A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sillia: :lol: :lol: :lol:

Az én lánykám meg úgy szeretne felállni,hogy annak tuti fejre esés a vége. :roll:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Kép
Kép]
hendegabi

H. Gabi

Nagyon aranyos Vica a videón, csupa szem szépség.
Felülés, nem semmi hasizma van Vicusnak.

Sillia

Lócinak már kicsi a bébiülés?

Kép
Kép
orsi777

Sillia: bocsi, de Lóci olyan a képen, mint egy kissé ittas kobold. :roll: :twisted:

Orsi: köszi.

Kép
Kép]
hendegabi

Hendegabi

[quote]S írta:illia: bocsi, de Lóci olyan a képen, mint egy kissé ittas kobold.

Köszi hogy ilyen jól megfogalmaztad helyettem. Én sokáig gondolkodtam a képek címén de nem jutott eszembe ilyen találó megfogalmazás :)

Látom Vicának már nő a hajacskája. És nagyon ügyes :D

Orsi

Ha a hordozóra gondolsz azt a babakocsira használom és igen, kicsi neki de ő abban szeret szorongani. Továbbra is. :roll:
Vendég

Sillia,
már úgy megnézném, ahogy Lóci szorong a hurcibában :lol:
raksz fel képet?
Lóci-kobold még mindíg nagyon édes!

Nálunk eseménydús volt a hét: Nimród kapaszkodva feláll, ül egyedül (kicsit inog még, de mindíg visszaegyensúlyoz), megtanult "pápá"-t integetni ( egy kolleganőm mutatta meg neki egyszer pénteken, és azóta megy)!
Sajna megint nem voltunk úszni, mert Apa megfázott :-((
Múlt hétvégén a Római parton lángosoztunk, ott is rendezhetnénk egy baba-talit egyszer! Ja, és tegnap jártuk meg a Kopaszi-gátat

Tabati,
nem semmi amin átmentetek. Az a baba nagyon szeretne nálatok megszületni :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Nagyjából olvastam csak vissza, nem volt rá időm, se energiám.
Meghalt a dédi akiről meséltem nektek, hogy combcsonttörése volt. Bekerült kórházba, és onnan már nem jött ki :cry: :cry: . Szóval ezért se volt időm. Pénteken volt a temetés. Hangulatilag nem vagyok/voltam a toppon.

Viszont a képeket mind megnéztem :P .

Sillia: Lóci egy zabálnivaló huncutka :P , mintha Domit látnám, ő is egésznap jön-megy intézkedik, pakol rámol stb.. Számítógépes szitu, dettó. Állandóan kábelezne, egy nap 128szor, bemászik az asztal alá a kábelekért: twisted: .

Hgabi:meglepi vacsi :twisted: . Képek nagyon jók!Nóci alvós :P . Nagyon ügyesen felül Vica!!

Tabati: kistesó hatalmas gratula :D !!!! Teljesen áttudom érezni, amin keresztül mentél. Domival nekem is volt kétszer haematomám. De minden rendben lesz ne aggódj!!!!

Ági:remélem már jobban van Kata!

Norka: Jázmin gyönyörűűűű :P !

Bond: Nagyon aranyos Hugi :P , Manó is egy nagy csibész :lol: :lol: . Olyan szépek!!! Hugi nagyon hasonlít Manóra :shock: :P .

Lola: Panna, nagyon tündér :P . Jó lett az új vonalzód!

Ancsurti: Hangi nagyon ééédeeesss :P !!!

Katy: Én is írom, hogy mikor, mit és mennyit eszik, Domi. De nekem mondjuk kötelező is.
marietta1982

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,
Úgy látszik, a kreatívok ideje van: nálunk zabpelyhes csokis sütibe nem volt csak feleannyi zabpehely mint kellett volna...müzlivel helyettesítettem és ez sem lett rossz :D

KépKép

KépKép
kispocok13

Sillia,
Camay :cry: sajna senkinek sem volt az irodában, és azt mondták, már nem nagyon lehet kapni, csak ha valamelyik boltban maradt.
Bocs a hiú ábránd miatt :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok

Azért nagyon köszönöm hogy megpróbáltad :)

Tabati

Gratulálok a kistesóhoz!
Biztosan minden rendben lesz!
Sajnos tudom milyen érzés otthonhagyni a picit amíg te kórházban vagy. És Noé már nagyobb is mint nekem akkor Lóci volt.
Kívánom neked hogy örömteli babavárásod legyen és leghamarabb szülni kelljen kórházba menned :)

Dodi?

Legutóbb azt írta, mindjárt megugorja apáját...
Lehet, azóta is....?? :oops: :shock: :roll: :wink:
Vendég

Marietta

Dédi :cry: , sajnálom :cry: .

Kép
Kép
orsi777

Lóci eszik:
Szájat nyit-kaja be

- bababababbaabbbaaaa

falatot lenyel-csend-szájat nyit-kaja be

-mamamamammmaaammaaaamm

-blablamamabababaab bab

-brrrrrrrrrrrrr

Miután többféle színe volt a kajájának így kevésbé feltűnő az etetőszék környékén és a ruháján!

:roll:
Vendég

Sillia,
nincs mit, kár hogy nem sikerült.

Lóci festő lesz :D
nálunk minden második falat után ujjszopi van, tehát a keze mondjuk répás lesz, majd ezzel fogja meg a lábát, naciját, etetőszéket, stb. Nem vészes, de az ikea-s etetőkabát tényleg nem egy hülye ötlet... Lehet, kipróbáljuk majd.

KépKép

KépKép
kispocok13

Hajrá Dodi :D :D :D

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Tabati! Szívből gratulálok neked! Remélem,most már semmi gond nem lesz és élvezheted a terhességed hátralévő részét! Gyere gyakrabban,ha tudsz!

Bond! Hugi :lol: Jársz itt vele mindenféle tornára,erre tessék,sunyiban mindent tud,csak nem csinálja :lol: Irtó édes,ahogy áll.
A barátaink kisfia 3 héttel fiatalabb Lilinél és már áll,üll,mászik. Hozzá képest Lili eléggé le van maradva,de sebaj,nem hasonlítgatom össze őket. Amúgy Lili séta közben már csak ül,ha másfél órát megyünk,akkor annyit. Az etetőszékben és a hordozóban is,de a földön/kiságyában még nem ült fel.

Sillia! Lócin mindig elámulok,hogy már mekkora! Nagyon édes,ahogy pakol!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Na mi van csajok , mindenki napozik vagy kirándul.? Mondjuk megértem ebben a szép időben. :wink:

Ancsurti : köszönöm szépen a receptet.

Vannak ám nagy híreim. Zsombi pénteken megtanult mászni. Ooooolyan ügyes és azokkal a bizonyos " birodalmi lépegető " mozdulatokkal halad előre . Megzabáááálom. ezzel egyidejűleg megtalálta a kúszás üzemmódban a sebességváltót , így képes pillanatok alatt a-ból b-be eljutni. Szombaton apa készített reggelit és gyermekem kiment utána a konyhába. de mivel én még nem szoktam ahhoz hozzá, hogy őkelme HALAD tökre meglepődtem, hogy hol a Kisfiam .

Szerintem enyhül az ínyfájdalma is , mert ma sikerült megetetnem kanállal, minden balhé nélkül. Tátogott a kis drágám és végig mosolygott meg nevetett. Ooolyan boldog voltam, hogy vidám. aztán szopizott egyet és most alszik egy jót. Aztán majd ha felébred kimegyünk sétálni.

Az elmúlt napokban a kanállal etetés többszöri kudarcba fulladása miatt elkezdtem leturmixolni az ételeit és vízzel hígítva cumisüvegből adtam. tegnap ezt elmondtam a szomszéd csajnak ( neki is van egy pár hónappal idősebb kisfia ), aki ettől majdnem agyvérzést kapott és elhűlve mondta, hogy :jaaaj ne, rá fog szokni a cumira , aztán lesz bajod. hát szerencsére ettől nem tartottam, mert Zsombi szerencsére nem az a rászokós fajta. A cumi sem kell neki , pedig azzal próbálkoztam egy ideig, mondjuk nem tudom miért. :roll: Az ujját sem szopizza. Nem kell neki semmi rongyi meg ilyenek, pedig próbáltam neki valami kedvencet találni/adni. A cici ugyanúgy kell neki, mint a tápi 8cumisüvegből) előtt. Sőőt ha látja , hogy cicizéshez vetkőzök izgalomba jön, van , hogy segít ..tépi le rólam a ruhát. :wink: :D :D :D

Ééés most többször raktam cicire, mert ugye nem evett semmit és nem akartam napi 5* tápival tömni, mert ahhoz jó súlyban van, több lett a tejem , mint volt. Most például mikor szopizott, akkor be volt durranva mindkettő. Az egyiket kiszipákolta, a másik meg vár a köv. etetésre. :wink:

Na puszi Nektek, megyek eszem valamit. Van ebéd, csak nem vettem kenyeret és a bableveshez kell, na meg lilahagyma is.

Kép
ikoka7

Ja és ez lemaradt !

TABATI : GRATULÁLOK !!!!!!!!!!!!!!!

Kép
ikoka7

Sziasztok! :)

Most csak extra gyorsban. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
A tegnap esti fürdésnél amikor, Manó fütyijét teljesen hátrahúztuk történt egy kis malőr: nem ment vissza teljesen, a makk pereménél megakadt és felgyűrődött. :shock: :shock: :shock: Eleinte volt nagy üvöltés, aztán rendeződött a helyzet, még szórakozott is vele. De a fütyije csak nem akart összemenni és a bőr sem akart rácsusszani.
Próbálkoztunk mindennel: figyelem elterelés, fújkodás, szórakozás, de semmi eredmény. Egy szál pólóban meg zokniban aludt el, kb. kettőkor. AHHOZ képest nem volt annyira szar az éjszaka, de persze nem tudtunk normálisan pihenni.
Most délelőtt elmentünk a János kórházba, ahol mondták, hogy semmi baj. Szűkület nincs :D , de előfordul ilyen, ha azonnal nem kerül visszahúzásra a bőr (máskor szinte magától "vissza szaladt", nem tudom, hogy ez most miért volt :roll: :? ). Úgy szüntetette meg, hogy két kézzel óvatosan a tövéhez nyúlt, és szinte ráemelte a makkra a bőrt. :) A doktorbácsi megígértette Manóval, hogy most már minden este ő fogja magának megcsinál, minden este és alaposan. Kíváncsi leszek. :roll: :lol: :lol:
Paraphimosis a neve egyébként. A leírását és a képeket most mellőzném. :roll: :roll: :oops: :oops: Ha valaki kíváncsi rá, akkor utána nézhet.
(Rákárdeztem a véncsoroszlyadoktornéni múltkori "megoldására". Az itteni doki azt mondta, hogy az ilyen letapadást ő úgy szokta megszüntetni, hogy egy-két hétig(!) kenőccsel kenegetik, hogy kellően felpuhuljon és csak utána húzza hátra finoman.
No comment... :roll: :roll: :x :x :x )

Kép
Kép
200907?

Ikoka:Örülök h már jobb a helyzet!!!

Bond:Na igen,doki és doki közötti különbség ismét..
Azt hiszem a kövi baba fiú lesz meg leszek kicsit illetődve. :roll: :D
Hárman vagyunk lánytestvérek. :roll:

tímea83
Ajka

Ancsurti:Hogy sikerült a szülinap??? :P

tímea83
Ajka

Szólj ha nem ment el a meghívó,akkor küldök újra. :wink:
Van h elsőre nem sikerül.

tímea83
Ajka

Sziasztok

Remelem mindenkinek jol telt a hetvegeje es sokat voltatok kint a szabadban. Itt sajnos meg nincsenek olyan jo idok mint otthon. Allandoan esik az eso. :cry: :cry: :cry: De remelem a hetvegere mar jobb ido lesz, mert szeretnenk menni kirandulni. Vegre nem dolgozik Apa penteken! :D

Dodi:
En mar tenyleg nem tudom, hogy mi van Lottussal. A 7vegen jol aludt csak 1x max 2x kelt este. Viszont a tejem ettol fuggetlenul szerintem sem eleg laktato. Keresgettem ezzel kapcsolatban a neten, de meg semmi hasznalhatot nem talaltam. Eddig a banan es az alma bejon Neki meg a sutotok,edeskrumpli es repa csirkemellel. Otthon megette a borsofozeleket is. De mindig csak max 50-60ml-ket.
Ugy nez ki edesszaju a dragam.

Tudja esetleg valaki, hogy hogy tudom hazilag megcsinalni a borsot meg a kukoricat? Ugy tudom, hogy hejastol nem lehet.

Timea:
Kiderult mar, hogy mitol lett pottyos Tami?
Ezek az anyosok meg vannak huzatva. Hogy jut eszukbe mindenfele hulyeseggel etetni a babakat? Azt gondoljak, hogy akkor majd jobban fogjak oket szeretni ha edesseggel tomik a gyerekeket? Meg szerencse, hogy az enyem nem ilyen.

Tike:
Probald magad kimelni. Tovabbra is szurkolok, hogy minden rendben legyen.

Ikoka:
Orulok, hogy ujra megjott Zsombor etvagya es hogy jokedvu. Gratula a maszashoz! :)

Lola:
Panni olyan kis cuki es milyen jo kis csuzdaja van.

Tabati:
Nem semmi ami Veled tortent. Meg szerencse,hogy nem lett nagyobb baj. Kivancsi vagyok, hogy mit mond az orvos, hogy hany hetes vagy.

Tenyleg... van meg valaki rajtam kivul akinek meg mindig nem jottek meg az oroszok? Nem mintha hianyozna. :D Mert, azert el tudnam kepzelni a hatra levo eletem nelkule.

H.Gabi:
Vica nagyon ugyes. :shock: Csak neztem ,hogy hogyan ul fel. Van ott hasizom. :shock: :shock: :shock:

Sillia:
Jo kepeket sikerult elkapnod. A kis reszeg kobold. :lol: :lol: :lol: Na es milyen nagyfiu mar Loci. :shock:
Lottus is szokott szovegelni kajalas kozben.

Kispocok:
Gratula Nimrod mozgasfejlodesehez. Teapa gyogyuljon meg gyorsan, hogy ujra mehessetek uszizni.

Kép
Kép
bucus80

Sziasztok!

Vica egy tunderfalat a videon!Tenyleg mekkora szemei vannak :shock: :shock: :shock: ilyen szemek mellett eszre se venni hogy nincsen meg seroja :wink:
Azt a hasizmozast irigylem tole,ra kell szannom magamat hogy en is csinaljam....

Loci olyan nagyfius mar :shock: :lol: :lol: becsiccsentett kiskobold :lol: :lol:

Kispocok:Nimrod is nagyon ugyes...allas,integetes...

Marietta:Reszvetem!Sajnalom Dedit......

Sillia:Hangi is "hangosan"eszik.....mormog kozben elegedetten....minden falat utan :wink: a berreges szerencsere ilyenkor ritka 8)

Ikoka:orulok hogy javulni latszik a helyzet!Tejcsi: 8) :lol: Maszas:ugyes Zsombi!!!
Enyem gyerek sem fuggo.....persze kiveve a cicit :lol:

Bond:futyi :? :? :? Na kivancsi leszek Mano teljesiti-e a hazifeladatat....

Bucus:ha Lottus ezeket a kajcsikat szereti,akkor szepen adagolj mindig a fozelekbe a kedvenc edesebb gyumikbol...pl.banan siman mehet bele,aztan majd ha mar szep adagokat megeszik,akkor lassan csokkented belole....baja nem lesz ha banant eszik mindenhez,aztan majd eszre sem veszitek,es nem kell bele...a lenyeg hogy jolllakjon,es pihenjetek!!!
Borso:hat en 1xc csinaltam neki,de nem sikerult lepaszirozni rendesen a megfott borsot....igy nem lett a kedvence.....
Kukoricat meg nem csinaltam,mert attol en begorcsolok,es szerintem Kukacka sem birna...en helyette kukorica darat adok.....Amugy is allandoan pukizik,barmit is adok neki.....ugy sajnalom....es meg nem is puffaszto kajakat kap,es semmi tejpep.... :roll:

Timi:megkaptam a meghivot!Koszonom,mar regiztem is!Persze itt is cameras a film....de varok meg,hatha lesz jobb is!De jo az oldal!!!
Elmultak a pottyok??
Tortat sikerult megcsinalni,apat felhivtam,hogy elromlott a gep,persze kozben elkezdtem sutni a browniet.....mikor pasim beallitott egy masik keverogeppel....es vegre este 6-ra el is keszult a torta,amig Hangival setaltak.
Fozott csokikremmel toltottem meg es eperrel.....persze felvagaskor a kozepe kifolyt,szerintem az eper levet eresztett :?
De finom volt,annak ellenere hogy ronda :lol: :lol: :lol:
Igy koszontotte Hangi apajat :lol: :
Kép

Es vegre attort a jobb also 1-es foga!!!Tegnap eleg kellemetlen napunk volt,raadasul rajott a taknyossag is,amit a fogzasnak tulajdonitok,piros a sejhaja,es zaklatott a dragam....aludni sem igazan akart napkozben,de helyette sokat szopizott.....most alszik,remelem nem 20 percet mint tegnap!Eppen fuggonyoket mosok,bar ablakot nem pucoltam meg :oops: ....nem is tudom mikor fogok.....

Conversano:basszus meg mindig nem irtam :oops: :oops: :oops: ugy szegyenlem magamat miatta.....talan ma sikerul :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Ikoka,
de jó, hogy Zsombinál visszarendeződött minden :lol: :lol:
És persze gratula a mászáshoz!

Bond,
Manó ügyei... Szegényke, mindíg van valami vele :oops:
jó tudni ezt a krémmel puhítós dolgot!

Bucus,
Lottus látom banánt banánnal fog enni
:wink: :wink:

Ancsurti,
szülinapozás, epres csokitortaaaaa, dejóóóóó!!!!

Nimród ma labdázott Apával! Gurították egymásnak :shock: :shock:
ja, és ha kértem, odaadta a játékot, ami a kezében volt...

KépKép

KépKép
kispocok13

Bucus:Sajnos nem vallja be anyós h adott neki vmit,de nem nehéz kitalálni ha egyszer mindig csak akkor pöttyös ha ők vigyáznak rá! :?
Éljen a szabad péntek!!! :lol:
Én a borsót megfőzöm,majd átpaszírolom.

Ancsurti:Az jó ha legalább finom volt! :wink: :lol: De jól is nézett ki egyben!Az apa köszöntő ötletét ellopom,orvul! :oops: :wink: :lol:
A filmmel lehet várni kell,de a kövi már biztos nagyon jó minőségű általában!Én is szeretem ezt az oldalt.Van ár jó zene is,és sorozatok.

tímea83
Ajka

Bucus írta:
[quote]T írta:enyleg... van meg valaki rajtam kivul akinek meg mindig nem jottek meg az oroszok? Nem mintha hianyozna. Very Happy Mert, azert el tudnam kepzelni a hatra levo eletem nelkule.

:lol: :lol: :lol: :lol: Még nekem sem,mert még nincs itt az ideje! 8) :lol: :lol: :lol: :wink:

tímea83
Ajka

Sziasztok

Ezt csináltam 2 hete :roll: :

Kép

Ezeket ma :roll: :

Kép
Kép

Február 16-án jött meg utoljára. A dokik számítása szerint 6 hetes terhes lehetek. Decemberi baba lesz..., ha minden rendben persze. Megnéztem, még olyan korai terhesség, hogy még ilyen topic sincsen.
Dokimmal még nem beszéltem. Holnap felhívom, hogy érdemes e már megnézni, vagy várjunk vele egy -két hétig.

Kép
Kép
orsi777

Orsi:Hurrrrraaaaaaaaaa!!!Na megiscsak Teso baba keszulodik :wink: :lol: !Gratulalok!!!!

Mar eppen hianyolni akartalak,de lattam,betegek vagytok....remelem hamar-hamar rendbe jottok,es vigyaztok magatokra nagyon :) !

Kép
Kép
ancsurti

Marietta: sajnálom a dédit. :(
Bond: szegény Manót is minden megéri. :( Reméljük, ez volt az utolsó kukacos esete….

Bucus: kukoricát, borsót úgy tudod házilag megcsinálni, hogy miután megfőzted, egy apró-lyukú szűrőn átpasszírozod. A héja fennmarad, bele lemegy…. nyami….. :)
Nekem még nincsenek piros-betűs napjaim….. mostanában bennem is felmerült már, hogy de jól megvagyok nélküle. Aztán meg néha, hogy normális-e ez, nem lehetek-e terhes. De aztán mindig elhessegetem a gondolatot, hiszen szoptatok, még 4-szer/nap, szedem a bogyikát, illetve mindkét lánnyal olyan tüneteim voltak, ami félreérthetetlen. :roll:

Köszi mindenkinek Vica dicséretét. Ugye, hogy hasizomból ül fel? Valakinek meséltem, és tiszta hülyének néztek. Amúgy most már hason fekvésből is rájött, hogy tud felülni…. sőt, ma megvolt az első mászásnak nevezhető produkciónk is…. hátramenetben. :oops:

Sillia: nem irigyellek. Néha Vica is beszélget evés közben, de azért nem ilyen durva. Viszont néha nekiáll sírni, olyankor frászt kapok, ha már a falat a szájában van, mindig félek, hgoy megfullad.

Ancsurti: éljen az első fogacska! :)

Ikoka: Vica nekem is tépi a pólóm, illetve amikor elhelyezkedünk szopihoz, már tudja mi jön, legyez a kezével, hangosan nevet, sikongat.

Orsi: :D :D :D éljen-éljen! Hatalmas gratuláció a babához!!!!!!!!! Most kicsit lassíts, nehogy baj legyen.

Mai napunk:
Sárváron voltunk, okmányiroda: mindkét lánynak személyi igazolvány készült. Aranyosak lettek a képek, pedig szegény Vica már nagyon álmos volt, és mire sorra kerültünk, el is aludt, úgy ébresztgettük, Nócim is bohóckodott neki, meg az ügyintéző is a kamera mögül.
Aztán vásároltunk, turiztunk….
Anyám hozta a formáját, no comment.

Kicsit el vagyok keseredve, mert megint kezdődik, hogy nem tudok esténként elaludni. Tegnap fél 11-kor feküdtem le, de fél 1-kor még az órát lestem. Akkor sírt Vicus, visszacsucsujgattam, aztán még egy darabig nézelődtem, de már nem sokáig. Idegőrlő. :x

Kép
Kép]
hendegabi

Orsi,
hurrá kistesó!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Orsi: Szívből gratulálok :D :P !!
marietta1982

Sziasztok,

Időnként olvasó üzemmódban, de azért vagyok... :)

Először is gratulálok minden ismét várandós kismamának! :) :) :)

Én biztosan nem fogom gyarapítani ezt a tábort...viszont örülök minden új kis életnek! :)

A betegeskedőknek jobbulást! De talán ilyenek már nincsenek is ebben a szép tavaszi időben, amit már nagyon vártunk. :)

Mi ma voltunk 9 hós mérésen. Míra 7060 g és 71 cm.

Nem nőtt, de 260 g-t gyarapodott. :) Ügyesen kúszik és szépen ül. :) Még egy foga sem bújt ki, általában azt mondják, hogy addig jó...de most már az alsó kettő nagyon fehéredik, nem tudom, még hány nap kell nekik.

Míra már eszik sok mindent, szopizik is, bár fogalmam sincs, hogy mennyit anyatejet ehet, de az éjszakákat átalussza. :) Én nem írom, hogy mikor, miből, mennyit eszik. 1-2 nap távlatából mindenre emlékszem, ha kellene, utána meg már úgy sem érdekes. Ha új dolgot kap, akkor meg amúgy is figyelem.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Orsi: Betojok! Gratulálok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Mindenkinek köszönjük a jobbulásos jókívánságokat, nem akarom elkiabálni, de talán használt :D

Dodi: sajnos nem tudom minden alkalommal sétálni vinni, ha rohangálhatnékja van- akkor egész nap sétálnánk :lol: De azért persze figyelem, nehogy túlhajszolja magát, ha látom, hogy túlpörög, akkor jön a gyerekdalok dvd, vagy valami zene :D
Remélem, már Nálatok is gyógyulás van ezerrel! :D Meg kistesó gyártás? :D

Marietta: nagyon sajnálom a dédit, fogadd őszinte részvétem! :(

Tabati: nem semmi, amin keresztűlmentél, de hidd el, most már csak a jó része van a babavárásnak :D

Tike: Neked is szurkolok, hogy minden rendben legyen :D

Bond: Hugi nagyon ügyesen álldogál, talán tényleg titokban már mindent tud, csak jól eltitkolja :lol:
Manó ma megcsinálta a háziját? :D

Sillia: Lóci nagyon arancsos pityókás kobold :lol: :lol: Milyen nagyfiú már.... :shock: :D

Ancsurti: szép lett a torta, és Hangi a legaranyosabb szülinapi ajándék :D

Én írom, hogy mennyit eszik Kata, mert én nem tudom megjegyezni az új kajákat, hogy mikor mennyit kapott :oops: :lol: Meg azt is írom, hogy most pl. hánykor kapta meg a Panadolját :D A kajákat mondjuk néha így is elfelejtem... :oops: :lol: Úgy látszik, a memóriám másra kell- csak tudnám, mire? :shock: :lol:

Kép
agi125r

Ja egyébként még nekem se jött meg, és szintén nem is hiányzik :lol: :lol: :lol: Én is azon gondokodtam, mint Hgabi, hogy talán csak nem....? De én is szedem a bogyót, meg szopizik is még Kata /bár tudjuk, ez nem sokat számít... :) /, úgyhogy talán csak nem jön a kistesó.... :)

Kép
agi125r

Ancsurti

Jaj, a kis fogacskához gratulálok!!!
Végre már, hogy kibújt.
Odié még várat magára.

H. Gabi
Igen lassítok. A séták megmaradnak, de szerintem a ping-pongozást és a leg magicet hanyagolom 1 évig :lol: .
A kert hála mára annyira kész van, hogy csak locsolni kell és nyírni a füvet.
Apának most van pont nagy változás a munka terén, április 1-től három helyen fog dolgozni (igaz ebből csak az egyik lesz 8 órás, a régi munkahelyére és egy másik céghez csak akkor megy, ha hívják, ha baj van), így sokat nem fog tudni itthon segíteni.
Pont kész vagyok a nagyobb takarítással, ablakpucolással, ilyenekkel.
Odinál volt kis vérzésem kb. ilyen terhességi tájban, akkortól szedtem Utrogestant. Megpróbálok nem megijedni, ha előfordul ilyesmi. Nagyon remélem , hogy nem lesz semmi baj.
Semmi jele nincs egyébként annak, hogy terhes vagyok, talán az, hogy fáradékonyabb vagyok, 2-3 hete már este 8-kor legszívesebben lefeküdnék aludni.

Ági

Kb. én is ezt mondtam, mikor megláttam a csíkokat.
Nem merem elárulni, hogy hogyan mondtam meg apának a hírt :oops: . Mondtam egy cifrát :oops: :lol: , úgy meglepődem én is :lol: .

Köszönöm mindenkinek a gratulációt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2010.03.29 21:16-kor.

Kép
Kép
orsi777

Orsi:
Hatalmas gratula! Most vegyel vissza egy kicsit a tempobol. Nagyon orulok a boldogsagodnak. Egeszseges es boldog babavarast kivanok.

Ez nem er hogy egyre tobb kismamank lesz. En is akarok ujra babas lenni!!!! :evil: De mi mar megbeszeltuk Apaval, hogy egyenlore meg par honapig nem lesz kisteso.

Koszonom a segitsegeket a borsofozivel es a hozzatapival kapcsolatban.

Mensi :arrow: akkor jo ha nem csak en vagyok "lemaradva". Tudom, hogy termeszetes, hogy nincs amig szopiztatok de azert nekem is megfordult a fejemben, hogy biztos jol van e ez igy. De akkor okes.

Dodi meg mindig a kisteso projecten dolgozik?

Szisz? Breki? Szonibaba? Ronmay? Hol vagytok?

Kép
Kép
bucus80

Orsi!

Juhuuuuuuuuu-juhuuuuuuuuuuuuuu!
:D :D :D :D

Akkor már 4 pocakos, igaz? El kell kezdeni számolni, mert nem győzzük majd fejben tartani :lol: .

Bocsi, hogy nem jöttem, csak mászkálós-sütkérezős-barátkozós napjaink voltak :D . (Nem apát túráztattam idáig :lol: :lol: :lol: ). Igazából tényleg nagyon megjött a kedvem a babázáshoz, de ahhoz ciklus sem ártana :roll: :lol: . És a józanész azt diktálja (a suli miatt), hogy tényleg várjunk még egy kicsit. De olyannyira kicsit, hogy végülis május végén már megfoganhat (persze peteérésfüggő). Szóval a 1,5-2 hónapot már kihúzzuk, aztán próbálkozunk élesben 8) :lol: . A többi az égieken múlik :wink: .

Botond végre meggyógyult :D . Picit még "karcos" a légzése, de amúgy rendben van. Én viszont még mindig taknyos vagyok, és három napja fülzúgásom van folyamatosan :shock: ! Iszonyat idegesítő :evil: :evil: :evil: . Antibiotikumot már nem szedek, csak vitaminokat, remélem még pár nap, és idén letudtuk a betegségeket :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok

Hát nem sokat tudtam aludni éjszaka. Tízkor kikapcsoltam a gépet, kb. fél 12-ig járt az agyam, Odi beteg, így kétszer is felkeltett az éjszaka, de csak ivott. Legutoljára 5-kor keltett, azóta is fent vagyok, és totál készen. Egyfolytában jár az agyam. És nagyon álmos vagyok. Nemsoká kel a család, és én ettől még jobban nem tudok aludni.
Apa is beteg volt, kiíratta magát szerdáig, ő már meggyógyult, így lehet megpróbálom őt elküldeni sétálni Odival, hátha tudok aludni. Ha nem , akkor majd a délutni alvásnál.

Én nem emlékszem, hogy Odinál is ennyire járt volna az agyam. Pedig biztos.

Boo

Igen, amikor Lola írta, hogy később, halványan látszódott a csík nála, el kezdtem keresni a tesztet, nem találtam, tuti kidobtam. A dobozban 2 db teszt volt, gondoltam tegnap , ha már van megcsinálom, és akkor találtam meg a dobozan a régi tesztet, és láttam is rajta a halvány csíkot. Ekkor hallottam, hogy apa gurul be a garázsba. Megcsináltam a tesztet, két csík, vártam, apa sehol. Hívtam, hogy merre van, hogy siessen haza, de nem vette fel a telefont. Egyik kezemben a telefon, másikban a teszt, apa nyitja az ajtót, én meg köszönés nélkül mondtam neki: b@szkiterhesvagyok :oops: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: . Apa kb. 3 percig ilyen fejet vágott: :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: .Sugárzott belőle az értelem :lol: :lol: :lol: :lol: 8) .Bejött cipőstől :twisted: a fürdőbe, és közölte, hogy az nem lehet, mert nekünk nem jöhet össze ilyen egyszerűen, és hogy szoptatok és hasonlók. Feje egész nap: :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: . Vettünk persze még egy tesztet, de az sem mutatott mást.
Persze örül, csak benne is felmerülek azok a gondolatok, amik ilyenkor szerintem mindenkiben, hogy Odi már nem fog kapni annyi odafigyelést, hogyan lehet majd mindkettőt egyszerre szeretni, kicsi a ház, kevés lesz a pénz, nekem venni kell egy kocsit, ha szülök, ki fog vigyázni Odira, neki rohangálnia kell egész nap, nem tud majd vinni uh-ra, mi lesz addig Odival, ki vigyáz majd rá, és hogy jajj, Odi gyere, adok egy puszit, és hogy végülis nem is baj, mert ők majd milyen jól el lesznek Odival, míg én babázok a kistesóval.
Ő úgy tervezte, hogy ha betölti Odi az 1 . évét, kezdünk próbálkozi, és majd valamikor összejön a baba.Velem még szinte soha nem történt olyan, hogy valamiért ne kellett volna megküzdeni, szine hihetetlen, hogy ilyen hamar sikerült összehozni Őt.
Tudom, még nagyon korai a terhesség, nem szabadna még ennyire beleélnem magamat, de én már csak ilyen vagyok. És különben is pozitív hozzáállás, nem lesz semmi baj.

Én is beteg vagyok, egyszerűen 1 hete nem tudok kilábalni ebből a takonykorból, már tisztára kész vagyok attól, hogy nem kapok normálisan levegőt.

Megpróbálok aludni.

Kép
Kép
orsi777

Ja, és fogyi verseny, igen most a fogyást felfüggesztem kb. másfél évre :roll: :lol: . Annyit remélem elszabad árulnom,hogy 9 kilóval könnyebben kezdem a terhességem, mint anno Odival :roll: :) .

Kép
Kép
orsi777

sziasztok!!!
köszönjük a dicséreteket!
orsi!!!!
gratulálok!!!!nem semmi!!!

Kép

Orsi!
ezek a gondolatok nekünk is megvannak.az orrdugulás terhes tünet!olvastam!
sajna én nem kezdem soványabban ezt a terhességet!

Kép

Aztaaa Orsi!Gratula!!! :D :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Panni nem csinálja a pápát,de már mutat.járókában mindig áll,néha mindkét kezéz elengedi.bútorok közt járkál ide oda,egyensúlyoz,mikor fáradt,elesik,főleg fejre,persze nagy ordítás.tegnap lett egy pici vérző sebünk is.legújabb.játszik,közben dumál.hátyátyatya,hátte,pfű,pfű
tegnap voltunk a szent istván parki játszótéren.nagyon élvezte!millió gyerek,csak nézett,és mondta öööööö

Kép

tesóm 40 lesz.van valami ötletetek ajándékra?gondoltam sókerámiát,és picur kezét lábát beleteszem

Kép

Ma remélem jó kis napunk lesz.
Összehaverkodtunk az egyik kórházi szobatársammal,és ma eljön a kisfiával.Asszem két héttel idősebb mint Tamara.
Már nagyon várom őket!

Szép napot mindenkinek!

tímea83
Ajka

Jó reggelt!

Orsi! Hatalmas gratula! Nagyon örülök neked! Jól mondod,csak pozitívan,nem lesz semmi baj! Vigyázz magadra!

Hgabi! Tegnap Lili is a pelenkázón így,hasizmoból próbálta magát felhúzni,de neki még nem sikerült :oops:
Mensi: nekem múlt héten jött meg először,nem volt meg annyira,mint amennyire számítottam ennyi idő után és nem is volt semmi bajom tőle,talán csak egy kicsit fáradtabb voltam 1-2 napig.

Ancsurti! Nagyon szép lett a torta!! :lol: De azt hiszem,apának tényleg Hangi a legszebb ajándék :D

Nekünk ma megint szar éjszakánk volt,pedig az elmúlt napok már jók voltak,csak egyszer kelt Lili. Nem tudom mi lehetett,pedig tegnap elég sokat is evett.

Nálatok az óraátállítás nem kavart be?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?