A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo,
no para, nem azért írtam!!!!!!!
Falszín: hűdejólnézkiiiiiiiiii :lol:

gabi,
mi van a csíkokkal?

8-12 között jönnek ma elvileg a kéményseprők. Még semmi. Tuti akkor érkeznek, mikor szoptatok-altatok majd :evil: :evil: :evil:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,
imádom az ilyen "időpontadást" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

H. Gabi

Köszi Gabi1-ről a híreket.

Kép
Kép
orsi777

(Nnna, akkor újra kezdem. :? :? :? :? )

Sziasztok! :)

Az első s legfontosabb: nekünk bármely időpont jó gyakorlatilag. :wink: Már csak az időjárásnak, és egyéb tényezőknek nem kéne közbe szólnia. :roll:

sillia!

Lóci a konyhátokban vírit? :o Mind a kettő nagyon szép. :wink:

boo!

Amikor először megláttam a csíkokat, akkor csak gyorsan átgörgettem rajta az egeremet, és azt hittem, hogy elromlott a monitor. Mondom: f@sza. :x :x :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem kicsit túl élénk, de tudom, hogy velem van a baj. :roll: :oops: :oops:

Remélem eljuttok a szemészetre! :wink:

hendegabi!

Köszi a súgást! :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.04.12 13:03-kor.

Kép
Kép
200907?

És akkor itt az aktualizált tábla:

Kép

(1086000000%-ra veszem, hogy valaki már mosolyog magában mondván, hogy már nála is megint érik a szerelem gyümölcsfa. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

A fájó igazság, avagy honnan tudod, hogy felnőttél?

- A növényeid egészségesek, de nem tudod elszívni őket.
- Több kaja van a hűtőben, mint sör.
- Reggel nem lefekszel, hanem felkelsz.
- Meghallod a kedvenc zenédet a Sláger Rádióban.
- A hírcsatornát nézed.
- A barátaid megházasodnak és elválnak, nem pedig összeállnak és szakítanak.
- A nyári vakáció három hónapról három hétre zsugorodik.
- A farmer és póló már nem számit rendes öltözéknek.
- Te dörömbölsz a falon, mert a szomszédban bömböltetik a gyerekek a zenét.
- Idősebb rokonaid a füled hallatára disznó vicceket mondanak.
- Nem tudod, mikor zár a McDonalds.
- A kocsid biztosítása csökken, de a havi részletek nőnek.
- A kutyádat kutyakonzervvel eteted, nem hamburger maradékkal.
- Megfájdul a hátad, ha a fotelben alszol.
- Nem szunyókálsz délutánonként
- A vacsora és a mozi maga a randi, nem pedig a bevezetése.
- A reggelit reggel eszed.
- Továbbra is a számítógép előtt ülsz egész nap, de nem játszol.
- Ha egy ismerősödnek gyereke lesz, nem szörnyülködsz, hanem gratulálsz.
- Kétségbeesve keresel ezen a listán legalább egy jelet, ami nem igaz rád...... és amikor nem találsz, mosolyogva elküldöd a haveroknak, mert tudod, hogy ők se találnak

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :( :( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

sziasztok!

nem tudom emlékszetek-e még rám,hisz elég rég írtam már ide.csak hát eléggé összejöttek a dolgok...
látom sok új tag is lett üdv nektek is.
és hogy már ketten újra babát várnak...
hát ez hihetetlen.gratula!!!!
a babák nagyon édik akik már nem is olyan pici babák.

csak pár oldalt olvastam vissza,mert egyszerüen esélyem se lenne több száz oldalt bepótolni...
remélem nem baj,hogy újra írtam és megpróbálok bekapcsolódni és sűrűbben jönni...

Kép
Kép
csibe83

csibe83! :)

Az nem baj, ha időközben esetleg át tértél a vegetáriánus életmódra, de zöldséget azért ne beszélj, jó? :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyannyira nem emlékszünk, hogy többször kerestünk is. :roll: :wink:
Mesélj mi van veletek, hogy vagytok? :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Bocsi, de csak rapid, mert a kicsi fiam bármelyik percben felkelhet....

Gabi1!

Az elmúlt 10 percet azzal töltöttem, hogy a notebookot a fejem fölé illetve mindenféle szögben tarva vizsgálgattam a "csíkjaidat". Elég röhejesen festhettem :lol: . De én se tudok mit mondani :roll: . Nekem Botonddal nagyon halvány csíkom volt elsőre, ami viszont pár ra múlva (mikor megszáradt) egy hajszálvékony, de erős csíkká változott :shock: . De sztem ez tesztfüggő... Meg nekem akkor könnyű volt eldöntenem, mert szinte biztos voltam a terhességemben.

Bond, Kispocok!

Ez előző oldalakon értesültem róla, hogy Kispocok (és a párja) babauszira hordja a fiamat (aki nagyon ügyes 8) ), és finomsággokkal eteti...
Így már mindent értek: ezért ilyen magabiztos és boldog a vízben, és ezért van ilyen jó súlyban! Köszi Kispocok :lol: :lol: :lol: :lol: !

Rólunk:

Botondnak megint magas láza volt :( . Szombat délelőtt belázasodott, és onnantól egyre csak ment neki felfelé, hiába tettünk ellene. Tegnap éjszaka 39,4 volt a hője Nurofen, Germicid, és hűtőfürdő ellenére is :cry: . Aztán éjjel 3-kor egy újabb kúp mégis meghozta a hatást,és lement a láza. 11-ig aludt, egy órát volt fent, és azóta megint alszik.De láztalan :D . Remélem kipiheni... Picit piros a torka, de amúgy semmi más tünete nincs, ami kicsit aggaszt is, mert így nem tudom a láz okát. Vettünk le tőle pisit, már tenyésztik.
Anyu szerint "bölcsibetegsége" van,mivel mostanában sokat barátkoztunk korabeliekkel, és sok új bacival találkozott, ami a többi babának már természetes, így nekik nem okoz gondot, neki viszont igen. Anyu szerint ezzel semmi gond nincs, sőt erősödik az impulzusoktól az immunrendszere. És egyszerűen lázas típus, mint én :? . Mondjuk nagyon jól viseli, gyakorlatilag észre sem lehetett rajta venni semmit, eddig aluszékony sem volt.
Remélem most már sikerül majd kordában tartani, és nem is jön elő vmi komolyabb tünet....

KépKép

KépKép
kicsidodi

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

köszi a hiányolást.

egész jól megvagyunk.igazi kis rosszcsontr a lányom...szerintem
felér egy fiú gyerekkel is.na persze van benne lányos dolog is,igazi
hiszti kriszti tud lenni...már 4 fogunk van és kb 6 hónapos kora óta áll.
most már egy ideje mindenbe kapaszkodva megy is.
túl vagyunk életünk első nagy betegségén mi is,még márciusban
vírusos fertőzést kapott és abból kialakult szegénykémnek egy
középfül gyulladása.
de szerencsére hamar meggyógyult...
röviden és tömören ennyi...

Kép
Kép
csibe83

ja és valószinű táncos és énekes lesz,mert már most ezerrel nyomja,
ha valami neki tetszőt hall...

Kép
Kép
csibe83

és veletek mi újság?

Kép
Kép
csibe83

kispocok13! :)

Nem itt akartad velem tudatni, hogy Nimród nem Botond? :roll: :roll: :oops: :oops:

[quote="kispocok13"]N írta:kispocok13imród :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vudu :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bocs, tudom én ezt, de nem tudom, hogy miért nem tudom. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Nagyobb gyerekem a Forgách utcát, és a Szabolcs utcát emlegeti. Csak tudnám, hogy honnan szedi, mert mi nem emlegettük. :roll: :roll: :shock: :shock: :?: :?: :lol: :lol:

Múltkor Hugival fürödtünk a kádban, de Manó még nem száll ki. Egyszercsak megszólal:

-"Alúggyyy baba, aluggyáál,
feljött már a csijjag,
csengettyűs kisbárányok
hazafelé ballag."
Esti mesét mondtam Huginak. :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Köszi a kérdést! :)
Ami minket illet. Hugi támaszkodva ugyan, de már áll, nemsokára totyogni fog. :) Most tolja ki a második fogát, idáig úgy tűnik, hogy nem viseli meg. Járunk babauszira. Eddig betegek nem voltunk, de most mind a ketten taknyosak. Az orruk folyik csak, úgyhogy nem vészes. (Mondjuk, azért meglennénk enélkül is :roll: :? )
Manóval szeretik egymást, de az nem zárja ki, hogy időnként Manó ne akarja szétszerelni. :roll: :roll: :? :? De ez benne van a pakliban. :lol: :lol: :lol: Ő már ismeri a számokat. Már majdnem el tud számolni 20-ig, csak az a fránya 17 mindig kimarad. :lol: :lol: :lol: A betűk sem okoznak már gondot. :) A múltkor meg KRESZ táblákat rajzoltatott velem. :shock: :lol: Nyilván nem jelentés szerint kérte, de pontosan elmondta, hogy mit szeretne. Autó, bohóc, házikó? Ezek nem érdeklik. :shock: :roll: Továbbá már kis segítséggel egyedül öltötik és vetkőzik. :)
Apával mi jól vagyunk.
Asszem nem hagytam ki semmit. :roll: :roll: De ha igen, akkor majd sikítok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajnálom, hogy betegek voltatok! :( Remélem, jó időre ennyi volt. :wink: Kiara is nagyon ügyes már! :wink: :D :D :D :D
Ha gondolod, akkor további részletek is szívesen fogadunk! :wink:

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

Egy nagykönyves gyereknek ne tessen lázasnak lennie itten! :( 8) 8) 8) 8) 8) 8) Gyógyuljatok meg hamar, és jó időre felejtsetek el minden kórságot! :roll:

Kép
Kép
200907?

Nóci kérdése tegnap délben (kivételesen együtt a család) ebéd közben:
APAAAAAAAAAAA? A TYÚKOK HOGY PISILNEK?

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Szia Csibe!!!! :D
Botond gyógyulj!

Kép
Kép]
hendegabi

Babatali:

Boo: május 8.
Sillia: május 8.
Nyuszi: május 8.
Kispocok: mindegy
Bond: május 8.
Orsi777: május 8.

Jó idő lesz, az időkép szerint esni fog az eső, de szerintem még elég távoli az időpont, hogy biztosra tudják.

Csibe :P !

De jó, hogy jöttél. Kiaráról teszel fel képet?
Ugye jössz babatalira?

Kép
Kép
orsi777

H. Gabi

Nóci aranyos lehetett a kérdésvel. Legalább épp tyúkot ebédeltetek?

Kép
Kép
orsi777

Ha jól tudom szfehérváron lesz a tali...
hát még nem tudom,hogy el tudunk-e menni.
de erről eszembe jutott,hogy Boo:
nekünk is olyan a babakocsink hogy külön kell rárakni minden részt
és amióta sportkocsiként funkcionál azóta is össze lehet csukni,mert ami a gyerek hasa előtt van kapaszkodó az is megtörik
középen ahogy esernyőre csukom.remélem érthetően írtam le...
nézd meg sztem a tied is,hátha azt is össze lehet csukni...

Kép
Kép
csibe83

majd holnap teszek fel képeket,mert már nem a gépen tároljuk őket,hanem
egy külső winyón és már sajna nincs időm átmásolni,mert kezdődik lassan a
délutáni pörgés...
apa hazaér,Kiara lassan felkel stb...

Kép
Kép
csibe83

Bond,
de ez volt a próbálkozás.
Ja, hogy az uszit úgy értetted, hogy amikor az usziról beszélgettünk? Akkor talán értem...

Dodi,
nagyon szívesen :lol:
Remélem Botondnál semmi komoly, különben ki kell hagynia az uszit :wink:

Csibe,
szia :D
kérünk képet!

KépKép

KépKép
kispocok13

Botondnak gyors gyógyulást!

Mi most rendeltünk új babakocsit,mert ami van egyrészt bazi nehéz,másrészt nem fér be a kocsiba, harmadrészt már 2x kiesett a kereke menet közben :twisted: ja és nem volt olcsó....de most megy a háztól.Remélem az új kocsi beválik

Egyébként meg most kaptam egy fél hátsófali infarktust,véres részletekl következnek,akit nem érdekel görgessen. Szóval ma reggel kicsit jobban görcsölt a hasam,de a vérzés normális mennyiségű volt. Zuhanyzásnál azonban távozott egy nagy darab alvadék és az előbb ismét.Nagyon megijedtem,végre sikerült elérnem a dokimat, aki kicsit megnyugtatott. Várjunkk szerdáig,mert 1 héten belül normális,ha nincs láz. Az alvadék lehet attól,hogy az aminek már korábban távoznia kellett volna az most egyszerre tette meg.Szerdán hívnom kell,hogy mi újság. JAj kérlek nagyon drukkoljatok,hogy ne kelljen megismételni a műtétet!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Kép

az új járgány :D

tike

tike! :)

Nagyon vagányba nyomassátok. :lol:

A hajtövemnél elől végig új hajszálak nőttek, kb. másfél centi hosszúak. Ennek örönére úgy nézek ki, mint akinek elcseszték a frufruját és konkrétan hülye gyerek feje van. A két szélén meg ráadásul még felfelé is pöndörödik. Semmit nem tudok vele csinálni. :x :x :x :x :x :x :x :x

Kép
Kép
200907?

Bond!
Az én séróm is dettó ugyanilyen :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Alapszínt úgy értettem, hogy az egyik színt kiválasztod és arra ki kell először festeni az egész szobát. Legpraktikusabb, azt, amiből a legtöbb lesz, a te mintádnál a zöld lenne ez. Ez megszárad, másnap lehet is csíkozni. Nálam mondjuk csak olyan 130 cm magasságig vannak a csíkok , fentebb egyszínű, így a kivitelezés nem volt annyira macerás. De így is mikor bementem először és nem voltak még bútorok, tiszta cirkuszsátor- feelingem volt :roll: (narancs és zöld, mindkettőből igen élénk árnyalat)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike,
jó a járgány :lol: remélem ez jobban beválik mint az előző (az amúgy milyen típus volt?)
drukk++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
kispocok13

[quote="loislane"][ írta:loislaneb]Bond!
Az én séróm is dettó ugyanilyen :wink:

Na, akkor már nem csak én vagyok az egyetlen hülye gyerek. Mindjárt jobban érzem magam! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :?

Cirkusz sátor: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Mondtam, hogy szólok, ha kihagytam valamit. :roll: :lol: :lol:
Manó már nagyjából egyedül eszik, de még nem szobatiszta. Nemsokára beíratjuk az oviba, aztán meglátjuk, hogy mikor lesz hely. :roll: :?

Kép
Kép
200907?

Tike: szegénykém, elég bajod volt enélkül is. ÉS NEM KELL MEGISMÉTELNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Orsi: talált, süllyedt. :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

tike! :)

Én meg csak nézek, hogy miért drukkolnak itt az új babakocsinak. :roll: :shock: Nem vettem észre a másik irományodat. Nem vagyok parás, de soha olyan hosszúnak nem érezném az órákat, amíg szerda nem lesz.
Szorítunk!

Kép
Kép
200907?

Szerintetek mennyire gáz, ha Hugi kölespépet is és Sinlacot is kap ugyanazon a napon (persze nem össze kutyulva)? :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond: miért is lenne ez gáz?

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

Mert nem tudom, hogy milyen hatással lennének egymásra. :roll:

Most telefonált Apa, hogy ha gondolom, akkor nyugodtan kezdhetem a fürdetést, mert nem tudja, hogy mikor jön haza. És köszöni, de ha hajnalban fog, akkor nem kéri sem a grill csirke husit, sem a rakott zöldbabot. :roll: :?
Innen nézvést kilenc - fél tíz előtt ma sem lesz kezdés. :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond

Tudom hogy nem vígasztal, de az én tollazatom is pontosan ilyen...
Vendég

szerintem nem befolyásolják egymást.
Kölespépet mivel készíted? Én régen anyatej-víz feles verzióban csináltam.
Most meg vízzel készítem, dobozon ahogy van, és gyümölccsel keverem el.

Kép
Kép]
hendegabi

sillia! :)

Hurrá, akkor már hárman vagyunk! Még valaki? :roll: :lol: :lol: :lol:

hendegabi! :)

Csak simán vízzel.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Séró dolog. Detto. Soha életemben nem használtam hajhabot,de most úgy kenem a fejemre,mintha ingyen volna. Bond pontos a megfogalmazás.Hülye gyerek feje lesz az embernek.Bili frizura. Nekem a terhességem alatt volt kacsasegg hajam 2oldalt. Tudom ajánlani a baseball sapit,rajtam elég sűrűn van a fent említett okok miatt :mrgreen: vagy bukósisak..
Vendég

Tike

Hmm, ez a buzz.
Szonibabáék most adják el. Esetleg érdekel? Narancssárga rózsaszín színű..Nem akarom rontani az üzletüket,de amiért eladják:
-elől kicsi a kerék, gyakorlatilag így a hátsó nagykerekek nem sokat érnek, hisz az első elakad
-nem dönthetős az ülőrész,csak fektethetős. Vagyis mikor alszik a gyerek nem tudod vízszintesbe rakni, csak fektetni úgy hogy ő továbbra is ül csak fekve, vagyis a lába a magasban..érthető voltam? :roll: :lol:

DE van egy jó hírem. Nekem van egy speedim :lol: csak fekete :roll: és eladó. :roll:
Milyen volt az előző??

Szorítok nagyon! :!:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok! :D

Tike: szorítok nagyon! Ne aggódj, ha ennyien gondolunk Rád, bajod nem eshet! :)
A babakocsi jól néz ki :) Én is cserét tervezek, de valami esernyőre vagy lapra csukhatósra gondoltam, mert a mienk is bazi nehéz és egyedül be se tudom tenni a csomagtartóba :roll: Kirángatni már sikerült :)

Csibe: jó újra látni! :D Gyere gyakrabban :D Kiara nagyon ügyes kislány! :D Huncutkodásban hasonló lehet, mint Kata... :roll: :lol: Ő is állandóan valami olyanon töri a buksiját, amin nem kéne.... :lol:

Bond: Nektek legalább nő a hajatok- az enyém csak hullik :roll: Naponta egy kisebb parókáravaló :roll: :( Már kicsit elegem van.... Inkább lenne hülyegyerek frizurám :lol: :lol:

Hgabi: Nóci keresztkérdésén jót nevettem!!! :lol: :lol: :lol:
Apa mit válaszolt? :D

Babatali: ha május 8, akkor május 8 :D

Kép
agi125r

Tike

Szerintem sem lesz semmi baj. Gondolok Rád!!!

Babatali:

Ági: május 8.
Bond: május 8.
Boo: május 8.
Kispocok: mindegy, beírhatom a 8.-át?
Nyuszi: május 8.
Sillia: május 8.
Orsi: május 8.

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo(Tike)

Igazad van, ez a zapp..ez esernyőre csukható :oops:
Szonibabáéknak az is van :lol: :lol:
ÉS eladják :lol: :lol: piros színű
Hibát nem tudnak, szerették... :wink: :lol: könnyű kicsire összecsukható.

JAj Boo ne várd hogy álljon Miron. Én már most unom :lol: Feláll :arrow: elfárad :arrow: nyüszög, mert leülni nem tud még:arrow: ha nem érek rá koppanás, ha ráérek segítek. Tele vagyunk sebekkel emiatt. Mostanra elfáradtam és már nem ugrálok, hogy jaj segítek. Sose tanulja meg..Eredmény. :arrow: Ma nem esett sokat. Megy ez :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Boo,

csak csatlakozni tudok Ronmay-hez, nálunk is ez van -bár én imádom: feláll a kanapé szélébe kapaszkodva, néha oldalazva lépeget párat, molyol vagy rárabol a laptopra, telefonra, láb remeg, kétségbeesett arc, nyüszi :arrow: nem tud leülni.

Ha nyújtom a kezem, egyikkel megfogja, de nem igazán kapaszkodik még, hanem vetődik, és arccal leveszi a habtapit :oops: van pár sérülésünk nekünk is :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo, Ronmay:Nem nyert :lol: :lol: :lol: Ez nem az a márka amit ti írtok...de lehet egy újabb feladvány,hogy akkor vajon milyen :lol:

Köszi a drukkokat,kicsit megnyugodtam miután a dokival beszéltem, főleg azért,mert a 2 alvadék távozása után gyakorlatilag megszűnt a vérzés,görcs minden ( kopp-kopp-kopp), enyhe rózsaszín maszatolás volt csak ma reggel is :lol: :lol:

Hédi ül a dohányzóasztal alatt és egy műanyagpohárba kiabál és élvezi,hogy torzítja a hangját :lol:

tike

Tike!
Hédi nagyon édes lehet.nálunk Kiara amikor a folyosóra teregettem azt nagyon élvezte és sikongatott ezerrel,mert viszhangzott
a hangja és nagyon tetszett neki...

Boo!
akkor bocsi,félre olvastam valamit...

és akkor pár kép az én kis kukacomról,amit ígétem tegnap:
ennyire tetszett amit a tévében látott
Kép
Kép
itt rástartolt a fényképezőre
Kép
így tanult meg felállni
Kép
itt nagyon beteg volt szegényke