Sziasztok!
Szilvi, köszi hogy írtál! Így erőt veszek magamon és kicsit írok!
A betegség óta nem jöttem...pedig sokat gondolok ám rátok!!! SZánom bánom, de ez az idő elég volt arra, hogy rájöjjek, én nem bírom a tempót veletek... Nem tudom ti hogy csináljátok, de nekem nincs se időm se energiám ennyit olvasni és még írni is

Biztos bennem van a hiba, mert nektek megy

:D:D
Így hát inkább néha bejelentkezem majd!
Ha van esetleg tali vagy bármi más, akkor írjatok privit légyszi, mert a kapcsolatot nem szeretném azért elveszíteni!
Kicsit rólunk! A betegség mindkettőnkből sokat kivett, de már túl vagyunk rajta. Utána rámtört megint egy olyan hullám, hogy kiboírtott a bezártság, a régi életem hiánya, stb... Szóval csak ténferegtem egész nap és semmivel sem haladtam, de a jó idő megérkeztével ez is elmúlt szerencsére (kopp-kopp-kopp)!
Marci 4,5 hósan a múlt héten kapta meg a 3 hós oltását, akkor a mérlegelésen 66 cm és 6530 gramm volt! Nagyon sokat nyúlt, viszont a hízásban nagyon visszamaradt

De nyugtatott a védőnő, hogy már majdnem megdupázta a születési súlyát. ne aggódjak
Amúgy elég össze-vissza is eszik a kórház óta, ja és tejem sincs már

Ezzel is küszködtem hetekig, hogy visszajöjjön, sokat pihiztem, még More Milket is vettem, de semmi... Napról napra egyre kevesebb... Még napi egyszer muszáj lefejnem, de már csak 20 ml-k jönnek

SZóval erre azt mondta a védőnő, hogy lehet hogy azért eszik kevesebbet Marci, mert a tápszer táplálóbb, mint az anyatej volt és ezért kevesebbel is beéri...
Amúgy Marci már eszik almát és banánt (persze pürésítve) vagy a szájához teszek nagyobb darabot és "reszeli" az ínyével! Olyan kis aranyos!!! Az almát kissé nehezebben eszi, az savanykásabb, mint a babán, ez utóbbi meg simán lecsúszik

:D:D Általában még valamilyen gyümölcslével keverve adom neki, úgy jobban csúszik! Aranyos az is, ahogy a kanalazást tanulja! Nagyon türelmetlen, mert nem olyan gyors így a kajálás, mint a cumisüvegből
Az éjszakáink is változóak, mivel ugye nem eszik annyit napközben, amennyit kellene, így van hogy 4kor már felkel enni

De van hogy kihúzza 6ig (tovább még nem sikerült). Tanácsolta azt is a védőnő, hogy délelőtt meg délután két kajálás között adjak neki gyümölcsöt, mert az kis savat csinál és jobb étvágyal lesz tőle

Ezt is ki fogjuk próbálni!
Ja, meg amit a gy.doki ajánlott az a SINLAC pép, ezt receptre is fel lehet iratni, kipróbáltuk, de ezt Marci nem csípi
Úszást mi a jövő héten fogjuk elkezdeni, ha minden igaz, bár lehet hogy csak húsvét után! Itt Érden van helyben, az nincs is olyan messze és van egy barátnőm, akinek 1 hónappal idősebb a babája, vele terveztünk elmenni kipróbálni!
Ja, enyém kölök lusta disznó! Semmit nem csinál, csak fekszik és nézelődik

:D:D Fordulni azóta sem fordult többet

:D:D Azért remélem egyszercsak beindul ő is

:D:D Az egyetlen ami megy neki, hogy gyertyába emeli a lábát háton fekve, de ezt folyton

:D:D

Kukucs

Gyertya
Puszi Mindenkinek!