A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Helyesbítek, jövő héten KEDDEN kell mennünk oltásra (13-án).
Szóval állatkert SZERDÁN lenne jó, lehetőleg délelőtt!

sushy

vagy csütörtökön, vagy pénteken, természetesen :)

sushy

Sziasztok!

Hát, túléltük a napot de jó hosszú volt....:
Minden du. elhatározom, hogy lefexem én is, de ma pl. kádat keresgéltem. Becarás, mennyire drágák ezek Főleg a nem átlagos 150x70esek. Nekünk max. 130as fér be ugye. Döbbenet kategóriák vannak, 40-50E-ért. Na, mindegy, találtam itt Érden egy köpésre egy vállalkozót, aki szegény jól beszívta, mert egy társasház alapanyaggal fizetett neki pénz helyett és kapott egy csomó akrylkádat, előlappal, tehát csempézni sem kell majd. Szegény, szabadulni akar tőle, mert van neki vagy 20 db. Persze megnézzük jól, de még a fólia is rajta van, ebből látszik, hogy vadi új és 8E-ért adja. Mivel ugye aki kádat vesz, általában nem ekkora méretre vágyik. Na én is jobban ellenék egy 150es sarokkádban, de ha egyszer ez a méret adott. És így is majd kiugrom a bőrömből, mert őszintén, nekem a kádban olvasás volt az egyik fő tevékenységem, most meg ugye csak zuhi van. Szóval ha ez összejön, akkor indiántáncot lejtek. Holnap megyünk megnézni, ha minden igaz. És ha tényleg minden klappol, akkor hátba veregetem magam, mert az eddig legolcsóbb ajánlatom is 43 volt, előlap nélkül.
Na, befejezem a kádtémát, csak feldobott a gondolat, hogy esetleg összejön, eddig olyan távolinak tűnt.

Most meg megyek mosógépet nézni még neten: Szegény 13 éves gépünk már 4 éve csapágyas, minden mosást úgy teszek be, hogy na, ez lehet az utolsó. De kitart. Viszont a kád a helyére kerülne, nincs több hely, így a konyhába menne az új mosógép. Ami viszont nem felültöltős, hanem elől, mert a konyhapult alá ugye csak az mehet. Szóval ha kádcsere akkor egyenes következményként mosógépcsere is. És persze 3 napja a kis szentem minden mosás végén kiköp 3-4 liter vizet, így nem unatkozom, minden este mosom föl a fürit, mert mint az ázott ürgék.....meghallotta hogy le akarjuk váltani és ezeknek a masináknak állítom lelke van. Szóval jó nagyokat veszekszem vele, mert még 2-3 hétig ki kéne tartania....

A lényeg, hogy éljük hétköznapjainkat, apróbb gondokkal, de amúgy minden okés és nagyon készülünk a következő hetekre, mert költözés (vagy apumhoz, aki elmegy, vagy anyósékhoz, ott meg akkor lennénk 10en, nekem lehet, kicsit sok lenne, de sztem nekik is!) füriszoba, utána nagytakarítás, ablakmosás, konyhakipakolás....

Szóval az előbb felsoroltak miatt, tehát kádvétel, mosógép nézegetés és este még keresztanyámhoz is be kell menni, mert 2 hete várja, hogy elhozzunk tőle egy csomó babacuccot....ezért sajna nem megy a holnapi délelőtt.
És a legfontosabb, apát nem láttuk tegnap délután óta és holnap érkezik, dög fáradtan, éhesen, nem akarok vele kiszúrni, hogy 12+24 óra után egy üres lakásba jöjjön haza. :roll: :oops:

De Nektek nagyon jó talit, érezzétek magatokat nagyon jól!

Szisz, hogy sikerült a mai nap???

Jövő heti állatkert talán talán menne, olyan jó volna, legalább apáért is mi mennénk. Mert most azt ÁEK-ben van.
Ti ilyenkor hogy altattok? Babakocsiban? Mert Levi kidől dúrván legkésőbb délben és itthon 2,5 órákat is képes aludni. Nem tudom, mit szólna, ha ez kimarad. Meg a kaját hogy oldjátok meg ha hosszú progi van?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

A konyhában nagyjából rend, Málnus pedig kipurcant, Barbiék nemrég indultak Pestre, Ritusék pedig remélem szerencsésen hazaértek :)

Nagyon szuper volt a mai, mindenkinek köszönöm, aki eljött.
Nagyon jó volt Ritussal és Nikivel találkozni, végre láthattam Zalánt is, megjegyzem egy kis angyal :) Tünemények kis kölyök, egy hangja sem volt szinte, ha tele a pocak, akkor vagy aludt, vagy csendben szemlélődött, imádni való volt. Zorka és Barnus is imádni való volt, nagyon összeszokott kis csapat :) Szegény csibék fél 4-ig húzták, le-föl rohangáltak a játszón, aztán annyira elfáradtak, hogy nem volt mese, indulni kellett haza. Közben Binyekék befutottak, így velük azért tudtak kicsit beszélgetni, de Barbiékról lemaradtak...

Aztán ők mentek, Barbiék jöttek, és a rohangálás folytatódott :D
Barbi gyerkőcei imádták a kutyát, kellően elfárasztották, de olyan jól eljátszottak, hogy nem hittem a szememnek :)

Szóval minden nagyon jól sikerült, este Lackó főzött egy halászlevet, az is jó lett (bár ő sosincs megelégedve, kicsit maximalista :) )

Megyek, letöltöm a képeket!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok, vagyok én is gyorsban:)

Drága Sziszka!
Nagyon szépen köszönjük a mai napot, nagyon jól éreztük magunkat és szerencsésen hazaértünk;) A srácok kb. 5 perc alatt bealudtak a kocsiban, hazáig nyomták a szunyát;) A képeket mindjárt feltöltöm és átdobom a linket! Örülök, hogy sikerült Binyekékkel is találkozni, sajnálom, hogy Barbiékról lecsúsztunk, de holnap úgyis pótoljuk;)

Zsófi, mi is és Ritusék is jönnek holnap a Kopaszira, mi bkv-val megyünk, kb. 10, fél 11 között érünk oda! És ha jól tudom CsengeAndiék is jönnek majd!

Mindjárt dobok egy pár képet ízelítőül a mai napról:)

sniky

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

sniky

Feltöltöttem a mai képeket ide:

http://picasaweb.google.hu/farmer72/BabataliAprilis#

Niki, Ritus: ti pedig innen tudjátok letölteni az összeset!

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... -04-08.ZIP

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szasztok!

Jók lettek a fotók! Édesek a gyerkőcök! Barnus milyen sokat változott!

Holnap Kopaszin meddig vagytok? Mi végül is 9-f10 körül indulunk, mert apának 12-re kell Dél-Budán lennie , és kb 1,5 órát tárgyal. Ha még érdemes, lehet, hogy kimennénk 1 órára a Kopaszira, hogy találkozzunk veletek. sztem f1 körül érnénk oda. Vagy addigra már mindenki megy haza csicsikálni?

Reggel még f9-körül benézek, utána már csak sms vagy telefon. Ha vagytok még szólljatok légyszi: 06302390037.

Panna

panna1

Panna!Gyere nyugodtan mi biztosan leszünk még jópáran :D (mi 3 ig biztosan)
l.veronika

mi is megyünk, de sajna Suzit nem tudjuk vinni, mert előtte el kell mennünk melóügyben a 18 kerbe :cry: bocsánat :cry:
Vendég

Sziasztok!

Mi is itt, sajnos húsvétra betegek lettünk, de már sokkal jobb a helyzet! Csak keveset írok, mert bejöttek a munkák, végre!! :D

Képek édesek, mind a húsvétosak, mind a talisak, mind-mind!! :)

Kismamiknak kitartás! Főleg Mecsinek!!

Julcsi, Peti nagyon ari! Mázlitok van!! ;) Reméljük ilyen jó baba marad!

Zsófi, szorítunk! ;)

Nem tudom mikor leszek újra, igyekszem azért jönni, de most örülök a melónak, mint majom a farkának!

Közeli lányok Mazska, Dia, meg persze a többiek is!! XVIII. kerben vándorcirkusz van, állítólag nagyon klassz műsorral!! Gloriett telepen táboroznak, mi szeretnénk menni, ha valakinek van kedve jönni, megbeszélhetjük a talit!! Belépőt még nem tudom, van mini állatkert is! hétköznap 3-tól, hétvégén 3-tól és 6-tól van előadás!

Most dolgozom tovább!

Szép napot Nektek!! :)

k.a.t.i.c.a

Vera!

Megtennéd, hogy f12 körül megcsörgetsz? Már csak azért, hogy meglegyen a számod, és amikor odaérünk, fel tudjalak hívni.

Panna

panna1

Panna!Persze hívlak majd!
l.veronika

Jók a fotók, lányok :-) Olyan irigy vagyok :oops: :wink:

Remélem a mai tali is jól sikerül/t :) Képeket várjuk!!!

Mi még mindig jól vagyunk, épp alszik az egész család, nekem is kéne :roll: De akkor mikor fórumozok?? :wink:

Védőnő majdnem felverte őket, most ért ide nemrég, csöngetett kaputelefonon... mellé szoktam tenni, mert a postás is előszeretettel ilyenkor jön, de most elmaradt... Rohantam be az erkélyről, mert épp teregettem... Na mindegy, szerencsére nem ébredtek fel... csak Peti egy kicsit, mert ő még félálomban volt, de már ő is alszik :D

Katica, örülök hogy Ti is megvagytok, és Pisti jobban van már... mi volt a baja? És akkor most nem megy még bölcsibe? Ilyenkor otthonról dolgozol, vagy hogy oldod meg?

Bocsi, szita az agyam, úgyhogy most csak ennyi...

yuyu79

sziasztok!

vagyok én is, csak nem olyan rég tettem le Benit! hazafelé a kocsiban elaludt a Drágám, így még kicsit játszóztunk itthon is, hogy fáradjon el rendesen! aztán altatásnál elkezdett csuklani! :D szerintetek!?

nagyon jó volt lányok a mai találkozó, annak ellenére is, hogy legkorábban Andiékkal mi távoztunk, de Cintus várta őket az oviban! majd legközelebb tovább maradunk! azt viszont nagyon sajnálom, hogy Barbiék nem értek oda 12 előtt! :( Barbikám, majd pótoljuk valahogyan/valamikor!!! okés?

Aproo, hogy sikerült a mai kád-nézősdi? megvettétek végül?

képeket majd hozok, már amennyit lőttem (nem sokat)...

most megyek, még jövök ma biztosan!

képeket a többiek is tegyék fel, akik készítettek!

Niki, sikerült a babakocsit megjavítani???

sophie27

jaaaa, és a lényeg, bár már sokan kérdezték ma! :) hétfőn megyek végre a dokimhoz! akkor csináltat uh-t is! annyira várom! csak bírjam ki a 7végét! bár most már csak féllábbal is! ;)

sophie27

Sziasztok.nagyon szép időnk volt a gáton, jó volt találkozni és megismerkedni Vikivel és Andival is! kár,hogy Cintus nem volt ott.

kis Zalán barátunk is utánam sírt :wink: , olyan jó volt az ölembe fogni megint ilyen kis csöppeteget!

fiam önállósította magát Dunaparton kavicsokat dobáltunk, így nagyon nem tudtam beszélgetni, valószínű hogy egy képen sem vagyunk rajta kivéve Barbién, aki Mazskával távozásunkat örökítette meg, bár szerintem csak a "kukóra" utazott a kis pocakpocok :wink: :lol:

egyébként le a kalappal ennyi gyerkőcre vigyázni.. az én gyakorlatlan és paramami szívemmel összeestem volna amikor láttam, hogy gyerekeid fele már a Dunapartra tartott 8)

Anna örülök,hogy lejutottatok végül ti is! Panna nektek is nagyon örültem!

Vera még egyszer elnézést Miksától hogy Zsiga csakis az ő szőlőjét szerette volna... kismamáink egytől egyig gyönyörűek! szépen gömbölyödik a pocak.. ZSófikám neked továbbra is mennek a drukkok!

remélem Szerdán az állatkerti városligeti buli is jó lesz ..feltéve ha jó idő lesz! :lol: Aproo babakocsiban bealszanak és ennyi.. én általában úgy szoktam ilyenkor hogy csinálok valami tartalmasabb gyümis dolgot..ma pl banán, körte és 7magos cucc összekeverve volt nálam.. illetve sütőtökös bébiételt szoktam venni mert én azt nem szoktam melegíteni..és akkor este vagy uzsora kapja a főzeléket.. jó lenne ha jönnétek!

tegnapi Sziszkáéknál lévő tali hallom jól sikerült.. a kedvenc képem Barnus és Zorka alvósa..

remélem egyszer Zsiga is kipróbálhatja majd Málnus játszóját! :)

:D

Katica végre meló!!! :wink: :lol:
Vendég

ja és VEra Snicky itt a másik nyuszi amit Zsigának kötöttem :lol:

Kép
Vendég

Sziasztok!
Vagyok én is, csak egész nap kertészkedtem, végre sikerült elültetnem a muskátlikat, apa hozott fűmagot, Málnussal füvesítettünk, szóval tettünk vettünk a kertben egész nap.

Naqyon örülök, hogy jól sikerült a tali, én is nagyon várom a képeket!

barbi egyáltalán nem parázik a gyereken, és ez nekem is nagyon tetszik. Nem alacsony a játszónk, Málnus már fel tud menni egyedül a létrán, de azért ha lehet inkább ott vagyok mellette, de Barnus és Zorka mellé és kellett a segítség időnként. Ehhez képest Barbi rábízta a dolgot Döncire, aki nagyon ügyesen fel tudott menni, bátran eljátszott fent, aztán alkalom adtán, amikor látott egy felnőttet, kiabált, hogy vegyük le :D Nagyon édes volt. Persze a tesók fél szeme mindig rajta volt.
A másik édes sztori....annyira belemerültünk a beszélgetésbe, hogy mire észre vettük, az össze gyerek zokniban közlekedett az udvaron, kivéve az enyémet, aki tudja, hogy nem szabad, ezért egy tíz számmal nagyobb papucsban csetlett botlott, ami hol lábán volt, hol a kezébe...ahogy éppen sikerült :D Persze Barbi ezen sem akadt fent, szóval nekem nagyon tetszik, hogy ilyen lazán csinálják, nem aqgódják túl a dolgokat, és ami a legjobb, a gyerekek mégsem élnek vissza ezzel.

Most ennyi...mennem kell....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!
Nagyon jó volt a mai nap :D Elnézést azoktól akikkel nem tudtam pár szót se váltani(Zsófi)
Boni!Ugyan már nagyon örükünk hogy Zsiginek ízlett!A nyuszi nagyon aranyos lett!!Én rajtad felbuzdulva macit horgoltam.Megpróbálom beszúrni. Kép
Panna!Nagyon örülök hogy ti is eltudtatok jönni!
vera[/img]
l.veronika

vera szeretnék én is egy ilyent macimániás gyerekemnek :lol: dönörű :lol:
Vendég

Nagyon klassz volt a gáton ma, örülök, hogy rászántam magam a BKV-ra. Végül azt hiszem, mindenkivel sikerült találkoznom, Barbiékkal és Pannáékkal is összefutottunk hazafelé. Barbi, tényleg nem tudom, hogy csináltátok, hogy a két fiú és a két lány annyira hasonlít egymásra! Kíváncsi vagyok, hogy az új gyerkőc kire üt :)
Panna, Réka tényleg nagyon ügyi, hogy már ilyen jól sétál! Emma is bírná, csak kicsit hisztis mostanában.
Jázmin Andi, örülök, hogy megismerkedtünk.
Ritus, Zalán nagyon édes, remélem jövő héten megint láthatjuk az állatkertben.

Vera, Boni, nagyon ügyik vagytok!

Fotókat alig csináltam, és nem is lettek jók, várom a tiéteket!

sushy

Sziasztok!

Tényleg nagyon jó volt a mai nap, köszönöm én is! Örülök, hogy ilyen sokan össze tudtunk jönni! Zsófi sajnálom, hogy korán mennetek kellett, de nagyon jó volt látni benneteket és Andiékat is!

Sajnos én sem tudtam annyit beszélgetni Barnus után loholás közben, amennyit szerettem volna, de majd legközelebb!

Andikám, Anna, Barbi, és ha vkit kihagytam volna, képeket várjuk ám nagyon!!!

Vera, Boni, tényleg nagyon ügyik vagytok, szép lett a nyuszi és a maci is. Verám, ezt ma du. alkottad????? Mikor van neked időd horgolni? ;)

Panna, nagyon jó volt már benneteket is látni, jó lenne sűrűbben!!! Remélem most már túl lesztek a véghajrán és jöhet egy kis pihi;) igazán rátok fér már!

Sziszkám, köszi a képeket, letöltöttem, szuperek lettek egytől egyig!

Barbi, köszi a babakocsi elsősegélyt (végül kötszerrel odakötöztük a gumit a műanyag vázhoz), szuperül tartott hazáig és igazán dizájnos lett:))) még a végén új divatot teremtünk vele;))

Anna, jövő heti állatkertezésen ott a helyünk;)

na most megyek aludni, mielőtt leesek a székről;) jó éjt lányok!

sniky

Sziasztok!

A talis képek szupik.
Julcsi Péter fiad hihetetlenül fotogén. Én arra a megállapításra jutottam az új albumot nézegetve, hogy Enikő inkább az édesapja, míg Péter inkább te vagy.
Mi ma kertészkedtünk Almával, elültettük a retket és a petrezselymet. Nagyot sétáltunk és egy hatalmasat aludt(3órát), ami gondolom annak köszönhető, hogy előző nap csak 1 órát aludt du.-án és este 22:30-kor lehetett ágyba dugni ennek ellenére viszonylag korán kelt 7h-kor.
Mi tegnap este Attilával színházban voltunk és a Maya operettet néztük meg. Nem vagyunk nagy operett rajongók és kicsit kétkedve álltam hozzá ami azt illeti, de kellemesen csalódtam benne.
Nagyon jót szórakoztunk rajta. :lol:
Amíg Alma aludt addig én megpucoltam a maradék 16 ablakot. Ezt a fegyvertényt már húsvét elött szerettem volna lebonyolítani, de akkor nem sikerült maradéktalanul teljesítenem a dolgot.
Zsófi1 Nagyon gratulálok a benned rejtőző picinyke élethez. Remélem, hogy minden rendben lesz, majd sokat imátkozom értetek.
Zsófi2Jó költözködést és kádcserét, valamint mosógép találást kívánok. Remélem átvészelitek ezt az időszakot és hamarosan élvezhetitek az új fürdőszobátok minden kényelmét.
AnnaEmma képei szuperek, a húsvéti és a szökőkutas is. Nem is olyan nagy a pocakod. :roll:
PannaJó házépítést kívánok nektek. Mikor költöznétek? A kazánotok miatt pedig őszinte részvétem :cry:
Vera nagyon cuki a mackó, engem is megtaníthatnál horgolni.
Boni nagyon édes a nyuszi.
Minden elismerésem az ügyeskezü anyukákért. :lol:
Nyugodalmas jóéjszakát minden mamának és babának.
Mecsi nagyon eltüntél. Múlóban már a hányinger?Betudnád nekem linkelni azt a képszerkesztős oldalt ahonnan a képkereteket szedted? Köszönöm
feluca
Mezőszemere

Sziasztok!

Mi is jol ereztuk magunkat a gaton tegnap. Laura hazafele bealudt a kocsiba es 2 ora mulva teljesen jokedvuen ebredt. Kerteszkedtuk meg egy kicsit - utana meg a Lotto-val jatszottunk (koszonjunk Boni!) Egesz sok kepnek a nevet mondta mar - ugyesen jatszott vele.

Jovo heti allatkertbe mi is benne vagyunk!

Most talaltam, hogy aprilis 25-en lesz Babymarkt az Expon - lesz 11-kor Halasz Judit koncert, meg 5 fajta jatszohaz - gondolom ezek ingyenesek (marmint a jegyben benne van, ami 980 Ft).Mi lehet, hogy kinezunk, bar pont delutanra van szinhazjegyunk.

Kellemes hetveget!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Jó reggelt

MAzska jó hogy bejön Laurának is :lol:

FEluca jó hogy jöttél.. majd megyünk retket enni :wink: ablakpuceva nálunk is elkelne :oops: hétvégére terveztem

Csajok képzeljétek vettem teszin Zsigának ABC órát a képek miatt 1000ftért.itthon néztem hogy össze vannak cserélve rajta a betűk. az eladó mondta,neki fel sem tűnt. írtam FAkopáncsnak és képzeljétek kicserélték egy újra.pedig én csak segitséget kértem a betűk sorbarendezéséhez :lol:

ilyen volt
Kép
Vendég

Mazska hú köszi lehet mi is kimegyünk akkor!
Vendég

Boni!jól összecserélték:)de szerencse hogy kicserélték.
Mackó rendben:)
l.veronika

sziasztok!

próbálok mindjárt fotókat hozni, bár sajnos én is lemerültem, ahogyan CsengeAndi is! :S de azért sikerült néhány fotót lőnöm! :)

Luca, köszi a gratut! hétfőn már okosabb elszek! persze történhet még így is sajnos bármi, de nem gondolok erre, sőt, eszembe sem jut azon gyötrődni, hogy gond lehet, mert nem lesz! ;)

Boni, Vera, iszonyat ügyesek vagytok! ez a nagyfejű maci, meg a fekvő nyuszika! nagyon cukikák!

Sziszka, tök jó, hogy Málnust ennyire belehet vonni a kerti munkákba, na meg Laurát is! tök jó! én is tervezek ültetni, persze csak az erkélyládáimba, de azért majd megpróbálkozom vele! :)

Panna, sajnálom a kazánt! :S meg azt is, hogy most sem találkoztunk, én még személyesen nem is ismerlek titeket! :( remélem, ha közelebb költöztök, talán Erdőkertes közelebb van, mint Pécs, akkor többször tudtok jönni talira és akkor ezt is bepótoljuk!

Vera, hát igen, most sajnos pont váltottuk szinte egymást, de legközelebb, ha be tudunk jutni, akkor majd pótoljuk ezt is! :)

sophie27

Pár kép tegnapról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

CsengeAndi., nagyon jók a képek :D

Veletek mi van? Jól vagytok??

yuyu79

Feluca, köszi!! Apja is megállapította ma reggel, hogy Petinek olyan orra lesz mint nekem ;-) Meg a színei is inkább az enyémek, bár a szeme az még kérdéses, de inkább világosabbanak tűnik, lehet hogy kék lesz neki :) Jó is ez így, egy ilyen, egy olyan :lol:

Nagyon ügyes vagy az ablakpucolással :wink: Nekünk összesen 3 ablakunk van, meg egy erkélyajtó :roll: :lol:

yuyu79

Sziasztok! Végre nekem is volt időm kicsinyíteni néhány képet :)
Zorka
Kép

Barnus
Kép

Niki és Zalán
Kép

Zorka szereti Zalánt :)
Kép

Barnus gyakorolja i a pasik dolga:
Kép

Csoportkép Barbiék nélkül...
Kép

Végre ők is megérkeztek:
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1270898041.3777.jpg[/img

Legnagyobb sláger a kutya volt a gyerekeknek :)

<
sziszka78
Tolna

Csoportkép újra... Kép

Barbiék

Kép

Estig megy a munka:

Kép

Végeredmény, egyedül kitalálták, hogy lehet megvalósítani, hogy a kutya fel tudjon menni a játszóra, ennek érdekében peremig töltötték a csúszdát homokkal (órákig tartó munka) ugrókötélből és vödörből készítettek homokfelhúzó szerkezetet, ezzel hordták a homokot a játszóra, végül a csúszdát megszórták kutya kajával, hogy felcsalogassák vele a kutyát :) Sikerült!! És mindezt teljesen egyedül találták ki, és hajtották végre :lol: :lol: :lol:

Kép

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Na ennyi Tolnáról, nagyon örülök, hogy a Kopaszis tali is jól sikerült, ha vannak még képek, hozzátok! Alulról a második képen kinek az apukája van? Barbi férjét ismerem, de másik pasi idegen??? :oops:
Jó volt látni a képeken Andit és Viki, remélem jól vagytok, néha azért jöhetnél mesélni, hogy mi van veled, nem baj, ha másra nem tudsz két gyerek mellett reagálni!!!!

Verocs :D Nem volt fura ennyi kismama között lenni? Nem kaptatok kedvet egy kislányhoz mégis? Csandi végül nem ment?
A maci és a nyuszi imádni való!

Ma mondta a férjem, hogy lehet hogy fel kell jönnünk jövő héten Petre az Apehhoz egy igazolásért, ha jövünk, akkor megpróbáljuk a jövő heti talihoz igazítani :D de ez még nem biztos....csak reménykedek :)

Mazska, szuper ez a program.....remélem sokan tudnak csatlakozni!
Málnusnak hetek óta a Csiribiri a mániája, annyira, hogy más mesét nem is lehet betenni, még a vonalzón szereplőt sem :D

Luca, látom ugyanazzal vagyunk elfoglalva :) Alma is ügyes kertész? Málnus imádja !

Ébred a lányom, mennem kell....

Szilvi

:oops:

<
sziszka78
Tolna

Julcsi, közben én is meglestem a képeket, még nem egyértelmű nekem, de mintha tényleg kezdene rád hasonlítani :)
Végül talán még is úgy lesz, hogy Peti rád hasonlít majd, ha már Eni pedig olyan mintha apát másoltátok volna le :)

Mindenesetre nagyon édes Peti, remélem hamarosan majd láthatom élőben is!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka Vera nem egyedül volt nem kismama :wink: :cry: :lol:

Julcsi
annyira szépek a gyerekeke, Peti szerintem is inkább tefeléd hajlik :lol:

BArbi már biztos úton vagytok! a gyerekeid fantasztikusak!

Vera köszi :lol:
Vendég

ja és csoportkép is nagyon jó!

az egyik kopaszis képen mi is rajta vagyunk.na ki talál meg? :lol:
Vendég

Benneteket nem is láttalak a képeken! Persze tudom, hogy Andi sem az, de ott a homokozós képen csupa kismamával volt Vera körülvéve, egyébként pedig nem sokáig lesz ez már így ;)

<
sziszka78
Tolna

Motoroztok a füvön? Ha nem, akkor nem talállak!

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Boni a part felé tartó piros motoros fiú társaságában esetleg? :D

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a talin, legközelebb visszük Cintust és tovább maradunk. Barbiékról és Pannáékról is lemaradtunk. :( A tolnai talis képek is nagyon jók.

Igyekszem majd jönni, de most rohanok, tortát sütök, délután ünnepeljük tesóm szülinapját, holnap meg keresztelőre megyünk. Barbiéknak jó utat!

Szép napot mindenkinek!

Andi

KépKép
jazmin2005

Jó messze a háttérben és fiad egy piros motoron ül?? :wink:

Nagyon jó minden kép, lányok!!

Sziszka, majd szólj, ha közeljövőben dolgotok van Pakson és egyeztetünk :wink:

yuyu79

Julcsi, 20 perc múlva? ;)
Jövök Paksra mindjárt indulok, lesz az elsősegély előadásunknak egy grátisz előadása, arra jövök, de azért nem szóltam, mert Málnus itthon marad, és így nem érek rá csavarogni....

Legközelebb összehozzuk!

<
sziszka78
Tolna

Oké, mert erről most úgyis leamradtam... Itt voltak közben Anyósék meg sógornőmék, nemrég mentek el... Akkor majd legközelebb :wink:

yuyu79

jók vagytok, jók vagytok :wink:
Vendég

..
Vendég

Jó reggelt drágáim!

Jelentem reggel nyolcra szerencsésen hazaérkeztünk! Macerás egy éjszaka volt, fél szemem az úton, a másik alszik, agyam szintén, de idönként valami inger elért idöben a receptorokhoz és reagált valamim is rá... Jelentem acélos 2,5 fok fogadott itt! Befagyott a nyuszinak a sejhaja... Vagy elgémberedett és elütötték, mert volt az autópálya mentén egy feltünöen plasztikus átfotmáláson átesett nyuszi... :( Isten nyugosztalja!

Niki örülök, hogy a módszeremmel sikerült a kerék zömét összetartani. A tanulság: mindig legyen az ember lányánál kötszer, vagy harisnya és még sok más magvas dolog, mert sose lehet tudni!

Képeim nekem is vannak, Sziszkásak is és Kopaszisok is, ha kialudtam magam, fel is töltöm.
Sziszka a kérdésedre válaszolva: a férjem látható hátulról az utánozhatatlanul elegáns standard fehér t-shirtjében, a kék felsös lány az én gyerekkori barátnöm (németajkú) és a zöld felsös férfiú a gyermeke apja, vagyis a férje, egy isteni humorú nagyon aranyos ember! A barátnöm is terhes a másodikkal. :)

Zsófi üdv újra az újratöltöttek klubbjában! Eseménytelen tojásköltést kívánok! :)

Lányok nagyon szuper volt viszontlátni titeket és az aprónépet! Pannát is végre megismerhettem személyesen, csak jázminandiról csúsztam le. Megjegyzem, hogy 4 gyerekkel gyorsabban elkészülök, mint egy férjjel. Neki a reggeli toalettje szük 2,5 óra! Nekem annyi az egész heti tokkal-vonóval. 8)

Sziszka ha kitelik PomPom becsülete, elhozzuk! Eni nagyon sírt, amikor eljöttünk töletek, teljesen a szívébe zárta azt a sok szörbe bújtatott igen kicsi kutyát!

Elballagok én is beáztatni magam!

Késöbb majd még jelentkezem. Holnap meg reggel ekg-ra megyek, hogy kiderüljön, minden rendben van-e a motorommal!?

Még egy poén a mese végére: az autónk indulás elötti éjszaka vagy 5x beriasztott magától. A hazaút emiatt is mozgalmas volt, mert ha mentünk, akkor is elkezdett villogni, így az éjszaka közepén a párom addig ritkította az áramköröket, míg nyugi nem lett. Míg otthon voltunk, nem riasztott be többet magától. Megérkeztünk, kipakoltunk és kiállt vele. Alig helyeztük itthon magunkat kényelembe, az autó hirtelen egymásután kétszer is beriasztott. Lementem és leápoltam a lelkét, levettem az akksiról. Most legyen ügyes, ha tud! Nincs is feltünési viszketegsége. Szólt a szomszédoknak - ha eddig nem tünt volna fel - hogy íme a nagy család újra színre lépett! :)

Puszi: én
Vendég

Sziasztok!

Barbi, nem hiszem, hogy kitelik a becsülete :) Viszont van itt egy család, aki pároztatni szeretné a saját pulijával, és kiskutyát adna cserébe, őt esetleg fel tudjuk majd ajánlani :)

Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek :)

<
sziszka78
Tolna

Sziszkás képek:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Reggelt! :lol:

vacilálok hogy beadassam e már barihimlő elleni oltást . vélemények?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?