A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Katy

Hurrá, jöttél is.

Merion

Nagyon aranyosanm alszik Míra, meg is irigyeltem tőle az alvást, lehet nem várom meg a Született feleségeket, és irány az ágy a House után.

Most kérek mindenkitől elnézést, akit nem dicsérek, de egyfolytában máshol jár az agyam, kavarognak a gondolatok, és úgy látom, hogy minden hozzászólás után írnom kellene, csak akkor nem felejteném el a fogacskákat, a mozgásfejlődéseket, és természetesen a képeket.
Hihetetlen, hogy már most csak a babára tudok gondolni, és persze Odikámra.
Szegény enyémapa, és Ti :roll: :oops: :lol: .
Már ma 10 percig kerestem Odi teáját, és ott volt a szemem előtt a konyhapulton. Apa kérdezte is, hogy már most szívja az agyam a bébi?

Kép
Kép
orsi777

Bond!

Ahogy mondod, hírdeti az igét, hogy szaporodjunk, és sokasodjunk :lol: . Azt hiszem nem a megfelelő rész ragadt meg benned :roll: . Nem tisztem az ő munkásságát firtatni, főleg nem itt, de hidd el nekem, hogy a szolgálataival nincsen gond (kamaszként én is rengeteget mentem vele diakóniai szolgálatokra), ő ebben élen jár az egyházkerületben. De sajnos személyesn nem tud eljutni mindenkihez. Tudod, a hegy nem mehet Mohamedhez... :wink: A kapu mindenki előtt nyitva áll, csak sajnos az ilyen emberek a legritkábban jönnek be rajta :( . Pedig nagyon jót tenne azoknak a gyerekeknek mondjuk egy nyári táborozás. És ez nem pénz kérdése, mert a rászorulókat ingyen viszik. (Én mikor odakerültem, pont táborral kezdtem. Befizettük a pénzt, 7 ezer forintot. A tábor végére megtudták rólam, hogy cukros vagyok, meg a tesóm is, és anyu egyedül nevel, kemény munkával. Mikor hazajöttünk, odament a táborvezető anyuhoz, visszaadta a pénzt, és közölte, hogy nagyon örül, hogy mgismerhettek engem :D . Nekünk ez akkor annyira jól esett....)
Az viszont igaz, hogy ő is, és az apukája is elég keményen tudnak fogalmazni, de nekik tényleg megvan hozzá a tartalom is, meg a bölcsesség. Sose felejtem el, a barátnőm nagy nehezen végre szakított a pasijával, aki egy töketlen pióca volt, de a pasi mégis visszasírta magát. Erre Tamás bácsi (a vezető lelkész) közölte vele:
- Tudod, drága Hajnikám, csak a kutya jár vissza a saját hányadékára.
:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Köpni-nyelni nem tudtunk, de kétségtelenül megértettük, amit közölni akart :lol: .

Amúgy én sem az egyházzal, sem a lelkészekkel szemben nem vagyok elfogult (sőt :? ), de velük szemben igen. 5 éve költöztem el onnan, de a mai napig csakis oda járok vissza. És ezzel nagyon sokan vannak így onnan....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy!

Szombaton iratok fel nektek anyuval :wink: . Csak csörögj már rám légyszi, vagy dobj egy sms-t, nehogy elfelejtsem :wink: . (Nálam a kismamaagy gyári tartozék :oops: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Orsi!

Tegnap 10 percen keresztül örjöngve kerestem egy redvás cumisüveget a gyerekenek. (Kettő volt a nagyból, de sztem az egyiket otthagytuk valahol :? ) Biztos voltam benne, hogy egynek a gépben kell lennie, mert használat után mindig egyből oda teszem. MEgnéztem, nincs. Körbekeresem a lakást, nincs. Megint mosogatógép, nincs. Deee, ott kell lennie! Megálltam a mosogatógép fölött, és mereven néztem a felső fiókját, hogy "tudom, hogy itt van, itt kell lennie". kb. egy percig néztem, tök mereven. És ott volt!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: És még csak terhes sem vagyok :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Mire eljut a recept hozzám, pont megyünk a védőnőhöz! Azon az egy heten már tényleg nem múlik! Majd ott iratok fel, de azért köszönöm szépen! :wink:
Ma egyébként 2x is tudtam neki tápszert adni, a fent leírt módon, apránként csak tudom növelni az adagját! :roll:

Orsi!
Tök érthető, hogy magaddal vagy elfoglalva! Pihenjél csak, használd ki, hogy van rá időd! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Bükk: én erről még nem hallottam, de nagyon szeretném látni! Idén már nem jön össze, talán jövő tavasszal.

Hatsepszutról van egy -szerintem - jó regény: Ghyczy-Dráveczky Zsuzsa: Asszony a fáraók trónján. Nem tudományos, de izgalmas.

Többi cikk is jó.

Kép
Kép]
hendegabi

Merion

Roló most 550gr hízott, és ő sem kapott még tápit. Viszont zabál. Főziből van hogy 400-at is leküld. Mégis „csak” 7620grammok vagyunk. Most tudom, hogy rengeteget éget hisz pörög ezerrel és mászik mint a rakéta. :lol:

Bond

Hugi és Manó nagyon hasonlítanak! :wink: Nem is értem miért jártatok Dévényre ha Csilla már mászik..(húú de furi volt leírni hogy Csilla :lol: )

Orsi

Tökre megértem…és ez így is van jól! :lol:

Roló is néhány napja felállt! És azóta….tele vagyunk sérülésekkel…
:roll: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Kép

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay,

550 g gyarapodás az nem semmi... :shock: :roll:
Míra 220-240 g körül eszik és egyszer kap gyümölcsöt és egyszer főzeléket, illetve tejpépet. Roló 400 g főzeléke az igen...az már tényleg beillik a zabálás kategóriába... :lol: Pörgeti be és ki a kalóriákat rendesen! :) Lassan tényleg mehet mászni veletek! :)

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Kisfiam feje folyton kopog valamin.... Vagy beveri vagy elesik de folyton azt hallom hogy:
bumm! :arrow: Áááááááábrühühüháááá :cry:

Érdekes hogy néhány nap alatt mennyit változott, amióta felállt már nem sír ébredéskor hanem kapaszkodik a kiságyba és nézelődik.

És sokkal jobban eszik. Továbbra is olyan 100 ml-t eszik egyszerre, de már normálisan, nem úgy kell belekönyörögni. És többször is egy nap.
Bucus, meglátod egyszercsak Lottika is elkezd enni :)

Valamelyik nap kíváncsiságból lefejtem egy kis tejet. Nem szopi után tehát nem a végéből, mégis amikor később megnéztem a hűtőben, 2/3 tej és a tetején 1/3 zsír volt :shock:

Lóci tehát ezidáig valószínűleg egyszerűen nem volt éhes azért nem akart rendesen enni.

Mostmár érezhetőbben kevesebbett cicizik és többet eszik.
Ennek is eljött az ideje :)
Vendég

Sillia

Szuper! :lol:

Merion

Hopá, Roló 2x kap főzit és 2x gyümit 3x szopik egy nap...lehet ezért van különbség? :roll: :lol: valszeg amúgy az anyagcseréje is gyors, van hogy 5kaka van/nap minden kaja közben :lol: :lol:
meg mi se vagyunk vastagok... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay,

Hááát igen, azért nem egyforma mennyiségeket esznek... :roll: :lol: Én tölcsérrel sem tudnék egy nap ennyi kaját Mírába bele tölteni... :roll: De hát nem egyformák ezek a kis babák sem. :) Egyébként Mírának is elég gyors az anyagcseréje, és mi is vékonyak vagyunk. :)

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Lóci kétnaponta pakol a pelusba :roll:

Takarékos gyermek :lol:
Vendég

Sillia: megoldódott a gondom. Köszi a segítséget. :)
Végül jó helyen kutakodtunk...

Kép
Kép]
hendegabi

Hgabi

Akkor jó :)

Ha legközelebb eljutunk Zalaszántóra a Sztupához, akkor titeket is meglátogatunk. Így beszéltük meg apával :)

Ez persze nem a belátható jövőben lesz :?
Vendég

Én örülnék nektek.

Valaki buddhista nálatok? :)

Kép
Kép]
hendegabi

Botondnak nem gyors az anyagcseréje (napi 1 kaki), és nem is vagyunk vékonyak. Ő sem. :roll: :lol: :lol:
A kiskönyv szerint ő a "standard-gyerek" (8 hónap, 9 kiló), pedig én azt hittem nagyobb is, dagibb is az átlagnál, de elvileg nem.

5 (és fél)-szer eszik egy nap, 200-250 miliket.
Jaaa, és itt az alkalom, hogy bejelentsem: átalussza az éjszakát :D :D :D .
Páran írtátok (hála érte), hogy azt javasolták nektek, hogy fürcsi előtt kapjon főzit, vagy pépet,és fürcsi után még cicit (vagy tápit). Kipróbáltam ezt: egy teljes adag rizspépet kap vacsira 7 körül, aztán 8-fél9-kor még 100 mili tápit. Pár napig még felkelt 11 felé, de csak két kortyot ivott, mert persze éhes nem volt, csak a megszokás... Most már három napja nem kelt fel ebben az időben, sőt, az átállítás miatt a reggeli kelés most már (számomra is) emberi időben, 7-fél8 felé van. Tehát a fiam 8-tól 7-ig alszik 8) :D :D . Igaz, hogy egyszer felsírt 1 körül, de azonnal visszaalszik, kaja nélkül. Sztem ez a foga miatt van, mert jön a 6., illetve mióta mászni tud, álmában is jön-megy, és tök éberen alszik :? :lol: . Majdcsak megszokja, hogy ilyet is tud :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hgabi

Senki nem buddhista, bár ha valamelyik vallást választanom kellene azt választanám. És apa is.

Réka foglalkozott erősen a buddhizmussal, és ezért gyújtottunk neki egy gyertyát a Sztupánál amikor ott voltunk.
És minden évben akartunk neki ott gyújtani, csak sajnos elég messze van.
Nem időnk nincs odamenni... :?
Vendég

Fú lányok olyan lusta vagyok!!! :oops: :roll:
Kellene takarítanom,mert holnap vásárolni,megyünk,aztán meg két nap a rokonokhoz,de egyszerűen nem bírok mozdulni sem.
Na nem az este miatt! :lol: :lol: :lol:
néha eszembe jut h úgy kéne takarítanom,ahogy mister Been fest.
Felrobbantani egy vödör takarító szert oszt jó idő. :wink: :lol: :lol:
Fúú nagyon oda vagyok! :roll:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Tímea,
imádom a takarítás-ötletet!

Dodi,
éjszaka: juhuuu-juhuuuuu :lol: :lol:

Ronmay,
felállás :D

mi voltunk délelőtt mondókázni a játszóházban, kicsifiam 4 anyukát és egy tannénit csábított el :wink:
most alszik, anya meg a teraszon olvas+netezik, nemsokára ideér egy rég nem látott barátnőm... szép az élet :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Nap eseménye:

Kutyámat ma délelőtt felcsinálta a szomszéd kutya. CSak két kerítésen verekedett át a drága :twisted:
Szombaton kell vinnem injekcióra, meg hétfőn ismétlésre. A szomszéd tök rendi volt, átjött és mondta természetesen állja a költségeket ha nem akarunk kiskutyát. Hát nem akarunk :) Fekete németjuhász-Labrador keverék. Tuti gyönyörű kölykök lennének, de keverék, az meg annyira nem kelendő, rossz helyre meg nem akarom adni őket... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Katy! Én is vettem már spenórot,sőt sóskát is,mert mindkettőt imádja Lili. A spenótot ugyanúgy csinálom már,mint magunknak. Én abba szoktam tenni neki a tojás sárgáját,és semmi baja tőle. Megeszik belőle 250-eket.
Ma brokkolit főztem neki krumplival és répával,benyomott abból is 230-at :lol:

Tényleg lányok! Ti rántjátok már a kaját a babáknak? Én nemrég kezdtem el,nagyon picit berántani,mégiscsak más az íze,jobban is eszi Lili :lol:

Dodi,Ronmay! Felálláshoz gratula! Néha már Lili is inkább állni akar,amikor le akarom őt tenni,de inkább nem hagyom neki,majd ha ő egyedül áll fel.

Ronmay! szomszéd kutya :twisted:

Ma egy kicsit összekaptunk apával,mert ugyebár az éjszakák nálunk most nem a legjobbak,mert Lili kb 3*kel.És mivel ő fél 8-kor szopizik,ezért még ha 11 körül kel,akkor megszoptatom,de utána már nem,mert tudom,hogy nem az a baja,hogy éhes. Persze apa csak mondja,hogy etesd már meg,mert akkor megnyugszik,én meg úgy vagyok vele,hogy egy 8 hónapos gyereknek már ki kell ürülnie a gyomrának éjjel,főleg,hogy ő elég sokat eszik napközben. Úgyhogy ráhagytam,úgyis,én megyek oda a gyerekhez és altatom vissza

:x

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Végre bepótoltam a videókat is!

Breki!
Ármin nagyon aranyos! :wink:

Bond!
Aranyosak együtt a gyerekek! Az különösen tetszett, ahogy védelembe helyezi Manó a növényt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyuszi!
Nálunk tegnap volt a brokkoli és ma a spenót! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És ma a spenótból megevett 160grammot!! :D
Nyomom a vastartalmú kajákat Petrába, hátha segít. Marhahúst is sűrűn adok neki mostanában.
Én rántást még nem tettem neki a kajájába, de már lehet, külön mondta a védőnő. Habarni meg még csak joghurttal habartam.

Ma vettem vaníliás Beba tápszert, hátha jobban beválik, mint a Milupa. Ennyit az elvekről, hogy este már nem adok neki cukrosat.
:roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

Petra 3.380-al született, és elvileg 1 éves korára triplázni kéne. Most 7.320. Gyakorlatilag majdnem egy kilót kéne mostantól híznia, hogy elérje a tripláját a születési súlyának. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Boo!
Ma nem lesz valaki terhes???
De, Ronmay kutyája már lehet, hogy az! :lol: :lol: :lol:

Ma én is lusta vagyok, nekem sincs kedvem takarítani, nem is takarítottam ma még semmit. :oops: :oops: De tegnap konyhaszekrényeket takarítottam, úgyhogy ma jár a pihenő. :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Boo! Csak április 15-e táján mondanak jó időt,pont ma néztem !

KépKép
KépKép
nyuszi81

Katy! Lili is csak azt a vaníiliás tápszert eszi,mást nem volt hajlandó,szerintem Petrának is ízleni fog. Mondjuk én már nem adom neki,mert rájöttem,hogy tényleg nem a tejemmel van a gond. Reggel és este szopizik már csak,annyi idő alatt meg csak feltöltődik a mellem :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi!
Lapfüggöny: Otthoni tisztítása nem megoldható, de vannak cégek, akik vállalják a tisztítását! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Nyuszi!
Hát remélem, hogy ez beválik, mert elég elkeserítő így a helyzet. Nekem tejem már alig van, hajnalban is sírt Petra, mert alig jött valami. Délelőtt nekiálltam fejni, eredmény: kb. 20 perc alatt, két ciciből: 5-6ml. Nem túlzok, meg kellett dönteni az üveget, hogy lássak az alján valamit. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
katy76

Katy! Tejci :cry: Hány óránként eteted Petrát? Nem lehet,hogy túl kevés idő telik el két etetés között és azért nem eszik eleget? Nálunk például most az vált be,hogy ebéd előtt elmegyünk sétálni egy nagyot és sokkal-sokkal jobb az étvágya Lilinek utána.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo

:lol: :lol: He-He ezért bosszúból elveszem tőle a "kölykeit" ha már nekem nem jön össze alapon :lol: Amúgy meg 2 éve fialt, úgyhogy letudtuk :wink:

Ti mit raktatok a spenóthoz, vagy sóskához?Aszem Katy írta hogy túrót? :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Triplázni???Sztem mi örülünk ha elérjük a 9kg egy éves korra, nem hogy a 9,8kg...., most járunk ugye 7,6kg-nál.. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Most jöttünk be kertelésből, teszek pár képet :D
Kép Kép
Kép Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Most már be ismerhetem h úgy volt h esetleg én is tagja lehetek a decemberi babváróknak..
Na most vagy mi is egy kis incidenssel indítunk,vagy egész egyszerűen nem lesz kistesó.Még a jövő hét közepén kellett volna megjönnie.
Igazából nem is tudom..csak nagy volt rá az esély.
Eredetileg úgy van apával megbeszélve h akkor kezdünk próbálkozni ha Tami kb kettő (másfél..még tartanak az egyeztetések) éves lesz.
Meg mondom őszintén úgy éreztem h most lesz kistesó..még azért meglátjuk.Nem vagyok elkeseredve,bár nem erre számítottam.
Sokat agyaltam,napok óta vagy éjfélig járt az agyam..azért egy kicsit szomorú vagyok.Viszont lehet h apát sikerül meggyőzni!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Ronmay!

Roló nagyon édes :D . Kis kontár :lol: .

Katy!

Szopi :( . Én kb. két hete nem szoptatok, és be kell valljam, nem gondoltam volna, hogy ennyire nem fog hiányozni :roll: . Végülis ez a normális állapota a testemnek :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Képek szupik!! :D :D :D :D

Ronmay!
Igen, én túróval szoktam adni a spenótot, + krumplit teszek még bele, de ma végül túró helyett sajtot tettem bele, mert elfelejtettem túrót venni.
Úgy csináltam, hogy a megtisztított spenótot pici olíva olajon megpároltam, ici-pici sót tettem bele és egy zúzott fokhagymát. Külön megfőztem hozzá a krumplit és a főtt marhahússal és a reszelt sajttal együtt összeturmixoltam.

Nyuszi!
Nem azzal van a gond, hogy Petra nem éhes, hanem azzal, hogy mini adagokat eszik. Ő születése óta keveseket eszik, általában 80-100 ml-ket szopott (még fél évesen is!). Apránként tágítani kell a kis gyomrát, de ez nem megy egyik napról a másikra.

Ja!, és öklendezett a vaníliás tápszertől is. :(
Belekevertem neki egy kis gabonapépet, + egy kis banánt, úgy megevett belőle 100 g-ot, és utána még belenyomtam 40g yogo banános joghurtot.

Ma én is kipróbálom a fürdés előtti vacsorát, hátha többet eszik,és utána talán hajlandó szopizni kicsit (mert ez is probléma, hogy már csak álmában szopik rendesen :( )

Kép
katy76

Ja, ezeket már régóta meg akarom mutatni:
Apa megállapította, hogy Botond unja a forgókáját, ezért feldobta neki (a cipőre külön felhívnám a figyelmet :lol: )
Kép Kép

Ez pedi a Dodianyu-féle szórakoztató center :lol:
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

mit csináljak csajok ??? :?: :roll: :cry: :cry: :cry: Azon kívül, hogy mostmár bőgök az idegtől. Zsombi nem eszik , nem eszik ma semmit. Hangulata jó, játszik, de egyszer evetthíg tejpépet cumisból és 2* szopizott , ami igencsk kevés. Most nem tudom semmivel sem etetni/itatni. Megpróbáltam ma beszélni a védőnővel, de nem értem el. Menjek be az ügyeletre? Mert félek, hogy kiszárad. A pólót azt rángatja le rólam miután elteszem a cicit, de abban már nincs semmi, úgyhogy hiába venném elő. Mostmár a cumisüveg sem kell neki. Teljesen begolyózok. Párommal már 80* összevesztem, gyerek előtt próbálok nem idegbetegeskedni, de mindjárt szétrobbanok.

Kép
ikoka7

Most boldogan mászik, de ez nem normális dolog szerintem, hogy ennyit eszik/iszik.

Kép
ikoka7

Dodi : megkérdezném Anyukádat, hogy mit csináljak ???

Kép
ikoka7

Dodi,
nagyon édesek a képek a kutyával!!!!!!
Szórakoztató center :D :D én ma fürdés előtt adtam neki egy halom zoknit, hogy párosítsa össze :lol: elég sokáig elmolyolt vele...

Ikoka,
szerintem ha iszik, akkor nem lesz gáz. Drukk!

KépKép

KépKép
kispocok13

ikoka7! :)

Ne pánikolj! :!: Ha Zsombi jól érzi magát, és a pelusok is okésak, akkor most ilyenje van. A kiszáradáshoz nagyon sok kell. Ha más nem kell neki, akkor vizet adjál neki. :wink:
(Tegnap óta Hugi is sztárjkol: máskor ettől jóval többet szokott enni. :shock: :roll: Ev van. :wink: )

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Ikoka!

Anyu azt mondta, semmi gáz, nyuuuugi :wink: ! Egy ilyen korú gyereknek (fosós-hányós betegség nélkül) 2-3 hét kéne a kiszáradáshoz, szóval maradjatok szépen otthon, mert nem fognak vele az ügyeleten sem csinálni semmit. Még ha keveset is, de evett, ennyi elég, hogy ne száradjon ki. Amit tehetsz:
1. Megnyugszotok!!!!!
2. Valahogy csillapítani kell a fájdalmat, anyu Cataflam cseppet javasolt, vagy Germicid C kúpot, vagy még esetleg a Nurofent. Az első kettőt asszem fel kell iratni, szóval azzal kezdjetek. (Nem próbáltál még tanácsot kérni a gyerekdokitól, hogy mit adj neki?)
3. Egész nap kínálgasd étellel-itallal. Ha csak pár kanállal is, de valamennyit biztos bele tudsz diktálni, és sok kicsi sokra megy :wink: .
Ja, és anyu mondta, hogy ilyen korban, főleg ha nem betegek, mindig esznek annyit, amennyi szükséges. Szóval éhenhalni nem fog, ráadásul van is rajta túlélócsomag :wink:

És egy tipp mindenkinek: az ilyen komolyabb(-nak vélt) problémákkal bátran hívjátok a gyerekorvost, mert a védőnők általában csak kedvesen találgatnak :roll: . Én nem becsülöm le őket, de az ilyesmi egyszerűen nem az ő asztaluk :wink: . A doki pedig nem csak arra van, hogy szurit adjon! Ez a dolga :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispocok!

Én is pontosan ma reggel ültettem a zoknikupac mellé, hogy válogasson :lol: :lol: :lol: !
Amikor meg elkezdett mászni, mondtam neki, hogy akkor most már igazán letakaríthatja a konyhaszekrényt :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok

Sajnos nem lettem okosabb a doki látogatása után.
Jól megvizsgált kézzel kétszer is, hasamat is jól megnyomkodta, ultrahanggal is alaposan megvizsgált, és közölte, hogy nem lát semmit.
A mensim alapján 6 hetesnek kellene lennem, de mondta, hogy a szoptatás miatt nem lehet pontosan tudni, mikor eshettem teherbe, így még vagy korai még nagyon a terhességem :roll: , és azért nem látszik, vagy méhen kívül van :( .
Mondtam neki, hogy tegnap este óta fáj a derekam, vese tájékon bal oldalt, nem mondott rá semmit. Most utána néztem a neten, húzó deréktáji fájdalom az egyik jele a méhen kívüli terhességnek.
Odinál nem volt ilyen tünetem, és tudom, hogy nem jelent jót.
Mondta is, hogy a császármetszés miatt nagyobb a kockázata a méhen kívüli terhességnek.
Két hét múlva, április 15-én akar újra látni, és aznap el kell végeznem még egy tesztet.
Sajnos abszolút nem nyugodtam meg, sőt....
Hosszú idő lesz ez a két hét..., remélem addig nem kell beszélnem az orvossal.
Hétvégén megyünk Esztergomba pihenni, nagyon jó lett volna, ha biztosabbat tudtam volna.

Ja, és annyira alapos volt a doki, hogy utána rózsaszínű lett a betétem :cry: . Remélem csak a vizsgálattol.
Basszus ez most annyira nem hiányzott.

Kép
Kép
orsi777

Orsi!

Sajnálom, hogy nem tudtál meg biztosat :( .
UH nem volt :shock: ? HOgy alapozhat kézi vizsgálatra?!?!? 2010-et írunk! :x Főleg, hogy egy estleges méhen kívüi terhességet óriási hiba csak így hagyni lógni a levegőben! Nem akarlak megrémíteni, de én a helyedben biztosan kérnék egy időpontot UH-ra ((bárhol), mert ezzel nem szabad viccelni. Bár én nem hinném, hogy méhen kívüli, egyszerűen csak tényleg picurka még. A tesztek kb. 10-14 nappal az aktus után már kimutatják,szóval közel sem biztos, hogy 6 hetes. De erre nem lehet alapozni, ez komoly dolog!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

De!!!! Kihagytam, hogy alaposan megvizsgált a hüvelyi ultrahanggal.

Kép
Kép
orsi777

Orsi,
sajnálom hogy semmi jó hír és megnyugvás...pihenj és amennyire tudsz, próbálj meg nem idegeskedni....

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?