Hahó!
Köszi a névnapi köszöntéseket
Még nem szereltük fel a hintát, de remélem hétvégén megcsinálja a párom, és hozok képet
Zsuzsi, szuper, hogy tegnap már jól viselte Zsófi a sétát, remélem, így is marad!
Hát, én is elég nehezen szánom rá magam a vezetésre, ezért volt ez a keddi igazán nagy kihívás

A gyerkőcöt ide-oda hordozni úgyis az én feladatom lesz, szóval muszáj rutint szereznem, hiába van 4 éve jogsim, alig vezettem még jóformán.
Megnéztük mi is a KÖSZI-ben a babaúszást, ahol Juditék is voltak, tényleg elég szimpatikus a dolog, a párom teljesen be van sózva

Elmentünk a tegnap esti úszásukra, Benével végignéztük, szemmel láthatóan tetszett neki, na persze most még nem volt vízban a drágám
Lehet, szombaton el is megyünk, élesben is. Judit, Ti mentek? Hány órára?
Reni, na ezzel pont így vagyok én is, én sem szoktattam direkt ölbe Benét, igyekeztem vele úgy játszani, hogy hason/háton van, és jó egy héttel ezelőttig nem is volt gond, de azóta viszont mindig "felkéredzkedik", megy a nyűg, és nem is nyugszik meg máshogy, csak ha felveszem. Egyszerűen imád nézelődni függőlegesben, és ha kinéz magának valamit, nyújtózkodik és fészkelődik, egészen addig, amígy oda nem viszem a kiszemelt tárgyhoz, ha nem viszem, megy a nyűg azért is. Na ez elég fárasztó egy idő után, és a lakás enyhén szólva is kritikán alul néz ki

Tegnap egy tiramisut alig tudtam tőle megcsinálni a párom névnapjára, pedig próbáltam a lelkére beszélni, hogy ezzel Apának készítűnk ajándékot
Bölcsi-kérdés nálunk is felmerült már, szerencsére a kerületben elég jók a lehetőségek, a legtöbb gyereket fel tudják venni, és a házunkkal szemben van a bölcsi. Valószínűleg csak jövő szeptembertől menne, de már mi is utána jártunk, hogysmint vannak a dolgok, mivel éves várólistákról, még pocakos kori beiratkozásról is gyakran hallani... na mázlinkra itt nem ez a helyzet.
Zsuzsi, nekem is görcsbe rándul a gyomrom, ha arra gondolok, hogy bölcsibe kell majd adnom Benét, de a beszoktatási időszakra muszáj lesz majd ezeket az aggályainkat legyőzni, mert az csak megnehezíti a babáink és a mi dolgunkat is. Csúnyán hangzik, de "el kell őket engedni"... még én sem tudom, hogy fogom ezt magamban megoldani.
Kati, tényleg jó, hogy nem tedted be a sütőbe a kaját, az lett volna csak igazán mr. Bean

Jó, hogy tudtál egy kicsit pihenni!
Szilvi, szuper, hogy semmi komoly nincs Mátéddal!!! Biztos nagyon megijedtél, szegénykém. A fő, hogy rendben van a kissrác, és milyen szépen gyarapszik!
Mangora, napi teendők terén nekem is könnyebb, valahogy úgy, mint Móninak, 50 négyzetméter, hétvégén takarítok, mikor a párom is itthon van, bár mondjuk én főzni szoktam néha, 2-3 naponta, na meg nem bonyolult kajákat.
Tényleg, a nagyival azóta mi a helyzet?
Ikea-talira természetesen Ti is gyertek, ha tudtok!!! Még nincs fix nap, időpont, csak tervezgetünk
Még húsvét előtt vagy már inkább utána hozzuk össze?
Szép napot Lányok,
Ági