Kata1002, gratula a 12 hetes uh-hoz.
Lina, örülök, hogy jól vagytok! Nem semmi amin keresztülmentek!
Tényleg fura védőnőd van, nálunk mindig mérlegel (ráadásul le sem von semmit pedig farmerben és pulcsiban voltam

), vérnyomást is mér és vizeletet is vizsgál. Az tényleg durva, hogy a körzetihez kell járod vérnyomás mérésre.
Dinuci mi volt a dokinál?
Rékus, szerintem semmi gond azzal, hogy egy picit kisebb a babó. Abban igazad van, hogy a szülésznő a fontos, de nálunk csak akkor lehet szülésznőd, ha orvosod is van.
Edit, örülök, hogy jobban van a kislányod és Te is. Húsvétkor már 11 hét körül leszel? Onnan már csak 1 hét a bűvös 12 .

Szerintem jobb élőben elmondani, egyébként jó, hogy még kabátos időszak van, mert rajtam már elég jól látszik. Pedig Brigivel ekkor jelentettem be a főnökömnek és még nem látszott semmi.
Sissy, a 12 hetest nekem sem a dokim csinálja, mondjuk én a vérvételes verzióra megyek majd Sztk-ba. De azért csinál uh-t a dokid is nem?
Tavasziszél, már lassan biztos elmúlik a barnázás. Majd este látod a babót és megnyugodsz.
Kata16, nálam dettó ez a helyzet. Azt hittem megúszom a hányást érre pár nappal a 12. hét előtt elkezdem. Tegnap kijött a teljes reggeli, Brigivel ketten voltunk otthon. Utánam jött a fürdőben, mondom neki, hogy menjen ki erre visszajön 2 papírzsepivel, hogy Anya törlés.

Azt hittem megzabálom, persze csak ha már végeztem.

(mikor múltkor mindketten hánytunk, valószínű elkaphattunk valami vírust, mindig törölgettem a száját, olyan édes, hogy emlékezett)
Mók, örülök, hogy már van kiskönyved. Olyan jó érzés nem? Mintha hivatalosan is kismamivá válna tőle az ember. Soha nem adtam pénzt a védőnőnek.
Lynnn, nálunk is olyan szép idő van, az hogy a hasad fájdogál a szalagok miatt van. Növöget a baba.