Kedves Ildikó, Breki!
Ha hiszed, ha nem pont tegnap este gondoltam arra, hogy itt az ideje hozzátok is bejelentkezni a jó hírrel! Talán észrevetted, de a topikunk elköltözött, így a babanetről nem is lehetett infod... de ime:
2010. március 9-én, reggel 9.17 perckor, 3950 gr és 56 cm értékekkel, megszületett Fülöp Dávid Attila kisfiunk.
Az aláírásba is betettem egyet, de itt van még néhány kép:
születés után:
Büszke szülők:
A csodálatunk és szertetünk tárgya:
Egyébként a Kútvölgyiben történt az eset, a végén császárral. Nem volt egy felemelő élmény az előtte lévő 1 hét, mivel befektettek, egy amúgy tök normális, problémamentes terhességgel. Előtte még 1 héttel dolgoztam! Ennek ellenére a dokik szerint a korom (42) és a korábbi 2 vetélésem, illetve az, hogy a gyerek elég fent volt és egyáltalán nem nyílott ki a méhszájam, okot adott arra, hogy ha a kiírt időre nem érkezik meg magától (március

, akkor vágjanak. És így is lett... végülis nem bánom, a lényeg, hogy egészséges babának adtam életet. Fantasztikus volt ennek ellenére, miután szinte végig tudtam kísérni a műtéti asztal feletti lámpán az eseményeket. Szóval láttam, amikor kiveszik a kicsit és szinte együtt sírtunk fel: ő a világ súlyától és a boldogságtól!
A párom kísérte onnantól a babát és részt vehetett a szokásos rituálékon, kézbe vehette. Nagyon el volt érzékenyülve, de a mai napig csak fogja a babócát, nézi, nézi, és pityereg a meghatódottságtól... hát, ő már csak ilyen...
A Kútvölgyit egyébként nem minősítem, mert a privatizáció miatt nagyon lehangolóak a körülmények... az a szerencséjük, hogy a személyzet (többsége) nagyon felkészült és jó hozzáállású!
A hazajövetelt kicsit megszenvedtük, mert az édes Dávid nem akart rendesen szopni, hátracsapta a nyelvét és így sok lett a súlyvesztésünk. Mostanra (lekopogom) szépen fokozatosan összeszoktunk, megtanult rendesen szopizni, én is megfelelően tartani, mellre helyezni, úgyhogy remélem a továbbiakban nem lesz ilyen problémánk és már rendben fejlődik a vasgyúró! Mert ereje az van, rendesen...
Úgyhogy ez a helyzet jelenleg nálunk. Belekukkantva a topikotokba tök furcsa, hogy már 7 hónaposak a babócák! Nekem is így fog röpülni az idő???

Hiszen holnap már 2 hetes lesz Dávid!
Köszönöm, hogy érdeklődtél és tudom, hogy drukkoltatok sokan innen is! Nektek is mind, mind köszönöm! Ja, és mikor jön a következő???
Puszi,
Eszter