A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Boo: nem Brosman! :D

Gabi1: már hiányoltalak épp.
Jók a képek. Aranyosak a gyerkőcök.
Még1 baba: szerintem vágj bele! :)
6 fogacska! :shock: nekünk még csak 1 van :oops:

Dodi: szegény Botond! :( Gyógyuljon-gyógyuljon!!!!!!

Ma kicsit zakkant napunk van, :(
Se aludni, se enni nem akar a kisasszony. MOst nem tudom, az időjárás zavarja, vagy esetleg jön a 2. fogacska.

Kép
Kép]
hendegabi

Boo: barátnődnek megy a drukk. (én is totál izgultam a barátnőmért - és sírtam örömömben, mikor meglett a baba)

Kérdezted a sulit: papírt beadtam, eddig még semmi visszajelzés, de igazából csak július közepén derül ki, hogy felvettek-e.
Hogy fogom csinálni? Halvány fogalmam sincs. :roll: De igaza volt Lorcának: ha meg sem próbálom, sosem tudom meg, hogy képes vagyok-lettem-e volna rá!

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok

Megjottem! :)
Nagyon jol ereztuk magunkat otthon, azonban amiert haza mentunk az sajna nem jott ossze. Ugyanis tesomeknal meg mindig nincs meg a baba. :( Ez miatt nagyon szomoru vagyok. Viszont tok sok idot toltottunk egyutt igy igazan jol telt a 2 het Veluk.
Lottika rengeteget fejlodott. Kuszasbol hirtelen maszasra valtottunk. Mar tok gyorsan tud fordulni oda-vissza minden iranyba. Barmibe belekapaszkodva felhuzza magat allasba es tipegni is tud igy. Igazi kis orokmozgo sajtkukac.
Apa mondta, hogy tok sokat valtozott Lottus. Olyan kis edes huncut pofika lett.

Sajna nem olvastam vissza a 10 oldalas lemaradasomat, de azert vissza neztem az oldalakat es koszonom a hianyolast. Nem volt lehetosegem netezni, mert anyueknal nincs net ,Ocskosomnek meg elromlott a laptopja.

Azert a kepeket mar megneztem.
Minden baba/kisgyerek gyonyoru! A mozgasfejlodesekhez gratula es az uj fogacskakhoz is.

A betegek hamar gyogyuljanak.

H.Gabi:
Orulok, hogy Noci jol van.

Lola:
Hatalmas gratula a kistesohoz.

Ronmay:
Csinalj tesztet, mert mindenkit furdal a kivancsisag. :lol:

Magamrol:
Megvolt Apaval a foproba :oops: :oops: :oops: :D :D
Jelentem, minden rendben odalent!!! :D :D :D
Kozben elgondolkoztam, hogy mi lenne ha most terhes lennek ujra es rajottem, hogy en meg nem akarok kistesot most rogton. Bar terhes nagyon szivesen lennek csak megszulni ne kene, mert 2 gyerekkel egyenlore nem biztos hogy elbirnek es Lottus is csak most kezd igazan mozogni meg megnyilni. Olyan jo latni ahogy naprol napra ugyesebb.

Van sok kepem is, csak elobb fel kell oket masolnom meg kicsinyiteni.

Kép
Kép
bucus80

Sziasztok!!!

Boo

Megy a drukk a barátnődnek :P .

A kaputelefont meg áramtalanítsd :twisted: !

Tőlem is egyre többen kérdezik , hogy mikor jön a kistesó :? . Odi két évet váratott magára, és már elég rossz volt, mikor mindenki azt kérdezte, hogy mikor jön már a baba.
Első baba kipipálva, még csak 8 hónapos, és megint kezdik a kérdezősködést :twisted: .

Dodi

Botondnak mihamarabbi gyógyulást.

Odett is múlt héten megfázott, csak az orra folyt, más baja szerintem nem volt. Csak elaltatni tudtuk nehezen, és egyszer felkelt 4kor inni.
De tegnap megint minden ment a régi kerékvágásban, átaludta az éjszakát, és az altatás is simán ment, mint a megfázása előtt. Először a fogára tippeltünk, hogy azért nyűgibb, de csak a megfázás miatt volt vele ici-pici gond.

Gabi1

Nem tudom olvastad -e, de mikor írtad, hogy hormongyógyszert szedsz, írtam, hogy vigyázz, mert rám több, mint 10 kiló jött fel a Norculut miatt :twisted:, és a gyógyszer nem is hozta meg a javulást nálam.

Kép
Kép
orsi777

Boo én is beadtam a papírt, de majd csak júliusban fog kiderülni hogy felvettek e vagy sem. De ha oda nem akkor máshova okj-s tanfolyamot mindenképpen szeretnék elvégezni. Gyógyszertári asszisztenst, vagy HID képzést, vagy csecsemő és kisgyermekgondozóit, de jobban örülnék ha felvennének a főiskolára a védőnői szakra, ha most nem akkor majd megpróbálom jövőre is. Hogy fogok tanulni? Szerencsére van segítségem, és végül is amikor Réka kicsi volt akkor kezdtem a főiskolát el 6 hónapos volt, de azt mondom hogy a legjobban akkor tudod csinálni ha van segítséged, mert úgy ha nincs akkor a család gyerek rovására nem érdemes csinálni, azért hogy idegroncs legyen az ember. Még ha segítség is van akkor is nagyon nehéz, mert az ember állandóan azon gondolkozik hogy kell e ez nekem, és lelkifurdalása van, hogy inkább a családdal kellene lenni, legalább is nálam ez volt. Sajnos a végébe a vetélésem közbe szólt, és akkor halasztottam, aztán tavaly mikor terhes lettem akkor megint halasztottam, mert nem akartam a terhességemet idegeskedéssel eltölteni főleg hogy olyan sokat vártunk Nórára.

Barátnődnek megy a drukk.

Na fel is ébredt:( Nem sok alvás volt:(

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi1

És a legfontosabb. Nagyon szép a családod, büszke lehetsz rájuk, magatokra.

Bucus

Üdv, újra itt :P .
Főpróba :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Bucus: valóban hiányoltunk! Üdv újra itt!
főpróba : éljen-éljen! :D :D :D :D
tesódéknál: nem szép a babától, hogy nem jött ki, amíg ott voltatok. :roll:
Lotti fejlődése: :D :D :D :D :D

Gabi1: én is arra gondoltam, hogy ha nem vesznek fel, még megpróbálom a pótfelvételit, és ha az sem, akkor okj-s képzés ősztől. de azért jobban örülnék egy állami támogatott diplomát adó képzésnek!

Orsi: ha kérdezik, mikor jön a kistesó, kérdezz vissza: és nálatok? :twisted:

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Megjött...szal Lola irigy irigy :lol: :lol:
Amilyen bizonytalan voltam abban hogy most akarok tesót, most már egyre biztosabb vagyok, hogy igen :lol:
next time :wink: :lol:

Gabi

Nórának a fogacskáva, hogy változik a pofija! :wink:

Nálunk ma hajnyírás volt(nem egyszerű), így kisfiam még szőkébb lett..persze a tincseit elraktam, én az "ősanya" :oops: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

orsi igen emlékszem rá, de nekem ez nem most jött fel a norcolut miatt hanem a vetélés előtt és után nem volt peteérésem, ezért clostylbegytet szedtem és ettől jött fel rám a 8 kg.

boo igen a szüléseknél a fájdalom sokkal intenzívebb volt mint az elsőnél, most a negyedik is baromira fájt sokkal jobban mint az Réka, de most kaptam infúziót is és tuti hogy emiatt fájt sokkal jobban, mert emelni kellett az adagokat. Infúzió nélkül enyhe fájásaim voltak, és nem volt hatásuk. Viszont időben rövidebbek voltak a vajúdások.
Bettinél 6,5 óra. Norbinál 3,5 óra, Réka 3 óra. Hát Nóránál nem tudom hogy számoljam. Mert éjféltől voltak keményedések 10 percenként de nem fájtak. Bent a kórházban reggel fél 7-kori vizsgálatnál bő két ujjnyi ezekkel a keményedésekkel, 9kor burkot repesztettek és onnantól volt olyan fájás ami fájt, tehát ha innen számolom akkor 3 óra volt ez is.

Kép

gabi1

Gabi 1

A Norculut után pár hónapra a clostylbegytet is szedtem., az sem ért nekem semmit. Hogy melyiktől mennyit híztam nem tudom, de sokat köszönhetek nekik, a mai súlyom kialakulása miatt :twisted: .
20 évesen is szedtem csak Norculutot, akkor is feljött 10 kiló, kb. 2 hét alatt. Akkor ingben dolgoztam, és szabályosan potyogtak le rólam a gombok, mind az ingemről, mind a nadrágomról.
Én többet ilyeneket be nem szedek.
Főleg , hogy nekem nem használtak.

Ronmay
:(

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Boo! Megy a drukk a barátnődnek! Van azóta valami hír róla?

Ronmay! Nagyon sajnálom,hogy megjött,de talán legközelebb már nem fog :lol: Nekem most jött meg először,hát mit ne mondjak,nem hiányzott :lol: Nem fáj semmim,nincs is meg iszonyatosan,de elég gyengusz vagyok :oops:

Bucus! Üdv újra! Apával főpróba :D

Dodi! Botondnak jobbulást! Meg nektek is!! :wink:

F.Nikici! Először is megnézte UH-al a koponyáját,utána levetkőztette és hasra fektette,majd felhúzta ülésbe,beleültette a tenyerébe,hogy mennyire tudja magát Lili már megtartani. Ennyi volt kb. semmi extra. Nekünk csak egy receptet javasolt: a nap nagy részében legyen hasonfekve a földön. És bejött. Azóta Lili szinte csak a földön szeret lenni,kúszik ide-oda és hétvégén felült az etetőszékében és a babakocsiban is,úgyhogy be kellett már kapcsolnom őt,mert mi már a sportrészt használjuk,a mózest kinőtte. :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kedves Ildikó, Breki!

Ha hiszed, ha nem pont tegnap este gondoltam arra, hogy itt az ideje hozzátok is bejelentkezni a jó hírrel! Talán észrevetted, de a topikunk elköltözött, így a babanetről nem is lehetett infod... de ime:

2010. március 9-én, reggel 9.17 perckor, 3950 gr és 56 cm értékekkel, megszületett Fülöp Dávid Attila kisfiunk.

Az aláírásba is betettem egyet, de itt van még néhány kép:

születés után:
Kép

Kép

Büszke szülők:

Kép Kép

A csodálatunk és szertetünk tárgya:

Kép

Egyébként a Kútvölgyiben történt az eset, a végén császárral. Nem volt egy felemelő élmény az előtte lévő 1 hét, mivel befektettek, egy amúgy tök normális, problémamentes terhességgel. Előtte még 1 héttel dolgoztam! Ennek ellenére a dokik szerint a korom (42) és a korábbi 2 vetélésem, illetve az, hogy a gyerek elég fent volt és egyáltalán nem nyílott ki a méhszájam, okot adott arra, hogy ha a kiírt időre nem érkezik meg magától (március 8), akkor vágjanak. És így is lett... végülis nem bánom, a lényeg, hogy egészséges babának adtam életet. Fantasztikus volt ennek ellenére, miután szinte végig tudtam kísérni a műtéti asztal feletti lámpán az eseményeket. Szóval láttam, amikor kiveszik a kicsit és szinte együtt sírtunk fel: ő a világ súlyától és a boldogságtól! :roll:

A párom kísérte onnantól a babát és részt vehetett a szokásos rituálékon, kézbe vehette. Nagyon el volt érzékenyülve, de a mai napig csak fogja a babócát, nézi, nézi, és pityereg a meghatódottságtól... hát, ő már csak ilyen...

A Kútvölgyit egyébként nem minősítem, mert a privatizáció miatt nagyon lehangolóak a körülmények... az a szerencséjük, hogy a személyzet (többsége) nagyon felkészült és jó hozzáállású!

A hazajövetelt kicsit megszenvedtük, mert az édes Dávid nem akart rendesen szopni, hátracsapta a nyelvét és így sok lett a súlyvesztésünk. Mostanra (lekopogom) szépen fokozatosan összeszoktunk, megtanult rendesen szopizni, én is megfelelően tartani, mellre helyezni, úgyhogy remélem a továbbiakban nem lesz ilyen problémánk és már rendben fejlődik a vasgyúró! Mert ereje az van, rendesen... :D

Úgyhogy ez a helyzet jelenleg nálunk. Belekukkantva a topikotokba tök furcsa, hogy már 7 hónaposak a babócák! Nekem is így fog röpülni az idő??? :? Hiszen holnap már 2 hetes lesz Dávid! :roll:

Köszönöm, hogy érdeklődtél és tudom, hogy drukkoltatok sokan innen is! Nektek is mind, mind köszönöm! Ja, és mikor jön a következő??? :D

Puszi,
Eszter

KépKép
stike

Gratulálok Stike! :)
Vendég

Azt elfelejtettem irni, hogy kilovettuk Lottus fulet otthon, nagyon aranyos. Ja es azt is, hogy mar adtam csirkemellet is es bejott Neki. Bar a kajalassal meg mindig vannak gondok,mert alig eszik :(

Boo:
Megy a drukk a baratnodnek,de azert remelem mar tul van rajta.

En most hivtam tesomat. Meg mindig semmi. A baba nagyon jol erzi magat odabent. Mar csutortoktol korhazban van a kis sogornom. Kapott oxitocint de semmi. Meg a fajasok is csak epphogy 40-esek es hebe-hoba jonnek. Holnap kap valami tablettat is. Jo lenne ha mar megszuletne a pici, olyan rossz ez a tehetetlenseg...

Stike:
Hatalmas gratula a gyonyoru kisfiadhoz. Sok boldogsagot es egeszseget kivanok Nektek!

Ronmay:
Kar hogy most nem jott ossze, de majd legkozelebb. :wink:

Orsi es Gabi1:
Meg az elozo kapcsolatomban en is szedtem Norkolutot, Clostylbegytet es hasonlo hormon trutyikat hogy teherbe essek es meghiztam mint egy diszno.
Utolag kiderult, nem is velem volt a problema. Ezt akkor kozolte velem az ex mikor gratulalt Lottikahoz. Ugyanis ujra nosult es elment kivizsgaltatni magat, kozoltek vele, hogy nem lehet gyereke. En hiaba kertem Ot elotte, nem volt hajlando teljesen kivizsgaltatni magat, mert az milyen ciki mar. :twisted: :twisted: Igy teljesen feleslegesen nyomtak belem azt a sok gyogyszert, jartam orvostol orvosig es hiztam meg 65 kilorol 95-re. (szerencsere par eve ezt sikerult vissza tornaznom 70-re) Nem is beszelve a lelki dolgokrol. Azt hittem soha nem lehet mar gyerekem. :( Mar az IVF- re keszultunk volna, csak nem lett volna ra akkor penzunk.
De szerencsere mar boldog anyuka vagyok es csak ez szamit.

Hoztam par kepet is:

Kép
Kép Elso hintazas a jatszoteren
Kép Hinta-palinta
Kép Elso etetoszekes hamizas
Kép Teljesen egyedul alltam fel!
Kép Az uj jatszobirodalmamban :)

Kép
Kép
bucus80

Stike:
Nagyon nagy gratuláció!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Érdemes volt küzdenetek, gyönyörű a kisfiad! Jó egészséget, sok boldogságot az egész családnak!
És közben gyere, adj hírt magatokról!!!!!!!!

ronmay: :(

Bucus :) Jók a képek. Lottika nagyon ügyes.

Kép
Kép]
hendegabi

Stike!

Jaj de jóó hír!!Gratula!!!!

Bucus

Lottus édess!

ÉSS akkor pár tavaszi kép:
Kép kavics

Kép

Kép nyírás után

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok! :)

bucus80!

Már csak 25.-éig bírjátok ki! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

ronmay!

Neked 2 hónapot adok. :wink: 8) 8) :lol: :lol: :lol:

stike!

Nagyon-nagyon örülök!!! Néha lesegettem titeket, de láttam, hogy elköltöztetek az Anytanyára, és a vonalzód sem változott. :(
De most már mindegy is. :D :D :D :D :D Sok-sok erőt és egészséget nektek. Szükségetek lesz rá bőven! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1!

Szépek vagytok nagyon! (Torta továbbra is nyami. :roll: :roll: :oops: :oops: )

kicsidodi!

??????????????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.03.22 20:06-kor.

Kép
Kép
200907?

Stike

Gratulálok a kisfiadhoz!

Bucus

Ügyes Lottika, jók a képek, látom neki is tetszik a hintázás. Múltkor fél óra hintázás után Odit ki akarta venni az apja a hintából, és hisztizett a folytatásért. Nagyon szereti a hintát, közben nézi a kutyákat a kertben, tényleg egész délutánt képes lenne áthintázni.

Ronmay

Nagyon helyes kispasid van.

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

Stike: Szívből gratulálok :D !! Nagyon nagyon sok boldogságot kívánok!!!

Bucus: Lottika nagyon aranyos :P !!

Ronmay: Roló nagyon helyes fiúcska :P !!

Boo: Barátnődnek is hatalmas gratula, nekik is nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok :D :D !!!Mi lett a neve a fiúcskának?
marietta1982

Stike!
Gratulálok!!!! Nagyon szép kisfiad van!! :D

Boo!
Barátnődnek gratula a kisfiúhoz! :wink:

Voltunk ma bent Petrával a munkahelyemen. Megzabálták a kollégáim. :D

És vettem Milupa 2-es tápszert, gondoltam hátha valahogy hozzá tudom szoktatni. Délután csináltam neki uzsonnára. Először úgy tűnt, hogy nem fogja meginni, se pohárból, se cumisüvegből nem kellett neki. Aztán kivettem az etetőszékből, és az ölemben újra próbáltam. Pár percig szórakozott a cumisüveggel, aztán elkezdte szívni, és megette mind a 100ml-t! :D Csináltam neki még 100-at, és abból megevett 60-at.

Aztán este is csináltam neki 170-et, és 160-at meg is evett, bár utána már nem akart szopizni. Mindegy, éjjel úgyis fel fog kelni, majd szopizik akkor. :wink:

Nyuszi!
Esetleg próbáld Te is Lilinek délután adni, vagy olyankor, amikor még nem fáradt. :wink:

Kép
katy76

Bucus!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Most a tesód a terhes, vagy a sógornőd? :roll: :roll: És mikorra van/volt kiírva?

Lottika nagyon aranyos és ügyes!!

Ronmay!
Roló még mindig jó kiscsávó! :wink:

Kép
katy76

Remélem nem sértődnek meg az Izoldák, hogy Boldog névnapot kívánok Beátánknak :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok lányok!

Rég nem voltam, mert nem voltunk itthon, most meg betegeskedem, de a táblát szerettem volna feltenni.

Sajnos nagyon sokat próbálkoztam, hogy nagyobb méretben és jobb minőségben tudjam megosztani veletek az adatokat, de sajnos ennyi telik tőlem. :-( Egyszerűen kifogytam az ötletekből, és lassan szemüveg kell ahhoz, hogy olvasható legyen a dolog. Ki kellett vennem a színeket, mert úgy már káoszos volt. Bocsánat!

Kép

Stike! Gratulálok a kicsi fiadhoz!!! Gyönyörű baba! Vigyázzatok nagyon egymásra!

Boo! Barátnődnek is gratula!

Ronmay! Sajnálom, hogy a mikulás előbb jött, mint december, de legalább tudod, hogy jöhet a kistesó! :-)
Vendég

A képek nagyon szuperek, és Bond te is hozhatnál fotót a kirándulásotokról!

Rólunk:
Jázminnak még nincs fogacskája, de szegénykém nagyon küzd vele. Az éjszakáink változóak, ha felébred nehezen megy a visszaalvás. Ez főleg most rossz, mert lázasan elég nehéz az ágya mellett állnom és visszaaltatnom. Sajnos miénkapa sokat dolgozik és nem is volt itthon a hétvégén, így ő nem tudott segíteni, de mára bevállalta az éjszakázást. (De tuti, hogy Murphy dolgozik és ma nem kell felkelni Jázminhoz.) :shock: :lol:
Kislányom rengeteget dumál, leginkább akkor amikor én is, mert imád velem párhuzamosan beszélni.
Szerdán megyünk tanácsadásra, méreckedni, kíváncsi vagyok mennyit nőtt.

Dodi!
Gyógyuljatok meg! Remélem Botond már jobban van!
Most én is ezerrel figyelem Jázmint, nehogy elkapja tőlem a etegséget.
Vendég

Koszonjuk a dicsereteket mindenkinek.

Katy:
A tesom menyasszonya vagyis a sogornom a terhes. :lol:
Marcius 13-ra volt kiirva. Azt gondoltuk, hogy hamarabb fog jonni a baba, mert januarban mar nyitva volt a mehszaj 1 ujjnyira es korhazban is volt akkor 1 hetet , de csunyan kibabralt velunk es mar 9 napja kesik. Holnap megkapja a tablettat es ha nem indul meg a szules akkor hetvege fele megcsaszizzak.

Bond:
Miert kell kibirni 25.-ig? Es mit? :? :roll:

Ronmay:
Kicsifiad nagyon helyes. Jol sikerult a seroja.

Orsi:
Igen, nagyon tetszett Lottusnak a hinta. Majd az itteni jatszoteren is korul nezek, hogy van e babaknak valo hinta es akkor oda rendszeresen elvinnem. Sajna nekunk nincs olyan szuper jatszoterunk mint Nektek.

Boo:
Gratula a baratnodnek. Remelem jol vannak. Sok boldogsagot es jo egeszseget kivanok Nekik.

Kép
Kép
bucus80

stike: gyönyörű a kisfiatok, hatalmas gratula!!!!

nyuszi: értem, köszi. Mi is bejelentkezünk, aztán majd lesz valami..Dorka is fel tud már ülni, forog, kúszik hátrafelé, csak négykézlábazni nem akar és mászni, emiatt mondta a védőnő, hogy vigyük el...

bucus: ne aggódj, Dorka sem jól evő, amíg nem fogynak addig semmi baj! :wink:

dodi: jobbulást Nektek!!!

norka: Neked is jobbulást!!! Dorka 7 hós adatai: 9000gr, 72,5 cm. 8hós adatok: 9400gramm, 73 cm. 9 hós adatok: 9500 gr 75 cm.

f.nikici

bucus80! :)

A szülésre gondoltam, hogy majd 25-én jön a baba. :lol: 9 napot már ráhúzott, és hét vége felé akarják megcsászározni? :shock: 2 hetet nem annyira, inkább csak 1-et szoktak várni. :roll: :roll:

norka81! :)

Nem készültek képek, mert nem vittünk gépet. :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Stike hatalmas gratula nektek.

Boo te barátnődnek is nagy gratula.

Most éjjel Nóra elég hülyén aludt, többször felsírt, tuti mostanában fogja áttörni a hatodik fogacska az ínyét.

Orsi én a norcolutot amiatt szedtem csak hogy nagyon hosszú ciklusaim voltak, 50-60 nap és nem akart megjönni, akkor szedtem 5 napot hogy megjöjjön, de ez nem sokszor fordult elő, a clostyt többször szedtem, de nekem használt, Norbi, Réka NÓra és az angyalka baba is azzal sikerült. Csak hát ugye fel ugrott egy pár kg.

Ronmay nagyon szépek vagytok ti is:)

Na most megyek, mert Nóra már fél 7 óta kukorékol, és eddig bírta, most már álmos.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Boo: barátnődnek is gratulálunk. :D

Norka: jobbulást neked. Gyógyulj, és drukkolok, hgoy JÁzmin ne kapja el.
Táblázat: nálunk 8 hós adatok: 8650 gr. 69 cm.
És nagyon jó a tábla, ügyes vagy!!!!!! :)

Ronmay: nekem is tetszenek a képek. Főleg az új frizura. :)

Nekünk ma viszonylag nyugalmas éjjelünk volt, most délelőtt azonban kicsit nyügi a kiscsaj. Épp most aludt el, úgyhogy megyek, és csinálok valamit, amíg alszik.

Kép
Kép]
hendegabi

Kép
Vendég

Ugye ez csak vicc?????????????????? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép]
hendegabi

Stike!

Teljes szívemből gratulálok :D :D :D !
Igen, hihetetlenül repül egy bébi mellett az idő, van egy mondás, ami nagyon igaz sztem: "Kisgyerekkel a nappalok hosszúak, az évek rövidek" :lol: . Viszont csodálatosak :wink: .

Boo!

Barátnődnek is hatalmas gratula!

Bond!

Köszi az érdeklődést, már jobban vagyunk (vagyis Botond igen :D , apa igen :D , én nem :? ). Egyre kevesebb a takony, láza nincs, a kedve szuper. A legnagyobb küzdelmünk az, hogy folyton mászna, meg "rosszalkodna", de még nem szabad, mert akkor kifullad, és "sípol" :? . De tegnap óta rohamosan javul, szóval tök happy vagyok :D . Anyu csak érti a dolgát :lol: . (Pedig itt "ugattam" neki tegnap, hogy ne adjunk már ennyi sz@rt a gyereknek, nem kisérleti nyúl ő :oops: (olyan soknak tűnik a két puff, a két kúp, meg az antiiotikum, főleg úgy hogy + orrcsepp, +C-vitamin, + kálcium), de persze igaza lett, mert több gyógyszer kombinációja hozta rendbe a sípolást...Többet nem vonom kétségbe a szakértelmét, ígérem :oops: :wink: ). A lényeg, hogy jobban van :wink: . Viszont 2-3 napja nem szopik :( . Úgy küzd a cici ellen, mintha gyilkolni akarnék vele :? . Tudom, nem kap(ott) közben levegőt, de a cumisüveget mégis elfogadta. Azért még próbálkozom, hátha... Valójában az sem baj, ha már nem kap újra rá, mert 8 hónap is szép idő szerintem, ráadásul 2-3 hónap tuti kell, mire rendeződik a ciklusom, aztán szeretnénk nekiugrani a kistesó-projektnek :wink: . (Tegnap amúgy 40 milit tudtam fejni, és tök gagyi volt a színe is :( )

Norka!

Köszi! Gyógyulj-gyógyulj :wink: .

Mindenki másnak is köszönjük a jókívánságokat :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay!

Naggggyon vagesz az új séró :D :D :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Köszi köszi Mindenkinek!

Háát van egy pár lyányka akit szívesen.... :wink: :lol: :lol:

Dodi

Mi is küzdünk a déli szopival, van hogy csak kettőkor hajlandó, de volt már hogy akkor se :cry: ...tol el magától :cry: . Olyan rossz érzés, hogy már nem kell neki..de mégse tudok tölcsért tenni bele..Azért még májusig vhogy kihúzom, aztán a délit elhagyom. A reggeli esti szopival nekünk nincs gond, úgy szív mint a kisangyal :roll: :lol:

Norka

Hozol Jázminról képet?

KépKép

KépKép
ronmay

Bond

Még 2 hónap??? :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Géppel nyírtuk. Két nekifutásra. :lol: De így is maradt pár tincs ami hosszabb, azt mikor elvan és játszik gyorsan lenyisszantom ollóval...szal most már nagyjából egyforma mindenhol.
Amúgy nem volt egyszerű de talán úgy könnyebb ha az etetőszékbe teszem.
Hozhatnál te is képet! Olyan szívesen nézegetem! :wink:
Anyós :twisted: :twisted: Na de ilyet! :twisted:

Lányok szülészt keresek a János kórházban. Nem tud vki ajánlani vkit? Aki mondjuk gátvédelmes?
Jó lenne talizni vele, mielőtt kopogtatnak az ajtón... :roll: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ronmay!

Nem tartasz attól, hogy amíg szoptatsz, nem fogsz tudni teherbe esni? :roll: Mert "hivatalosan" addig nem sok rá az esély. Persze, én is hallottam már kivételeket, de azért nagy általánosságban tényleg nem rendeződik addig a ciklus. Én ezért sem voltam eddig elkeseredve, ha a jelek ellenére nem volt baba...
Megint megpróbáltam cicire tenni, de úgy rúgkapál, mint az állat :shock: :( . Este megint nekifutok, mert igazából a nappaliért már pár hete nem lelkesedett, így abbahagytam, és csak este van már szopi, de azért elfogadta, ha kínáltam. Aztán most már két este nem :( . Viszont azóta nem kéri az álometetést se,és reggelig alszik (6-fél7) :shock: :shock: :shock: :D . Tényleg semmi gondom azzal, hogy ha ő úgy dönt, hogy ennyi volt. Csak azon keseregtem itt az előbb, hogy azért jó lett volna tudni három napja, hogy (ha) az volt utolsó :roll: . Ez mégiscsak egy korszak vége! Soha nem szoptatom többé, és ki tudja, lesz-e még babánk. Talán utoljára szoptattam... Szóval azért minimum egy szopinak még örülnék :roll: .

Boo!

Attól, hogy 1* megkóstolta, nem lesz semmi baja, csak ne csináljon belőle rendszert :? . Vannak csokis bébidesszertek is, meg babacsoki (de minek :evil: ?), szóval csak az elv a gáz, hogy ha ti valamit elterveztek, akkor azt ő ne húzza keresztbe :x . Erre adj elő egy sztorit, hogy te (vagy az unokatesód, vagy Gipsz Jakab) túl korán kapott csokit rendszeresen, és ettől naaaagyon rossz evő lett, és mindenféle hiánybetegségei lettek, és te ettől nagyon tartasz, szóval a gyerek X idős koráig OHNE ZUCKER. Vagy vmi hasonló blabla :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Középen van az ágyunk, és én bal oldalon alszom (az exemnél a jobbon aludtam, de apa ezt szokta meg az ő exével, így peeersze én alkalmazkodtam :lol: ). Viszont apa gyakorlatilag középen alszik, mert mindig nagykifliben nyomul, így csak a fél ágyat használjuk ki :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Vegre ma 12 ora 20 perckor megszuletett a tesomek babaja. 3200gr es 52 cm. Zsombornak hivjak. Anya es a baba is jol vannak. Hosszu menet volt de tul vannak vegre rajta. Ejszaka 1 oratol jottek az 5 perces fajasok.
Olyan kar, hogy nem vagyok most otthon. :( :( :(
Este kuld kepeket a picurrol a tesom. Jaaaaj, mar olyan nagyon kivancsi vagyok.

Kép
Kép
bucus80

Boo

Ágyunk középen van, én jobb oldalon alszom.

Gratula a barátnőd babájához!

Bucus

Gratula Zsomborhoz!!!

Hogy ne maradjak ki én se a sorból, az egyik ismerősöm is ma fog szülni. Reggel folyt el a magzatvíz, azóta egy szem fájás nélkül várakozik, pedig kapott oxitocint is. Ha 4-5 óra múlva semmi, megcsászározzák.

Dodi

Odett is már csak reggel és délben szopizik, és este kap még lefejt tejet, de már nem igényli a szopit este.
Én is pont úgy gondolkozok, mint te, hogy szeretem tudni, hogy valami utoljára történik velem. Szoptatásnál is most már minden szopira úgy gondolok, hogy lehet ez az utolsó. Én is azzal nyugtatmom magam, hogy szép az is, hogy eddig tudtam szoptatni. Lefejni naponta 200 mili körül szoktam, reggel, délben és este, kb 60-100 között alkalmanként.
Nekem fájdalmam volt az is- tudom hülyeség- , hogy amikor el kezdtük a hozzátápit, már nem lesz többé csak anyatejes híg kakija... Nem néztem meg utoljára az anytejes kakiját :oops: :roll: :lol: :( . Persze ez legyen a legnagyobb gondom.

Teherbeeseés:
Én sem esem kétségbe , ha még nem leszek terhes, de egy éves korától el szeretném ezt a kicsi szopit is hagyni, hogy több esélyem legyen a teherbeeséshez. Aztán ki tudja, lehet ő is várat magára 1-2 évet. De nagyon szeretném, ha úgy jönne, hogy ne kelljen visszamennem dolgozni, vagy bölcsibe adni Odit.

Bond

Babakocsit én is szoktam igazgatni, általában a kupoláját, hogy tökéletes precízséggel álljon :roll: :oops: , de addig nem indulok sétálni, míg az nem áll jól.

Sillia????
Ancsurti???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2010.03.23 13:49-kor.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok

bucus nagy gratula a tesódnak:)

Kép

gabi1

Bucus: gratula a tesódéknak! :D

Virág ma elviselhetetlen............én is ordítani tudnék............. :x

Kép
Kép]
hendegabi

H. Gabi

Nem lesz beteg Virág?

Odett is múlt héten taknyos volt 3 napig, és az előző nap nagyon nyűgös volt.
Nővéremmel most beséltem, és mondta, hogy a kisfia is beteg lett, csak az orra folyt, voltak orvosnál, mert nagyon bágyadt volt. Mondta a doki, hogy ő a 80. gyerek, aki ugyanezel a tünettel ment a dokihoz. Állítólag valami 3 napos gyenge lefolyású vírus.
Akkor Odett is tuti ezt kaphatta el.

Kép
Kép
orsi777

Orsi: remélem, hogy nem.

Kép
Kép]
hendegabi

Dodi

Még nem félek...jön amikor jönni akar, úgy vagyok ezzel mint Orsi. Egy éves koráig szeretném szoptatni, ezért küzdök még a déli szopival.
Nem egy storyt hallottam, hogy a baba hamarabb hagyta abba mint ahogy "tervezték"... :roll:
Meg amiatt is, mert ha nem is pont 12 hósan de egy év körül szeretnék majd neki feles tejet adni..tom sokan nem értenek egyet, de én vhogy ezt tartom normálisnak. addig meg ha tej az anyatej legyen...tom nem vagyok százas...

Biztos nagyobb esélyem lesz a terhességhez ha majd nem szoptatok, ezt nem vitatom. Mondjuk arra nagyon kíváncsi leszek hogy a 30-40 napos ciklusom be fog-e állni normálisabbra. Azt mondják szülés után van esélye.. :roll:

Bucus

Szuper! :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok! :)

ronmay!

2 hónap múlva már pozitív lesz a hozzá állásod", hidd el. Érzem. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

bucus80!

Mondtam, hogy csak 25-ig bírjátok ki. Ma már meg is született! :lol: :lol: :lol: Sok boldogságot nekik!!! :D

boo!

Oda átra is gratula! :)

(Többek között) ennyit az "E" betűs kajákról :twisted: :

http://www.babazo.hu/tervezo/20100321-evitamin-antioxidans-tartositoszer.html

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?