A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júniusi babák

Na, most nem volt sokat :D:D

Geo:
Értettem én... :D Csak nekem meg szómenésem volt :D

Detti!
Javulgat... még kék, de alakul :D
Majd jövő héten 7végén lesz izgi, amikor már majd megpróbálok ránehezedni. :)

Heni!
Jajj, de jó nektek ma!!! :D Remélem párod rendbe jött!!!!
Kérjük majd a képeket :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Luna!
Köszi :D:D:D Várj, mindjárt keresek régi képet. Itt hátha van...

Eszter
Kép
Kép
vok

Na, kutattam...

Kép 57 kilós

Kép nagyobban

Kép Hannával 30 hetesen

Eszter
Kép
Kép
vok

Na egy gyors bekuk.

Vok: meg se ismernélek a régi képek alapján, de szerintem a régi és az új is jó!

Na most már én is felrakok egy pocakos képet, bár már 2 hete készült:

Kép

Kép
bhdetti

Nikvik,
iszonyatjóó a blogod :wink:
és még nekem mondták a lányok, hogy nincs nagy hasam :lol: :D
csini vagy :D

Vok,
90kiló vagy? nekem elhiheted, nem látszik!! és szegény!! hogy be van "bugyolálva" a beteg lbad.. :(
szép vagy a képeken! milyen alkalomból készültek?

Képzeljétek,
nyertem, vagy kaptam vagy mi a szösz egy eurorest hotelcsekket. azt hittem, hogy kamu, de utánanéztem, és kiderült hogy nem az, illetve az egyik András-féle barátaink is ezzel voltak anno Bükkszéken.
és ma jött meg!! eddig nem mertem mondani Andrásnak, mert ha mégis kamu lett volna, háát... :oops:
és tök örülök neki, mert augusztus utolsó hetében, vagy szeptember első hetében szerettünk volna lemenni egy pár napra a Balcsira, és így legalább nem kell majd a szállást fizetni, csak a kaját :D :D

nemrég jöttünk haza, megvettük a húsvéti tojikat, meg voltunk a Csengeryben, és halljátok nagyon-nagyon szép lesz, már alig várom, hogy készen legyem!!! :lol:
majd csinálok nektek ilyen előtte-utána összeállítást :wink:
Vendég

Vok,
most esett le!! Hanna csinálta a kpet?? :shock: nagyon ügyi :lol:
Vendég

Geo!
Az első érettségizős osztályom szalagavatója volt. :D:D 8 éve :)

Tök jó, hogy jól halad a felújítás!!! :D:D

Hááát, én lennék a legboldogabb, ha nem azt mutatná a mérleg, amit. :D:D De sajna jól mutatja...

Detti!
csini vagy! :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Igen, Hanna telcsivel szuper képeket tud csinálni. :D:D Nagyon kis cuki. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Luna, szerintem Te is nagyon csini vagy a pocis képeden!

Vok, egyáltalán nem látszik, hogy 90 kg vagy! Az arcod nem sokat változott a régi képhez képest. Ha most is sminkben lennél szerintem még kisebb lenne a különbség. Szegény meddig kell még hordanod azt a műgipszet a lábadon??? Mikor ér véget a szobafogságod?

Geoo, köszönöm! Hát igen mint ahogy Te sem én sem tartozom a nagy hasú kismamik közé

Detti, Te is nagyon csini vagy!

Ahogy látom a mostani kismamik szinte csak pocakra híznak. Én legalábbis szinte csak a pocakra híztam. Nekem nagynak tűnik a pocakom a kiindulási ponthoz képest, de amúgy meg tényleg elég pici. El se tudom képzelni, hogy hogy fér el benne kicsicsaj, aki egy hete 1100 gr-nak mértettett, plusz a magzatvíz, a méhlepény.... :roll:
Vendég

Luna, hát olyan idiótán vannak a méretezések a kisruhákon, már amelyiken látszik, meg ugye ezer helyről szereztem be (turkáló, eBay, Vatera, bolt) és mindegyik máshogy van. Aztán van olyan, amin mondjuk van 0-3 hóig, de azok sem egyformák és szerintem tök nagyok.
Most gyorsan vateráztam 3 db 56-os rugit, aztán majd meglátjuk.

Nikvik, köszi a blogot, gyorsan elmentettem, majd beleásom magam.
Hűűű, gyönyörű a kalácskád, Te pedig irtó csinos vagy.

Vok, milyen kis ügyi Hanna, hogy így le tudott fotózni. Nekem pl. anyukám is, keresztanyám is képes olyan képet csinálni, amin a fele nem látszik a lényegből. :D
Nahát, hát én sem látlak annyi kilónak, amit írtál.
Na, akkor a cél gondolom az, hogy ismét olyan csudacsini legyél, mint azon az 57 kilós képen.

bhDetti, Te sem panaszkodhatsz, jól áll Neked is a pocak, felesleg sehol.

Kép

Kép
***csilla***

Hát jó reggelt!

Én zárok, én nyitok? Ilyen sem volt még! :)

Nikvik, megnéztem a blogodat, hát minden elismerésem. Biztosan nem én vagyok az első, sem az utolsó, akinek nagyon tetszik. Egyszerű, átlátható, de mindemellett roppant ízléses, gyönyörű képekkel illusztrálva, ah, szóval ez igen!
Nagyon szép menyasszony voltál, azért látom, volt némi izgalom benned. :)

Heni, újdonsült feleség, jelentkezz!

Jelentem, olyan, de olyan jót aludtam; ilyen hosszú hónapokkal ezelőtt volt utoljára. 7-kor keltem és előtte egyszer sem, szóval majdnem 8 órát aludtam. Nálam ez a rekordok rekordja.
Na, indultam pogácsát sütni!

Kép

Kép
***csilla***

Nikvik, a konyhádról majd' elfeledkeztem. Hát csúúúúcs, amolyan prospektusba illő. Kb. akkora lehet, mint a lakásunk. :lol: Szóval nagyon-nagyon mennyei, el is hiszem, hogy szívesen sütsz-főzöl benne ilyen guszta dolgokat, öröm lehet benne dolgozni.

Na, most már tényleg megyek pogácsázni.

Kép

Kép
***csilla***

Sziasztok!!!

Jelentkezem....

Nemrég kapcsoltam be a számítógépet, és igaz csak kutyafuttában olvastam el a hozzászólásaitokat, de iszonyat jól esett/esik, hogy gondoltatok rám. :D :D A jókívánságokért külön köszönet jár mindenkinek! :D

Tegnap reggelre már olyan hangulatban voltunk, hogy mindenen csak "röhögtünk" - szó szerint, mint 2 kamasz gyerek. Lehet, hogy a tudat alatt jelen lévő izgatottságunkat próbáltuk így leplezni.

Délelőtt levágtam apa haját, majd átszaladtam barátnőmhöz, hogy az én hajammal is kezdjünk valamit. 1 órára végeztünk, gyorsan hazaszaladtam, majd Bogi is ébredt a délutáni alvásból. Megebédeltünk, majd kivasaltam apa ingét és az én ruhámat. Aztán gyors öltözködés.

Azután mentünk a tanúkhoz, akiknek szintén van egy 3 éves kislányuk és az ő barátnőjük vigyázott a két kiscsajra, míg mi esküvőztünk.

Negyed négyre már a Városházán voltunk. Ott elkérték az igazolványokat, és fél négykor vonultunk is befelé. Egyszerű "szertartás" volt, aláírás, gyűrűhúzás... de az egyszerűség ellenére nekem mégis olyan meghitt volt az egész. Az anyakönyvezető nagyon jó szöveget mondott - tetszett.

Aztán elmentünk a gyerekekért, átöltöztünk, és nálunk volt egy kis ünnepség, szabadon, lezseren, kényelmesen.

Máris átmentem a fotókat a számítógépre és akkor rakok fel néhányat a NAGY eseményről.

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!!!
Vendég

Először is egy pocakfotó. 32 hetes.

Kép 32+5

Kép
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Boldog Nyuszit!

Heni, gratulálok Nektek!!! Nagyon-nagyon csinos voltál!!! A ruhád, a hajad, sminked, nagyon elegáns és szép voltál!! :D

Én meg húsvét örömére bekaptam vagy egy gyomorrontást, vagy valami hányingeres-hasmenéses vírust, de nagyon szarul vagyok.

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Heny !!! Gratulálok ÉN IS!!!!! NAGYON SZÉP VOLTÁL csak úgy sugároztál!!!!! :-) nagyon aranyosak vagytok a pároddal
Vendég

Nicvic GRATULÁLOK A BLOGODHOZ! de tényleg! na ez nem semmi de szó szerint :-) én is régótta akarok csinálni de hát mindig az a fránya idő meg nem is értek a blog kialakitáshoz - lehet hogy itt a baj :-)

ma érzem megint a frontot! hálaégnek itthon vagyok ma is és holnap is!!!!! remélem addig elmúlik!!! bár most családi ebéd lesz!!!!

a kezem detti nekem is zsibbad egy csomót szerintem normális! (én annak vettem :-)) ...
Vendég

Heni: jók a képek. Csinik voltatok. Jól ötvözted a kismamit meg a menyasszonyt!

Nyuszika: jobbulást kívánok! Remélem hamarosan élvezheted a sonka, majonéz és torma nagyszerű ízét.

Kép
bhdetti

Henibaby,
nagyon csini voltlál, szép képek születtek :wink:

lkNyuszika,
jobbulást kívánok!

mi ma reggel fél10re már Pásztón voltunk anyáéknál, reggeliztünk egy csomó sonkát, tojást, meg rántott husit. ezután kimentünk a nagyszüleimhez Ecsegre. ott beszélgettünk picit, aztán vissza Pásztóra. ekkor jöttek a nagynénémék, akik 5ig ott voltak. aztán ők elmentek, majd jött anya barátja, meg addigra hazaértek azok is, akiké a ház ahol most anyáék laknak (ők Angliában élnek, de most Húsvétra hazajöttek), volt egy nagy ebéd: húsleves, csirkepöri nokedlivel, ubisalival, aztán jöttünk is haza, most ültem le a géphez.

Szép estét mindenkinek.. én piizek, hulla vok..
Vendég

Heni, akkor még egyszer sok boldogságot Nektek! Igazán nagyon csini voltál. Én is ilyen kis szolid, egyszerű esküvőt szeretnék majd egyszer.

Nanetto, akkor pihengess tényleg!

Nyuszi, jobban vagy már?

Geo, hihi, hát tényleg a kajáról szólnak Neked ezek az ünnepek. Legalábbis az írásaid is ezt igazolják. :D
Nincs friss képed a Csengeryről?

Nekem sajnos most már éjjel is többször keményedik/feszül a pocakom, fel is kelek rá, alig bírok olyankor testhelyzetet váltani. Izgulok, hogy szerdán milyen híreket kapok a dokitól.
A kezem nem zsibbad, viszont hetek óta fájnak az ujjaim, alig bírom őket behajlítani. Nem vizes, de mégis feszül és olyan, mintha izomláz lenne benne.

Kép

Kép
***csilla***

Sziasztok!

Köszönöm a jobbulást. :D
Sajnos nem nagyon lettem jobban, így a húsvéti nagy kajálás részben kimaradt, azért nem mindennek bírtam ellenállni, így a pocim sem könnyen jön rendbe, de ami késik nem múlik. :)
Majd a héten igyekszem diétásakat enni, majd meglátjuk hogyan sikerül. :)

Csilla, a kezeimmel nekem is az van, amit Te írtál, nekem éjjelente zsibbad is, és napközben meg alig hajlik, ráadásul dagad is, nem jön fel már egyik gyűrűm sem.
De már csak 2 hónap. :D

Egyik ismerősünk éjjel megszült, a hidegfront miatt, pedig 28-ra volt kiírva, de minden rendben van vele is, babával is, kisfiú, és 3300 gramm. :D És csupa jókat mondott a kórházról. :D Eddig csak jókat hallottam, remélem Nekem is majd ez lesz a tapasztalatom.

Én egyre többet gondolok a szülésre, ez ugye normális? :)

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Heni, nagyon csini voltal (vagy!!) gratulalok en is nektek!! :)

Csilla, az ujjak sajgasa meg isomlazszeru izeje is normalis, a hormonok izuletekre mert hatasa :) Nem kotelezo tunet, de van ilyen. (keme az egesz jobb kezfejem fajni szokott, de ratesz egy lapattal az izuleti nyavajam, azert erzem feloldalasan jobban). A masodik szulese utan jott elo ez nekem, szoval ez utana is lehet meg egy darabig, alig bortamfogni vele, aztan a doki mondta majd elmulik, es ugy is lett. Erdekes, hogy nem a terhesseg alatt jott akkor.

Lanyok, beszeltunk anno a ruhameretekrol, Nextet ugye fotoztam is, hogy up to 1 hos vagy up to 3 hos meret melyik-melyik. Akkor irtam is, hogy a 0-3-as Next badik nekem ranezesre irto nagynak tunnek. Nost tegnap kaptam egy par 0-1 hosat... hat rendesen 3 centi kulonbseg van koztuk.
(ami erdekes meg, hogy a next 0-1 hos napozok viszont messze nem a 0-1 hos badik meretei, hanem a 0-3 asoke... szerintem egy 0-3 hos NEXT napozot ezek alapjan a mi csemeteink mar nem fognak tudni hordani mert mire belenonek itt az osz :))

Osszerakodott nalunk is a babaagy meg a polyazo. Minden csak ugy betolva meg a szobaba, de megmutatom, had teljen az oldal :)
Kép
Kép
ezt meg csak azert, hogy nagyjabol lathato legyen, milyen volt alapbol a szoba, egyaltalan nem bebinek tervezve. Evekkel korabban festettem, a margaretas lampa is tok veletlen kerult a passzolos falhoz joval korabban :) Es a margaretakon ahol helyenkent latszik egy piros potty, azok felragasztott dekorboltos apro fa katicak, ezt csak otletnek mondom, hatha valakinek jol jon, hogy a decoboltokban van egy csomo ilyen ragasztos kis fa izeke, na ezekkel is jo lehet dekoralni :)
Kép
de meg csak felkesznek sem mondanam az egeszet, ami latszik a kepen az mar mind adott volt jo ideje :)

luna6

Csilla,
képem van, de majd csak akkor láthatjátok, ha már teljesen kész :lol: :lol:

lkNyuszika,
ne izgulj, sztem ilyenkor (kari, húsvét...) mindenki zabál, mindenkit tömnek, hogy egyél, meg hasonlók, de hát ez van.. én sem álltam ellent semminek :oops: :wink:
Gratulálk az ismerősödnek :wink:
persze hogy normális :P pl em is tudom mi lenne velem ha már bent laknkánk a Csengeryben, minden készen lenne, a vizsgáim is meglennének, és még így kellene várni... jajj megőrülnék :)
de így még marad az, hgy jún.16előtt ki ne bújjon :D
viszont gondolni én is sokat gondolok szülésre, gyereknevellésre, stb. :wink:
lehet h a fele nem így fog menni élesben, de lelkiekben így készül az ember :)

Luna,
nekem így is tetszik a szoba, nagyon jól alakul :wink:
Vendég

Csilla,
képem van, de majd csak akkor láthatjátok, ha már teljesen kész :lol: :lol:

lkNyuszika,
ne izgulj, sztem ilyenkor (kari, húsvét...) mindenki zabál, mindenkit tömnek, hogy egyél, meg hasonlók, de hát ez van.. én sem álltam ellent semminek :oops: :wink:
Gratulálk az ismerősödnek :wink:
persze hogy normális :P pl em is tudom mi lenne velem ha már bent laknkánk a Csengeryben, minden készen lenne, a vizsgáim is meglennének, és még így kellene várni... jajj megőrülnék :)
de így még marad az, hgy jún.16előtt ki ne bújjon :D
viszont gondolni én is sokat gondolok szülésre, gyereknevellésre, stb. :wink:
lehet h a fele nem így fog menni élesben, de lelkiekben így készül az ember :)

Luna,
nekem így is tetszik a szoba, nagyon jól alakul :wink:
Vendég

Luna, nagyon cuki az alakuló babaszoba. Bár már így is érkezhetne a kisfickó, akkor is szép birodalma lenne.
Igen, én emlékszem a Next-es filozofálgatásodra.
Rendeltél végül pelustáskát?

Na, tök jó, hogy akkor ez a kezes-ujjas dolog nem csak nálam van és majd el is múlik. Csúcs!

Ma megragaszgattam végre valahára a szétnyúzott mesekönyveimet, felraktam a rajzaimat a falra, a helyükre, szinte már semmi nincs hátra, csak az őrült várakozás. Illetve a kórházas cucc felülvizsgálata, kiegészítése, átnézése.

Nyuszi, igen, szerintem tök normális, hogy egyre többet gondolsz a szülésre, legalábbis én is így vagyok vele.
Éjjel pl. azt álmodtam, hogy na, hogy is meséljem, mert tiszta zavaros borzalom az egész. Szóval kibújt belőlem valami/valaki, de nem volt látható semmilye, csak egy kb. cseresznye nagyságú fekete kezecske, hajszálvékony ujjakkal, amit meg tudtam fogni és Ő is megfogta az enyémet. De tudtam, hogy még nem jó, hogy kint van, ezért megpróbáltam úgy ahogy van, visszatolni az egészet, de egy ilyen fekete műanyag dobozban volt és hmmm, a hüvelybe még be tudtam tolni, de onnan már nem ment feljebb, tehát a méhszájnál megakadt. És akkor szerencsére felkeltem.
Borzalom volt...

Kép

Kép
***csilla***

Geo, na, szép! Így is várakozunk és izgulunk minden nyavalyán, most még a képeidre is várjunk? Ejnye, na! :D

Én bár 06.19-re vagyok kiírva, nagyon szeretném, ha 06.06-án találkoznánk. Egyrészt a 6-os a kedvenc számunk, másrészt nem hiszem, hogy az utolsó 2 hét hiányozna nekem, azt mondja mindenki, hogy az már csak szenvedés, harmadrészt, akkor már biztosan, hogy mindene szépen ki van fejlődve kicsi Lénának, úgyhogy én nagyon várnám aznap. De hát ez persze csak kívánság és vágyálom, majd meglátjuk.
A kívánságom ezen a téren az, hogy június legyen a mi hónapunk. j

Egész nap sétáláshoz való időt várunk, de vak sötét van és zuhog az eső. Undorító... :?

Kép

Kép
***csilla***

Csilla, kivetelesen en irhatom most, hogy verofenyes napsutes, meleg is, talan az elso igazan meleg tavaszi nap (ez nalam veri a 20 fokot, alatta az meg telies :D) Pelustaska meg figyeloben, meg nezelodok hatha valtozik... lassan haladok :) (tenyleg nem tul nagy amit en kineztem, de emlekeim szerint nekem egyik gyereknel sem kellett soha semmi nagy pakk, volt egy sima hatizsakom es abba belefertunk, nem nagyon mentem veluk tobb napos turara, illetve a Mancival ide igen, de az mar ugysem pelustaska kategoria :D szal nekem pont egy ilyen aproka fog kelleni asszem, ami par oras max egy reggeltol estiges kintmaradasra oke... de meg atgondolom, azota is, hogy irtad ezt gondolom atfele :D)

Nalunk nincs unnep ma... csak ugy megjegyzem :)

luna6

Jah, Csilla meg azt akartam irni, hogy a nagyot en is vartam volna... nem ket hettel korabban, hanem mondjuk a kiiras napjan... ket es fel hetet huzott ra :D:D Szoval tenyleg nem kivansagmusor. Ok tudjak (persze ha nem jon kozbe koran erkezes egyeb okok miatt) meddig jo ott nekik benn. A 40 het is azert annyi, mert ennyi kell. Az utolso hetek is :)

luna6

Sziasztok, mi is húsvétoltunk, nagy evéssel. Én inkább a friss salátákból ettem, mert az itt szokásos húsvéti ételeket nem bírom megenni.

Heni,gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek!! Nagyon csini kismama-menyasszony voltál!

Csilla, Nanetto, köszönöm :oops: .
Nanetto, ha ihlet és ötlet van, hogy miről írnál szívesen blogot, akkor csak első lépést kell megtenni, utána már lesz időd, hogy mindig új dolgokat írjál bele. Az egyik legegyszerűbb blogos felület a Blogger. Magyarul is elérhető és nagyon könnyű kezelni.
Csilla, nekem se volt ekkora konyhám. Decemberben,karácsony előtt egy héttel költöztünk ide az új lakásba, addig nekem is feleekkora konyhám volt.

Luna, nagyon klassz lesz a babaszoba. Tetszik, hogy az ágy nem a szokványos fehér vagy a fa szín valamilyen árnyalatában pompázik!
Rákerestem a next-es babaruhákra és irtó aranyosak! Meg is nézem, hogy az e-bay-en van-e a kislánynak való hálózsák, mert az nagyon tetszik!
Vendég

Nikvik, a ebay tele van next babaruhakkal, lanyos meg sokkal tobb van mit fius, cvsak kicsit vadaszni kell, hogy ki hajlando elkuldeni. De kezeskedem erte mostmar tobb ev tavlatabol, hogy minosegukben nagyon jok (minimalis kivtellel, hibak mindenhol becsuszhatnak) es nagy osszesegebn nekem az o dizajnjuk jon be legjobban, Ugyhogy az en second hand fiacskam ebayrol oltozik foleg ebbol, mert tudom mire szamitsak minisegben ha ezt veszek :)
Zsakot talan egy fokkal macerasabb loni nextet... valamiert a baba decos dolgokat nagyon kevesen kuldik, de nem lehetetlen :) De a csajsziruhaik iszonyu edesek, klasszak, szuperek... enyim nom mar nagylany, de meg ott is boven oltoztetem ebbe, mi tobb a terhesgatyom is onnan van meg felso is. Bevallt a minoseg, es ebayen toredekaron hozza lehet jutni, neha teljesen uj cimkes darabokhoz is.

luna6

Luna, már körül is néztem. Sajnos a hálózsákot nem találtam, viszont ruhácskákat igen.
Mi is rendszeresen rendelülnk az ebayről (ugyan nem ruhát, de eddig még nem csalódtunk), és most először az amazonról is rendeltünk (a sterilizátort) még nem jött meg, de nem aggódunk mert ápr 1-én postázták és még húsvét is volt közben.
Hálózsákban azt hiszem ezt fogom megrendelni, mivel nálunk irtó meleg van még éjjel is május végétől szeptember végéig, tehát 2.5 tog-osat nem adhatok rá mert megfőne. 1 tog-osban ez a kedvenc: http://cgi.ebay.co.uk/NEW-SLUMBERSAC-BA ... 3a594b862d

Angelcare-el van valakinek tapasztalata? Itt borzasztó drága az üzletekben, de a neten szintén találtunk fele árért vadi újat. Ha a sterilizáló épségben idér, valószínű megrendeljük. Az eddig olvasott kriták nagyon dícsérik, de jobb lenne valakitől személyes tapasztalatot hallani.
Vendég

Na en kozben szunyokaltam egy keveset az erkelyen ama ominozus fuggoagyban. Tok kenylemes, pedig azt hittem most nem fogom ertekelni :) Huszonpar fok van ott, veeegre!!

Nickvik, nagyon edi ez a halozsak. A markaja is jo, biztos hibatlan. Lattam ma 0.5 TOGosat is ebayen, szoval meg ezt is alul lehet mulni :) De pont tegnap jott meg az enyim 1 TOGos is, es tokeletes lesz a nyari idoszakra :)
Nekem az autosules, a babakocsi de meg a szoptatos fotel is (Nanetto buzditasara) beayrol jon, postan.
Legzesfigyeloreol tolem gyakorlati tapasztalat nem fog jonni, hiaba harmadik csemete :) Nem volt nekem, de nem is lesz, nem voltak korababak eddig sem, ugyhogy nem volt ra szukseg :) Egyetlen eloetbeli tapasztalatom volt vele csak, baratnom (nem kora) babaja felebredt a lakas masik vegeben, mondtam megyek felveszem, de hat nem is tudtam hogy ilyenjuk van meg nem ertek hozza ugye, nem is volt feltuno. Felvettem a gyereket, kisetaltam vele, na volt utana riasztas :D:D:D:D Az en idegrendszeremnek ez nem is hianyzik, tuti magamnal is elfelejtenem kikapcsolni. :D Vagy ha beriasztana tevedesbol akkor is fraszt kapnek :) De ha ugy alakulna, hogy tenyleg kell, akkor persze vennek en is :)
Nah lenyeg a lenyeg, hogy en nem tudok rola sok mindent mondani :) Nekem egy bebitelefon kellene majd, de egyelore meg hattergondolat... van az IKEAban is egeszen jo aron, lehet majd utananezek annak is a neten, mit irnak rola akik hasznaltak mar.

luna6

Luna, hát persze, értem én a 40 hetet, ez csak egy kis kívánság.
Nekem a 2,5 hét tragikus lenne mert június 30-ig feltétlenül és mindenképpen meg kell születnie a babának, ugyanis lejár a munkaszerződésem és akkor búcsút mondhatok a GYED-nek. :shock: Na, az iszonyat lenne. De ezzel nem is számolok, nehogy bevonzzam.
Abban az egyben bizakodom, hogy mivel órára pontosan tudjuk a fogantatás dátumát, így emiatt a kiírás dátuma is halál pontos. Szóval végső esetben marad plusz 11 nap ráhúznivaló. De több egy perccel sem. :D

Nikvik, irtó cuki a hálózsák.
Az én nagy kedvenc hálózsákom is eBay-es. Annyira édes pofa számomra, azt hiszem, 300 forint volt.
Nekem sincs légzésfigyelős tapasztalatom, nem is olvastam utána, mert nagyon nem szeretnék. Félek, hogy az őrületbe kergetne, mert amúgy is egy paragép vagyok.

Végül kimerészkedtünk ebben a f*s időben egyet sétálni, egy órát tekeregtünk, nagyon jólesett, de azért most már hol van az igazi tavasz??????

Kép

Kép
***csilla***

SZIASZTOK!
Visszaolvastam mindent!

HENY: GRATULÁLOK AZ ESKÜVŐTÖKHÖZ, KÍVÁNOK SOK BOLDOGSÁGOT, SZERETETET! Minden szépet és jót!!!!!

KILÓK: Már én is kereken 50 kiló vagyok, ez 7 kg plusszt jelent, de kit érdekel.Majd lemegy... :roll:

LUNA: Honnan van az az édes kékséges babaágyad?Venni szeretnék én is!!!

NIKVIK: Nagyon jó a blogod! Te pedig szemtelenül fiatal és szép vagy!!!

POCAKFOTÓK: Nagyon szépek lettek mindenkiéi.

RÓLUNK:
Megjártam a sebészetet, akkora külső és vérző belső arany erem lett, hogy csak feküdni tudtam 4 napig szinte. Még a pisilés is fájt.Már fél oldalon tudok ülni, haladás.Meg kellene műteni, de azt ugye most nem lehet, marad a jegelés, meg a kenőcs, stb...
Lilike már meggyógyult, meg Apa is .
Én már csak köhögök.

Kép
rozsa1979

Rozsa,
jobbulást kívánok!!!
Vendég

sziasztok!

N I N C S kedvem dolgozni!!!! :-(
a fenébe!

LUNA!help me! hogy kell keresni ujjatlan rugdalozót? nekem olyan kéne de mindig csak a hosszúak jönnek be! pedig szeretnék 3 rövidujjast! nyárra való tekintettel!!!!!
KÖSZÖNÖM ha van ötleted! (de neked úgyis van mindenre :-))

a hétvégém nagyon nagyon jó volt! tegnap pasival romantikáztunk! ahhhh :-) VÉGRE!

és az aranyér! jesszum... én mindig úgy rettegek tőle! nekem most jó a caci (konkri szavaival élve) de azért nem az igazi!!!! :-( de igyekszem jó sok lekvárral ilyesmikkel :-) de GYÓGYULÁST!!!!!!
Vendég

Rozsa, a babaagy ikeas Mammut agy :) A katalogusban pl (mar ami nalunk megjelent de gondolom a magyar ugyanaz csak magyarul van irva) nincsen benne, en is csak az aruhazban talalkoztam vele :) (de a portugal honlap hozza a keszletet, szoval a magyaron is meg lehet tuti nezni, hogy van e nekik) Es jobbulast!!!

Nanetto: hat ugye ott a baj, hogy ok sem tudjak minek mi a neve :) Ennek megfeleloen minden osszevissza... ami segithet, hogy a rugik leginkabb Sleepsuit es babygrow cimszo alatt futnak... na most ha ehez beirod, hogy sleevles akkor elvben jo, gyakorlatban azert nem tokeletes, mert ha az elado nem irta be, akkor suthetjuk :) Jah, azert vest cimszo ala is be-betevednek a rugik, illetve romper cimszo alatt vannak leginkabb a labfej nelkuli rovidujjasok meg ott is lehet ujjatlan. Szal tudod, asni kell :)

Aranyerrel nem talalkoztam :) En jol allok, a minden reggeli muzli abszolut mukodokepesse tesz mindent :)

luna6

Sziasztok!
Ne haragudjatok én most senki hozzászólásához nem tudok írni, de nagyon várom, hogy legyen úgy időm, hogy Nikvik blogjába is belekukkantsak, midnen érdekel, csak most éppen annyi időm volt, van, h átfussam, miket írtatok. Tökjók a pocifotók, majd én is jövök, de a telefonomról le kell még varázsolni.
Nagyon szépen alakultok, Luna, irtó édes a bébiszoba.
Nálunk ma húzzák a falakat, férjem szombaton behúzta az áramot, lesz a babaszobában halványra letekerhető falikar, amit majd az ajtónál tudok kapcsolni. Ha sír a Pincuri, és megyek be hozzá, tudok csak sejtelmes fényt is kapcsolni neki.

Szép volt a húsvétunk, jó érzés volt ara gondolni, hogy jövőre már a kis örökmozgó is velünk lesz. A templomban vasárnap a lelkész rámnézett, s külön mondta nekünk (iagz, férjem jó ismerőse), hogy látja, igazán Áldott Húsvétunk lesz, jaj, de büszke voltam, kitoltam az amúgy is óriási hasam :)

detti_10

KÖSZI LUNA! mindjárt rávetem magam!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi a bepofátlankodásért.

Eladó bébé confort high treck oxigen red babakocsi,
hordozó,mózeskosár, pelenkázó táska külön-külön vagy szettben .
Kitűnő állapotban, alig használt.

Eredeti ár:

Mózes:69900 Ft
Hordozó:44900 Ft
Babakocsi: 79900 Ft
Táska:16900 Ft

Eredeti ár szettben durván 212 000 ft.
Én eladom 130 000 forintért!

Külön:

Mózes:50 000
Hordozó:30 000
Babakocsi:60 000
Táska:10 000

concord ultimax gyerekülés 0-18 kg-ig használható. Alig használt, kítűnő állapotban van. Eredeti ár 64900
Irányár: 45 000ft

Érdeklődni lehet:
Liegl Attiláné: 0630 381 7904
liegl@invitel.hu Kép Kép Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabi1 2010.04.06 10:09-kor.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

nincs mit :)

Es ha valakinek szuksege lenne igazan jo aron (bar otthon a piacon lehet mas arak vannak, nem ismerem) markas zoknikat (finom pihepuhakat is) mennyisegben a gyereknek, akkor erdemes ide belesnie:
http://shop.ebay.co.uk/bambinoboutiques ... =&_ipg=200

luna6

Sziasztok!

Luna: Nagyon jó a gyerekszoba! A babaágy különösen tetszik.

Rózsa: Jobbulást neked! Gondolj arra, hogy már nem sok van hátra!

Nikvik: Irtó jó a blogod. Tegnap este azt olvasgattam. Sok érdekes és hasznos dolgot megtudtam belőle.

Én is egyre többet gondolok a szülésre. Főleg, mert egyre nehezebbemre esik bármit is megcsinálni. Mindig eltervezem, hogy ma ezt és ezt fogom megcsinálni, de jó ha negyedéig eljutok, alig várom, hogy leülhessek. És ez néha bosszant, hogy nem érek a munka végére. Alig teszek pár mozdulatot, máris lihegek, hajolni már a hasamtól nem bírok.... szóval ez már tényleg terhes.
Vendég

Konkri, Vok: Merre vagytok???

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat!!!
Vendég

Sziasztok!

Heni!
Vagyok, vagyok, csak Hanna lefoglal... :D:D Meg egyedül voltam a 7végén vele és az jó nehéz volt. közben jöttek barátnők látogatni. :D
Nagyon csinik voltatok az esküvőn :D Nem is látszik, hogy betegek lennétek :D Csak kisimítja az embert az egész :D
Meggyógyultatok teljesen???

Luna!
Húúú, de jó kis szoba lesz! :D
Az előző festéskor még hasonló kék volt a hálószobánk. Imádom ezt a színt :D
Nagy lány megy akkor hozzátok? Van valami fejlemény? Miért lett anyukádnak "elege" belőle???
Vállad?

Rózsa!
Jobbulást! Remélem tudtak valami jót adni!

Nanetto!
Kitartás!!!!! Mindjárt itt a hó vége! És utána már te is pihizhetsz! Nagyon átérzem!

Csilla!
Én is tudtam, hogy mikor fogant Hanna és lazán bent volt a 40dik hétig... :D Most is tudom, mikor fogant Alex és kíváncsi vagyok, hogy ő meddig nyomja bent :D:D
Szerintem azért 30adikáig nem hagyják bent a törpét. :D

Konkri!
Merre jársz????

Eszter
Kép
Kép
vok

Szia Hari!
Sokat gondolkodtam, hogy mi legyen a mával..
Ha nem örülsz neki, hogy megyünk, akkor természetesen nem megyünk :oops: :oops: :P
vagy pedig megnézzük egy másik nap, mert láttam, hogy még pár napig meg lehet nézni a kiállítást.
Na szóval csak gondoltam megkérdezem mit gondolsz :)
Geooo
Vendég

nha gyerekek, ezt priviben akartam küldeni :oops: :oops: :D
Vendég

Geo!
Látszik, hogy terhes vagy :D:D Ilyet én is csináltam még Hannával :D:D:D csak időben észrevettem és nem küldtem el...

Viszont jó, hogy írtad:
Hari!
Kiállításról kérünk ám képeket, főleg én, hogy nem tudok elmenni...

Eszter
Kép
Kép
vok

Rozsa, köszönöm :oops: Ha a felhasználóneved mellett a születési éved szerepel akkor én mindössze két évvel vagyok fiatalabb nálad. Az biztos hogy mindenki fiatalabbnak néz 2-3 évvel. Mondjuk inkább ez legyen minthogy öregítsenek.

Detti, remélem teszel majd fel képet az alakuló babaszobáról!

Heni, köszönöm! Én az edzőcipőmet már kb 1 hónapja csak hosszúnyelű cipőkanállal tudom felvenni és beszereztem egy tépőzáras fajtát, mert a megkötőset nem nagyon tudtam már bekötni.

Luna, mi annyit olvastunk a bölcsőhalálról, hogy inkább ilyen légzésfigyelős babamonitort veszünk. Ezzel is lehet a baba gügyögését és sírását hallani, plusz még a légzést is figyeli. Azt nem mondom, hogy nem fogok frászt kapni, ha kiveszem majd a kiságyból és elfelejetem kikapcsolni előtte, de szerintem az max. 1-2 alkalommal fog előfordulni és egy életre meg fogom tanulni, hogy előbb kikapcsolom és csak aztán veszem ki a kiságyból.

Nekem aranyerem még soha nem volt, és remélem nem is lesz! Viszont mikor elkezdtem szedni a vastablettát az nekem is okozott némi szorulást... Pedig én is szinte minden nap vagy reggelire, vagy vacsorára teljes kiőrlésű cornflakest vagy műzlit eszem langyos tejjel. És mégis gondjaim lettek. Felhívtuk a nőgyógyászt, hogy a vastól kész kínszenvedés a dolog, az adott valami glicerines kúpot, de nem jött be, mert ahogy feltettem rá egy percre olyan wc-re mehetnékem támadt, hogy az csak na... Persze felolvadni és megkönnyíteni a dolgokat nem volt ideje ahhoz a tájékoztató szerint 30 perc kellett volna.
Nekem egyébként a nőgyógyász azt mondta teljesen mindegy mikor veszem be a vasat reggel, este napközben, evés előtt után stb., nincs jelentősége. Nos nekem minden reggel az volt az első, hogy felkeltem és szokásos fürdőszobai műveletek után még reggeli előtt bevettem a vasat és a folsavat, hogy nehogy elfelejtsem.
Aztán felütöttem a várandósságról szóló könyvemet és ott azt találtam, ha szorulást vas okozza, akkor lehetőleg étkezés után vegyük be és bőséges folyadékkal. Kipróbáltam és láss csodát működik, probléma megszűnt. Úgy látszik mégis van jelentősége, hogy mikor veszem be.

A ruhácskákkal kapcsolatban. A múlt héten itt volt anyósom és elmentünk közösen vásárolni a babának. Mi már szinte mindent megvettünk, de volt még egy két dolog ami hányzott, mint a rácsvédő, lepedő a kiságyba, forgós-zenélős játék, meg ő is akart ruhát is venni. Na miután befejeztük a vásárlást és hazamentünk megmutogattam neki, hogy eddig miket vettünk (a férjem még éppen útban volt haza a fogorvostól). Minden nagyon tetszett neki (az se érdekel egyébként ha nem, a mi gyerekünk lesz nem az övé). Aztán azért megjegyezte nekem, hogy már ne vegyünk több ruhát, mert elég lesz......
Nem reagáltam, de magamban azt gondoltam, majd pont te döntöd el, hogy veszek-e még ruhát a gyereknek vagy sem. Ha akarjuk és megengedhetjük magunknak akkor minden napra másik ruhát veszek neki.
Egyébként az egész unoka dolgot úgy kezelik, hogy csak ők a kizárólagos nagyszülei a gyereknek, mert ők vannak itt közel. Az, hogy a szüleim is ugyanolyan nagyszülei lesznek a gyereknek azt teljesen elfelejtik. Lehet, hogy nem akkor látják majd amikor akarják, és kb. 2000 km-re laknak, és nem tudnak neki ajándékot venni úgy mint ők, de a pénzt amit az unokájukra szánnak (ajándékokra, ruhákra, stb.) az elutalják nekünk.....
Komolyan néha egy kiskanál vízben meg tudnám folytani.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?