Sziasztok!
Beteg a kisfiam

. Tegnap délután már kicsit melegebbnek éreztem, de a matricás hőmérő szerint normál volt. De ma reggelre tök forró lett a drágám: 39,1

. Nem hiszem, hogy a foga, mert taknyos is, meg egész nap alszik. Ha fent van, akkor is bágyadt, és belénk van bújva. Anyu jön délután, megnézi. Remélem csak egy kis meghülés (de hol?), vagy enyhe vírus.
A fiam tegnap megindult

. Eddig is közlekedett négykézláb, de nem túl célrányosan, inkább csak úgy összevissza, és 0,01 km/h-val

. Tegnap viszont rájött, hogy hogyan kell összerendezni a tagjait, és úgy kotor, mint állat

. Ő kúszni is csak össze-vissza kúszott, nem volt igaz tempós-haladós. De most rákapott

. Úgy megy, mint a kiskutyák, mikor elindulnak, mint egy birodalmi lépegető

. Majd megpróbálom levideózni
Ikoka!
Csudaszépek vagytok

! Zsombi egyre jobban hasonlít rád (is), eddig sztem inkább csak apa volt. Tök jó a sapid

, és tök viccesek a képek

.
Ronmay!
Pár hete már abba akartam hagyni, de akkor pont 9 óra múlva kérte a kaját, nem bírja tovább. sztem ahhoz még kicsi, hogy 12 órát legyen kaja nélkül, nem?

Még én sem bírom ki addig, de komolyan, az nagyon sok

. Igazából ez csak a saját kényelmem miatt van, mert lehetne úgy, hogy eltoljuk a vacsit, de akkor 6-kor már kezdődne a nap, én meg nem bírok olyan korán kelni

. Így meg mielőtt lefekszem, megetetem és 7-fél8-ig nincs kaja. Szóval nem tudom meddig lesz ez így

. De nyílván nem túl sokáig. Majd sztem inkább fokozatosan veszem el tőle: mindig egyre kisebb adagokat fog kapni, aztán semmit

.
Kispiskóta!
Jelentem, Mintagyerekem 8 hónapos korára produkálta az első (!) át nem aludt éjszakát hétfőn
Ejjjj, de sajnállak!
Jobbulást