Sziasztok!
Stike:Szivbol gartulalok csodas kisfiadhoz,sok boldogsagot Nektek!
Mindenki masnak is gratula,akinek gyermeke szuletett mostanaban!
Tike:remelem jo hirekkel tersz vissza a dokitol!
Betegeknek jobbulast!
Vagyok,csak sok a dolog,es nem igazan van idom forumozgatni....
Hangi is jol van,eppen fogzunk,mert nekunk sincs meg egysem(raertunk volna meg...),de ugylatom mar nem sok valaszt el attol hogy kibujjon.....felult magatol,jol halad a kuszas es maszas kombinaciojaval...huncut,jo evo,nagyszaju es meg tartjuk a szopit!
Bar a napokban elvittek a fejogepemet,en jol ketsegbe is estem...de szerencsere meg aznap tudtunk berelni,es mar meg is vettunk egy masikat az ebay-en!Szoval megoldodik a dolog.....
Bucus:gratulalok a sogornodnek es a tesodnak!!!Sajnalom hogy lemaradtal a szulesrol

de talan nemsokara lathatod oket....(en is 9 napot huztam ra......
Lottus nagyon edes,es ugyesen alldogal mar...talan a kajalasa is jobb lesz majd,de latom,jo husban van,semmi gaz
Es jol nezel ki...sokat fogytal!!!
Mi sajnos a nyaron sem tudunk hazamenni,mert megint szarakodnak a papirjaimmal....ennek mar sosem lesz vege....
(bezzeg a cigokat csordakban engedik be az orszagba....en nem voltam ennyire ellenuk,de ez vicc hogy minket,akik tisztessegesen elnenk,nem segelybol,adot fizetunk...minket egreciroztatnak,ezek meg 10 fos csoportokban lezengenek az utcakon
...mar mindenutt errol cikkeznek)
Orsi:sajnalom hogy most nem jott a kisteso,de ne csuggedj,nemsokara eljon az ideje!!!
Timi:jo hallani feloletek!Tami nagyon ugyes!!!Es szepen eszik

!!!Bar nem "csak"ettol fejlodik ilyen szepen,hanem mert ezeknekk most van itt az ideje

Ugyes kiscsaj!!!Remelem te is jol vagy!!!
Boo:Miron haja

gyorsan megno!!!
Nalunk sem olyan meleg a padlo,de harisnyaban,macko-gatyaban nyomja a kisasszony...alatta body,neha egy plusz polo.....
Hendegabi;nyugi,remelem azota Vica is lenyugodott mar....
Na most mennem kell....