Sziasztok!
Köszönöm a dicséreteket Lénára, aranyosak vagytok.
Heni, jaj, szegénykém, ez nagyon-nagyon rossz hír, igazán sajnálom. És ahogy a Lányok is írják, gyere nyugodtan, írd ki magadból, ha az esik jól, mi meghallgatunk és együtt érzünk veled, hátha ez is segít.
Ne aggódj, repülni én sem repültem még, nem vagyunk ettől kevesebbek senkinél, szóval semmi gáz.
Tallin, nekem nincs (még) hőhullámom, szerencsére. Mikor még nem derült fény a pajzsmirigyes nyavalyámra, akkor nagyon küzdöttem vele, szóval tudom milyen hülye érzés.
Luna, hát nem tudom, hogy sok-e a 280.000 forint, nem Budán, de megyeszékhelyen a mi borzalmas „szakink” a 13 m2-es szobánkért elkért 30.000 forintot (persze számla nélkül) és azt mondják, ez még baráti.
Konkri, van még a kókuszgolyóból?
Fúúúú, nagyon tuti a gyerekszoba és ne szabadkozz már basszus. Én bármikor elfogadnám.
Köszi, hogy ilyen részletesen leírtad a tapasztalataidat, én személy szerint nagyon élvezem ezek olvasását, szóval ne fogjátok magatokat vissza.
Detti, hányat kell még aludni a 4D-ig?
De jó, akkor nem csak én leszek TT-os a csapatból. Olyan kíváncsi vagyok, hogy szeretni fogja-e Léna és persze arra is, hogy mennyire fog nekem/nekünk menni a benne való mosdatás.
Tényleg nem túl jó az a terheléses eredmény, de hátha elég lesz a 160 grammos diéta és nem kell bogyó. Első körben szerintem mindneképpen csak diétára fognak ezzel az eredménnyel.
Gem, várjuk akkor a 4D-s képeket tőled is.
Geo, jaj, az a rohadt migrén, Te szegény.
Ma sétáltam a városban és egy cuki kisfiú után kiabált az anyukája, hogy „Dávid”, azon nyomban eszembe jutottál.
Nyuszi, képzeld, tegnap elmentünk a bababoltba sétaképpen és úgy jártunk, hogy amit szerettünk volna venni (babakocsira szúnyogháló) konkrétan pontosan kétszer annyiba került, mint a Brendon-os.

És a cumisüveg is drágább volt. Hihi, szóval mi pont kifogtuk. De láttam egy cukimuki kis törülközőt, amit most ott hagytam, mert igazából már van kettő, de ha kellene harmadik, azért tutira visszamegyek.
Picur, majd mesélj a szülésfelkészítőről.
Én párocskám is többször hívja úgy Lénát, hogy kis Alien, úgy látszik, ez ilyen pasiduma.
Tényleg, meséltem már, hogy járok intim tornára (Kriston-féle)? Holnap lesz az utolsó alkalom, nagyon-nagyon hasznos volt, örülök, hogy elmentem. Illetve úgy húztak el szinte, mert anyukám legjobb barátnője a tréner és már ezerszer mondta, hogy menjek, bármikor szívesen lát és persze „ingyé” volt és most annyira éreztem, hogy szükségem van rá, mert mostanság elég érdekes dolgokat művelek ezen a téren

és kérem szépen, már most van változás. Szóval én csak ajánlani tudom.
Vok, akkor Eszter vagy Vok? Nem válaszoltál múltkor.
a Te történeted se semmi. Hát az én anyukám se semmi, de téged sem irigyellek.
Hari, szegényke, akkor válság van.
Hát pont ezt kérdeztem én is a minap, hogy biztosan tudni fogom-e, hogy na, most indulni kell. Szerintem nem lehet ezt biztosra tudni, mert ha van valami jósló fájás, akkor első babánál gondolom indul az ember lánya, aztán legfeljebb hazazavarják.
Ja, látom, Luna pont írt egy kis okosságot.
Hát képzeljétek el, egy ismerős első babás anyuka 19.15-kor bement a kórházba, hogy hát kicsit fájdogál, és háromnegyed!!! óra múlva megvolt a nem is kicsi (3600 g) babája. Ezt a mázlit.
Nanetto, hát ez tényleg nem hangzik jól, de hátha nem válik be a csókos, aztán majd könyörögnek Neked.
Rettenetesen hangzik ez a jósló fájás, én is sokkot kaptam volna.
Jenny, írom priviben inkább a doki nevét.
Átlagon felüli??? Nekünk ezt nem mondták, sőt "normál" 3400 grammra tippelték Léna súlyát és 935 gramm volt 26+0-n. Ne ijesztgessetek, mert aptya 3960 volt, nem szeretnék ekkora lánykát.
Cukik a képek.
bhDetti, szintén zenész? Én is keloidos vagyok, hát ez a mellkisebbítés után derült ki isten igazából, úgyhogy képzelheted. Kencék persze semmit nem értek, fagyasztás szintén semmit, kaptam bele szteroid injekciókat, azzal elértük, hogy legalább nem viszketett, mint állat és nem bökdösött, de hát ocsmány.
Ősszel meg leszedtek a hátamról egy miniatűr, de veszélyes anyajegyet, hát ne tudjátok meg, hogy néz ki. Förtelmes.
Boldog szülinapot, cuki a marcipán!
Iwiw: engem is jelölhet bárki, de én ide azért biztonság kedvéért nem írom ki a nevem. Elküldenétek priviben a sajátotokat? Vagy akár úgy is jó, hogy én küldöm annak, aki kéri.
Olyan jó Nektek, hogy jól tudtok aludni. Én nagyon rossz alvó vagyok alapból is és sajnos ez még csak fokozódott. Az elején sem volt meg az a majd’ leesik a fejem szindróma, egyszerűen ha már 2-3 órát tudok aludni éjjel, akkor boldog vagyok.

Pedig napközben még az ágy közelébe sem megyek, tehát nem pihenem ki magam délután, hogy emiatt lenne, a felújítás alatt is hajnaltól késő estig talpon voltam, tapétáztam, festettem, padlót raktam, ugyanúgy főzés, bevásárlás, mosás, minden, mégsem tudtam jól aludni. Nagy bánatom, hogy ilyen alvókám van.
Jelentem, kisasszony tegnap este mindent bepótolt, amit az elmúlt napokban elmulasztott, este fél 7-től fél 1-ig folyamatosan nyomta, de úgy, hogy ilyet még nem is láttam. Folyton csak kuncogtam rajta, annyira édes volt és olyan váratlan, hogy ilyeneket tud és ennyi időn keresztül. Persze egyedül voltam, nehogy véletlenül Apácska is lássa.
Kiabálás: hát én sem tervezem basszus, hogy kiabálok vagy ordítozom, de attól félek, hogy ott majd nem tudok magamon uralkodni, aztán öntudatlan állapotban nekiállok kajabálni. De hát csak nem, ha már most ettől félek.