Sziasztok!
Hát, túléltük a napot de jó hosszú volt....:
Minden du. elhatározom, hogy lefexem én is, de ma pl. kádat keresgéltem. Becarás, mennyire drágák ezek Főleg a nem átlagos 150x70esek. Nekünk max. 130as fér be ugye. Döbbenet kategóriák vannak, 40-50E-ért. Na, mindegy, találtam itt Érden egy köpésre egy vállalkozót, aki szegény jól beszívta, mert egy társasház alapanyaggal fizetett neki pénz helyett és kapott egy csomó akrylkádat, előlappal, tehát csempézni sem kell majd. Szegény, szabadulni akar tőle, mert van neki vagy 20 db. Persze megnézzük jól, de még a fólia is rajta van, ebből látszik, hogy vadi új és 8E-ért adja. Mivel ugye aki kádat vesz, általában nem ekkora méretre vágyik. Na én is jobban ellenék egy 150es sarokkádban, de ha egyszer ez a méret adott. És így is majd kiugrom a bőrömből, mert őszintén, nekem a kádban olvasás volt az egyik fő tevékenységem, most meg ugye csak zuhi van. Szóval ha ez összejön, akkor indiántáncot lejtek. Holnap megyünk megnézni, ha minden igaz. És ha tényleg minden klappol, akkor hátba veregetem magam, mert az eddig legolcsóbb ajánlatom is 43 volt, előlap nélkül.
Na, befejezem a kádtémát, csak feldobott a gondolat, hogy esetleg összejön, eddig olyan távolinak tűnt.
Most meg megyek mosógépet nézni még neten: Szegény 13 éves gépünk már 4 éve csapágyas, minden mosást úgy teszek be, hogy na, ez lehet az utolsó. De kitart. Viszont a kád a helyére kerülne, nincs több hely, így a konyhába menne az új mosógép. Ami viszont nem felültöltős, hanem elől, mert a konyhapult alá ugye csak az mehet. Szóval ha kádcsere akkor egyenes következményként mosógépcsere is. És persze 3 napja a kis szentem minden mosás végén kiköp 3-4 liter vizet, így nem unatkozom, minden este mosom föl a fürit, mert mint az ázott ürgék.....meghallotta hogy le akarjuk váltani és ezeknek a masináknak állítom lelke van. Szóval jó nagyokat veszekszem vele, mert még 2-3 hétig ki kéne tartania....
A lényeg, hogy éljük hétköznapjainkat, apróbb gondokkal, de amúgy minden okés és nagyon készülünk a következő hetekre, mert költözés (vagy apumhoz, aki elmegy, vagy anyósékhoz, ott meg akkor lennénk 10en, nekem lehet, kicsit sok lenne, de sztem nekik is!) füriszoba, utána nagytakarítás, ablakmosás, konyhakipakolás....
Szóval az előbb felsoroltak miatt, tehát kádvétel, mosógép nézegetés és este még keresztanyámhoz is be kell menni, mert 2 hete várja, hogy elhozzunk tőle egy csomó babacuccot....ezért sajna nem megy a holnapi délelőtt.
És a legfontosabb, apát nem láttuk tegnap délután óta és holnap érkezik, dög fáradtan, éhesen, nem akarok vele kiszúrni, hogy 12+24 óra után egy üres lakásba jöjjön haza.
De Nektek nagyon jó talit, érezzétek magatokat nagyon jól!
Szisz, hogy sikerült a mai nap???
Jövő heti állatkert talán talán menne, olyan jó volna, legalább apáért is mi mennénk. Mert most azt ÁEK-ben van.
Ti ilyenkor hogy altattok? Babakocsiban? Mert Levi kidől dúrván legkésőbb délben és itthon 2,5 órákat is képes aludni. Nem tudom, mit szólna, ha ez kimarad. Meg a kaját hogy oldjátok meg ha hosszú progi van?