A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Conversano!

Marci tündéri! Ő is "csupaszemgyerek" (egy néni mondta Botondra a piacon :lol: ). Megzabálom a kis birkózó füleit :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ne is mondd Dodi..
Olyan lelkifurdalásom van a füle miatt...az én hibám,hogy ilyen :( Nem forgattam a fejét anno és csak az egyik oldalt lapult ki neki rendesen..
Na igen,Botond sem hord kicsi szemeket :)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

conversano! :)

Ej, ne beszélj már zőccségeket! A füle állása genetikai adottság. Bármit csináltál volna, akkor is ilyen lenne. :wink:
Már akartam kérdezni. Lóval hogy áll Marcipán?

boo! :)

Tényleg, gondoltam is rátok hétvégén, hogy hogyan ünneplitek, mert nálatok mindig van valami történés. Ezek szerint nem volt. :roll:
Unokatesókból lassan annyi lesz, mint Louis-ból. De ne vágjatok fel, mert ekkora családban nem kunszt! :twisted: :twisted: :twisted:

lorca, ancsurti, breki76, cunci, norkili?????????????????????????????????

Kép
Kép
200907?

Sziasztok !

Megint tök sokáig nem tudtam jönni. de most szeretnék feltenni nektek képeket, rengeteg képet, remélem nem baj.

Mindenkinek köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat és én is szeretnék ezúton mindenkinek sok boldogságot kívánni, akinek mostanában volt, van és lesz valami ünnepelni valója.

Kicsit rólunk : Zsombinak még mindig nem jöttek ki a felső fogai, pedig már brutálisan néznek ki, bármelyik pillanatban szétcsattanhat rajtuk az íny. KÚSZIK !!! Úgy , mint Sillia Lócija, de csak két dologért hajlandó egyenlőre hosszabb távokat megtenni : Anya papucsa és a távirányító ( itt bármelyik ketyeréjé jó ).Kutyázik és balettozik : egyik lábát négykézlábazás közben spiccbe nyújtja és emelgeti. És tegnap óta már sátrazik is , azt hiszem ezt a kifejezést írtátok már arra a jelenségre, amikor négykézlábból felemeli a sejhaját és olyan , mint egy kis háztető. Viszont még magától nem ül, illetve ül, csak nem Ő ül fel/le.

na és akkor most betöltenék úgy három oldalt magunkkal. Ezeket mind vasárnap készítettük, akkor volt 8 hónapos a fiatalember. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
ikoka7

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
ikoka7

Most megint megpróbálok bekapcsolódni. :roll:

kutacsügyileg nálatok mi a helyzet ? Zsombinak még mindig bazi nagy. Mikorra nő az be ?

A D vitamint még adom, persze van olyan nap , hogy kimarad. :wink: Kap néha cebion cseppet és Béres cseppet is.

Most váltottunk Pampers-ről Libero-ra, mert bár elégedett voltam vele, szorította Zsombi combiját. Ez most-es Libero up&go és eddig (tegnap kezdtük el használni ) úgy tűnik, hogy jó. Viszont ha ennél az up&go változatnál maradunk, akkor hamarosan váltanunk kell 5-ösre, mert aez 11 kg-ig jó, míg a sima 4-es 14 kg-g. na majd meglátjuk. Hajjaj , ébredés van..... :arrow:

Kép
ikoka7

Ikoka

Jajj de szépek vagytok!!

A kedvencem a kalózZsombi lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sillia : köszönjük :D , az a kép nekem is nagy kedvencem lett.

Kép
ikoka7

Menekül a csiga az erdőből. Találkozik a rókával.
- Mi van csiga, belőttél, hogy így tepersz?
- Á, dehogy! Itt az APEH, vagyonvizsgálat lesz.
- Na és?
- Hát tudod, nekem is van egy saját házam, az asszonynak is, meg a
gyerekeknek is. Gondolhatod!
Elgondolkodik a róka, majd o is futni kezd. Találkoznak a gólyával.
Megszólítja a ravaszdit:
- Mi van róka, hova futsz ilyen gyorsan?
- Nem hallottad? Kiszállt az APEH az erdőbe, vagyonvizsgálatra.
- És akkor mi van?
- Hát nekem is drága bundám van, az asszonynak is, a gyerekeknek is.
Gondolhatod!
A gólya nagyon csodálkozik, majd kis gondolkodás után magabiztosan
rákezdi:
- Hát fiúk nekünk ezen a ronda fészken kívül aztán igazán semmink sincs.
Az is mindig össze van szarva, tehát csúnya is, olcsó is - szóra sem
érdemes.
Mire a csiga loholás közben visszaszól:
- Nana gólya! Fél év itthon, fél év külföldön - miből?!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Marci si sokszor úgy fekszik,hogy visszahajlik a füle.Én nem is értem,hogy lehet valakinek ilyen puha füle.Az apjának is ilyen van.Nekem meg olyan porcos,hogy bec@rnék konkrétan ,ha így visszahajtanám.
Boo!
Én még mindig nem jöttem rá,hogy kire hasonlít a gyerek:) Mondanak ezt is,azt is.
Ikoka!
Ez a gyerek fater-klón!
Bond!
Elnézegeti őket,de ha "szaladnak" ,az nagyon tetszik neki :)
Sillia!
Vitz :):):)
Látom Lóci fogorvos lesz :) Marci kosaras...valamelyik nap az ágyon fekve,csont nélkül beledobta a cumiját a papírkosárba.
Vendég

Sziasztok!
Tök rég írtam, jól le is maradtam. Úgyhogy most csak rólunk pár sorban:
Már nagyon várom a fogakat, Natinak alul (persze felül is, de még egy se jött ki) Noéminak meg Nikolnak meg a felsőket. Úgy látom emiatt szenvednek, kicsit taknyosak is.
Ma éjszaka anyósoméknál aludtak, végre tudtunk aludni, olyan jó volt. És jól is viselkedtek, ugyanúgy, mint itthon. CSak egy párszor keltek fel, de kis ringatás és aludtak tovább.
Nati tegnapelőtt este a járóka mellett tett pár lépést is. HIhetetlen, a végén 1 éves korára már szaladni fog a kiscsaj. Nikol viszont még inkább csak kúszik, Noémi viszont már gyorsan mászik. Ők is felállnak amúgy, de ők gyorsan elfáradnak.
Még egy nagyon jó hírt kaptam, újra támogat minket a HUggies, úgyhogy nem lesz pelenka gondunk!!! És ezzel együtt újra működik majd a blog!
Most megyek, mert még vasalnom kell (kb. 3 havi ruhamennyiséget).

Kép
pagika

Nyuszi

És ha a 7 órási főzi? Utána szopi...csak egy ötlet. Nekünk már egy ideje nincs olyan hogy csak szopi..csak tejjel nem bírja sokáig.

Dodi

Álometetés...háát te tudod, ha ez bevált..no de meddig fogod csinálni?

Ikoka

Zsombi viszont tiszta apja... :lol: :wink:

Pagika

Szuper ha tudsz jönni, már csak ennyire is. Hát igen azért segítség anyagilag ez. Gondolom azért az állam nem halmoz el..

KépKép

KépKép
ronmay

Ikoka

Ti hogy fértek még el a kiskádban??Mi ha el is férnénk, Roló nem marad egy helyben húzza fel magát mindenhova, és mászik...

KépKép

KépKép
ronmay

Czigka

Nyíregyházán születtem, écsanyámék Debrecenbe laknak :wink: :lol:
Régóta keresek ilyen ketyerét a kádra, de csak eddig a fisher price-t láttam.. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok! :)

sillia!

Vicc: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ikoka7!

Pfúúújjjj, de szépek vagytok. Szinte már gicces... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Továbbá látszik, hogy a szülők is köszönik, jól vannak. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

conversano!

Kosarazás: :lol: :lol: :lol:

http://www.origo.hu/tudomany/20100316-csontveloi-ossejtek-a-sulyos-asztma-kezeleseben-az-elso-sikeres-egerkiserlet.html

http://www.babazo.hu/tipeg/20100312-gyerektorna-fejlesztes-jatszohaz.html

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 07:12-kor.
Vendég

A vitamin:
A gyerekorvos mondta nálunk, meg anyós :? hogy 5 évig kell adni.
Én ezzel nem értek egyet, hisz annyi minden mást kap amibe viszont van és oliva olajjal főzök tehát felszívódni is tud...
és mivel én a természetesség híve vagyok.. :roll:
amíg csak szopós a baba kell mert ez sincs a tejben mint a D. meg a K

Amúgy D vitamin a tojássárgájában is van. Azt adott már vki? Én nem, csak mondta védőnéni, hogy héten egyszer nyugodtan toljam neki..nem tom várok még két hetet...Ti hogy vagytok ezzel?

Czigka

Majd utána járok, köszi :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok,

itt hétágra süt a naaaaaaaap :lol: :lol: :lol: :lol:
olyan jó, végre talán tavaszodik! Fel is hozatom hamar Enyémapával a teraszbútort a tárolóból, rendberakom és a hétvégén már ki is ülök :P

Nálunk a hétvége a takonykór jegyében telt, Nimród még benne, én a közepén, Apa meg az elején... szóval hármasban prüszkölünk :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Jelentem, Mintagyerekem 8 hónapos korára produkálta az első (!) át nem aludt éjszakát hétfőn, háromszor sírt fel, és kellett megnyugtatni, Hősapa ment hozzá. Kicsifiam rengeteg fogat növeszt egyszerre : kibújt a jobb2ese, a felső bal 1ese már nagyon dudorodik, a bal 2es és jobb1es csak kicsit. Gondolom ez és a szörcsögéses betegség egyszerre nem hagyta aludni.

Nagyon durván sajtkukac lett, mászik rám, kapaszkodik fel belém és mindenbe, felhúzza magát térdelésbe, és tegnap már bizonytalanul, de fel is állt. Persze még nulla súly van a lábán, karból tartja magát.

Tegnap kapott először husit, bejött :P
B
Kicsit véznának tűnik a drága, úgyhogy elhatároztam, belehúzok a hozzátáplálásba, és keményen 2x (tízórai, uzsi) fog kapni egy nap mást mint anyatejet, és nagyobb adagokat is.

KépKép

KépKép
kispocok13

Közérdekű közlemény!!!

Babakocsi kiárusítás modellváltás miatt a Brendonban - vannak jónak tűnő kicsi esernyőkocsik is.

KépKép

KépKép
kispocok13

Ikoka,
nagyon szépek és boldogságosak vagytok a képeken, Zsombi tényleg tiszta Apa! Nekem a kedvenc a napsütésben nevetve felemelős-összebújós...
Kutacs: nálunk már alig tapintható, bár nem tudom, mit mondanak, mikorra záródik teljesen.

Ronmay,
fürdőjáték: hasonló mint Czigkáéké, én most ezzel szemezek, csak ugye mi még nem tudunk ülni...
http://proba-babak.freeblog.hu/archives/2009/02/23/vizeses_3/

KépKép

KépKép
kispocok13

Conversano,
Marci csudapofaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Én személy szerint imádom a füleit, szerintem szexi lesz :wink: amúgy szerintem sem te tehetsz róla, hanem inkább a genetika!

Sillia,
kitartás a találkozáshoz!
Ballagási ajándék: a többiek már minden ötletemet elmondták :lol:
Nagyon cuki a fogász-sorozat!!!! A generációs kép is szuper!
Papírevés: Igen!

Dodi,
azt a cumiszerető cicát! Ügyesek vagytok nagyon! És egy hős az 1 órás harc miatt... én ezt nem bírom, Apja szerint elkényeztetem Nimródot :oops: :oops:

Hgabi,
hurrrrrrrrrrááááááááááááááááááááááá oviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
VIcus meg hihetetlen a bilin! Nagyon édes!

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Már rég nem írtam, de egyszerűen nem volt időm :oops: . Domi teljesen leköti minden időmet és energiámat :lol:! . Mindenhova felmászik, feláll , ha talál valamit amibe beletud kapaszkodni azonnal felhúzza magát, és már áll is, ülőgarnitúrába kapaszkodva, oldalazva lépeget.

Viszont a képeket mindig megnézem, minden baba gyönyörűséges
:P :D !

Most is szavak helyett beszéljenek a képek, bocsi , ha túl sok lesz :oops: !

Kép Kép
Kép
Kép Kép
Kép Kép
marietta1982

Sziasztok!

Beteg a kisfiam :( :( :( . Tegnap délután már kicsit melegebbnek éreztem, de a matricás hőmérő szerint normál volt. De ma reggelre tök forró lett a drágám: 39,1 :( . Nem hiszem, hogy a foga, mert taknyos is, meg egész nap alszik. Ha fent van, akkor is bágyadt, és belénk van bújva. Anyu jön délután, megnézi. Remélem csak egy kis meghülés (de hol?), vagy enyhe vírus.

A fiam tegnap megindult :D . Eddig is közlekedett négykézláb, de nem túl célrányosan, inkább csak úgy összevissza, és 0,01 km/h-val :lol: . Tegnap viszont rájött, hogy hogyan kell összerendezni a tagjait, és úgy kotor, mint állat :lol: . Ő kúszni is csak össze-vissza kúszott, nem volt igaz tempós-haladós. De most rákapott :wink: . Úgy megy, mint a kiskutyák, mikor elindulnak, mint egy birodalmi lépegető :lol: . Majd megpróbálom levideózni :wink:

Ikoka!

Csudaszépek vagytok :D ! Zsombi egyre jobban hasonlít rád (is), eddig sztem inkább csak apa volt. Tök jó a sapid :wink: , és tök viccesek a képek :D .

Ronmay!

Pár hete már abba akartam hagyni, de akkor pont 9 óra múlva kérte a kaját, nem bírja tovább. sztem ahhoz még kicsi, hogy 12 órát legyen kaja nélkül, nem? :roll: Még én sem bírom ki addig, de komolyan, az nagyon sok :lol: . Igazából ez csak a saját kényelmem miatt van, mert lehetne úgy, hogy eltoljuk a vacsit, de akkor 6-kor már kezdődne a nap, én meg nem bírok olyan korán kelni :oops: . Így meg mielőtt lefekszem, megetetem és 7-fél8-ig nincs kaja. Szóval nem tudom meddig lesz ez így :roll: . De nyílván nem túl sokáig. Majd sztem inkább fokozatosan veszem el tőle: mindig egyre kisebb adagokat fog kapni, aztán semmit :wink: .

Kispiskóta!

Jelentem, Mintagyerekem 8 hónapos korára produkálta az első (!) át nem aludt éjszakát hétfőn
Ejjjj, de sajnállak! :twisted: :lol: :lol: :lol:
Jobbulást :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Marietta,
Domi csudanagy fiú!

Dodi,
Botondnak is gyors gyógyulást, hogy újult erővel tudjon birodalmi lépegetni :wink: :wink: Remélem, semmi komoly!
(bár Kispiskótának címezted, de magamra veszem az utsó soraidat - köszi :wink: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Köszönöm a füles hozzászólásokat :)

Anyáám de szép ez a Domi gyerek!!!!

Dodi

Betegség :(:(:( Hamar gyógyuljon meg!
Mászás:):):) Ezzel a jelzővel illetük Marcit mi is:birodalmi lépegető :D mert tényleg olyan.
Vendég

Sziasztok!

Zsombi, Marci és Domi is nagyon aranyosak a fotókon. :D

Dodi: gyógyuljatok!
Anyós reagált valamit a leveledre?

Gabi1: milyen volt a szülinap? 1-2 képet láttam az iwiwen, Réka igen aranyos rajtuk. :)

Pagika: mindhárom lány anyósnál aludt? Jó fej lehet anyósod, hogy így bevállalja. Nekem anyám még nappal 1-2 órára sem fogadja el Vicát.

Rólunk: sz@r éjjelünk volt, egész nap nyomott vagyok még mindig.
Ugye januárban mondta azt a doki, hogy azon sem csodálkozna, ha egyszerre több foga is kibújna Vicának. Na, talán a Jobb alsó 1-esünk hamarosan kint lesz, mert NAGYON-NAGYON duzzadt, és fájdalmas neki ott az ínye. Mindent rág, de úgy, mint még eddig nem, illetve a kanalas kaják nehezen csúsznak.

Mindenkinek köszi a képekre mondott véleményt. :D

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Ha valaki tudna egy nagyon-nagyon jó fejlődésneurológus elérhetőséget (hogy helyileg hol van, az mindegy), azt nagyon megköszönném!!

f.nikici

Kispocok!

Bocsáss meg, tényleg neked ment :oops: . Csak nagyon siettem, és a "Kisp"-ig stimmelt :lol: :lol: :lol: .

Hgabi!

Óóóó, hogyne :twisted: . Majd elmesélem, csak most jön anyu :D . Ízelítőül: Ricsinek (és neked) volt igaza(tok) :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nikici,
megy a privi.

Dodi,
nem történt semmi :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok

Jó, jó, de ez is olyan fisher price szagú..mármint a lényege..mondjuk nem tudom mit keresek de még nem találtam meg az igazit:lol:
Éjszaka :cry:

Dodi

Betegség..jaj..mi már jól vagyunk…akkor még egy darabig nem megyek:lol:

Marietta

Domi már kész kisfiú!! :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Dodi! Botondnak jobbulást,remélem mostanra már jobban van :lol:

Ikoka! Nagyon szép család vagytok,Zsombi jó kis pasika :wink:

Boo! Pont erre gondoltam én is,csak nem tápszerbe,hanem tejpépbe fogom neki délután bekeverni a gyümit,hátha az jól eltömi őt :lol:

Ronmay! Ma maradt a saláta főzelékből neki,úgyhogy meg fogom próbálni neki azt adni 6 körül. Köszi :wink:

Ma voltunk baba-mama tornán,de nem sokat tornáztam,mert Lili állandóan kúszott mindenfelé,a kis barátjának,Zsombinak a haját akarta állandóan húzni,utána kinézett egy másik babát magának,oda kúszott ezerrel,úgyhogy jószerivel csak kergettem őt :lol: Hihetetelen.hogy Zsombi 3 héttel később született,mint Lili és ma mondja a barátnőm,hogy felállt a járókában,amúgy meg elég régóta ül és mászik. Erős kis kölyök!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Jelentem, ma felülbíráltam a tegnapi bejegyzésemet, miszerint rühellem, hogy Manó egyfolytában a gépet akarja csesztetni. :roll:
Egész pontosan most is rühellem, de a barátnőmmel folytatott csevej közben rájöttem, hogy ez legyen a legnagyobb gond az életemben... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

kicsidodi! :)

Mi a baja Botondnak? :(

marietta1982! :)

Te is, és mások is nyugodtan bombázhatnak a képekkel! :wink: Má' most nem azé', de itt tényleg csak szebbnél aranyosabb és ügyesebb babákok vannak. :D :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Jottem picit.... :oops:

A kepeket imadom nezegetni......ha irni nem is tudunk sokan,de azert a fotok beszedesek!!!!Johetnek!!!
Minden kislany,kisfiu nagyot nott,es micsoda ugyesek!!!A szulok is csak ragyognak :wink: :lol: !!!

Sajnalom a betegeskedoket,az ebredoket!
A mozgasfejlodesekhez nagy gratula!!!
Cumi elhagyas :wink:
Felules,felallas,fognovesztes 8) 8) 8) 8) 8)

Nem igazan tudok most nevszerint senkinek sem irni :oops: ,de lett volna hozzaszolni valom az iromanyokhoz,de repulnek a napok....es ismet itt a joido!!!!Ezt ki is hasznaljuk szerencsere!!!

Hangi multheten negykezlabazni kezdett :lol: ,bar olvasom,sokaknak ez nem ujdonsag,mar maszasrol,felallasokrol irtok,de orulunk,es jo lenne ha nem sietne sehova a kiscsajom,mert igy is necces hogy a latoteremben maradjon :wink:
Elkezdtuk a husi evest,a zab es arpa pelyheket.....ezeket is problemamentesen fogadta kukacka.....Fogunk meg sehol 8) ,nagyon nem is latom a jeleit,max.rengeteget kakil es megint piros a popsija....
Az oraatallitas is jol zajlott,es oromkodunk hogy sokaig van vilagos!!!

Most hoztam par kepet....nem jut eszembe hirtelen semmi,amiket szerettem volna,ilyen lopott idokben nehez bepotolni a lemaradast!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
ancsurti

Es meg....
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Na ennyi... :oops: :oops: ...jut eszembe,en is szeretnek valami kendot vadaszni Hanginak.....

Bond:valami baj tortent a baratnodekkel???

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti: jó, hogy jöttél. Használjátok csak ki a jóidőt. Jók a képek, Hangin is látszik, szeret csavarogni! :lol:

Dodi: várom a fejleményeket. :roll:
Anyukád mit mondott, mi van Botonddal? Remélem semmi komoly.

ronmay: Roló már nem annyira náthás?

Kispocok: Nimród hogy van?

Többi beteg?

Kispiskóta? Niki72? Szisz? Szoni? Norka? Lorca? Norkili? Cunci? Bucus?
....???????

Azt hiszem, végre kint van az első fogacskánk! Bepillantani nem tudok, mert ha kinyitja a száját, már ott is van a nyelve, de a kanál olyan "karcos" hangot adott, és tapintásra is mintha éles lenne! :D

Kép
Kép]
hendegabi

ancsurti! :)

Biztos, hogy Kanadában vagy te? Szerintem kamuzol csak. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A kilók sem látszanak rajtad. Na, most akkor hogy is van ez? :roll: :roll:
Gyanús vagy te nekem! :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

A barátnőm keresztül-kasul úgy bonyolult ahogy van. :roll: :( De még egészségügyi problémákkal is megfejeli. Nem részletezném, de fogalmazzunk úgy, hogy nincs jövőképe, mert nem látja értelmét... :roll: :( :( Kőkemény 13 nappal idősebb nálam.

Kép
Kép
200907?

Hgabi:irn iakartam am,hogy jo hir hogy Noci mostanaban egeszsegben tolti napjait!!!Tesomnak is meseltem,mert neki is betegeskedik a kislanya,es nekik meg 1 honapja nem sokat hasznalt az immunerosito.....de bizunk mindenestre!!!
Vicus fogacska:akkor kijott az biztos....en is lesem,de meg sehol...csak imadja harapni az ujjjamat mikor keresem neki :lol: meg a piros fenek....de semmi...nem baj,tovabb marad szep...hacsak a sok szopival nem vigyazunk...mert meg cicista a lelkem....tegnap orom volt az elso tavaszi parkos szopink :lol: :lol: :lol: en ugy elveztem,de Makim is 8)

Bond:sajnalom a baratnodet...de egy reszen csak o valtoztathatna...es a pozitiv hozzaallas az egeszsegen is sokat segithet....Amugy ez nem is kor....en is 35 multam :oops: ...es talan kezdem ujra elememben talani magamat.(nalam ez a sok sulyfelesleg sajnos sokat szamit...)bar nem latszik(annyira)de ez meg sajnos 80-on feluli szamot jelent :?
Nezd a kepet...apa mogott latszik a CN Tower.....bar ezt a legegyszerubb odakomponalni :lol: ...es azok ott kanadai vadludak a kepen :lol: :lol: :lol: imadom oket,tele van a park veluk,es oriasiak!!!Gyonyoru allatok...es persze elojottek a mokusok is,es nemsokara a mosomacik is randaliroznak :lol: :lol: Na es a hovirag :shock: :shock: :shock: teljesen transzba estem toluk!!!!Imadom a tavaszt!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Ikoka!
Nagyon jók a képek, olyan jó volt nézni őket!!! :wink:

Marietta!
Domi milyen nagy fiúcska már!! :wink:

Conversano!
Olyan gyönyörű szemei vannak a fiadnak, hogy én a fülét észre sem vettem. :oops:

Ancsurti!
Nagyon szép Hangi! És Te is nagyon jól nézel ki!

Nyuszi!
Lili csudaszép kislány!

Neked akartam még írni, hogy nálunk Petra most már elég szépen eszik, de még mindig felébred 2x éjszaka szopizni. Én már mindent megpróbáltam, csak a cici megvonást nem, azt nem is akarom egyelőre.
Most ő uzsonnára is tejpépet kap, és fürdés után is adok neki kb. 100grammot+szopit. Ennek ellenére fél 2 körül ébred enni.

Remélem, hogy nálatok jobban fog működni.

Betegeskedőknek jobbulást!

Nálunk sok változás nincs, Petra most a legjobban ülni szeret, marhára élvezi, hogy bármikor magától fel tud ülni. :lol:
Kúszik is eleget, jön utánam folyton.

Vettem ma Petrának naptejet. Ha valaki akar venni, a Bioderma készít olyan 50+ faktoros naptejet, ami kifejezetten 1 év alatti gyermekeknek lett kifejlesztve. 100grammos 4800 Ft.

Tegnap óta próbáljuk a glutént is, egyelőre minden okés.

Dobok képet én is.

Kép

Kép
katy76

Botondnak torokgyulladása van :( :( :( . Tiszta takony, és magas láza is van :cry: . De hihetetlen ez a gyerek, egy igazi kis hős! Most is jókedvű, mindenkire mosolyog, és bújik, és tök szépen eszik is, csak kicsit kevesebbet, a gyógyszereit is gyönyörűen beveszi. A hűtőfürdőben ugyanolyan örömmel pancsikolt (30 fokban), pedig attól már tényleg kikészülnek a babák. Ilyen piros torokkal nyelni nem bír az ember, ő meg simán tűri. Mondtam is, hogy az apja példát vehetne róla :twisted: :lol: .
Köszönjük az érdklődést.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy

Csúúúcs ez a kép :)

Ancsurti

Szemüvegszár rágcsáló bérgyilkos nézéses kép - zsíííír :D
hamarosan megy pü

Hgabi
Hajrá fogacskák!
Mi tartjuk még a 6-ot,nem látom,hogy jönne még újabb.
Vendég

Katy:nagyon ugyesen ul Petra!!!Edes abban a piros kadban :lol: :lol: :lol:

Nalunk is van ebredes 3 utan,de nekem ez tokeletes igy,semmi kifogasom ellene,es egyebkent is.....en is kiserleteztem sokfele dologgal,igy ez az ami bejott,es nem is faraszto 8) sot van hogy eltolja 4-re,ritkan 5-re :wink:
En kipihent vagyok mar igy is!

Naptej:nekem is be kene szereznem valamit,mert lekapta a nap tegnap,de csak ugy egeszsegesen :lol: .....itt nincsen ilyen magas faktorszamu....de lehet mert sosem kerestem,azert nem lattam meg....de a sok repa sokat segit a boruknek,a kepeken nem latszik,de kukacnak olyan szep barack szine van mindig :lol: :lol: :lol:

Dodi:jobbulast kivanok Botondnak!Remelem nem tart soka a korsag!!!

Na megyunk setalni hamarosan!Hetagra sut a napocska 8) 8) 8)

Kép
Kép
ancsurti

Conversano: :lol: :lol: :lol: elgondolkodott a lelkem,es hunyorgott nagyon a naptol :lol: :lol: :lol: de en is bekakiltam a kepen....nagyon belazult szivemszottya :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti,
gyönyörűek a képek, gengszterhangi cukipofaaaaaaa :lol:
látszik, hogy már ki voltatok éhezve a tavaszra

Dodi,
Botondnak jobbulást!
Nálunk is ugyanez van, és már egy hete, de még mindíg szörcsög szegénykém.

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Én is jóóó rég voltam. Marci volt beteg-elkapta a hányós fosós vírust, aztán Bende fogzik és nyűg ezerrel. Ráadásul csípő paránk volt-mert levittem az új dokinéninkhez, akinek mondtam, hogy nem egy formák a lábán a hurkák (értsd az egyik kétszer akkora, mint a másik, hason fekve meg csak egy van), na ő mondta, hogy sürgősséggel ortopédia, szeretne a végére járni. Az ortopédiát felhívtam, ahol mondom az asszisztensnek mi a gond, erre beközli-ÚÚúúúúristen délre legyenek itt. Na itt azért egy kissé megijedtem. De uh után, és röntgen után kimondható a mi dagadtmackóck csak ilyen csámpásra növesztette a hurkáit. :lol:

Éjszakáink katasztrofálisak, van, hogy 4szer is felébred, pedig már 3-szor kap szilárd kajcsit-és elég rendesen termel (250gramm). Kipróbáltuk este a főzeléket és a tejpépet és mindegyik után ugyanúgy ébred. Így feladtam, marad a tejpép. Ráadásként csak a jobb ciciből hajlandó szopizni, a bal cicit éjszaka néha-néha elfogadja. Na ennek hatására úgy nézek ki, min Quasimodóné.

Mozgás ügyileg le vagyunk maradva: Hasról a hátára még mindig nem szeret forogni. Kúszik, de csakis hátra, Négykézlábra áll, de főleg akkor, ha támasztja valami a lábát. Viszont ülni, úgy ül egyenes háttal, hogy na.

Bocsi, hogy ennyit írtam magunkról. :oops:

Dodi, jobbulást a kis Hősötöknek!!! Azért, milyen jó ilyenkor, hogy anyud dokinéni, csak átruccan megnézi, és a legjobb kezekben van Botond.

Ancsurti, csuda klasszak a képek!!! Nekem a teliszájjal vigyorgós a kedvencem!

katy, Petra de gyönyörű kislány. Azok a szemek...nagyon szépek!

Ikoka, helyes család vagytok! A fejkendős képen nagyon fiúúúús Zsombi.

Conversano, ha nem írod én se veszem észre a fülét, mert én is leragadtam a szemeinél!!! Csuda nagyok!

Marietta, Domi is helyes pasi!

Kép

Kép reggeli idill

kispiskóta

Ja, a 8 hónapos mérlegelés szerint Bende 11300 gramm és 75 centi. :lol:

kispiskóta

Orsi
Boldog Szülinapot!
Kép
Vendég

Orsi

Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!