Halihó!
Hazaértem én is, bekapcsoltam a párátlanítót, mert olyan magas bent a páratartalom, hogy nem is tudom mihez hasonlítani. Hiába volt nyitva reggel óta az ablak.
Utáááálom ezt az időt.
Tegnap már nem csináltam este semmit, mindjárt kezdem a munkát. Közben meg előkészülök Dávid-kajának. Ma is Bp-re utaztak, holnap meg Ny.házára egy tornára. Lassan a kardomba dőlök a sok utazás miatt. Állandóan ki kell találgatnom, hogy mit vigyen. Azért némi változatosság sem árt, no meg a mennyiség...
Juba!!! Ha nem írták rá a papírodra, hogy kórosan sok, akkor
nincs miért aggódni!!!! Nekem Gergővel volt sok, a szülésnél csak lestünk, hogy honnan van ennyi, aztán egy édes, okos gyerek lett belőle. Egyébként meg a cukorral összefügghet, ja, meg nekem az amniocentézis után Bercónál is több lett. Igaza van Emesének, a neten olvasottakkal kapcsolatban.
Viranka, úgy elképzellek titeket, hogy otthon esténként jókat beszélgettek a kézimunkák fölött. Tisztára mint a fonóban.
Irina, de jó, hogy jobban van Ádi!!! Végül is (bár én nem vagyok fülész, stb) logikusan hangzik a dolog. A fül és az orr, a garat szépen összehozhatja ezeket a dolgokat. Édes zsíroskenyér, ennyi bogyó.
Én már biztosan unnám az Ádi helyében. Nem gondolkodtál még valamilyen alternatív gyógyászatban? Ez a rengeteg antibigyó... Immunerősítés?
Hangulatod meg szerintem igazodik a mostani környezethez. Változni fog, biztos vagyok benne!!!!
(Én is vakargatom az optimizmusomat rendesen)
Na, azért látom,
Rugó is alakulgat. Viszont, Te
Vindo! Atyám, tényleg a nyári szünet, hamarosan itt lesz. Az nekem = a záróvizsgával.

Szegedre vonatozni szép teljesítmény lesz. Hangot meg tessék kímélni!!!!!!! Langyos, semleges dolgokat fogyasztani!
Henikém, az a baj, hogy az energiaszintem a béka valaga alatt van, csak a muszáj visz előre.
Kaqk, jó hírek! Sok sikert a keresgetéshez! Ezen a kerti kisházon megakadt a szemem.

Csak nem ezt is az aranykezű nagypapa csinálta? Az az igazság, hogy én is nagyon szeretnék Bercónak, de ha apára várok, lehet, hogy katonakorára lesz meg csak. Lehetne "bicnicelni"

?
Emese, na, én meg Téged csodállak. Jól körbecsodáljuk itt egymást.

Irigylésreméltó ahogyan intézed a dolgaitokat.