védőnő mondta, hogy kezdjem el összekészíteni a pakkomat.
Milyen betétet visztek be a kórházba?
Még egy kérdés: Ha légzésfigyelőt akarok, akkor kell valamit tenni a matrcaom alá, mert ott ilyen rács van?
onlány
Jól vagy? Rég jártál erre!

Kép
domi001

domi,

nekem a tena lady-t tanácsolták. én azt vettem, jó nagy. semmiféleképpen ne gyógyszertárban vedd, én is jól megszívtam. a sparban majd 1000 Ft-tal olcsóbb volt mint a gyógyszertárban.

Kép
gota79

Domi: jaja, kihúzza.. :( Ma egy asztrológiával komolyabban foglalkozó leányzó azt írta, hogy szerinte márc. 16.. Az még 4 nap, az olyan messze van..

Kórházba én is a Tena Lady-t viszem, az bevált, kellett is az első 2-3 napban, utána már elég egy komolyabb sima betét is.

Légzésfigyelő: rácsos aljú kiságyba is lehet tenni, bár lehet, hogy bizonyos fajtákat nem. Milyen típusút veszel? Nekünk Angel Care van, azt tuti lehet, benne van a leírásban is.

Onlány: tényleg aggódunk ám érted, nem szoktál ennyire off lenni. Írj legalább 1 sort, hogy jól vagy!

Gota: nem is tudtam, hogy sparban is lehet kapni.. Akkor én is ráfaragtam..

Kép

Kép
monccs

sziasztok!

Végre itt! Voltunk el egy napot meg kettőt ember nélkül voltam non stop és a gyerek egy fél percre nem engedett el, állandóan szórakoztatni kellett. Kissé kimerítő feladat volt. Pörög az élet nálunk rendesen, mármint házügyileg...

Monccs :shock: 3nap? Juuujjj! Izgi! Jól vagyok, köszönöm szépen az aggódást :) jól esett. Tényleg nem lustaságból vagy nemtörődömségből nem jöttem. Még a vevők is itt voltak, ügyvédnél is voltunk, államkincstár isszórakozik velünk.... de elég durván és most ezeket az ügyeket kell intéznünk, ami nem kis idő és energiabefektetés. Te melyik méretet viszed a tenából? Juj nekem eszembe jutott 2story a napokban...
1. Gondoltam én naívan, hogy bemegyek gyógyszertárba tenáért valamelyik plázába. Épp sétizek be, erre kijön vigyorogva egy olyan pasi, hogy húúúúúúúúúúúúú, én meg jól kisétáltam az üzletből. Whá, egy modell minek megy gyógyszertári eladónak :?: :roll: :oops: :D :wink: Aztán nagyis bugyit akartam venni a piacon. Ott állok már vagy 5 perce senki, erre odajön hozzám egy elég durván fogyatékos eladófiú és hátnem értette a dolgokat, hogy minek nekem olyan. Gondoltam, nem magyarázkodok, inkább leléptem.
Küldesz értesítést a pindur érkezéséről? Akár mmst?

Gota, a sparban lehet tenát kapni??????????? Mennyiért vetted? Csajok, úgy irigyellek benneteket!!! Mindjárt megpillantatjátok a bébiteket! Nekem még kb 6és fél hét és már nagyon várom. Neked sincs már sok hátra!

Domi, igen már összekéne pakolnod. Én már elkezdtem, mert ugye nálam sosem lehet tudni, hogy mikor jön megint egy újabb roham, reméljük soha többet... A légzés figyelő 2elemből áll, amit egy zsinór köt össze. Egy kütyüből ami riaszt és egy vagy kettő téglalap alakú érzékelőből, ami a pici légzését, pontosabban mozgását figyeli. Ezt a matrac alá kell tenni.

Red, a csajszid :D irtó cuki! Szegény fülecskéje.... :wink: Tejcsi? Gyarapszik, vagy kevés még mindig? Hogy vagytok amúgy? Panna hogy viseli a konkurenciát? Kezdi megszokni?

Kép
Kép
onlány

Jaj Kismami, neked akartam még írni, hogy faros szülés, hmmm inkább ne. Férjem unokatesóit (ikrek) farosan szülte az anyjuk. Szegénynek nagyon fájt! Reméljük hogy megfordul a picurkád, mert ugye akár még az utolsó pillanatban is megfordulhat! Valamit akartam még, de most nem jut eszembe, rohanok a lányzómhoz mert reklamál a változatosság kedvéért

Kép
Kép
onlány

onlány: végre jelentkeztél. :) Na, jól van, ha nincs baj, már azt hittem..
Hol jár neked az eszed, hogy jó pasikat nézegetsz, és zavarba jössz tőlük?? :lol: :lol:
Egyébként Tena Lady, így kell kérni, de a gyogyitárban tudják is, hogy melyiket kell szülés utánra vinni.
Add meg priviben a számod, és küldök sms-t. De egyenlőre még mindig nem érzem, hogy készülődne.. Lusta kölke.. :lol: Csak aztán idekint is ilyen szorgosan pihengessen..

Az uram meg a fiam színházba mennek délután. De jó nekik. Én már végigülni sem tudnám a hasamtól..

Kép

Kép
monccs

Sziasztok Kismamák!

Biztosan mindannyian ismeritek a tv2 babaműsorát, a Babavilágot. Ebben a műsorban hétről-hétre olyan témákat igyekszünk fedolgozni, melyek minden babázó és babát váró szülőt érdekelhetnek. Amennyiben kedvetek lenne megosztani más anyukákkal, kismamákkal a tapsztalataitokat, félelmeiteket, örömötöket, kérlek jelentkezzetek a szereples@babavilag.com-on. Kérlek, írjátok meg, hányadik hétben vagytok, ha van már gyermeketek, mikor született, hol laktok, és osszátok meg velünk telefonszámotokat, hogy meg tudjunk keresni Titeket. Csodás babázós napot, és sok boldogságot kívánunk Nektek!
Üdvözlettel: Babavilág
babavilág

én supert vettem a tenából, de csak 10 db-ot
+ egy csomag normál méretü noname inkontienciabetétet (müller drogériás saját, kb feleannyiba lerül mint a tena és ebből is kb 10-12 db fogyott el).
én az első napon úgy csináltam ,hogy betettem egy tenát, arra rá azt a vattagörgeteget amit a kh-ban adtak. mindezt egy jól tartó bugyiba, és arra rá még a hálós eldobható bugyit.
aztán másnap már nem tettem be a vattát mert nem kellett, és így a hálós bugyi sem.
de mondom, összesen kb 20-22 db inko-betét kellett és csak a fele volt super a fele meg normál.
utána elég volt a jó kis éjszakai betét. én személy szerint dm-eset vettem az ára miatt, tök jó erős füle van, nem jött fel úgy mint az always.
nagyon dícsérték a kh-ban a szobatárak az ionos betétet, kva drága de állítólag naon szuper.

monccs, tényleg halljunk ám majd felőletek!!!!! ;)
remélem mihamarabb kikuksizik mostmár Krisztián, de ha mégsem íyg lenne, akkor hogyan tovább? befekvés dívik felétek?

onlány:
kitartás, nektek is hamar elröpül az a pár hátralévő hét...
ja, a gobbós képen mondod a fülét? igazság szerint magának szokta gyakorolni a tükör előtt a grimaszolást és ő fedezte fel ezt a fülhúzós mókát is... magamtól nem jutott volna eszembe így szadizni :D vagy méééégis? ;)
a tejcsi nem gyarapszik :cry: és mivel nő az étvágya, így nődögél a hozzátápi adagja is, most kb a napi mennyiség 1/6 tápszer.
de rendeltem MORE MILK kapszulát, és nagyon-nagyon bízom benne, hogy beválik.
(ha már ennyire drága volt... :shock: )
amúgy panna meglepően jól toelrálja Nokedlit, spontán simogatja, puszilgatja, magyaráz neki, "felolvas", beszaladgál a szobába leellenőrizni hogy mizu és jön jelenteni hogy " Bootika nyöszöjög!" vagy hogy "aaszik"
gyanítom, hogyez az idill csak addig fog tartani, míg nokedli önkúszómászó nem lesz és panna rá nem jön, hogy onnantól mindenen osztoznia kell...

Kép

Kép
redwings

Onlány,

én csak Tenát vettem a gyógyszertárba, azt hiszem 30 db van benne. mondtam hogy szülés utánra kell. majdnem 3000 Ft volt, a Spárba ugyanez 2000.

Kép
gota79

Red: hála a jó égnek, hogy befektetés nem dívik.. Előbb 2 naponta ctg, majd naponta ctg, plusz flowmetria.. De bakker, eddig csak nem jutok el..

Egyébként voltam ma Tescoban, és ott is van tena, 10 db 800 ft körül..

Kép

Kép
monccs

monccs
hát csak nem.. !
de amúgy létezik homeo-s indító-koktél is, én ezt vetettem volna be, hogy elkerüljem a befekvést, ami nálunk kötelező lett volna a 41.hét után

Kép

Kép
redwings

Homeos indító-koktél???? Na erről még nem hallottam, pedig homeopátiában azt hittem, hogy már mindent kiveséztem a témában.. Na, mesélj csak, miket kell beszedni... :)

Kép

Kép
monccs

ez a homeos cucc engem is érdekelne...

Kép
gota79

* 1 adag Caulophyllum thalictroides D4,
* 10 csepp Cimicifuga D2,
* 1 adag Pulsatilla D30.

Ezeket kell 2 deciliter vízbe tenni, feloldani (csak műanyag kanállal lehet keverni, fémmel nem!), és kis kortyonként 1 óra alatt meginni.

- a Caulophyllum-ot természetes oxitocinnak is nevezik, homeopata orvosok már a 9. hónaptól javasolják, mert fellazítja a méh izomzatát. Szülés alatt segíti a méhszáj tágulását,
- a Cimicifuga fájásgyengeségre jó, tehát segíthet beindítani a szülést,
- a Pulsatilla szintén a méhre hat, a rendszertelen fájásgyengeséget rendszeressé teszi.

ezt esetleg érdemes átolvasgatni:
http://www.kismamablog.hu/szules/szules-homeopatia

amúgy én Caulo-t szedtem napi szinten a végső időszakban és a fájások megindulásakor meg félóránként(mind2 várndósságnál ). olvastátok, hogy mennyire gyors szülése(i)m volt(ak).

ja, és azt mondta egy homeopata dokker, hogy a különböző hígítások kiválthatók egymással ,de erről egyeztetni kell egy hozzáértő szakival, pl itt nálunk csak caulo c15öt lehetett kapni és d4-et nem, de ez is jó lett volna bele, csak más arányban jöttek volna ki a koktél összetevői.

Kép

Kép
redwings

Red: Köszi! :) Persze tegnap este még én is utánajártam.. :)

Pulsatillából C30 kell.

Én a caullophylumot, cimicifugát, pulsatillát a 35. héttől szedem. A Caullo-t napi szinten, a cimicifugát minden második héten hozzá napi szinten, a pulsatillát csak heti 2x. Ez az egyik protokoll, ami szerint lehet szedni a homeosokat. E mellett iszok málnalevél teát is. A nagyfiamnál ez bejött, 4 nappal a kiírt dátum előtt jött, és gyorsan megvolt (csak a kitolásnál "szórakoztunk" 90 percet). Most a drága kisebbik fiacskám meg csak nem akar elindulni.

Egyébként D6-os potenciát gyakran lehet kapni, és az kb. ugyanaz a higítás, mint a D4, vagy a C5. Nekem cimicifugám nincsen d2-ben és cseppben, de kipróbálom D6os bogyóval, amikor átlépem a termiust, majd beszámolok az eredményről..

Kép

Kép
monccs

ok, kíváncsi vagyok :)

és drukkolok ám naon, izgi-izgi...

Kép

Kép
redwings

Mi ez a nagy csönd?? Sehun senki?

Kép

Kép
monccs

Monccs,

te még egyben?

akkor neked most már minden nap kell menned?

én ma voltam vizsgálaton, kicsit hosszúra sikerült. 8ra meg volt az nst, de a dokker műtőben volt és csak fél 1re ért a terhesgondozásra. 1kor behívtak, a nővér beküldött az uhura, de a doki szerint nagyon nagy hasam van, és menjek a genetikai uhura, ott jobb gép van és ott akar megnézni. felmentem. persze mielőtt jött volna, a várakozó kismamikat még megnézte. 2után jött. na mindegy, szerencsére minden jó babón, amit uhun lehet nézni, kb 3100-3200 gramm. pénteken megyek újra.

Rebeka baba az nstn majdnem megint kitolt velem, 15percen keresztül bökdöstem, mire felébredt. bezzeg most este. apci meccset néz, és ilyenkor Rebibaba nagyon beindul. olyan táncot lejt, hogy majd kiszúrja a hasam.

Többiek?

Kép
gota79

ja és az egész napos várakozásnak/ülésnek meg lett az eredménye: szinte elefánt vastagságú lábaim lettek.

Kép
gota79

Gota: Igen, még egyben. Sajnos. De már el sem tudom képzelni, hogy magától megindul.
Hú, jó sokáig voltál akkor tegnap. De a lényeg, hogy a babóval minden rendben. :) Nst-n nem próbáltad a csokit? Arra nem indul be? Krisz is nagyon nyugis tud lenni, de azért a csoki megmozgatja..

Ma kipróbáltam ezt a homeos indítót, eddig semmi hatása, csak néhány keményedés.. Beszéltem a dokinénivel is, jövő péntekig nem indítanak, ha nincs baj.

Kép

Kép
monccs

sziasztok!

egy hipergyors bejelentkezés, mert már apja megen veszekszik, hogy mia afenét csinálok odafönn ennyi ideig... ugye most megint rohangászunk mint pók a falon. Ezért vagyok tehát eltűnve :( Este igyekszem jönni!

Monccs, drukk, hogy induljon a szülés.

Jaj egy gyors kérdés... nektek nem fáj a cicitek? Nekem nagyon és meg van duzzadva. Nem tudom mi az oka neki

Kép
Kép
onlány

Gota, lábikat tessék felpolcolni és pihenni :wink:

Kép
Kép
onlány

Kép Hanna baba

sziasztok!

Megjöttem, de lóg a nyelvem... Annyi intéznivaló van, hogy csak na...
Lógok egy képpel...

Kép
Kép
onlány

Gota: lábaid javultak, hogy vagy?

Onlány: Hanna baba de kis édes!!! :) Tényleg kis husi! :) Több képet is tehetsz ám!

Domi: Rég jelentkeztél. Remélem már maratonra edzel, olyan jól vagy. :) Megvettél már mindent, amire szükség lesz a babának és neked?

Kép

Kép
monccs

sziasztok!

Köszi Monccs! Te még 2:1????????? :shock: hmmm Mi lesz a menetrend, ha....?
Sajna ezt a telómmal fényképeztem, mert ezt az 1képet kaptuk ... de majd varázsolok valahogy :(
Lebetegedett a lánykám :( + az utolsó fogacskája jön, amitól nagyon nagyon kínlódik, pedig azt hittük, hogy az összes kinn van! :shock:

Kép
Kép
onlány

onlány
tényleg nagyon édes Hanna. :lol:
monccs
Igen maratonra edzek. :lol: ÁÁÁ dehogy. Bár egyre hosszabb sétákra vagyok képes és már a védőnő szerint nem is sántikálok, pedig én úgy érzem. Olyan a tempóm, mint egy reumás csigáé. És sajna még mindig szúrkál a bütykömnél időnként és a körül kicsit pufibb is, meg a hajlítás nem megy úgy, mint a másik lábamon, de ez van. Ebbe kell beletörődnöm. Legfeljebb egész életemben ilyen sánta leszek :roll:
A felszerelések gyülekeznek. Még azért van mit beszerezni, de alakul a dolog. Már nem olyan kétségbeejtő a dolog. Ma is jön anyum, állítólag vett nagyon édes cuccokat, meg valószínű megint megyünk körútra, ha bírom, mert most értem haza a lakszöv-biztosító-bank-biztosító körútamról. Még azok is ugráltatnak. :cry:
Szóval nálam nem lenne túl nagy bja, ha Fruzsikám úgy bírná, mint a fiacskád :lol:

Kép
domi001

Domi, köszi :wink: Vigyázz magadra te maratoni futóbajnok!!! Dehogy leszel sánta!!!!!!!!!!!!!!!!
Mit kell még beszerezned?

Monccs??? Red? Kismami? Gota?

Kép
Kép
onlány

Légzésfigyelő, kád, vízhőmérő, hálózsák, patikából dolgok, pelus, áplolószerek, betét....
Holnap lesz anyuval délután a nagy körút. Kíváncsi leszek hogyan bírom.

Kép
domi001

Monccs,

köszi, másnapra már nem volt semmi. annyi hogyha sokat ülök, akkor dagad.

amúgy semmi különös. ma voltam védőnőnél, a vizeletbe volt egy kis fehérje. holnap újra nst+uhu.
neked méhszáj állapota? már most azt is nézik kétnaponta ugye?

Kép
gota79

Gota: a méhszájat utoljára 37. héten nézték. Szombaton fogok találkozni a dokinénivel, akkor megvizsgálja, plusz ctg, plusz uh, plusz áramlásmérés..

Ma én is voltam ctg-n, minden tökéletes, jól van odabent. Vizeletet is nézik, de nem volt fehérje.
Már feladtam a reményt, hogy magától kijön. Jövő péntekig még egy hetet kell kihúznom, akkor van indítás..

Kép

Kép
monccs

bocsi, nem nagyon van érkezésem írni (panna lázas, boti meg pöttyös, holnap dokkernénizünk), de be szoktam kukkolni hogy mizu veletek...
megint üvöltés van... rohanok, bocsi

Kép

Kép
redwings

onlány:képzeld mi már mindent beszereztünk
kórházi cucc összerakva és a babholmik is mind megvannak a héten tatarozzuk a lakást babszoba .előszoba kicsit színesebb lesz minden
kaptam olcsón babkocsit pierre cardint 78 ezerért adták volna de hordozó és mózeskosár néálkül megkaptuk 32 ezerért :)

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

ő pedig Ailna kislányom 26 hetesen
https://www.babanet.hu/album/albumimages ... 348168.jpg

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Red: jajj, gyors gyógyulást a kölköknek!

Kismami: helyes fiacskád van. :) Bevallom, hogy lánykádról a képet nem nagyon tudom kivenni, tök béna vagyok.. :oops:

Kép

Kép
monccs

monccs
Ezt nem hiszem el, hogy még mindig egyben vagytok :lol: Túl jó a helye ott bent a fiúcskának :lol:
kismami
Ti aztán nagyon ügyesek vagytok, hogy már mindenetek megvan. A kisfiadat én is látom, nagyon aranyos, de úgy vagyok, mint monccs. A kislány UH fotójából nem tudok kivenni semit sem. :lol:

Kép
domi001

Monccs,

a fehérje mit jelent a vizeletben? nekem volt egy kicsi tegnap.
amúgy ma volt nst, uhu most nem. minden oké. hétfőn kell mennem újra, lehet már bent is kell maradni a pcos-om miatt. majd akkor beszéljük meg a dokival. lehet elég naponta bejárni. ha azt mondja az is elég, akkor ha nem muszály nem feküdnék be.

Kép
gota79

Domi: én sem hiszem el. De én sírni tudnék..

Gota: A terhességi toxémia első jele a fehérje a vizeletben. De van úgy, hogy csak egyszeri eset, és nagyon pici van benne, az még nem gáz, csak figyelni kell. A vizesedés miatt szokott fehérje lenni a vizeletben, mert a vese nem műxik olyan jól.
Befeküdni én is csak akkor szeretnék, ha már gyereket is adnak hozzá..

Holnap megyek dokinénihez, kiváncsi vagyok, mit mond..

Kép

Kép
monccs

monccs
Elhiszem, hogy kikészít már a várakozás. De legalább jól van a gyerkőc ott bent. Anyuja meg tűrje még picit. Már igazán nem sok van vissza. Max. 1 hét :lol:

Kép
domi001

nekem is csak egy kicsi volt benne, mondjuk vizesedek is. hétfőn mindenféleképpen mondom dokkernek, mégha így gyanús is, hogy bent kell maradni.

Kép
gota79

domi:hát ja muszáj volt mindet megvenni mert még most tatarozunk
meg félek nehogy idő előtt be kelljen feküdni mert akkor az uram rohangászhat mire megvesz mindent egyedül :D

babaszobát csináljuk még meg aztán kész is :)
jaj de jó nektek már nem sok van vissza egyre türelmetlenebb vagyok jó lenne már magamhoz ölelni a picit

hétfőn 32 hetes uh alig várom kiváncsi vagyok mit mondanak lefordult -e ?

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok!

Megérkeztem a vizsgálatról. Hááát jobbra számítottam.... Méhszáj 2100, a külső méhszáj -ha jól értettem, márpedig jól értettem- nyitva :shock: ééééééés a méhlepény elkezdett 1.fokban meszesedni :shock: meg meg van rövidülve a :roll: valamim méh akármi :cry: Úgyhogy... a cuccosomat gyorsan össze kellene dobni. Nagyjából kész, csak vasalás, meg a babának mosás.
Épp parkoltunk ki, már röppályán voltunk, amikor hátulról telibekapott egy szuzukis :shock: nem volt biztosítása, apum kezébe nyomott 15.000ftot. Azt hitte apu hogy csak a lökhárított kapta le teljes egészében. Aztán otthon vettük észre, hogy azért bizony a festék is lejött... kicsit ideges volt apum.

Voltam egy képeslap nagykerben, vettem megérkeztem-es lapokat, nagyon jó!!!!!!!!!!! Vigyorgó maci van rajta.
Uhun amúgy a meszesedést leszámítva minden okés, nagy baba 2kg körüli a lelkem és vigyorgott! Az orvos meg is jegyezte, tetszett neki. Meg vettem Lizának vakondos hátizsákot , potom 6300ftért :shock: olcsó mi? Ezt hozza hugi meg egy hercegnős nyakbaakaszthatós pénztárcát. Nagyon pofás!

Red, vigyázz a babókra! Jobbulást a lgyerkőcöknek. Pöttyös a kisfiad???? :shock: himlő? ilyen korán?

Kismami, milyen helyes kisfiad, illetve nagyfiad van! (csak a lányosm meg ne lássa :D :oops: ) Hu, tatorozás, nem irigyellek, most átérzem a helyzeteteket ;-) és nem semmi, hogy gyakorlatilag a feléért megkaptátok a kocsit! Gratu, ügyik voltatok!!!!!

Gota, ahogy Monccs írta, a toxémia jele -is- lehet, de ha egyszeri, akkor felejtős! Emellett ha avérnyomi magas meg aceton is van a vizeletben, akkor nagyvalószínűséggel toxémia. Ilyenkor teljes vérképet csinálnak, kifejezetten ügyelve a máj- és vese funkciókra. Azért zárós határidőn belül nézess megint vizeletet! Akár a védőnőd is meg tudja csinálni!

Monccs :shock: ühöm, hát, akkor ez már neked szó szerint teher. Csak beindul a dolog és nem kell indítani!

Domi, naaa? Megkaptad a cuccokat?

Kép
Kép
onlány

[quote]f írta:élek nehogy idő előtt be kelljen feküdni mert akkor az uram rohangászhat mire megvesz mindent egyedül Very Happy
mintha én mondtam volna!!! Nálam is uez a helyzet

Kép
Kép
onlány

ja és meg van az időpontom! április 30, péntekű!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
onlány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?