A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Sziasztok!
Vagyok én is:) Ma már tuti overall nélkül "megy" Dávid is sétálni.

Kata, de jó!!! A Tobrex nálunk bevált, pár hét alatt elmúlt.
Mi - orvosi utasításra - az orrába is csepegtettünk belőle.

Ablakpucolás... hú ne is juttasd az eszembe:) Te is hős vagy, nemcsak Márk:)
Annyira megnézném már ezeket a babákat élőben is:)
Csak Zsófit láttam 1x, de még nagyon pirinyó volt.

Zsuzsi, jó utat és jó hétvégét!
Remélem, tudsz pihenni egy picit, és előre is sok türelmet kívánok a "Miért ... és Miért nem... kezdetű kérdésekhez.
Gondolok Rád:)

Anyukám hónapokig minden áldott nap azzal a kérdéssel hívott fel telefonon, hogy -idézem- "szopikált a drága"? párszor kértem, hogy ne kérdezze meg mindig, mert 2-3 óránként eszik, igen. Aztán egyszer rácsaptam a telefont
:oops:

Azóta nem kérdezi meg.

Hétvégi kaja: citromos-mézes csirkecomb az eheti Nők Lapjából.
Már ha Dávid szét nem tépi a receptet addig....

Szép tavaszi hétvégét,
Jó pihit és sok napsütést kívánok.

M.
monke

Hahó!

Móni, szuperül hangzik a hétvégi kaja! :}~
Ha olyan finom lesz, mint amilyennek hangzik, megosztanád a receptet? :)
Remélem sikerül Zolinak megoldania, hogy elengedjék hamarabb, és kezdhessen elsején! Amúgy 30 napos felmondási ideje van?
Ha van kedved, egy Árkádozást összehozhatunk valamikor :)

Nekem a kedvenc kérdésem, amit boldog-boldogtalan megkérdez: "meddig akarsz szoptatni??" Árrrggg... mintha csak és kizárólag az én döntésemen múlna... már a falnak megyek tőle.

Kata, ez szuper hír, nagyon örülök, hogy nem kellett átfujatni! Hátha Benénél is csak vmi ilyen van.
Hol voltatok? Sokat kellett várni?

Engem Anyukám letiltott az ablakpucolásról (a negyediken lakunk) még anno, de hát valakinek muszáj, a párom meg azt se venné észre, ha már nem lehetne kilátni a kosztól :D

Mi is utazunk haza :) Mindenkinek szép, tavaszi hétvégét, kiránduljatok a bébikkel, szegény novemberi babáink azt sem tudják, mi az a jóidő :)
Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Nem is mondtam:
Zoli kiegyezett az új és régi munkaadójával 3 hetes felmondási időben.

köszönöm az ezzel kapcsolatos jókívánságokat:)

Megírom majd a receptet, ha finom.

Szép hétvégét Neked is, Ági, és jó utat.

Puszi
M
monke

Móni,ez szuper hír, nagyon gratula Zolinak.Amúgy az én férjem is április 1.-én kezdett anno,most már 2 éve lesz.
szemcsepp remélem nálunk is beválik.
azt mondod a nóziba is cseppentsek akkor?
Recept,nyami-nyami.

Ági,csak nem terhesség alatt tiltottak el? :lol:
Mi Csepelen voltunk, ha kell megadom a címet.Időpontot nem kellett kérni ekkora bébinél, kb fél órát vártunk,sokan voltak amúgy.

Zsuzsi, tudod a trükköt,egyik füleden be, másikon ki.inkább mozduljatok ki 3masban, ha tudtok.Anyós meg addig remélem a ti kedvenceiteket főzi.

Jelentem, redőnyeim, szám szerint 4 ablak és egy erkélyajtós kívülről csili-vilik, benntről meg majd egyenként már könnyen megy az ablak.Márk meg d.u egytől kilőtte magát és alszik...
Ja, lehet nem írtam még, kb másfél hete új napirendünk van, Márk este fél9-9 körül bealszik és reggel 6.45-7 körül ébred.
:lol:

sok napsütést,

puszi

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

sziasztok

Móni

a receptre én igy látatlanban is vevő vagyok. holnap meg is csinálnám.... :P
gratula Zolinak

Kata
tök jó hírek! azért vigyázz azzal az ablak pucolással. :wink:
nekem is kellene.... :roll:

Utazóknak jó utat!

mi már tegnap sem vettünk fel bundazsákot. csak harisnya,naci,cipő,hosszú ujjú bady,pulcsi és sapi volt Grétán,na meg be volt takarva pléddel. tegnap igy aludt kinn 4 órát. :shock: ma sajna még semmit... :twisted:
egész nap csak nyöszörög,meg nyavajog. :? sehogy sem jó neki. :evil:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Gyorsan jövök csak az anyukám gépéről, mert a miénk nem jó. megint vacakol a net, de ma este itt vannak anyáék, így tudok most írni.
Megvagyunk, a gyerekek is sokat alakultak az elmúlt időben, kezdem visszakapni a tündér gyerekeimet!

Mindenkinek szép hétvégét, majd jövök, ha megjavul a gépünk.
Puszi

vick
Kép
Kép
ervick

Edina,
A recept :
4 csirkecomb, 2 citrom, 1 ek. méz, só, két gerezd fokhagyma, 6 ek olívaolaj.

A combokat besózzuk, meglocsoljuk az egyik citrom levével, fél órát állni hagyjuk.

A fokhagymát összezúzzuk és összekeverjük a másik citrom lereszelt héjával, a levével, a mézzel és 4 ek olívaolajjal.

A maradék olajat serpenyőben felmelegítjük, majd mindkét oldalát elősütjük rajta.

160°C-os sütőbe tesszük, időnként a mézes keverékkel megkenve szép pirosra sütjük.

Remélem, olyan jó is, mint amilyennek hangzik:)

Ági, az Árkádra még térjünk vissza.
megyek, eddig bírta Dávid hason:)

Puszi
M
monke

Hali!!

Annának új szokása van,a lábujjait rágcsálja,naponta többször kell zoknit cserélnem mert tiszta nyál. :shock: :shock: :shock:
krisztinaa

Sziasztok!!

A fene vinnél el, hát nem elszállt amit írtam !
:twisted: :twisted: :twisted:

Ma már nagyon jól vagyok szerencsére,..... szupi ez a coryzal.... homos bogyó köszike aki írta anno nagyon jó tanács volt !

Na majd holnap !!
Hu lányok ma bejelentette a párom h márc végétől két hétig nem lesz net mert új szolgáltatot váltunk , hogy fogom kibírni nélkületek???? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Puszika

Sz

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Jelentem már jobban vagyunk :) Bár Dani még mindig hörög és köhög, de a szemek már rendben....

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok

Móni

köszi a receptet! ma csináltam meg,nekünk nagyon ízlett! :wink: ű
Te megcsináltad?

Krisztina
sajna ez ismerős... :lol: Gréta is ezt csinálja kb 1 hete. De olyan szinte,hogy még a cipő sem zavarja,ha van a lábán. Sokxor lehúzza a zokniját,és csak úgy a nagyujját szopogatja.persze ha rászólok,akkor meg csak nevet. :P

Fleur

örülök,hogy jobban vagytok!

Vick

hajrá jó gyerkőcök!!!!!!!!!!! :wink:

Elkezdtük kóstolni tegnap az alma levét. Hát nagyon ízlik Grétának!
főleg az tetszik neki,amikor ketten kanalazzuk a szájába. Mármint ő meg én. DE! sajna sokxor elkapja a kezemből a kanalat,és ilyenkor borul a cucc.... Belemarkol a kistálba,és az a legjobb,amikor az almaleves szájába betömi még a lábát is....

Mennem kell,Manó a teraszon alszik,a szomszéd kutyája meg elkezdett ugatni.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Friday
köszi a privit! Tök szuperek a képek!! Hogy is van az az irigy-mirigy smiley?!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Jó reggelt!!

A hétvége gyorsan telt el, jó sok munkával,készen vagyok a tavaszi nagy takarítással , anyukámnak köszönhetően mert sokat segített a dajkálásba meg mikor aludt akkor ő is besegített, és készen vannak az ajtók be vannak építve nagyon szupi lett!! :lol: :wink:

Fleur örülök, hogy jobban vagytok!

Zsuzsi hogy telt a hétvége??

Móni , milyen lett a csirke, kiprobálom én is!

Vick ez szuper hír !, Net :(

Ma megyünk nagy sétára már várom nagyon !
Ez a hozzátáplálás foglalkoztat most engem is, mindenki mást mond, anyukám is mondta h már adhatnék neki almát mert ő is anno ilyenkor már adott nekünk, de viszont a védőnő még lebeszélt róla, hát a fene tudja . lehet h az aranyközép utat fogom választani, az 5 . hónapot, se 4 se 6 hó ! :D :oops:

Na mennem kell felébredt a kincsem !

Puszika

Szilvi
Majd jövök még!

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Jó reggelt!

Remélem, mindenkinek jól telt az első tavaszi hétvége!

Móni, örülök, hogy Zolinak sikerült megegyezni a munkáltatókkal. Sok sikert neki az új munkahelyhez. Ez mennyiben új, más munka?

Kata, ablakpucolásért minden elismerésem. Adhatok egy kulcsot? Nekem sok van, de nem is a baj, hanem az, hogy össze vannak csavarozva és én nem igazán bírom szétcsavarozni :evil:
Új napirend @

Vick, számítógép :evil: de bánja a fene, ha a gyerekeid újra tündérek. Türelem, rózsát terem, úgy tűnik, igaz.

Szilvi, hátha mégsem annyi ideig tart az átállás.
Anyukámék már csak azután mondták fel a szerződést, hogy a másikat beüzemelték (8 nap volt a felmondási idő). Nem tudom, hogy megy ez nálatok.

Fleur, örülök, hogy jobban vagytok.

Edina, Krisztina, nagyon ügyesek a lányok, csak nem tornászok lesznek?

A hétvége egész jó volt, eleresztettem a hülye kérdéseket a fülem mellett, ill. Miki már előre közölte, hogy ne frusztráljon engem az anyukája a miért sír? kérdéssel. Beléptünk az ajtón, Miki hordta a csomagokat, én meg anyósom kezébe nyomtam Zsófit, hogy hadd menjek el WC-re. Erre rászól, hogy nehogy sírj!!! :evil: Sok látogatónk volt, voltunk Baján, Miki öccse munkahelyén volt mg-i gép kiállítás, megnéztük, voltunk vásárolgatni, és rokonoknál is. Jó volt és érdekes módon, Zsófi nem sírt a babakocsiban, még jó is, mert anyósom is jött. :P Viszont az autóban nagyon melege volt, beizzadt, ahogy tűzött szegényre a nap. Valami árnyékolót kell beszereznünk, mert ez így nem lesz jó.
Ja, apósom Erdélybe volt a múlt héten, ezért a héten/ hétvégén feljön minket meglátogani, itt is alszik.

Szép napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Jó reggelt lányok!

Látszik, hogy itt a jó idő! Eltűntünk mindannyian! :)

Hogy telt a hétvége? A miénk egész jól. Sokat volt kint Petra az udvaron. Képzeljétek! Voltunk szombaton babaúszást nézni. A héten lesz a 4 hós oltás, ha a doki néni nemmond mást, akkor szombaton megyünk is! Két helyet néztünk meg: amit Ági ajánlott (Kőbánya) és a Campona melletttit. Mi a kőbányai mellett döntöttünk. Szerintünk sokkal barátságosabb. Itt ugyan órát nem láttunk, mert a végére értünk oda, de az oktató lány nagyon szimpi volt, nem volt tömve a medence és tele volt játékokkal. Az oktató itt azt mondta, hogy a 4. foglalkozáson merülnek a víz alá először kivéve, ha valamelyik babának még akkor sincs kedve, mert akkor nem kötelező. Mi szombaton 11-re megyünk majd. Most szombaton 5 család volt ebben az időpontban csak. Utána lehet még a vízben játszani és szaunázni. Persze Petra dönt, hogy mit csinálunk utána, még az is lehet, hogy a felénél ki kell jönnünk a vízből. :)

A Campona mellettiben engem totál elrettentett az, hogy az első órán már a víz alatt van a gyerek, sőt a medence aljára leviszik őket.... Ez nekem elég spártainak tűnik. Nem olimpiai bajnokot szeretnénk már most nevelni, csak a vízet szeretnénk megszerettetni vele.

Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy tudományos kutatómunkát nem végeztem a témában, csak a megérzéseimre hagyatkozom.

Tegnap meg főzés, takarítás és Petrázás volt a program. Átfordult hátról hasra! :) Annyura büszke vagyok rá. S mikor apa is feljött hozzánk, kértem, hogy mutassa meg apának is: s megmutatta. Aztán egész délután és este ez volt a sláger. Mikor nyűgös volt, azt gondolta, hogy mindenre ez a megoldás.... :) Persze hason, meg már nagyon fáradt volt és nyafizott. A hasonfekvésről persze nem hallott még, most már menni akar... :) A fenekét tolja fel az égbe, de a kezeit még nem rakja előre! :)

Kata: a csepeli sztk-ban voltatok szemészeten? Beutaló kell? Petrának is váladékozik megint a szeme. Kamillázom folyamatosan, de semmi haszna és már kezdi a bőrét is kikezdeni...
Az egyik füleden be, a másikon ki taktikát tudod alkalmazni? Én képtelen vagyok rá. Néha sikerül, de utólag akkor is felhúzom magam.

Móni: Gratulálok a férjednek. Nagyon jó, hogy így meg tudott állapodni mind a két munkáltatóval. :)

Ági: nálunk a "kedvenc" téma. Mikor adsz már neki mást is? Lassan már ideje lenne.....

Szép napot Nektek és jó sétát! :)

Puszi!
J.

Judit

Kép
petra09

Zsófinak új fordulási technikája van, hasról hátra már nem billen kitámasztásból, hanem leteszi a fejét és gurul. Olyan kis édes!

Ági, akartam már írni, hogy benne vagyok a Látogassuk egymást programban!
Móni, Ti nem akartok kimozdulni hozzánk?

:?: Mikor legyen a tali?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Judit, gratulálok Petrának az átforduláshoz! Nagyon ügyes kislány!!!

:?: Vajon mikor kezdenek kúszni a babák? Mert úgy látom, hogy többünknél megy ez a popisemelés és kalimpálás a lábakkal.

Na, nem tobzódok tovább, lenne mi csinálnom, csak kedvem nincs.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

:) Köszi Zsuzsi!

Ezzel én is így vagyok! Délelőttre mászkálást szerveztem. Megyünk át Csepelre, talizunk anyummal és megyünk DM-be meg Lidl-be, aztán ebéd anyunál majd irány haza! Így fel is mentettem magam a házimunka alól. :)

Egyik ismerős azt mondta, hogy 6-7 hónapos korukban kezdenek kúszni. Én nem olvastam még utána, de ha tényleg csak akkor és tartja is ezt az időt Petra meghülyülünk. :) Ha hason vanfolyamatosan visít meg nyög.... így erőlködik.... aztán jól elfárad... visszafordítom (az nemmegy neki), piheg, majd kezdi elölről....

Tényleg! Hozzánk is lehet ám jönni! Úszni nem jön valaki velünk szombaton?

J.

Judit

Kép
petra09

Reggelt!

Zsuzsi

örülök,hoy jól telt a hétvégétek! :wink:
Anyós :twisted:
ügyes kiscsaj Zsófi! Gréta is hasonlóan szokott fordulni,de ha gyors akar lenni,akkor még a lábával lendít egyet magán. :P

Szilvi
én nem kértem ki a védőnő véleményét a kóstoltatásról,mert úgy is azt mondaná,hogy még inkább ne. A hozzátáplálást természetesen még én sem akarom elkezdeni,nem is fog kapni szilárd ételt legalább 6 hós koráig. Szilárd étel alatt értem mindazt ami nem iható. Szóval én most csak kizárólag friss gyümi leveket akarok neki adni. A velőt viszont még korainak tartom... :roll:
Mondjuk Gréta eddig is teázott, (3 hós kora óta issza),úgyhogy sztem nem gond,ha tea helyett inkább gyümi levet kap.

Judit
szép hétvégi programok! :D
Petrának gratul az átforduláshoz!

Nekem is kész a tavaszi nagytakarításom. Ablakok lemosva,függönyök kimosva... :P

Nemsokára megyünk súlymérésre,hááát nagyon kiváncsi vagyok,hogy mennyit hízott a kiscsaj,mert mostanság nincsenek nem evési problémáink,hanem újabban azaz 3 hete 1,5-2 óránként eszik,mert egyszerűen nem tud nyugodtan enni,és jóllakni. Minden más jobban érdekli,mint a kaja. Eszik egy pár percig,aztán meg dumál,és nézelődik. Szerencsére este nincs ilyen problémánk,továbbra is átalussza az éjszakákat!

Most is reggel 6-kor enni,és nemrég aludt vissza....

Tali

én is nagyon szeretnék ott lenni,de azt hiszem Gréta még kicsi,hogy ilyen hosszú programon részt tudjunk venni... :cry: :cry:

Minket nem akar meglátogatni senki?????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Edina, egyetértek Veled a kóstoltatással kapcsolatban, elegendő a friss gyümölcslé, a többit majd később. Gréta is tisztán anyatejes, ugye?
Zsófi is hasonlóan eszik mint Gréta, nézelődik, dumál, figyel, honnan jönnek a hangok stb.
Majd írj, hogy mennyit gyarapodott Gréta!
De ügyes az ablakpucolással stb., pedig látatlanban tudom, hogy több ablakod és függönyöd van mint nekem :oops:
Azért gondold meg a talit.
Szívesen meglátogatnálak, de egyedül nehezen mozdulok ki.

Judit, a felmentést megkapod a házimunka alól. Jól hangzik a mai program.
A babaúszást egyelőre nem tervezzük, mert mi egy hónapból két hétvégét sosem vagyunk Pesten (szülők látogatása), és így nemigen lenne értelme...

Az okányirodába akarok menni, mert személyit kell csináltatnom Zsófinak, hogy májusban el tudjunk menni Ausztriába arra az ajándék-hétvégére.

Na, megyek, felébredt.

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi
igen Gréta is csak tisztán anyatejes. Leszámítva a teát... :lol:
Meggondolom a talit,de ugye egyedül én sem indulnék el,így meg apával is kell majd akkor egyezkednem... :P
Te adtál már Zsófinak teát vagy gyümi levet?

még mindig alszik Manó,pedig már úgy mennék....

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok,

nálam már csak a hálószoba ablak és függöny van elmaradva, amúgy kész vagyok.
Sokat voltunk levegőn a hétvégén, kertészkedtünk is kicsit.
Márknak új kedvenc elfoglaltsága van, ülő helyzetben kicsit lecsúszok a kanapén, hason rámfektetem, teljesen kinyomja magát, odanyomja az orrát az enyémhez, nevetgél, dumál, meg kell zabálni.
A pihiszékben már mi is majdnem átfordulunk hasra.
Hozzátáplálás:Márknak is tetszik az alma leve, vettem 3 üveg kecskeméti bébiitalt is, de még nem adom oda, mert pazarlás lenne pár kanál kedvéért megbontani.A gyümölcsvelőt még nem merem odaadni, 5 hónapos korig én is várnék vele.

Edina, nálunk is minden tiszta alma és hogy fog, basszus, előke,konyharuha,minden tiszta olyan utána.Mondjuk szerintem még nekem is gyakorolni kell.

Judit,gratula Petrának,nagyon ügyi.tök szupi, hogy mentek úszni.Engem anyum végül lebeszélt,mondván pár hónap és jön a jóidő, akkor meg lehet kinn pancsolni és én is elég kényes vagyok,mindig elkapok vmi bacit az usziban,minimum egy hányós-herpeszes történetet.
Amúgy Zsuzsiékhoz hasonlóan mi is 2-3 hetente nem töltjük itthona hétvégét, az az alkalom meg elveszne.
Csepelen a Vénusz utcában voltunk, beutaló nem kellett ilyen picinek, hívd fel őket, meliyk nap menjtek és mehettek-e.ti Erzsébeten laktok,ugye?
az közel van hozzánk ám!
Az egyik fülemen be-másikon ki dolgot még én is csak tanácsoltam Zsuzsinak, mikor legtoljára családlátogatáson voltunk, mérgezett egérként járkáltam, annyi hülye kérdés ért.
A miért sír mellett a másik kedvencem a nem kéne most aludnia?

Zsuzsi, tök jó,hogy Miki így leosztotta előre a lapokat.Amúgy Márknak is van mostanában ilyen babakocsiban sírós szokása, ezelőtt sose volt.Remélyem múló szeszély.
Árnyékoló,igen, valóban kell, nekünk ugye új apa céges kocsija és a hátsó ablakoknál be van építve,csak fel kell húzni.Bár szerintem nagy nyári melegben ez sem lesz elég.

Toldiszilvi, szomszédból netezni esteleg?Vagy anyóséktól?Azért 2 hétig ne ám ne gyere!

Na megyek vasalni meg mosni, tegnap csináltam paprikáscsirkét, meg sonkával-sajttal töltött gombafejeket sültkrumplival, sütöttem muffint is, ma nem kell főzni.

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Dávid is elkezdett sírni a babakocsiban... gondoltam Rád, Zsuzsi:)

Hú, én is remélem, hogy csak időszakos.

Ezek szerint elég jól telt a hétvége, örülök.

Szívesen meglátogatnálak Benneteket, valamikor húsvét után. Most még őszintén szólva nem merek elindulni olyan messze. Gondoltam, majd áprilistól lépésről-lépésre. (előbb csak Ikea/Árkád... stb)
De mi is szívesen látunk Titeket!

Zoli új melója sokkal kreatívabbnak ígérkezik, mint a régi (egy cég vállalatirányítási szoftverét üzemeltették eddig (SAP), most egy másik cégét nulláról állíthatja be és tesztelheti.)

Almalé-kóstoltatás nálunk flottul és tisztán megy:) majd a színesebb leveket fogja kiköpni, már tudom... pl. cékla.

Szilvi, nekem nem annyira jött be ez a recept, de Edinának ízlett... :) egy próbát megér.

Judit, gratula Petrához:)
Nekem is a kőbányai módszer a szimpibb.

Kata, babauszival kapcs. egyetértek. Ehhez viszont mit szólsz?
http://www.kismamablog.hu/nem-kategoriz ... as-hazilag
Szerintem nem hülyeség.

Ablakpucolásért, házimunkáért, főzésért mindenkire
@@@@@@@ vagyok.
:) na megy szégyellem is magam, ezek szerint csak nekem sikerül rá időt szakítani:(

:oops:

Ma babamasszázs. Remélem, ezúttal Dávidka nem pisili le a szomszéd kislányt és az anyukája szemüvegét, mint múltkor..

Szép napot,
M.
monke

mármint nem az én szemüvegemet... az nem lenne gáz
:P
monke

Móni, majd áprilisban visszatérünk akkor a látogatós-témára, jó?
Dávidka udvarolt? :P Mit szólt a kislány és az anyukája?Nyugi, én se takarítottam, sőt, nem is főztem... Ma mosás, holnap vasalás.
A munka nagyon jól hangzik, remélem, tetszeni fog neki.

Kata, nekünk nincs ilyen ellenzőnk, pedig ez is új céges autó, Apukám 8 évesében pedig van :o Veszünk valami felragaszthatót.

Remélem én is, hogy csak múló szeszély a babakocsiban sírás, mindenkinek részvétem. Borzasztó. Pénteken már szaladtam is a babakocsival, hátha akkor kevésbé ordít. Nem nagyon vált be, a melleim viszont nagyon fájtak, ahogy ugráltak. :cry:

Most már nekem is elegem van a szoptatós melltartóból :evil:

Edina, Zsófi még csak pár korty vizet kapott cumisüvegből. Igazából nem tudom, hogy mennyit nyelt le belőle, maga a cumi, az üveg és a kezem jobban érdekelte.

puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hali!!

Almalé nálunk is megy,azt nem mondanám hogy imádja,olyan semleges.Jövő héten az őszilevet kóstoljuk...
Senki nem mondta hogy az alma nem jön ki az előkéből....frissen kell kimosni.

Babaúszás:mi tuti nem megyünk,nem nagyon csípem a közös fürdőzést én is mindig összeszedek valamit.

Zsuzsi,ne is mond a szopis melltartót már én is nagyon utálom hogy nem tudok felvenni egy normális felsőt mert ezek nem tartanak rendesen.A hétvégén már befogtam egy simát amit le tudok húzni és szépen is tart.Biztosan tönkre fog menni :(

Most az etetőszékre vagyok ráállva ezerrel.
Végül is mind ugyanazt tudja abban az árkategóriában amit néztem,csak a márkáról kell döntenem.

Az egyik baba turi oldalon most minden 300ft volt ,úgyhogy rendeltem :D

Eddig sütött a nap,Anna a délelőtti alvásában van,tuti esni fog mire ki akarunk menni.

Nagytakarítás....irigy vagyok aki már kész van vele.Szerintem én húsvét utánra hagyom.

Hétvégén én is belefőztem a gyereket a kocsiba.....ki vagyok hogy nem tudom eldönteni,hogy mit kell ráadni ilyen időbe :x
krisztinaa

csak gyorsan jövök,mert pont szopizunk.... :lol:

megvolt a mérés: 66 cm, és 5760 gramm. ami nagyon jónak számít nálunk,mert most sokat hízott a korábbiakhoz képest. úgyhogy alakulunk.. :P

mégis csak elmondtam a védőnőnek az alma levet. Azt mondta,hogy mivel már majdnem 5 hónapos,ezért nyugodtan kaphatja. eheti a velőt is. még őszibarackot,és meggyet kaphat. de mivel nincs most szezonja inkább kész bébi ital,vagy étel formájában adjam szóval hajrá gyümölcs! :lol: viszont azt mondta,hogy a zöldségekkel mindenképp várjuk meg a 6 hós kort. mondjuk alapból úgy terveztem... :lol:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Kriszti, melyik az az oldal?:)

Zsuzsi, ha ezt udvarlásnak szánta...
Esküszöm, nem az apjától tanulta!!!

Nem csinált belőle nagy ügyet a szemüveg tulajdonosa, hálistennek. :P
monke

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenkinek jól telt a hétvége! Legalábbis aki idáig életjelet adott.
Csütörtökön írtam, de elszállt, már nem volt idegem mégegyszer nekikezdeni. :oops:

Szóval szerdán a lányomék színházba mentek, a buszon kezdett ő is rókázni. Éljen a Calicid-vírus!!! Ja és szegény tanárnő. A férjem meg csütörtökön este és péntek hajnalban élvezte a wc adta lehetőségeket. Egész héten mosok és fertőtlenítek. Tegnap fejeztem be az utolját. Képzeljétek, Míra eddig megúszta. Ha ez így marad, minden tiszteletem az anyatejé!

Nagy előrelépés volt nálunk is. Most, hogy bejött a 'nagy' meleg, nagyon izzad a kiscsaj. Vettem neki Hipp teát, alma-citromfű. És issza! Na nem viszi túlzásba, de 30-50 ml megivott belőle. Még csak 2x adtam. Úgy ézrem, már túl nagy ahhoz, hogy kimelegedve a kevés tejemen kelljen vegetálni. Bár van egy kis lelkiismeret-furdalásom.

Hétvégén mi is sokat voltunk a kertben, már majdnem kész a nagyok 'bagoly-vára'. (3 éve készül, és a páromra rájött a 'fejezzük be végre') Vas állványon fa vázas osb-lemez házacska. Végre kapott zsindelyt a teteje, ablakkeretet csinált a párom stb. Fa lépcsőn lehet felmenni és csúzdán jönnek le. SK mi!!!(csak a csúzdalap készen vett)

Móni gratula a férjednek. Ha kreatívabb a munka, sokkal jobb.

Zsuzsi, igen, nehéz ez a fül mellett elengedés! A héten a boltban a csajok azt állapították meg:'Látom, te arcra hízol' Mármint a gyerek. Mondtam, a többi testrésszel arányos, de azt ruha fedi! 4x-re már kissé unalmas. Ja és a 'Milyen kerek a feje!' meg a ....

Judit, klassz, hogy mentek úszni! Kár, hogy én is Katihoz hasonlóan minden vackot összeszedek az uszodában. Így rendszeresen nem merek menni.

Gratula a lányoknak a mozgásfejlődéshez. Mi lassan haladunk ebben, a hasra majdnem átfordul, de a válla elakad. Pedig a csípője, melle már átfordul.

Várunk Vick, kitartás! Jó, hogy a lányok alakulnak.

Mangora?

Kati

Kép
bfkata

Képzeljétek, milyen mázlim volt. Délelőtt írtam ezt a hozzászólást. Nem is néztem, hogy nem tette be a fórumba. Elküldtem, és simán átdobott egy másik oldalra. Múlt héten ugyanez! De legalább észrevettem. Hogyisvanez???? :twisted:

Még szerencse, hogy küldés előtt nyomtam egy CtrC-t, és megőrizte a gép utolsó mentésként! Mertmostmáraztánelég!!!!

Kati

Kép
bfkata

De jó Edina, hogy már ilyen nagyok vagytok! Éljenek a gyümik! Kár, hogy nincs szezonjuk. :cry:

Hogy jártam, mai Murphy, indulnék az oviba Alexért, erre hallom azt a máskor nagyon várt hangot, kakil. Benne a hintájába. Persze a 3 napos adag nem fér bele sose a Pampersbe. Hát persze... 10 perc és ott kéne lennem az oviban. Kikapom, már látom, a nacin is átütött. Gyorsan lekapom, persze próbáld a bodyt úgy lehúzni, hogy az egész háta ne legyen olyan. Mosdó alatt villámfürdés, telje garnitúra átcserélés. Ő meg békésen vigyorog. Akkor már rávágtam a mérlegre is. Kereken 6,70! Az én lányom :lol:
Vizesre izzadtam, mire odaértünk az oviba. De még a mosdóban kaptam el a fiam.

Ja, és van egy rossz hírem. Nem tudtam a mérleget visszaadni. Elhatároztam, visszaviszem, de felajánlották, hogy megvehetem, a kaukcióból csak 9000 ftot adtak volna vissza. (havi 2000 a bérlés, vadiújan kaptam, momert legújabbja, imádom) Hagytam magam rábeszélni. És így ENYÉM!!!!
Hát, azt hiszem, így kell elfogadnotok.

(És megint kidobodt a fórumból a Várandóság oldalra! Mentsetek ti is szerintem, még jó, hogy megint óvatos voltam!)

Kati

Kép
bfkata

:) Kati, rendesen függő vagy... én igazából irigyellek a jó mérlegért. Nálunk folyamatosan megy a mennyit eszik-para, és a mi kilengős mérlegünk inkább csak felbosszant, mint megnyugtat, annyira macerás és megbízhatatlan.
De mi lesz, ha már nem kell mérni Mirát...?

:P

újabb baba? :wink:
csak hogy ne maradjon kihasználatlanul a mérleg...

Gyógyulást kívánok, remélem, M. nem kapja meg.

M
monke

Csak egy gyors bekukk!

Móni! nagyon jó a babaúszásos link! :) Este kipróbáljuk az egyedül háton módszert, mert mi egy jó ideje már vele fürdünk, de még alig pancsikol....

További kellemes délutánt Nektek!

J.

Judit

Kép
petra09

Hahó!

Én is itt végre, de csak gyorsban :)
Hétvége szuper volt, élveztük a jóidőt "vidéken" :wink:
Nagytakarítóké minden elismerésem, én még sehogy sem állok... szóval a szégyenkezők táborához csatlakozom :oops:

Örülök, hogy gyógyul mindenki, Kati, ez a Kalici vírus nagyon durván hangzik, jó, hogy Míra nem kapta el!

Bene is kapott már egy kis kóstolónak almalevet a negyedik hónapos "szülinapján", ízlett neki nagyon :)
Ma voltunk oltáson, egy darabig végre letudtuk ezt is. 6 és fél kiló volt. A dokinő azt mondta, ha csak olyan 50-60 ml hiányzik a napi adagjából, tápszer helyett pótolhatjuk gyümölccsel, banánnal, almával, répával, stb., már akár pépet is. A szombatunk elég kritikus volt, óránként evett, de a tápszert nem akarta elfogadni, ezért kérdeztük meg a dokit. Azóta megint helyreállt a dolog, szóval egyelőre nem kell gondolkozni komolyabban, mi lesz, ha pótolni kell, hogyan csináljuk, de nem árt résen lennem nekem sem ezen a téren.

Ma sétáltunk egy nagyot a kismamatornás társakkal, szuper volt :)

Holnap én tartok egy próbautat kocsival, ha jól megy a dolog, remélem, mozgékonyabb leszek, Zsuzsi, összehozhatjuk a találkát :)

Vick, szuper, hogy rendeződtek a dolgok! Jobbulást a gépeteknek :wink:

Móni, tök jó, hogy Zoli meg tudott egyezni, remélem, szeretni fogja az új munkáját! Bene a névnapjára Adamo hintát kapott, alig várom, hogy felszereljük, és kipróblhassa, remélem, ő is szeretni fogja!

Dy, Gréta nagyon ügyes kiscsaj! És a mostani szombatot sikerült gond nélkül megúsznod?

Judit, én is nagyon viszolygok az uszodáktól, de ki fogjuk próbálni a babaúszást, ha Benének tetszeni fog, akkor leküzdöm az undorom :) Mi is a Köszi-t próbáljuk meg, szuper, hogy megnéztétek, és szimpatikus volt a hely, megerősítetted a mi szándékunkat is! :wink:

Szép estét mindenkinek,
Ági

ctrl+ c :lol:

KépKép
gigilina

Móni, már én is elgondolkoztam a következő csemetén! Pedzegedtem a páromnak. Meglepetésemre nem tiltakozott. Tudja, hogy én rendesen megfutamodok. Nem bírom a rabságot itthon, hiányzik a meló, bármennyire imádom a kölkeim. Majd 5 év múlva meglátjuk! :lol: Ezért a kiscsajért is ő pedálozott ám! Nyár óta ment a célozgatás. Szerencséjére a melóhelyemen úgy alakult, hogy vagy most vagy soha gyerek, így lett most.

A mérleg 20 kg-ig használható. Le lehet szerelni a tetejét, rááll később a gyerek. De ha már nem használom, (végképp) feldobom a tesz-veszre.

Vagy az unokák...

Kati

Kép
bfkata

Edina, örülök, hogy Gréta szépen gyarapszik.

Kati, hogy Ti milyen ügyesek vagytok!
Látod, a jó Isten csak azt akarta, hogy mérd Mírát...
Húú, ez a calici vírus szörnyen hangzik. Míra nagyon erős és éljen az anyatej!
Még egy csemete? Drukkolok! Örülök, hogy így látod a sok-sok átvirasztott éjszaka és a nagy sírások után.

Ági, drukkolok, hogy jól sikerüljön a próbaút. Majd számolj be róla.
Honnan tudod hogy mennyit eszik? Te méred Benét?

NA, a mai sétát is végigordította a kisasszony. :evil: Már minden bajom volt, még bent is üvöltött, alig tudtam lenyugtatni. Nem mentünk se a postársa, se az okmányirodába, nem jutottunk el, mert visszafordultam. Egyébként egész nap nyűgös, reggel aludt egy nagyot, azóta semmit. :roll: Ezzel az új fordulási technikával van elfoglalva, nincs ideje aludni.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Ági, klassz, hogy ti is túlvagytok az oltáson. Elméletileg jóideig nincs. Hacsak nem úgy jártatok, mint mi, mehetünk májusban, mert a prevenarnak most kaptuk az első felét. Hiánycikk volt. Bene is szép súlyban van. Egyébként pár napja Mírán is rajta van az állandó ehetnék. Éjjel megint 2x etettem. Nappal is 2-3 óránként kér enni. Én méregetem, nem mindig, és 100-160 között eszik. Ma pl. már 7x evett és tudom, 11 tájban megint kér. Pedig elméletileg most nincs növekedési kiugrása?!?!
Látod, Bene tudja mi kell neki. Tápszer nem, elég nagy már a gyümihez. Vigyázz! Már most irányít téged! :lol:
Drukkolok a kocsizáshoz! Eredményt kérünk holnap!
A takarítás miatt ne aggódj. Én úgy elfáradtam a fertőtlenítésben és a rengeteg mosásban, hogy ablakot tuti nem fogok mosni a héten! Sem a jövő héten. Talán utána. A házban 13 ablak és 3 teraszajtó van. Segítség kell hozzá, mert nem fogok tudni a kicsi és az ablakok között ugrálni. Még hideg van ahhoz, hogy rányissam az ablakot, a vastag ruhát meg szívből utálja. Így várom a 20 fokot.

Zsuzsi sajnálom a sétákat! Bizti az a gondja, hogy nem forgolódhat, ahogy ő szeretne! Bízzunk benne, hogy ha már nem leli ennyire élvezetét a mozgás e fajta művészetében, és már biztosabban ül, több figyelmet fordít a külvilágnak, végre nézelődik megint. Törekedj a túlélésre! :wink:

Kati

Kép
bfkata

Sziasztok!!

Na meg volt a nagy séta. a baba klubbos anyukákkal ! lElindultunk aztán rohanás vissza hozzánk mert elkezdett esni az eső de fél óra múlva elállt és mentünk tovább , szuper volt az én kincsem végig aludta !

Net , sajna sogoromékkal és anyosékkal együtt használunk egy vonalat így nem tudok max anyukámékhoz elmenni netezni , de nagyon nem örülök neki , nagyon hiányozni fogtok! Azért is szóltam h szólok előre a hiányzás miatt!!!

Zsuzsi, én is húsvét után jövök mert a hét elég zűrős, jönnek a dédiék, a koll nőmék a kinött rucikért mert ő ápr ba fog szülni, jönnek látogatni is , jövö héten meg megy szervízbe a kocsi meg vizsgára ! Képzeld ma nekem is sírt egy kicsit Máté de sztem csak rosszat álmodott mert két perc után elhallgatott !

Móni pisi strory n jót nevettem! :D

Köszi mindenkinek a hozzátáplálos hozzászólásokat, sztem én is megprobálom majd az alma levet!

Kata ügyi vagy ! Olyan jó illat van most a házba imádom! Leírod ezt a tölött gombát nagyon megkívántam!! Lehet h holnap meg is csinálom!

Nyugi csajok aki még nem takarított semmi gáz , én nekem ha se sikerült volna ha nem lett volna itt az anyukám !!! :lol:

HOzzánk is el lehet jönni nem lakunk messze pl az Árpád hídtól!

Móni mi szoktunk menni az ikeába sűrűn ha mentek talizhatunk ott ha gondolod??!!!

Babaúszásra mi is megyünk vagy most ápr,v. máj de én megoldottam vagy apuci megy be vele v anyosom mert én is minden összeszedős fajta vagyok!
:cry: :D

kati jobbulást nektek , én nagyon utálom ezt a fajta vírust, jó lenne nem elkapni!

Ti szedtek még valami vitamint??? VAgy hogyan viszitek be a vitamint milyen formában??

ja , engem is idegesít már a szopi melltartó sőt rühellem, Máté mindig úgy szopizik ,hogy tottál tejcsis lesz a lehajtó része úgy hogy én java részt melltartó nélkül vagyok !

Engem még az akaszt még ki hogy mikor elkezd szopizni a másik mellemből ömlik a tejcsi most h minden csepp számít felfogom neki és van amikor 40 ml is kijön belőle, de nagyon kellemetlen úgy szoptatni hogy másik kezembe megy egy edényke amibe felfogom!

Katicat neked is jön még a másik ciciből úgy mint nekem??

Na mennem kell ! t

további szép estét !

Puszika

Sz

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Zsuzsi, nem mérem Benét - ha akarnám se tudnám, vizet kapott a kölcsönvett mérleg (Bene pancsolásától úszik a szoba), sajnos nem csak elemhibás, így elég ciki lesz visszavinni... :oops: :evil:
Igen, ez egy jó kérdés, honnan tudom, hogy csak 50 ml hiányzik, ezen még nem gondolkodtam :lol: Sosem volt egy nagy zabás, inkább gyakran evett keveset, de már lassan egy hónapja nem tudom, mennyiket eszik mérleg híján. Hm-hm.

Kati, negyedik csemete? :lol: Helyes, ilyen jó helyre szülessen a jövő nemzedéke, lányok, Kati jó példával jár előttünk :)

Szilvi, azért jelentkezz, ha tudsz, két hét nagyon hosszú!
Ikea nekem is jöhet :)

Nálatok is kezd kifejlődni az akarata a babáknak? Bene annyira ki tud nézni magának dolgokat, hogy nem nyugszik, de nem foghatja meg és nem emelheti rögtön a szájához. A minimanóban alig bírtunk vele, kiugrott volna az ölünkből, csak hogy megszerezze a kinézett dolgot, lehetett az akármi :)

Zsuzsi, nagyon sajnálom a sírást :( Nem próbálsz meg esetleg valamilyen hordozót? Hátha azt jobban szeretné Zsófi. Nekünk nagyon bejött a kendő, jól kilát belőle, és ha elfárad, olyan jókat tud rajtam aludni séta közben. Azóta alig babakocsiztunk, ma voltunk hetek óta először, és hát nálunk is volt sírás közben.

Móni, a pisilős sztori :wink: :lol: Nagy kópé a kis Dávid :)

Megyek, leragad a szemem...
Jóéjt!

KépKép
gigilina

Jó reggelt,

Zsuzsi, hordozót én is akartam javasolni, de az sem biztos, hogy beválik, ha igazán szeretne ficánkolni a leányzó:)
Meg nem is túl pihentető Neked. Ideális, ha el kell intézni vmit, de egy parkban sétálgatni órákig vele... hát nem is tudom.

Egyébként meg reméljük tényleg, hogy múló szeszély. Nagyon sok türelmet kívánok hozzá!

Szilvi, Ági és még aki el tud szabadulni: áprilisban hozzunk össze egy Ikeás találkozót (az igazán bababarát hely).

Ági, mi a kiskádat betesszük a nagykádba, egyébként az egész szoba úszna... és igen, Dávid is kezd nagyon akarni tárgyakat, néha nem jövök rá, hogy mit szeretne, akkor nagyon dühbe gurul:)

Nagyon hiányolom a többieket...

Légyszi írjatok, nem kell visszaolvasni meg reagálni... csak adjatok hírt, hogy jól vagytok!

Puszi
M

Ma éjjel azt álmodtam, hogy Liv Tyler vagyok, akit Ralph Fiennes próbál meghódítani, egy piros-fekete pettyes cumival a szájában... (azt hiszem, Dy Grétájának van egy hasonló a képeken).

Ez megadta mára az alaphangulatom.

:roll:
monke

Sziasztok!

Azt hiszem, hogy a hordozó sem lenne jó nekünk, mert Zsófinak akkora, de akkora akarata van, hogy az nem igaz... Utál korlátozva lenni, ölben is csak kifelé nézve jó, tudjátok, már a hálózsákot sem bírta... Plusz nem is hiszem, hogy sokáig bírnám az 50 kg-mal cipelgetni a kis hercegnőt. Anyukám szerint azt hiszi, hogy a babakocsi büntetés valamiért és azért sír... Hát, nem tudom.
Köszi lányok a biztatást! Tegnap nagyon kivoltam, ma újult erővel belevágok.

Nahát, de jó lehet Nektek, hogy így pancsolnak a babák! Zsófi meg se moccan, 1-2-szer már elmosolyodott, de ennyi. A túlélésre hajt, annyira látszik rajta.

Ági, mikor volt Bene névnapja? :oops:

Móni, micsoda álmok...

Szilvi, OK, akkor majd Húsvét után.
Nekem még maradt Elevit, azt szedem, de nem minden nap, hanem ahogy eszembe jut.

IKEA-s minitaliban benne vagyok, majd megkérem Mikit, hogy vigyen el, ha másképp nem megy.

Én is hiányolom a többieket, név szerint nem is emelek ki senkit, de Friday extra régen volt itt.

Ja, Apósom jön csütörtökön, de nem tudjuk meddig marad. :roll:

Na, most pakolászok, mert a tegnapi hisztis nap miatt semmit nem tudtam csinálni. Délután benéznek Anyukámék, mert épp Pestre jöttek egy napra, este pedig jönnek a barátnőmék, nálunk meg vetni lehet lassan olyan kosz van. :oops:

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Este jövök. Megvagyunk, minden rendben egyébként!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Szilvi, köszi hogy írtál! Így erőt veszek magamon és kicsit írok!
A betegség óta nem jöttem...pedig sokat gondolok ám rátok!!! SZánom bánom, de ez az idő elég volt arra, hogy rájöjjek, én nem bírom a tempót veletek... Nem tudom ti hogy csináljátok, de nekem nincs se időm se energiám ennyit olvasni és még írni is :( Biztos bennem van a hiba, mert nektek megy :D:D:D
Így hát inkább néha bejelentkezem majd!
Ha van esetleg tali vagy bármi más, akkor írjatok privit légyszi, mert a kapcsolatot nem szeretném azért elveszíteni!

Kicsit rólunk! A betegség mindkettőnkből sokat kivett, de már túl vagyunk rajta. Utána rámtört megint egy olyan hullám, hogy kiboírtott a bezártság, a régi életem hiánya, stb... Szóval csak ténferegtem egész nap és semmivel sem haladtam, de a jó idő megérkeztével ez is elmúlt szerencsére (kopp-kopp-kopp)!

Marci 4,5 hósan a múlt héten kapta meg a 3 hós oltását, akkor a mérlegelésen 66 cm és 6530 gramm volt! Nagyon sokat nyúlt, viszont a hízásban nagyon visszamaradt :D De nyugtatott a védőnő, hogy már majdnem megdupázta a születési súlyát. ne aggódjak :D
Amúgy elég össze-vissza is eszik a kórház óta, ja és tejem sincs már :( Ezzel is küszködtem hetekig, hogy visszajöjjön, sokat pihiztem, még More Milket is vettem, de semmi... Napról napra egyre kevesebb... Még napi egyszer muszáj lefejnem, de már csak 20 ml-k jönnek :( SZóval erre azt mondta a védőnő, hogy lehet hogy azért eszik kevesebbet Marci, mert a tápszer táplálóbb, mint az anyatej volt és ezért kevesebbel is beéri...
Amúgy Marci már eszik almát és banánt (persze pürésítve) vagy a szájához teszek nagyobb darabot és "reszeli" az ínyével! Olyan kis aranyos!!! Az almát kissé nehezebben eszi, az savanykásabb, mint a babán, ez utóbbi meg simán lecsúszik :D:D:D Általában még valamilyen gyümölcslével keverve adom neki, úgy jobban csúszik! Aranyos az is, ahogy a kanalazást tanulja! Nagyon türelmetlen, mert nem olyan gyors így a kajálás, mint a cumisüvegből :D
Az éjszakáink is változóak, mivel ugye nem eszik annyit napközben, amennyit kellene, így van hogy 4kor már felkel enni :( De van hogy kihúzza 6ig (tovább még nem sikerült). Tanácsolta azt is a védőnő, hogy délelőtt meg délután két kajálás között adjak neki gyümölcsöt, mert az kis savat csinál és jobb étvágyal lesz tőle :D Ezt is ki fogjuk próbálni!
Ja, meg amit a gy.doki ajánlott az a SINLAC pép, ezt receptre is fel lehet iratni, kipróbáltuk, de ezt Marci nem csípi :(

Úszást mi a jövő héten fogjuk elkezdeni, ha minden igaz, bár lehet hogy csak húsvét után! Itt Érden van helyben, az nincs is olyan messze és van egy barátnőm, akinek 1 hónappal idősebb a babája, vele terveztünk elmenni kipróbálni!

Ja, enyém kölök lusta disznó! Semmit nem csinál, csak fekszik és nézelődik :D:D:D Fordulni azóta sem fordult többet :D:D:D Azért remélem egyszercsak beindul ő is :D:D:D Az egyetlen ami megy neki, hogy gyertyába emeli a lábát háton fekve, de ezt folyton :D:D:D

Kép Kukucs

Kép Gyertya

Puszi Mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Sajnálom a babakocsis dolgokat, nekünk az új, hogy nem sír, hanem kiabál a babakocsiban, sokan utánunk fordulnak. :lol:

Betegségeknek mostmár husssss!!! Elég volt.

Takarítás: Én is elkezdtem, de még csak a lányok szobájában van az ablak megpucolva. :oops: Minden nap 1 szoba, másképp nem megy sajnos. Csatlakozom a szégyenkezőkhöz.
Valahogy most a mosnivalóim is extrán felhalmozódtak.

Rámtört a tavaszi fáradtság. Pedig mióta pépezünk jobbak az éjszakák.

Mindenkinek szépséges holnapot kívánok!
Kép

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Jó gyorsan eltelt ez a mai nap , most jutottam ide hozzátok!

Itt volt a kolléganőm a rucikért, sétáltunk , főztem fini rántott sajtgolyót , rizzsel és tartárral isteni fini lett ! :}~

kint voltunk a kertbe estig nagyon szupi volt!

jA ÍRTAM Mangorának meg Enikőnek smst, látom Mangora jelentkezett , már kezdtünk , kezdtem aggódni miattatok !

Enikő írt h ma mütik a férjét gerincsérvvel , Báti meg szenved az ínyével v a hasával! Kitartás nektek, Vigyázzatok magatokra!

Mangora, sajnálom a tejcsit, amúgy én is sokszror úgy tudok jönni h napközben szopizásnál olvaslak titeket aztán este v du írok ha a pici engedi ! LHa van kedvetek eljöhetnétek hozzánk is ! Apukádékhoz nem szoktál menni, mert tudod nem lakunk onnan messze! :lol: :wink:
Marci meg ügyes ! Máté se forog nagyon nyugi nem vagytok egyedül! :wink:

Ági, Móni, Zsuzsi.. persze hogy talizhatunk, ikeában, legfeljebb én is elvitetem magam apával, mert a budaörsibe már csukott szemmel is odatalálok , de a pestiben csak 3 x voltunk de akkor is a párom vezetett és mindig más irányból mentünk! :oops:

Holnap felmegyünk a doki nénihez, képzeljétek nem múlik a szájában azok a ciszták, sőt még nagyobb is lett az egyik, fenében úgy félek ! Drukkoljatok h ne legyen semmi baj !

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

folyt köv csak felsírt a kincsem!

Enikő írta, puszil mindenkit , de egy hónapja kínlódnak, szegénykéim!

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

puszika mennem kell, akadozik a net !

Sz

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Most csak ennyire futja...Dani nevet:
http://www.youtube.com/watch?v=ltwIPfQrjpM
Meg kell zabálni szerintem :lol:

szép estét nektek!

KépKép
KépKép
fleur

De édesek Fleur!

vick
Kép
Kép
ervick

Jó reggelt!!

Mangora, nagyon édi Marci a képeken mennyit változott ő is !! Kis édes !

Fleur Dani is nagyon cukika, Máté is így nevet mikor bohóckodunk neki !

Na most ennyire futotta mert megyünk a doki nénihez, meg föznöm is kell meg sétálni hiszen gyönyörűen süt a napocska, most már tényleg itt a tavasz !

További szép napsütéses napot!!

puszika

Sz

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?