A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Végülis vasárnap vettem egy terhességi tesztet,bár semmi jelét nem éreztem annak,hogy baba lenne. Legnagyobb megdöbbenésemre pozitív lett :shock: Kétes érzések kavarogtak bennem,hogy őszinte legyek,gyanítom nem véletlenül. A biztonság kedvéért tegnap apa hozott mégegyet és kértem időpontot a nőgyógyászomhoz. Csak csütörtökre lett voln ahely,de kikönyörögtem egy utolsó utáni időpontot mára.A tegnap esti teszt is pozitív lett. Reggel megmértem az ébredési hőmet,mert furcsa,hogy semmi tünetem nincs. 36,1 volt, szóval nem a leg ideálisabb...Egy órája elkezdett húzni a derekam és barnás-rózsaszínes vérezgetés is van. 18:00-ra megyek a dokihoz,kérlek gondoljatok rám!! Két vetélés után sok jóra nem számítok

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

tike! :)

Akkor még nem gratulálok (nagyon), de azért gondolok rád. Jó? :wink: Ne a két vetélésre gondoljál, hanem arra, hogy a legutóbbi terhességedből SZÜLETETT egy gyermeked. :wink:

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Boo: Szegény barátnőd, akkor tényleg sokat szenvedett :cry: !Gyönyörű neve van a fiúcskának. Feltétlenül hozz képeket!!!!

Bucus: Tesódéknak is gratula :D !! Nekik is nagyon sok boldogságot kívánok!!

Orsi: Ismerősödnek megy a drukk!!!

Hendegabi: én is remélem, hogy nem lesz beteg Virág!!

Tike: Szorítok nagyon!!!
marietta1982

A tesomek neveben is koszonjuk a gratulaciokat!
En annyira boldog vagyok! :D Meg el is pityeregtem magam mikozben a tesokammal beszeltem. :)

Tike:
Ne aggodj, itt mindenki gondolni fog Rad. A negativ gondolatokat pedig Hussss... elfelejteni. `Ha hazaertel az orvostol gyere a (jo)hirrel.

Kép
Kép
bucus80

Tike

Gondolok Rád, és nyugalom, most az a legfontosabb.

Kép
Kép
orsi777

Marietta

Jó lett a vonalzód,a kép nagyon cuki.

Kép
Kép
orsi777

Csak gyorsban:
Tike: a barnás- rózsaszínes vérezgetés lehet attól is, hogy együtt voltál a pároddal, ne gondolj a legrosszabbra! :) Nálam is ez volt, amikor összejött Kata, azonnal rohantam dokihoz, és szerencsére kiderült, hogy semmi gond :) Szorítok nagyon! :)

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Én egyre sz@rabbul, szóval be kellett vennem antibiotikumot :( .
Botond viszont olyan, mint egy Duracell nyuszi :shock: :lol: . Vagy a gyógyulás kergíti így meg, vagy ugyanaz van vele, mint Virággal :lol: . Komolyan mondom, az én fiam még sose volt ilyen "rossz". Fixen rohannom kell utána, még kézben sincs el :shock: , csakis a földön, felfedzőként. Mindent szétpakol, kirángat, megrág, felborít, és közben huncutul kacarászik, mint aki tudja, hogy rosszat csinál :lol: . Én meg alig állok a lábamon, és kergetem a vízzel, amit persze esze ágában sincs meginni :twisted: :lol: . Apa amúgy nagyon rendes, tök sokat segít, de most is el kellett mennie :? .
(Írni is csak úgy tudok, hogy betettem a hintába, és ideültem vele szemben. Akkorákat ugrik, mint egy szteroidos kenguru :? :lol: )

Bond!

Ránk (rám)nézve nincs valami megérzésed :roll: :D ? Nekem annyi van, hogy sztem a következő is fiú lesz. De ehhez tudni kell, hogy eddigi életem során mindig rosszak voltak a megérzéseim, kivéve amik Botonddal kapcsolatosak :shock: :D . Egy meg nem fogant gyerekkel kapcsolatban pedig még nyílván nem az anyai ösztöneim suttognak, szóval erre nem nagyon alapoznék :lol: .

Tike!

Terhes vaaaagy :shock: :D :D :D :D :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!
Én számtalan esetről tudok, mikor barnázik egy kicsit a mami, de a babának semmi baja :wink: . Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!!

Bucus!

Nektek is gratulálok!!!!! :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Minden most született babához gratulálok!! :D

Stike: még zugolvasó voltam, amikor Te ide írtál, és nagyon reméltem, hogy Nektek is összejön a baba! :D Örülök neki, hogy ilyen szép kislegény tesz benneneket boldoggá, érdemes volt várni rá! :D

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

kicsidodi! :)

Még nem érezlek titeket. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

Nemkárérte portorlő ruha :oops: :twisted: :twisted: , alatta zokni, naci. Utóbbi lehetőleg még a body alá patentolva, hogy még veletlenül se csússzon le.
Gázul néz ki, de tuti megoldás. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Most van egy kis időm,mert Tami alszik,és úgy döntöttem én is fújok egyet.

Stike:Gratulálunk!Nagyon szép baba!

Boo:Én Tamira harisnyanacit adok,és kertész nacit.Persze ha még melegebb lesz,akkor elég lesz csak az egyik vagy másik. :roll:

Minden új várandós maminak gratulálok! :wink:

Tike:Szorítok én is!!!

Rólunk:Tami nagyon beindult az elmúlt pár napban!Tegnap előtt egyszer csak magától felült.Csak lestem,megjött apa neki is elújságoltam,de azt hittem h megint úgy lesz h most aztán egy darabig nem csinálja újra h megmutassuk apának is,de mintha csak várta volna h megmutathassa!Nagyon bírtam,szinte dicsekedett vele!Másnap jöttek anyósék,beléptek az ajtón és Tamara integetett nekik.Tegnap este mondta hozzá h pápá!
Teljesen készen vagyok! :P :lol:

A Ti lurkóitok mennyit esznek?Tamara a napokban bevágott ebédre 3-4 decinyi főzeléket,és reggelire is ennyi tejpépet gyümölccsel.Lehet h a jó étvágya miatt fejlődik most gyorsabban?

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Tike most van a dokinál. :roll: :roll: :roll:

tímea83! :)

:shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D Nagyon ügyesek vagytok! :D

Kép
Kép
200907?

Szia!Olvastad a levelet amit feltöltöttem?
Csak h lásd h nem ám azért nem mutizom meg a dokinak,mert nem akarom..hanem nincs a kórháznak lóvéja rá h újra vissza hívjanak csípő UH-ra.Ami személy szerint nem bánok,mert már nincs rá szükség.Úgy látszik már nem válik be az ,h mindenkit visszahívnak,és úgy szereznek pontokat...

tímea83
Ajka

Sziasztok!

Stike:Szivbol gartulalok csodas kisfiadhoz,sok boldogsagot Nektek!

Mindenki masnak is gratula,akinek gyermeke szuletett mostanaban!

Tike:remelem jo hirekkel tersz vissza a dokitol!

Betegeknek jobbulast!

Vagyok,csak sok a dolog,es nem igazan van idom forumozgatni....

Hangi is jol van,eppen fogzunk,mert nekunk sincs meg egysem(raertunk volna meg...),de ugylatom mar nem sok valaszt el attol hogy kibujjon.....felult magatol,jol halad a kuszas es maszas kombinaciojaval...huncut,jo evo,nagyszaju es meg tartjuk a szopit!
Bar a napokban elvittek a fejogepemet,en jol ketsegbe is estem...de szerencsere meg aznap tudtunk berelni,es mar meg is vettunk egy masikat az ebay-en!Szoval megoldodik a dolog.....

Bucus:gratulalok a sogornodnek es a tesodnak!!!Sajnalom hogy lemaradtal a szulesrol :? de talan nemsokara lathatod oket....(en is 9 napot huztam ra......
Lottus nagyon edes,es ugyesen alldogal mar...talan a kajalasa is jobb lesz majd,de latom,jo husban van,semmi gaz :wink:
Es jol nezel ki...sokat fogytal!!!

Mi sajnos a nyaron sem tudunk hazamenni,mert megint szarakodnak a papirjaimmal....ennek mar sosem lesz vege....
(bezzeg a cigokat csordakban engedik be az orszagba....en nem voltam ennyire ellenuk,de ez vicc hogy minket,akik tisztessegesen elnenk,nem segelybol,adot fizetunk...minket egreciroztatnak,ezek meg 10 fos csoportokban lezengenek az utcakon :shock: ...mar mindenutt errol cikkeznek)

Orsi:sajnalom hogy most nem jott a kisteso,de ne csuggedj,nemsokara eljon az ideje!!!

Timi:jo hallani feloletek!Tami nagyon ugyes!!!Es szepen eszik :shock: !!!Bar nem "csak"ettol fejlodik ilyen szepen,hanem mert ezeknekk most van itt az ideje :lol: :lol: Ugyes kiscsaj!!!Remelem te is jol vagy!!!

Boo:Miron haja :? :roll: :lol: gyorsan megno!!!
Nalunk sem olyan meleg a padlo,de harisnyaban,macko-gatyaban nyomja a kisasszony...alatta body,neha egy plusz polo.....

Hendegabi;nyugi,remelem azota Vica is lenyugodott mar....

Na most mennem kell....

Kép
Kép
ancsurti

tímea83! :)

Igen, olvastam :? , és valamit morogtam is rá. :roll:
Tudom, hogy te megkérdezted volna. :wink: :D Éljen a feleslegességetek! :P :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

Tike?????????????????????????????????????????????????????

KépKép

KépKép
kicsidodi

Asszonyok! Kaptunk egy 4 literes, inox tészta főzőt. Valaki árulja már el, hogy mire jó. :roll: :roll: :?
- Élből nem lehet a 4 litert kihasználni, tehát kicsi. :roll:
- Levestésztát nem ebben főz az ember.
- A spagettit össze kell kötni, nem lehet csak úgy beledobni. :?
- Egyéb tésztát lehet főzni benne, de olyan súlya van a főtt tésztának abban, hogy nem lehet mártással vagy egyébbel normálisan összekutyulni, mert szét törik, és hasonlók. Át kell tenni egy másik edénybe.
- Minden háztartásban akad tésztaszűrő, tehát simán bele lehet önteni az egyéb edényben készült cuccost, majd ugyanabban az edényben lehet tovább főzni. :x
- Zöldséget is lehet mosni benne, de általában az is akad egy háztartásban.
Idáig akárhonnan néztem mindig oda lyukadtam ki, hogy kicsi, és nem praktikus, mert más edényeket is be kell vetni a további főzéshez. Így csak a mosogatni való lesz több. :roll: :? :? :? :?
(Ráadásul legutóbb még le is égett benne egy kicsit a kaja is, és nem sikerült eltávolítani róla a feketeséget. Megoldás...? :roll: :roll: :? :? )

Kép
Kép
200907?

Bond

Huginak jó lesz majd a játszani a kis konyhájában :wink: .

Tímea

Mikor Odett megszületett, Kecskeméten nem volt kötelező csípőszűrés.

Ismerősömről még semmi hír :( .

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Boo,Bucus! Gratulálok a barátnőd/tesód babájához!

Norka! Jobbulást neked! Jöhetnél gyakrabban, ha van egy pici időd azért :wink: Láttam az új képeket iwiwen,még mindig nagyon szép Jázmin

Tike!! Mi volt a dokinál??

Szopi:nálunk már csak reggel és este van, délben már elég régóta nem kéri :cry: Vettem Beba vaníliás tápszert,most este azt kapott,megevett belőle 180-at,kiváncsi vagyok,hogy jobb éjszakánk lesz-e
Folyt.köv.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo! Nálunk Lilin egy body,rugi vagy egy gatya és zokni van. Eddig még nem fázott fel/meg a parketta miatt,pedig ő is állandóan ott kúszik.

Én inkább azzal vagyok bajban,hogy amikor kiviszem mit adjak rá ebben az időben,mert az overálhoz már meleg van,de egy vékony dzsekihez meg még hűvös.én már nagyon félek a megfázástól :oops:

Ma apa itthon maradt,úgyhogy kimentünk a Brendonba és a Kikaba,Lili nagyon élvezte,aztán egy idő után be is aludt :lol:

Nálunk Lili most kezdett el felülni,de csak a babakocsiba és az etetőszékben,sehol máshol.

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi81! :)

Ha nem kell bekötni sehová, akkor kíváló egy pléd is. :wink: Vagy egy vastagabb, de jól szellőző(!) plüss rugi is kíváló egy takaróval megspékelve.

Kép
Kép
200907?

Jajj Tike még mindig sehol???????
Remélem minden oké!!!!!
Már csak holnap tudom meg mi újság,ma már nem tudok jönni többet.

Tamara úgy ül fel h mászó helyzetben van és akkor a kezével hátra kezd menni majd oldalra ül.Szóval értitek?! :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Húúú, Tike, látod mennyire izgulunk!!!!!!!!!
Én konkrétan miattad nem feküdtem még le :roll: :wink: !

Remélem feljön ma még, mert naggggyon szurkolok!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nálunk Petra itthon általában harisnyában van, rövid ujjú bodyban és egy hosszú ujjú pamut felsőben. Ő a kőre is kimegy (kúszik-mászik), de nem fázik fel. Én a nadrág-zokni kombinációt azért nem szeretem, mert felcsúszik a nadrág, a zokni meg le, ráadásul a sétához úgyis adnék rá harisnyát, akkor már az a legegyszerűbb, ha reggel azzal indítunk.

Nyuszi!
Én sétálni úgy szoktam vinni, hogy az előbb említett cuccra ráadok egy bélelt farmert+cipőt, egy kapucnis felsőt+tavaszi sapkát és egy bélelt kiskabátot (átmeneti). Ha hűvösnek érzem az időt, akkor ráteszem a babakocsira a lábzsákot.

Szopik:
Nálunk reggel még szopi van, ebéd után is (bár nem mindig kell neki, olyankor fél-1 óra múlva újra próbálom), és eddig este is volt. Ma 2. alkalommal kapott este tápszert és utána nem kell neki a cici. Ja, és késő este van még szopi (éjfél körül), és néha éjjel, vagy hajnalban.

Múltkor meséltem, hogy a szemészeten megállapították, hogy Petrának árpája van. Na, én még mindig nem látom az árpát, viszont egyre csak pirosabb a szemhéja, úgyhogy elegem lett és holnap reggel megyünk a Tömő u-i szemklinikára. Remélem, hogy nincs nagy baj, de nagyon izgulok a vizsgálat miatt. Szerencsére Apa is tud jönni velünk, holnap korán reggel ott kezdünk (fél 8 körül).

Én végül nem vettem vaníliás tápszert, mert van benne cukor. De szerencsére a Milupa ízlik neki. :wink:

Kép
katy76

Cunci, norkili, anitja, anettoo, lorca, minimano74, krikalap, loislane, gumilany, bertina, jimbone, agmano?????

Kép
Kép
200907?

Én sem bírtam h még egyszer ne nézzek ide!
Látom Tike még nem volt.Egy picit még várok.

tímea83
Ajka

Nem tudom,lehet h ma már nem jön.
Jó éjszakát mindenkinek!

tímea83
Ajka

Én még kitartok egy kicsit. :roll: :roll: :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

Cnaaaj :? ! Még mindig semmi :? ! Már nem bírom ébren!
Szerintem Tike nem is sejti, hogy ennyire a szívünkön viseljük a sorsát :roll: .
Na jó, akkor most fejek, és utána egy utolsó utáni próbálkozás... :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én is lépek. Szerintem már nem jön ma.

Kép
Kép
orsi777

Ja, megszült az ismerősöm. CSak annyit tudok, hogy császárral, 2930 gramm, és 53 cm Gréti :P .

Én is fejek épp.

Kép
Kép
orsi777

Juj, de kis cuki lehet Gréti :D .
Szinkronfejés :lol:

Na, megyek én is...
De reggel remélem már jön a hírrel, mert különben ukkmukkfukk :wink: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond :arrow: ágy. Tike? :roll: :roll: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Bond!
Én olvasóban (vagyis most épp íróban is) jelen :wink:
Tike miatt itt huhogok... :roll: De a'szem most már feladom.... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok! Nagyon köszönöm,hogy gondoltatok rám,nagyon jól esik és bevallom őszintén nem hittem,hogy tényleg ennyire izgultok értem :roll:

Igazából feles híreim vannak :roll: Van ugyan egy 6mm-es petezsák,de egyenlőre üresnek néz ki. A vérezgetés azóta is megvan,de nem barnás,hanem rózsaszínes. Doki szerint ez nem szokott jót jelenteni,meg az sem,hogy semmilyen terhességi tünetem nincs. Egy hét múlva kontroll, addigra kiderül mi van.

Én meg extra szarul vagyok,igazából nem is tudom mit szeretnék. Tudom,hogy ez nagyon kegyetlenül hangzik, de ez a petezsákocska szoptatás és védekezés mellett jött létre, tehát nem terveztük - most még. Nagyon szeretnék Hédinek tesót, de nem mostanra terveztük. Azt hiszem már említettem,hogy nincs igazán segítségem, Hédivel is veszélyeztetett voltam. Ha esetleg kórházba kerülnék mi lenne Hédivel? Eddig max másfél óra volt amíg magára hagytam...Viszont ha ránézek erre a gyönyörűségre, akkor meg arra gondolok, hogy igazából szerencsés vagyok...na most meg itt bőgök..

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok! :)

Most jövök épp egy termékenységi/peteérési vizsgálatról. Korábban 1800-at valószínűsítettek, erre kiderült, hogy 60. Úgyhogy, nem hogy kizárt, de nagyon is kiváló az eredmény, így tuti, hogy összejön a gyerek a következő 3 napban. 3 alkalom elég is rá.
Legalábbis ezt álmodtam. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Értelmet ne keressetek benne :roll: :roll: :lol: , de az oka egyszerű: TIKE ?????????????????????????????????? :?:

Kép
Kép
200907?

tike! :)

De jó, hogy jöttél! :D
Amikorra terveztétek mi lenne más? Akkor több segítséged lenne, mint most? :roll: Ha feküdnöd kéne, akkor bölcsibe adhatnád Hédit. :roll:
A hétköznapi a realitás határozza meg az életünket. Felelőtlenek nem lehetünk, de néha igenis minden észérv ellenére, oda legbelülre jó hallgatnunk. :wink: Értem? :wink:
"ez a petezsákocska szoptatás és védekezés mellett jött létre"
Akko Ő valamit nagyon akarhat, nem? :roll: :wink:

(Ha ez megvigasztal, akkor Manó 13 hónapos volt, amikor Hugit összehoztuk. Az jelen esetben +5 hónapot jelent. Szerintem ennyi idő múlva sem biztosabb benne az ember, hogy nem túl korai-e, és még mindig nagyon közelinek érzi az előző terhességet, és a szülést. Még ki sem kavarodott belőle, és már kezdheti is előről. :lol: :lol: :lol: :lol:)

Kép
Kép
200907?

Gyönyörködjetek, és a cikkben szereplő linket se hagyjátok ki. :wink: Nagyon :shock: :shock: :shock: :) :) :) :) .

http://www.origo.hu/tudomany/vilagur/20100323-tejut-es-allatovi-feny-latvanyos-savok-az-ejszakai-csillagos-egen.html

Kép
Kép
200907?

Szép jó reggelt!

Tike:Ne keseredj el!Én is sokat töröm az agyam ezen,h mikor jöjjön a kistesó.Mi is későbbre várjuk,de lehet h ezúttal nem úgy lesz ahogy elterveztük.Én is beparáztam h mi lesz,hogyan fogok így ugyanakkora figyelmet szentelni Tamarának,és aztán tegnap tök nehezen aludtam el,és rájöttem h az ember úgyis megoldja.
Túl egyszerűnek tűnik de így van.
Néha megkapjuk amit kérünk,csak némi változtatással,az még az amit kértünk.. :roll: :wink:
Lehet h túl korán nézték meg és azért nem látni semmit?

tímea83
Ajka

Tike

Akkor még egy hét várakozás.
Odinál pont ugyanez volt. Teszt, pozitív, doki, barnás vérzés, doki, nem lát semmit, utrogestan bogyó, türelem egy hétig, majd uh, doki, uh....júliusban szülés :P .
Az egyik ismerősöm egy héttel utánam szült.Nekik is váratlanul jött a második babó, ugyanúgy, mint nálatok, védekezés és szoptatás mellett fogant meg. Ő csak akkor vette észre, hogy terhes, amikor már érezte a kisbabája mozgását.
Ha védekeztél és nincs tüneted, hogyhogy csináltál tesztet?
Valamit csak éreztél :roll: . Nem :wink: ?

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Tike! Ha mégis ott van az a kicsi baba,akkor örülni kell neki,főleg amin te átmentél annak idején.. Szerintem egy (újabb)kisbaba érkezéséhez sosincs megfelelő idő,mert úgyis mindig lesz valami felmerülő probléma az ember életébe,amit így is úgy is meg kell oldani. Úgy látszik,legalábbis reméljük,hogy ő most érezte,hogy itt az idő közétek jönni :wink:

Hát az éjszakánk megint borzalmas volt. Lili 4-szer volt fent,mindig sírva ébred. Éhes nem lehet,mert amikor rátettem cicire,2-t szívott és kész. Gondoltam még rá,hogy lehet,hogy melege van,úgyhogy lehet ma bukóra hagyom neki az ablakot teljesen leengedett redőny mellett. Anyu azt mondta,hogy lehet,hogy amikor felébred,megijed attól,hogy sötét van. Nem tudom,lehet ebben is valami. Gőzöm sincs. Eddig az éjszakákkal legalább nem volt gond,de most ez is változott :cry:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo:Mekkora szempillák!!! :lol:
Barátnőd kisfia is édi!

tímea83
Ajka

Boo!! Zsiri haja :lol: Nem baj,majd megnő! Akkor ezek szerint apa sem tudott vele mit kezdeni :D Nagyon huncut a kis krapek!!

Barátnőd kisfia nagyon aranyos,nem látszik rajta,hogy szenvedett volna.

Hendegabi! Lehet,hogy lemaradtam,de a múltkori képen nem Schwarzenegger van?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Tike

Húú ez meglepett! Ne keseredj el, bízz a sorsban! Csak pozitívan! :wink:

Boo :D

Jól néz ki, máskor a távtartót azért tedd fel, nehogy becakkozd a fülét :lol: Ja Roló elöszőr hagyta, aztán forgatta a fejét hogy megfogja, és mikor már megnézte és mi folytattuk, onnantól kezdve ő is könnyeket ejtett ezért lett kettőre meg..kellett egy kis szünet.
De Mironnak nem is hosszú a haja, Rolónak elől már a szemébe lógott. Meg azt mondják így megerősödik..
Csábosak ezek a szempillák! :wink:

Nyuszi

Anya kell neki.Szimplán megszokta az esti összebújásokat.. :roll:

Dodi

Roló is ilyen. Most már úgy mászik, mint egy rakéta. A kúszást abszolút elhagyta. Mindenre húzkodja fel magát, pakol rámol. Mondjuk nekem egy szerencsém van, sokat el tud lenni egy tárgyal. Megvizsgálja, forgatgatja, minden érdekli ami nem játék. A labdát viszont imádja :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Boo

Félelmetes hogy milyen fekete szemei vannak a fiadnak :wink: :lol:

Bond

Nem vagyok elég pozitív? Dehogynem! :wink: Tegnap lementem mászni és végre már nehezebbeket is tudtam a fiukkal, pillanatra átfutott az agyamon, okééé ha nem jön hugi, akkor idén is mászok vmi keményet :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?