Sziasztok!
Bocsi, de csak rapid, mert a kicsi fiam bármelyik percben felkelhet....
Gabi1!
Az elmúlt 10 percet azzal töltöttem, hogy a notebookot a fejem fölé illetve mindenféle szögben tarva vizsgálgattam a "csíkjaidat". Elég röhejesen festhettem

. De én se tudok mit mondani

. Nekem Botonddal nagyon halvány csíkom volt elsőre, ami viszont pár ra múlva (mikor megszáradt) egy hajszálvékony, de erős csíkká változott

. De sztem ez tesztfüggő... Meg nekem akkor könnyű volt eldöntenem, mert szinte biztos voltam a terhességemben.
Bond, Kispocok!
Ez előző oldalakon értesültem róla, hogy Kispocok (és a párja) babauszira hordja a fiamat (aki nagyon ügyes

), és finomsággokkal eteti...
Így már mindent értek: ezért ilyen magabiztos és boldog a vízben, és ezért van ilyen jó súlyban! Köszi Kispocok

!
Rólunk:
Botondnak megint magas láza volt

. Szombat délelőtt belázasodott, és onnantól egyre csak ment neki felfelé, hiába tettünk ellene. Tegnap éjszaka 39,4 volt a hője Nurofen, Germicid, és hűtőfürdő ellenére is

. Aztán éjjel 3-kor egy újabb kúp mégis meghozta a hatást,és lement a láza. 11-ig aludt, egy órát volt fent, és azóta megint alszik.De láztalan

. Remélem kipiheni... Picit piros a torka, de amúgy semmi más tünete nincs, ami kicsit aggaszt is, mert így nem tudom a láz okát. Vettünk le tőle pisit, már tenyésztik.
Anyu szerint "bölcsibetegsége" van,mivel mostanában sokat barátkoztunk korabeliekkel, és sok új bacival találkozott, ami a többi babának már természetes, így nekik nem okoz gondot, neki viszont igen. Anyu szerint ezzel semmi gond nincs, sőt erősödik az impulzusoktól az immunrendszere. És egyszerűen lázas típus, mint én

. Mondjuk nagyon jól viseli, gyakorlatilag észre sem lehetett rajta venni semmit, eddig aluszékony sem volt.
Remélem most már sikerül majd kordában tartani, és nem is jön elő vmi komolyabb tünet....